• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • verwarming - huishoudelijk

Resultaten voor

Verwarming - huishoudelijk - Import export

 1. ELBO-THERM GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Elbo-therm GmbH & Co. KG is een van de grootste fabrikanten van infraroodverwarming in Duitsland en wordt gerund als een traditioneel familiebedrijf.Of het nu thuis, in de vrije tijd, in de zakenwijk, in het gebouw of in de veehouderij is - in veel toepassingsgebieden zijn de infraroodverwarmingssystemen van Elbo-therm van toepassing.Onze infraroodverwarmers zijn energie- en ruimtebesparend, decoratief en worden vervaardigd in onze productiefaciliteit.De juiste toepassing van onze infraroodtechnologie als volledige of extra verwarming zorgt voor een gezond binnenklimaat en energiebesparing.Voordelen: tot 50% minder aanschafkosten en verwarmingskosten in vergelijking met andere verwarmingssystemen.verwarmingsrendement bijna 100% en blijf op het niveau.Onderhoudsvrij, geen extra kosten door schoorsteenveger of opslag van olie en pellets, lange levensduur, ruimtebesparend, geen uitstoot, geen stofophoping / geen uitdroging van lucht.

 2. TRIO UKRAINE LLC

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  TRIO UKRAINE LLC (TM TRIO) is een Oekraïense producent van innovatieve VER infrarode verwarmingsinstallaties en kleine huishoudelijke apparaten voor thuis, kantoren, opslagruimtes, hotels en overige woon- of werkomgevingen en vormen een uitstekende aanvullende warmtebron naast centrale verwarmingssystemen voor het verwarmen van woningen zonder installatie of extra uitrustingen. Dankzij de VER infrarood technologie zijn deze verwarmingsinstallatie uiterst zuinig in gebruik, aangenaam (drogen de lucht niet uit) en hebben ze een prachtige look. VER infrarood technologie zendt stralen uit die vergelijkbaar zijn met zonnestralen en nuttig zijn voor levende organismen. Ze verwarmen direct het lichaam van binnenuit zonder de lucht als warmtewisselaar te hoeven gebruiken. Onze producten worden sinds 2010 in Kyiv/Oekraïne vervaardigd met onze eigen gepatenteerde technologie. Onze meest geëxporteerde artikelen: wandgemonteerde verwarmingspanelen, mobiele vloerverwarming en verwarmende pads en matten voor mensen en dieren (huisdieren). Wij gebruiken hoogwaardige materialen en onderdelen maar hanteren schappelijke prijzen dankzij eenvoudige maar technologisch efficiënte oplossingen en processen. Ons bestverkochte product is het wandgemonteerde verwarmingspaneel (met afbeelding op de voorzijde) dat minder energie verbruikt dan standaard verwarmingen, eenvoudig te vervoeren is en geleverd kan worden met een afbeelding op maat in hoge resolutie (bedrijfslogo, slagzin, reclame, politiek bericht, gezinsfoto, enz.). Wij zoeken nationale verdelers en groothandelaren in Europa en overige landen voor samenwerking.

 3. HEMSTEDT GMBH ELEKTROTECHNISCHE FABRIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Dieter en Silvi Hemstedt starten hun eigen bedrijf met het doel hoogwaardige en gespecialiseerde verwarmingskabels te produceren.We groeien: Een paar jaar later werken er al 20 medewerkers in het bedrijf, de omzet en ruimtevereisten stijgen snel.Hetzelfde geldt voor het assortiment.Koude opslagtechnologie is toegevoegd en steeds meer klanten vragen om gespecialiseerde oplossingen die Hemstedt snel en precies kan implementeren.Het is deze flexibiliteit en de hoge kwaliteit die Hemstedt snel over de hele wereld bekend maakt.Steeds vaker komen leveringen van de Zwabische productiefaciliteit naar China, de VS, Rusland en vele andere landen.Vandaag werken meer dan 60 mensen op 17.500 vierkante meter in ontwikkeling en productie.Vandaag richt het bedrijf zich op de ontwikkeling en productie van energie-efficiënte verwarmingssystemen en volledige concepten die een belangrijke bijdrage leveren aan het creëren van niet alleen klimaatneutrale, maar zelfs klimaatvriendelijke huizen.

 4. FRIEDRICH SCHULTZE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 5. ISMAIL ATLI

  Turkije

  Verified by europages badge

  Ismail Atlı, met meer dan 50 jaar ervaring, is een expert in het ontwerpen van hoogwaardige hout-, steenkool- en hazelnootkachels. Hij is erkend door het Ministerie van Cultuur als ambachtskunstenaar en streeft ernaar traditionele ambachten te behouden. Zijn winkel is een populaire plaats voor fans van ambachtswerk en "Atlı Pellet Stoves" is zowel in het binnen- als buitenland een welbekend merk. Deze kachels hebben een eenvoudig te bediening vulcompartiment, automatische brandstof reglulatie, afstelbare brandsnelheid en een efficiënte verbranding.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MOBIHEAT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MOBIHEAT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verwarming - huishoudelijk. Het is gevestigd in Friedberg-Derching, Duitsland.

 2. IRL FRANCE SAS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf IRL FRANCE SAS, is een Distributeur, en actief in de sector Verwarming - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren verwarming, apparaten voor infraroodstralingsverwarming, verwarmingsleidingen, en elektrische waterketel. Het is gevestigd in Montbeton, Frankrijk.

 3. A. RAK WÄRMETECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf A. RAK WÄRMETECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verwarming - huishoudelijk. Het is gevestigd in Frankfurt, Duitsland.

 4. B 2 B SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf B 2 B SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verwarming - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarming, industrieel - installaties en materialen, luchtregelaar, gasradiatoren, Verwarming, industrieel - installaties en materialen, en ververwarmingsradiatoren op gas. Het is gevestigd in Mulazzo, Italië.

 5. KAMPMANN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Met meer dan 720 medewerkers en 16 vestigingen wereldwijd is Kampmann een toonaangevende onderneming uit de bouwen VSK-branche. Kampmannsystemen voor verwarming, koeling en ventilatie zijn tegenwoordig in veel verschillende marktsegmenten toonaangevend. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1972 heeft Kampmann GmbH zich voortdurend verder ontwikkeld. Uitstekend opgeleid en gekwalificeerd personeel vervaardigt in Duitsland en Polen kwaliteitsproducten voor klanten in de hele wereld. In 1983 is Kampmann GmbH begonnen haar producten in het Verenigd Koninkrijk te verkopen, sinds 2013 als Kampmann UK Ltd. De Kampmann Heating, Cooling, Ventilation Ltd., opgericht in 2016, is verantwoordelijk voor de verkoop in de Verenigde Staten en Canada.

 1. EUROLINIA

  Wit Rusland

  Eurolinia, onderdeel van de bedrijvengroep Nomacon-Eurolinia opgericht in 1993, ontwikkelt en vervaardigt allerlei soorten infrarood verwarmingen, systemen en uitrustingen voor industriële en huishoudelijke verwarming. De productreeks van Eurolinia bestaat onder meer maar niet alleen uit industriële infrarood tunnelovens ontworpen voor toepassingen die een snelle en nauwkeurige verwarming vergen; apparatuur en gereedschappen voor temperatuurmeting en -controle; siliconen micathermische en keramische verwarmingselementen. De firma verleent ook diensten en deelt zijn ervaring met klanten over de hele wereld. De fabrieksinstallaties van de firma zijn ISO 9001 en CE gecertificeerd en de uitvoering van projecten wordt in hoge mate gelokaliseerd. De producten van Eurolinia worden geëxporteerd naar 47 landen wereldwijd en klanten uit steeds meer landen zijn geïnteresseerd in de ontwikkeling en de producten van de onderneming. De firma is op zoek naar vertegenwoordigers in de hele wereld! DENK. INNOVEER. INFRAROOD.

 2. MB TEAM SERBIA

  Servië

  MB TEAM heeft twee activiteiten: 1. HVAC & LOODGIETERIJ (import, verkoop en distributie van producten; vertegenwoordiging van buitenlandse bedrijven); 2. Bouwtechnologie (projectontwikkeling, installatie, conceptuele HVAC oftewel luchtbehandelingsoplossingen voor gebouwen). Er wordt bijzondere nadruk gelegd op het ontwerp en de installatie van de zuinigste en milieuvriendelijkste oplossingen voor HVAC installaties, zoals warmtepompen, vloer-wand verwarming en koeling, radiatoren, luchtverhitter, ventilatie en airconditioning.

 1. WARMUP

  Duitsland

  Met meer dan 2, 5 miljoen vloerverwarmingssystemen verkocht in 72 landen over de hele wereld, biedt Warmup een uitgebreid assortiment elektrische en watervloersystemen die compatibel zijn met alle soorten vloeren, kamers en projecten. Onze systemen zijn ontwikkeld en getest in ons eigen onderzoekscentrum in Duitsland en worden geleverd met de beste accreditaties, levenslange garanties en een 24/7 technische hulplijn voor alle klanten, inclusief huiseigenaren, installateurs, bestekschrijvers en detailhandelaren.

 2. GOSSEYE

  België

  Ontstaan in 1946 is Gosseye nv een familiale onderneming uit Ronse dat zich in de voorbije decennia een ijzersterke reputatie heeft opgebouwd heeft tot een installatiebedrijf voor totaaloplossingen van gepersonaliseerde klimaatinstallaties. … van woningen tot kastelen … van sportcomplex tot zwembaden … van burelen tot fabriekstorens van 30 m … van kapel tot kerken. Wij willen vooral excelleren door onze stielkennis over installaties. De kwaliteit daarvan zorgt voor onbetaalbare mond-tot-mondreclame.

 3. CHAUFFAGE DEVELTERE

  België

  Al ruim een halve eeuw staat Develtere gekend als een gespecialiseerd technisch installatiebedrijf. Zowel voor de projectmarkt als voor de particuliere sector hebben wij een breed aanbod op het gebied van centrale verwarming, ventilatie, airconditioning en sanitair. Daarnaast is onze onderneming expert in industriële buisleidingen. Vanuit ons centraal gelegen en eigentijdse bedrijfsgebouw, vlakbij de autosnelweg A17/E403 in Roeselare, kunnen wij de volledige Oost- en West-Vlaamse regio, en ook ver daarbuiten, makkelijk bedienen. In de loop der jaren zijn wij uitgegroeid tot een vooraanstaande speler binnen de installatiebranche. Niet voor niets beschikken wij over een erkenning voor centrale verwarming – ventilatie – airconditioning, Klasse 5 D17 – D 18 voor werken tot € 1.810.000.

 4. POWER PIPE FRANCE

  Frankrijk

  De Power-Pipe™ is een warmterecuperator voor afvalwater. Door zich direct te installeren in het verlengde van de afvoerpijp van het afvalwater, brengt de Power-Pipe™ de calorieën van afvalwater over op het koude water bij de ingang van het heetwatertoestel en de mengkraan van de douche. Power-Pipe™ werd speciaal ontworpen om de productie van warmwater te verminderen voor residentieel gebruik, gemeenschappen, tertiaire en fabrieken ( aparte woningen en gemeenschappelijke woningen, hotelwezen, gezondheidsvestigingen, zwembaden, enz.)

 5. GOEYVAERTS

  België

  Vuur en vlam in alle vormen en stijlen Naast het soort haard ten aanzien van vormgeving, materialen, detaillering en rendement, dient u tevens een keuze te maken van brandstof. Behalve stoken op hout of gas bieden wij u de mogelijkheid om te stoken op gel of bio-ethanol. Elektrische haarden behoren ook tot de mogelijkheid. Wij verdelen ook pelletkachels, de nieuwe energie van vandaag. Milieubewust en goedkoop. Haarden voor woningen mét rookkanaal Heeft uw woning een rookafvoer? Dan hebt u de keuze uit heel wat brandstofmaterialen. U vindt bij ons haarden voor: hout gas pellets hout én kolen Haarden voor woningen zónder rookkanaal U wilt sfeer in huis brengen? Maar een haard of kachel op een traditionele brandstof is voor u niet weggelegd. Want u hebt geen rookkanaal om de verbrandingsgassen af te voeren. Wij hebben ook haarden die werken op: elektriciteit bio-ethanol

 6. SAINT ROCH

  België

  Saint Roch Couvin, waarvan de hoofdactiviteit bestaat uit de vervaardiging van gietijzeren ketels sinds 1903, is een industrieel, middelgroot bedrijf dat 120 persen in dienst heeft in België en 20 personen in Frankrijk.In een samenballing van activiteiten die verband houden met verwarming, vecht Saint Roch Couvin om zijn plaats op deze zeer moeilijke en concurrerende markt te behouden. Saint Roch Couvin is al meer dan 10 jaar de onbetwiste leader in België in de sector van vloervervarmingsketels. Saint Roch innoveert in de sector van condenserende verwarmingsketels, ecologische verwarmingsketels die voldoen aan de nieuwe Europese normen.

 7. METALUNION

  België

  Metalunion cvba werd opgericht in 1928 en heeft 2 divisies : een divisie CENTRALE VERWARMING met hoofdkantoor in Wommelgem en vestigingen in Vilvoorde en Maldegem en een divisie STAAL met vestiging in Brugge. Onze divisie, de divisie CENTRALE VERWARMING (HVAC) is een gespecialiseerde groothandel in verwarmingsproducten die uitsluitend verkoopt aan professionelen. Vanuit de 3 vestigingen, die samen goed zijn voor meer dan 20.000m² opslagcapaciteit, verzorgen een 60-tal medewerkers de dagdagelijkse dienstverlening naar onze klanten. Een uitgebreid gamma van meer dan 35000 artikelen waaronder buizen, fittings, kraanwerk, radiatoren, gaswandketels, staande ketels (zowel residentieel als groot vermogen), boilers, waterverzachters, zonnesystemen, warmtepompen … zijn ter beschikking van onze klanten voor afhalingen en gratis leveringen in uw magazijn of op de werf en dit door één van onze 10 volledig uitgeruste vrachtwagens.

 8. HUBO BELGIE

  België

  Hubo is een 100% Belgische organisatie met 139 winkels verspreid over heel het land. Hubo bekleedt een stevige tweede plaats in de doe-het-zelf sector en is door de jaren heen een begrip geworden. Dit succes is te danken aan onze innoverende aanpak en onze pioniersrol. Hubo richt zich op de doe-het-zelf markt met een uitgebreid en hoog kwalitatief assortiment merkproducten. Ons winkelaanbod telt immers zo’n 25.000 doe-het-zelf artikelen en aanverwante voor in en rond het huis. Onze doe-het-zelf zaken hebben een oppervlakte van 2.000 tot meer dan 3.000m². Hubo heeft een gevarieerd publiek van particuliere doe-het-zelvers, waarin zowel de occasionele hobbyist met zijn kleine vraag als de ambitieuze en gedreven doe-het-zelver terug te vinden zijn. Onze klanten genieten van onze frequente folderaanbiedingen en kunnen met hun Bonus Kaart bovendien nog gebruik maken van tal van andere voordelen. De bereikbaarheid is ideaal: Hubo's liggen buiten het centrum, langs belangrijke invalswegen en hebben een grote parking. Dit, plus het ruime assortiment, de prima prijs/kwaliteitverhouding en de overzichtelijke winkelinrichting maken van Hubo een uitverkoren trekpleister voor de doe-het-zelver.

 1. LERANTI

  Nederland

  Leranti B.V. is een fabrikant van infraroodverwarming gevestigd in Nederland. Leranti infrarood panelen zijn de zuinigste infrarood panelen in hun klasse, daarnaast onderscheiden leranti warmte panelen zich in snelheid, design, montage mogelijkheid en het zeer ruime assortiment met diverse lengte en breedte maten. Leranti infrarood panelen worden gemaakt van de beste materialen. Alle gebruikte componenten zijn van Europese top kwaliteit. Leranti infrarood verwarming is geschikt voor woningen, kantoren, loodsen, bedrijfshallen etc. voor iedere toepassing heeft Leranti de juiste verwarmingstoepassing. Leranti infrarood panelen worden geleverd met 8 jaar garantie op de panelen en 4 jaar garantie op de industriële heaters. Naast de praktische voordelen is verwarmen met Leranti ook nog gezond. Wilt u meer weten, neem dan gerust contact met ons op!

 2. MASTERWATT B.V.

  Nederland

  Masterwatt is specialist in elektrisch verwarmenMasterwatt B.V. is specialist in elektrisch verwarmen met een ruim assortiment aan kwalitatief elektrische radiatoren en convectoren. Wij zijn een geautoriseerde fabrieksagent van gerenommeerde A-merken uit Duitsland en andere Europese landen. Ons assortiment bestaat uit diverse elektrische afgiftesystemen, zoals radiatoren, convectoren, vloerverwarming en infrarood-panelen. Al deze producten zijn voorzien van geavanceerde regelingen en thermostaten, eenvoudig te bedienen, ook vanaf tablet of smartphone. Daarnaast hebben onze producten een prachtig design, waardoor ze zowel in een klassiek als modern interieur uitstekend toe te passen zijn.Kwaliteit en advies.Masterwatt levert uitsluitend kwalitatief hoogstaande producten van diverse Europese fabrikaten. Onze elektrische radiatoren en convectoren zijn daarom voorzien van alle noodzakelijke keurmerken op het gebied van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Omdat onze producten van hoogwaardige kwaliteit zijn kunnen we lange garanties op al onze producten geven. Naast het leveren van afgiftesystemen kan Masterwatt BV u ook uitstekend adviseren op het gebied van duurzaamheid, energiezuinigheid op installatiegebied. Elk vraagstuk is anders en vraagt dus een maatwerk advies en oplossing. Voor zowel bouwkundige en installatietechnische vraagstukken in woningbouw- en utiliteitsbouw bent u bij ons aan het juiste adres voor een gedegen advies.Transformatie van verwarmen met gas naar ele

 3. ELSAVE

  België

  Elsave bvba is al jarenlang hét adres voor de professionele vakman die kiest voor kwaliteit én budget. We bieden u een uitgebreid gamma aan toestellen en onderdelen van de meest gerenommeerde topmerken op de markt. Elsave bvba biedt u niet alleen een ontzettend uitgebreid aanbod aan onderdelen voor gas-, mazout- en brandertoestellen. Onze professionals kennen onze productcatalogus ook tot in de kleinste details. Onze medewerkers adviseren u dan ook zorgvuldig, zodat het juiste product krijgt voor uw project. Elsave bvba beschikt over een ruime stock aan producten voor elke loodgieter, verwarmings- of sanitaire expert. Onze snelle service is uw beste garantie op een vlotte, professionele opvolging van uw vraag. Alle installateurs, loodgieters en verwarmingsinstallateurs zijn welkom in onze depot. We staan bekend om ons ruime gamma, dat verdeeld wordt tegen correcte, concurrentiële prijzen. Uiteraard geldt op al onze producten de fabrieksgarantie, zodat u met een gerust hart onze artikels mee naar de werf neemt.

 4. WATTS INDUSTRIES BELGIUM

  België

  Watts uw ideale industriële partner in verwarming, sanitair, terugstroombeveiliging, instrumentatie en elektronica. Watts Industries Europe ontwikkelt en produceert een uitgebreid assortiment van kleppen, bedieningsinstrumenten en accessoires, dat via gespecialiseerde groothandelsdistributeurs en OEM-fabrikanten (Original Equipment Manufacturers) wordt verkocht. Watts Industries Belgium is het verkoop- en distributiekantoor voor de Watts producten in België en Luxemburg. De belangrijkste doelstelling van Watts Industries Belgium is het bieden van een uitstekende service en een vlotte dienst na verkoop.

 5. DESCO

  België

  Het werk van professionals verlichten is een speerpunt. Door onafgebroken te investeren in dienstverlening, kennen we de wensen van onze klanten beter dan wie ook. Desco zorgt voor opleidingen, logistieke steun en voor een professionele omkadering, ook via internet met een baanbrekende e-shop. Met onze verkooppunten verspreid over België, is er altijd een toonzaal of toonbank in de buurt. Producten: bevestiging dakbedekking en regenwater afvoer gereedschap en kledij installatiemateriaal sanitair ventilatie verwarming warm water & hernieuwbare energie water behandeling en pompen

 6. CEVEK

  België

  De nummer 1 in de modernste ecologische technieken. Voor zowel nieuwbouw als renovatie-projecten, zijn wij uw vaste partner voor de centrale verwarming. Aangezien energie steeds duurder wordt, zijn wij specialist in het aanraden van de beste prijs / kwaliteitsverhouding van uw verwarmings-systeem. Aan de hand van een plan of schets van uw woning maken wij gratis en vrijblijvend, een volledige studie. Cevek is gespecialiseerd in alle sanitair-werken, plaatsen en renovatie van bad-kamers. Bezoek onze ruime toonzaal en laat u adviseren om jouw badkamer zo perfect mogelijk naar je wensen in te richten. Aan de hand van een plan of schets van uw badkamer maken wij gratis en vrijblijvend een offerte. Bij iedere offerte overhandigen wij u ook een sfeerbeeld (2D of 3D) hoe uw badkamer er zal uitzien. Cevek is gespecialiseerd in advies, le-veren en plaatsen van buitenschrijn-werkerij. We werken enkel met de beste producten die garant staan voor de beste prijs - kwaliteitsverhouding.

 7. CHAUFFAGE VAN MEERHAEGHE

  België

  Over VMH Van centrale verwarming tot zonneboiler Chauffage Van Meerhaeghe – kortweg V.M.H. – is al sinds 1972 bekend in Tielt, maar ook ver daarbuiten. Als aannemer centrale verwarming / sanitair klasse 5 zijn wij onder andere gespecialiseerd in: centrale verwarming sanitair elektriciteit ventilatie airco-heaters (HVAC) zonneboilers Gespecialiseerd team V.M.H. heeft een professioneel team van meer dan 20 vakmannen in dienst, waaronder: 6 ploegen monteurs voor sanitair en centrale verwarming: zij doen montage, ruwbouw en laswerk 1 ploeg elektriciens: zij zorgen voor alle elektrische voorzieningen aansluitend op onze hvac-installaties 3 technici: nemen onderhoud en depannage voor hun rekening 3 projectleiders HVAC (heating, ventilation and air conditioning) 1 servicedispatcher

 8. CT-O

  België

  Uw comfort is onze drijvende kracht ... Elke installatie van sanitair, verwarming of ventilatie draagt onze permanente zorg weg. Van badkamerrenovatie tot complex totaalproject: onze inhouse projectleiders, installateurs en onderhoudstechniekers stellen zich helemaal ten dienste. Telkens opnieuw. Waarin maakt CT-O het verschil? Onze projectleiders screenen uw behoefte en bieden u persoonlijk advies, vanaf de keuze van de materialen bij de vakspecialist/groothandel tot na de oplevering. U bent onze eerste gesprekspartner op alle vlakken. En de laatste. CT-O plaatst uw installaties vlot, stipt en stijlvol. CT-O staat ook in voor de broodnodige preventieve controles, periodiek onderhoud en snelle depannage (7/7). Werken met een professionele partner als CT-O biedt niets dan voordeel. Voor uw comfort alleen.

 9. ECO SYSTEMS

  België

  Om comfortabel te kunnen wonen hebben we energie nodig. Het verkrijgen van energie is kostbaar en fossiele brandstoffen worden schaarser. Ook willen we zuiniger met ons milieu omgaan. Eco Systems biedt consumenten al 20 jaar oplossingen om comfortabel, energiezuinig en milieuvriendelijk te wonen. Eco Systems is gespecialiseerd in alle benodigde technieken: verwarming, ventilatie, sanitair en zonne-energie. U heeft dus maar één aanspreekpunt en alles wordt perfect op elkaar afgestemd. Zonder hiaten of dubbele onderdelen. En het is gemakkelijk voor uw onderhoud en service. Voor nieuwbouw en verbouwingen Wij verzorgen zowel nieuwbouwprojecten als verbouwingen en aanpassingen aan bestaande technische installaties. Hierbij ligt onze focus vooral op energiezuinige installaties. Omdat ook voor ons de energieprijzen stijgen werken wij liefst in eigen regio.

 10. LIOMATHERM

  Luxemburg

  Lionel Repplinger en Maxime Leheux, actief in de sector van de klimaatregelingstechniek sinds een twintigtal jaren, hebben hun vakkennis en ervaring in 2013 samengevoegd binnen de firma Liomatherm S.A.R.L. Wij werken samen met de grootste merken op de Luxemburgse markt en beschikken daarmee over een groot aanbod van producten. Liomatherm sarl is een onderneming gespecialiseerd in verwarming, sanitair, ventilatie, airconditioning, kant-en-klare badkamers. Het energierendement staat in onze activiteit voorop.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Verwarming - huishoudelijk - Import export

Aantal resultaten

9.517 Bedrijven