• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • verzinken van staal en metalen

Resultaten voor

Verzinken van staal en metalen - Import export

 1. ROSCIC

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ROSCIC, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verzinken van staal en metalen, verkopering van metalen, zwarte oxidatie, chemische vernikkeling, en Verzinken van staal en metalen. Het is gevestigd in Alleur, België.

 2. KOVINOPLASTIKA LOŽ D.O.O.

  Slovenië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KOVINOPLASTIKA LOŽ D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stampwerk - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verzinken van staal en metalen, Motorsport - accessoires, Galvaniseren - staal en metalen, KLEINE METAALWAREN, Verzinken van staal en metalen, Motorsport - accessoires, Galvaniseren - staal en metalen, KLEINE METAALWAREN, en automobielindustrie. Het is gevestigd in Stari Trg Pri Ložu, Slovenië.

 3. HELCO METAL

  Griekenland

  HELCO SA, gespecialiseerd in het elektroplateren van metalen voorwerpen, heeft door de jaren heen procedures voor het elektroplateren van alle metalen en legeringen ontwikkeld om een hoge kwaliteitsstandaard te bereiken, in overeenstemming met de eisen van de klant. Het elektroplateren biedt veel voordelen die bijdragen aan de kwaliteit van de producten en versterkt de concurrentiepositie op de markt. We maken gebruik van diverse methodes voor het plateren van metalen onderdelen zoals: vernikkelen, verkoperen, vermessingen, verchromen, alle uitgevoerde elektroplateringen zijn gegarandeerd

 4. PAS

  België

  Staal kan tegen inwerking van corrosie worden beschermd door het te verzinken. Een van de vereisten die aan een goede corrosiewering gesteld mag worden, is duurzaamheid en derhalve ook een hoge rentabiliteit. Tegenwoordig worden steeds hogere eisen aan corrosiewering gesteld. De systemen moeten ook mechanisch stevig belast kunnen worden. Thermisch verzinken is wat dat betreft het ideale systeem; niet alleen wordt het materiaal tegen corrosie maar ook door de goede hechting van de zinkcoating aan het staal goed tegen mechanische schade/ roest beschermd. Verzinkt staal heeft een aantal eigenschappen die het bijzonder geschikt maken voor toepassingen in open lucht. Onderroestvorming treedt niet op, zodat men nooit wordt verrast door plotseling opkomende roestplekken. Wanneer de zinklaag beschadigd raakt, zal op het staaloppervlak geen of vrijwel geen uitbreiding van de roestvorming optreden. Jaarlijks verzinken wij ± 10.000 ton staal. De behandelde stukken zijn van uiteenlopende aard: nl. van gewone handelsprofielen, wegmeubilair, staalbouw, aanhangwagens, steigers, hekwerk tot alles voor stallen-en tuinbouw. Wij beschikken over een badsamenstelling van zink met een klein percentage nikkel, dit om de vloeibaarheid van de zink te verhogen zodat de zinkopname lichtjes wordt gereduceerd. Bijgevolg zal het ijzer met een relatief hoog siliciumgehalte beter verzinkt kunnen worden.

 5. DE BRUYN EN ZONEN

  België

  Wij zijn reeds 50 jaar gespecialiseerd in toelevering van onderdelen in elektrolytisch koper. Verder bewerken we ook alle soorten staal, roestvaste staalsoorten, messing, aluminium en kunststoffen. Diverse oppervlaktebehandelingen mogelijk zoals: - Vertinnen - Verzilveren - Zandstralen - Verzinken in diverse kleuren De Bruyn & Zonen vervaardigd onderdelen voor: - Laag-, midden- en hoogspanningsindustrie - Voedingsindustrie - Verlichtingsindustrie - Automobiel - Slang- en hydraulische koppelingen

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GALVA POWER GROUP

  België

  Galva Power, met 8 divisies verspreid over België en Nederland, specialiseert zich in het thermisch verzinken en duplex deklagen. Jaarlijks behandelt Galva Power, met 600 gemotiveerde medewerkers, meer dan 150.000 ton staal. Via een continue verbetering en ontwikkeling van onze producten en diensten, geïdentificeerd door eigen merken, tracht het netwerk van onze divisies een totaaloplossing te bieden voor uw individuele noden. Touch of ZINQ biedt u het meest complete oppervlaktebehandelingssysteem in de markt: optimale, persoonlijke en geïntegreerde oplossingen. Dankzij deze persoonlijke aanpak, begeleidt Galva Power uw project van het begin tot het einde, vanaf de conceptfase tot aan de allerlaatste stap van de realisatie. Touch of ZINQ stelt globale oplossingen voor in het kader van een totaal process chain management. Klik op onderstaande foto's om enkele van onze projecten in detail te bekijken.

 2. ZINCOGAM SPA

  Italië

  ZincoGam, bedrijf met jarenlange ervaring, is vandaag de dag leader in de sector van warm verzinken. De grote capaciteit van ons bedrijf en de vakkundigheid van onze medewerkers stellen ons in staat een brede waaier van diensten aan te bieden met een kwaliteitscertificering.

 3. GT GALVANOTECNICA SRL

  Italië

  GT GALVANOTECNICA biedt een gamma van behandelingen die gebruik maken van de beste producten die op de markt beschikbaar zijn. De materialen beschermen tegen slijtage: dat is ons beroep. Waarom is dit zo belangrijk? Omdat het garanderen van de werking en de integriteit van een onderdeel betekent produceren volgens standaarden van hoog niveau en streven naar perfectie.

 4. GALVANOTECNICA SNC

  Italië

  Geel, wit en zwart verzinken. Vernikkelen. Elektrolyse. De onderneming werkt al meer dan 40 jaar op het gebied van galvanische behandelingen, met name in de sector van elektrolytisch verzinken, statisch (2800 x 1400 x 600 zijn de afmetingen van de bekkens) en roto. De automatische lijnen garanderen een omvangrijke productie en hoge kwaliteitsstandaarden en onze installaties stellen het bedrijf in staat om aan de eisen van de klanten in alle industriële sectoren te voldoen.

 5. GALVACO

  België

  De onderneming Galvaco van de Weert Groep is gespecialiseerd in het galvaniseren en gekleurde elektro-poedercoatings. Galvaco is in staat het volledige proces te verzorgen: van het smidstaal tot de levering van het eindproducten aan de klant of op de bouwplaats. Glavaco van de Weert Groep biedt u de volgende diensten: thermisch verzinken, delta galvaniseren (specialiteit), lakken via elektro-poedercoating, kwaliteitscontrole, diverse verpakkingen en vervoer naar de eindbestemming.

 1. ARTMETO-ELTROGA

  België

  Bij ons kunt u terecht voor het elektrolytisch verzinken van metaal Klantvriendelijkheid, service en stipte leveringstermijnen zijn voor ons van groot belang. Door dagelijkse badcontroles bieden wij hoogwaardige kwaliteit. Uw prijsaanvragen, liefst vergezeld van tekeningen, worden snel en efficiënt behandeld. Wij behandelen zowel serie als stukwerk. Via een eigen transportdienst, kunnen wij ook uw bestelling leveren en/of ophalen.

 2. VERGO GALVA

  België

  Staat ondermeer in voor het thermisch verzinken van produkten, zoals industriële kabelladders en accessoires. Dit is één van de weinige verzinkingsfabrieken in Europa die kan bogen op zo een hoog knowhow niveau op het vlak van de verzinking van kabeldraagsystemen.

 1. GLORIA KEY

  Wit Rusland

  Het bedrijf GLORIA KEY, is een Multi-Category, en actief in de sector Zink en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verzinken van staal en metalen, Corrosiewerende bekledingen, Verzinken van staal en metalen, Corrosiewerende bekledingen, en galvanische behandelingen. Het is gevestigd in Zhodino, Wit Rusland.

 2. DODGSTEEL

  China

  Het bedrijf DODGSTEEL, is een Distributeur, en actief in de sector Verzinken van staal en metalen. Het is gevestigd in Jinan, China.

 3. EURO-BOX SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf EURO-BOX SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plaatwerkerij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verzinken van staal en metalen, en Verzinken van staal en metalen. Het is gevestigd in Swiebodzin, Polen.

 4. RALF SCHMIDT FÖRDERROLLEN - TROMMELN - CNC - DREHEN + FRÄSEN

  Duitsland

  Het bedrijf RALF SCHMIDT FÖRDERROLLEN - TROMMELN - CNC - DREHEN + FRÄSEN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verzinken van staal en metalen. Het is gevestigd in Walsrode, Duitsland.

 5. GALWANIZER SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf GALWANIZER SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Galvaniseren - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verzinken van staal en metalen, galvanische nikkelbehandelingen, galvanische koperbehandelingen, en Verzinken van staal en metalen. Het is gevestigd in Dzierżoniów, Polen.

 6. KARAS PLATING

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf KARAS PLATING, is een Onderaannemer, en actief in de sector Verzinken van staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren oppervlakkige behandelingen en afwerkingen van metalen, roterende verzilvering, en vernikkelen metalen. Het is gevestigd in Leigh, Verenigd Koninkrijk.

 7. GALVAMETAL SA

  Frankrijk

  Het bedrijf GALVAMETAL SA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verzinken van staal en metalen, Verchromen, verzinken, Verzinken van staal en metalen, ontvetting, en Verchromen. Het is gevestigd in Embreville, Frankrijk.

 8. ZINQ BRUCHSAL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf ZINQ BRUCHSAL GMBH & CO. KG, is een Distributeur, en actief in de sector Staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - verspanen, Verzinken van staal en metalen, Industriebouw, IJzerwaren - industriële, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Verzinken van staal en metalen, Industriebouw, en IJzerwaren - industriële. Het is gevestigd in Bruchsal, Duitsland.

 1. REVETEMENT ELECTROLYTIQUE DES METAUX

  Frankrijk

  Het bedrijf REVETEMENT ELECTROLYTIQUE DES METAUX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verzinken van staal en metalen, Verzinken van staal en metalen, en alkaline elektrolytisch galvaniseren. Het is gevestigd in Dijon, Frankrijk.

 2. REVÊTIS

  Frankrijk

  Het bedrijf REVÊTIS, is een Onderaannemer, en actief in de sector Electrolyse - oppervlaktebehandeling. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verzinken van staal en metalen, verchromen en vernikkelen, Verzinken van staal en metalen, polijsten metalen, en fosfateren metalen. Het is gevestigd in Villette-Lès-Arbois, Frankrijk.

 3. ZINQ DUISBURG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf ZINQ DUISBURG GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verzinken van staal en metalen, Galvaniseren - staal en metalen, Industriebouw, Metaalconstructies - licht, Verzinken van staal en metalen, Galvaniseren - staal en metalen, Industriebouw, en Metaalconstructies - licht. Het is gevestigd in Duisburg, Duitsland.

 4. ZINQ NEUNKIRCHEN (SAAR) GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf ZINQ NEUNKIRCHEN (SAAR) GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verzinken van staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Galvaniseren - staal en metalen, Metaalconstructies - licht, Vloerrooster, metaal, Oppervlaktebehandeling - machines en installaties, Galvaniseren - staal en metalen, Metaalconstructies - licht, Vloerrooster, metaal, en Oppervlaktebehandeling - machines en installaties. Het is gevestigd in Neunkirchen, Duitsland.

 5. ZINQ DRESDEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ZINQ DRESDEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verzinken van staal en metalen, Galvaniseren - staal en metalen, Oppervlaktebehandeling - machines en installaties, Corrosiebestrijding, chemisch, Verzinken van staal en metalen, Galvaniseren - staal en metalen, Oppervlaktebehandeling - machines en installaties, en Corrosiebestrijding, chemisch. Het is gevestigd in Dresden, Duitsland.

 6. ZINQ LANDSBERG/HALLE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ZINQ LANDSBERG/HALLE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verzinken van staal en metalen, Galvaniseren - staal en metalen, Metaalconstructies - licht, Corrosiebestrijding, chemisch, Verzinken van staal en metalen, Galvaniseren - staal en metalen, Metaalconstructies - licht, en Corrosiebestrijding, chemisch. Het is gevestigd in Landsberg, Duitsland.

 7. SONEL

  Frankrijk

  Het bedrijf SONEL, is een Onderaannemer, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verzinken van staal en metalen, Verzinken van staal en metalen, en chemische vernikkeling. Het is gevestigd in Nyoiseau, Frankrijk.

 8. ELECTROFER III - TRATAMENTO DE SUPERFICIES, LDA

  Portugal

  Het bedrijf ELECTROFER III - TRATAMENTO DE SUPERFICIES, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Thermische staal- en metaalverwerking, Verzinken van staal en metalen, Thermische staal- en metaalverwerking, en Verzinken van staal en metalen. Het is gevestigd in Marinha Grande, Portugal.

 9. PROTEXSUR

  Frankrijk

  Het bedrijf PROTEXSUR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verzinken van staal en metalen, kataforeseverf, Verzinken van staal en metalen, en plastificering van metalen. Het is gevestigd in Saint Pierre Les Nemours, Frankrijk.

 10. DECORATION PROTECTION DES METAUX SAM

  Frankrijk

  Het bedrijf DECORATION PROTECTION DES METAUX SAM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verzinken van staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Vernikkelen, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, verzinken, fosfatering, en Vernikkelen. Het is gevestigd in Nocé, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Verzinken van staal en metalen - Import export

Aantal resultaten

1.537 Bedrijven