• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • versnellingsbakken voor motorvoertuigen

Resultaten voor

Versnellingsbakken voor motorvoertuigen - Import export

 1. DB AUTOMOBILE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Als een van de weinige bedrijven in versnellingsbakkenreparatie in Europa hebben we naam gemaakt als specialist voor alle soorten versnellingen en als probleemoplosser voor exotische voertuigen. Sinds begin 2004 zijn wij de eerste fabrikantenafhankelijke werkplaats in Duitsland die uw koppelomvormer op korte termijn in eigen huis repareert / regenereert. Onze versnellingsbakken zijn op aanvraag verkrijgbaar in een versterkte versie en zijn uiteraard aangepast aan de nieuwste stand van de techniek. We importeren reserveonderdelen voor alle soorten tandwielen rechtstreeks van de fabrikant en kunnen onze goede inkoopvoorwaarden doorgeven aan onze klanten. We geven een Europese garantie van 12 maanden zonder kilometerlimiet.

 2. GETRIEBEZENTRUM EUROPA FIRMA SZWARC

  Polen

  Verified by europages badge

  GETRIEBEZENTRUM EUROPA biedt u een breed scala aan gereviseerde versnellingsbakken. Onze focus: Revisie, reparatie en revisie van versnellingsbakken. Als u bij ons komt, voeren we de volgende stappen uit met uw versnellingsbak: -Aandrijving gedemonteerd, schoongemaakt en gecontroleerd -Defectieve onderdelen gedocumenteerd, afdichtingen en zinkdelen vervangen -Aandrijving gemonteerd, as opnieuw afgesteld -Tandspeling gecontroleerd -Aandrijving gecontroleerd op werking en waterdichtheid Neem contact met ons op!

 3. GETRIEBEDISCOUNT RADOCH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GETRIEBEDISCOUNT RADOCH GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Versnellingsbakken voor motorvoertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen - mechanische onderdelen, ruilversnellingsbakken, overbrengingsorganen, motoraandrijving, aandrijvingen voor voertuigen, Auto's - accessoires, Accessoires voor auto's en vrachtwagens, Voertuigen - mechanische onderdelen, en auto-onderdelen. Het is gevestigd in Oberkrämer Ot Vehlefanz, Duitsland.

 4. AUTODEMOLIZIONI SIGNOR SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AUTODEMOLIZIONI SIGNOR SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Autosloperij. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reserveonderdelen voor personenwagens, Onderdelen voor dieselmotoren, Onderdelen voor vrachtwagens, Versnellingsbakken voor motorvoertuigen, Verwijdering van motoren, Bedrijfsvoertuigen - elektrische en elektronische onderdelen, Voertuigen- elektrische en elektronische onderdelen, Voertuigen - mechanische onderdelen, en tweedehands componenten en onderdelen van auto's. Het is gevestigd in Villorba, Italië.

 5. SERVICE DRIVELINESS

  België

  Verkoop, onderhoud en revisie van automatische transmissie en assen van industriële voertuigen. Service Drivelines B.V.B.A. is een onlangs opgerichte vennootschap die actief is in de distributie van en als service-center voor het produktengamma van Spicer Off-Highway, onderdeel van Dana Corporation (Toledo, Ohio). Spicer Off-Highway is wereldwijd actief in de produktie van versnellingsbakken voor off-road vehicles (zoals graafmachines, zware vorkliften, straddle carriers, bulldozers en dies meer).

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TRASMATIC SRL

  Italië

  De firma Trasmatic is ontstaan in 1973, dankzij haar oprichter, Sergio Ramponi. Zijn kinderen, Elisa et Mattia Ramponi, zijn met dezelfde passie als hun vader doorgegaan met de ontwikkeling van de klantenrelaties en de modernisering van de onderneming, marktleider in de sector van automatische versnellingsbakken. Van diagnose tot technische keuring, van onderhoud tot rijtesten, van afhaling tot levering, in iedere fase stelt Trasmativ haar vakmanschap en bekwaamheid tot de beschikking van haar klanten.

 2. STEMPLINGER KVF GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf STEMPLINGER KVF GmbH is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige front hydraulische systemen. Continue controle van het kwaliteitsmanagement, alsmede hoog opgeleide medewerkers, zorgen ervoor dat we de wensen van de klant optimaal uit kunnen voeren. State of the art technologieën en een uitgebreide machinepark maken een hoge productie mogelijk, zodat bestellingen snel en flexibel kunnen worden uitgevoerd. Door te investeren in nieuwe CNC- machines en machines voor de gearing technologie heeft STEMPLINGER KVF GmbH daarnaast een goede reputatie als leverancier voor prototypes en producten op maat voor de automobielsector opgebouwd.

 3. NAGPOL

  Polen

  Nagpol is sinds 2015 op de markt werkzaam. Het is gevestigd in Kalisz, in Wielkopolskie (Voivodeship), Polen.De belangrijkste focus is de reparatie en herstel van versnellingsbakken.Wij analyseren op fouten, controleren de werking en voeren uitgebreide inspecties uit.Wij willen versnellingsbakken in de best mogelijke toestand.Wij repareren ook versnellingsbakken voor personenauto's en vloten van bestelauto's.Wij kijken ernaar uit om zaken met u te doen!

 4. GEARBOX REPAIR VERMANDER

  België

  Gearbox Repair Vermander staat voor de vakkundige revisie en herstelling van automatische en handgeschakelde versnellingsbakken van personenauto’s, 4x4 en bestelwagens. Klanten zijn hoofdzakelijk autobedrijven maar particulieren zijn eveneens welkom. Gearbox Repair Vermander kan ook instaan voor de demontage en montage van de versnellingsbak of het transport van de gedemonteerde bak.

 5. AUTO-MATIC

  België

  Auto-matic is gespecialiseerd is in het herstellen of reviseren van automatische en handgeschakelde versnellingsbakken voor alle personen- en bestelwagens.

 1. PORSCHE-VERSNELLINGSBAK-REVISIE

  Nederland

  Automatische en handgeschakelde versnellingsbakken revisie en reparatie

 2. AUTO TRANSMISSIONS GROUP

  België

  Revisie van automatische en manuele versnellingsbakken, verkoop en montage van koppelingen en cardanassen. Gepassioneerd in ons vak doen wij ons uiterste best om u top kwaliteit aan te bieden.

 1. AUTOMATIKGETRIEBE REUTER LTD & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf AUTOMATIKGETRIEBE REUTER LTD & CO KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Versnellingsbakken voor motorvoertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren snelheidsvariatoren voor transmissies, overbrengingsorganen, en Voertuigen - reparatie van elektronische onderdelen. Het is gevestigd in Altenstadt, Duitsland.

 2. OFFICINE RICCI - CAMBI VEICOLI COMMERCIALI E INDUSTRALI

  Italië

  Het bedrijf OFFICINE RICCI - CAMBI VEICOLI COMMERCIALI E INDUSTRALI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Versnellingsbakken voor motorvoertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren revisie wijzigingen. Het is gevestigd in San Piero In Bagno, Italië.

 3. ATG

  België

  Het bedrijf ATG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Versnellingsbakken voor motorvoertuigen, Versnellingsbakken voor motorvoertuigen, elektronische onderdelen voor automobielen, ateliers reparatie vrachtwagens, en versnellingsbakken voor personenauto's en hun componenten. Het is gevestigd in Houdeng-Goegnies, België.

 4. ART-MAG KOZIEŁ ARTUR

  Polen

  Het bedrijf ART-MAG KOZIEŁ ARTUR, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Reparatie van voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Versnellingsbakken voor motorvoertuigen, automobielgarage, en Versnellingsbakken voor motorvoertuigen. Het is gevestigd in Gliwice, Polen.

 5. KUMERA GETRIEBE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KUMERA GETRIEBE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Versnellingsbakken voor motorvoertuigen, en Versnellingsbakken voor motorvoertuigen. Het is gevestigd in Troisdorf, Duitsland.

 6. AAM GETRIEBE SERVICE

  Duitsland

  Het bedrijf AAM GETRIEBE SERVICE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kogel-, naald- en rollagers, Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen, Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch, Versnellingsbakken voor motorvoertuigen, Kogel-, naald- en rollagers, Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen, Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch, en Versnellingsbakken voor motorvoertuigen. Het is gevestigd in Düsseldorf, Duitsland.

 7. GETRIEBE SERVICE 24 PLUS

  Duitsland

  Het bedrijf GETRIEBE SERVICE 24 PLUS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kogel-, naald- en rollagers, Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch, Versnellingsbakken voor motorvoertuigen, Reductiemotoren, Kogel-, naald- en rollagers, Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch, Versnellingsbakken voor motorvoertuigen, en Reductiemotoren. Het is gevestigd in Fuldatal, Duitsland.

 8. TRANSMISSION-SERVICE JÖRG SCHEFFLER

  Duitsland

  Het bedrijf TRANSMISSION-SERVICE JÖRG SCHEFFLER, is een Distributeur, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kogel-, naald- en rollagers, Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen, Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch, Versnellingsbakken voor motorvoertuigen, Kogel-, naald- en rollagers, Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen, Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch, en Versnellingsbakken voor motorvoertuigen. Het is gevestigd in Genthin, Duitsland.

 1. RICHARD URBANEK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RICHARD URBANEK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Versnellingsbakken voor motorvoertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Assen. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 2. DINAMIC OIL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DINAMIC OIL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kogel-, naald- en rollagers, Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch, Versnellingsbakken voor motorvoertuigen, Snelheidsvariatoren en -reductoren, Kogel-, naald- en rollagers, Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch, Versnellingsbakken voor motorvoertuigen, en Snelheidsvariatoren en -reductoren. Het is gevestigd in Karlsdorf-Neuthard, Duitsland.

 3. ETRAG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ETRAG GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kogel-, naald- en rollagers, Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch, Versnellingsbakken voor motorvoertuigen, Reductiemotoren, Kogel-, naald- en rollagers, Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch, Versnellingsbakken voor motorvoertuigen, en Reductiemotoren. Het is gevestigd in Aachen, Duitsland.

 4. TRANSMISSION REPAIR INTERNATIONAL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TRANSMISSION REPAIR INTERNATIONAL GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kogel-, naald- en rollagers, Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch, Versnellingsbakken voor motorvoertuigen, Elektriciteitsdistributie - materiaal, Kogel-, naald- en rollagers, Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch, Versnellingsbakken voor motorvoertuigen, en Elektriciteitsdistributie - materiaal. Het is gevestigd in Henstedt-Ulzburg, Duitsland.

 5. MULTIGEAR GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MULTIGEAR GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kogel-, naald- en rollagers, Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen, Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch, Versnellingsbakken voor motorvoertuigen, Kogel-, naald- en rollagers, Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen, Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch, en Versnellingsbakken voor motorvoertuigen. Het is gevestigd in Mendig, Duitsland.

 6. CKR FAHRZEUGTECHNIK GBR

  Duitsland

  Het bedrijf CKR FAHRZEUGTECHNIK GBR, is een Distributeur, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kogel-, naald- en rollagers, Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch, Versnellingsbakken voor motorvoertuigen, Reductiemotoren, Kogel-, naald- en rollagers, Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch, Versnellingsbakken voor motorvoertuigen, en Reductiemotoren. Het is gevestigd in Lugau, Duitsland.

 7. GETRIEBE-TECHNIK-RATINGEN

  Duitsland

  Het bedrijf GETRIEBE-TECHNIK-RATINGEN, is een Distributeur, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kogel-, naald- en rollagers, Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch, Versnellingsbakken voor motorvoertuigen, Verbrandingsmotoren - onderdelen, Kogel-, naald- en rollagers, Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch, Versnellingsbakken voor motorvoertuigen, en Verbrandingsmotoren - onderdelen. Het is gevestigd in Ratingen, Duitsland.

 8. HMK - GETRIEBETECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf HMK - GETRIEBETECHNIK, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kogel-, naald- en rollagers, Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch, Versnellingsbakken voor motorvoertuigen, Reductiemotoren, Kogel-, naald- en rollagers, Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch, Versnellingsbakken voor motorvoertuigen, en Reductiemotoren. Het is gevestigd in Aachen, Duitsland.

 9. MPO POWERTRAIN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MPO POWERTRAIN GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch, Versnellingsbakken voor motorvoertuigen, Verbrandingsmotoren, Verbrandingsmotoren - onderdelen, Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch, Versnellingsbakken voor motorvoertuigen, Verbrandingsmotoren, en Verbrandingsmotoren - onderdelen. Het is gevestigd in Heilbronn, Duitsland.

 10. PS AUTOKLINIKA, S.R.O.

  Slowakije

  Het bedrijf PS AUTOKLINIKA, S.R.O., is een Dienstverlener, en actief in de sector Transmissieonderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Versnellingsbakken voor motorvoertuigen, reparatie drijfwerken, differentiëlen voor personenauto's, en Versnellingsbakken voor motorvoertuigen. Het is gevestigd in Senec, Slowakije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis