• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • visable supports ukrainian companies

Resultaten voor

Visable supports ukrainian companies - Import export

 1. UDEN-UKRAINE

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Wij zijn een nationale fabrikant van energiebesparende verwarmingen, gevestigd in het hart van Oekraïne, in de plaats Kropyvnytskyi. Wij bieden al 17 jaar lang warmte en esthetiek aan honderdduizenden klanten in Oekraïne en het buitenland dankzij ons merk UDEN-S. Het geheim van onze grote populariteit schuilt in de moderne, hoogwaardige, betrouwbare, zuinige, eenvoudig te bedienen, milieuvriendelijke en bovenal uiterst stijlvolle producten . Eigenaren van privé-, commerciële of openbare ruimtes, inclusief die met specifieke vereisten - crèches, scholen, ziekenhuizen, musea, enz., zijn overtuigd van de doeltreffendheid van de UDEN-S verwarming op de lange termijn. Het geheim achter onze duurzame reputatie schuilt in ons constant streven naar uitmuntendheid. Wij zijn er trots op moderne, hoogwaardige verwarmingsoploosignen te vervaardigen die niet alleen betrouwbaar maar tevens uiterst zuinig en gebruikersvriendelijk zijn. Onze producten zijn ontworpen met het milieu in gedachten om er zeker van te zijn dat ze slechts een beperkte ecologische voetafdruk hebben. Daarnaast werkt ons ontwerpteam onvermoeibaar door om te garanderen dat onze verwarmingen niet alleen efficiënt maar tevens uiterst stijlvol zijn om bij elk interieur aan te sluiten. Wij hebben een gevarieerd klantenbestand van particuliere eigenaren op zoek naar een knusse en comfortabele inrichting tot handelsbedrijven en openbare instellingen met unieke verwarmingsbehoeften. Of dit nu crèches, scholen, ziekenhuizen, musea of overige instellingen betreft, de UDEN-S verwarmingssystemen hebben hun efficiëntie en betrouwbaarheid reeds dubbel en dwars bewezen.

 2. BILOTSERKIVLYT LLC TM "BRIZOLL"

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BILOTSERKIVLYT LLC TM "BRIZOLL", is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kachels - gietijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketels - gietijzer, Relatiegeschenken, platen van gietijzer, pannen, paellaschotels, pannen, anti-aanbakpannen, kastanjeovens, en koekenpannen. Het is gevestigd in Bila Tserkva, Kiev Region, Oekraïne.

 3. PLANT OF AGRICULTURAL MACHINERY

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PLANT OF AGRICULTURAL MACHINERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw - installaties en apparatuur, Landbouwproductie, productie van landbouwmachines, machines en apparatuur voor de landbouw, Landbouw - installaties en apparatuur, landbouwwerkzaamheden, landbouwproducten, Landbouwproductie, en Visable supports Ukrainian companies. Het is gevestigd in Kitaygorod, Oekraïne.

 4. BARGY UKRAINE

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BARGY UKRAINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reformartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Welzijn en fitness, Proteïne - additieven voor voeding, Vitamines en provitamines, Dieet- en biologische voeding, Levensmiddelen - import-export, gezond en natuurlijk voedsel, energiebar, Welzijn en fitness, en natuurlijke voedingsmiddelen. Het is gevestigd in Kyiv, Oekraïne.

 5. PAN-FRUIT

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PAN-FRUIT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fruit - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bessen, Vruchten - gevriesdroogd, Groenten - gevriesdroogd, Biologische voeding, Soepen, Champignons, Fruit en groenten - import-export, Bessen, en Ingevroren bessen. Het is gevestigd in Kyiv, Oekraïne.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MILINAL (LLC CORPORATIVE LABEL)

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MILINAL (LLC CORPORATIVE LABEL), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren portefeuilles, en Visable supports Ukrainian companies. Het is gevestigd in Rivne City, Oekraïne.

 2. VND FURNITURE

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VND FURNITURE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bankstellen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meubelen - fournituren en accessoires, Fauteuils, Houtwaren, Bedden, matrassen en bedveringen, Dekens, spreien en dekbedden, Slaapkamers, bedden, stoelen, en Meubelen - fournituren en accessoires. Het is gevestigd in Lutsk, Oekraïne.

 3. HEALTHY GENERATION LLC UKRAINE

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HEALTHY GENERATION LLC UKRAINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reformartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Graanproducten voor het ontbijt, Olijfolie, Snoepgoed zonder chocolade, Granen en graangewassen, brood voor personen met coeliakie, biscuits en koekjes zonder gluten, maaltijden zonder gluten, pasta zonder gluten, en glutenvrij. Het is gevestigd in Novomoskovsk, Oekraïne.

 4. SCHEDRO LLC

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHEDRO LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Margarines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Specerijen, extracten en kruiden, Oliën en vetten - dierlijke, Oliën en vetten voor de voeding, Snoepgoed zonder chocolade, zonnebloemolien, ketchup, mayonaise, natuurlijke medicinale producten, en natuurlijke ingredienten. Het is gevestigd in Dnepropetrovsk, Oekraïne.

 5. ECO BERRY FARM

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ECO BERRY FARM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bessen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vruchten - gevriesdroogd, Fruit, Fruit - diepvries, Landbouw - import-export, braambessen, Ingevroren bessen, verpakte blauwe bosbessen, aardbeien, en verpakte aardbeien. Het is gevestigd in Village Tyshkivtsi, Ivano-Frankivsk Region, Oekraïne.

 1. ALTE FOODS

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALTE FOODS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bessen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fruit - diepvries, Fruit - diepvries, frambozen, Ingevroren bessen, ingevroren vruchten, Bosbes anthocyanin, biologisch fruit, en Visable supports Ukrainian companies. Het is gevestigd in Kyiv, Oekraïne.

 2. GFS LLC / YOGODA

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GFS LLC / YOGODA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Alcoholvrije dranken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dranken - concentraten en poeders, Thee, Honing, Specerijen, Tropische vruchten, thee, Vruchten- en groentesappen en -nectars, Dranken - concentraten en poeders, en drank en sap van exotisch fruit. Het is gevestigd in Zaporizhzhia, Oekraïne.

 1. CREATIFWOOD

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CREATIFWOOD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Speelgoed - hout. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handwerk en knutselen - Artikelen, Houtwaren, muurdecoratie, binnenshuisdecoratie, Handwerk en knutselen - Artikelen, puzzel, Speelgoedfabrikant, speelgoed, en speelgoed van hout. Het is gevestigd in Boryspil, Oekraïne.

 2. CLIXAR

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CLIXAR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dichtingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren beveiligingszegels, veiligheidszegel, bodemplaten voor verpakking, en Visable supports Ukrainian companies. Het is gevestigd in Odesa, Oekraïne.

 3. ATON SERVICE

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ATON SERVICE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filtrering, lucht - apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtzuivering - apparatuur en installaties, filtreersystemen, filtereenheden voor luchtinstallaties, ventilatie voor industrieel gebruik, Stofafscheider, Luchtzuivering - apparatuur en installaties, waterzuivering, Bestrijding van industrieel stof, en luchtzuiveringssystemen. Het is gevestigd in Kolchyno, Oekraïne.

 4. TERRA LLC

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TERRA LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zachte tarwe. Het is tevens aanwezig in de sectoren Granen en graangewassen, Griesmeel, Meel en griesmeel, Soepen, Graanproducten voor het ontbijt, Granen en graangewassen, graan, griesmeel van graan, en haverzaad. Het is gevestigd in Pervomaysky, Oekraïne.

 5. ENJOY THE WOOD

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ENJOY THE WOOD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Woninginrichting - artikelen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meubels, eigentijds, artistieke decoratie, decoraties, Decoratieve accessoires, decoratieproducten, hout voor decoratie, meubelen van natuurhout, meubels van hout, en houten artikelen voor decoratie en expositie. Het is gevestigd in Borodyanka, Oekraïne.

 6. ICE CREAM FACTORY KHLADOPROM

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ICE CREAM FACTORY KHLADOPROM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Roomijs en sorbets. Het is tevens aanwezig in de sectoren Consumptie-ijsmachines, professioneel, ijs, verpakte consumptieijs, calorie-arm ijs, Consumptie-ijsmachines, professioneel, IJsmachines, professioneel, distributie voedingsmiddelen, Aardappelchips, en Visable supports Ukrainian companies. Het is gevestigd in Kharkiv, Oekraïne.