• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • verwarmingsketels - huishoudelijk gebruik

Resultaten voor

Verwarmingsketels - huishoudelijk gebruik - Import export

 1. ISO 2017 - ELM LEBLANC

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ISO 2017 - ELM LEBLANC, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verwarmingsketels - huishoudelijk gebruik. Het is tevens aanwezig in de sectoren Installatie boilers, en radiatorinstallatie. Het is gevestigd in Marseille, Frankrijk.

 2. MORRETTA FRANCESCO & C. S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MORRETTA FRANCESCO & C. S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Verwarmingsketels - huishoudelijk gebruik. Het is tevens aanwezig in de sectoren klimaatregelingsinstallaties, verwarmingsketel, waterketels, en verwarmingsinstallaties. Het is gevestigd in Bellizzi, Italië.

 3. MCE PRODUCENT KOTŁÓW

  Polen

  De verwarmingsketels van MCE worden geproduceerd op basis van moderne technologieën. Het garandeert hun doeltreffendheid, veiligheid, comfortabel gebruik en zijn milieuvriendelijk. Alleen materialen van de hoogste kwaliteit worden gebruikt voor de productie. De activiteit van MCE heeft bijvoorbeeld alle landelijke Poolse prijs "Gazele Biznesu" gewonnen. De betrouwbaarheid van onze producten zorgt voor de erkenning onder ontvangers en deskundigen. Wij zijn ervan overtuigd dat u zich bij de groep van tevreden klanten zult gaan voegen! ! !

 4. HARELGAS

  België

  Wij zorgen voor uw genot Doet u dat ook? Tijdens koude winterdagen gezellig binnenblijven? En de verwarming op volle toeren laten draaien? Of u verwarmen aan de open haard of gashaard? Puur genieten is het. En wie zorgt voor dat genot? Harelgas nv. De verwarmingsspecialist en erkend schoorsteenveger. Met meer dan 40 jaar ervaring weet Harelgas precies wat u nodig hebt. Wij houden u warm U bent toe aan een nieuwe verwarmingsinstallatie (cv-ketel of gashaard)? Bij Harelgas hebt u de keuze uit cv-ketels op gas en mazout, gaswandketels, waterverwarmers op gas en elektriciteit en luchtverhitters op gas. Harelgas werkt met topmerken zoals Bulex, Atlantic, Franco-Belge, ACV, Wellstraler e.a.. Laat uw verwarmingsinstallatie u in de steek? Geen nood. Onze geschoolde en gebrevetteerde medewerkers staan voor u klaar. En wij doen meer dan plaatsen en herstellen alleen. U kunt bij ons ook terecht voor het ontkalken van cv-ketels en waterverwarmers , het meten van CO-gehalte, het afstellen van branders (gas en mazout) met wettelijk attest enz. Wij vegen uw schoorsteen Harelgas is lid van de Federatie der Belgische Schoorsteenvegers. U verwarmt met hout, steenkool, gas of stookolie? Dan bent u volgens een KB verplicht om uw schoorsteen jaarlijks te laten reinigen. En dat bevordert alleen maar uw veiligheid. Worden de rookgasafvoerleidingen slecht onderhouden? Dan riskeert u brandgevaar of CO-vergiftiging. Houd het dus veilig en doe een beroep op Harelgas, de erkende schoorsteenveger.

 5. SAINT ROCH

  België

  Saint Roch Couvin, waarvan de hoofdactiviteit bestaat uit de vervaardiging van gietijzeren ketels sinds 1903, is een industrieel, middelgroot bedrijf dat 120 persen in dienst heeft in België en 20 personen in Frankrijk.In een samenballing van activiteiten die verband houden met verwarming, vecht Saint Roch Couvin om zijn plaats op deze zeer moeilijke en concurrerende markt te behouden. Saint Roch Couvin is al meer dan 10 jaar de onbetwiste leader in België in de sector van vloervervarmingsketels. Saint Roch innoveert in de sector van condenserende verwarmingsketels, ecologische verwarmingsketels die voldoen aan de nieuwe Europese normen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ALLROUND INSTALLATIETECHNIEK

  Nederland

  Allround Installatietechniek is sinds 1999 gevestigd in Delft. De diensten die wij aanbieden omvatten het installeren en onderhouden van alle soorten en merken verwarmingstoestellen. Ook het aanleggen van complete cv-installaties is voor ons niet nieuw. Naast het aanbod van onze diensten hebben wij ook een webshop waar wij alle artikelen te koop aanbieden aan klanten die graag zelf klussen. Wij werken met de volgende merken cv ketel; Vaillant, Agpo, Remeha, Ferolli, Intergas, Awb, Itho Daalderop, Atag, Bosch, Nefit, Dru, Faber, etc.

 2. VAN OIRSCHOT

  België

  Van Oirschot is een familiale groothandel die al sinds 1967 verwarmings- en installatiemateriaal levert aan professionele installateurs. Als technische groothandel bieden wij ook producten aan voor ventilatie, technisch sanitair, brandveiligheid en waterbehandeling.

 3. DEOM TURBO

  België

  Het turbo principe maakt een intense en complete verbranding van hout mogelijk: er wordt lucht in het midden van de haard geblazen om de brandstof aan te wakkeren. Onze houtkachels, fornuizen & verwarmingsketels, voor privé of industrieel gebruik, werken met alle houtsoorten en derivaten: spar, populier, zaagsel, houtafval, schors, snippers, karton, briketten. Neem contact met ons op via +32 61 27 04 92 of kom naar onze show-room te Recogne.

 4. BEDICOM

  België

  Ondernemingen - Groothandel centrale verwarming/sanitair.

 5. MATAGNE HODY

  België

  Het bedrijf MATAGNE HODY, is een Distributeur, en actief in de sector Kachels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarmingsketels - huishoudelijk gebruik, automatische stookketels voor pellets, pelletkachels, pelletinstallaties, en Verwarmingsketels - huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Bièvre, België.

 1. AÇM ISI SAN.VE TIC.LTD.ŞTI.

  Turkije

  Het bedrijf AÇM ISI SAN.VE TIC.LTD.ŞTI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verwarmingsketels - huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. RCB REPARACIÓN CALDERAS BARCELONA

  Spanje

  Het bedrijf RCB REPARACIÓN CALDERAS BARCELONA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verwarmingsketels - huishoudelijk gebruik. Het is tevens aanwezig in de sectoren reparatie van ketels, en reparatie waterketels op gas. Het is gevestigd in Vilanova i La Geltrú, Spanje.

 1. EURO BIO TEC

  Italië

  Het bedrijf EURO BIO TEC, is een Distributeur, en actief in de sector Verwarmingsketels - huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Caltagirone, Italië.

 2. G.F. NARCISI SRL

  Italië

  Het bedrijf G.F. NARCISI SRL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verwarmingsketels - huishoudelijk gebruik. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarming, klimaatregeling - uitvoering, pelletkachels, stalen kachel, Verwarming, klimaatregeling - uitvoering, en verwarmingsradiatoren. Het is gevestigd in Castellalto, Italië.

 3. KOMBI KLIMA SHOP TIC. A.S.

  Turkije

  Het bedrijf KOMBI KLIMA SHOP TIC. A.S., is een Groothandelaar, en actief in de sector Verwarmingsketels - huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. ABSA ENERGIES

  België

  Het bedrijf ABSA ENERGIES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verwarmingsketels - huishoudelijk gebruik. Het is tevens aanwezig in de sectoren verwarming op zonne-energie, pelletkachels, en kookfornuis op hout. Het is gevestigd in Halma, België.

 5. STALMARK

  Polen

  Het bedrijf STALMARK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verwarmingsketels - huishoudelijk gebruik. Het is tevens aanwezig in de sectoren kachels, en verwarmingsketel. Het is gevestigd in Andrychow, Polen.

 6. WENTA HEAT TECHNOLOGIES

  Turkije

  Het bedrijf WENTA HEAT TECHNOLOGIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verwarmingsketels - huishoudelijk gebruik. Het is tevens aanwezig in de sectoren elektrische stookketels. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 7. FIREVISION AUSTRIA GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf FIREVISION AUSTRIA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verwarmingsketels - huishoudelijk gebruik. Het is tevens aanwezig in de sectoren automatische kachels. Het is gevestigd in Plaindfeld, Oostenrijk.

 8. EKOTERM PROEKT EAD

  Bulgarije

  Het bedrijf EKOTERM PROEKT EAD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verwarmingsketels - huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Haskovo, Bulgarije.

 1. BRUSCIA IMPIANTI

  Italië

  Het bedrijf BRUSCIA IMPIANTI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Centrale verwarmingsinstallaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarmingsketels - huishoudelijk gebruik, installatie van gasketel, opstelling verwarmingsinstallatie, Verwarmingsketels - huishoudelijk gebruik, en montage van thermische installaties. Het is gevestigd in Fano, Italië.

 2. CALDAIE GCS

  Italië

  Het bedrijf CALDAIE GCS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verwarmingsketels - huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 3. BV SERWIS INŻ. W. ŁUKASZEWICZ

  Polen

  Het bedrijf BV SERWIS INŻ. W. ŁUKASZEWICZ, is een Multi-Category, en actief in de sector Kachels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarmingsketels - huishoudelijk gebruik, verwarmingsketel, Verwarmingsketels - huishoudelijk gebruik, zonneboilers, en gasbranders met hoog thermisch vermogen voor industrieel gebruik. Het is gevestigd in Szczecin, Polen.

 4. CHAUFFAGE MOUZON

  België

  Het bedrijf CHAUFFAGE MOUZON, is een Dienstverlener, en actief in de sector Warmtepompen - huishoudelijk gebruik. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarming, klimaatregeling - uitvoering, montage zonnepanelen, fotovoltaïsche installaties, Verwarming, klimaatregeling - uitvoering, en verwarmingsketels huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Marche-En-Famenne, België.

 5. CLIMANET

  Italië

  Het bedrijf CLIMANET, is een Distributeur, en actief in de sector Verwarmingsketels - huishoudelijk gebruik. Het is tevens aanwezig in de sectoren verwarmingsketel, installatie van airconditioners, installatie van airconditioners, en fotovoltaïsche installaties. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 6. V-SERWIS PILARSKI SPÓŁKA JAWNA

  Polen

  Het bedrijf V-SERWIS PILARSKI SPÓŁKA JAWNA, is een Multi-Category, en actief in de sector Verwarmingsketels - huishoudelijk gebruik. Het is tevens aanwezig in de sectoren Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen, verwarmingsinstallaties, verwarmingsapparatuur groothandel, en Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen. Het is gevestigd in Swarzędz, Polen.

 7. HŐPORTA ÉPÜLETGÉPÉSZ SZAKÜZLET ( ERŐVILL BT)

  Hongarije

  Het bedrijf HŐPORTA ÉPÜLETGÉPÉSZ SZAKÜZLET ( ERŐVILL BT), is een Detailhandelaar, en actief in de sector Loodgieterswerk - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarmingsketels - huishoudelijk gebruik, en Verwarmingsketels - huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Budapest, Hongarije.

 8. ZÜMRÜT ISI

  Turkije

  Het bedrijf ZÜMRÜT ISI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verwarmingsketels - huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 9. KOŁTON S.C

  Polen

  Het bedrijf KOŁTON S.C, is een Multi-Category, en actief in de sector Kachels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarmingsketels - huishoudelijk gebruik, Verwarming - huishoudelijk, verwarmingsketel, Verwarmingsketels - huishoudelijk gebruik, verwarmingsketels voor gecentraliseerde thermische installaties, en Verwarming - huishoudelijk. Het is gevestigd in Jabłonka, Polen.

 10. CHAUFFAGE-SANITAIRE SCHMIT NICO

  Luxemburg

  Het bedrijf CHAUFFAGE-SANITAIRE SCHMIT NICO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Zonne-energie - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Warmtepompen - huishoudelijk gebruik, Verwarmingsketels - huishoudelijk gebruik, Warmtepompen - huishoudelijk gebruik, sanitaire installaties, Verwarmingsketels - huishoudelijk gebruik, en klimaatregelinginstallaties en ventilatie-installaties voor de bouwindustrie. Het is gevestigd in Hoscheid-Dickt, Luxemburg.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Verwarmingsketels - huishoudelijk gebruik - Import export

Aantal resultaten

1.373 Bedrijven