• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vezelplanten

Resultaten voor

Vezelplanten - Import export

 1. HYDRO-PROFI-LINE® BY GKR GERMANY

  Duitsland

  Ontwikkeling, productie en verkoop van Hydro Profi Line® vergroeningssystemen voor duurzaam, functioneel groen op alle gesealde oppervlakken, oppervlakken zonder grond en gebouwen. De voordelen van de Hydro Profi Line® plantensystemen: • Duurzame vermindering van het waterverbruik voor vergroeningen met maximaal 80% • Unieke wortelvegetatie met lucht en water voor een perfecte wortelventilatie • Geen wortelverdichting en wortelrot in de bodem, omdat er geen vulmateriaal zit rond de kweekpot • Grote waterreservoirs, aangezien er geen verdringing door plantensubstraten bestaat • Uniek Quick Change-systeem voor een snelle, probleemloze vervanging• Geschikt voor alle planten in aarde en hydrocultuur • Geschikt voor elke locatie in kamers en open ruimtes • U giet altijd precies genoeg en op elk gewenst moment, overgieten is nauwelijks meer mogelijk

 2. JAN JORIS TUINARCHITEKTUUR

  België

  Tuinen zijn onze passie. De passie van Jan Joris en van al onze medewerkers. Dat voel je in onze tuinen, dat hoor je als je iemand van ons spreekt. Onze missie is om elke klant een unieke tuinbelevenis te bezorgen door trachten de beste te zijn in het begrijpen van wat u plezier gaat doen. We zoeken naar het unieke in de klant en zijn context, om te komen tot een resultaat dat het beste haalt uit de smaak van de klant en het doorgedreven vakmanschap en de creativiteit van Jan Joris TuinArchitectuur, met respect voor de natuur. Tuin identiteit: Elke tuin krijgt hierdoor een krachtige, eigen identiteit als weerspiegeling van de persoonlijkheid van zijn bewoners, waardoor ‘thuis komen’ een gevoel van vertrouwdheid en rust geeft. Als ultiem doel trachten we met onze tuinen het levensgeluk van onze klanten te verhogen.

 3. TUINAANLEG GERT KWANTEN

  België

  Een groene bedrijfsomgeving rendeert! Een groene bedrijfsomgeving stimuleert en motiveert niet alleen het personeel, het is ook belangrijk om een goede indruk te maken naar de buitenwereld toe. Daarom verdient een bedrijfstuin een doordacht ontwerp dat aansluit bij het bedrijfsgebouw en dat zeker ook functioneel is! Onze tuinarchitecten denken daarom graag met u mee hoe we de toegang tot en uitstraling van uw bedrijf kunnen verbeteren, zodat klanten nog beter de weg vinden. Totaalaanpak Tuinaanleg Gert Kwanten staat niet enkel in voor het ontwerp. Wij zorgen ook voor een perfecte realisatie van jullie project. Een goed onderhouden bedrijfstuin hoort daar ook bij, hiervoor bieden wij onderhoudscontracten op maat aan.

 4. VIRIDEE

  België

  Viridee nv , hof-makers van beroep. Uw tuin is een belangrijk onderdeel van uw woning of bedrijf . De tuin geeft net dat extra beetje meer uitstraling, waardoor het gebouw beter tot zijn recht komt. Viridee helpt u graag bij het creëren van een tuin die past bij uw levens- en woonstijl. Viridee werd in 1991 opgericht . De naam 'Viridee' verwijst het Latijnse woord 'viridea', wat 'groen' betekent. Op basis van uw wensen en noden zorgen wij dan ook voor een frisse en groene toets in uw omgeving. U kunt op ons beroep doen voor de aanleg van privé- en bedrijfstuinen (ontwerp - aanleg - onderhoud) en voor het ontwerp van openbare tuinen voor woon en zorgcentra en andere instellingen.

 5. BECAUS

  België

  BECAUS NV is reeds meer dan 35 jaar een betrouwbare partner voor de aanleg en het onderhoud van tuinen en zwembaden.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KROM TEXTILS I RECANVIS SL

  Spanje

 2. NIRP INTERNATIONAL

  Frankrijk

 3. IMPULS AG WALD LANDSCHAFT NATURGEFAHREN

  Zwitserland

 4. GUGGENBÜHL PFLANZEN AG

  Zwitserland

 5. ZENTA TEKSTIL

  Turkije

 1. E. THURNHERR AG, ALTSTÄTTEN

  Zwitserland

 2. FÜRST JARDINS RIVIERA SA

  Zwitserland

 1. MARTI PARTNER ARCHITEKTEN UND PLANER AG

  Zwitserland

 2. THOMAS KNOBEL HOLZ UND GRÜN

  Zwitserland

 3. FIBRE2000

  Zuid-Afrika

 4. AGROCOMPONENTES SL

  Spanje

 5. FASSADEX ALEXANDER KRISCHEWSKI

  Duitsland

 6. HAGA GRUNDSTÜCKSPFLEGE INH. FRANK TRAUPE

  Duitsland

 7. DORIS MARTIN

  Duitsland

 8. ULRICH LENZIN

  Zwitserland

 1. KARTOFFELHOF ALBRECHT RIESS

  Duitsland

 2. JOSEF BAUMGARTNER GMBH

  Duitsland

 3. RIECHSTEINER GARTENBAU GMBH

  Zwitserland

 4. JUNG & PARTNER BAUSPENGLEREI AG

  Zwitserland

 5. BERNER WANDERWEGE BWW

  Zwitserland

 6. W + S LANDSCHAFTSARCHITEKTEN BSLA

  Zwitserland

 7. FLEURS-SERVICES J-B SA

  Zwitserland

 8. ROHRER GARTENBAU UND HAUSWARTUNGEN GMBH

  Zwitserland

 9. BLUMEN OASE GMBH

  Zwitserland

 10. GARTENSYMPHONIE GMBH

  Zwitserland

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis