• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vis - gevriesdroogd

Resultaten voor

Vis - gevriesdroogd - Import export

 1. SETRACO NV

  België

  Na 25 jaar is Setraco nog steeds één van de snelst groeiende bedrijven in de internationale markt van diepgevroren visproducten. Vanuit de kantoren in België wordt de productie in Groot-Brittannië (Jarrow, South Tyneside) en Frankrijk (Ouistreham) aangestuurd.Setraco biedt een brede variëteit aan van seafood-producten, waaronder visfilets, garnalen, bereidingen, fingerfood en ingrediënten voor industriële toepassingen. De producten vinden hun weg naar de retail, de groothandel, catering en de industrie. Dit onder eigen merk of onder private label van de klant.

 2. GROUP SAGUN

  Turkije

  Het bedrijf GROUP SAGUN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vis. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis - gevriesdroogd, tonijn, gemarineerde ansjovisfilets, diepvries vis, en Vis - gevriesdroogd. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. ÖYKÜM SU ÜRÜNLERI A.Ş

  Turkije

  Het bedrijf ÖYKÜM SU ÜRÜNLERI A.Ş, is een Distributeur, en actief in de sector Vis - gevriesdroogd. Het is tevens aanwezig in de sectoren forel, bureau-artikelen, en rivierbaarzen. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 4. LUGRADE - BACALHAU DE COIMBRA, SA

  Portugal

  Het bedrijf LUGRADE - BACALHAU DE COIMBRA, SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vis - gevriesdroogd. Het is tevens aanwezig in de sectoren kabeljauw. Het is gevestigd in Coimbra, Portugal.

 5. ATLANTIC BOOM FOOD

  Verenigde Staten

  Het bedrijf ATLANTIC BOOM FOOD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vis - gevriesdroogd. Het is tevens aanwezig in de sectoren cashewnoten, en arachidemeel. Het is gevestigd in New York, Verenigde Staten.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. YAYÇET SU ÜRÜNLERI LTD ŞTI.

  Turkije

  Het bedrijf YAYÇET SU ÜRÜNLERI LTD ŞTI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vis - gevriesdroogd. Het is tevens aanwezig in de sectoren import-export van paarden. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 2. ZHOUSHAN PENGLAI AQUATIC PRODUCT

  China

  Het bedrijf ZHOUSHAN PENGLAI AQUATIC PRODUCT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vis - gevriesdroogd. Het is gevestigd in Zhoushan Zhejiang, China.

 3. AMZIL SEAFOOD SARL

  Marokko

  Het bedrijf AMZIL SEAFOOD SARL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vis - gevriesdroogd. Het is gevestigd in Agadir, Marokko.

 4. ICELAND FREEZE DRY

  IJsland

  Het bedrijf ICELAND FREEZE DRY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Groenten - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis - gevriesdroogd, Vlees - gevriesdroogd, Groenten - gevriesdroogd, Vis - gevriesdroogd, Vlees - gevriesdroogd, en Groenten - gevriesdroogd. Het is gevestigd in Þorlákshöfn, IJsland.

 5. BRODOKOMERC NOVA D.O.O.

  Kroatië

  Het bedrijf BRODOKOMERC NOVA D.O.O., is een Dienstverlener, en actief in de sector Supermarkten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees - gedroogd, Vis - gevriesdroogd, Vlees - gedroogd, en Vis - gevriesdroogd. Het is gevestigd in Rijeka, Kroatië.

 1. INTERAGROPROD

  Oekraïne

  Het bedrijf INTERAGROPROD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vis - gevriesdroogd. Het is gevestigd in Kyiv, Oekraïne.

 2. CETUSSAC -PERU

  Peru

  Het bedrijf CETUSSAC -PERU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vis - gevriesdroogd. Het is tevens aanwezig in de sectoren diepvries schaal- en schelpdieren, en jakobsschelp. Het is gevestigd in Paita, Peru.

 1. RONGCHENG RENHUA AQUATIC CO., LTD.

  China

  Het bedrijf RONGCHENG RENHUA AQUATIC CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vis - gevriesdroogd. Het is gevestigd in rongcheng, China.

 2. OCEANS AND SEAS LTD

  Bulgarije

  Het bedrijf OCEANS AND SEAS LTD, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Vis - gevriesdroogd. Het is gevestigd in Sofia, Bulgarije.

 3. FISCHEN LADEN RONDILLA

  Spanje

  Het bedrijf FISCHEN LADEN RONDILLA, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Vis - gevriesdroogd. Het is tevens aanwezig in de sectoren viswinkels. Het is gevestigd in Valladolid, Spanje.

 4. TANDIS PERSIAN GOLF

  Iran

  Het bedrijf TANDIS PERSIAN GOLF, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vis - gevriesdroogd. Het is tevens aanwezig in de sectoren garnalen, en tonijn. Het is gevestigd in Bushehr, Iran.

 5. EIRANOVA FISHERIES LTD

  Ierland

  Het bedrijf EIRANOVA FISHERIES LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vis - gevriesdroogd. Het is tevens aanwezig in de sectoren Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken, Vis - gerookt en gezouten, Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken, en Vis - gerookt en gezouten. Het is gevestigd in Bantry, Ierland.

 6. SIRENA COLDSTORES A/S

  Denemarken

  Het bedrijf SIRENA COLDSTORES A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis - gevriesdroogd, en Vis - gevriesdroogd. Het is gevestigd in Esbjerg, Denemarken.

 7. FOODS TRADING SRL

  Italië

  Het bedrijf FOODS TRADING SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis - gevriesdroogd, en Vis - gevriesdroogd. Het is gevestigd in Fontanellato (PR), Italië.

 8. TAIZHOU HUATONG AQUATIC CO., LTD

  China

  Het bedrijf TAIZHOU HUATONG AQUATIC CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vis - gevriesdroogd. Het is gevestigd in Taizhou, China.

 1. KIMBEX, S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf KIMBEX, S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vis - gevriesdroogd. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis - diepvries, en Vis - diepvries. Het is gevestigd in Ostrava, Tsjechische Rep..

 2. VICIUNAI BALTIC O U

  Estland

  Het bedrijf VICIUNAI BALTIC O U, en actief in de sector Diepvriesproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis - gevriesdroogd, Vis - diepvries, Vis - gevriesdroogd, en Vis - diepvries. Het is gevestigd in Tallinn, Estland.

 3. LOFOTKOMPANIET AS

  Noorwegen

  Het bedrijf LOFOTKOMPANIET AS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vis - gerookt en gezouten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken, Vis - gevriesdroogd, Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken, en Vis - gevriesdroogd. Het is gevestigd in Kristiansund N, Noorwegen.

 4. TECHNO KILL

  Pakistaan

  Het bedrijf TECHNO KILL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vis - gevriesdroogd. Het is gevestigd in Karachi, Pakistaan.

 5. HAFNARFELL HF

  IJsland

  Het bedrijf HAFNARFELL HF, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis - gevriesdroogd, en Vis - gevriesdroogd. Het is gevestigd in Hafnarfirði, IJsland.

 6. LOWESTOFT COLD STORE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf LOWESTOFT COLD STORE LTD, en actief in de sector Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis - gevriesdroogd, en Vis - gevriesdroogd. Het is gevestigd in Lowestoft, Verenigd Koninkrijk.

 7. ANGE AQUA MARINE INTERNATIONAL

  Sri-Lanka

  Het bedrijf ANGE AQUA MARINE INTERNATIONAL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vis - gevriesdroogd. Het is gevestigd in ANGODA, Sri-Lanka.

 8. SANYO CORPORATION

  Japan

  Het bedrijf SANYO CORPORATION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vis - gevriesdroogd. Het is gevestigd in Fukukoa, Japan.

 9. HANLON PROPERTIES LTD

  Ierland

  Het bedrijf HANLON PROPERTIES LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis - gevriesdroogd, en Vis - gevriesdroogd. Het is gevestigd in Dublin, Ierland.

 10. GARJUSAN 2000 S.L.

  Spanje

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis