• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vis - gerookt en gezouten

Resultaten voor

Vis - gerookt en gezouten - Import export

 1. ZALMKOERIER

  Nederland

  Zalmkoerier.nl is een onderdeel van zeevisgroothandel Seafish Urk. Kwaliteit en smaakbeleving, dat is voor ons het belangrijkste! Naast onze gerookte visproducten hebben wij ook een rijke keur aan verse visproducten. Onze rokerij is een AMBACHTELIJKE ROKERIJ, waarbij wij heel veel zorg besteden aan het rookproces. Kwaliteit staat bij ons voorop! Gerookte vis van Zalmkoerier is een ware delicatesse en wordt gerookt met jaren ervaring en volgens een geheim recept van zout- en kruiden mengels. Ook wordt er door het combineren met diverse houtsoorten de smaak verfijnd, en de juiste kleur en de typische geur verkregen. Daarnaast roken wij niet machinaal maar ambachtelijk op authentieke wijze. Onze gerookte vis is dan ook een bijzondere gezonde lekkernij en het proberen meer dan waard! Wij verkopen uitsluitend vis die op een verantwoorde manier is gevangen of gekweekt.

 2. W.KOKSPAARNDAM

  Nederland

  Kernactiviteiten Onze kernactiviteit is het op traditionele wijze, in ouderwetse rookhang, roken van paling, zalm en forellen.De ambachtelijke methode van roken is duidelijk het stokpaardje van de huidige bedrijfsleiding. Naast paling, zalm en forellen, levert W. Kok Spaarndam B.V. een breed assortiment met diepvriesvisspecialiteiten aan de vishandel, -groothandel en horecagroothandel. Tezamen met de ambachtelijke kwaliteit van de gerookte producten vormen service en betrouwbaarheid de basis voor een verdere ontwikkeling in zowel binnen- als buitenland. Hofleverancier Ter gelegenheid van het 100-jarigbestaan in 1960 werd door H.M. Koningin Juliana het recht verleend tot het voeren van het Koninklijk Wapen met de titel 'Hofleverancier'. Deze titel wordt natuurlijk nog altijd met trots gedragen. Het predicaat 'Hofleverancier' staat onder meer voor bewezen kwaliteit, en continuïteit van de onderneming. Het symboliseert als het ware het respect, de waarderingen het vertrouwen van de vorstin. Voor meer informatie over "Hofleverancier" kunt u kijken op www.hofleverancier.com.

 3. BACALAOS ALEJANDRA

  Spanje

  SINDS 1932 DE BESTE KABELJAUW UIT DE NOORDELIJKE WATEREN. Met behulp van de traditionele fileermethode, zijn onze producten speciaal geschikt voor de bereiding van allerlei gastronomische gerechten. Op dezelfde manier kunnen wij door deze methode de stukken, het type filering, het gewicht en de afmeting van de stukken aanpassen aan de smaak en de vereisten van onze clientèle.

 4. CONSERVAS LINDA PLAYA

  Spanje

  Bij Linda Playa produceren en verkopen we gepekelde ansjovis. We beantwoorden aan de behoeften van de nationale en internationale markt. We bereiden de ansjovis en het pekelnat op ambachtelijke wijze. We zijn gevestigd te Colindres, een strategische landtong in de Cantabrische zee.

 5. SEAGULL NV

  België

  Sedert 1859 bestaat het bedrijf Seagull in Brugge als traditionele visrokerij, vooral gespecialiseerd in het roken van sprotjes, haring en makreel.Vandaag is Seagull marktleider van pelagische gerookte visproducten met haar nationale merk Appetit en haar distributiemerken.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ROYAL CAVIAR

  Duitsland

  Het bedrijf ROYAL CAVIAR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vis - gerookt en gezouten. Het is tevens aanwezig in de sectoren kaviaar, Wilde kaviaar, en Kweekkaviaar. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 2. SIMON DUTRIAUX

  Frankrijk

  Het bedrijf SIMON DUTRIAUX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vis - gerookt en gezouten. Het is tevens aanwezig in de sectoren salades van schaal- en schelpdieren. Het is gevestigd in Vendin Le Vieil, Frankrijk.

 3. LE MOULIN DU COUVENT

  Frankrijk

  Het bedrijf LE MOULIN DU COUVENT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vis - gerookt en gezouten. Het is gevestigd in Descartes, Frankrijk.

 4. SODIAL

  België

  Het bedrijf SODIAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vis - gerookt en gezouten. Het is gevestigd in Jumet, België.

 5. ARGIS GALAC'SEA

  Frankrijk

  Het bedrijf ARGIS GALAC'SEA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Diepvriesproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schaal- en schelpdieren - diepvries, Vis - diepvries, Vis - gerookt en gezouten, Schelp- en schaaldieren, Schaal- en schelpdieren - diepvries, Vis - diepvries, Vis - gerookt en gezouten, en Schelp- en schaaldieren. Het is gevestigd in Lorient, Frankrijk.

 1. RIBERALVES, COMÉRCIO E INDÚSTRIA DE PRODUTOS ALIMENTARES, S.A

  Portugal

  Het bedrijf RIBERALVES, COMÉRCIO E INDÚSTRIA DE PRODUTOS ALIMENTARES, S.A, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis - gerookt en gezouten, Vis - gerookt en gezouten, specialiteiten met kabeljauw, bevroren kabeljauw, en gezouten kabeljauw. Het is gevestigd in Torres Vedras, Portugal.

 2. CAVIAR PETROSSIAN

  Frankrijk

  Het bedrijf CAVIAR PETROSSIAN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vis - gerookt en gezouten. Het is tevens aanwezig in de sectoren kaviaar, en Delicatessen. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 1. TAGLIAPIETRA E FIGLI SRL

  Italië

  Het bedrijf TAGLIAPIETRA E FIGLI SRL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vis - gerookt en gezouten. Het is tevens aanwezig in de sectoren kabeljauw, stokvis, kabeljauwfilet, en voorbereide kabeljauw. Het is gevestigd in Mestre, Italië.

 2. DIE RÄUCHEREI GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf DIE RÄUCHEREI GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vis - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis - gerookt en gezouten, export van diepvriesvis, viswinkels, Vis - gerookt en gezouten, en zeeproducten diepvries. Het is gevestigd in Klein Meckelsen, Duitsland.

 3. NEPTUN SEAFOOD APS

  Denemarken

  Het bedrijf NEPTUN SEAFOOD APS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vis - gerookt en gezouten. Het is tevens aanwezig in de sectoren bedieningspaneel. Het is gevestigd in Løgstør, Denemarken.

 4. LEONIDIS COMPANY

  Griekenland

  Het bedrijf LEONIDIS COMPANY, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Vis - gerookt en gezouten. Het is tevens aanwezig in de sectoren zeeproducten diepvries. Het is gevestigd in Kavala, Griekenland.

 5. EMILE FOURNIER & FILS - GROSSISTE EN SALAISONS MARITIMES

  Frankrijk

  Het bedrijf EMILE FOURNIER & FILS - GROSSISTE EN SALAISONS MARITIMES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vis - gerookt en gezouten. Het is gevestigd in Calais, Frankrijk.

 6. ALBATROSS SEAFOODS

  Ierland

  Het bedrijf ALBATROSS SEAFOODS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vis - gerookt en gezouten. Het is tevens aanwezig in de sectoren zalm, gerookte zalm, en vissen. Het is gevestigd in Killybegs, Ierland.

 7. YAVUZLAR OTOMATIV BALIKÇILIK SAN VE TIC LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf YAVUZLAR OTOMATIV BALIKÇILIK SAN VE TIC LTD STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vis - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis - gerookt en gezouten, forel, Vis - gerookt en gezouten, rivierbaarzen, en zeebaars. Het is gevestigd in Denizli, Turkije.

 8. JAEGER-VERSAND

  Duitsland

  Het bedrijf JAEGER-VERSAND, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vis - gerookt en gezouten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, Kook- en rookinstallaties voor vleeswarenbereiding, Zuivelindustrie - machines en materialen, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, Kook- en rookinstallaties voor vleeswarenbereiding, en Zuivelindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Bonefeld, Duitsland.

 1. RÄUCHERZWERG

  Duitsland

  Het bedrijf RÄUCHERZWERG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schelp- en schaaldieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis, Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken, Vis - gerookt en gezouten, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Vis, Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken, Vis - gerookt en gezouten, en Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Neufeld, Duitsland.

 2. JOST RÄUCHERSCHRÄNKE JOSEF UND WALTHER STEGHERR GBR

  Duitsland

  Het bedrijf JOST RÄUCHERSCHRÄNKE JOSEF UND WALTHER STEGHERR GBR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vis - gerookt en gezouten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, Kook- en rookinstallaties voor vleeswarenbereiding, Zuivelindustrie - machines en materialen, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, Kook- en rookinstallaties voor vleeswarenbereiding, en Zuivelindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Röfingen, Duitsland.

 3. SALAZONES COBASAL S.L

  Spanje

  Het bedrijf SALAZONES COBASAL S.L, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vis - gerookt en gezouten. Het is tevens aanwezig in de sectoren zalm, sardine, en kabeljauw. Het is gevestigd in Baza, Spanje.

 4. IMPORTGROUP

  Oekraïne

  Het bedrijf IMPORTGROUP, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vis - gerookt en gezouten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zoute koekjes en zoutjes, import, zoutwatervis, en Zoute koekjes en zoutjes. Het is gevestigd in Donetsk, Oekraïne.

 5. PREGI DI SICILIA

  Malta

  Het bedrijf PREGI DI SICILIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vis - gerookt en gezouten. Het is gevestigd in Mellieha, Malta.

 6. SALM INVEST GROUP

  België

  Het bedrijf SALM INVEST GROUP, is een Distributeur, en actief in de sector Vis - gerookt en gezouten. Het is tevens aanwezig in de sectoren gerookte zalm. Het is gevestigd in Fleurus, België.

 7. LVIVMOREPRODUCT

  Oekraïne

  Het bedrijf LVIVMOREPRODUCT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vis - gerookt en gezouten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis, zeeproducten, bewerkte vis et visserijproducten, ingevroren schaal- en schelpdieren, en Vis. Het is gevestigd in Lvov, Oekraïne.

 8. BASKCOD

  Spanje

  Het bedrijf BASKCOD, is een Distributeur, en actief in de sector Vis - gerookt en gezouten. Het is gevestigd in Lemona, Spanje.

 9. ARTISAN DU SAUMON (L')

  België

  Het bedrijf ARTISAN DU SAUMON (L'), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vis - gerookt en gezouten. Het is tevens aanwezig in de sectoren gerookte zalm, en verpakte zalm. Het is gevestigd in Boirs, België.

 10. VIALCO SKOURTOPOULOS S.A.

  Griekenland

  Het bedrijf VIALCO SKOURTOPOULOS S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vis - gerookt en gezouten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis - gezouten, en visconserven. Het is gevestigd in Velestino, Griekenland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis