• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • verzegelmachines voor verpakkingen

Resultaten voor

Verzegelmachines voor verpakkingen - Import export

 1. BALLERSTAEDT & CO. OHG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Als een van de toonaangevende fabrikanten op het gebied van afdichtingstechniek heeft BALLERSTAEDT & Co. een onverslaanbare portfolio van producten, geproduceerd volgens de ISO- en HACCP-normen: Aluminium sluitingen, inductie-inserts en afdichtingsfolie als gewalste producten garanderen absolute dichtheid en betrouwbare kwaliteit en originaliteitsbescherming, evenals bescherming tegen externe invloeden. Dankzij innovatief digitaal drukwerk kunnen de zegels ook kosteneffectief en vanaf de kleinste hoeveelheden op maat worden gemaakt. Je fantasie kent geen grenzen! Aluminiumvrije sluitingen of zelfklevende drukgevoelige schuiminzetstukken die droge producten zoals specerijen veilig afsluiten, zijn ook verkrijgbaar. Maar dat is nog niet alles: Van handmatige en halfautomatische sealapparaten tot volautomatische vul- en sealsystemen - BALLERSTAEDT biedt u uw individuele sealsysteem uit één hand met uitgebreid advies, ontwikkeling van oplossingen op maat en snelle levering.Jarenlange ervaring heeft al geleid tot veel innovaties op basis van de eisen en behoeften van onze klanten, waaronder het betrouwbaar afdichten van glazen en metalen verpakkingen.

 2. PROFIPACK S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PROFIPACK S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stampwerk - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ponsplaten, Gereedschapsmachines voor stampen, Verzegelmachines voor verpakkingen, Etiketteren en markeren - machines, Computerpapier, 3D-printers, postzegelvorming uitknippen, metalen stempels, en drevels voor stansmachine. Het is gevestigd in Brno, Tsjechische Rep..

 3. TASK ITALY SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TASK ITALY SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Bottelmachines en vulmachines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakkingsbedrijven, Verpakkingen, Conceptie van packaging, Verpakkingsindustrie - maatwerk, Verzegelmachines voor verpakkingen, Etiketteermachines, Etiketteermachines - kantoor, Flessen - kunststof, en Vulbedrijven. Het is gevestigd in Canelli, Italië.

 4. CABRAL

  België

  CABRAL SPECERIJEN Cabral specerijen is de afdeling met een eigen productie van samengestelde kruiden- en specerijenmengelingen die vooral verkocht worden aan slagerijen, traiteurs, frituren, ... CABRAL PRODUCTIONS Cabral productions is de andere afdeling die instaat voor de eveneens eigen productie van alle soorten vacuümverpakkingen. Wij bieden ook de mogelijkheid aan om de vacuümzakken te bedrukken. Hier zijn onze klanten slagerijen, traiteurs, grootkeukens, scholen, restaurants, hotels en doorverkopers, ... CABRAL TECHNICS Cabral technics is de afdeling die zich toelegt op het onderhoud en herstellingen van vacuümmachines en traysealers (alle merken). Als officiële dealer van Henkelman, Supervac en Jpack verkopen wij ook nieuwe machines. Ook tweedehandsvacuümmachines hebben wij steeds in aanbieding.

 5. BALLERSTAEDT & CO. OHG

  Duitsland

  Als een van de toonaangevende fabrikanten op het gebied van afdichtingstechnologie, biedt BALLERSTAEDT & CO. een onverslaanbare portfolio van producten, geproduceerd volgens de ISO- en HACCP-normen: Aluminium sluitingen, inductie-inserts en afdichtingsfolie als gewalste producten garanderen absolute dichtheid en betrouwbare kwaliteit en originaliteitsbescherming, evenals bescherming tegen externe invloeden.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. INNOVACIONES MECÁNICAS CAMPOLLANO SA

  Spanje

  Machines voor bakkerijen en verpakking.

 2. ARMBRECHT & MATTHES VERPACKUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ARMBRECHT & MATTHES VERPACKUNGSTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verzegelmachines voor verpakkingen. Het is gevestigd in Gevelsberg, Duitsland.

 3. MEGA LASHING YÜK SABITLEME LIMAN HIZMETLERI

  Turkije

  Het bedrijf MEGA LASHING YÜK SABITLEME LIMAN HIZMETLERI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verzegelmachines voor verpakkingen. Het is gevestigd in Mersin, Turkije.

 4. PACK4 - EMBALAGENS LDA

  Portugal

  Het bedrijf PACK4 - EMBALAGENS LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verzegelmachines voor verpakkingen. Het is gevestigd in Leça Do Balio, Portugal.

 5. SOLSIN

  Frankrijk

  Het bedrijf SOLSIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zakvulmachines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verzegelmachines voor verpakkingen, doseerapparaten voor verpakking, en Verzegelmachines voor verpakkingen. Het is gevestigd in Quimper, Frankrijk.

 1. ROTOPACK S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ROTOPACK S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verzegelmachines voor verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelenindustrie - verpakkingsmachines voor de, en Levensmiddelenindustrie - verpakkingsmachines voor de. Het is gevestigd in Paderno Dugnano, Italië.

 2. LGC AUTOMATION

  Frankrijk

  Het bedrijf LGC AUTOMATION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verzegelmachines voor verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakkingsindustrie - machines en materialen, Verpakkingsindustrie - machines en materialen, en ontwerp van verpakkingslijnen. Het is gevestigd in Les Avenières, Frankrijk.

 1. EUROFORESI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf EUROFORESI S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Vernissen - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verzegelmachines voor verpakkingen, cataforese, zandstralen, en Verzegelmachines voor verpakkingen. Het is gevestigd in Luzzara, Italië.

 2. MATCO GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MATCO GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Import-export - elektrisch materiaal en elektronica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verzegelmachines voor verpakkingen, plastic verpakkingsmachine, en Verzegelmachines voor verpakkingen. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

 3. ACOBAL

  Frankrijk

  Het bedrijf ACOBAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verzegelmachines voor verpakkingen. Het is gevestigd in Saint-chamond, Frankrijk.

 4. TEKNOPAK ÇEMBERLEME MAK. AMB. SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Turkije

  Het bedrijf TEKNOPAK ÇEMBERLEME MAK. AMB. SAN. TIC. LTD. ŞTI., is een Groothandelaar, en actief in de sector Verzegelmachines voor verpakkingen. Het is gevestigd in Esenyurt, Turkije.

 5. DROPJET MAK.KIM.SAN.TIC.LTD.STI.

  Turkije

  Het bedrijf DROPJET MAK.KIM.SAN.TIC.LTD.STI., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Verzegelmachines voor verpakkingen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 6. SEALING SYSTEM A/S

  Denemarken

  Het bedrijf SEALING SYSTEM A/S, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verzegelmachines voor verpakkingen, en Verzegelmachines voor verpakkingen. Het is gevestigd in Ansager, Denemarken.

 7. FISKER SKANDERBORG A/S

  Denemarken

  Het bedrijf FISKER SKANDERBORG A/S, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verzegelmachines voor verpakkingen, en Verzegelmachines voor verpakkingen. Het is gevestigd in Skanderborg, Denemarken.

 8. NEWTEC A/S

  Denemarken

  Het bedrijf NEWTEC A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verzegelmachines voor verpakkingen, en Verzegelmachines voor verpakkingen. Het is gevestigd in Odense M, Denemarken.

 1. adalet makine

  Turkije

  Het bedrijf adalet makine, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verzegelmachines voor verpakkingen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 2. HONESTDEVICE UNIPESSOAL LDA

  Portugal

  Het bedrijf HONESTDEVICE UNIPESSOAL LDA, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Verzegelmachines voor verpakkingen. Het is gevestigd in Avintes, Portugal.

 3. ATIS - 2000 SRL

  Roemenië

  Het bedrijf ATIS - 2000 SRL, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verzegelmachines voor verpakkingen, en Verzegelmachines voor verpakkingen. Het is gevestigd in Bucuresti Sectorul 4, Roemenië.

 4. GURCELIK POSET KESIM MAKINALARI

  Turkije

  Het bedrijf GURCELIK POSET KESIM MAKINALARI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verzegelmachines voor verpakkingen. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

 5. BÄR-LINER GMBH

  Duitsland

 6. S.E.D.I.M.O. S.L.

  Spanje

 7. RUBAEK & CO A/S

  Denemarken

 8. PRIMAYOR ALIMENTACION ANDALUCIA SOCIEDAD ANONIMA.

  Spanje

 9. A.E.MATTHEWS(BUTCHERS) LTD

  Verenigd Koninkrijk