• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • veterinaire producten

Resultaten voor

Veterinaire producten - Import export

 1. PLUS SAFETY

  Turkije

  Verified by europages badge

  Opgericht in 1998, is de missie van PLUS SAFETY MEDICAL PRODUCTS CO., Ltd. "Om PLUS GROUP te consolideren en te laten groeien als de belangrijkste leverancier van medische producten en apparatuur in de wereld". Met meer dan twintig jaar ervaring in het produceren van medische wegwerpproducten, is PLUS SAFETY uitgegroeid tot een van de meest professionele en grootste fabrikanten van medische wegwerpproducten in TURKIJE. Het dekt ook OEM-service. Tot op heden zijn meer dan 180 van de producten van het bedrijf geslaagd voor het CE-, ISO9001- en ISO13485-certificaat en worden ze verkocht aan meer dan 15 landen over de hele wereld.PLUS GROUP heeft 2 andere dochterondernemingen: Hadımköy branch en Yeşilköy Branch. De belangrijkste producten van de PLUS GROUP zijn: Serie chirurgisch masker, gezichtsmasker en bril, medische jurk, serie chirurgische overalls en andere medische productseries. Tot nu toe heeft PLUS GROUP 6 gepatenteerde producten geregistreerd en nog steeds toegewijd aan onderzoek en productie van nieuwe producten. PLUS GROUP streeft ernaar om klanten van hoogwaardige producten met wetenschappelijke en technologische innovatie te voorzien.

 2. CORIS BIOCONCEPT

  België

  Verified by europages badge
 3. IMV IMAGING

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by europages badge

  IMV imaging, onderdeel van de IMV Technologies groep, is toonaangevend in veterinaire beeldvormingVoorheen bekend als BCF Technology en ECM (Echo Control Medical), zetten wij ons al meer dan 35 jaar in om onze klanten te helpen de zorg voor dieren te verbeteren, en om de beste apparatuur, advies, opleiding, klantenservice en technische ondersteuning te bieden. Onze huidige portefeuille omvat echografie, röntgen, digitaal beeldbeheer (PACS), CT en MRI -producten voor dierenartsen. Neem contact met ons op: hello@imv-imaging.com

 4. MÉD-I-VET

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MÉD-I-VET, is een Distributeur, en actief in de sector Veterinaire producten. Het is gevestigd in Marseille, Frankrijk.

 5. H3D FRANCE

  Frankrijk

  In 1994 wordt Denis HEITZ, een Frans dierenarts, geconfronteerd met het probleem rond het verwijderen van teken bij zijn patiënten-viervoeters. Daarom ontwerpt hij een eenvoudige en efficiënte tekentang, vraagt octrooi aan en verkoopt de tekentang onder de merknaam O’TOM®, en later Tick Twister®. In 1995 verkoopt hij zijn dierenartspraktijk en richt hij de firma H3D op. De tekentang Tick Twister® wordt al snel een bestseller waarvan er jaarlijks meer dan 2 miljoen exemplaren verkocht worden in meer dan 35 landen wereldwijd. In 2010 brengt H3D een nieuw product op de markt: BambooStick®, een oorstaafje speciaal ontworpen voor het reinigen van de oren van honden. Net zoals de tekentang Tick Twister® kent het oorstaafje BambooStick® overal ter wereld een groot succes: er worden miljoenen exemplaren verkocht. H3D, gevestigd in de Jura, haalt tegenwoordig 60% van zijn omzet uit de export en het bedrijf werkt samen met professionals uit diverse sectoren: dierenartsen, dierenwinkels, apotheken, outdoorwinkels e.d. H3D verkoopt producten onder zijn eigen merknamen (Tick Twister® en BambooStick®) maar levert ook aan talrijke distributeurs en laboratoria wereldwijd. H3D bevoorrecht "Made in France" producten om zo de Franse knowhow door te geven en het transport van zijn producten te beperken. Het vakbekwame en dynamische team van H3D, bestaande uit 6 personen, voldoet aan alle wensen van zijn klanten. Wenst u meer informatie over onze producten, neem dan meteen contact met ons op.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MEDIS MEDICAL TECHNOLOGY GMBH

  Duitsland

  De productie van MEDIS Medical Technology GmbH omvat een breed scala aan producten. Het bedrijf is ook gespecialiseerd in de planning en de volledige uitrusting van anatomische- en pathologische instituten. Meer dan 30 jaar ervaring heeft geresulteerd in een heel assortiment van toekomst-georiënteerde producten die wereldwijd werden ontwikkeld en verkocht met altijd de eersteklas kwaliteit van de producten voorop. Het zg. PABH-systeem (Pathologie Anatomie Body Handling - System), waarbij het lichaam niet langer handmatig verplaatst moet worden werd door arts voor het ergonomische dagelijkse werk bedoeld. Het programma van de autopsie-, post - en bereidingstafels, alsook de bottenvet-extractiesystemen en bottenmaceratie-apparatuur voor de anatomie, voorbereidende werkzaamheden voor musea en criminele technologie vertegenwoordigen de nieuwste ontwikkelingen van het bedrijf. Graag zijn wij u ook behulpzaam in uw bijzondere sector.

 2. VETEQ

  Nederland

  Veteq produceert en levert veterinaire praktijkinrichtingen zoals operatietafels en behandeltafels alsmede operatielampen en opnamehokken op maat voor de dierenarts. Veteq brengt dit zelfstandig op de markt zonder gebruik te maken van tussenpersonen waardoor wij tegen zeer scherpe prijzen kunnen leveren. Doordat Veteq de producten zelf produceert zijn er in overleg vele individuale wensen c.q. aanpassingen te verwezelijken. De producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en leverbaar voor een aantrekkelijke prijs.

 3. DOPHARMA B.V.

  Nederland

  Dopharma: al sinds 1969 betrokken bij het welzijn van mens, dier en omgeving. Als familiebedrijf zien we de kracht van een servicegerichte samenwerking met onze partners. Als kennisbedrijf bedenken we voortdurend slimme en vooruitstrevende oplossingen voor onze relaties. We combineren daarbij de continue drive om te vernieuwen met zakelijk instinct. Dat betekent elkaar helpen én uitdagen een belangrijke bijdrage te leveren aan een gezonde veehouderij. Als leverancier en producent van kwalitatief hoogwaardige diergeneesmiddelen stellen we de eis vanuit de samenleving (Verbeter de veehouderij! ) centraal in ons streven: een verbeterde veehouderij. Dopharma; Healthy Livestock

 4. BIOTECH APB

  Zwitserland

  Biotech APB is fabrikant van producten op basis van etherische oliën en plantaardige extracten voor het milieu, luchtbehandeling, het comfort & aanvullende verzorgingsproducten voor dieren (paarden, katten, honden, vogels, enz.). Wij verkopen producten voor comfort & welzijn zoals luchtverfrissers met natuurlijke etherische oliën voor verfrissing, vloeibare zeep & gel voor de handen, insecticiden & mijtenverdelgende middelen, behandeling van nare geuren, ontvetters, antiseptische reiniging, enz.

 5. KEVIN BACON'S

  België

  Bedrijf dat gespecialiseerd is in verzorgingsproducten voor paarden.100% Natuurlijk en ambachtelijk product op basis van diervetten, plantaardige oliën en verse laurierbladeren.Kevin Bacon's wordt overal in Europa gedistribueerd.KEVIN BACON'S HOOF FORMULA, KEVIN BACON'S HOOF DRESSING, LIQUID HOOF DRESSING, KEVIN BACON'S HOOF SOLUTION, KEVIN BACON'S ACTIVE SOAP, KEVIN BACON'S ARGILE DE MANICOUAGAN, EQUIGEM et NEBULIN. De grootste ruiters ter wereld gebruiken ons product regelmatig.

 1. BIOVETA, A.S.

  Tsjechische Rep.

  De Naamloze Vennootschap Bioveta, gevestigd in Ivanovice na Hané is producent gespecialiseerd in farmaceutische en immonologbiologische producten voor de veeartsenij. Het bedrijf is voorzien van het "Good Manufacturing Practice Certificate "(GMP), "Good Laboratory Practice Certificat"e (GLP) en "Good Distribution Practice Certificate" (GDP) en is de belangrijkste producent van veterinaire, immunobiologische en farmaceutische producten in de Tsjechische Republiek.

 2. ANTWERPS DISTRIBUTIE CENTRUM

  België

  ADC is een jong, onafhankelijk bedrijf dat zich toelegt op de distributie naar de apotheker toe. ADC verdeelt alle apotheek gebonden producten: humane geneesmiddelen, diergeneesmiddelen, homeopathische complexen, orthopedische bandages en – schoenen, verbandmiddelen, steunkousen, thuiszorgmateriaal ( rolstoel, bedden ea, …) en meer.

 1. AIP DEVELOPPEMENT SA

  België

  Het bedrijf AIP DEVELOPPEMENT SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Geneeskunde en chirurgie - artikelen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veterinaire producten, Dierenartsen - uitrusting, hechtingen, Veterinaire producten, en Dierenartsen - uitrusting. Het is gevestigd in Olne, België.

 2. PET NATURA DE SANIDAD ANIMAL SL

  Spanje

  Het bedrijf PET NATURA DE SANIDAD ANIMAL SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veterinaire producten. Het is gevestigd in Lugo, Spanje.

 3. MEDICAVET TARIM HAYV. ILAC VE KIMYA SAN. TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf MEDICAVET TARIM HAYV. ILAC VE KIMYA SAN. TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veterinaire producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren vaccins voor dieren. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. BYKONTES

  Turkije

  Het bedrijf BYKONTES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veterinaire producten. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. GENEON ENZYME TECHNOLOGIES

  Turkije

  Het bedrijf GENEON ENZYME TECHNOLOGIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veterinaire producten. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 6. JM SANTE PHARMA

  Polen

  Het bedrijf JM SANTE PHARMA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veterinaire producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verzorgingsartikelen voor dieren. Het is gevestigd in Będzin, Polen.

 7. "UKRZOOVETPROMPOSTACH" CORPORATION

  Oekraïne

  Het bedrijf "UKRZOOVETPROMPOSTACH" CORPORATION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veterinaire producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren geneesmiddelen dierkundige verzorging. Het is gevestigd in Kiev, Oekraïne.

 8. CITOXLAB

  Frankrijk

  Het bedrijf CITOXLAB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Farmaceutische producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veterinaire producten, Veterinaire producten, en biofarmaceutische producten. Het is gevestigd in Evreux, Frankrijk.

 1. PAK STAR CO.

  Italië

  Het bedrijf PAK STAR CO., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Medische en chirurgische instrumenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veterinaire producten, en Veterinaire producten. Het is gevestigd in Villa Carcina, Italië.

 2. INTERCHEMIE WERKEN "DE ADELAAR"

  Nederland

  Het bedrijf INTERCHEMIE WERKEN "DE ADELAAR", is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veterinaire producten. Het is gevestigd in Waalre, Nederland.

 3. DOLLVET

  Turkije

  Het bedrijf DOLLVET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veterinaire producten. Het is gevestigd in Sanliurfa, Turkije.

 4. LATAC, S.A.

  Spanje

  Het bedrijf LATAC, S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veterinaire producten. Het is gevestigd in Terrassa/ Barcelona, Spanje.

 5. CEVA SANTE ANIMALE

  Frankrijk

  Het bedrijf CEVA SANTE ANIMALE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veterinaire producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Apotheekservices voor dieren. Het is gevestigd in Libourne Cedex, Frankrijk.

 6. BELKAROLIN LTD

  Wit Rusland

  Het bedrijf BELKAROLIN LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veterinaire producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veterinaire uitrusting en instrumenten, Geneesmiddelen - dieren, farmaceutische producten voor gebruik bij dieren, Veterinaire uitrusting en instrumenten, en vaccins voor dieren. Het is gevestigd in Vitebsk, Wit Rusland.

 7. RTA LABORATORIES

  Turkije

  Het bedrijf RTA LABORATORIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veterinaire producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren producten voor dierkundige verzorging, diagnostische producten, microbiologie, en molecuulbiologische laboratoriums. Het is gevestigd in Gebze, Turkije.

 8. BIOGANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf BIOGANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veterinaire producten. Het is gevestigd in Champtocé-Sur-Loire, Frankrijk.

 9. G GROUP SRLS

  Italië

  Het bedrijf G GROUP SRLS, is een Distributeur, en actief in de sector Veterinaire producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren geneeskundige artikelen voor eenmalig gebruik, artikelen voor eenmalig gebruik, en injectiespuiten voor geneeskundig gebruik. Het is gevestigd in Marsala, Italië.

 10. ARIADNA CO., LTD

  Oekraïne

  Het bedrijf ARIADNA CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veterinaire producten. Het is gevestigd in Odesa, Oekraïne.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis