• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • verwarmingsinstallaties voor kassen

Resultaten voor

Verwarmingsinstallaties voor kassen - Import export

 1. CHAUFFAGE VAN MEERHAEGHE

  België

  Over VMH Van centrale verwarming tot zonneboiler Chauffage Van Meerhaeghe – kortweg V.M.H. – is al sinds 1972 bekend in Tielt, maar ook ver daarbuiten. Als aannemer centrale verwarming / sanitair klasse 5 zijn wij onder andere gespecialiseerd in: centrale verwarming sanitair elektriciteit ventilatie airco-heaters (HVAC) zonneboilers Gespecialiseerd team V.M.H. heeft een professioneel team van meer dan 20 vakmannen in dienst, waaronder: 6 ploegen monteurs voor sanitair en centrale verwarming: zij doen montage, ruwbouw en laswerk 1 ploeg elektriciens: zij zorgen voor alle elektrische voorzieningen aansluitend op onze hvac-installaties 3 technici: nemen onderhoud en depannage voor hun rekening 3 projectleiders HVAC (heating, ventilation and air conditioning) 1 servicedispatcher

 2. SAARLUCON

  Nederland

  Saarlucon BV is een totaalleverancier, constructeur en installateur van tuinbouwprojecten, productiekassen, verkoopkassen en tuincentra, scherminstallaties en tuinbouwbenodigdheden. Saarlucon richt zich (inter)nationaal op agrarische ondernemers en tuincentra. De cultuur van Saarlucon is open, flexibel, betrouwbaar en servicegericht.

 3. LOMBARDA SERRE

  Italië

  Het bedrijf LOMBARDA SERRE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kassenbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarmingsinstallaties voor kassen, Tuinbouwgewassen, Verwarmingsinstallaties voor kassen, constructie van tunnels, kassen voor bloementeelt en tuinbouw, en Tuinbouwgewassen. Het is gevestigd in Grantola, Italië.

 4. AGROFLOR KUNSTSTOFF GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf AGROFLOR KUNSTSTOFF GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verwarmingsinstallaties voor kassen. Het is gevestigd in Wolfurt, Oostenrijk.

 5. HERGA ENERGY

  Spanje

  Het bedrijf HERGA ENERGY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verwarmingsinstallaties voor kassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarming - huishoudelijk, Verwarming - huishoudelijk, en thermoforen. Het is gevestigd in Murcia/lorqui, Spanje.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PARCO SOLUZIONI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PARCO SOLUZIONI S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Verwarming, industrieel - installaties en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarming - huishoudelijk, Verwarmingsinstallaties voor kassen, Verwarming - huishoudelijk, Verwarmingsinstallaties voor kassen, elektrische verwarmingsradiatoren, en verwarmingen, elektrisch, voor industriële doeleinden. Het is gevestigd in Pescara, Italië.

 2. RICHEL GROUP

  Frankrijk

  Het bedrijf RICHEL GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Besproeiing en irrigatie - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kassenbouw, Verwarmingsinstallaties voor kassen, Kassenbouw, Verwarmingsinstallaties voor kassen, en ruwe tabakseesten. Het is gevestigd in Eygalières, Frankrijk.

 3. ELITE THERMO POLSKA

  Polen

  Het bedrijf ELITE THERMO POLSKA, is een Multi-Category, en actief in de sector Verwarmingsinstallaties voor kassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Airconditioning - materiaal, Verwarmingssystemen - externe, stadsverwarming, Airconditioning - materiaal, en verwarming en aircondtioning. Het is gevestigd in Szczecin, Polen.

 4. HUBERT GOUMANS SÖHNE

  Duitsland

  Het bedrijf HUBERT GOUMANS SÖHNE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verwarmingsinstallaties voor kassen. Het is gevestigd in Straelen, Duitsland.

 5. IKIZLER MOLD&GREENHOUSE

  Turkije

  Het bedrijf IKIZLER MOLD&GREENHOUSE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verwarmingsinstallaties voor kassen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 1. ARTE E FOGO-LAREIRAS DE PORTUGAL, LDA.

  Portugal

  Het bedrijf ARTE E FOGO-LAREIRAS DE PORTUGAL, LDA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Open haarden, sierhaarden en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarmingsinstallaties voor kassen, recuperators, professionele barbecues en buffetten, en Verwarmingsinstallaties voor kassen. Het is gevestigd in Amora, Portugal.

 2. ENORPA ENERGY

  Turkije

  Het bedrijf ENORPA ENERGY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketels - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarmingsinstallaties voor kassen, gasketels voor industrieel gebruik, automatische stookketels voor vaste brandstof, en Verwarmingsinstallaties voor kassen. Het is gevestigd in Isparta, Turkije.

 1. TUBOCAS

  Spanje

  Het bedrijf TUBOCAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verwarmingsinstallaties voor kassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren pelletkachel, verwarmingsketel, kachels, en Biobrandstof biomassa. Het is gevestigd in Castillejar, Spanje.

 2. ACM GREENHOUSE CO LTD

  Spanje

  Het bedrijf ACM GREENHOUSE CO LTD, en actief in de sector Kassenbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Broeikassen, Tuinbouwgewassen, Verwarmingsinstallaties voor kassen, Installatie van kweekkassen, Broeikassen, Tuinbouwgewassen, Verwarmingsinstallaties voor kassen, en Installatie van kweekkassen. Het is gevestigd in San Javier, Spanje.

 3. THERMOBILE

  Frankrijk

  Het bedrijf THERMOBILE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verwarmingsinstallaties voor kassen. Het is gevestigd in La Ferté Saint Aubin, Frankrijk.

 4. ALTERECO SP. Z O. O.

  Polen

  Het bedrijf ALTERECO SP. Z O. O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verwarmingsinstallaties voor kassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarming - huishoudelijk, brandstof voor verwarming, verwarming, industriële verwarming, en Verwarming - huishoudelijk. Het is gevestigd in Iwierzyce, Polen.

 5. LEGO GREENHOUSE COMPANY

  Turkije

  Het bedrijf LEGO GREENHOUSE COMPANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verwarmingsinstallaties voor kassen. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 6. 4HEAT S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf 4HEAT S.R.O., is een Groothandelaar, en actief in de sector Verwarming, industrieel - installaties en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, Verwarmingsinstallaties voor kassen, Warmtepompen - huishoudelijk gebruik, Verwarming, klimaatregeling - uitvoering, Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, Verwarmingsinstallaties voor kassen, Warmtepompen - huishoudelijk gebruik, en Verwarming, klimaatregeling - uitvoering. Het is gevestigd in Brno , Tsjechische Rep..

 7. LENNIK AGENCIES

  Griekenland

  Het bedrijf LENNIK AGENCIES, is een Distributeur, en actief in de sector Verwarmingsinstallaties voor kassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren warmtepompen, en thermostaten. Het is gevestigd in Patras, Griekenland.

 8. EMAT

  Frankrijk

  Het bedrijf EMAT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verwarmingsinstallaties voor kassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren verwarming, en verwarming voor kassen. Het is gevestigd in GENAS, Frankrijk.

 1. VIT

  Oekraïne

  Het bedrijf VIT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verwarmingsinstallaties voor kassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren houtovens. Het is gevestigd in Kiev, Oekraïne.

 2. GTRAPPRESENTANZE DI TORLONTANO GIANLUCA

  Italië

  Het bedrijf GTRAPPRESENTANZE DI TORLONTANO GIANLUCA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verwarming, industrieel - installaties en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarming - huishoudelijk, Verwarmingsinstallaties voor kassen, Verwarming - huishoudelijk, en Verwarmingsinstallaties voor kassen. Het is gevestigd in San Giovanni Teatino, Italië.

 3. AGRIZOO - IRRITECNICA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf AGRIZOO - IRRITECNICA S.R.L., en actief in de sector Biotechnologie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kassenbouw, Verwarmingsinstallaties voor kassen, Kassenbouw, en Verwarmingsinstallaties voor kassen. Het is gevestigd in Sassari, Italië.

 4. MARI SERRE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MARI SERRE S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kassenbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarmingsinstallaties voor kassen, Broeibedden, Verwarmingsinstallaties voor kassen, en Broeibedden. Het is gevestigd in Feroleto Della Chiesa, Italië.

 5. INDUSTRIE TECHNIK S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf INDUSTRIE TECHNIK S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verwarming, industrieel - installaties en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarming - huishoudelijk, Verwarmingsinstallaties voor kassen, Verwarming - huishoudelijk, en Verwarmingsinstallaties voor kassen. Het is gevestigd in Bressanone, Italië.

 6. S.G. FORNITURE IDRAULICHE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf S.G. FORNITURE IDRAULICHE S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Verwarming, industrieel - installaties en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarming - huishoudelijk, Verwarmingsinstallaties voor kassen, Verwarming - huishoudelijk, en Verwarmingsinstallaties voor kassen. Het is gevestigd in Palazzolo Sull'oglio, Italië.

 7. CLIMA SYSTEM S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CLIMA SYSTEM S.R.L., en actief in de sector Verwarming, industrieel - installaties en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarming - huishoudelijk, Verwarmingsinstallaties voor kassen, Verwarming - huishoudelijk, en Verwarmingsinstallaties voor kassen. Het is gevestigd in Imola, Italië.

 8. I.T. BRENTA 2001 S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf I.T. BRENTA 2001 S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Verwarming, industrieel - installaties en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarming - huishoudelijk, Verwarmingsinstallaties voor kassen, Verwarming - huishoudelijk, en Verwarmingsinstallaties voor kassen. Het is gevestigd in Campolongo Maggiore, Italië.

 9. MEB MECCANICA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MEB MECCANICA S.R.L., en actief in de sector Verwarming, industrieel - installaties en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarming - huishoudelijk, Verwarmingsinstallaties voor kassen, Verwarming - huishoudelijk, en Verwarmingsinstallaties voor kassen. Het is gevestigd in Savignano Sul Panaro, Italië.

 10. TERMOTECNICA PERICOLI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TERMOTECNICA PERICOLI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veeteelt - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dieren en veeteelt, Verwarmingsinstallaties voor kassen, Dieren en veeteelt, en Verwarmingsinstallaties voor kassen. Het is gevestigd in Albenga, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis