• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • verzegelmachines voor verpakkingen

Resultaten voor

Verzegelmachines voor verpakkingen - Import export

 1. BALLERSTAEDT & CO. OHG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Als een van de toonaangevende fabrikanten op het gebied van afdichtingstechnologie, biedt BALLERSTAEDT & CO. een onverslaanbare portfolio van producten, geproduceerd volgens de ISO- en HACCP-normen: Aluminium sluitingen, inductie-inserts en afdichtingsfolie als gewalste producten garanderen absolute dichtheid en betrouwbare kwaliteit en originaliteitsbescherming, evenals bescherming tegen externe invloeden.

 2. TASK ITALY SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TASK ITALY SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Bottelmachines en vulmachines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakkingsbedrijven, Verpakkingen, Conceptie van packaging, Verpakkingsindustrie - maatwerk, Verzegelmachines voor verpakkingen, Etiketteermachines, Etiketteermachines - kantoor, Flessen - kunststof, en vulmachines. Het is gevestigd in Canelli, Italië.

 3. VALDAMARK LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Valdamark Ltd is in het VK gevestigde fabrikanten en leveranciers van op maat gemaakte folieverpakkingen en heatseals voor uiteenlopende projecten en toepassingen. Onze fabriek is centraal gelegen in Manchester en biedt een gunstige locatie om zowel nationale als internationale bestellingen te leveren met de kortste levertermijnen binnen onze niche. Het bedrijf verkoopt sinds 1977, we zijn begonnen als een band- en kleefstoffenconverter. De verbeteringen die volgden in de verpakkingstechnologie, hebben ons in staat gesteld om andere expertisegebieden te ontwikkelen. Naarmate onze reputatie op het gebied van klantenservice toenam, hebben we onze tijdige bezorgservice uitgebreid. We zijn eveneens in het bezit van onze eigen op maat gemaakte snijservice en we zijn begonnen met een groot assortiment verbruiksartikelen van premium merken. Onze kernactiviteit is op bestelling gemaakte folieverpakkingen. Oplossingen voor vochtschade en corrosiebescherming zijn een specialiteit, waarbij de nadruk ligt op het indrukwekkende assortiment van Valstrong ® barrière-verpakkingslaminaten.

  Alle producten voor "verzegelmachines voor verpakkingen"

 4. CABRAL

  België

  CABRAL SPECERIJEN Cabral specerijen is de afdeling met een eigen productie van samengestelde kruiden- en specerijenmengelingen die vooral verkocht worden aan slagerijen, traiteurs, frituren, ... CABRAL PRODUCTIONS Cabral productions is de andere afdeling die instaat voor de eveneens eigen productie van alle soorten vacuümverpakkingen. Wij bieden ook de mogelijkheid aan om de vacuümzakken te bedrukken. Hier zijn onze klanten slagerijen, traiteurs, grootkeukens, scholen, restaurants, hotels en doorverkopers, ... CABRAL TECHNICS Cabral technics is de afdeling die zich toelegt op het onderhoud en herstellingen van vacuümmachines en traysealers (alle merken). Als officiële dealer van Henkelman, Supervac en Jpack verkopen wij ook nieuwe machines. Ook tweedehandsvacuümmachines hebben wij steeds in aanbieding.

 5. INNOVACIONES MECÁNICAS CAMPOLLANO SA

  Spanje

  Machines voor bakkerijen en verpakking.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ARMBRECHT & MATTHES VERPACKUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ARMBRECHT & MATTHES VERPACKUNGSTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verzegelmachines voor verpakkingen. Het is gevestigd in Gevelsberg, Duitsland.

 2. MEGA LASHING YÜK SABITLEME LIMAN HIZMETLERI

  Turkije

  Het bedrijf MEGA LASHING YÜK SABITLEME LIMAN HIZMETLERI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verzegelmachines voor verpakkingen. Het is gevestigd in Mersin, Turkije.

 3. SOLSIN

  Frankrijk

  Het bedrijf SOLSIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zakvulmachines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verzegelmachines voor verpakkingen, doseerapparaten voor verpakking, en Verzegelmachines voor verpakkingen. Het is gevestigd in Quimper, Frankrijk.

 4. PACK4 - EMBALAGENS LDA

  Portugal

  Het bedrijf PACK4 - EMBALAGENS LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verzegelmachines voor verpakkingen. Het is gevestigd in Leça Do Balio, Portugal.

 5. LGC AUTOMATION

  Frankrijk

  Het bedrijf LGC AUTOMATION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verzegelmachines voor verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakkingsindustrie - machines en materialen, Verpakkingsindustrie - machines en materialen, en ontwerp van verpakkingslijnen. Het is gevestigd in Les Avenières, Frankrijk.

 1. ROTOPACK S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ROTOPACK S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verzegelmachines voor verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelenindustrie - verpakkingsmachines voor de, en Levensmiddelenindustrie - verpakkingsmachines voor de. Het is gevestigd in Paderno Dugnano, Italië.

 2. EUROFORESI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf EUROFORESI S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Vernissen - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verzegelmachines voor verpakkingen, cataforese, zandstralen, en Verzegelmachines voor verpakkingen. Het is gevestigd in Luzzara, Italië.

 1. CANDOSO INTERNATIONAL TRADING & SERVICE CO., LTD

  China

  Het bedrijf CANDOSO INTERNATIONAL TRADING & SERVICE CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verzegelmachines voor verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren verpakkingsmachines, en LED-licht. Het is gevestigd in Shanghai, China.

 2. CHINA LEADJET INKJET PRINTER TECHNOLOGY CO.,LTD

  China

  Het bedrijf CHINA LEADJET INKJET PRINTER TECHNOLOGY CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verzegelmachines voor verpakkingen. Het is gevestigd in Wuhan, China.

 3. ACOBAL

  Frankrijk

  Het bedrijf ACOBAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verzegelmachines voor verpakkingen. Het is gevestigd in Saint-chamond, Frankrijk.

 4. MATCO GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MATCO GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Import-export - elektrisch materiaal en elektronica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verzegelmachines voor verpakkingen, plastic verpakkingsmachine, en Verzegelmachines voor verpakkingen. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

 5. TEKNOPAK ÇEMBERLEME MAK. AMB. SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Turkije

  Het bedrijf TEKNOPAK ÇEMBERLEME MAK. AMB. SAN. TIC. LTD. ŞTI., is een Groothandelaar, en actief in de sector Verzegelmachines voor verpakkingen. Het is gevestigd in Esenyurt, Turkije.

 6. JIANGYIN BOFENG MACHINERY CO.,LTD

  China

  Het bedrijf JIANGYIN BOFENG MACHINERY CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verzegelmachines voor verpakkingen. Het is gevestigd in Jiangyin, China.

 7. DROPJET MAK.KIM.SAN.TIC.LTD.STI.

  Turkije

  Het bedrijf DROPJET MAK.KIM.SAN.TIC.LTD.STI., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Verzegelmachines voor verpakkingen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 8. SEALING SYSTEM A/S

  Denemarken

  Het bedrijf SEALING SYSTEM A/S, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verzegelmachines voor verpakkingen, en Verzegelmachines voor verpakkingen. Het is gevestigd in Ansager, Denemarken.

 1. NEWTEC A/S

  Denemarken

  Het bedrijf NEWTEC A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verzegelmachines voor verpakkingen, en Verzegelmachines voor verpakkingen. Het is gevestigd in Odense M, Denemarken.

 2. XUZHOU UNITY PACKAGE

  China

  Het bedrijf XUZHOU UNITY PACKAGE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verzegelmachines voor verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren glazen flessen. Het is gevestigd in Xuzhou, China.

 3. FISKER SKANDERBORG A/S

  Denemarken

  Het bedrijf FISKER SKANDERBORG A/S, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verzegelmachines voor verpakkingen, en Verzegelmachines voor verpakkingen. Het is gevestigd in Skanderborg, Denemarken.

 4. TANGSHAN XINGYUAN PRINTING AND PACKAGING MACHINERY MANUFACTURING CO., LTD.

  China

  Het bedrijf TANGSHAN XINGYUAN PRINTING AND PACKAGING MACHINERY MANUFACTURING CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verzegelmachines voor verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren apparatuur om de paketten te binden, en machines voor het plastificeren van documenten. Het is gevestigd in Tangshan, China.

 5. ATIS - 2000 SRL

  Roemenië

  Het bedrijf ATIS - 2000 SRL, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verzegelmachines voor verpakkingen, en Verzegelmachines voor verpakkingen. Het is gevestigd in Bucuresti Sectorul 4, Roemenië.

 6. HONESTDEVICE UNIPESSOAL LDA

  Portugal

  Het bedrijf HONESTDEVICE UNIPESSOAL LDA, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Verzegelmachines voor verpakkingen. Het is gevestigd in Avintes, Portugal.

 7. GURCELIK POSET KESIM MAKINALARI

  Turkije

  Het bedrijf GURCELIK POSET KESIM MAKINALARI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verzegelmachines voor verpakkingen. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

 8. adalet makine

  Turkije

  Het bedrijf adalet makine, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verzegelmachines voor verpakkingen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 9. RUBAEK & CO A/S

  Denemarken

 10. S.E.D.I.M.O. S.L.

  Spanje

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis