• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • verstelbare bedieningselementen voor kranen

Resultaten voor

Verstelbare bedieningselementen voor kranen - Import export

 1. HERBERHOLZ GMBH

  Duitsland

  Al meer dan 60 jaar produceren en leveren wij voornamelijk afsluitkleppen, smoorkleppen en afstelkleppen van verschillende materialen en in verschillende maten voor in het bijzonder industriële toepassingen, evenals voor de bouw- en de automobielsector. Daarnaast gebruiken we voorradige componenten, die snel gemonteerd kunnen worden en die voorzien zijn van de gewenste aandrijfsystemen. We hebben besloten uw problemen met uw systeem om op te lossen.

 2. SCHUBERT & SALZER CONTROL SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Als snelgroeiend hightechbedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt Schubert & Salzer Control Systems uiterst nauwkeurige regel- en afsluiters voor industrieel gebruik in procestechniek. Op het gebied van energieverbruik, levensduur en geluidsproductie behoren onze afsluiters tot de meest efficiënte op de markt. Hun compacte ontwerp en hoge regelkwaliteit minimaliseren de inspanning die nodig is bij installatie en onderhoud en zorgen voor een hoge bedrijfs- en procesbetrouwbaarheid met uitzonderlijk lange stilstandtijden. Wij, de Schubert & Salzer Control Systems GmbH gevestigd in Ingolstadt, bieden u en uw klanten rechtstreeks of via onze dochterondernemingen in de Benelux, Engeland, Frankrijk, India en de VS, evenals meer dan 40 internationale partners Schubert & Salzer kwaliteitsproducten "Made in Duitsland".

 3. MÜLLER CO-AX GMBH

  Duitsland

  Welkom bij de uitvinder van coaxiale kleptechnologie.Profiteer van onze voordelen en ervaar onze uitgesproken klantgerichtheid. Onze missie is om samen met onze klanten oplossingen op maat te ontwikkelen. Dankzij expertise, ervaring en competent advies heeft Müller co-ax zich sinds 1960 op vele markten over de hele wereld bewezen: Mechanische en installatietechniek, scheepvaart, chemische industrie, energie, olie & gas, bouw & transport, ruimtevaart en nog veel meer. Het unieke ontwerp van onze coaxiale klep gecombineerd met de selectie van verschillende materialen en opties biedt een echt concurrentievoordeel. Om de toepassingsgebieden van de coaxiale kleppen optimaal aan te vullen, zijn er extra kleptypes in het productportfolio geïntegreerd. Ons productassortiment omvat een verscheidenheid aan klepoplossingen die kunnen worden aangepast aan de eisen van de klant.

 4. JASTA ARMATUREN GMBH & CO KG

  Duitsland

 5. GEMÜ GEBRÜDER MÜLLER APPARATEBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  De GEMÜ Group is een toonaangevende fabrikant van afsluiter-, meet- en regelsystemen voor vloeistoffen, stoom en gassen. Wereldwijd opererende familieonderneming in tweede generatie De wereldwijd opererende, onafhankelijke familieonderneming werd in 1964 door Fritz Müller opgericht en is met zijn innovatieve producten en klantspecifieke oplossingen overal ter wereld hét adres op het gebied van de besturing van procesmedia. GEMÜ wordt als familieonderneming in tweede generatie door de directeur-aandeelhouder Gert Müller en zijn neef Stephan Müller geleid. Innovaties en onderscheidingen aan de lopende band De beide directeuren Gert Müller en Stephan Müller maken zich sterk voor innovatie en slaan met GEMÜ de weg naar de toekomst in. In het licht hiervan heeft de onderneming in oktober 2018 met inevvo solutions een start-up-onderneming opgericht, die de kansen die de digitalisering biedt volledig benut en Industrie 4.0-oplossingen zoals het RFID-gebaseerde CONEXO-systeem verder ontwikkelt en op de markt brengt. Maar ook op productgebied getuigen onderscheidingen zoals de „ACHEMA Innovation Award“ evenzeer van de innovatiekracht van de onderneming als nieuwe opleidingsconcepten, waarbij een zelf ontwikkeld Virtuell Reality Training wordt toegepast.

  Alle producten voor "verstelbare bedieningselementen voor kranen"

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ES ARMATUREN GMBH

  Duitsland

  ES-Armaturen GmbH is een jong dynamisch engineering-, productie- en handelsbedrijf opgericht in 2020. Ons gespecialiseerd bedrijf heeft jarenlange knowhow op de volgende gebieden: Armaturen voor de voedings-, farmaceutische, cosmetische en chemische industrie, armaturen voor de industrie volgens DIN- en ANSI-normen, jarenlange expertise in pigging-technologie, op maat gemaakte producten - U heeft een idee? Implementeer ze bij ons! Engineering - "Innovatieve oplossingen zijn ons dagelijks brood." Service - beheer van reserveonderdelen. Wij zijn…… Specialisten in de ontwikkeling en verkoop van hoogwaardige componenten voor de voedings-, farmaceutische en chemische industrie. Het produceren en verkopen van kwalitatief hoogwaardige en technisch volwassen producten is ons vak en u als tevreden klant bent onze drijfveer. Onze kerncompetenties zijn engineering, verkoop, fabricage en advies.We hechten waarde aan 'Made in GERMANY'.

 2. SAMSON AG

  Duitsland

  Met zijn gevarieerde productportfolio is SAMSON al meer dan 100 jaar actief daar waar alles in beweging is. Dit zijn zowel chemische stoffen als oliën, gassen en dampen. Onze kleppen, onze kernactiviteit, kunnen dankzij hun modulaire opbouw flexibel worden aangepast aan de moeilijkste taken.Dankzij de keuze van tweeweg-, hoek- of driewegkleppen, afhankelijk van het toepassingsgebied, en de flexibele aanpassing van bijvoorbeeld flensvormen of lasuiteinden, materialen, bekledingen en de combinatie met diverse aandrijvingen en aanbouwdelen, is er voor elke taak een oplossing. De combinatie van onze kleppen met digitale producten zoals ons voorspellende monitoring- en diagnosesysteem SAM GUARD® ronden het aanbod af. De combinatie van onze apparaten met kunstmatige intelligentie (AI) en menselijke ervaring en competentie maken SAMSON en onze producten zo doeltreffend en succesvol.

 3. SCHLEY ARMATUREN GMBH

  Duitsland

 4. EBRO ARMATUREN GEBR. BRÖER GMBH

  Duitsland

 5. BARTHEL ARMATUREN GMBH & CO. KG

  Duitsland

 1. LESAK - ZEMAN S.R.O.

  Tsjechische Rep.

 2. WATTS INDUSTRIES UK

  Verenigd Koninkrijk

 1. ÇERKEZKOY KOMBI SERVISI

  Turkije

 2. PROTEGO (UK) LTD

  Verenigd Koninkrijk

 3. M & D JENKINS

  Verenigd Koninkrijk

 4. VALVE CENTRE

  Verenigd Koninkrijk

 5. AVALCO LTD

  Verenigd Koninkrijk

 6. PACIFIC VALVE

  Verenigd Koninkrijk

 7. JETSEAL

  Verenigd Koninkrijk

 8. VALVES & FLOW CONTROL RESOURCES LTD

  Verenigd Koninkrijk

 1. KVC

  Verenigd Koninkrijk

 2. STRATTON VALVES & ENGINEERING LTD

  Verenigd Koninkrijk

 3. PEGLER YORKSHIRE GROUP LTD

  Verenigd Koninkrijk

 4. LEEDS VALVE

  Verenigd Koninkrijk

 5. CONTROL VALVE SYSTEMS

  Verenigd Koninkrijk

 6. DAB VALVES LTD

  Verenigd Koninkrijk

 7. FRESE

  Verenigd Koninkrijk

 8. D P VALVE SPARES LTD

  Verenigd Koninkrijk

 9. CONTROL VALVE SOLUTIONS LTD

  Verenigd Koninkrijk

 10. CEE VEE LTD

  Verenigd Koninkrijk