• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • visable supports ukrainian companies

Resultaten voor

Visable supports ukrainian companies - Import export

 1. JOSE-AMORALES

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Jose Amorales is een Oekraïense schoenenfabrikant. Onze schoenen zijn gemaakt met behulp van een speciale technologie van het schuimen van moderne materialen EVA. Het assortiment schoenen is zeer divers, het omvat ook zomermodellen - ballet flats, slippers, crocs, mocassins, overschoenen, en winterschoenen - ugg boots, slangen en laarzen met bont of fleece. De collectie bevat dames-, heren- en tienerschoenen. Schoeisel van EVA verschilt in gering gewicht, en ook in duurzaamheid en elasticiteit.Dit materiaal is elastisch, bestand tegen vervorming, maar het belangrijkste is dat het niet giftig is, geen onaangename geur heeft en zelfs een antimicrobiële werking heeft. Een ander voordeel van schoenen die van EVA zijn gemaakt, zijn de lage prijzen. Alle schoenen zijn vervaardigd volgens de laatste technologie. De door Jose Amorales geproduceerde schoenen hebben alle nodige documenten waaruit blijkt dat onze EVA-schoenen van onberispelijke kwaliteit zijn. De producten ondergaan een dubbele kwaliteitscontrole. Het schoeisel Jose Amorales van EVA is erg in trek door zijn unieke eigenschappen. Zomerse modellen van schoenen van EVA zijn helder, licht, zacht, gemakkelijk te wassen, comfortabel om te dragen. Hun zolen zijn elastisch, ze veren zeer goed, en maken het mogelijk om op heet zand en stenen mogelijk. Deze schoenen zijn niet alleen geschikt voor het strand, maar ook voor recreatie buitenshuis.

 2. TRIO UKRAINE LLC

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  TRIO UKRAINE LLC (TM TRIO) is een Oekraïense producent van innovatieve VER infrarode verwarmingsinstallaties en kleine huishoudelijke apparaten voor thuis, kantoren, opslagruimtes, hotels en overige woon- of werkomgevingen en vormen een uitstekende aanvullende warmtebron naast centrale verwarmingssystemen voor het verwarmen van woningen zonder installatie of extra uitrustingen. Dankzij de VER infrarood technologie zijn deze verwarmingsinstallatie uiterst zuinig in gebruik, aangenaam (drogen de lucht niet uit) en hebben ze een prachtige look. VER infrarood technologie zendt stralen uit die vergelijkbaar zijn met zonnestralen en nuttig zijn voor levende organismen. Ze verwarmen direct het lichaam van binnenuit zonder de lucht als warmtewisselaar te hoeven gebruiken. Onze producten worden sinds 2010 in Kyiv/Oekraïne vervaardigd met onze eigen gepatenteerde technologie. Onze meest geëxporteerde artikelen: wandgemonteerde verwarmingspanelen, mobiele vloerverwarming en verwarmende pads en matten voor mensen en dieren (huisdieren). Wij gebruiken hoogwaardige materialen en onderdelen maar hanteren schappelijke prijzen dankzij eenvoudige maar technologisch efficiënte oplossingen en processen. Ons bestverkochte product is het wandgemonteerde verwarmingspaneel (met afbeelding op de voorzijde) dat minder energie verbruikt dan standaard verwarmingen, eenvoudig te vervoeren is en geleverd kan worden met een afbeelding op maat in hoge resolutie (bedrijfslogo, slagzin, reclame, politiek bericht, gezinsfoto, enz.). Wij zoeken nationale verdelers en groothandelaren in Europa en overige landen voor samenwerking.

 3. AGROPRODSERVICE, THE PRIVATE AGROINDUSTRIAL ENTERPRISE

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het agro-industriële privébedrijf 'Agroprodservice' is in zijn 24-jarig bestaan opgeklommen tot de Top 3 van landbouwbedrijven in West-Oekraïne. De totale oppervlakte van de door Agroprodservice bewerkte vruchtbare grond beslaat circa 45.000 hectare. Wij verbouwen maïs, wintertarwe en -rogge, zonnebloempitten, sojabonen, lenterogge en -tarwe, koolzaad, erwten en suikerbieten. De veestapel telt meer dan 3.000 koppen. De dubbeldoeldieren leveren een jaarlijkse productie van 1.225 ton rundvlees op. De ervaring met bedrijven in Europa en internationaal vermaarde merken word benut voor een zo groot mogelijke opbrengst en kwaliteit van de granen en de groente- en de suikerbietgewassen. Het Agro-industriële privébedrijf 'Agroprodservice' is zich bewust van het belang van milieubescherming en één van de kernprincipes van het bedrijf is dan ook 'niet schaden'. Het bedrijf draagt zorg voor het milieu, steunt ecologische programma's en wijdt zich volop aan zijn taak.

 4. UDEN-UKRAINE

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Wij zijn een nationale fabrikant van energiebesparende verwarmingen, gevestigd in het hart van Oekraïne, in de plaats Kropyvnytskyi. Wij bieden al 17 jaar lang warmte en esthetiek aan honderdduizenden klanten in Oekraïne en het buitenland dankzij ons merk UDEN-S. Het geheim van onze grote populariteit schuilt in de moderne, hoogwaardige, betrouwbare, zuinige, eenvoudig te bedienen, milieuvriendelijke en bovenal uiterst stijlvolle producten . Eigenaren van privé-, commerciële of openbare ruimtes, inclusief die met specifieke vereisten - crèches, scholen, ziekenhuizen, musea, enz., zijn overtuigd van de doeltreffendheid van de UDEN-S verwarming op de lange termijn. Het geheim achter onze duurzame reputatie schuilt in ons constant streven naar uitmuntendheid. Wij zijn er trots op moderne, hoogwaardige verwarmingsoploosignen te vervaardigen die niet alleen betrouwbaar maar tevens uiterst zuinig en gebruikersvriendelijk zijn. Onze producten zijn ontworpen met het milieu in gedachten om er zeker van te zijn dat ze slechts een beperkte ecologische voetafdruk hebben. Daarnaast werkt ons ontwerpteam onvermoeibaar door om te garanderen dat onze verwarmingen niet alleen efficiënt maar tevens uiterst stijlvol zijn om bij elk interieur aan te sluiten. Wij hebben een gevarieerd klantenbestand van particuliere eigenaren op zoek naar een knusse en comfortabele inrichting tot handelsbedrijven en openbare instellingen met unieke verwarmingsbehoeften. Of dit nu crèches, scholen, ziekenhuizen, musea of overige instellingen betreft, de UDEN-S verwarmingssystemen hebben hun efficiëntie en betrouwbaarheid reeds dubbel en dwars bewezen.

 5. GK KUSHPIT-AGRO

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  KUSHPIT-AGRO is een vereniging van Oekraïense landbouwers (FE "Kushpita BO", FE "Kushpit", LLC "AGRO-LAN"), die voornamelijk werkzaam is in het kweken van zaden, technische gewassen en oliezaden. Wij slaan de zaden van gewassen voor de levensmiddelensector op en verkopen deze via een teams van ervaren en goed opgeleide werknemers en de laatste technologieën. GC KUSHPIT-AGRO is een familiebedrijf dat al reeds 30 jaar op de markt aanwezig is. Het bebouwde oppervlak telt circa 5.000 hectare. Wij verbouwen hoofdzakelijk: lentetarwe, wintertarwe, zonnebloem, maïs, sojabonen, boekweit. De boerderijen hebben hun eigen machine- en tractorpark. In 2020, werd er een reinigings- en droogcomplex voor zaden opgezet. De capaciteit van de elevator bedraagt 40 duizend ton. Wij hebben tevens ons eigen laboratorium en verzorgen ons eigen vervoer - graantrucks. U kunt beknopte informatie vinden op onze website: www.kushpit-agro.com We verkopen onze producten in zowel Oekraïne als het buitenland. Wij kunnen werken met DAP en CIF leveringen. Wij leveren producten met ons eigen graantrucks en kunnen tevens werken met container- en railtransport.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HERMES AGRI-COMPANY LTD

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HERMES AGRI-COMPANY LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pieren - mest. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meststoffen en grondverbeteringsproducten, Natuurlijke meststoffen, Turf- en tuinaarde, Meststoffen en grondverbeteringsproducten, Natuurlijke meststoffen, organische mest, vloeibare meststoffen, Meststoffen voor graangewassen, en Meststoffen voor boomkwekers. Het is gevestigd in Znamianka, Oekraïne.

 2. KRUK LLC

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  KRUK LLC is een gediversifieerd landbouwbedrijf hoofdzakelijk gespecialiseerd in de productie van mengvoer: het verwerken van sojaproducten zoals olie, meel en vette geëxtrudeerde soja. Soja, een calorierijk product met een hoog gehalte aan eiwitten, het is een universeel type voer voor allerlei dieren, vogels en vissen. Het verhoogt op aanzienlijke wijze de economische efficiëntie van fokkerijen. In 2018werd de slakkenkwekerij 'FERMA EKO' opgericht en gebaseerd op KRUK LLC. Het is gespecialiseerd in het kweken van eetbare slakken. Daarnaast hebben we een afdeling voor de productie van brandstof briketten met verkoop aan klanten in zowel Oekraïne als over de grens. Tijdens het 30-jarig bestaan heeft KRUK LLC op constante wijze zijn status al een betrouwbare fabrikant en partner bevestigd. Het hoogwaardige werkniveau wordt bevestigd door het ISO 22000 kwaliteitsmanagementssysteem en talloze awards waaronder:

 3. INTELKOM

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Intelkom is het toonaangevende bedrijf in de productie van plastic kinderspeelgoed in Oekraïne. Ons bedrijf produceert speelgoed in verschillende categorieën, ook producten voor baby's, zoals badjes, badspeelgoed, potjes, ride-on en nog veel meer. We bieden samenwerking onder Private Label-voorwaarden. De missie van het bedrijf is het verwezenlijken van de dromen van kinderen over het perfecte speelgoed gemaakt van metaal en kunststof - speelgoed dat niet alleen veilig en gemakkelijk te begrijpen is, maar ook timulerend voor de ontwikkeling van kinderen.

 4. PRIVATE ENTERPRISE VIKTOR & K

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  In 1998, na de bouw van de fabriek, zijn wij begonnen met de productie van zonnebloemzaad met een capaciteit van 30 ton per dag. In februari 2002 werd het handelsmerk "Royal Smack" geregistreerd, waarna producten van de firma "Victor en K" werden geproduceerd met dit merk. In 2002 werd begonnen met de productie van mayonaise. Er worden 11 soorten mayonaise met verschillende vetgehaltes geproduceerd in diverse handige verpakkingsvormen, namelijk: glazen potten, polymeer emmers, blikken, schaaltjes, glazen, portieverpakking, stazakken.

 5. TRADE AND PRODUCTION ENTERPRISE BONUSTRADE LLC

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  LLC TPE BONUSTRADE werd opgericht in maart 2013 door een groep professionals en is van oorsprong een fabrikant van koolstofhoudende materialen uitsluitend van hoge kwaliteit en grafiet van verschillende kwaliteitssoorten. Missie: de klant goederen en diensten van hoogwaardige kwaliteit leveren; omstandigheden scheppen waarin de klant vertrouwen krijgt in de juistheid van zijn keuze; schikkelijkheid van onze firma als partner in alle opzichten.

 1. JNL PPTE

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  JNL Trading Company is een Oekraïense fabrikant en exporteur van graansoorten, meel, zaden en groenten. JNL werd opgericht in 1992 en heeft een reputatie verworven van een betrouwbare leverancier en handelspartner op de internationale agro-industriële markt. JNL produceert en exporteert bewerkte spliterwten, gestampte erwten, parelgerst, erwtenmeel, gierst, tarwe, koolzaad en zonnebloemproducten. JNL levert aan Duitsland, Nederland, Slovenië, Polen, het VK, Maleisië, Sri Lanka, India, de VAE en overige landen.

 2. WOODPOWER WEST

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Wood Power WEST is een bedrijf dat zich bezighoudt met de productie van hoogwaardige houtskool. De moderne apparatuur voor pyrolyse van hout bij hoge temperatuur en de gecomputeriseerde controle stellen ons in staat kolen te verkrijgen met een hoog warmtevermogen zonder vuur en vonken. Wij bieden natuurlijke geperste houtskoolbriketten van restaurantkwaliteit en een nieuwe generatie houtskool van pini kay briketten. Het voordeel van houtskoolbriketten pini kay is dat het een 100% natuurlijk milieuvriendelijk product is.

 1. PE ARTHA-S

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ARTHA-S helpt ondernemers individuele verpakkingen van polypropyleen en polyethyleen te ontwikkelen om de goederen in een ongerepte staat te behouden en voor een uitzonderlijke presentatie op de markt. De belangrijkste types verpakkingen: - Transparant polypropyleen folie - Transparant polypropyleen folie met perforatie (micro / macro) - Bedrukt polypropyleen folie - Polypropyleen folie gevouwen in een halve hoes - Polypropyleen tasje- Polypropyleen puntzakken - Polypropyleen punthoes

 2. BILOTSERKIVLYT LLC TM "BRIZOLL"

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BILOTSERKIVLYT LLC TM "BRIZOLL", is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kachels - gietijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketels - gietijzer, Relatiegeschenken, platen van gietijzer, pannen, paellaschotels, pannen, anti-aanbakpannen, kastanjeovens, en koekenpannen. Het is gevestigd in Bila Tserkva, Kiev Region, Oekraïne.

 3. PLANT OF AGRICULTURAL MACHINERY

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PLANT OF AGRICULTURAL MACHINERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw - installaties en apparatuur, Landbouwproductie, productie van landbouwmachines, machines en apparatuur voor de landbouw, Landbouw - installaties en apparatuur, landbouwwerkzaamheden, landbouwproducten, Landbouwproductie, en Visable supports Ukrainian companies. Het is gevestigd in Kitaygorod, Oekraïne.

 4. PANFRUIT

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PANFRUIT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fruit - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bessen, Vruchten - gevriesdroogd, Groenten - gevriesdroogd, Biologische voeding, Soepen, Champignons, Fruit en groenten - import-export, Bessen, en Ingevroren bessen. Het is gevestigd in Kyiv, Oekraïne.

 5. HEALTHY GENERATION LLC UKRAINE

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HEALTHY GENERATION LLC UKRAINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reformartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Graanproducten voor het ontbijt, Olijfolie, Snoepgoed zonder chocolade, Granen en graangewassen, brood voor personen met coeliakie, biscuits en koekjes zonder gluten, maaltijden zonder gluten, pasta zonder gluten, en glutenvrij. Het is gevestigd in Novomoskovsk, Oekraïne.

 6. PUMPIDUP

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PUMPIDUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zoute koekjes en zoutjes. Het is tevens aanwezig in de sectoren Moeren, Delicatessen, Snoepjes met caramel, borrelhapje, popcorn, bonbons, dieetmaaltijd, crackers, en zaad. Het is gevestigd in Kyiv, Oekraïne.

 7. VND FURNITURE

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VND FURNITURE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bankstellen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meubelen - fournituren en accessoires, Fauteuils, Houtwaren, Bedden, matrassen en bedveringen, Dekens, spreien en dekbedden, Slaapkamers, bedden, stoelen, en Meubelen - fournituren en accessoires. Het is gevestigd in Lutsk, Oekraïne.

 8. BARGY UKRAINE

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BARGY UKRAINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reformartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Welzijn en fitness, Proteïne - additieven voor voeding, Vitamines en provitamines, Dieet- en biologische voeding, Levensmiddelen - import-export, gezond en natuurlijk voedsel, energiebar, Welzijn en fitness, en natuurlijke voedingsmiddelen. Het is gevestigd in Kyiv, Oekraïne.

 1. GRENADA STONE LLC, «LOFT BRICK» TM

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GRENADA STONE LLC, «LOFT BRICK» TM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tegels en plavuizen. Het is tevens aanwezig in de sectoren bouwoverdekkingen en daken, architecturale tegels en platen, ambachtelijke tegels, verpersoonlijkte tegels, tegel, transparante dakpannen van beton, tegels en platen voor openbare lokalen, architectonisch paneel, en Slakken. Het is gevestigd in Cherkasy, Oekraïne.

 2. SCHEDRO LLC

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHEDRO LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Margarines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliën en vetten voor de voeding, Snoepgoed zonder chocolade, Spijsvetten, Oliën - plantaardige, zonnebloemolien, ketchup, mayonaise, Geraffineerde zonnebloemolie, en Tomatensaus. Het is gevestigd in Dnipro, Oekraïne.

 3. KIEV SHIPPING LTD

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KIEV SHIPPING LTD, is een Multi-Category, en actief in de sector Scheepvaartagenturen - bevrachting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw - import-export, verhuur van schepen, en Landbouw - import-export. Het is gevestigd in Kyiv, Oekraïne.

 4. CLIXAR

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CLIXAR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dichtingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren beveiligingszegels, veiligheidszegel, bodemplaten voor verpakking, en Visable supports Ukrainian companies. Het is gevestigd in Odesa, Oekraïne.

 5. MILINAL (LLC UNIT CRAFT)

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MILINAL (LLC UNIT CRAFT), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren portefeuilles, en Visable supports Ukrainian companies. Het is gevestigd in Rivne City, Oekraïne.

 6. ATON SERVICE

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ATON SERVICE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filtrering, lucht - apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afzuiginstallaties voor gas en rook, Luchtbehandeling - apparaten en installaties, Ventilatoren - industrieel, Ontstoffing, lucht - apparatuur en installaties, Verven - machines en installaties, Filtreerapparatuur en benodigdheden, Industriële aanzuiginstallaties, Sanering van het milieu - machines en installaties, en Afzuiginstallaties voor gas en rook. Het is gevestigd in Kolchyno, Oekraïne.

 7. INGAS LLC

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf INGAS LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gas, medisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gassen - samengeperst en vloeibaar, Stikstof, Gas - winning en distributie, Gasmengsels, hogedrukgas, cryogeengas, Gas - speciaal en mengsels, speciale gassen, en laboratoriumgas. Het is gevestigd in Yuzhne, Oekraïne.

 8. ECO BERRY FARM

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ECO BERRY FARM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bessen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vruchten - gevriesdroogd, Fruit, Fruit - diepvries, Landbouw - import-export, braambessen, Ingevroren bessen, verpakte blauwe bosbessen, aardbeien, en verpakte aardbeien. Het is gevestigd in Village Tyshkivtsi, Ivano-Frankivsk Region, Oekraïne.

 9. ZIA LLC

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ZIA LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Smaakstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kleurstoffen voor voedingsmiddelen, aroma's voor snoepgoed, producten voor de voorbereiding van gebak, aroma's en extracten voor banketindustrie, chemische kleurstoffen voor de voedingsindustrie, natuurlijke kleurstoffen voor voedingsmiddelen, versiering voor gebak, en yerocolors. Het is gevestigd in Odesa, Oekraïne.

 10. ALTE FOODS

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALTE FOODS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bessen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fruit - diepvries, Fruit - diepvries, frambozen, Ingevroren bessen, ingevroren vruchten, Bosbes anthocyanin, biologisch fruit, en Visable supports Ukrainian companies. Het is gevestigd in Kyiv, Oekraïne.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
screen europages
Een pagina voor uw onderneming
Mijn bedrijf toevoegen