• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • verwarming - huishoudelijk

Resultaten voor

Verwarming - huishoudelijk - Import export

 1. ELBO-THERM GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Elbo-therm GmbH & Co. KG is een van de grootste fabrikanten van infraroodverwarming in Duitsland en wordt gerund als een traditioneel familiebedrijf.Of het nu thuis, in de vrije tijd, in de zakenwijk, in het gebouw of in de veehouderij is - in veel toepassingsgebieden zijn de infraroodverwarmingssystemen van Elbo-therm van toepassing.Onze infraroodverwarmers zijn energie- en ruimtebesparend, decoratief en worden vervaardigd in onze productiefaciliteit.De juiste toepassing van onze infraroodtechnologie als volledige of extra verwarming zorgt voor een gezond binnenklimaat en energiebesparing.Voordelen: tot 50% minder aanschafkosten en verwarmingskosten in vergelijking met andere verwarmingssystemen.verwarmingsrendement bijna 100% en blijf op het niveau.Onderhoudsvrij, geen extra kosten door schoorsteenveger of opslag van olie en pellets, lange levensduur, ruimtebesparend, geen uitstoot, geen stofophoping / geen uitdroging van lucht.

 2. TRIO UKRAINE LLC

  Oekraïne

  TRIO UKRAINE LLC (TM TRIO) is een Oekraïense producent van innovatieve VER infrarode verwarmingsinstallaties en kleine huishoudelijke apparaten voor thuis, kantoren, opslagruimtes, hotels en overige woon- of werkomgevingen en vormen een uitstekende aanvullende warmtebron naast centrale verwarmingssystemen voor het verwarmen van woningen zonder installatie of extra uitrustingen. Dankzij de VER infrarood technologie zijn deze verwarmingsinstallatie uiterst zuinig in gebruik, aangenaam (drogen de lucht niet uit) en hebben ze een prachtige look. VER infrarood technologie zendt stralen uit die vergelijkbaar zijn met zonnestralen en nuttig zijn voor levende organismen. Ze verwarmen direct het lichaam van binnenuit zonder de lucht als warmtewisselaar te hoeven gebruiken. Onze producten worden sinds 2010 in Kyiv/Oekraïne vervaardigd met onze eigen gepatenteerde technologie. Onze meest geëxporteerde artikelen: wandgemonteerde verwarmingspanelen, mobiele vloerverwarming en verwarmende pads en matten voor mensen en dieren (huisdieren). Wij gebruiken hoogwaardige materialen en onderdelen maar hanteren schappelijke prijzen dankzij eenvoudige maar technologisch efficiënte oplossingen en processen. Ons bestverkochte product is het wandgemonteerde verwarmingspaneel (met afbeelding op de voorzijde) dat minder energie verbruikt dan standaard verwarmingen, eenvoudig te vervoeren is en geleverd kan worden met een afbeelding op maat in hoge resolutie (bedrijfslogo, slagzin, reclame, politiek bericht, gezinsfoto, enz.). Wij zoeken nationale verdelers en groothandelaren in Europa en overige landen voor samenwerking.

 3. HEMSTEDT GMBH ELEKTROTECHNISCHE FABRIK

  Duitsland

  Dieter en Silvi Hemstedt starten hun eigen bedrijf met het doel hoogwaardige en gespecialiseerde verwarmingskabels te produceren.We groeien: Een paar jaar later werken er al 20 medewerkers in het bedrijf, de omzet en ruimtevereisten stijgen snel.Hetzelfde geldt voor het assortiment.Koude opslagtechnologie is toegevoegd en steeds meer klanten vragen om gespecialiseerde oplossingen die Hemstedt snel en precies kan implementeren.Het is deze flexibiliteit en de hoge kwaliteit die Hemstedt snel over de hele wereld bekend maakt.Steeds vaker komen leveringen van de Zwabische productiefaciliteit naar China, de VS, Rusland en vele andere landen.Vandaag werken meer dan 60 mensen op 17.500 vierkante meter in ontwikkeling en productie.Vandaag richt het bedrijf zich op de ontwikkeling en productie van energie-efficiënte verwarmingssystemen en volledige concepten die een belangrijke bijdrage leveren aan het creëren van niet alleen klimaatneutrale, maar zelfs klimaatvriendelijke huizen.

 4. FRIEDRICH SCHULTZE GMBH

  Duitsland

 5. POLIDORO SPA

  Italië

  Fabricage van gasbranders voor gebruik door particulieren en in de industrie. Leverancier van de grootste ondernemingen uit de sector verwarming. Productie van branders voor verwarmingsketels, wandmodellen en staande modellen, badverwarmers, gaskachels, badverwarmers met accumulatieverwarming, pilootbranders en sproeiers. Sinds 1945 zijn wij ervan overtuigd dat wat wij door de jaren heen hebben opgebouwd de vrucht is van een voortdurende herinvestering van bronnen, technologie en ideeën.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MOBIHEAT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MOBIHEAT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verwarming - huishoudelijk. Het is gevestigd in Friedberg-Derching, Duitsland.

 2. IRL FRANCE SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf IRL FRANCE SAS, is een Distributeur, en actief in de sector Verwarming - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren verwarming, apparaten voor infraroodstralingsverwarming, verwarmingsleidingen, en elektrische waterketel. Het is gevestigd in Montbeton, Frankrijk.

 3. B 2 B SRL

  Italië

  Het bedrijf B 2 B SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verwarming - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarming, industrieel - installaties en materialen, luchtregelaar, gasradiatoren, Verwarming, industrieel - installaties en materialen, en ververwarmingsradiatoren op gas. Het is gevestigd in Mulazzo, Italië.

 4. A. RAK WÄRMETECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf A. RAK WÄRMETECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verwarming - huishoudelijk. Het is gevestigd in Frankfurt, Duitsland.

 5. KAMPMANN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Met meer dan 720 medewerkers en 16 vestigingen wereldwijd is Kampmann een toonaangevende onderneming uit de bouwen VSK-branche. Kampmannsystemen voor verwarming, koeling en ventilatie zijn tegenwoordig in veel verschillende marktsegmenten toonaangevend. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1972 heeft Kampmann GmbH zich voortdurend verder ontwikkeld. Uitstekend opgeleid en gekwalificeerd personeel vervaardigt in Duitsland en Polen kwaliteitsproducten voor klanten in de hele wereld. In 1983 is Kampmann GmbH begonnen haar producten in het Verenigd Koninkrijk te verkopen, sinds 2013 als Kampmann UK Ltd. De Kampmann Heating, Cooling, Ventilation Ltd., opgericht in 2016, is verantwoordelijk voor de verkoop in de Verenigde Staten en Canada.

 1. EUROLINIA

  Wit Rusland

  Eurolinia, onderdeel van de bedrijvengroep Nomacon-Eurolinia opgericht in 1993, ontwikkelt en vervaardigt allerlei soorten infrarood verwarmingen, systemen en uitrustingen voor industriële en huishoudelijke verwarming. De productreeks van Eurolinia bestaat onder meer maar niet alleen uit industriële infrarood tunnelovens ontworpen voor toepassingen die een snelle en nauwkeurige verwarming vergen; apparatuur en gereedschappen voor temperatuurmeting en -controle; siliconen micathermische en keramische verwarmingselementen. De firma verleent ook diensten en deelt zijn ervaring met klanten over de hele wereld. De fabrieksinstallaties van de firma zijn ISO 9001 en CE gecertificeerd en de uitvoering van projecten wordt in hoge mate gelokaliseerd. De producten van Eurolinia worden geëxporteerd naar 47 landen wereldwijd en klanten uit steeds meer landen zijn geïnteresseerd in de ontwikkeling en de producten van de onderneming. De firma is op zoek naar vertegenwoordigers in de hele wereld! DENK. INNOVEER. INFRAROOD.

 2. MB TEAM SERBIA

  Servië

  MB TEAM heeft twee activiteiten: 1. HVAC & LOODGIETERIJ (import, verkoop en distributie van producten; vertegenwoordiging van buitenlandse bedrijven); 2. Bouwtechnologie (projectontwikkeling, installatie, conceptuele HVAC oftewel luchtbehandelingsoplossingen voor gebouwen). Er wordt bijzondere nadruk gelegd op het ontwerp en de installatie van de zuinigste en milieuvriendelijkste oplossingen voor HVAC installaties, zoals warmtepompen, vloer-wand verwarming en koeling, radiatoren, luchtverhitter, ventilatie en airconditioning.

 1. WARMUP

  Duitsland

  Met meer dan 2, 5 miljoen vloerverwarmingssystemen verkocht in 72 landen over de hele wereld, biedt Warmup een uitgebreid assortiment elektrische en watervloersystemen die compatibel zijn met alle soorten vloeren, kamers en projecten. Onze systemen zijn ontwikkeld en getest in ons eigen onderzoekscentrum in Duitsland en worden geleverd met de beste accreditaties, levenslange garanties en een 24/7 technische hulplijn voor alle klanten, inclusief huiseigenaren, installateurs, bestekschrijvers en detailhandelaren.

 2. ECO SYSTEMS

  België

  Om comfortabel te kunnen wonen hebben we energie nodig. Het verkrijgen van energie is kostbaar en fossiele brandstoffen worden schaarser. Ook willen we zuiniger met ons milieu omgaan. Eco Systems biedt consumenten al 20 jaar oplossingen om comfortabel, energiezuinig en milieuvriendelijk te wonen. Eco Systems is gespecialiseerd in alle benodigde technieken: verwarming, ventilatie, sanitair en zonne-energie. U heeft dus maar één aanspreekpunt en alles wordt perfect op elkaar afgestemd. Zonder hiaten of dubbele onderdelen. En het is gemakkelijk voor uw onderhoud en service. Voor nieuwbouw en verbouwingen Wij verzorgen zowel nieuwbouwprojecten als verbouwingen en aanpassingen aan bestaande technische installaties. Hierbij ligt onze focus vooral op energiezuinige installaties. Omdat ook voor ons de energieprijzen stijgen werken wij liefst in eigen regio.

 3. POWER PIPE FRANCE

  Frankrijk

  De Power-Pipe™ is een warmterecuperator voor afvalwater. Door zich direct te installeren in het verlengde van de afvoerpijp van het afvalwater, brengt de Power-Pipe™ de calorieën van afvalwater over op het koude water bij de ingang van het heetwatertoestel en de mengkraan van de douche. Power-Pipe™ werd speciaal ontworpen om de productie van warmwater te verminderen voor residentieel gebruik, gemeenschappen, tertiaire en fabrieken ( aparte woningen en gemeenschappelijke woningen, hotelwezen, gezondheidsvestigingen, zwembaden, enz.)

 4. SAINT ROCH

  België

  Saint Roch Couvin, waarvan de hoofdactiviteit bestaat uit de vervaardiging van gietijzeren ketels sinds 1903, is een industrieel, middelgroot bedrijf dat 120 persen in dienst heeft in België en 20 personen in Frankrijk.In een samenballing van activiteiten die verband houden met verwarming, vecht Saint Roch Couvin om zijn plaats op deze zeer moeilijke en concurrerende markt te behouden. Saint Roch Couvin is al meer dan 10 jaar de onbetwiste leader in België in de sector van vloervervarmingsketels. Saint Roch innoveert in de sector van condenserende verwarmingsketels, ecologische verwarmingsketels die voldoen aan de nieuwe Europese normen.

 5. ELSAVE

  België

  Elsave bvba is al jarenlang hét adres voor de professionele vakman die kiest voor kwaliteit én budget. We bieden u een uitgebreid gamma aan toestellen en onderdelen van de meest gerenommeerde topmerken op de markt. Elsave bvba biedt u niet alleen een ontzettend uitgebreid aanbod aan onderdelen voor gas-, mazout- en brandertoestellen. Onze professionals kennen onze productcatalogus ook tot in de kleinste details. Onze medewerkers adviseren u dan ook zorgvuldig, zodat het juiste product krijgt voor uw project. Elsave bvba beschikt over een ruime stock aan producten voor elke loodgieter, verwarmings- of sanitaire expert. Onze snelle service is uw beste garantie op een vlotte, professionele opvolging van uw vraag. Alle installateurs, loodgieters en verwarmingsinstallateurs zijn welkom in onze depot. We staan bekend om ons ruime gamma, dat verdeeld wordt tegen correcte, concurrentiële prijzen. Uiteraard geldt op al onze producten de fabrieksgarantie, zodat u met een gerust hart onze artikels mee naar de werf neemt.

 6. WATTS INDUSTRIES BELGIUM

  België

  Watts uw ideale industriële partner in verwarming, sanitair, terugstroombeveiliging, instrumentatie en elektronica. Watts Industries Europe ontwikkelt en produceert een uitgebreid assortiment van kleppen, bedieningsinstrumenten en accessoires, dat via gespecialiseerde groothandelsdistributeurs en OEM-fabrikanten (Original Equipment Manufacturers) wordt verkocht. Watts Industries Belgium is het verkoop- en distributiekantoor voor de Watts producten in België en Luxemburg. De belangrijkste doelstelling van Watts Industries Belgium is het bieden van een uitstekende service en een vlotte dienst na verkoop.

 7. MASTERWATT B.V.

  Nederland

  Masterwatt is specialist in elektrisch verwarmenMasterwatt B.V. is specialist in elektrisch verwarmen met een ruim assortiment aan kwalitatief elektrische radiatoren en convectoren. Wij zijn een geautoriseerde fabrieksagent van gerenommeerde A-merken uit Duitsland en andere Europese landen. Ons assortiment bestaat uit diverse elektrische afgiftesystemen, zoals radiatoren, convectoren, vloerverwarming en infrarood-panelen. Al deze producten zijn voorzien van geavanceerde regelingen en thermostaten, eenvoudig te bedienen, ook vanaf tablet of smartphone. Daarnaast hebben onze producten een prachtig design, waardoor ze zowel in een klassiek als modern interieur uitstekend toe te passen zijn.Kwaliteit en advies.Masterwatt levert uitsluitend kwalitatief hoogstaande producten van diverse Europese fabrikaten. Onze elektrische radiatoren en convectoren zijn daarom voorzien van alle noodzakelijke keurmerken op het gebied van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Omdat onze producten van hoogwaardige kwaliteit zijn kunnen we lange garanties op al onze producten geven. Naast het leveren van afgiftesystemen kan Masterwatt BV u ook uitstekend adviseren op het gebied van duurzaamheid, energiezuinigheid op installatiegebied. Elk vraagstuk is anders en vraagt dus een maatwerk advies en oplossing. Voor zowel bouwkundige en installatietechnische vraagstukken in woningbouw- en utiliteitsbouw bent u bij ons aan het juiste adres voor een gedegen advies.Transformatie van verwarmen met gas naar ele

 8. LIOMATHERM

  Luxemburg

  Lionel Repplinger en Maxime Leheux, actief in de sector van de klimaatregelingstechniek sinds een twintigtal jaren, hebben hun vakkennis en ervaring in 2013 samengevoegd binnen de firma Liomatherm S.A.R.L. Wij werken samen met de grootste merken op de Luxemburgse markt en beschikken daarmee over een groot aanbod van producten. Liomatherm sarl is een onderneming gespecialiseerd in verwarming, sanitair, ventilatie, airconditioning, kant-en-klare badkamers. Het energierendement staat in onze activiteit voorop.

 1. GOEYVAERTS

  België

  Vuur en vlam in alle vormen en stijlen Naast het soort haard ten aanzien van vormgeving, materialen, detaillering en rendement, dient u tevens een keuze te maken van brandstof. Behalve stoken op hout of gas bieden wij u de mogelijkheid om te stoken op gel of bio-ethanol. Elektrische haarden behoren ook tot de mogelijkheid. Wij verdelen ook pelletkachels, de nieuwe energie van vandaag. Milieubewust en goedkoop. Haarden voor woningen mét rookkanaal Heeft uw woning een rookafvoer? Dan hebt u de keuze uit heel wat brandstofmaterialen. U vindt bij ons haarden voor: hout gas pellets hout én kolen Haarden voor woningen zónder rookkanaal U wilt sfeer in huis brengen? Maar een haard of kachel op een traditionele brandstof is voor u niet weggelegd. Want u hebt geen rookkanaal om de verbrandingsgassen af te voeren. Wij hebben ook haarden die werken op: elektriciteit bio-ethanol

 2. LERANTI

  Nederland

  Leranti B.V. is een fabrikant van infraroodverwarming gevestigd in Nederland. Leranti infrarood panelen zijn de zuinigste infrarood panelen in hun klasse, daarnaast onderscheiden leranti warmte panelen zich in snelheid, design, montage mogelijkheid en het zeer ruime assortiment met diverse lengte en breedte maten. Leranti infrarood panelen worden gemaakt van de beste materialen. Alle gebruikte componenten zijn van Europese top kwaliteit. Leranti infrarood verwarming is geschikt voor woningen, kantoren, loodsen, bedrijfshallen etc. voor iedere toepassing heeft Leranti de juiste verwarmingstoepassing. Leranti infrarood panelen worden geleverd met 8 jaar garantie op de panelen en 4 jaar garantie op de industriële heaters. Naast de praktische voordelen is verwarmen met Leranti ook nog gezond. Wilt u meer weten, neem dan gerust contact met ons op!

 3. UNIQUE VLOERVERWARMING

  Nederland

  Ervaar het optimale comfort van een elektrische vloerverwarming van Unique Vloerverwarming. We frezen met plezier een elektrische vloerverwarming in beton voor u in met het doel om u zo goed mogelijk thuis te laten voelen op de optimale kamertemperatuur, het hele jaar door. Met onze vakman en kennis, frezen wij een vloerverwarming voor u in betonnen vloer Bent u enthousiast geworden of wij u ook blij kunnen maken met heerlijke vloerverwarming? Bel 0345-725028 of lees hier meer over-- http: //www.uniquevloerverwarming.nl/frezen-in-beton/

 4. LEMCO

  België

  Lemco nv is gespecialiseerd in sanitair, verwarming, ventilatie, airconditioning, rookafzuiging & algemene elektriciteitswerken. We beschikken over een team van ervaren vakmensen die doorheen de jaren een heel degelijke expertise & know-how hebben opgebouwd. Onze grootste sterkte is onze flexibiliteit en de kwaliteit van de service die we leveren. Lemco is veruit één van de meest kwalitatieve partners waarmee u kan samenwerken. Wij denken mee met u en zijn uw contactpersoon waarbij u terecht kan met al uw vragen. Wij staan u bij met onze know-how en zoeken samen met u telkens naar een kwalitatieve oplossing.

 5. SOVAC

  België

  U hoeft niet meer te zoeken. Wat u nodig heeft, vindt u bij ons! Sinds 1945 is SOVAC in België uw gespecialiseerde leverancier van niet alleen losse onderdelen maar ook van instrumenten voor verwarming- en sanitaire installaties. SOVAC biedt aan professionals die verwarmings- en sanitaire installaties plaatsen alles aan wat ze nodig hebben: onderdelen van mazout- of gasbranders, accessoires voor centrale of sanitaire verwarming, apparaten op maat, onderhouds- of reinigingsproducten, ... De beste merken voor verwarmings- en sanitair materiaal! SOVAC vormt de echte schakel tussen de professionals uit de sector en de industriële experts. Het bedrijf is de verdeler en vertegenwoordiger van de grootste merken in verwarmings- en sanitaire producten: Suntec, Steinen, Landis, Satronic, Danfoss, Aaco, Honeywell, Robertshaw, Sit, Dungs, Madas, Nestor Martin, Gitral, Sootmaster, Numatic, Blow-Vac, Chaffoteaux, Ferroli, Saunier, Riello, Vaillant, ...

 6. VIESSMANN BELGIUM

  België

  Viessmann Groep is een fabrikant van verwarmingssystemen. Het volledige gamma van Viessmann omvat wandcondensatieketels met een vermogen van 1, 9 tot 105 kW, staande condensatieketels met een vermogen van 3, 8 tot 6600 kW en warmtekrachtkoppelingsmodules voor werking met aardgas of bioaardgas met een vermogen van 1, 0 tot 401 kWel resp. 6, 0 tot 549 kWth. Het aanbod hernieuwbare energiesystemen omvat thermische zonnesystemen met vlakke en vacuümbuiscollectoren voor sanitair waterverwarming, verwarmingsondersteuning en koeling, speciale verwarmingsketels en stookinstallaties met een vermogen van 4 tot 13000 kW voor kloofhout, spanen en pellets, warmtepompen met een vermogen van 1, 5 tot 2000 kW voor gebruik van warmte uit de aarde, het grondwater of de omgevingslucht, evenals fotovoltaïsche systemen. Viessmann biedt ook onderdelen voor systeemtechniek en datacommunicatie evenals alle mogelijke perifere systemen van brandstofopslag over radiatoren tot vloerverwarmingssystemen.

 7. STIMTALUX SP. Z O.O.

  Polen

  Fabrikant en verdeler van energiebesparende infrarode verwarmingspanelen. We bieden de volgende variëteiten: Infrarode glaskeramiek verwarming voor appartementen en huizen; metalen infrarode verwarming; wandverwarmingen, badkamerverwarmingen, plafondverwarmingen; hybride infrarode verwarmingen; GLASKERAMIEK high-performance infrarode verwarmingen; zoneverwarming radiatoren; onbeslagen spiegels en overige. Alle producten zijn gecertificeerd overeenkomstig de internationale kwaliteitsnormen.

 8. JOASSIN - DAVIDTS

  België

  Ontwerp en installatie van verwarmingssystemen in verband met energiebesparing voor particulieren, de industrie en de administratieve sector (stoomketel met rookgascondensor, vloer- of wandverwarming), installatie van fotovoltaïsche en thermische panelen, warmtepompen, ventilatie, sanitair en airconditioning. Welke formule het ook is, onze technici verzorging de inbedrijfstelling en de bijstellingen van de installatie, alsmede de klantenservice en onderhoudsdiensten.

 9. BONDEC

  België

  Bondec verzorgt het volledig onderhoud, installeert nieuwe stookolie-en gasinstallaties, centrale verwarming en airconditioning. Tankkeuringen en diverse sanitaire werken worden door ons uitgevoerd. Bondec is ook uw partner voor ventilatie in woningen, industriële verwarming en conditionering. Wij zijn actief in de particuliere, industriële en overheids/nuts sectoren.

 10. LENAERTS HVAC

  België

  Lenaerts HVAC werd opgericht in januari 2009. Achter ons bedrijf schuilt jarenlange ervaring in het plaatsen, herstellen en onderhouden van verwarming, sanitair en ventilatiesystemen. Bij Lenaerts HVAC vinden we het erg belangrijk dat jij als klant tevreden bent. Het bieden van een kwaliteitsvolle service is dan ook één van onze prioriteiten. Lenaerts HVAC staat niet alleen voor een goede, maar ook voor een snelle service. Wij proberen je steeds zo snel mogelijk verder te helpen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Verwarming - huishoudelijk - Import export

Aantal resultaten

9.554 Bedrijven