• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • verstelbare bedieningselementen voor kranen

Resultaten voor

Verstelbare bedieningselementen voor kranen - Import export

 1. HERBERHOLZ GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Al meer dan 60 jaar produceren en leveren wij voornamelijk afsluitkleppen, smoorkleppen en afstelkleppen van verschillende materialen en in verschillende maten voor in het bijzonder industriële toepassingen, evenals voor de bouw- en de automobielsector. Daarnaast gebruiken we voorradige componenten, die snel gemonteerd kunnen worden en die voorzien zijn van de gewenste aandrijfsystemen. We hebben besloten uw problemen met uw systeem om op te lossen.

  Website Open In New icon
 2. SCHUBERT & SALZER CONTROL SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Als snelgroeiend hightechbedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt Schubert & Salzer Control Systems uiterst nauwkeurige regel- en afsluiters voor industrieel gebruik in procestechniek. Op het gebied van energieverbruik, levensduur en geluidsproductie behoren onze afsluiters tot de meest efficiënte op de markt. Hun compacte ontwerp en hoge regelkwaliteit minimaliseren de inspanning die nodig is bij installatie en onderhoud en zorgen voor een hoge bedrijfs- en procesbetrouwbaarheid met uitzonderlijk lange stilstandtijden. Wij, de Schubert & Salzer Control Systems GmbH gevestigd in Ingolstadt, bieden u en uw klanten rechtstreeks of via onze dochterondernemingen in de Benelux, Engeland, Frankrijk, India en de VS, evenals meer dan 40 internationale partners Schubert & Salzer kwaliteitsproducten "Made in Duitsland".

  Website Open In New icon
 3. MÜLLER CO-AX GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Welkom bij de uitvinder van coaxiale kleptechnologie.Profiteer van onze voordelen en ervaar onze uitgesproken klantgerichtheid. Onze missie is om samen met onze klanten oplossingen op maat te ontwikkelen. Dankzij expertise, ervaring en competent advies heeft Müller co-ax zich sinds 1960 op vele markten over de hele wereld bewezen: Mechanische en installatietechniek, scheepvaart, chemische industrie, energie, olie & gas, bouw & transport, ruimtevaart en nog veel meer. Het unieke ontwerp van onze coaxiale klep gecombineerd met de selectie van verschillende materialen en opties biedt een echt concurrentievoordeel. Om de toepassingsgebieden van de coaxiale kleppen optimaal aan te vullen, zijn er extra kleptypes in het productportfolio geïntegreerd. Ons productassortiment omvat een verscheidenheid aan klepoplossingen die kunnen worden aangepast aan de eisen van de klant.

  Website Open In New icon
 4. GEMÜ GEBRÜDER MÜLLER APPARATEBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  De GEMÜ Group is een toonaangevende fabrikant van afsluiter-, meet- en regelsystemen voor vloeistoffen, stoom en gassen. Wereldwijd opererende familieonderneming in tweede generatie De wereldwijd opererende, onafhankelijke familieonderneming werd in 1964 door Fritz Müller opgericht en is met zijn innovatieve producten en klantspecifieke oplossingen overal ter wereld hét adres op het gebied van de besturing van procesmedia. GEMÜ wordt als familieonderneming in tweede generatie door de directeur-aandeelhouder Gert Müller en zijn neef Stephan Müller geleid. Innovaties en onderscheidingen aan de lopende band De beide directeuren Gert Müller en Stephan Müller maken zich sterk voor innovatie en slaan met GEMÜ de weg naar de toekomst in. In het licht hiervan heeft de onderneming in oktober 2018 met inevvo solutions een start-up-onderneming opgericht, die de kansen die de digitalisering biedt volledig benut en Industrie 4.0-oplossingen zoals het RFID-gebaseerde CONEXO-systeem verder ontwikkelt en op de markt brengt. Maar ook op productgebied getuigen onderscheidingen zoals de „ACHEMA Innovation Award“ evenzeer van de innovatiekracht van de onderneming als nieuwe opleidingsconcepten, waarbij een zelf ontwikkeld Virtuell Reality Training wordt toegepast.

  Website Open In New icon
 5. JASTA ARMATUREN GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. SAMSON AG

  Duitsland

  Met zijn gevarieerde productportfolio is SAMSON al meer dan 100 jaar actief daar waar alles in beweging is. Dit zijn zowel chemische stoffen als oliën, gassen en dampen. Onze kleppen, onze kernactiviteit, kunnen dankzij hun modulaire opbouw flexibel worden aangepast aan de moeilijkste taken.Dankzij de keuze van tweeweg-, hoek- of driewegkleppen, afhankelijk van het toepassingsgebied, en de flexibele aanpassing van bijvoorbeeld flensvormen of lasuiteinden, materialen, bekledingen en de combinatie met diverse aandrijvingen en aanbouwdelen, is er voor elke taak een oplossing. De combinatie van onze kleppen met digitale producten zoals ons voorspellende monitoring- en diagnosesysteem SAM GUARD® ronden het aanbod af. De combinatie van onze apparaten met kunstmatige intelligentie (AI) en menselijke ervaring en competentie maken SAMSON en onze producten zo doeltreffend en succesvol.

 2. ES ARMATUREN GMBH

  Duitsland

  ES-Armaturen GmbH is een jong dynamisch engineering-, productie- en handelsbedrijf opgericht in 2020. Ons gespecialiseerd bedrijf heeft jarenlange knowhow op de volgende gebieden: Armaturen voor de voedings-, farmaceutische, cosmetische en chemische industrie, armaturen voor de industrie volgens DIN- en ANSI-normen, jarenlange expertise in pigging-technologie, op maat gemaakte producten - U heeft een idee? Implementeer ze bij ons! Engineering - "Innovatieve oplossingen zijn ons dagelijks brood." Service - beheer van reserveonderdelen. Wij zijn…… Specialisten in de ontwikkeling en verkoop van hoogwaardige componenten voor de voedings-, farmaceutische en chemische industrie. Het produceren en verkopen van kwalitatief hoogwaardige en technisch volwassen producten is ons vak en u als tevreden klant bent onze drijfveer. Onze kerncompetenties zijn engineering, verkoop, fabricage en advies.We hechten waarde aan 'Made in GERMANY'.

 3. VICOPARTS

  België

  VICO Parts levert een breed assortiment standaard machineonderdelen in kunststof en rubber, zoals kunststofdoppen, -knoppen, tal van bedieningselementen, machinevoeten en trildempers.

 4. NINGBO ITALISA SANITARY PRODUCTS CO., LTD

  China

 5. SCHLEY ARMATUREN GMBH

  Duitsland

 1. BARTHEL ARMATUREN GMBH & CO. KG

  Duitsland

 2. EBRO ARMATUREN GEBR. BRÖER GMBH

  Duitsland

 3. HAAS PRÄZISIONSTECHNIK GMBH

  Duitsland

 4. ADAMS ARMATUREN GMBH

  Duitsland

 5. ARMATURENSERVICE JENS KRÜGER

  Duitsland

 6. GLOBIMEX HEINRICH BABILAS

  Duitsland

 7. GAS SOLUTION GMBH

  Duitsland

 8. AIS ARTEC AMATUREN UND INDUSTRIE-SERVICE GMBH

  Duitsland

 9. ASC ARMATUREN GMBH

  Duitsland

 10. MITTELDEUTSCHE ARMATURENFABRIK GMBH & CO KG

  Duitsland

 1. GASTECHNIK KIRCHNER GMBH & CO. KG

  Duitsland

 2. ATRO-ARMATUREN TROST GMBH

  Duitsland

 3. FLUWCON AG

  Zwitserland

 4. LESAK - ZEMAN S.R.O.

  Tsjechische Rep.

 5. ELGAS VERTRIEBSGESELLSCHAFT FÜR GASE UND ARMATUREN MBH

  Duitsland

 6. BORER AG

  Zwitserland

 7. MK ARMATURENVERTRIEB GMBH

  Duitsland

 8. SODECO ARMATUREN GMBH

  Duitsland

 9. TLV EURO ENGINEERING GMBH

  Zwitserland

 10. CAMPHAUSEN & CO GMBH

  Duitsland