• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • veterinaire producten

Resultaten voor

Veterinaire producten - Import export

 1. H3D FRANCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  In 1994 wordt Denis HEITZ, een Frans dierenarts, geconfronteerd met het probleem rond het verwijderen van teken bij zijn patiënten-viervoeters. Daarom ontwerpt hij een eenvoudige en efficiënte tekentang, vraagt octrooi aan en verkoopt de tekentang onder de merknaam O’TOM®, en later Tick Twister®. In 1995 verkoopt hij zijn dierenartspraktijk en richt hij de firma H3D op. De tekentang Tick Twister® wordt al snel een bestseller waarvan er jaarlijks meer dan 2 miljoen exemplaren verkocht worden in meer dan 35 landen wereldwijd. In 2010 brengt H3D een nieuw product op de markt: BambooStick®, een oorstaafje speciaal ontworpen voor het reinigen van de oren van honden. Net zoals de tekentang Tick Twister® kent het oorstaafje BambooStick® overal ter wereld een groot succes: er worden miljoenen exemplaren verkocht. H3D, gevestigd in de Jura, haalt tegenwoordig 60% van zijn omzet uit de export en het bedrijf werkt samen met professionals uit diverse sectoren: dierenartsen, dierenwinkels, apotheken, outdoorwinkels e.d. H3D verkoopt producten onder zijn eigen merknamen (Tick Twister® en BambooStick®) maar levert ook aan talrijke distributeurs en laboratoria wereldwijd. H3D bevoorrecht "Made in France" producten om zo de Franse knowhow door te geven en het transport van zijn producten te beperken. Het vakbekwame en dynamische team van H3D, bestaande uit 6 personen, voldoet aan alle wensen van zijn klanten. Wenst u meer informatie over onze producten, neem dan meteen contact met ons op.

  Alle producten voor "veterinaire producten"

 2. CORIS BIOCONCEPT

  België

  Verified by europages badge

  Coris Bioconcept, opgericht in 1996 en ISO 13485 gecertificeerd, vervaardigt hightech diagnosesets voor de biomedische sector (detectie van virussen die spijsverterings- en ademhalingsstoornissen veroorzaken, immunochromatografische test voor een snelle detectie van CPE en OXA-48). Coris Bioconcept is gespecialiseerd in R&D op het gebied van fysische en natuurwetenschappen voor de farmaceutische industrie.

  Alle producten voor "veterinaire producten"

 3. IMV IMAGING

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by europages badge

  IMV imaging, onderdeel van de IMV Technologies groep, is toonaangevend in veterinaire beeldvormingVoorheen bekend als BCF Technology en ECM (Echo Control Medical), zetten wij ons al meer dan 35 jaar in om onze klanten te helpen de zorg voor dieren te verbeteren, en om de beste apparatuur, advies, opleiding, klantenservice en technische ondersteuning te bieden. Onze huidige portefeuille omvat echografie, röntgen, digitaal beeldbeheer (PACS), CT en MRI -producten voor dierenartsen. Neem contact met ons op: hello@imv-imaging.com

 4. MÉD-I-VET

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MÉD-I-VET, is een Distributeur, en actief in de sector Veterinaire producten. Het is gevestigd in Marseille, Frankrijk.

 5. MEDIS MEDICAL TECHNOLOGY GMBH

  Duitsland

  De productie van MEDIS Medical Technology GmbH omvat een breed scala aan producten. Het bedrijf is ook gespecialiseerd in de planning en de volledige uitrusting van anatomische- en pathologische instituten. Meer dan 30 jaar ervaring heeft geresulteerd in een heel assortiment van toekomst-georiënteerde producten die wereldwijd werden ontwikkeld en verkocht met altijd de eersteklas kwaliteit van de producten voorop. Het zg. PABH-systeem (Pathologie Anatomie Body Handling - System), waarbij het lichaam niet langer handmatig verplaatst moet worden werd door arts voor het ergonomische dagelijkse werk bedoeld. Het programma van de autopsie-, post - en bereidingstafels, alsook de bottenvet-extractiesystemen en bottenmaceratie-apparatuur voor de anatomie, voorbereidende werkzaamheden voor musea en criminele technologie vertegenwoordigen de nieuwste ontwikkelingen van het bedrijf. Graag zijn wij u ook behulpzaam in uw bijzondere sector.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VETEQ

  Nederland

  Veteq produceert en levert veterinaire praktijkinrichtingen zoals operatietafels en behandeltafels alsmede operatielampen en opnamehokken op maat voor de dierenarts. Veteq brengt dit zelfstandig op de markt zonder gebruik te maken van tussenpersonen waardoor wij tegen zeer scherpe prijzen kunnen leveren. Doordat Veteq de producten zelf produceert zijn er in overleg vele individuale wensen c.q. aanpassingen te verwezelijken. De producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en leverbaar voor een aantrekkelijke prijs.

 2. DOPHARMA B.V.

  Nederland

  Dopharma: al sinds 1969 betrokken bij het welzijn van mens, dier en omgeving. Als familiebedrijf zien we de kracht van een servicegerichte samenwerking met onze partners. Als kennisbedrijf bedenken we voortdurend slimme en vooruitstrevende oplossingen voor onze relaties. We combineren daarbij de continue drive om te vernieuwen met zakelijk instinct. Dat betekent elkaar helpen én uitdagen een belangrijke bijdrage te leveren aan een gezonde veehouderij. Als leverancier en producent van kwalitatief hoogwaardige diergeneesmiddelen stellen we de eis vanuit de samenleving (Verbeter de veehouderij! ) centraal in ons streven: een verbeterde veehouderij. Dopharma; Healthy Livestock

 3. INTERNATIONAL HEALTHCARE LIMITED

  India

  International Health Care Limited is een van de voornaamste en wereldwijd actieve fabrikanten in de sector van dierengezondheid en maakt deel uit van PVS Group India. Het beleid van PVS Group is gebaseerd op PROBEER & VERTROUW, de firma is al meer dan 20 jaar succesvol in het vervaardigen en wereldwijd op de markt brengen van producten voor de dierengezondheid. P.V.S. Group heeft haar bedrijfsnetwerk gevestigd in meer dan 25 landen, waaronder Vietnam, Egypte, Zuid-Korea, Bangladesh, Nepal, Sri Lanka, de Philippijnen, Nederland, Nigeria, Soedan, Myanmar, VAE, Ghana, Seychellen, Taiwan, Cambodja, enz. IHC beschikt over de cGMP, ISO 9001: 2008 en ISO 14001: 2004 certificaties met een grote inzet en capaciteit voor de levering van kwaliteitsproducten. IHC beschikt over aparte afdelingen voor de vervaardiging voor verschillende marktsegmenten, zoals voedingssupplementen en formuleringen van geneesmiddelen. PRODUCTENREEKS IHC vervaardigt allerlei soorten producten voor de diergezondheidszorg, zoals vitamine-/mineralensupplementen, probiotica, groeibevorderaars en rendementverhogende middelen.

 4. ASTRA VET

  Egypte

  ASTRAVET is één van de hoofdrolspelers op de markt van voeradditieven en de farmaceutische producten voor diergeneeskundig gebruik in Egypte. Opgericht in 1995 door een ervaren groep van dierenartsen die sinds 1976 werkzaam zijn binnen de sector van voeradditieven, farmaceutische producten en dierenvaccins en het Midden-Oosten en Afrika dekken. ASTRAVET kenmerkt zich sinds de oprichting door een gestage groei dankzij samenwerking met leveranciers uit alle werelddelen. Ons hoofdkantoor in Caïro is gevestigd in de nabijheid van de Piramides.

 5. BIOTECH APB

  Zwitserland

  Biotech APB is fabrikant van producten op basis van etherische oliën en plantaardige extracten voor het milieu, luchtbehandeling, het comfort & aanvullende verzorgingsproducten voor dieren (paarden, katten, honden, vogels, enz.). Wij verkopen producten voor comfort & welzijn zoals luchtverfrissers met natuurlijke etherische oliën voor verfrissing, vloeibare zeep & gel voor de handen, insecticiden & mijtenverdelgende middelen, behandeling van nare geuren, ontvetters, antiseptische reiniging, enz.

 1. MELROSE CHEMICALS LTD.

  Canada

  Melrose Chemicals Ltd. produceerd desinfecteermiddelen en andere chemikalien voor speciale doeleinden sinds 1978. Melrose Chemicals Ltd. is geregistreerd onder nummer 100563-A van Health Canada om geneesmiddelen to produceren. Het adres van onze fabriek is 2323-46th Ave. Lachine, QC. CANADA H8T 3C9. Tel: +1-514-631-2998; Fax: +1-514-631-2997 Het Maleisie kantoor bevindt zich op WISMA MELROSE, 51-1 Jalan 10/116B, Kuchai Entrepreneurs Park, 58200 Kuala Lumpur, Malaysia. Tel.: 03-7981-6818 Fax: 03-7981-5818 Cel.: 016-366-4829 / 016-220-8896 Managing director Mr. Mike Say - e-mail: mike@melrosechem.com

 2. KEVIN BACON'S

  België

  Bedrijf dat gespecialiseerd is in verzorgingsproducten voor paarden.100% Natuurlijk en ambachtelijk product op basis van diervetten, plantaardige oliën en verse laurierbladeren.Kevin Bacon's wordt overal in Europa gedistribueerd.KEVIN BACON'S HOOF FORMULA, KEVIN BACON'S HOOF DRESSING, LIQUID HOOF DRESSING, KEVIN BACON'S HOOF SOLUTION, KEVIN BACON'S ACTIVE SOAP, KEVIN BACON'S ARGILE DE MANICOUAGAN, EQUIGEM et NEBULIN. De grootste ruiters ter wereld gebruiken ons product regelmatig.

 1. BIOVETA, A.S.

  Tsjechische Rep.

  De Naamloze Vennootschap Bioveta, gevestigd in Ivanovice na Hané is producent gespecialiseerd in farmaceutische en immonologbiologische producten voor de veeartsenij. Het bedrijf is voorzien van het "Good Manufacturing Practice Certificate "(GMP), "Good Laboratory Practice Certificat"e (GLP) en "Good Distribution Practice Certificate" (GDP) en is de belangrijkste producent van veterinaire, immunobiologische en farmaceutische producten in de Tsjechische Republiek.

 2. ANTWERPS DISTRIBUTIE CENTRUM

  België

  ADC is een jong, onafhankelijk bedrijf dat zich toelegt op de distributie naar de apotheker toe. ADC verdeelt alle apotheek gebonden producten: humane geneesmiddelen, diergeneesmiddelen, homeopathische complexen, orthopedische bandages en – schoenen, verbandmiddelen, steunkousen, thuiszorgmateriaal ( rolstoel, bedden ea, …) en meer.

 3. MEDICAVET TARIM HAYV. ILAC VE KIMYA SAN. TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf MEDICAVET TARIM HAYV. ILAC VE KIMYA SAN. TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veterinaire producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren vaccins voor dieren. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. AIP DEVELOPPEMENT SA

  België

  Het bedrijf AIP DEVELOPPEMENT SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Geneeskunde en chirurgie - artikelen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veterinaire producten, Dierenartsen - uitrusting, hechtingen, Veterinaire producten, en Dierenartsen - uitrusting. Het is gevestigd in Olne, België.

 5. PET NATURA DE SANIDAD ANIMAL SL

  Spanje

  Het bedrijf PET NATURA DE SANIDAD ANIMAL SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veterinaire producten. Het is gevestigd in Lugo, Spanje.

 6. "UKRZOOVETPROMPOSTACH" CORPORATION

  Oekraïne

  Het bedrijf "UKRZOOVETPROMPOSTACH" CORPORATION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veterinaire producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren geneesmiddelen dierkundige verzorging. Het is gevestigd in Kiev, Oekraïne.

 7. JM SANTE PHARMA

  Polen

  Het bedrijf JM SANTE PHARMA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veterinaire producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verzorgingsartikelen voor dieren. Het is gevestigd in Będzin, Polen.

 8. GENEON ENZYME TECHNOLOGIES

  Turkije

  Het bedrijf GENEON ENZYME TECHNOLOGIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veterinaire producten. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. BYKONTES

  Turkije

  Het bedrijf BYKONTES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veterinaire producten. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. ARIADNA CO., LTD

  Oekraïne

  Het bedrijf ARIADNA CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veterinaire producten. Het is gevestigd in Odesa, Oekraïne.

 3. SHANGHAI YUKING WATER SOLUBLE MATERIAL TECH CO., LTD.

  China

  Het bedrijf SHANGHAI YUKING WATER SOLUBLE MATERIAL TECH CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veterinaire producten. Het is gevestigd in Shanghai, China.

 4. BIOGANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf BIOGANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veterinaire producten. Het is gevestigd in Champtocé-Sur-Loire, Frankrijk.

 5. DERMOVET PHARMA

  Portugal

  Het bedrijf DERMOVET PHARMA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veterinaire producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren producten voor dierkundige verzorging, farmaceutische producten voor gebruik bij dieren, en artikelen dierkundige verzorging. Het is gevestigd in Vila Nova de Gaia, Portugal.

 6. G GROUP SRLS

  Italië

  Het bedrijf G GROUP SRLS, is een Distributeur, en actief in de sector Veterinaire producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren geneeskundige artikelen voor eenmalig gebruik, artikelen voor eenmalig gebruik, en injectiespuiten voor geneeskundig gebruik. Het is gevestigd in Marsala, Italië.

 7. DOLLVET

  Turkije

  Het bedrijf DOLLVET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veterinaire producten. Het is gevestigd in Sanliurfa, Turkije.

 8. BELKAROLIN LTD

  Wit Rusland

  Het bedrijf BELKAROLIN LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veterinaire producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veterinaire uitrusting en instrumenten, Geneesmiddelen - dieren, farmaceutische producten voor gebruik bij dieren, Veterinaire uitrusting en instrumenten, en vaccins voor dieren. Het is gevestigd in Vitebsk, Wit Rusland.

 9. CITOXLAB

  Frankrijk

  Het bedrijf CITOXLAB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Farmaceutische producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veterinaire producten, Veterinaire producten, en biofarmaceutische producten. Het is gevestigd in Evreux, Frankrijk.

 10. CEVA SANTE ANIMALE

  Frankrijk

  Het bedrijf CEVA SANTE ANIMALE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veterinaire producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Apotheekservices voor dieren. Het is gevestigd in Libourne Cedex, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Veterinaire producten - Import export

Aantal resultaten

487 Bedrijven