• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • verpakkingen voor voedingsmiddelen

Resultaten voor

Verpakkingen voor voedingsmiddelen - Import export

 1. EFEKT PLUS

  Polen

  Efekt Plus is een toonaangevende Europese producent van stretchfolies voor handmatige verpakking en verpakkingsmachines. We zijn sinds 2006 actief op de kunststoffoliemarkt. We produceren stretchfolies volgens de CAST-methode, waaronder machinefolies, levensmiddelenfolies, jumbofolies, handmatige folies (ook pre-stretch) in diverse kleuren. Onze producten zijn milieuvriendelijk: meerlaagse en dunne polyethyleenfolies in verschillende kwaliteitsklassen. Dit zijn specifieke oplossingen voor elke productie, logistiek, distributie en levensmiddelensector. Waarom Efekt Plus: - Zeer hoge kwaliteit van alle soorten stretchfolie - Immense productiecapaciteit door 7 moderne productielijnen in twee fabrieken in het zuiden van Polen. - Innovatieve producten in de stretchfoliesector, waaronder 's werelds eerste pre-stretchfolie die direct op de lijn wordt geproduceerd. - Dunne en robuuste milieuvriendelijke folies. - Intern R&D laboratorium, dat de kwaliteit van onze producten voortdurend controleert - Geautomatiseerde productie op basis van palletiseer- en opslagrobots - Gesloten productiecircuit, dat afval na de productie tot een minimum beperkt. - Pro-ecologische producten, volledig recycleerbaar. Onze kwaliteit is ISO 9001: 2015 en ISO 14001: 2015 gecertificeerd. We garanderen scherpe prijzen rechtstreeks van de fabrikant en de beste stretchfolies op de markt. Neem contact met ons op. We exporteren naar Europa.

 2. BERGAMA PLASTIK

  Turkije

  Met meer dan 50 jaar ervaring is Bergama Plastik een toonaangevende producent van verpakkingen in Turkije. Wij zijn een gevestigde marktleider, waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in Bergama-Izmir (Turkije) en die een productiecapaciteit van 10.000 ton per jaar heeft. Onze fabriek heeft een indrukwekkende binnenoppervlakte van 9.000 m2 en een grote buitenoppervlakte van 28.000 m2. We behoren in het bijzonder tot een kleine selecte groep van bedrijven die PP-, IML- en PS-producten (spuitgieten, thermovormen en blaasvormen) vervaardigen. Wij bieden een breed scala aan producten, waaronder: Producten van kristalglas: Hoekige producten, ronde producten, schalen en speciale producten. PP- en IML-verpakkingsproducten: Hoekige en ronde PP- en IML-varianten Wegwerpartikelen: Glaswerk, bekers, bestek, kommen en borden Petpotten: Hoekige en ronde varianten Divider- en thermovormproducten: Hoekige en ronde varianten Honingpotten en -flessen We zijn erg trots op onze functionele, innovatieve en creatieve oplossingen voor uiteenlopende branches. Bergama Plastik bedient klanten op vier continenten en in meer dan 50 landen en is uitgegroeid tot een wereldleider in harde verpakkingen. Onze omvangrijke faciliteiten omvatten een R&D-centrum en een volledig uitgeruste productieplant, zodat we een grote verscheidenheid aan harde verpakkingen kunnen produceren. Wij zijn gecertificeerd conform ISO 9001, ISO 14001 en OHSAS 18001. Neem contact met ons op voor verdere informatie!

 3. KARE-PACK

  Turkije

  Kare Pack is een milieuvriendelijke en veilige producent van verpakkingsmaterialen uit Turkije.Wij vervaardigen hoogwaardige papieren schalen met papier van topkwaliteit.Met alle nodige gezondheidscertificaten, waaronder BRC, worden onze schalen wereldwijd gebruikt. Ingesloten vindt u ze als bijlage.Wij kunnen alle soorten van uw drukwerk vereisten op onze schalen beantwoorden. Met onze perfect passende deksels zult u zeer tevreden eindklanten hebben. Wij hanteren zeer concurrerende prijzen en levertijden.Onze basisfilosofie is 100% klanttevredenheid; Daarom vernieuwen wij ons bij Kare Pack voortdurend door de technologie op de voet te volgen om onze gewaardeerde klanten kwalitatief betere en robuustere producten aan te bieden, met een bijzondere aandacht voor het design. Aarzel niet om contact op te nemen voor al uw vragen.Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

 4. SMART CLAUPACK SRL

  Roemenië

  SMART CLAUPACK SRL ontwerpt en maakt verpakkingsoplossingen in hersluitbare zakken, blikken, potten en flessen om kleine en middelgrote producenten tegemoet te komen, met meer dan 12 jaren ervaring. Ons team van voedingsdeskundigen, natuurgeneeskundigen en therapeuten staat klaar om diensten aan te bieden volgens de hoogste normen voor de productie van veganistische en rauw-veganistische producten, mengsels van superfoods in poedervorm. (Ayurvedische, energie gevende, proteïnerijke producten voor atleten, waaronder kant en klare drink-/eetproducten met een basis van kokosmelkpoeder, bijv. : vegan warme chocolade, pre-workout energiedrank voor atleten of complete groenteproteïnes, post-workout, in multidosis recipiënten of unieke dosis), zaden of gedroogde vruchten, muesli, pudding, maar wij staan altijd open voor andere soorten producten. We werken zowel met het eigen merk systeem (ontwerp, recept, verpakking, merk van de klant), het Wit Merk systeem (ontwerp, recept, verpakking, merk geleverd door ons team van specialisten) of een mix van beide. De firma beschikt over een eigen goed georganiseerde infrastructuur, verdeeld in afdelingen. Het HACCP systeem wordt toegepast, zodat de producten worden voorbereid volgens kwaliteitsvoorwaarden in overeenstemming met de richtlijnen van de Europese Commissie, onder strenge hygiënische omstandigheden. Op de verwerkings-/verpakkingslijn werken wij zonder GGO's, gluten, zuivelproducten, dierlijke producten, gist, soja en zonder kleurstoffen, smaakstoffen, additieven, conserveermiddelen, kunstmatige emulgatoren. De productie-eenheid en het magazijn zijn EU Biologisch Gecertificeerd.

 5. METPACK

  Turkije

  De firma Met Pack, gevestigd in Istanboel, is een van de marktleiders in PE-gecoat karton in Turkije sinds 2016. Onze missie is om onze klanten te voorzien van producten van hoogwaardige kwaliteit dankzij geavanceerde technologieën, door de ontwikkelingen en technologische innovaties in de wereldwijde papiersector op de voet te volgen. Wij willen producten ontwikkelen die voldoen aan de behoeftes van onze klanten. Wij produceren steriel karton voor voeding in overeenstemming met de internationale normen, geschikt voor direct contact met voedingsmiddelen. Al onze producten, waaronder kartonnen wegwerpbekers, soepkommen, pastadozen, ijscohouders, popcorndozen, enz., worden geproduceerd met lage dichtheid polyethyleen gecoat papier. Onze producten zijn beschikbaar in diverse maten en gewichten, naarmate de vraag van onze klanten. Het is ons doel om de coating die uiterst geschikt is voor voedingsmiddelen te combineren met papier. Wij willens constant investeren in geavanceerde productietechnologieën en tegelijkertijd onze traditie handhaven van innovatie en uitstekende dienstverlening wereldwijd om onze klanten de beste service te kunnen bieden. Terwijl wij op zoek zijn naar nieuwe partnerschappen, is het ons doel onze activiteiten uit te breiden over de hele wereld. Verder zijn wij er trots op gecertificeerd zijn volgens de normen ISO 9001 en ISO 2200. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SYNERLINK

  Frankrijk

  Synerlink, onderdeel van de in de VS gevestigde Barry-Wehmiller Packaging Systems groep, is een ervaren leverancier van lineaire vul- en vormvaste verpakkingsoplossingen voor zuivel, drank en andere voedingsproducten. Als toonaangevend ontwerper en fabrikant van geïntegreerde verpakkingslijnen produceren wij ultraschone, aseptische producten met een verlengde houdbaarheid, met de hoogste prestatienormen. Onder onze merknamen Arcil, Ermi, Dairy Pack, Dinieper en Aprium bieden wij een breed gamma oplossingen aan: vorm-fill-seal (FFS) en fill-seal (FS met voorgevormde potten en flessen) apparatuur die vergezeld kan gaan van robotoplossingen aan het einde van de lijn, zoals sleevage, transfer, oververpakken, pick-up, kratten en palletiseren.

 2. MONOMERO INDÚSTRIA DE PLÁSTICOS LDA

  Portugal

  Monómero startte de activiteit in 2001 om Plastic grondstoffen om te zetten in allerlei verpakkingsproducten. Wij hebben de meest geavanceerde apparatuur om het best mogelijke product te maken om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Op technisch gebied beschikken wij over een co-extrusie-uitrusting, een drukpers van hoge kwaliteit met 8 kleuren, laminatie zonder oplosmiddelen en de meest geavanceerde machines voor het maken van zakken om producten onder gecontroleerde atmosfeer (MAP), biologisch afbreekbare BAGS en nog veel meer te vervaardigen. Wij willen ook thermoplastische flexibele films en verpakkingen produceren, vooral voor primair gebruik, met name in de levensmiddelensector. Bovendien hebben we de best gekwalificeerde mensen die we kunnen krijgen aan medewerkers.Ons hoofddoel is zij aan zij te werken met onze klanten, de best mogelijke oplossing te vinden voor hun verpakkingsbehoeften, en nieuwe producten te vinden en te ontwikkelen. Ons bedrijf staat voor milieubescherming en om dit doel te bereiken.Zo recycleren wij bijvoorbeeld binnenshuis om ervoor te zorgen dat elk plastic afval uit onze productie een tweede leven krijgt in ons productieproces. Ook staan wij voor innovatie; we staan altijd open voor nieuwe ideeën. We houden ons ook erg bezig met sociale zaken. Daarom steunen wij de lokale gemeenschap in zaken die gaan van buurtfeesten tot kindersport. Neem zonder aarzelen contact met ons op voor verdere informatie!

 3. FLEROS KUNSTSTOFFE GMBH

  Duitsland

  Als specialist voor alle soorten plastic verpakkingen zijn wij gespecialiseerd in de productie van ronde en rechthoekige plastic bakken, blikken, verpakkingsemmers, afdichtbakken en rechthoekige emmers. De volgende sectoren en industrieën waarvoor wij oplossingen bieden: Tabak, levensmiddelen/voedsel, delicatessen, fruitverwerking (verwerking), groenteverwerking, roomkaas, chemicaliën, verven en vernissen. Wij produceren plastic verpakkingen in de vorm van groente-, fruit- en fruitverpakkingen. Het maakt niet uit of u plastic bladen, ronde plastic potten, rechthoekige bladen of deksels nodig heeft, wij kunnen u bijna elke vorm en maat aanbieden. Verpakkingsemmers of plastic emmers uit onze productie, evenals plastic bakjes en alle andere producten, zijn gemaakt van hoogwaardige kunststof van voedingskwaliteit. Naast de verschillende plastic blikken en verpakkingsemmers, zijn dozen en pallets van kunststof een integraal onderdeel.

 4. TYMOS GROUP

  Polen

  Dit Poolse bedrijf startte met het produceren van crêpe- en vloeipapier in 2003 is doet dat nu al 18 jaar. Als eigenaars weten we dat we op dit gebied de topklasse hebben bereikt. Onze producten zijn tegenwoordig te vinden in 17 Europese landen. Wij zijn succesvol geworden omdat het merk TYMOS zich altijd weet te onderscheiden door kwaliteit en aandacht voor de gebruikersveiligheid, wat wordt bevestigd door onze Europese ISO 9001- en ISO 22000-certificeringen. Onze klanten getuigen van onze service, respect voor de distributeurs van onze producten, de kwaliteit van de gebruikte materialen en de voortdurend verbeterde technologische processen. Door zelf onze fabriek te runnen, hebben we meer controle over het product dat we leveren en kwaliteit is altijd het basisingrediënt voor al onze producten. Dit betekent ook dat we een groter aanbod aan bestellingen kunnen afhandelen en kunnen inspelen op de wensen van onze klanten in een korte doorlooptijd. Daarbij behouden we het serviceniveau en het internationale bereik waar we allemaal tevreden over kunnen zijn. Wij bedienen grootafnemers en industriële klanten. Vele jaren hebben we ons ingezet om expert te worden in de productie van crêpe- en vloeipapier. Toen we dat hadden bereikt, hebben we onze onderneming omgevormd tot een Groep van merken en hebben we andere beroepen aan onze portfolio toegevoegd. Vandaag de dag bestaat ons bedrijf uit 4 divisies: CRÊPEPAPIER, BAKPAPIER, PAPIEREN ZAKKEN, PAPIEREN BEKER EN KOMMEN Neem contact met ons op!

 5. INNOVA SUPPLY & SERVICES GMBH

  Duitsland

  Dynamisch, ervaren, technisch hoog gekwalificeerd, dit is hoe we ons bewijzen op onze belangrijkste markten ijs, zuivel, delicatessen, snoep en dierenvoeding. Als branchespecialist hebben we een goede reputatie opgebouwd bij onze klanten en zakelijke partners internationaal door een voorbeeldige service, creativiteit en flexibiliteit gedurende vele jaren. INNOVA SUPPLY & SERVICES GMBH is uw partner als het gaat om de ontwikkeling en productie van voedselverpakkingen, of deze nu gemaakt zijn van spuitgegoten of thermogevormde kunststoffen of van kraftpapier.Van het idee tot de ontwikkeling en productie tot het eindproduct, er is één contactpersoon beschikbaar voor het hele proces. Deze one-stop-shopping maakt aankopen eenvoudiger, verlaagt de kosten en biedt u een hoog beveiligingsniveau.

 1. LOESCH VERPACKUNGSTECHNIK GMBH + CO. KG

  Duitsland

  LoeschPack is de specialist als het gaat om het verpakken van machines, complete systemen voor het verpakken van chocolade, kauwgom, snoep, gebakken producten, food en non-food.Wij ontwikkelen en produceren innovatieve verpakkingsconcepten, systeem-en service-oplossingen met de grootst mogelijke professionaliteit en flexibiliteit. Meerwaarde creëren voor onze klanten vormt onze doelstelling als strategisch partner en leider in technologie en innovatie.

 2. JOOP VOET

  Nederland

  JOOP VOET is een onderneming gespecialiseerd in de vervaardiging van kunststof verpakkingen voor de voedingsmiddelenindustrie sinds 2005. Onze productreeks omvat drinkbekers, bakken, schalen, emmers, kopjes, potten, kuipen en dozen van spuitgietpolypropyleen met fraudebestendige deksels, hoge deksels ter bedekking van een verzegeling of ventilatiedeksels, met inmould labelling (IML) decoratie bestemd voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie voor de verpakking van bakkerijproducten, snoep, vis, vlees, ijs, zuivelproducten, soep, salades, kruiden en medicijnen. Onze plastic verpakkingen kunnen met hete producten worden gevuld en zijn vloeistof- en luchtdicht, geschikt voor gebruik in de magnetron en BRC gecertificeerd. Onze verpakkingen worden hoofdzakelijk gemaakt van 100% recycleerbare PP, PE en PET. Het is ons doel om kunststof verpakkingen van hoogwaardige kwaliteit te leveren zodat u uw product zo goed mogelijk kunt presenteren. Ze kunnen worden gedecoreerd met inmould labels (IML), bedrukking, hulzen of stickers. U kunt op ieder moment contact met ons opnemen voor het beste advies voor de verpakking van uw producten. Wij besteden zeer veel zorg aan de ontwikkeling van klantspecifieke concepten en verwezenlijken al uw wensen. Goede relaties zijn waardevol, daarom is onze inzet voor klanttevredenheid ons voornaamste eigenschap. Wij hebben de oplossing voor al uw behoeftes aan verpakkingen, dus neem gerust contact met ons op voor verdere informatie!

  Alle producten voor "verpakkingen voor voedingsmiddelen"

 1. DAKLAPACK DEUTSCHLAND

  Duitsland

  DaklaPack ontwikkelt innovatieve verpakkingsoplossingen voor alle industrieën.We extruderen, bedrukken en lamineren plastic films en vormen ze tot individuele verpakkingen. We werken constant aan innovatieve verpakkingsoplossingen voor voedsel, chemicaliën, automatische dispensers, medische hulpmiddelen en zelfs medische verbruiksartikelen. We produceren stazakken, stazakken met tuiten, zijvouwzakken, dooszakken, koffiezakken, wijnzakken met dozen, medische transportoplossingen, verzenddozen/verpakkingen en enveloppen en nog veel meer. We maken testsets en bieden de bijbehorende verwerkingsservice - van nationale testprocedures tot particuliere gezondheidstests - zelfs op maat gemaakte software met programma-interfaces en veilige datatransmissie, volledig op maat gemaakt volgens de eisen van de klant. We bieden contractvulling - we vullen fijne granen en droge goederen en zelfs alcoholische dranken in Stick Packs in onze HACCP-vulkamers.

 2. CHRISTIAN DELORME S.A.S.

  Frankrijk

  Met meer dan 12 jaar ervaring begeleiden we de ontwikkeling van bedrijven door metalen kwaliteitsverpakkingen te bieden. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Lyon (Frankrijk). Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerp en de fabricage van custom made decoratieve blikken verpakkingen. Wij ontwikkelen nieuwe verpakkingsprojecten voor Franse fabrikanten van koekjes, chocolaatjes, koffie en geschenken. Dankzij onze expertise kunnen wij u bij al uw projecten, van de meest eenvoudige tot de meest complexe, begeleiden. Klanttevredenheid is onze prioriteit.

 3. GORDOPACK GMBH

  Duitsland

  Sinds 1972 is Gordopack GmbH een middelgrote onderneming op het gebied van de productie, verwerking en verkoop van PE-folies. De onderneming is gevestigd in Lindlar in de Oberbergische Kreis. Wij maken bij onze producten, productie en bedrijfsvoering gebruik van baanbrekende technologieën. Als BRC-gecertificeerde onderneming produceren we folies voor levens- en geneesmiddelen in overeenstemming met de GMP-standaard en voor andere producten en goederen. Wij hechten grote waarde aan duurzaamheid. Daarom hebben we ons ten doel gesteld om eind 2025 minstens 30% van onze producten van circulaire kunststoffen te vervaardigen. Al onze producten zijn 100% recyclebaar. Onze productserie GP-Sustain biedt hygiënische bescherming bij gebruik in de landbouw, levensmiddelen, farmaceutische producten en diensten zoals zelfbedieningsvoorzieningen. Onze productserie GP-Loop bestaat naar wens van de klant voor 30%, 50% of 70% uit circulaire kunststoffen en wordt gebruikt voor productverpakkingen, transport, industrie, retail en de bescherming van alle mogelijke goederen. Met onze verpakkingsoplossingen willen we het milieu beschermen en laten zien dat folieverpakkingen hieraan met de juiste grondstoffen en het juiste ontwerp een bijdrage kunnen leveren. Wij produceren: Vlakfolie, coex-folie, buisfolie, buisfolie met vouwen aan zijkant, krimpfolie, halvebuisfolie, automaatfolie, recyclingfolie, afdekvellen, folievormen, palletafdekkingen, zakken, vlakzak, zakken met bodemnaad, zakken met vouwen aan zijkant, afdekkappen, krimpafdekkingen.

 4. MULTIVAC SEPP HAGGENMÜLLER SE & CO. KG

  Duitsland

  MULTIVAC is een toonaangevende wereldwijde fabrikant van geïntegreerde verpakkingsoplossingen. Naast de fabricage van verpakkingsmachines richten wij ons ook op oplossingen voor het verwerken en snijden, voor het markeren en etiketteren, en voor kwaliteitsinspectie en behandeling van producten. Onze marktpositie is gebaseerd op innovatieve spitstechnologie, een uitgebreide productportefeuille en vele jaren deskundigheid en ervaring. Meer dan 85 dochterondernemingen wereldwijd bieden uitgebreid advies en technische service. Onze kwaliteit en flexibiliteit zijn het resultaat van een hoog verticaal productiegamma. Wij bedienen klanten in meer dan 140 landen.Voor meer informatie, zie: www.multivac.com.

 5. ATS-TANNER BANDING SYSTEMS AG

  Zwitserland

  ATS-Tanner Banding Systems AG is een aanbieder van hoogwaardige banderolleeroplossingen voor verkoopverpakkingen en verpakkingen in de logistiek.De systeemaanbieder is gespecialiseerd in materiaalbesparende bundeling van allerlei producten voor logistieke doeleinden, alsmede in ecologische, promotionele en klantvriendelijke verkoopverpakkingen.Alles uit één hand: Banderolleermachines van halfautomatische stand-alone modellen tot volautomatische systemen geïntegreerd in de productielijn, milieuvriendelijk banderolleermateriaal van papier en folie, wereldwijd service- en onderhoudsnetwerk, deskundig advies.Eigen ontwikkelings- en productieafdelingen zorgen voor voortdurende verbeteringen, nieuwe productlijnen en oplossingen voor individuele en complexe eisen. Banderolleermachines en banderolleermateriaal van ATS worden over de hele wereld gebruikt. Onze ervaring en onze referenties in allerlei sectoren en toepassingen zijn navenant.

 6. ATELIER LES GAILLETTES

  België

  De sociale werkplaats 'Atelier les Gaillettes' is in de eerste plaats een sociaal project dat via werk, een aangepaste begeleiding, een prestatievolle en professionele omgeving een kwetsbaar publiek de kans biedt een plaats te hebben in de samenleving en diensten van topkwaliteit te leveren. Met onze productieruimte van 13.000 m² verdeeld over 2 sites, onze 180 werknemers (werkneemsters) en ons machinepark – professionele gereedschappen, zijn wij in staat om aan talloze vragen in uiteenlopende sectoren te voldoen. Onze diensten zijn even divers als gevarieerd. Onze teams bieden de uitvoer van talrijke diensten in verscheidene sectoren aan: Verpakking: gekoelde verpakking, verpakking van levensmiddelen, vullen van vitrines, co-packing… Timmerwerk voor binnenshuis: meubels en decorvoorwerpen voor uw interieurs, reclame-items… Timmerwerk voor buitenshuis: Chalet, producten voor dieren, moestuinen, plantenbakken…

 7. ANONA GMBH

  Duitsland

  Het merk Anona staat voor al meer dan 180 jaar voor een succesvol voedingsmiddelenbedrijf. Met de belofte om traditie en toekomstgerichte technologie te combineren, heeft Anona zich ontwikkeld van een voormalige korenmolen tot een modern voedingsmiddelenbedrijf. Tegenwoordig ontwikkelen en produceren wij hoogwaardige, innovatieve voedingsmiddelen op het gebied van wellness- en fitnessvoeding voor klanten in Duitsland, Europa en de rest van de wereld, van sportvoeding en veganistisch voedsel evenals ijsproducten. Meer dan 400 medewerkers werken elke dag hard om te voldoen aan onze hoge normen van kwaliteit, betrouwbaarheid en klantenservice ten behoeve van al onze klanten - met een innovatieve geest, precisie, knowhow en strikt kwaliteitsbeheer. Onze producten: Proteïnerepen, haverrepen, sportvoeding, grondstoffen voor consumptie-ijs, aminozuurpreparaten, drankconcentraten, vervangende voedingsmiddelen, sportdranken, tabletten in loonproductie (voedingsmiddelen)

 8. AKOMEX GROUP

  Polen

  De Akomex Group is een toonaangevende fabrikant van kartonnen verpakkingen in Europa en heeft meer dan 50 jaar marktervaring. We beschikken over drie fabrieken (Akomex, DrukPak, PlanoPack) in Polen en Denemarken en produceren hoogwaardige verpakkingen van massief karton, brochures, labels, trays, gelaagde foliën en andere producten. Onze producten worden onder meer gebruikt voor farmaceutica, levensmiddelen, producten voor persoonlijke hygiëne, elektronica en elektrische en woonaccessoires. Daarnaast voeren we individuele projecten uit die afgestemd zijn op de specifieke eisen van de markt en de klant. Dankzij moderne machines kunnen we de verpakkingen van onze klanten op vele manieren afwerken, zoals foliedruk, reliëfdruk (waaronder brailledruk), laminering en oliegedragen inkten en dispersie- en UV-lakken. Hierdoor valt het product gegarandeerd op. De Akomex Group is bovendien gespecialiseerd in methoden die de vervalsing van verpakkingen tegenaan, zoals verborgen code, microschrift, onzichtbare krasinkt, pigmentlakken en het zogenoemde 'twin effect'. De Akomex Group is FSC-gecertificeerd. Dit betekent dat onze grondstoffen afkomstig zijn van verantwoorde bronnen. De Akomex Group is tevens gecertificeerd conform IMS, BRCGS Packaging Materials v 6, FSC®, EN ISO 9001, EN ISO 14001 en EN ISO 15378. Daarnaast heeft het toonaangevende beoordelingsbureau EcoVadis de Akomex Group de bronzen medaille toegekend. Neem contact met ons op als u waarde hecht aan hoge kwaliteit en flexibele samenwerking!

 1. TECI & COM

  Frankrijk

  TECI ET COM produceert al meer dan 30 jaar uitzonderlijke verpakkingen. Wij hebben een breed assortiment aan tassen, dozen en wiggen om aan uw behoeften te voldoen. Wij bieden alle soorten tassen aan, speciaal voor e-commerce, met of zonder bedrukking (mogelijkheid van op maat gemaakte artikelen). Papieren zakken met platte of gedraaide handvatten, SOS-zakken, zakken met eenvoudige of versterkte uitgesneden handvatten, herbruikbare TNT-zakken, luxe papieren zakken, katoenen zakken, zakken van natuurlijke vezels, biologisch afbreekbare zakken, geschenkdozen, zakken met eenvoudige of versterkte uitgesneden handvatten, katoenen zakken, waspapier, croissantzakken, broodzakken, koeriers- en e-commercezakken, kledinghoezen, manuele en machinale stretchfolie, verhuisdozen, specifieke kartonnen dozen (beldozen, chocoladedozen, enz.). ...), papier, papieren bekertjes, stoffen tassen, geweven tassen, non-woven tassen, bedrijfs- en evenemententassen.Wij bieden ook andere producten aan (kledinghoezen, stretchfolie, karton, stoffen, kartonnen bekers, goodies...). Wij zijn ook gespecialiseerd in voedingsmiddelen (afhaal). U kunt ons zonder koopverplichting en in alle privacy raadplegen, onze schattingen en adviezen zijn gratis. Ons brede gamma producten is gebaseerd op zuivere of gerecycleerde producten en al onze producten voldoen aan de huidige wetgeving en zijn milieuverantwoord. FSC®-norm voor papier en EN 13432 voor biologisch afbreekbaar. Neem gerust contact met ons op!

 2. YELE OFSET PRINTING AND PACKAGING

  Turkije

  Yele Ofset Printing, opgericht in 2013 in Istanboel, is een van de meest betrouwbare en hoogwaardige bedrijven in de druk- en verpakkingsindustrie. Wij bedienen in een gesloten ruimte van 1500 vierkante meter. Met de modernste machines, deskundig personeel, innovatieve ontwerpen en kwaliteit zijn wij in korte tijd uitgegroeid tot een van de toonaangevende bedrijven in zijn sector. Wij hebben een brede productportefeuille zoals: Briefpapier drukken, Verpakkingsdozen, Brochure drukken Papieren zakken, Speciaal ontwerp geschenkdozen, Schoenendozen, Voedselverpakking, Tijdschriften, Visitekaartjes, Enveloppen, Kartonnen zakken en nog veel meer zijn te ontdekken op onze website! Ons bedrijf ondersteunt onze klanten door producten te ontwerpen en te ontwikkelen die onze klanten nodig hebben. Wij bieden alle soorten handwerk op karton, vacuüm, en schimmel productie, en we kunnen alle ringen van de keten die gaat als een geheel van haar diensten, zoals de levering van stickers, barcodes, en pakketten. Bij Yele Ofset Printing hechten we veel belang aan O&O-studies en blijven we werken op een manier die het milieu niet schaadt. Daarom voldoen wij aan de TSE normen en ISO9001, TS ISO / IEC 27001 normen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  Alle producten voor "verpakkingen voor voedingsmiddelen"

 3. CSJ EMBALLAGES

  Frankrijk

  Welkom op onze webwinkel CSJ Emballages ! Wij zijn gespecialiseerd in de groothandel van verpakkingen voor levensmiddelen en reinigingsmiddelen die met name bestemd zijn voor vakspecialisten binnen de sector. Wij bieden een uitgebreid assortiment hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen zoals taartdozen, pizzadozen, bakjes voor take-away evenals aluminium folie en huishoudfolie. Wij beschikken tevens over hygiënische artikelen en materiaal voor het reinigen en het onderhoud van uw ruimte. Neem gerust contact met ons op voor aanvullende informatie, ons team staat u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden.

 4. SARP LABEL

  Turkije

  Sarp Label produceert etiketten voor textiel en kleding, speciaal ontworpen dozen en speciale producties voor verpakkingen in Istanboel, Turkije. Als Sarp Label streven wij ernaar onze klanten de beste producten tegen betaalbare prijzen aan te bieden. Daarnaast fungeren wij als eersteklas drukkerij in onze regio. Wij combineren professioneel vakmanschap in digitale vormgeving met kunst en versterken de titel verpakkingsontwerp met onze perfecte diensten. Onze services omvatten textiel- en kledingetiketten, kartonnen zakken en speciale producten voor verpakkingen voor diverse industrieën. Onze portfolio: •Textiel- en kledingetiketten: kartonnen etiketten, wasvoorschriften, geweven etiketten, lederen etiketten, satijnen etiketten, halsetiketten, bedrukte linten, merketiketten, barcode-etiketten en waarschuwingsetiketten. •Kartonnen zakken: garen kartonnen zakken, standaard kartonnen zakken, kraftzakken, en papieren zakken met vijzelhandvatten, , •Speciale productie voor verpakking en etikettering: wij produceren bedrukte rollen en zelfklevende etiketten om één-op-één etiketten voor het klantenmonster te produceren en deze op tijd te leveren. •Dozen met speciaal ontwerp: bedrukte kartonnen dozen, lade dozen, bedrukte cargodozen, bedrukte e-commerce dozen, en u kunt onze catalogus ontdekken op onze website! Wij leveren wereldwijd en bieden onze klanten een superieure persoonlijke service. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 5. TEMAS GROUP EXPORT PARTNERS

  Turkije

  Bij Temas Group Export Partners stellen we bedrijven in staat succesvol te worden op de wereldmarkt door voor hen nieuwe exportklanten te vinden, leads te genereren en hun export te ontwikkelen. Ons zorgvuldig ontworpen aanbod van services zorgt ervoor dat onze gewaardeerde klanten iets unieks en indrukwekkends ervaren. Met onze originele en indrukwekkende audiocontentcreatie, doeltreffende SEO-services en inzichtelijke social media-consultancy, zorgen we voor meer verkoop en vergroten we de zichtbaarheid van uw merk, waardoor uw bedrijf succesvol wordt. Ons uitgebreide productassortiment voorziet in diverse behoeften en biedt onder andere textielproducten, medische apparatuur, allerlei soorten machines, machinebouw & industrie - apparatuur, landbouwproducten, chemische producten, plastic producten, wegwerptafelgerei, verpakkingsoplossingen, fruit en groenten, landbouwproducten en laserbewerking. Verdiept u zich in onze website en ontdek alle mogelijkheden die voor u beschikbaar zijn. Bij Temas Group Export Partners staat klanttevredenheid centraal bij alles wat we doen. Ons ervaren team is toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke service op maat van uw specifieke wensen. Door gebruik te maken van onze expertise in het vinden van nieuwe klanten, het genereren van leads en het stimuleren van exportontwikkeling, bieden we ondersteuning van onschatbare waarde om uw bedrijfsactiviteiten te verbeteren en uit te breiden, zodat uw doelen worden bereikt. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 6. DISPO PLASTIK LTD

  Turkije

  Dispo Plastik is een toonaangevende producent van een breed scala aan plastic verpakkingsproducten in Istanboel. Met een maandelijkse productie van meer dan 1000 ton is Dispo Plastik een van de grootste producenten van plastic verpakkingsproducten in Istanboel. Onze producten worden gebruikt in de voedings-, landbouw- en industriële sector.Wij zijn er trots op milieuvriendelijke, recycleerbare plastic voedselverpakkingen te produceren die de natuur en het milieu helpen beschermen. Onze uitgebreide productlijn bestaat uit: •IML-voedselcontainers, •IM- ijscontainers, •IML-roomkaascontainers, •IML-humuscontainers, •IML-bakken, •IML-verpakking, •Wegwerpborden en voedselcontainers, •Wegwerpbekers, •Verpakkingsscheiders, •Plastic bestek, •Ovale en Vieerkante voedselverpakking, •Bakjes voor de kinderkamer, •PP/PS/ABS Plastic Platen veel meer kan worden ontdekt op onze website! Bij Dispo Plastik zijn we toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit plastic verpakkingsproducten tegen de meest betaalbare prijs. Bovendien streven wij ernaar werkgelegenheid en toegevoegde waarde te creëren via onze producten, terwijl wij ons blijven inzetten voor de bescherming van het milieu. Wij staan altijd klaar om u te helpen met plastic verpakkingsprojecten en benodigdheden. Of u nu standaardproducten, aangepaste ontwerpen of nieuwe matrijsprojecten nodig hebt, wij zijn er om u te helpen. Neem zonder aarzelen contact met ons op voor meer informatie!

 7. HK-PACK KRAUTSCHEID GMBH

  Duitsland

  Al meer dan 25 jaar richt ons door de eigenaar geleide familiebedrijf zich op betrouwbaarheid en uitgebreide expertise, een klantgerichte, familiaire aanpak en langdurige partnerschappen. Voor ons komt uw tevredenheid altijd op de eerste plaats! Als jarenlange partner van de verpakkingsindustrie zijn wij zeer vertrouwd met de fijne kneepjes van het individuele product, het materiaal en de verwerking ervan. HK-Pack biedt u complete oplossingen uit één hand: van advies en brainstorming tot calculatie, pre-press, verwerking en levering. Als internationaal actieve onderneming hechten wij er veel belang aan om met u samen te werken in een geest van partnerschap. Een belangrijke bouwsteen hierbij is een hoge mate van informatietransparantie. We willen ervoor zorgen dat u altijd up-to-date bent. Dit bespaart tijd en geld - een voordeel waar iedereen van profiteert, vooral u! Zowel voor de industrie, de voedingssector als de landbouwsector: Als klant van HK-Pack ontvangt u hoogwaardige verpakkingsoplossingen om uw goederen perfect te beschermen, representatief te verpakken en veilig te verzenden.

 8. KASSERIA KARUM

  Turkije

  Het bedrijf KASSERIA KARUM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plastic verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakkingen voor voedingsmiddelen, Verpakkingsindustrie - maatwerk, Plastic - wegwerpartikelen en serviesgoed, verpakkingen van papier, Verpakkingen voor voedingsmiddelen, bestek, kartonnen kommen, glas en papier, en kleine kopjes van plastic. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 9. YMCUP

  Turkije

  YMCUP werd opgericht in 2016 en is een fabrikant van machines voor het printen en snijden van kartonnen bekers gevestigd te Istanboel, Turkije. Vanaf de oprichting hebben wij ons volledig ingezet voor het bieden van hoogwaardige producten en diensten aan onze klanten met een efficiënte en snelle levering. Ons bedrijf ziet innovatie als de sleutel tot duurzaam succes en is ervan overtuigd dat elke dag nieuwe kansen biedt. We hechten dan ook een groot belang aan innovatie. Wij streven ernaar ons assortiment uit te breiden door de technologische ontwikkelingen op de voet te volgen. Wij investeren in een hoog tempo en produceren met veel plezier mens- en milieuvriendelijke producten. Wij hebben een brede productportefeuille zoals: •Kartonnen beker Machines, •Dubbelwandige kartonnen beker Machines, •Kartonnen kom Machines, •Kartonnen slakom Machines, •Verpakkingsmachines , •Print & Stans Machines, •Persmachines, •Machine-accessoires en reserveonderdelen. Onze machines voor kartonnen bekers kunnen bekers met verschillende maten en inhoud produceren zoals 12 oz, 8 oz, 9 oz en overige! Bezoek onze website om meer over ons productaanbod te ontdekken. Wij streven ernaar de kwaliteitsnormen na te leven bij het selecteren van de grondstoffen en tijdens het gehele proces van de productie tot de levering aan de klanten. De productie van YMCUP voldoet aan de internationale kwaliteitsnormen zoals ISO 9001: 2008 – ISO 14001-2004 – OHSAS 18001-2007 Certificeringen voor kwaliteitsbeheersystemen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 10. BARRIER VACUUM BAGS

  Roemenië

  BARRIER VACUUM BAGS is een fabrikant en distributeur van vacuümzakken met barrières voor vacuümapparaten met inwendige kamer of externe afzuiging. Werkt u in de handel of HORECA? Ons bedrijf ontwikkelt maatoplossingen voor diverse voedselproducten door allerlei soorten vacuümzakken te produceren: gegolfde en gladde vacuümzakken, sous-vide zakken, ESD antistatische zakken, meerlaagse krimpzakken, enz. BARRIER VACUUM BAGS levert ook verpakkingen voor non-food producten: Verpakkingen van medische en farmaceutische producten, technische producten, bulkproducten, chemicaliën, auto-onderdelen, verpakkingen van textielproducten... WORD EEN PARTNER Door geïntegreerde partnerschappen faciliteert het netwerk dat we hebben ontwikkeld snel alle fasen van het ontwerp- en uitvoeringsproces, van het ontwikkelen van het door experts aangeleverde concept tot het leveren van het eindproduct. BARRIER VACUUM BAGS is nu op zoek naar nieuwe partners in Europa voor de extrusie van barrièrefolies. Neem gerust contact met ons op!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis