• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • verzinken van staal en metalen

Resultaten voor

Verzinken van staal en metalen - Import export

 1. ROSCIC

  België

 2. VENTURA GIORGIO

  Italië

 3. HELCO METAL

  Griekenland

  HELCO SA, gespecialiseerd in het elektroplateren van metalen voorwerpen, heeft door de jaren heen procedures voor het elektroplateren van alle metalen en legeringen ontwikkeld om een hoge kwaliteitsstandaard te bereiken, in overeenstemming met de eisen van de klant. Het elektroplateren biedt veel voordelen die bijdragen aan de kwaliteit van de producten en versterkt de concurrentiepositie op de markt. We maken gebruik van diverse methodes voor het plateren van metalen onderdelen zoals: vernikkelen, verkoperen, vermessingen, verchromen, alle uitgevoerde elektroplateringen zijn gegarandeerd

 4. DE BRUYN EN ZONEN

  België

  Wij zijn reeds 50 jaar gespecialiseerd in toelevering van onderdelen in elektrolytisch koper. Verder bewerken we ook alle soorten staal, roestvaste staalsoorten, messing, aluminium en kunststoffen. Diverse oppervlaktebehandelingen mogelijk zoals: - Vertinnen - Verzilveren - Zandstralen - Verzinken in diverse kleuren De Bruyn & Zonen vervaardigd onderdelen voor: - Laag-, midden- en hoogspanningsindustrie - Voedingsindustrie - Verlichtingsindustrie - Automobiel - Slang- en hydraulische koppelingen

 5. PAS

  België

  Staal kan tegen inwerking van corrosie worden beschermd door het te verzinken. Een van de vereisten die aan een goede corrosiewering gesteld mag worden, is duurzaamheid en derhalve ook een hoge rentabiliteit. Tegenwoordig worden steeds hogere eisen aan corrosiewering gesteld. De systemen moeten ook mechanisch stevig belast kunnen worden. Thermisch verzinken is wat dat betreft het ideale systeem; niet alleen wordt het materiaal tegen corrosie maar ook door de goede hechting van de zinkcoating aan het staal goed tegen mechanische schade/ roest beschermd. Verzinkt staal heeft een aantal eigenschappen die het bijzonder geschikt maken voor toepassingen in open lucht. Onderroestvorming treedt niet op, zodat men nooit wordt verrast door plotseling opkomende roestplekken. Wanneer de zinklaag beschadigd raakt, zal op het staaloppervlak geen of vrijwel geen uitbreiding van de roestvorming optreden. Jaarlijks verzinken wij ± 10.000 ton staal. De behandelde stukken zijn van uiteenlopende aard: nl. van gewone handelsprofielen, wegmeubilair, staalbouw, aanhangwagens, steigers, hekwerk tot alles voor stallen-en tuinbouw. Wij beschikken over een badsamenstelling van zink met een klein percentage nikkel, dit om de vloeibaarheid van de zink te verhogen zodat de zinkopname lichtjes wordt gereduceerd. Bijgevolg zal het ijzer met een relatief hoog siliciumgehalte beter verzinkt kunnen worden.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GALVA POWER GROUP

  België

  Galva Power, met 8 divisies verspreid over België en Nederland, specialiseert zich in het thermisch verzinken en duplex deklagen. Jaarlijks behandelt Galva Power, met 600 gemotiveerde medewerkers, meer dan 150.000 ton staal. Via een continue verbetering en ontwikkeling van onze producten en diensten, geïdentificeerd door eigen merken, tracht het netwerk van onze divisies een totaaloplossing te bieden voor uw individuele noden. Touch of ZINQ biedt u het meest complete oppervlaktebehandelingssysteem in de markt: optimale, persoonlijke en geïntegreerde oplossingen. Dankzij deze persoonlijke aanpak, begeleidt Galva Power uw project van het begin tot het einde, vanaf de conceptfase tot aan de allerlaatste stap van de realisatie. Touch of ZINQ stelt globale oplossingen voor in het kader van een totaal process chain management. Klik op onderstaande foto's om enkele van onze projecten in detail te bekijken.

 2. ZINCOGAM SPA

  Italië

  ZincoGam, bedrijf met jarenlange ervaring, is vandaag de dag leader in de sector van warm verzinken. De grote capaciteit van ons bedrijf en de vakkundigheid van onze medewerkers stellen ons in staat een brede waaier van diensten aan te bieden met een kwaliteitscertificering.

 3. GT GALVANOTECNICA SRL

  Italië

  GT GALVANOTECNICA biedt een gamma van behandelingen die gebruik maken van de beste producten die op de markt beschikbaar zijn. De materialen beschermen tegen slijtage: dat is ons beroep. Waarom is dit zo belangrijk? Omdat het garanderen van de werking en de integriteit van een onderdeel betekent produceren volgens standaarden van hoog niveau en streven naar perfectie.

 4. GALVANOTECNICA SNC

  Italië

  Geel, wit en zwart verzinken. Vernikkelen. Elektrolyse. De onderneming werkt al meer dan 40 jaar op het gebied van galvanische behandelingen, met name in de sector van elektrolytisch verzinken, statisch (2800 x 1400 x 600 zijn de afmetingen van de bekkens) en roto. De automatische lijnen garanderen een omvangrijke productie en hoge kwaliteitsstandaarden en onze installaties stellen het bedrijf in staat om aan de eisen van de klanten in alle industriële sectoren te voldoen.

 5. GALVACO

  België

  De onderneming Galvaco van de Weert Groep is gespecialiseerd in het galvaniseren en gekleurde elektro-poedercoatings. Galvaco is in staat het volledige proces te verzorgen: van het smidstaal tot de levering van het eindproducten aan de klant of op de bouwplaats. Glavaco van de Weert Groep biedt u de volgende diensten: thermisch verzinken, delta galvaniseren (specialiteit), lakken via elektro-poedercoating, kwaliteitscontrole, diverse verpakkingen en vervoer naar de eindbestemming.

 1. VERGO GALVA

  België

  Staat ondermeer in voor het thermisch verzinken van produkten, zoals industriële kabelladders en accessoires. Dit is één van de weinige verzinkingsfabrieken in Europa die kan bogen op zo een hoog knowhow niveau op het vlak van de verzinking van kabeldraagsystemen.

 2. GLORIA KEY

  Wit Rusland

 1. RALF SCHMIDT FÖRDERROLLEN - TROMMELN - CNC - DREHEN + FRÄSEN

  Duitsland

 2. EURO-BOX SP. Z O.O.

  Polen

 3. GALWANIZER SP. Z O.O.

  Polen

 4. METAL PROTECTION

  Frankrijk

 5. DECORATION PROTECTION DES METAUX SAM

  Frankrijk

 6. LOECO-INDUSTRIEANLAGEN GMBH & CO.KG

  Duitsland

 7. GALVAMETAL SA

  Frankrijk

 8. ZINCATURA ELETTROLITICA DARIO GIANNI SRL

  Italië

 1. ZINCATUR RODIGHIERO SRL

  Italië

 2. ZINQ LAUSITZ GMBH & CO. KG

  Duitsland

 3. ZINCRAL, REVESTIMENTOS , LDA.

  Portugal

 4. SOCIETE LORRAINE DE TRAITEMENTS DE SURFACES

  Frankrijk

 5. JEDELE TRAITEMENTS DE SURFACE

  Frankrijk

 6. KARAS PLATING

  Verenigd Koninkrijk

 7. ELECTROFER III - TRATAMENTO DE SUPERFICIES, LDA

  Portugal

 8. LAVA-UKRAINE

  Oekraïne

 9. PETER NÜRNBERGER

  Duitsland

 10. DBO GMBH

  Duitsland