• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • verpakkingen voor voedingsmiddelen

Resultaten voor

Verpakkingen voor voedingsmiddelen - Import export

 1. METPACK

  Turkije

  Verified by europages badge

  De firma Met Pack, gevestigd in Istanboel, is een van de marktleiders in PE-gecoat karton in Turkije sinds 2016. Onze missie is om onze klanten te voorzien van producten van hoogwaardige kwaliteit dankzij geavanceerde technologieën, door de ontwikkelingen en technologische innovaties in de wereldwijde papiersector op de voet te volgen. Wij willen producten ontwikkelen die voldoen aan de behoeftes van onze klanten. Wij produceren steriel karton voor voeding in overeenstemming met de internationale normen, geschikt voor direct contact met voedingsmiddelen. Al onze producten, waaronder kartonnen wegwerpbekers, soepkommen, pastadozen, ijscohouders, popcorndozen, enz., worden geproduceerd met lage dichtheid polyethyleen gecoat papier. Onze producten zijn beschikbaar in diverse maten en gewichten, naarmate de vraag van onze klanten. Het is ons doel om de coating die uiterst geschikt is voor voedingsmiddelen te combineren met papier. Wij willens constant investeren in geavanceerde productietechnologieën en tegelijkertijd onze traditie handhaven van innovatie en uitstekende dienstverlening wereldwijd om onze klanten de beste service te kunnen bieden. Terwijl wij op zoek zijn naar nieuwe partnerschappen, is het ons doel onze activiteiten uit te breiden over de hele wereld. Verder zijn wij er trots op gecertificeerd zijn volgens de normen ISO 9001 en ISO 2200. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  Website Open In New icon
 2. SYNERLINK

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Synerlink, onderdeel van de in de VS gevestigde Barry-Wehmiller Packaging Systems groep, is een ervaren leverancier van lineaire vul- en vormvaste verpakkingsoplossingen voor zuivel, drank en andere voedingsproducten. Als toonaangevend ontwerper en fabrikant van geïntegreerde verpakkingslijnen produceren wij ultraschone, aseptische producten met een verlengde houdbaarheid, met de hoogste prestatienormen. Onder onze merknamen Arcil, Ermi, Dairy Pack, Dinieper en Aprium bieden wij een breed gamma oplossingen aan: vorm-fill-seal (FFS) en fill-seal (FS met voorgevormde potten en flessen) apparatuur die vergezeld kan gaan van robotoplossingen aan het einde van de lijn, zoals sleevage, transfer, oververpakken, pick-up, kratten en palletiseren.

  Website Open In New icon
 3. MULTIVAC SEPP HAGGENMÜLLER SE & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  MULTIVAC is een toonaangevende wereldwijde fabrikant van geïntegreerde verpakkingsoplossingen. Naast de fabricage van verpakkingsmachines richten wij ons ook op oplossingen voor het verwerken en snijden, voor het markeren en etiketteren, en voor kwaliteitsinspectie en behandeling van producten. Onze marktpositie is gebaseerd op innovatieve spitstechnologie, een uitgebreide productportefeuille en vele jaren deskundigheid en ervaring. Meer dan 85 dochterondernemingen wereldwijd bieden uitgebreid advies en technische service. Onze kwaliteit en flexibiliteit zijn het resultaat van een hoog verticaal productiegamma. Wij bedienen klanten in meer dan 140 landen.Voor meer informatie, zie: www.multivac.com.

  Website Open In New icon
 4. DAKLAPACK DEUTSCHLAND

  Duitsland

  Verified by europages badge

  DaklaPack ontwikkelt innovatieve verpakkingsoplossingen voor alle industrieën.We extruderen, bedrukken en lamineren plastic films en vormen ze tot individuele verpakkingen. We werken constant aan innovatieve verpakkingsoplossingen voor voedsel, chemicaliën, automatische dispensers, medische hulpmiddelen en zelfs medische verbruiksartikelen. We produceren stazakken, stazakken met tuiten, zijvouwzakken, dooszakken, koffiezakken, wijnzakken met dozen, medische transportoplossingen, verzenddozen/verpakkingen en enveloppen en nog veel meer. We maken testsets en bieden de bijbehorende verwerkingsservice - van nationale testprocedures tot particuliere gezondheidstests - zelfs op maat gemaakte software met programma-interfaces en veilige datatransmissie, volledig op maat gemaakt volgens de eisen van de klant. We bieden contractvulling - we vullen fijne granen en droge goederen en zelfs alcoholische dranken in Stick Packs in onze HACCP-vulkamers.

  Website Open In New icon
 5. POLYER LLC

  Rusland

  Verified by europages badge

  PolyER is een van de toonaangevende fabrikanten van kunststof verpakkingen voor levensmiddelen. PolyER biedt een breed scala aan producten waaronder PP & PET recipiënten voor levensmiddelen, slabakken, delicontainers, warme, koude bekers. Industriële magazijnen hebben een oppervlak van 60.000 vierkante meter. 11 extrusielijnen en 30 in Europa gefabriceerde thermovormmachines produceren 300 miljoen producten. ISO 9001: 2008 Kwaliteitsbeheersysteem, ISO 14000 Milieubeheersysteem en certificering volgens ISO-norm 14000, FSSC 22000 Certificering inzake voedselveiligheid garanderen dat de PolyER-verpakkingen voldoen aan de internationale regelgeving. PolyER richt zich op de behoeften en wensen van zijn klanten en onderhoudt klantrelaties gebaseerd op de principes van een wederzijds voordelig, eerlijk en langetermijnpartnerschap. We ondersteunen de initiatieven van vooraanstaande bedrijven om negatieve milieu-effecten te verminderen, het rationeel gebruik van hulpbronnen te bevorderen en streven naar economische en sociale verantwoordelijkheid van ondernemingen.

  Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ANONA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het merk Anona staat voor al meer dan 180 jaar voor een succesvol voedingsmiddelenbedrijf. Met de belofte om traditie en toekomstgerichte technologie te combineren, heeft Anona zich ontwikkeld van een voormalige korenmolen tot een modern voedingsmiddelenbedrijf. Tegenwoordig ontwikkelen en produceren wij hoogwaardige, innovatieve voedingsmiddelen op het gebied van wellness- en fitnessvoeding voor klanten in Duitsland, Europa en de rest van de wereld, van sportvoeding en veganistisch voedsel evenals ijsproducten. Meer dan 400 medewerkers werken elke dag hard om te voldoen aan onze hoge normen van kwaliteit, betrouwbaarheid en klantenservice ten behoeve van al onze klanten - met een innovatieve geest, precisie, knowhow en strikt kwaliteitsbeheer. Onze producten: Proteïnerepen, haverrepen, sportvoeding, grondstoffen voor consumptie-ijs, aminozuurpreparaten, drankconcentraten, vervangende voedingsmiddelen, sportdranken, tabletten in loonproductie (voedingsmiddelen)

  Website Open In New icon
 2. A+F AUTOMATION + FÖRDERTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Met meer dan 400 klanten en 4.000 systemen is A + F al meer dan 40 jaar een toonaangevende leverancier van verpakkingsmachines en -systemen en geniet het wereldwijd een hoge reputatie voor het ontwerpen van hoogwaardige en geïntegreerde verpakkingsoplossingen. A + F ontwikkelt en verkoopt oplossingen voor de zuivel-, voedingsmiddelen- en drankenindustrie, evenals voor de cosmetica-, farmaceutische en andere industrieën. Als wereldwijde leverancier van verpakkingsoplossingen ondersteunen wij u bij uw project van planning tot oplevering van de productieklare systemen A + F onderdeel van de End-OF-Line Packaging Experts Group. EOL Packaging Experts is opgericht in 2017 en is een internationale groep van bedrijven die end-of-line verpakkingsmachines en -systemen aanbiedt. Onder de paraplu van het moederbedrijf EOL ontstond een sterke internationale industriële groep met A + F, Standard Knapp en BMS Maschinenfabrik. Onze focus ligt op duurzame groei op lange termijn die de groep naar een succesvolle toekomst zal leiden

  Website Open In New icon
 3. FLEROS KUNSTSTOFFE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Als specialist voor alle soorten plastic verpakkingen zijn wij gespecialiseerd in de productie van ronde en rechthoekige plastic bakken, blikken, verpakkingsemmers, afdichtbakken en rechthoekige emmers. De volgende sectoren en industrieën waarvoor wij oplossingen bieden: Tabak, levensmiddelen/voedsel, delicatessen, fruitverwerking (verwerking), groenteverwerking, roomkaas, chemicaliën, verven en vernissen. Wij produceren plastic verpakkingen in de vorm van groente-, fruit- en fruitverpakkingen. Het maakt niet uit of u plastic bladen, ronde plastic potten, rechthoekige bladen of deksels nodig heeft, wij kunnen u bijna elke vorm en maat aanbieden. Verpakkingsemmers of plastic emmers uit onze productie, evenals plastic bakjes en alle andere producten, zijn gemaakt van hoogwaardige kunststof van voedingskwaliteit. Naast de verschillende plastic blikken en verpakkingsemmers, zijn dozen en pallets van kunststof een integraal onderdeel.

  Website Open In New icon
 4. JOOP VOET

  Nederland

  Verified by europages badge

  JOOP VOET is een onderneming gespecialiseerd in de vervaardiging van kunststof verpakkingen voor de voedingsmiddelenindustrie sinds 2005. Onze productreeks omvat drinkbekers, bakken, schalen, emmers, kopjes, potten, kuipen en dozen van spuitgietpolypropyleen met fraudebestendige deksels, hoge deksels ter bedekking van een verzegeling of ventilatiedeksels, met inmould labelling (IML) decoratie bestemd voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie voor de verpakking van bakkerijproducten, snoep, vis, vlees, ijs, zuivelproducten, soep, salades, kruiden en medicijnen. Onze plastic verpakkingen kunnen met hete producten worden gevuld en zijn vloeistof- en luchtdicht, geschikt voor gebruik in de magnetron en BRC gecertificeerd. Onze verpakkingen worden hoofdzakelijk gemaakt van 100% recycleerbare PP, PE en PET. Het is ons doel om kunststof verpakkingen van hoogwaardige kwaliteit te leveren zodat u uw product zo goed mogelijk kunt presenteren. Ze kunnen worden gedecoreerd met inmould labels (IML), bedrukking, hulzen of stickers. U kunt op ieder moment contact met ons opnemen voor het beste advies voor de verpakking van uw producten. Wij besteden zeer veel zorg aan de ontwikkeling van klantspecifieke concepten en verwezenlijken al uw wensen. Goede relaties zijn waardevol, daarom is onze inzet voor klanttevredenheid ons voornaamste eigenschap. Wij hebben de oplossing voor al uw behoeftes aan verpakkingen, dus neem gerust contact met ons op voor verdere informatie!

  Website Open In New icon
 5. INNOVA SUPPLY & SERVICES GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Dynamisch, ervaren, technisch hoog gekwalificeerd, dit is hoe we ons bewijzen op onze belangrijkste markten ijs, zuivel, delicatessen, snoep en dierenvoeding. Als branchespecialist hebben we een goede reputatie opgebouwd bij onze klanten en zakelijke partners internationaal door een voorbeeldige service, creativiteit en flexibiliteit gedurende vele jaren. INNOVA SUPPLY & SERVICES GMBH is uw partner als het gaat om de ontwikkeling en productie van voedselverpakkingen, of deze nu gemaakt zijn van spuitgegoten of thermogevormde kunststoffen of van kraftpapier.Van het idee tot de ontwikkeling en productie tot het eindproduct, er is één contactpersoon beschikbaar voor het hele proces. Deze one-stop-shopping maakt aankopen eenvoudiger, verlaagt de kosten en biedt u een hoog beveiligingsniveau.

  Website Open In New icon
 1. MONOMERO INDÚSTRIA DE PLÁSTICOS LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Monómero startte de activiteit in 2001 om Plastic grondstoffen om te zetten in allerlei verpakkingsproducten. Wij hebben de meest geavanceerde apparatuur om het best mogelijke product te maken om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Op technisch gebied beschikken wij over een co-extrusie-uitrusting, een drukpers van hoge kwaliteit met 8 kleuren, laminatie zonder oplosmiddelen en de meest geavanceerde machines voor het maken van zakken om producten onder gecontroleerde atmosfeer (MAP), biologisch afbreekbare BAGS en nog veel meer te vervaardigen. Wij willen ook thermoplastische flexibele films en verpakkingen produceren, vooral voor primair gebruik, met name in de levensmiddelensector. Bovendien hebben we de best gekwalificeerde mensen die we kunnen krijgen aan medewerkers.Ons hoofddoel is zij aan zij te werken met onze klanten, de best mogelijke oplossing te vinden voor hun verpakkingsbehoeften, en nieuwe producten te vinden en te ontwikkelen. Ons bedrijf staat voor milieubescherming en om dit doel te bereiken.Zo recycleren wij bijvoorbeeld binnenshuis om ervoor te zorgen dat elk plastic afval uit onze productie een tweede leven krijgt in ons productieproces. Ook staan wij voor innovatie; we staan altijd open voor nieuwe ideeën. We houden ons ook erg bezig met sociale zaken. Daarom steunen wij de lokale gemeenschap in zaken die gaan van buurtfeesten tot kindersport. Neem zonder aarzelen contact met ons op voor verdere informatie!

  Website Open In New icon
 2. SARP LABEL

  Turkije

  Verified by europages badge

  Sarp Label produceert etiketten voor textiel en kleding, speciaal ontworpen dozen en speciale producties voor verpakkingen in Istanboel, Turkije. Als Sarp Label streven wij ernaar onze klanten de beste producten tegen betaalbare prijzen aan te bieden. Daarnaast fungeren wij als eersteklas drukkerij in onze regio. Wij combineren professioneel vakmanschap in digitale vormgeving met kunst en versterken de titel verpakkingsontwerp met onze perfecte diensten. Onze services omvatten textiel- en kledingetiketten, kartonnen zakken en speciale producten voor verpakkingen voor diverse industrieën. Onze portfolio: •Textiel- en kledingetiketten: kartonnen etiketten, wasvoorschriften, geweven etiketten, lederen etiketten, satijnen etiketten, halsetiketten, bedrukte linten, merketiketten, barcode-etiketten en waarschuwingsetiketten. •Kartonnen zakken: garen kartonnen zakken, standaard kartonnen zakken, kraftzakken, en papieren zakken met vijzelhandvatten, , •Speciale productie voor verpakking en etikettering: wij produceren bedrukte rollen en zelfklevende etiketten om één-op-één etiketten voor het klantenmonster te produceren en deze op tijd te leveren. •Dozen met speciaal ontwerp: bedrukte kartonnen dozen, lade dozen, bedrukte cargodozen, bedrukte e-commerce dozen, en u kunt onze catalogus ontdekken op onze website! Wij leveren wereldwijd en bieden onze klanten een superieure persoonlijke service. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  Website Open In New icon
 3. TECI & COM

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  TECI ET COM produceert al meer dan 30 jaar uitzonderlijke verpakkingen. Wij hebben een breed assortiment aan tassen, dozen en wiggen om aan uw behoeften te voldoen. Wij bieden alle soorten tassen aan, speciaal voor e-commerce, met of zonder bedrukking (mogelijkheid van op maat gemaakte artikelen). Papieren zakken met platte of gedraaide handvatten, SOS-zakken, zakken met eenvoudige of versterkte uitgesneden handvatten, herbruikbare TNT-zakken, luxe papieren zakken, katoenen zakken, zakken van natuurlijke vezels, biologisch afbreekbare zakken, geschenkdozen, zakken met eenvoudige of versterkte uitgesneden handvatten, katoenen zakken, waspapier, croissantzakken, broodzakken, koeriers- en e-commercezakken, kledinghoezen, manuele en machinale stretchfolie, verhuisdozen, specifieke kartonnen dozen (beldozen, chocoladedozen, enz.). ...), papier, papieren bekertjes, stoffen tassen, geweven tassen, non-woven tassen, bedrijfs- en evenemententassen.Wij bieden ook andere producten aan (kledinghoezen, stretchfolie, karton, stoffen, kartonnen bekers, goodies...). Wij zijn ook gespecialiseerd in voedingsmiddelen (afhaal). U kunt ons zonder koopverplichting en in alle privacy raadplegen, onze schattingen en adviezen zijn gratis. Ons brede gamma producten is gebaseerd op zuivere of gerecycleerde producten en al onze producten voldoen aan de huidige wetgeving en zijn milieuverantwoord. FSC®-norm voor papier en EN 13432 voor biologisch afbreekbaar. Neem gerust contact met ons op!

  Website Open In New icon
 4. AKOMEX GROUP

  Polen

  Verified by europages badge
 5. KARE-PACK

  Turkije

  Verified by europages badge

  Kare Pack is een milieuvriendelijke en veilige producent van verpakkingsmaterialen uit Turkije.Wij vervaardigen hoogwaardige papieren schalen met papier van topkwaliteit.Met alle nodige gezondheidscertificaten, waaronder BRC, worden onze schalen wereldwijd gebruikt. Ingesloten vindt u ze als bijlage.Wij kunnen alle soorten van uw drukwerk vereisten op onze schalen beantwoorden. Met onze perfect passende deksels zult u zeer tevreden eindklanten hebben. Wij hanteren zeer concurrerende prijzen en levertijden.Onze basisfilosofie is 100% klanttevredenheid; Daarom vernieuwen wij ons bij Kare Pack voortdurend door de technologie op de voet te volgen om onze gewaardeerde klanten kwalitatief betere en robuustere producten aan te bieden, met een bijzondere aandacht voor het design. Aarzel niet om contact op te nemen voor al uw vragen.Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

  Website Open In New icon
 6. SMART CLAUPACK SRL

  Roemenië

  Verified by europages badge

  SMART CLAUPACK SRL ontwerpt en maakt verpakkingsoplossingen in hersluitbare zakken, blikken, potten en flessen om kleine en middelgrote producenten tegemoet te komen, met meer dan 12 jaren ervaring. Ons team van voedingsdeskundigen, natuurgeneeskundigen en therapeuten staat klaar om diensten aan te bieden volgens de hoogste normen voor de productie van veganistische en rauw-veganistische producten, mengsels van superfoods in poedervorm. (Ayurvedische, energie gevende, proteïnerijke producten voor atleten, waaronder kant en klare drink-/eetproducten met een basis van kokosmelkpoeder, bijv. : vegan warme chocolade, pre-workout energiedrank voor atleten of complete groenteproteïnes, post-workout, in multidosis recipiënten of unieke dosis), zaden of gedroogde vruchten, muesli, pudding, maar wij staan altijd open voor andere soorten producten. We werken zowel met het eigen merk systeem (ontwerp, recept, verpakking, merk van de klant), het Wit Merk systeem (ontwerp, recept, verpakking, merk geleverd door ons team van specialisten) of een mix van beide. De firma beschikt over een eigen goed georganiseerde infrastructuur, verdeeld in afdelingen. Het HACCP systeem wordt toegepast, zodat de producten worden voorbereid volgens kwaliteitsvoorwaarden in overeenstemming met de richtlijnen van de Europese Commissie, onder strenge hygiënische omstandigheden. Op de verwerkings-/verpakkingslijn werken wij zonder GGO's, gluten, zuivelproducten, dierlijke producten, gist, soja en zonder kleurstoffen, smaakstoffen, additieven, conserveermiddelen, kunstmatige emulgatoren. De productie-eenheid en het magazijn zijn EU Biologisch Gecertificeerd.

  Website Open In New icon
 7. TYMOS GROUP

  Polen

  Verified by europages badge

  Dit Poolse bedrijf startte met het produceren van crêpe- en vloeipapier in 2003 is doet dat nu al 18 jaar. Als eigenaars weten we dat we op dit gebied de topklasse hebben bereikt. Onze producten zijn tegenwoordig te vinden in 17 Europese landen. Wij zijn succesvol geworden omdat het merk TYMOS zich altijd weet te onderscheiden door kwaliteit en aandacht voor de gebruikersveiligheid, wat wordt bevestigd door onze Europese ISO 9001- en ISO 22000-certificeringen. Onze klanten getuigen van onze service, respect voor de distributeurs van onze producten, de kwaliteit van de gebruikte materialen en de voortdurend verbeterde technologische processen. Door zelf onze fabriek te runnen, hebben we meer controle over het product dat we leveren en kwaliteit is altijd het basisingrediënt voor al onze producten. Dit betekent ook dat we een groter aanbod aan bestellingen kunnen afhandelen en kunnen inspelen op de wensen van onze klanten in een korte doorlooptijd. Daarbij behouden we het serviceniveau en het internationale bereik waar we allemaal tevreden over kunnen zijn. Wij bedienen grootafnemers en industriële klanten. Vele jaren hebben we ons ingezet om expert te worden in de productie van crêpe- en vloeipapier. Toen we dat hadden bereikt, hebben we onze onderneming omgevormd tot een Groep van merken en hebben we andere beroepen aan onze portfolio toegevoegd. Vandaag de dag bestaat ons bedrijf uit 4 divisies: CRÊPEPAPIER, BAKPAPIER, PAPIEREN ZAKKEN, PAPIEREN BEKER EN KOMMEN Neem contact met ons op!

  Website Open In New icon
 8. ATS-TANNER BANDING SYSTEMS AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  ATS-Tanner Banding Systems AG is een aanbieder van hoogwaardige banderolleeroplossingen voor verkoopverpakkingen en verpakkingen in de logistiek.De systeemaanbieder is gespecialiseerd in materiaalbesparende bundeling van allerlei producten voor logistieke doeleinden, alsmede in ecologische, promotionele en klantvriendelijke verkoopverpakkingen.Alles uit één hand: Banderolleermachines van halfautomatische stand-alone modellen tot volautomatische systemen geïntegreerd in de productielijn, milieuvriendelijk banderolleermateriaal van papier en folie, wereldwijd service- en onderhoudsnetwerk, deskundig advies.Eigen ontwikkelings- en productieafdelingen zorgen voor voortdurende verbeteringen, nieuwe productlijnen en oplossingen voor individuele en complexe eisen. Banderolleermachines en banderolleermateriaal van ATS worden over de hele wereld gebruikt. Onze ervaring en onze referenties in allerlei sectoren en toepassingen zijn navenant.

  Website Open In New icon
 9. UZUNLAR MATBAA AMBALAJ TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Verified by europages badge

  Ons bedrijf werd in 1973 als familiebedrijf opgericht te Cağaloğlu. In 1995, hebben we onze activiteiten voortgezet in ons eigen bedrijfsruimte van 1.000m2 te Matbaacılar Sitesi. Sinds 2014, zijn wij werkzaam als Uzunlar Print-, verpakkings- en reclamebedrijf en bieden 47 jaar ervaring, kennis kwaliteit en een klantgerichte aanpak waarbij uiteraard de ethische regels worden nageleefd. In 2021 zijn wij verhuisd naar ons nieuwe pand van 3.000 m2 in İkitelli OSB Ipkas Sanayi Sitesi. Wij bieden onze diensten aan in meerdere landen en hebben een team van 50 ervaren werknemers. Onze service en het productaanbod omvatten de productie van luxe papieren tassen, voedseldozen, productdozen, kartonnen dozen en overige door talloze industriële sectoren benodigde producten. Wij streven ernaar duurzame alternatieven te ontwerpen gebaseerd op de behoeften en verwachtingen van onze klanten en marketingstrategieën te ontwerpen die op hun vereisten aansluiten. Door ons niet te beperken tot een drager binnen ons werk, staan we open voor het integreren van diverse dragers om tevens nieuwe ideeën te ontwikkelen. Als een verantwoorde onderneming gericht op innovatie en verandering, streven wij ernaar de vraag van de klant te beantwoorden en de beloofde kwaliteit binnen de gewenste tijd te leveren met de aangeboden visuele oplossingen. Wij zetten ons in voor absolute klanttevredenheid en bieden alternatieve opties. Wij streven ernaar een geavanceerd bedrijf te worden door elk type visuele oplossingen te bieden met alternatieven aan particulieren en ondernemingen in diverse sectoren. Neem voor verdere informatie gerust contact met ons op.

  Website Open In New icon
 10. CHRISTIAN DELORME S.A.S.

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Met meer dan 12 jaar ervaring begeleiden we de ontwikkeling van bedrijven door metalen kwaliteitsverpakkingen te bieden. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Lyon (Frankrijk). Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerp en de fabricage van custom made decoratieve blikken verpakkingen. Wij ontwikkelen nieuwe verpakkingsprojecten voor Franse fabrikanten van koekjes, chocolaatjes, koffie en geschenken. Dankzij onze expertise kunnen wij u bij al uw projecten, van de meest eenvoudige tot de meest complexe, begeleiden. Klanttevredenheid is onze prioriteit.

  Website Open In New icon
 1. OSQ GROUP

  Litouwen

  Verified by europages badge

  OSQ Group is één van de voornaamste fabrikanten van milieuvriendelijke biologisch afbreekbare verpakkingen voor voedingsmiddelen en catering wegwerpartikelen voor Russische bedrijven. Het productassortiment aangeboden door OSQ omvat: - kartonnen doosjes voor salades en pasta, - wegwerp lunchboxen, - verpakking voor sandwiches, hotdogs, sushi en rollen, - papieren wegwerpbekers en houders, - verpakking voor gebak en koek, - verpakking voor pizza's, pasteien en ciabatta, - sterke papieren tassen met handvat en zonder handvat, - voedsel verpakking. De kartonnen en papieren dozen en verpakkingen van OSQ zijn vloeistof- en vetwerend, ze zijn geschikt voor gebruik in de magnetronoven, ze hebben een aantrekkelijk design en zijn beschikbaar in een groot aantal soorten en maten. De verpakkingen van OSQ zijn vervaardigd in overeenstemming met de wereldwijde normen en zijn ISO en HACCP gecertificeerd.

  Website Open In New icon
 2. BARRIER VACUUM BAGS

  Roemenië

  Verified by europages badge

  BARRIER VACUUM BAGS is een fabrikant en distributeur van vacuümzakken met barrières voor vacuümapparaten met inwendige kamer of externe afzuiging. Werkt u in de handel of HORECA? Ons bedrijf ontwikkelt maatoplossingen voor diverse voedselproducten door allerlei soorten vacuümzakken te produceren: gegolfde en gladde vacuümzakken, sous-vide zakken, ESD antistatische zakken, meerlaagse krimpzakken, enz. BARRIER VACUUM BAGS levert ook verpakkingen voor non-food producten: Verpakkingen van medische en farmaceutische producten, technische producten, bulkproducten, chemicaliën, auto-onderdelen, verpakkingen van textielproducten... WORD EEN PARTNER Door geïntegreerde partnerschappen faciliteert het netwerk dat we hebben ontwikkeld snel alle fasen van het ontwerp- en uitvoeringsproces, van het ontwikkelen van het door experts aangeleverde concept tot het leveren van het eindproduct. BARRIER VACUUM BAGS is nu op zoek naar nieuwe partners in Europa voor de extrusie van barrièrefolies. Neem gerust contact met ons op!

  Website Open In New icon
 3. PROCESS COLOR

  Roemenië

  Verified by europages badge

  Process Color, opgericht in 1993, is fabrikant van kartonnen en plastic verpakkingen. Wij bij Process Color produceren in onze werkplaatsen plastic en karton voor mallen, kisten, stijve dozen, blisters, geschenkdozen, eierdozen, plastic deksels en nog veel meer op onze website te ontdekken producten! . Wij vervaardigen of personaliseren tevens uiteenlopende reclamematerialen via zeefdruk, tampondruk, folio, droogstempelen, reliëf, stencilen, perforeren en thermovormen. Wij vervaardigen plastic en kartonnen verpakkingen in diverse modellen en afmetingen naargelang de specifieke ontwerpen en vereisten van de klant. Voor ons is de milieubescherming één van onze grootste prioriteiten; Al onze producten zijn dan ook 100% recycleerbaar. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  Website Open In New icon
 4. FILMEX PACKAGING KFT.

  Hongarije

  Verified by europages badge

  FILMEX PACKAGING Kft. is een waardengedreven onderneming in Hongarije in de productie van polyethyleen verpakkingsmaterialen voor levensmiddelen, industriële toepassingen en voor agrarisch of huishoudelijk gebruik. De meeste van onze producten kunnen worden gemaakt in overeenstemming met de Verordening 10/2011 EG voor toepassingen voor levensmiddelen. Ons bedrijf is sterk verbeterd en vernieuwd sinds de installatie van een innovatief machinepark (o.a. Alpine, Günter) en twee moderne productiehallen met een totale oppervlakte van 2800 m2, een moderne organisatiestructuur, en produceert meer dan 5000 ton nieuwe en gerecyclede PE-folieproducten. Onze missie is het leveren van hoogwaardige verpakkingsoplossingen voor onze klanten in heel Europa. We zetten ons in voor langetermijnrelaties met onze klanten, waarbij we ons richten op kwaliteit, tijdige service en waarbij we inspelen op hun behoeften zodat zij ons altijd zien als een uitstekende en betrouwbare partner. FILMEX PACKAGING Kft. streeft in zijn activiteiten en diensten naar volledige naleving van de belangrijkste normen op het gebied van kwaliteit, klanttevredenheid en wettelijke vereisten.

  Website Open In New icon
 5. 4S PACK

  Turkije

  Verified by europages badge

  Wij zijn een producent van papieren bekers in Istanboel, Turkije.De firma 4S Pack, met een ervaring van meer dan 40 jaar op de Plastic en Verpakking markt, werd opgericht door Fetih Plastik. De firma is actief onder het 4S Pack merk en houdt zich bezig met het ontwerp, prototype, matrijsproductie met gebruik van de modernste en meest geavanceerde technologieën, flexodruk, age painting, alle fases worden intern uitgevoerd en wij verlenen geïntegreerde diensten aan onze klanten. Wij hebben een zeer uitgebreid portfolio van producten met onder meer: Kartonnen bekers, beker deksels, bekerhouders en veel meer, zoals u kunt ontdekken op onze website! Als een van de marktleiders in deze sector is het onze missie om de bewustheid en betrouwbaarheid te handhaven, onze innovatiewerkzaamheden en technologische investeringen voort te zetten. Wij hebben een zeer dynamisch team en richten ons op de Europese markt met onze hoogste productkwaliteit in alle opzichten, gedreven door een ervaren en helderziende directie. 4S Pack verzekert onvoorwaardelijke klanttevredenheid en internationale kwaliteit. Neem contact met ons op voor meer informatie!

  Website Open In New icon
 6. ROTOFIL

  Italië

  Verified by europages badge

  Rotofil versnijdt sinds 1980 plastic folie. De onderneming is gevestigd in de provincies Cremona, Mantova, Reggio Emilia en Parma. Wij verwerken plasticfolie voor levensmiddelen en andere toepassingen. Het assortiment behandelde folie omvat immers ook specifieke producten voor het verpakken van zeer uiteenlopende artikelen.

  Website Open In New icon
 7. HOMKEY PACKAGING COMPANY LIMITED

  China

  Verified by europages badge

  Homkey Packaging Co. Ltd. werd opgericht in 1997. Het is een van de toonaangevende fabrikanten in Zuid-China in de categorie verpakkingsdrukwerk. Onze producten omvatten een volledige lijn van stevige kartonnen dozen, papieren zakken, geschenkdozen, golfkartonnen dozen, vouwdozen, voorgevormde vezelverpakkingen, evenals tissuepapier en microvezelproducten op maat. Onze fabrieken zijn ISO, FSC, Sedex gecertificeerd.Wij bieden one-stop verpakkingsdiensten op maat, van ontwerp, prototyping, massaproductie, kwaliteitsinspectie tot verzending. Zodra we de definitieve product- en marketingvereisten hebben verkregen: 1. Creëren wij de verpakking van concept tot productie. Door een project vanaf het begin te ontwikkelen, kunnen wij variabelen verminderen en ontbrekende informatie vooraf beperken, zodat wij het project kunnen vastzetten in productie. 2.Nemen wij een ontwerp dat reeds bestaat of verpakt is voor productie. Vervolgens evalueren wij en vullen wij alle ontbrekende informatie uit het ontwerppakket aan. Dan maken we een offerte, bevestigen we de druk en voeren we de productie uit.

  Website Open In New icon
 8. LOESCH VERPACKUNGSTECHNIK GMBH + CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  LoeschPack is de specialist als het gaat om het verpakken van machines, complete systemen voor het verpakken van chocolade, kauwgom, snoep, gebakken producten, food en non-food.Wij ontwikkelen en produceren innovatieve verpakkingsconcepten, systeem-en service-oplossingen met de grootst mogelijke professionaliteit en flexibiliteit. Meerwaarde creëren voor onze klanten vormt onze doelstelling als strategisch partner en leider in technologie en innovatie.

  Website Open In New icon
 9. INIPRESS SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Inipress was het eerste bedrijf uit de kunststofindustrie van het district van Motta di Livenza, in de provincie Treviso. Zijn naam stamt af van de spuitpers, de meest gebruikte technologie in het gieten van materialen. Biedt klanten de mogelijkheid om de meest innovatieve technologieën op de markt en geautomatiseerde productielijnen te gebruiken vanaf de aankomst van materialen tot het picken van het onderdeel, via kwaliteitscontrole, assemblage en palletiseren.

  Website Open In New icon
 10. GUANGZHOU WORLDE PACKAGING MACHINERY CO.,LTD

  China

  Verified by europages badge

  Guangzhou Worlde Packaging Machinery Co., Ltd opgericht in 2003. Geïntegreerde O&O, productie, verkoop en service afdelingen, wereldwijd aanbod verpakkingsmachines, vulmachines, sealmachines, wikkelmachines, vacuüm verpakkingsmachines, weegmachines voor koffie, suiker, theepoeder, saus, ketchup, snack, chips, schroeven, ijzerwaar, moeren en bouten, verpakking inclusief zakje, tasje, sticktas, doypack, tas, kartonnen dozen, flessen, potten, blikken, gangbaar gebruikt in de voedsel-, medische, farmaceutische, chemische, hardware, meubel of speelgoedindustrie.