• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vis - gemarineerd

Resultaten voor

Vis - gemarineerd - Import export

 1. EKONOMIK BALIKCILIK

  Turkije

  Het bedrijf EKONOMIK BALIKCILIK, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Vis. Het is tevens aanwezig in de sectoren verse vis, gemarineerde vis, geviste zoetwatervis, en ingevroren vis. Het is gevestigd in Nevşehir, Turkije.

 2. SUSHISMAK

  Oekraïne

  Het bedrijf SUSHISMAK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vis - gemarineerd. Het is tevens aanwezig in de sectoren sigarettenhandelaars, pizza's, verse kant-en-klare visgerechten, en bewerkte vis et visserijproducten. Het is gevestigd in Kharkov, Oekraïne.

 3. VISHANDEL JAN VAN AS EN ZONEN B.V.

  Nederland

  Het bedrijf VISHANDEL JAN VAN AS EN ZONEN B.V., is een Groothandelaar, en actief in de sector Vis. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis - diepvries, Vis - gerookt en gezouten, Vis - gemarineerd, Vis - diepvries, Vis - gerookt en gezouten, en Vis - gemarineerd. Het is gevestigd in Amsterdam, Nederland.

 4. ECO FISH SAS

  Italië

  Het bedrijf ECO FISH SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vis - gemarineerd. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voedingsverwerking, verpakte zalm, specialiteiten met zalm, Zalmborst, en Voedingsverwerking. Het is gevestigd in Gravina In Puglia, Italië.

 5. NORD EST FOOD CATERING S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf NORD EST FOOD CATERING S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Vis - gemarineerd. Het is gevestigd in Rovigo, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CAPITAINE COOK

  Frankrijk

  Het bedrijf CAPITAINE COOK, en actief in de sector Vis - gemarineerd. Het is tevens aanwezig in de sectoren Visconserven, Vis - gerookt en gezouten, Visconserven, en Vis - gerookt en gezouten. Het is gevestigd in Clohars Carnoët, Frankrijk.

 2. ANDREW RACE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ANDREW RACE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vis - gemarineerd. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aquariumvissen, Vis - gerookt en gezouten, Aquariumvissen, en Vis - gerookt en gezouten. Het is gevestigd in Mallaig, Verenigd Koninkrijk.

 3. GENDREAU

  Frankrijk

  Het bedrijf GENDREAU, en actief in de sector Visconserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis - gemarineerd, Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Vis - gemarineerd, en Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen. Het is gevestigd in Saint Gilles Croix De Vie, Frankrijk.

 4. DENHOLM FISHSELLING LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf DENHOLM FISHSELLING LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zoetwatervis. Het is tevens aanwezig in de sectoren Visserij - import-export, Vis - diepvries, Vis - gemarineerd, Visserij - import-export, Vis - diepvries, en Vis - gemarineerd. Het is gevestigd in Glasgow, Verenigd Koninkrijk.

 5. ZMK DELIKATES SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf ZMK DELIKATES SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vis - gemarineerd. Het is tevens aanwezig in de sectoren Visverwerking, en Visverwerking. Het is gevestigd in Ostrow Wielkopolski, Polen.

 1. GEIROM OÜ

  Estland

  Het bedrijf GEIROM OÜ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vis - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis - gerookt en gezouten, Vis - gemarineerd, Vis - gerookt en gezouten, en Vis - gemarineerd. Het is gevestigd in Tallinn, Estland.

 2. PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWE REKIN JERZY CIELAK

  Polen

  Het bedrijf PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWE REKIN JERZY CIELAK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vis - gemarineerd. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis - gerookt en gezouten, en Vis - gerookt en gezouten. Het is gevestigd in Brzeznica Debicka, Polen.

 1. CAMARCO BROS A D

  Bulgarije

  Het bedrijf CAMARCO BROS A D, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees - gedroogd, Vis - gemarineerd, Vlees - gedroogd, en Vis - gemarineerd. Het is gevestigd in Sofia, Bulgarije.

 2. BARDET LE GRAND LARGE

  Frankrijk

  Het bedrijf BARDET LE GRAND LARGE, en actief in de sector Zeevis. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis - gemarineerd, Vis - diepvries, Vis - gemarineerd, en Vis - diepvries. Het is gevestigd in Gennevilliers, Frankrijk.

 3. STE IMMOBILIERE ROQUE

  Frankrijk

  Het bedrijf STE IMMOBILIERE ROQUE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis - gemarineerd, en Vis - gemarineerd. Het is gevestigd in Collioure, Frankrijk.

 4. RAPS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf RAPS GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis - gemarineerd, en Vis - gemarineerd. Het is gevestigd in Kulmbach, Duitsland.

 5. SC PASTRAVIORUL IMPEX SRL

  Roemenië

  Het bedrijf SC PASTRAVIORUL IMPEX SRL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vis - gemarineerd. Het is tevens aanwezig in de sectoren gemarineerde vis, en gerookte vis. Het is gevestigd in Ploiesti, Roemenië.

 6. UNIMEDIA. SRL

  Italië

  Het bedrijf UNIMEDIA. SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Vis - gemarineerd. Het is tevens aanwezig in de sectoren makerelen. Het is gevestigd in Cilavegna., Italië.

 7. HEINRICH ABELMANN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HEINRICH ABELMANN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis - gemarineerd, en Vis - gemarineerd. Het is gevestigd in Bremerhaven, Duitsland.

 8. WILHELM GOEDEKEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WILHELM GOEDEKEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis - gemarineerd, en Vis - gemarineerd. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 1. NEGRO 2000

  Roemenië

  Het bedrijf NEGRO 2000, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vis - gerookt en gezouten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis - gemarineerd, en Vis - gemarineerd. Het is gevestigd in Bucuresti, Roemenië.

 2. HOMARD ATLANTIQUE

  Frankrijk

  Het bedrijf HOMARD ATLANTIQUE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis - gemarineerd, en Vis - gemarineerd. Het is gevestigd in Roscoff, Frankrijk.

 3. NORDSEE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf NORDSEE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis - gemarineerd, en Vis - gemarineerd. Het is gevestigd in Bremerhaven, Duitsland.

 4. HUBCO

  Frankrijk

  Het bedrijf HUBCO, en actief in de sector Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis - gemarineerd, en Vis - gemarineerd. Het is gevestigd in Chevilly Larue, Frankrijk.

 5. IASCAIGH OILEAIN IOLAIR (EIRE) TEORANTA

  Ierland

  Het bedrijf IASCAIGH OILEAIN IOLAIR (EIRE) TEORANTA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vis - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis - gemarineerd, en Vis - gemarineerd. Het is gevestigd in Ballina, Ierland.

 6. DREWS FEINKOST GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DREWS FEINKOST GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis - gemarineerd, en Vis - gemarineerd. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 7. HEINZ RINNER LACHSRÄUCHEREI INH.: UWE RINNER E.K.

  Duitsland

 8. FISCH GÜLTZOW GMBH

  Duitsland

 9. VIAVAL CONSERVAS SL

  Spanje

 10. KÄLID

  Estland

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis