• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • verstelbare bedieningselementen voor kranen

Resultaten voor

Verstelbare bedieningselementen voor kranen - Import export

 1. HERBERHOLZ GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Al meer dan 60 jaar produceren en leveren wij voornamelijk afsluitkleppen, smoorkleppen en afstelkleppen van verschillende materialen en in verschillende maten voor in het bijzonder industriële toepassingen, evenals voor de bouw- en de automobielsector. Daarnaast gebruiken we voorradige componenten, die snel gemonteerd kunnen worden en die voorzien zijn van de gewenste aandrijfsystemen. We hebben besloten uw problemen met uw systeem om op te lossen.

 2. MÜLLER CO-AX GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Welkom bij de uitvinder van coaxiale kleptechnologie.Profiteer van onze voordelen en ervaar onze uitgesproken klantgerichtheid. Onze missie is om samen met onze klanten oplossingen op maat te ontwikkelen. Dankzij expertise, ervaring en competent advies heeft Müller co-ax zich sinds 1960 op vele markten over de hele wereld bewezen: Mechanische en installatietechniek, scheepvaart, chemische industrie, energie, olie & gas, bouw & transport, ruimtevaart en nog veel meer. Het unieke ontwerp van onze coaxiale klep gecombineerd met de selectie van verschillende materialen en opties biedt een echt concurrentievoordeel. Om de toepassingsgebieden van de coaxiale kleppen optimaal aan te vullen, zijn er extra kleptypes in het productportfolio geïntegreerd. Ons productassortiment omvat een verscheidenheid aan klepoplossingen die kunnen worden aangepast aan de eisen van de klant.

 3. SCHUBERT & SALZER CONTROL SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Als snelgroeiend hightechbedrijf ontwikkelt, produceert en distribueert Schubert &Salzer Control Systems zeer nauwkeurige regel- en afsluitkleppen voor industrieel gebruik in procestechnologische processen. Op het gebied van energieverbruik, levensduur en geluidsproductie behoren onze afsluiters tot de meest efficiënte op de markt. Hun compacte ontwerp en hoge regelkwaliteit minimaliseren de inspanning die nodig is bij installatie en onderhoud en zorgen voor een hoge bedrijfs- en procesbetrouwbaarheid met uitzonderlijk lange stilstandtijden. Wij, Schubert & Salzer Control Systems GmbH, gevestigd in Ingolstadt, Duitsland, biedt u en uw klanten rechtstreeks of via onze dochterondernemingen in de Benelux, Engeland, Frankrijk, India en de VS, evenals meer dan 40 internationale partners Schubert & Salzer. Kwaliteitsproducten "Made in Germany".

 4. GEMÜ GEBRÜDER MÜLLER APPARATEBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  GEMÜ is een toonaangevende fabrikant van kleppen, meet- en controlesystemen. Het mondiaal georiënteerde, onafhankelijke familiebedrijf dat meer dan 50 jaar geleden is opgericht door middel van innovatieve producten en oplossingen voor de bediening op maat van procesmedia in sleutelgebieden GEMÜ is wereldmarktleider in steriele toepassingen voor farmaceutica en biotechnologie. De groep heeft vandaag de dag 900 mensen in Duitsland in dienst, wereldwijd zijn er meer dan 1.600. Er wordt geproduceerd op zes productielocaties in Duitsland, Zwitserland, China, Brazilië, Frankrijk en de Verenigde Staten. Een wereldwijd distributienet wordt uit Duitsland gecoördineerd met 27 dochterondernemingen.. Via een dicht netwerk van handelspartners in meer dan 50 landen is de groep van ondernemingen op alle continenten actief. Met een internationale groeistrategie zal GEMÜ zich op de markten van de toekomst richten.

 5. SAMSON AG

  Duitsland

  Met zijn gevarieerde productportfolio is SAMSON al meer dan 100 jaar actief daar waar alles in beweging is. Dit zijn zowel chemische stoffen als oliën, gassen en dampen. Onze kleppen, onze kernactiviteit, kunnen dankzij hun modulaire opbouw flexibel worden aangepast aan de moeilijkste taken.Dankzij de keuze van tweeweg-, hoek- of driewegkleppen, afhankelijk van het toepassingsgebied, en de flexibele aanpassing van bijvoorbeeld flensvormen of lasuiteinden, materialen, bekledingen en de combinatie met diverse aandrijvingen en aanbouwdelen, is er voor elke taak een oplossing. De combinatie van onze kleppen met digitale producten zoals ons voorspellende monitoring- en diagnosesysteem SAM GUARD® ronden het aanbod af. De combinatie van onze apparaten met kunstmatige intelligentie (AI) en menselijke ervaring en competentie maken SAMSON en onze producten zo doeltreffend en succesvol.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ES ARMATUREN GMBH

  Duitsland

  ES-Armaturen GmbH is een jong dynamisch engineering-, productie- en handelsbedrijf opgericht in 2020. Ons gespecialiseerd bedrijf heeft jarenlange knowhow op de volgende gebieden: Armaturen voor de voedings-, farmaceutische, cosmetische en chemische industrie, armaturen voor de industrie volgens DIN- en ANSI-normen, jarenlange expertise in pigging-technologie, op maat gemaakte producten - U heeft een idee? Implementeer ze bij ons! Engineering - "Innovatieve oplossingen zijn ons dagelijks brood." Service - beheer van reserveonderdelen. Wij zijn…… Specialisten in de ontwikkeling en verkoop van hoogwaardige componenten voor de voedings-, farmaceutische en chemische industrie. Het produceren en verkopen van kwalitatief hoogwaardige en technisch volwassen producten is ons vak en u als tevreden klant bent onze drijfveer. Onze kerncompetenties zijn engineering, verkoop, fabricage en advies.We hechten waarde aan 'Made in GERMANY'.

 2. VICOPARTS

  België

  VICO Parts levert een breed assortiment standaard machineonderdelen in kunststof en rubber, zoals kunststofdoppen, -knoppen, tal van bedieningselementen, machinevoeten en trildempers.

 3. JASTA ARMATUREN GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf JASTA ARMATUREN GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kranen en afsluiters voor de olie- en petrochemische industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Loodgieterij - industrieel, Verstelbare bedieningselementen voor kranen, Loodgieterij - industrieel, vlinderkleppen, en Verstelbare bedieningselementen voor kranen. Het is gevestigd in Essen, Duitsland.

 4. NINGBO ITALISA SANITARY PRODUCTS CO., LTD

  China

  Het bedrijf NINGBO ITALISA SANITARY PRODUCTS CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verstelbare bedieningselementen voor kranen. Het is tevens aanwezig in de sectoren hygiënische sanitaire apparaten. Het is gevestigd in Ningbo, China.

 5. SCHLEY ARMATUREN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCHLEY ARMATUREN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verstelbare bedieningselementen voor kranen. Het is tevens aanwezig in de sectoren veiligheidsventiel. Het is gevestigd in Trittau, Duitsland.

 1. BARTHEL ARMATUREN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf BARTHEL ARMATUREN GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afsluiters en kleppen, Verstelbare bedieningselementen voor kranen, Vertragingsinrichtingen, hydraulisch, Ankers voor schepen, Afsluiters en kleppen, Verstelbare bedieningselementen voor kranen, Vertragingsinrichtingen, hydraulisch, en Ankers voor schepen. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 2. HAAS PRÄZISIONSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HAAS PRÄZISIONSTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verstelbare bedieningselementen voor kranen, Ventilatoren - industrieel, motorisatie van industriële afsluiters, Verstelbare bedieningselementen voor kranen, Ventilatoren - industrieel, en Kleppen. Het is gevestigd in Bad Dürrheim, Duitsland.

 1. EBRO ARMATUREN GEBR. BRÖER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf EBRO ARMATUREN GEBR. BRÖER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verstelbare bedieningselementen voor kranen. Het is tevens aanwezig in de sectoren armaturen. Het is gevestigd in Hagen, Duitsland.

 2. ADAMS ARMATUREN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ADAMS ARMATUREN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verstelbare bedieningselementen voor kranen, Kranen en afsluiters voor de olie- en petrochemische industrie, terugslagkleppen, vlinderkleppen, Verstelbare bedieningselementen voor kranen, en Kranen en afsluiters voor de olie- en petrochemische industrie. Het is gevestigd in Herne, Duitsland.

 3. PLUS SU ARITMA

  Turkije

  Het bedrijf PLUS SU ARITMA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verstelbare bedieningselementen voor kranen. Het is tevens aanwezig in de sectoren waterzuiveringsstation, waterzuiveringsinstallaties, Apparaten voor de behandeling van water, en waterfiltratie. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 4. WATTS INDUSTRIES UK

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf WATTS INDUSTRIES UK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Flenzen - sanitair. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verstelbare bedieningselementen voor kranen, Bedieningsorganen voor industriële sluitingen, Verstelbare bedieningselementen voor kranen, en Bedieningsorganen voor industriële sluitingen. Het is gevestigd in St. Neots, Verenigd Koninkrijk.

 5. SAMSON AG

  Duitsland

  Het bedrijf SAMSON AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verstelbare bedieningselementen voor kranen, Voertuigen - intelligente navigatiesystemen, Meet- en regelapparatuur en instrumenten - druk, Elektrische en elektronische signalisatiesystemen, Verstelbare bedieningselementen voor kranen, Voertuigen - intelligente navigatiesystemen, Meet- en regelapparatuur en instrumenten - druk, en Elektrische en elektronische signalisatiesystemen. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 6. GAS SOLUTION GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GAS SOLUTION GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Loodgieterij - industrieel, Verstelbare bedieningselementen voor kranen, Machines en materialen - tweedehands en gereviseerd, Gassen - samengeperst en vloeibaar, Loodgieterij - industrieel, Verstelbare bedieningselementen voor kranen, Machines en materialen - tweedehands en gereviseerd, en Gassen - samengeperst en vloeibaar. Het is gevestigd in Möglingen, Duitsland.

 7. GLOBIMEX HEINRICH BABILAS

  Duitsland

  Het bedrijf GLOBIMEX HEINRICH BABILAS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Loodgieterswerk - sanitair, Loodgieterij - industrieel, Ventielen voor industriële sluitingen, Verstelbare bedieningselementen voor kranen, Loodgieterswerk - sanitair, Loodgieterij - industrieel, Ventielen voor industriële sluitingen, en Verstelbare bedieningselementen voor kranen. Het is gevestigd in Cölbe, Duitsland.

 8. MITTELDEUTSCHE ARMATURENFABRIK GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf MITTELDEUTSCHE ARMATURENFABRIK GMBH & CO KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Loodgieterij - industrieel, Afsluiters en kleppen, Ventielen voor industriële sluitingen, Verstelbare bedieningselementen voor kranen, Loodgieterij - industrieel, Afsluiters en kleppen, Ventielen voor industriële sluitingen, en Verstelbare bedieningselementen voor kranen. Het is gevestigd in Zörbig, Duitsland.

 1. ASE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ASE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Loodgieterswerk - sanitair, Loodgieterij - industrieel, Afsluiters en kleppen, Verstelbare bedieningselementen voor kranen, Loodgieterswerk - sanitair, Loodgieterij - industrieel, Afsluiters en kleppen, en Verstelbare bedieningselementen voor kranen. Het is gevestigd in Goch, Duitsland.

 2. SODECO ARMATUREN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SODECO ARMATUREN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventielen voor industriële sluitingen, Verstelbare bedieningselementen voor kranen, Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires, Dichtingen en pakkingen, Ventielen voor industriële sluitingen, Verstelbare bedieningselementen voor kranen, Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires, en Dichtingen en pakkingen. Het is gevestigd in Düsseldorf, Duitsland.

 3. ARTES VALVE & SERVICE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ARTES VALVE & SERVICE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verstelbare bedieningselementen voor kranen, Verstelbare bedieningselementen voor kranen, en Kleppen. Het is gevestigd in Velten, Duitsland.

 4. AIRWOLF GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AIRWOLF GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Trilinstallaties - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verstelbare bedieningselementen voor kranen, Farmaceutische grond- en hulpstoffen, Aannemers - schilderwerk, Reparatie van industriële uitrustingen, Verstelbare bedieningselementen voor kranen, Farmaceutische grond- en hulpstoffen, Aannemers - schilderwerk, en Reparatie van industriële uitrustingen. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 5. SAMSON AG

  Duitsland

  Het bedrijf SAMSON AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verstelbare bedieningselementen voor kranen, Voertuigen - intelligente navigatiesystemen, Meet- en regelapparatuur en instrumenten - druk, Elektrische en elektronische signalisatiesystemen, Verstelbare bedieningselementen voor kranen, Voertuigen - intelligente navigatiesystemen, Meet- en regelapparatuur en instrumenten - druk, en Elektrische en elektronische signalisatiesystemen. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 6. MK ARMATURENVERTRIEB GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MK ARMATURENVERTRIEB GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouten en moeren, Loodgieterswerk - sanitair, Loodgieterij - industrieel, Verstelbare bedieningselementen voor kranen, Bouten en moeren, Loodgieterswerk - sanitair, Loodgieterij - industrieel, en Verstelbare bedieningselementen voor kranen. Het is gevestigd in Wachtendonk, Duitsland.

 7. BEYER SICHERHEITSVENTIL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BEYER SICHERHEITSVENTIL GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Loodgieterswerk - sanitair. Het is tevens aanwezig in de sectoren Loodgieterij - industrieel, Afsluiters en kleppen, Verstelbare bedieningselementen voor kranen, Etiketteren en markeren - machines, Loodgieterij - industrieel, Afsluiters en kleppen, Verstelbare bedieningselementen voor kranen, en Etiketteren en markeren - machines. Het is gevestigd in Moritzburg, Duitsland.

 8. XOMOX INTERNATIONAL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf XOMOX INTERNATIONAL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouten en moeren, Loodgieterswerk - sanitair, Loodgieterij - industrieel, Verstelbare bedieningselementen voor kranen, Bouten en moeren, Loodgieterswerk - sanitair, Loodgieterij - industrieel, en Verstelbare bedieningselementen voor kranen. Het is gevestigd in Grevenbroich, Duitsland.

 9. AIS ARTEC AMATUREN UND INDUSTRIE-SERVICE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AIS ARTEC AMATUREN UND INDUSTRIE-SERVICE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Loodgieterswerk - sanitair, Loodgieterij - industrieel, Afsluiters en kleppen, Verstelbare bedieningselementen voor kranen, Loodgieterswerk - sanitair, Loodgieterij - industrieel, Afsluiters en kleppen, en Verstelbare bedieningselementen voor kranen. Het is gevestigd in Rheinberg, Duitsland.

 10. AC INOX GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AC INOX GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afsluiters en kleppen, Verstelbare bedieningselementen voor kranen, Etiketteren en markeren - machines, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Afsluiters en kleppen, Verstelbare bedieningselementen voor kranen, Etiketteren en markeren - machines, en Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Alsdorf, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis