• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • verven- lakken en vernissen van rubber en kunststof

Resultaten voor

Verven- lakken en vernissen van rubber en kunststof - Import export

 1. ALFA-PAINTS

  België

  Alfa-Paints is een groothandel gespecialiseerd in kwaliteitslakken: Nexa, PPG, Max-Meyer. Naast deze lakken kan je er ook terecht voor alle andere toebehoren voor het auto en commercieel transport en industrie.

 2. SAPRO SYSTEM BARBIRATO GIANLUCA

  Polen

  Het bedrijf SAPRO SYSTEM BARBIRATO GIANLUCA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verven, lakken en vernissen van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren industrieel verfwerk, lakwerk, lakken op plastic, en lakken industriële uitrustingen. Het is gevestigd in Wreczyca Wielka, Polen.

 3. DECOR-MAT

  Spanje

  Het bedrijf DECOR-MAT, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verven, lakken en vernissen van rubber en kunststof, Behangpapier - vinyl, vernissen, kleurstoffen en verven, Verven, lakken en vernissen van rubber en kunststof, en Behangpapier - vinyl. Het is gevestigd in Pamplona, Spanje.

 4. SARL API31

  Frankrijk

  Het bedrijf SARL API31, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verven, lakken en vernissen van rubber en kunststof, Lakken van staal en metalen, Verven, lakken en vernissen van rubber en kunststof, lakken meubels, en Lakken van staal en metalen. Het is gevestigd in La Salvetat Saint Gilles, Frankrijk.

 5. KUNSTSTOFF HELMBRECHTS AG

  Duitsland

  Het bedrijf KUNSTSTOFF HELMBRECHTS AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofproducten voor de industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verven, lakken en vernissen van rubber en kunststof, vorming van kunststoffen, gereedschapsbouw, verpersoonlijking met laser, en Verven, lakken en vernissen van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Helmbrechts, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FARBWERKE HERKULA

  België

  Het bedrijf FARBWERKE HERKULA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Inkten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verf en lak, Verven, lakken en vernissen van rubber en kunststof, Verf en lak, Verven, lakken en vernissen van rubber en kunststof, en Lakken voor plastic en rubber. Het is gevestigd in Saint Vith, België.

 2. GHEZZI VERNICI

  Italië

  Het bedrijf GHEZZI VERNICI, is een Distributeur, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verven, lakken en vernissen van rubber en kunststof, vernisdistributeur, kleurstoffen en verven, Verven, lakken en vernissen van rubber en kunststof, en advies in kleuren, verf en emaille. Het is gevestigd in Almè, Italië.

 3. VARNISH S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf VARNISH S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verven, lakken en vernissen van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriele verf, en industriële lakinstallaties. Het is gevestigd in Galliate, Italië.

 4. SVE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SVE S.R.L., is een Onderaannemer, en actief in de sector Industrieel verfwerk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vernissen - staal en metalen, Verven, lakken en vernissen van rubber en kunststof, Vernissen - staal en metalen, en Verven, lakken en vernissen van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Solaro, Italië.

 5. GUANGDONG HAIXING PLASTIC & RUBBER CO., LTD.

  China

  Het bedrijf GUANGDONG HAIXING PLASTIC & RUBBER CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verven, lakken en vernissen van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren huishoudelijke artikelen van kunststof, en constructie en ontwerp matrijzen. Het is gevestigd in Jieyang, China.

 1. ALUSYSTEM

  Italië

  Het bedrijf ALUSYSTEM, is een Dienstverlener, en actief in de sector Industrieel verfwerk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vernissen - staal en metalen, Verven, lakken en vernissen van rubber en kunststof, Vernissen - staal en metalen, en Verven, lakken en vernissen van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Nove, Italië.

 2. TECNO PAINT S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TECNO PAINT S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Industrieel verfwerk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vernissen - staal en metalen, Verven, lakken en vernissen van rubber en kunststof, Vernissen - staal en metalen, en Verven, lakken en vernissen van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Siziano, Italië.

 1. VINPRO

  Italië

  Het bedrijf VINPRO, is een Onderaannemer, en actief in de sector Industrieel verfwerk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vernissen - staal en metalen, Verven, lakken en vernissen van rubber en kunststof, Vernissen - staal en metalen, en Verven, lakken en vernissen van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Casale Monferrato, Italië.

 2. REMAVER S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf REMAVER S.R.L., is een Onderaannemer, en actief in de sector Industrieel verfwerk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vernissen - staal en metalen, Verven, lakken en vernissen van rubber en kunststof, Vernissen - staal en metalen, en Verven, lakken en vernissen van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Lugo, Italië.

 3. O.C.R.I.M. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf O.C.R.I.M. S.R.L., is een Onderaannemer, en actief in de sector Vernissen - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verven, lakken en vernissen van rubber en kunststof, en Verven, lakken en vernissen van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Brescia, Italië.

 4. VOLZ PAINTING LLC

  Verenigde Staten

  Het bedrijf VOLZ PAINTING LLC, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verven, lakken en vernissen van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Milford, Verenigde Staten.

 5. F.LLI SUSANNI VERNICIATURA A LIQUIDO E IN POLVERE DI CLAUDIO SUSANNI & C. S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf F.LLI SUSANNI VERNICIATURA A LIQUIDO E IN POLVERE DI CLAUDIO SUSANNI & C. S.N.C., en actief in de sector Industrieel verfwerk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vernissen - staal en metalen, Verven, lakken en vernissen van rubber en kunststof, Vernissen - staal en metalen, en Verven, lakken en vernissen van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Castelleone, Italië.

 6. DAVERS S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf DAVERS S.R.L., en actief in de sector Industrieel verfwerk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vernissen - staal en metalen, Verven, lakken en vernissen van rubber en kunststof, Vernissen - staal en metalen, en Verven, lakken en vernissen van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Reggio Nell'emilia, Italië.

 7. AZETA COLOR S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf AZETA COLOR S.R.L., is een Onderaannemer, en actief in de sector Industrieel verfwerk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vernissen - staal en metalen, Verven, lakken en vernissen van rubber en kunststof, Vernissen - staal en metalen, en Verven, lakken en vernissen van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Muro Leccese, Italië.

 8. CATOZZI CATIA

  Italië

  Het bedrijf CATOZZI CATIA, is een Onderaannemer, en actief in de sector Vernissen - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verven, lakken en vernissen van rubber en kunststof, en Verven, lakken en vernissen van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Novellara, Italië.

 1. PERIPOLI

  Italië

  Het bedrijf PERIPOLI, is een Onderaannemer, en actief in de sector Industrieel verfwerk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vernissen - staal en metalen, Verven, lakken en vernissen van rubber en kunststof, Vernissen - staal en metalen, en Verven, lakken en vernissen van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Sarego, Italië.

 2. VER.I.M. DI MONTANINI GRAZIANO

  Italië

  Het bedrijf VER.I.M. DI MONTANINI GRAZIANO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Industrieel verfwerk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vernissen - staal en metalen, Verven, lakken en vernissen van rubber en kunststof, Vernissen - staal en metalen, en Verven, lakken en vernissen van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Ospedaletto Lodigiano, Italië.

 3. O.C.LEAN S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf O.C.LEAN S.R.L., is een Onderaannemer, en actief in de sector Industrieel verfwerk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vernissen - staal en metalen, Verven, lakken en vernissen van rubber en kunststof, Vernissen - staal en metalen, en Verven, lakken en vernissen van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Grassobbio, Italië.

 4. DECOVER S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf DECOVER S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Industrieel verfwerk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vernissen - staal en metalen, Verven, lakken en vernissen van rubber en kunststof, Vernissen - staal en metalen, en Verven, lakken en vernissen van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Busto Arsizio, Italië.

 5. V.E.P. 87 S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf V.E.P. 87 S.R.L., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Industrieel verfwerk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vernissen - staal en metalen, Verven, lakken en vernissen van rubber en kunststof, Vernissen - staal en metalen, en Verven, lakken en vernissen van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Sassuolo, Italië.

 6. STAPI SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf STAPI SARL, en actief in de sector Verven, lakken en vernissen van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bedekken - machines, en Bedekken - machines. Het is gevestigd in Pont-De-L' Isère, Frankrijk.

 7. ENVER

  Italië

  Het bedrijf ENVER, is een Onderaannemer, en actief in de sector Industrieel verfwerk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vernissen - staal en metalen, Verven, lakken en vernissen van rubber en kunststof, Vernissen - staal en metalen, en Verven, lakken en vernissen van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Torino, Italië.

 8. PLASTOPLAN KUNSTSTOFF-HANDEL GESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf PLASTOPLAN KUNSTSTOFF-HANDEL GESELLSCHAFT M.B.H., is een Groothandelaar, en actief in de sector Rubber en kunststof - verwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verven, lakken en vernissen van rubber en kunststof, Import-export van rubber en plastics, Verven, lakken en vernissen van rubber en kunststof, en Import-export van rubber en plastics. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 9. J.S.TRADING,S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf J.S.TRADING,S.R.O., is een Groothandelaar, en actief in de sector Verven, lakken en vernissen van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Garages en benzinestations - materialen en installaties, Hefbruggen voor garages, Controle en afstellen van motoren - elektronische apparatuur, Garages en benzinestations - materialen en installaties, Hefbruggen voor garages, en Controle en afstellen van motoren - elektronische apparatuur. Het is gevestigd in Praha 10, Tsjechische Rep..

 10. TECNO PAINT S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TECNO PAINT S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industrieel verfwerk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vernissen - staal en metalen, Verven, lakken en vernissen van rubber en kunststof, Vernissen - staal en metalen, en Verven, lakken en vernissen van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Saonara, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis