• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vijzels- hydraulisch

Resultaten voor

Vijzels- hydraulisch - Import export

 1. GRIBI HYDRAULICS AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  GRIBI Hydraulics maakt sinds 1969 succesvolle, individuele oplossingen in de hydraulische sector. Sinds kort staat op onze homepage een cilinderconfigurator ter beschikking. Onze producten: drukschakelaren, handveilen, hydraulische blokken, hydraulische afdichtingen, hydraulische componenten, hydraulische trandradpompen, hydraulische apparatuur, hydraulische filters, hydraulische motoren, hydraulische pompen, hydraulische ventielen, hydraulische cilinders, hydraulische oliekoelers, reparatiewerkzaamheden van hydraulica, speciale cilinders, stuurblokken, enz.

 2. WILHELM WINTER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Productie, levering en montage van machines, installaties en componenten - Montage van nieuwe installaties (mechanisch, hydraulisch en elektrisch) - Modernisering en ombouw van productie-installaties, reparaties en revisies - Eigen productie met modern machinepark plus grootschalige bevoorrading van onderdelen van standaard componenten om wanneer nodig ( zoals: uitval van installaties, noodgevallen) zo snel mogelijk te kunnen reageren.

 3. RÖMHELD GMBH FRIEDRICHSHÜTTE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  ROEMHELD biedt samen met de groep van spantechniek specialisten HILMA en STARK een uitgebreid assortiment op het gebied van spantechniek voor productietechniek.Het assortiment wordt aangevuld door talrijke hydraulische elementen voor algemeen industrieel gebruik, alsmede onderdelen en systemen voor de montage- aan aandrijftechnologie.Als gevolg van de diversiteit van de producten en jarenlange ervaring, is het de ROEMHELD Gruppo gelukt interindustriële oplossingen op maat te ontwikkelen en te bieden.Globaal heeft de ROEMHELD groep ongeveer 510 mensen in dienst en bereikt het een jaaromzet van circa EUR 105 miljoen.Naast klanten in Duitsland, die volledig door 17 verkoopkantoren en distributiepartners worden begeleid, wordt het aandeel in de export ook steeds groter.Vandaag vormt de export ongeveer 50% bij Römheld, en als de indirecte export daarbij wordt geteld, stijgt dit percentage tot meer dan 65%.

 4. LAYHER AG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  WIJ KEUREN UW UITDAGING GOED! Schakelen, verplaatsen, vormgeven, efficiënt en flexibel: De naam Layher staat al jaren voor uitstekende prestaties, kwaliteit en betrouwbaarheid.Waarden die tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend zijn - maar waar onze medewerkers altijd voor staan, want service betekent voor ons: We willen dat u volledig tevreden bent met ons werk. Ons uitgangspunt is: alleen degenen die het onmogelijke proberen, zullen de grenzen van het mogelijke bereiken. We doen dit met onze eigen Zwabische consistentie en volharding. Met deze instelling hebben de ingenieurs en ontwikkeling bij Layher al een aantal oplossingen bereikt die onvoorstelbare mogelijkheden openen. In het belang van onze klanten, met wie we een langdurige verbintenis aangaan.Heeft u moeilijke taken op te lossen? Daag ons en onze expertise uit - we kijken uit naar nieuwe uitdagingen!

 5. ILKDEN METAL

  Turkije

  Verified by europages badge

  Opgericht in 2005, İlkden Metal San. and Foreign Trade. Ltd. is actief in de sector productie en aftermarket van metalen onderdelen.Wij werken met ons professionele team aan bewerking en gelaste onderdelen. Bij Ilkden Metal maken we CNC-gestuurde werkbanken, cirkelvormige lasmachines in de lasafdeling en speciaal ontwikkelde wasmachines in de materiaalvoorbereiding worden gebruikt bij de bewerking. Wij hebben een brede productportefeuille zoals: •metaalbewerking, •hydraulische cilinderonderdelen, •engineering diensten, •voertuigonderdelen voor landbouwmachines en nog veel meer zijn te ontdekken op onze website! Machine Parkour bestaat uit: •CNC Draaibanken •Vormfreesmachine •-Cilindrische slijpmachine •Robotische lasmachines •Verticaal bewerkingscentrum •4 assige bewerkingscentra •Handmatige draaibanken •Hydraulische druktestunit •Volledig uitgeruste laswerkplaats •Volledig uitgeruste spuiterij •Volledig uitgeruste assemblageruimte •Kwaliteitscontrolekamer Onze visie is om de nieuwste technologie te volgen om één van de pionierbedrijven in de sector te worden.. Bij Ilkden Metal streven we naar 100% klanttevredenheid en werken we zij aan zij met onze klanten.Wij leveren onze beste kwaliteitsproducten wereldwijd.Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ULBRICH MASCHINENBAU- UND EXPORT-IMPORT BETRIEBSGMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Veel van onze klanten en partners kennen ons als specialist op het gebied van hydraulica of als leverancier van speciale smeermiddelen. Niet iedereen weet dat wij ons bezighouden met de productie van intelligente verbindings- en assemblagemachines en testmachines voor de spoorwegindustrie, de distributie van hydraulica en de distributie van chemisch-technische producten. Op sommige gebieden zijn we er al in geslaagd onze passies te combineren, bijvoorbeeld met ons Smart Application System, de metering & Refill-Station voor kleef- & afdichtingsstoffen van het bedrijf ULBRICH. Op het gebied van hydraulica werken wij samen met onze klanten aan de ontwikkeling van innovatieve hydraulische componenten, hydraulische systemen en intelligente persen om de productiviteit en het concurrentievermogen van onze klanten te versterken. Wij hebben naam gemaakt als competente leverancier van hoogwaardige testmachines, met name in de spoorwegsector. Onze chemisch-technische afdeling biedt een breed scala aan speciale smeermiddelen, afdichtingsmiddelen, kleefstoffen, potgrond, enz. Op het gebied van speciale smeermiddelen vertegenwoordigen wij al meer dan 60 jaar het merk Molykote. Dit maakt ons tot een van de meest competente en ervaren gespecialiseerde bedrijven in heel Europa. Omdat onze klanten steeds meer geconfronteerd worden met de steeds hogere eisen van de elektronica-industrie, hebben wij ons de laatste jaren vooral toegelegd op elektrochemie.

 2. MICROMAT SPANNHYDRAULIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Micromat Spannhydraulik GmbH werd in 1989 opgericht in een garage en is inmiddels uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf dat wereldwijd opereert. Op onze hoofdvestiging in Rutesheim en een kleine nevenvestiging in Malmsheim werken meer dan 70 medewerkers die zich inzetten voor de ontwikkeling, constructie en productie van hoogwaardige hydraulische cilinders. Of u nu afkomstig bent uit de machinebouw, de automobielindustrie, werktuigbouwkunde of dat u nu groothandelaar bent: wij bieden u een oplossing op maat. QUIRI-MICROMAT®. - nieuw gezamenlijk merklogo Door de samenwerking met de Franse Fa. QUIRI onder het gezamenlijke bedrijfslogo QUIRI-MICRMAT® kunnen wij onze klanten nu een grotere gezamenlijke portfolio van hydraulische klem-elementen, cilinders, speciale oplossingen en accessoires bieden.

 3. EUROBALT ENGINEERING OÜ

  Estland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf handelt in de levering van in-house productie voor verschillende takken van de faculteit werktuigbouwkunde. Wij voeren de gehele werkcyclus uit, vanaf de voorbereiding van de productie en fabricage van monsters voor de benodigde producten, tot een volwaardige start van de serieproductie en regelmatige aanvoer met optimale logistieke oplossingen, waardoor het mogelijk is om ervoor te zorgen dat producten op de juiste plaats op het juiste moment aankomen, en die overeenkomen met de vereiste voorwaarden, met inbegrip van volledige douane-inklaring.

 4. T.F.S. TECNO FLUID SERVICE SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Tecno Fluid Service is opgericht in 1997 en heeft zich kunnen ontwikkelen op het gebied van hydraulica-gerelateerde technologieën dankzij de jarenlange ervaring in dit veld van oprichter Angelo Pagano. Tecno Fluid Service is momenteel actief op de internationale markt met een groep van 30 medewerkers, ieder gespecialiseerd in vier hoofdgebieden

 5. LINAK FRANCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LINAK FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vijzels, hydraulisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren elektrische werkcilinders, lineaire schakelaars, Elektrische aandrijvingen, en Persluchtcilinders. Het is gevestigd in BEAUCOUZE, Frankrijk.

 1. SCHMITTER HYDRAULIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHMITTER HYDRAULIK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Hydraulische installaties en uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Manometers, aanpassingsstukken, hydraulische filters, hydraulische aggregaten, hydraulische koppelingen, hydraulische pompen, hydraulische slangen, hydraulische vijzels, en industriële slangen. Het is gevestigd in Hammelburg, Duitsland.

 2. WELTE CARDAN-SERVICE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WELTE CARDAN-SERVICE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Constructies, hydraulisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tandradpompen, hydraulische slangen, cardanassen, hydraulische aggregaten, hydraulica-componenten, Hydraulische verschroevingen, hydraulische vijzels, industriële hydraulica, en Tandradpompen. Het is gevestigd in Neu-Ulm, Duitsland.

 1. AP ARMATUREN PROKSCH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AP ARMATUREN PROKSCH GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Binnenbanden, kogelventielen, buisverbindingen, hydraulische slangen, hydraulische vijzels, Binnenbanden, tandwielpompen, gevormde ijzerwaren, en Fittingen van staal. Het is gevestigd in Schwaikheim, Duitsland.

 2. VERBINDUNGSTECHNIK STEINHILBER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VERBINDUNGSTECHNIK STEINHILBER GMBH, is een Multi-Category, en actief in de sector Constructies, hydraulisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hydraulische leidingen, hydraulische vijzels, hydraulische koppelingen, Hydraulische verschroevingen, hydraulische filters, klembeugels voor pijpen, buisverbindingen, en metrologie. Het is gevestigd in Langenbrettach, Duitsland.

 3. HIDROMEC SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HIDROMEC SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Walsen, pneumatisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oleohydraulische machines en installaties, hydraulische vijzels, hydraulische vijzels, en Oleohydraulische machines en installaties. Het is gevestigd in Modena, Italië.

 4. ROTAIR SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ROTAIR SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Compressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oleohydraulische machines en installaties, Sloop - machines en materialen, alternatieve compressoren, RAMPICAR, accessoires voor compressoren, Oleohydraulische machines en installaties, mechanische, pneumatische en hydraulische installaties, Sloop - machines en materialen, en hydraulische pompen. Het is gevestigd in Caraglio, Italië.

 5. WATZ HYDRAULIK GMBH

  Duitsland

  Innovatieve ontwikkelingen bepalen de markt van morgen. Al meer dan 30 jaar biedt Watz Hydraulik hoogwaardige hydraulische producten. Het bedrijf, dat door Von Horst Watz in 1971 werd opgericht, staat vandaag de dag voor kwaliteit met de beste doeltreffendheid en betrouwbaarheid in alle sectoren, en dit overal ter wereld.Daarnaast zijn we sinds het jaar 2000 met DIN EN ISO gecertificeerd.Groei betekent voortdurende verbetering van onze processen.Tegelijkertijd openen we steeds nieuwe markten.Het primaire doel van ons werk is om onze klanten het best mogelijke product in termen van efficiëntie en productiviteit te leveren.

 6. HISAN HIDROLIK MAKINALARI SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI

  Turkije

  Hisan Hidrolik is een in Instanbul gevestigd bedrijf dat sinds 1991 gespecialiseerd is in de productie van hydraulische cilinders. Wij produceren hydraulische cilinders voor papierpersen, schrootpersen, vuilniswagens, voertuigen met zijlading of hefinstallaties met dubbele arm. Met onze eigen productiefaciliteiten kunnen we hydraulische cilinders van diverse afmetingen maken. Wij ontwerpen ze namelijk op basis van uw vereisten voor hydraulische cilinders op maat. Daarnaast produceren wij interne onderdelen voor cilinders. Wij streven ons doel na, te weten een internationale aanwezigheid en wij exporteren nu dan ook naar meer dan 50 landen. Door de jaren heen, hebben wij onze productiecapaciteit uitgebreid om aan de stijgende vraag te kunnen voldoen. Wij zijn er trots op dat we beschikken over de ISO , ISO 9001 en ISO 18001 normcertificaties en werken dag in dag uit om deze hoge kwaliteitsnormen na te leven en onze klanten de beste producten en diensten te bieden. We produceren gemiddeld 20.000 cilinders.

 7. ASSFALG QUALITÄTSHYDRAULIK GMBH & CO KG

  Duitsland

  Al meer dan 30 jaar staan we voor duurzaamheid en kwaliteit met onze naam.Als producent van hydraulische cilinders en hydraulische aggregaten, evenals complete hydraulische systemen en testbanken, produceren wij volgens de hoogste kwaliteitsnormen.Naast onze eigen producten bieden wij u als groothandel meer dan 24.000 hydraulische componenten van bekende fabrikanten.Flexibiliteit is ons motto.Ons klantenbestand bestaat uit bedrijven uit bijna alle sectoren, inclusief mechanische en installatietechniek, automotive, procestechniek, procestechnologie, staalwaterbouw, hout / druk- en papierindustrie, kunststofindustrie, persconstructie, proefbankconstructie.Het hoge niveau van kwaliteit, service en mobiliteit heeft ASSFALG Qualitätshydraulik bekend gemaakt als een gespecialiseerd bedrijf, zowel nationaal als internationaal.ASSFALG produceert bovendien speciale eenheden, cilinders, pompen, kleppen en blokken die zijn afgestemd op uw persoonlijke behoeften.

 8. HYDROLAS DI LA SANA LUCA & C. SAS

  Italië

  Onze verkoop in de productie van hydraulische vijzels voor industriële toepassingen geeft ons de mogelijkheid een product te maken dat in staat is aan alle kwaliteits-, prijs- en leveringsvereisten te voldoen. De kwaliteit wordt verzekerd door een productie die volledig geïnternaliseerd is, met geavanceerde precisiemachines, voor alle soorten niet-commerciële onderdelen. De gemaakte productie op digitaal bediende machines berust eveneens op de bewerkingen die gemaakt worden met traditionele machines.

 1. RUHFUS SYSTEMHYDRAULIK GMBH I.L.

  Duitsland

  Wij, Ruhfus Systemhydraulik GmbH, zijn een traditioneel bedrijf, de oprichting heeft al in 1907 plaatsgevonden. Het doel van het bedrijf is de bouw en productie volgens de wens van de klant van hydraulische cilinders en betreffende halfproducten. We leveren eveneens hydraulische systemen, inclusief alle verruwingen en besturingen. Onze specialisatie: diepboren, schillen & bruineren, honen, draaien, frezen, automatisch lassen en lassen met robot, montage van hydraulische cilinders. EN ISO 9001 gecertificeerd.

 2. WILLY ZAHN MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Wij zijn uw partner voor hydraulica. Zahn Maschinenbau is een van de toonaangevende leveranciers op het gebied van hydraulica. Wij vervaardigen hydraulische cilinders, speciale cilinders, hydraulische systemen en elektrohydraulische verstelapparaten. Reparatie en nieuwe productie van: Standaard hydraulische cilinder. Standaardcilinders. Speciale cilinders. Dubbele cilinders. Plunger. Vulcilinders. Roterende kolommen. Zuigerstangen. Zuigers. Cilinderbuizen. Elektrohydraulische verstelinrichtingen. Hydraulische systemen.

 3. BEGA SPECIAL TOOLS

  Nederland

  Bega Special Tools is opgericht in 1978. Bega is fabrikant en distributeur van BETEX ® speciaal gereedschap voor een veilige, kosteneffectieve montage en demontage van lagers en aandrijfcomponenten. De tools worden gebruikt in ​​productie- en onderhouds-afdelingen in MRO-en OEM-bedrijven. Bega exporteert naar meer dan 60 landen en levert aan alle soorten industrieën. Met speciale oplossingen bijvoorbeeld in de Wind-, Rail-, Mijnbouw- en Staal-industrie. Ook is Bega distributeur van perma automatische smeersystemen. Wij zijn Perma-tec's grootste voorraadhoudende Distributeur in Europa ! perma-tec werkt al ruim 20 jaar samen met Bega in de Benelux. Medewerkers van Bega worden regelmatig in Duitsland en Nederland geschoold om de laatste ontwikkelingen op zowel smeer-gebied als -toepassingen te volgen. Producten: Montage, inductieverhitters Demontage Bewaking & Uitlijnen Hydrauliek: pompen, cilinders, vijzels 700 bar Automatisch Smeren

 4. SAHGEV

  Frankrijk

  SAHGEV (Société d'Application Hydraulique de Gevigney) is al meer dan dertig jaar gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van hydraulische vijzels voor de industrie, goederenbehandeling, landbouwmachines, materiaal voor openbare werken. SAGHEV biedt een volledig gamma van hydraulische vijzels voor talrijke toepassingen: hydraulische vijzels voor installaties en landbouwmachines, hydraulische vijzels voor het transport, hydraulische vijzels voor landbouwapparatuur, hydrauische vijzels voor de bouwsector...SAHGEV produceert meer dan 32.000 hydraulische vijzels per jaar (hydraulische standaard vijzels of hydraulische vijzels op maat).Ons geïntegreerd tekenbureau en onze ISO 9001 (2008) certificatie stelt ons in staat vijzels van een onberispelijke kwaliteit tegen steeds scherpere prijzen aan te bieden en om aan de behoeften en meest ingewikkelde toepassingen van een clientèle te voldoen die steeds veeleisender is.

 5. HIDROPNEUMATIKA D.O.O.

  Kroatië

  Hidropneumatika d.o.o. is een middelgrote firma gespecialiseerd in de bouw en productie van hydraulische en pneumatische cilinders. Onze jarenlange ervaring gecombineerd met onze vakbekwaamheid zijn uw waarborg voor de perfecte oplossing en producten van hoogwaardige kwaliteit. ISO 9001 gecertificeerd. Professionele adviesservice, grondstoffen van hoge kwaliteit uit EG-landen, productie neemt de ISO-normen in acht, reële prijs-prestatie-ratio.

 6. GP.F. OLEODINAMICA FONSATTI

  Italië

  GPF Oleodinamica is gevestigd in de gemeente Bolzano. GPF Oleodinamica heeft meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van hydraulische en pneumatische installaties, waaronder het ontwerp en de constructie van installaties. GPF Oleodinamica biedt haar professionalisme, deskundigheid en ervaring aan, evenals een reeks artikelen van de bekendste merken voor onmiddellijke levering. We kunnen de installatie ook in alle operationele fasen volgen.

 7. OILCOMP SRL

  Italië

  Onderneming gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van kleppen en hydraulische elementen voor de industrie. Het doel van de onderneming is haar eigen klanten een product te bieden dat zich onderscheidt dankzij de topkwaliteit. De constante inzet voor de ontwikkeling en de verbetering van de producten heeft geleid tot het uitvoeren van een uitgebreid assortiment oplossingen voor hydraulische toepassingen, van de meest algemene tot de meest specifieke en custom made producten.

 8. DOUCE HYDRO (SA)

  Frankrijk

  Fabrikant van standaard en speciale hydraulische vijzels in alle maten, van grote afmeting en levert cilinders voor elk type gevoede hydraulische persen. Wij leveren ook perskolommen, hydraulische collectors, of perslijsten Wij brengen een KERADOUCE deklaag aan op de cilinderstangen. Het gaat hier om een innoverende beschermlaag, uitgebreid getest en uiterst efficiënt.

 9. SYBERMAT

  België

  Sybermat is gespecialiseerd in de klein- en groothandel in industriële artikelen bedoeld om opgenomen te worden in uw technische en industriële projecten en industrieën. Op het gebied van de automatisering, het ontwerp en het combineren van verschillende technologieën hebben wij steeds een oplossing voor uw probleem. Wij bieden diverse merken producten die aan uiteenlopende behoeften voldoen op het gebied van de industriële integratie of het ontwerp.

 10. HIDRO PISTONS

  Turkije

  Het bedrijf HIDRO PISTONS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cilinders, hydraulisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren rollen van staal, hydraulische vijzels, hydraulische aandrijving, en hydraulische zuigerpompen. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis