• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vis - gerookt en gezouten

Resultaten voor

Vis - gerookt en gezouten - Import export

 1. ZALMKOERIER

  Nederland

  Zalmkoerier.nl is een onderdeel van zeevisgroothandel Seafish Urk. Kwaliteit en smaakbeleving, dat is voor ons het belangrijkste! Naast onze gerookte visproducten hebben wij ook een rijke keur aan verse visproducten. Onze rokerij is een AMBACHTELIJKE ROKERIJ, waarbij wij heel veel zorg besteden aan het rookproces. Kwaliteit staat bij ons voorop! Gerookte vis van Zalmkoerier is een ware delicatesse en wordt gerookt met jaren ervaring en volgens een geheim recept van zout- en kruiden mengels. Ook wordt er door het combineren met diverse houtsoorten de smaak verfijnd, en de juiste kleur en de typische geur verkregen. Daarnaast roken wij niet machinaal maar ambachtelijk op authentieke wijze. Onze gerookte vis is dan ook een bijzondere gezonde lekkernij en het proberen meer dan waard! Wij verkopen uitsluitend vis die op een verantwoorde manier is gevangen of gekweekt.

 2. W.KOKSPAARNDAM

  Nederland

  Kernactiviteiten Onze kernactiviteit is het op traditionele wijze, in ouderwetse rookhang, roken van paling, zalm en forellen.De ambachtelijke methode van roken is duidelijk het stokpaardje van de huidige bedrijfsleiding. Naast paling, zalm en forellen, levert W. Kok Spaarndam B.V. een breed assortiment met diepvriesvisspecialiteiten aan de vishandel, -groothandel en horecagroothandel. Tezamen met de ambachtelijke kwaliteit van de gerookte producten vormen service en betrouwbaarheid de basis voor een verdere ontwikkeling in zowel binnen- als buitenland. Hofleverancier Ter gelegenheid van het 100-jarigbestaan in 1960 werd door H.M. Koningin Juliana het recht verleend tot het voeren van het Koninklijk Wapen met de titel 'Hofleverancier'. Deze titel wordt natuurlijk nog altijd met trots gedragen. Het predicaat 'Hofleverancier' staat onder meer voor bewezen kwaliteit, en continuïteit van de onderneming. Het symboliseert als het ware het respect, de waarderingen het vertrouwen van de vorstin. Voor meer informatie over "Hofleverancier" kunt u kijken op www.hofleverancier.com.

 3. PALINGROKERIJ KONTER

  Nederland

  Bij ons in de rokerij roken wij verschillende soorten paling zoals IJsselmeer-, Ieren- en kweekpaling. De paling wordt op ambachtelijke wijze gerookt met houtkrullen, eikensnippers en echte eikenhoutblokken. Onze palingen zijn puur natuur en zijn niet geïnjecteerd. Eerst wordt de paling van ingewanden ontdaan en dan aan speten geprikt. Vervolgens gaan ze in de rookhangen en het roken kan beginnen. Na ongeveer 2 uur zijn ze klaar en kunnen ze afkoelen om heel ingepakt te worden of om te fileren. Ook roken wij makreel, meerval, poon en dergelijke.

 4. BACALAOS ALEJANDRA

  Spanje

  SINDS 1932 DE BESTE KABELJAUW UIT DE NOORDELIJKE WATEREN. Met behulp van de traditionele fileermethode, zijn onze producten speciaal geschikt voor de bereiding van allerlei gastronomische gerechten. Op dezelfde manier kunnen wij door deze methode de stukken, het type filering, het gewicht en de afmeting van de stukken aanpassen aan de smaak en de vereisten van onze clientèle.

 5. CONSERVAS LINDA PLAYA

  Spanje

  Bij Linda Playa produceren en verkopen we gepekelde ansjovis. We beantwoorden aan de behoeften van de nationale en internationale markt. We bereiden de ansjovis en het pekelnat op ambachtelijke wijze. We zijn gevestigd te Colindres, een strategische landtong in de Cantabrische zee.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SEAGULL NV

  België

  Sedert 1859 bestaat het bedrijf Seagull in Brugge als traditionele visrokerij, vooral gespecialiseerd in het roken van sprotjes, haring en makreel.Vandaag is Seagull marktleider van pelagische gerookte visproducten met haar nationale merk Appetit en haar distributiemerken.

 2. ROYAL CAVIAR

  Duitsland

 3. ARGIS GALAC'SEA

  Frankrijk

 4. EMILE FOURNIER & FILS - GROSSISTE EN SALAISONS MARITIMES

  Frankrijk

 5. DIE RÄUCHEREI GMBH & CO. KG

  Duitsland

 1. TAGLIAPIETRA E FIGLI SRL

  Italië

 2. SIMON DUTRIAUX

  Frankrijk

 1. NEPTUN SEAFOOD APS

  Denemarken

 2. LEONIDIS COMPANY

  Griekenland

 3. YAVUZLAR OTOMATIV BALIKÇILIK SAN VE TIC LTD STI

  Turkije

 4. ALBATROSS SEAFOODS

  Ierland

 5. CAVIAR PETROSSIAN

  Frankrijk

 6. RIBERALVES, COMÉRCIO E INDÚSTRIA DE PRODUTOS ALIMENTARES, S.A

  Portugal

 7. SODIAL

  België

 8. IMPORTGROUP

  Oekraïne

 1. SALM INVEST GROUP

  België

 2. PREGI DI SICILIA

  Malta

 3. JAEGER-VERSAND

  Duitsland

 4. LVIVMOREPRODUCT

  Oekraïne

 5. ROMA. PHPU

  Polen

 6. SARL WILLIAM AND JAMES

  Frankrijk

 7. BORVO TRAITEUR

  Frankrijk

 8. SALAZONES MORENO

  Spanje

 9. VISHANDEL JAN VAN AS EN ZONEN B.V.

  Nederland

 10. ANDREW RACE

  Verenigd Koninkrijk