• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vezelplanten

Resultaten voor

Vezelplanten - Import export

 1. HYDRO-PROFI-LINE® BY GKR GERMANY

  Duitsland

  Ontwikkeling, productie en verkoop van Hydro Profi Line® vergroeningssystemen voor duurzaam, functioneel groen op alle gesealde oppervlakken, oppervlakken zonder grond en gebouwen. De voordelen van de Hydro Profi Line® plantensystemen: • Duurzame vermindering van het waterverbruik voor vergroeningen met maximaal 80% • Unieke wortelvegetatie met lucht en water voor een perfecte wortelventilatie • Geen wortelverdichting en wortelrot in de bodem, omdat er geen vulmateriaal zit rond de kweekpot • Grote waterreservoirs, aangezien er geen verdringing door plantensubstraten bestaat • Uniek Quick Change-systeem voor een snelle, probleemloze vervanging• Geschikt voor alle planten in aarde en hydrocultuur • Geschikt voor elke locatie in kamers en open ruimtes • U giet altijd precies genoeg en op elk gewenst moment, overgieten is nauwelijks meer mogelijk

 2. TUINAANLEG GERT KWANTEN

  België

  Een groene bedrijfsomgeving rendeert! Een groene bedrijfsomgeving stimuleert en motiveert niet alleen het personeel, het is ook belangrijk om een goede indruk te maken naar de buitenwereld toe. Daarom verdient een bedrijfstuin een doordacht ontwerp dat aansluit bij het bedrijfsgebouw en dat zeker ook functioneel is! Onze tuinarchitecten denken daarom graag met u mee hoe we de toegang tot en uitstraling van uw bedrijf kunnen verbeteren, zodat klanten nog beter de weg vinden. Totaalaanpak Tuinaanleg Gert Kwanten staat niet enkel in voor het ontwerp. Wij zorgen ook voor een perfecte realisatie van jullie project. Een goed onderhouden bedrijfstuin hoort daar ook bij, hiervoor bieden wij onderhoudscontracten op maat aan.

 3. JOS VAN VLIERDEN

  België

  De perfectie in groen Wij hebben het in de vingers Sinds 1963 groeide Groenbedrijf Van Vlierden uit tot een toonaangevende speler in tuinarchitectuur. In bijna een halve eeuw ontwikkelden wij een doorgedreven expertise die zich uitstrekt over 3 domeinen: tuinaanleg, daktuinen en gevelbegroeiing. Ons team van 40 medewerkers en 4 tuinarchitecten staat in voor de totale aanpak van uw groene omgeving. Zowel het ontwerp, als de aanleg en het onderhoud nemen wij voor onze rekening. Groenbedrijf Van Vlierden streeft met een uiterst persoonlijke benadering altijd naar een volledige klanttevredenheid.

 4. JAN JORIS TUINARCHITEKTUUR

  België

  Tuinen zijn onze passie. De passie van Jan Joris en van al onze medewerkers. Dat voel je in onze tuinen, dat hoor je als je iemand van ons spreekt. Onze missie is om elke klant een unieke tuinbelevenis te bezorgen door trachten de beste te zijn in het begrijpen van wat u plezier gaat doen. We zoeken naar het unieke in de klant en zijn context, om te komen tot een resultaat dat het beste haalt uit de smaak van de klant en het doorgedreven vakmanschap en de creativiteit van Jan Joris TuinArchitectuur, met respect voor de natuur. Tuin identiteit: Elke tuin krijgt hierdoor een krachtige, eigen identiteit als weerspiegeling van de persoonlijkheid van zijn bewoners, waardoor ‘thuis komen’ een gevoel van vertrouwdheid en rust geeft. Als ultiem doel trachten we met onze tuinen het levensgeluk van onze klanten te verhogen.

 5. WILLY REYNDERS TUINARCHITECTUUR

  België

  Willy Reynders begon meer dan dertig jaar geleden als zelfstandig tuinarchitect. Vandaag heeft het bedrijf een eigen architectenploeg, tuinaanlegafdeling én kwekerij. Een team van ruim veertig professionals realiseert samen met u de tuin van uw dromen. Willy Reynders is uw totaalpartner, van tuinontwerp tot -onderhoud. We verzamelen alle specialiteiten onder één dak: grondwerken, beregening, bestrating en groenaanleg. Ook voor tuinverlichting, draad- en hekwerk, tuindecoratie en zwembaden kunt u bij ons terecht. Zo bent u zeker van een snelle en vlekkeloze afwerking!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VIRIDEE

  België

  Viridee nv , hof-makers van beroep. Uw tuin is een belangrijk onderdeel van uw woning of bedrijf . De tuin geeft net dat extra beetje meer uitstraling, waardoor het gebouw beter tot zijn recht komt. Viridee helpt u graag bij het creëren van een tuin die past bij uw levens- en woonstijl. Viridee werd in 1991 opgericht . De naam 'Viridee' verwijst het Latijnse woord 'viridea', wat 'groen' betekent. Op basis van uw wensen en noden zorgen wij dan ook voor een frisse en groene toets in uw omgeving. U kunt op ons beroep doen voor de aanleg van privé- en bedrijfstuinen (ontwerp - aanleg - onderhoud) en voor het ontwerp van openbare tuinen voor woon en zorgcentra en andere instellingen.

 2. BECAUS

  België

  BECAUS NV is reeds meer dan 35 jaar een betrouwbare partner voor de aanleg en het onderhoud van tuinen en zwembaden.

 3. KROM TEXTILS I RECANVIS SL

  Spanje

  Het bedrijf KROM TEXTILS I RECANVIS SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vezelplanten. Het is tevens aanwezig in de sectoren brandwerende stoffen. Het is gevestigd in Hostalric, Spanje.

 4. ARNAUD ESPACES VERTS

  Frankrijk

  Het bedrijf ARNAUD ESPACES VERTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tuinbouwgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vezelplanten, Boomkwekerijen en bosbouw, Vezelplanten, Boomkwekerijen en bosbouw, grasvelden voor sportinstallaties, en regeneratie grasvelden voor sportterreinen. Het is gevestigd in Garidech, Frankrijk.

 5. ING. BRIGITTE DUNKL

  Oostenrijk

  Het bedrijf ING. BRIGITTE DUNKL, is een Distributeur, en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuinbouwgewassen, Boomkwekerijen en bosbouw, Vezelplanten, Hout - gezaagd en bewerkt, Tuinbouwgewassen, Boomkwekerijen en bosbouw, Vezelplanten, en Hout - gezaagd en bewerkt. Het is gevestigd in Guntramsdorf, Oostenrijk.

 1. WÜBBENHORST STRASSENBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WÜBBENHORST STRASSENBAU GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tuinbouwgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boomkwekerijen en bosbouw, Vezelplanten, Ruwbouw, Afbouw, Boomkwekerijen en bosbouw, Vezelplanten, Ruwbouw, en Afbouw. Het is gevestigd in Wilhelmshaven, Duitsland.

 2. DR. ING. JÖRN WAGNER, FREIER LANDSCHAFTSARCHITEKT

  Duitsland

  Het bedrijf DR. ING. JÖRN WAGNER, FREIER LANDSCHAFTSARCHITEKT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuinbouwgewassen, Boomkwekerijen en bosbouw, Vezelplanten, Ruwbouw, Tuinbouwgewassen, Boomkwekerijen en bosbouw, Vezelplanten, en Ruwbouw. Het is gevestigd in Kiel, Duitsland.

 1. FRANK BETEILIGUNGSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Het bedrijf FRANK BETEILIGUNGSGESELLSCHAFT MBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tuinbouwgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boomkwekerijen en bosbouw, Vezelplanten, Tuinen en parken - realisatie en onderhoud, Bescherming- en bewakingsdiensten, Boomkwekerijen en bosbouw, Vezelplanten, Tuinen en parken - realisatie en onderhoud, en Bescherming- en bewakingsdiensten. Het is gevestigd in Kiel, Duitsland.

 2. GARTENBAUGENOSSENSCHAFT DARMSTADT EG

  Duitsland

  Het bedrijf GARTENBAUGENOSSENSCHAFT DARMSTADT EG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuinbouwgewassen, Boomkwekerijen en bosbouw, Vezelplanten, Ruwbouw, Tuinbouwgewassen, Boomkwekerijen en bosbouw, Vezelplanten, en Ruwbouw. Het is gevestigd in Darmstadt, Duitsland.

 3. TUK-TIEF- UND KULTURBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TUK-TIEF- UND KULTURBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tuinbouwgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boomkwekerijen en bosbouw, Vezelplanten, Ruwbouw, Afbouw, Boomkwekerijen en bosbouw, Vezelplanten, Ruwbouw, en Afbouw. Het is gevestigd in Schwerin, Duitsland.

 4. FD FELSENWELT & GFK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FD FELSENWELT & GFK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tuinbouwgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boomkwekerijen en bosbouw, Vezelplanten, Industriebouw, Metaalconstructies - licht, Boomkwekerijen en bosbouw, Vezelplanten, Industriebouw, en Metaalconstructies - licht. Het is gevestigd in Schweinfurt, Duitsland.

 5. ACHATZ GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ACHATZ GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tuinbouwgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boomkwekerijen en bosbouw, Vezelplanten, Ruwbouw, Afbouw, Boomkwekerijen en bosbouw, Vezelplanten, Ruwbouw, en Afbouw. Het is gevestigd in Mannheim, Duitsland.

 6. ELISABETH WEGMANN

  Duitsland

  Het bedrijf ELISABETH WEGMANN, is een Distributeur, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten, wortel- en knolgewassen, Tuinbouwgewassen, Boomkwekerijen en bosbouw, Vezelplanten, Groenten, wortel- en knolgewassen, Tuinbouwgewassen, Boomkwekerijen en bosbouw, en Vezelplanten. Het is gevestigd in Datteln, Duitsland.

 7. RÖMER GARTEN- UND LANDSCHAFTSBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RÖMER GARTEN- UND LANDSCHAFTSBAU GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuinbouwgewassen, Boomkwekerijen en bosbouw, Vezelplanten, Ruwbouw, Tuinbouwgewassen, Boomkwekerijen en bosbouw, Vezelplanten, en Ruwbouw. Het is gevestigd in Barsbüttel, Duitsland.

 8. H. LIENHOP GARTENBAU

  Duitsland

  Het bedrijf H. LIENHOP GARTENBAU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuinbouwgewassen, Boomkwekerijen en bosbouw, Vezelplanten, Ruwbouw, Tuinbouwgewassen, Boomkwekerijen en bosbouw, Vezelplanten, en Ruwbouw. Het is gevestigd in Verden, Duitsland.

 1. FRITZ SCHULTZ GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf FRITZ SCHULTZ GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tuinbouwgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boomkwekerijen en bosbouw, Vezelplanten, Tuinen en parken - realisatie en onderhoud, Bescherming- en bewakingsdiensten, Boomkwekerijen en bosbouw, Vezelplanten, Tuinen en parken - realisatie en onderhoud, en Bescherming- en bewakingsdiensten. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 2. FOLKERT LIEBSCHER

  Duitsland

  Het bedrijf FOLKERT LIEBSCHER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuinbouwgewassen, Boomkwekerijen en bosbouw, Vezelplanten, Ruwbouw, Tuinbouwgewassen, Boomkwekerijen en bosbouw, Vezelplanten, en Ruwbouw. Het is gevestigd in Bersteland, Duitsland.

 3. GEBR. MEYER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf GEBR. MEYER GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tuinbouwgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boomkwekerijen en bosbouw, Vezelplanten, Ruwbouw, Afbouw, Boomkwekerijen en bosbouw, Vezelplanten, Ruwbouw, en Afbouw. Het is gevestigd in Emstek, Duitsland.

 4. BAUMPFLEGE KELLER

  Duitsland

  Het bedrijf BAUMPFLEGE KELLER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuinbouwgewassen, Boomkwekerijen en bosbouw, Vezelplanten, Tuinen en parken - realisatie en onderhoud, Tuinbouwgewassen, Boomkwekerijen en bosbouw, Vezelplanten, en Tuinen en parken - realisatie en onderhoud. Het is gevestigd in Issum, Duitsland.

 5. GRÜNANLAGENBAU MÖRBE & CO. GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GRÜNANLAGENBAU MÖRBE & CO. GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuinbouwgewassen, Boomkwekerijen en bosbouw, Vezelplanten, Plafonds, Tuinbouwgewassen, Boomkwekerijen en bosbouw, Vezelplanten, en Plafonds. Het is gevestigd in Kubschütz, Duitsland.

 6. RUND UMS GRÜN AG

  Zwitserland

  Het bedrijf RUND UMS GRÜN AG, is een Distributeur, en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuinbouwgewassen, Boomkwekerijen en bosbouw, Vezelplanten, Openbare werken - bouwbedrijven, Tuinbouwgewassen, Boomkwekerijen en bosbouw, Vezelplanten, en Openbare werken - bouwbedrijven. Het is gevestigd in Wetzikon, Zwitserland.

 7. GO KA WE GOLMBACHER KALKSTEINWERKE STRASSEN-, TIEF- UND HOCHBAU

  Duitsland

  Het bedrijf GO KA WE GOLMBACHER KALKSTEINWERKE STRASSEN-, TIEF- UND HOCHBAU, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tuinbouwgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boomkwekerijen en bosbouw, Vezelplanten, Ruwbouw, Afbouw, Boomkwekerijen en bosbouw, Vezelplanten, Ruwbouw, en Afbouw. Het is gevestigd in Holzminden, Duitsland.

 8. DRUVE STRASSENBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DRUVE STRASSENBAU GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tuinbouwgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boomkwekerijen en bosbouw, Vezelplanten, Ruwbouw, Afbouw, Boomkwekerijen en bosbouw, Vezelplanten, Ruwbouw, en Afbouw. Het is gevestigd in Henstedt-Ulzburg, Duitsland.

 9. DÖLZIGER VERWALTUNGS- UND DIENSTLEISTUNGSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Het bedrijf DÖLZIGER VERWALTUNGS- UND DIENSTLEISTUNGSGESELLSCHAFT MBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tuinbouwgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boomkwekerijen en bosbouw, Vezelplanten, Ruwbouw, Afbouw, Boomkwekerijen en bosbouw, Vezelplanten, Ruwbouw, en Afbouw. Het is gevestigd in Schkeuditz, Duitsland.

 10. GARTENWESEN SCHWARZHEIDE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GARTENWESEN SCHWARZHEIDE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuinbouwgewassen, Boomkwekerijen en bosbouw, Vezelplanten, Ruwbouw, Tuinbouwgewassen, Boomkwekerijen en bosbouw, Vezelplanten, en Ruwbouw. Het is gevestigd in Schwarzheide, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis