• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vismeel voor vee en pluimvee

Resultaten voor

Vismeel voor vee en pluimvee - Import export

 1. AJ AGRO APS

  Denemarken

  Verified by europages badge

  AJ Agro ApS kan bogen op een jarenlange reputatie als een betrouwbare verdeler van hoogwaardige landbouwproducten binnen de internationale landbouwmarkt. Ons streven naar uitmuntendheid en integriteit heeft ons geholpen een uitmuntende reputatie als betrouwbaar merk in de landbouwindustrie op te bouwen. Wij onderscheiden ons door onze diepgewortelde passie voor landbouwbenodigdheden. Wij hebben ons ingezet om alle facetten van de landbouwexport te doorgronden, inclusief productie, logistiek en distributie. Dankzij deze uitgebreide knowhow zijn wij uitgegroeid tot een krachtig en toonaangevend bedrijf binnen de exportindustrie. Wij zijn een specifiek team van experts die altijd een stapje meer doen om onze klanten van dienst te zijn. Met een jarenlange ervaring op de exportmarkten, zijn wij nu marktleider in onze sector en leggen de lat voor kwaliteit en betrouwbaarheid altijd zo hoog mogelijk. In Denemarken, zijn wij één van de belangrijkste leveranciers van premium landbouwproducten. Ons aanbod omvat een uitgebreide reeks producten zoals noten, meststoffen en diervoeder. Wij begrijpen het belang van deze producten voor diverse industrieën en verbinden ons ertoe onze klanten uitsluitend de hoogste kwaliteit te leveren. Het is onze taak een betrouwbare handelspartner te blijven op het gebied van premium landbouwbenodigdheden. Door zich te richten op uitmuntendheid, integriteit en klanttevredenheid, is AJ Agro ApS er klaar voor op de voorgrond te blijven van de industrie voor landbouwproducten.

 2. FOODCOM S.A.

  Polen

  Verified by europages badge

  Handelsonderneming actief in de voedingsmiddelenindustrie.Wij zijn gespecialiseerd in de handel in zuivelproducten; plantaardige eiwitten: voedings- en diervoederadditieven.Aanbieding is gericht op bedrijven in de B2B-sector. Dankzij ons team heeft het bedrijf vele trouwe Business Partners verworven en breidt het verder uit. In 2019 hebben we de prestigieuze prijs gewonnen als het snelst groeiende bedrijf in de voedingsmiddelensector in Polen. Momenteel is het bedrijf geregistreerd in vier Europese landen: Polen, Duitsland, Nederland en Italië.

 3. CLAESEN GRANEN

  België

  Granen Claesen NV is als familie bedrijf: -een producent van graanmengelingen en hobbyvoeders -een groothandel in hobby-& veevoeders en meststoffen & bodemverbeteraars Onze TROEVEN zijn: -Kwaliteitsvoeders tegen gunstige prijzen -Flexibele productievoorwaarden : mixen aangepast aan de vraag van de klant -Private labeling: etiketteren en verpakken volgens de wensen van de klant -Flexibele leveringsvoorwaarden : snelle levering en combinatiemogelijkheden van verschillende producten -Diverse verpakkingsmogelijkheden : bulk, bigbag, zakgoed in 10, 20, 25, 40 of 50 kg, ...

 4. CRICKADE

  Spanje

  Het bedrijf CRICKADE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vismeel voor vee en pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vismeel, sojameel, visolie, en peulvruchtenmeel. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 5. DE POORTERE JEAN

  België

  Het bedrijf DE POORTERE JEAN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vismeel voor vee en pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Graan voor vee en pluimvee, Voeder voor dierfokkerijen, Mengvoeder voor vee en pluimvee, Meststoffen en grondverbeteringsproducten, Graan voor vee en pluimvee, Voeder voor dierfokkerijen, Mengvoeder voor vee en pluimvee, en Meststoffen en grondverbeteringsproducten. Het is gevestigd in Blaugies, België.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AFRIC AZOTE

  Senegal

  Het bedrijf AFRIC AZOTE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vismeel voor vee en pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voeder voor industriële visteelt, visolie, Vismeel, Voeder voor industriële visteelt, en proteinen. Het is gevestigd in Dakar, Senegal.

 2. EXIMLINE LLC

  Wit Rusland

  Het bedrijf EXIMLINE LLC, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vismeel voor vee en pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren vismeel, en vismeel voor zootechniek. Het is gevestigd in Minsk, Wit Rusland.

 3. POLFISH

  Duitsland

  Het bedrijf POLFISH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vismeel voor vee en pluimvee. Het is gevestigd in Bad Sachsa, Duitsland.

 4. AGRO LIFE

  Oekraïne

  Het bedrijf AGRO LIFE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vismeel voor vee en pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren strings, BtoB e-commercesysteem, kno-lasertherapie, en kraan in T-vorm. Het is gevestigd in Odessa, Oekraïne.

 5. MEGA TIERERNÄHRUNG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MEGA TIERERNÄHRUNG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hooi en stro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Graan voor vee en pluimvee, Mengvoeder voor vee en pluimvee, Vismeel voor vee en pluimvee, Graan voor vee en pluimvee, Mengvoeder voor vee en pluimvee, en Vismeel voor vee en pluimvee. Het is gevestigd in Visbek, Duitsland.

 1. PRO TECH S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PRO TECH S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mengvoeder voor vee en pluimvee, Vismeel voor vee en pluimvee, Mengvoeder voor vee en pluimvee, en Vismeel voor vee en pluimvee. Het is gevestigd in Carbonara Scrivia, Italië.

 2. FARINE LAZIALI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf FARINE LAZIALI S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mengvoeder voor vee en pluimvee, Vismeel voor vee en pluimvee, Mengvoeder voor vee en pluimvee, en Vismeel voor vee en pluimvee. Het is gevestigd in Ponzano Romano, Italië.

 1. AGRICOLA SIMIONATO S.A.S.

  Italië

  Het bedrijf AGRICOLA SIMIONATO S.A.S., is een Groothandelaar, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mengvoeder voor vee en pluimvee, Vismeel voor vee en pluimvee, Mengvoeder voor vee en pluimvee, en Vismeel voor vee en pluimvee. Het is gevestigd in Resana, Italië.

 2. MOLINO SCHENETTI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MOLINO SCHENETTI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mengvoeder voor vee en pluimvee, Vismeel voor vee en pluimvee, Mengvoeder voor vee en pluimvee, en Vismeel voor vee en pluimvee. Het is gevestigd in Vetto, Italië.

 3. VAN BENTHEM VEEVOEDERS EN KUNSTMEST B.V.

  Nederland

  Het bedrijf VAN BENTHEM VEEVOEDERS EN KUNSTMEST B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vismeel voor vee en pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mengvoeder voor vee en pluimvee, Voeder voor dierfokkerijen, Mengvoeder voor vee en pluimvee, en Voeder voor dierfokkerijen. Het is gevestigd in Vollenhove, Nederland.

 4. MANGIMI LIVERINI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf MANGIMI LIVERINI S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mengvoeder voor vee en pluimvee, Vismeel voor vee en pluimvee, Mengvoeder voor vee en pluimvee, en Vismeel voor vee en pluimvee. Het is gevestigd in Telese Terme, Italië.

 5. SALGAIM ECOLOGIC S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf SALGAIM ECOLOGIC S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mengvoeder voor vee en pluimvee, Vismeel voor vee en pluimvee, Mengvoeder voor vee en pluimvee, en Vismeel voor vee en pluimvee. Het is gevestigd in Campagna Lupia, Italië.

 6. B.V. DUYNIE

  Nederland

  Het bedrijf B.V. DUYNIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mengvoeder voor vee en pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Graan voor vee en pluimvee, Vismeel voor vee en pluimvee, Graan voor vee en pluimvee, en Vismeel voor vee en pluimvee. Het is gevestigd in Alphen Aan Den Rijn, Nederland.

 7. M.F.B.

  Italië

  Het bedrijf M.F.B., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mengvoeder voor vee en pluimvee, Vismeel voor vee en pluimvee, Mengvoeder voor vee en pluimvee, en Vismeel voor vee en pluimvee. Het is gevestigd in Macomer, Italië.

 8. VITASOL S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf VITASOL S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mengvoeder voor vee en pluimvee, Vismeel voor vee en pluimvee, Mengvoeder voor vee en pluimvee, en Vismeel voor vee en pluimvee. Het is gevestigd in Castenedolo, Italië.

 1. ENERGY.COM S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ENERGY.COM S.R.L., en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mengvoeder voor vee en pluimvee, Vismeel voor vee en pluimvee, Mengvoeder voor vee en pluimvee, en Vismeel voor vee en pluimvee. Het is gevestigd in Quinzano D'oglio, Italië.

 2. HARZFISH

  Duitsland

  Het bedrijf HARZFISH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vismeel voor vee en pluimvee. Het is gevestigd in Osterode Am Harz, Duitsland.

 3. ETERNA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ETERNA S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mengvoeder voor vee en pluimvee, Vismeel voor vee en pluimvee, Mengvoeder voor vee en pluimvee, en Vismeel voor vee en pluimvee. Het is gevestigd in Gavi, Italië.

 4. EURO FORAGGI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf EURO FORAGGI S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mengvoeder voor vee en pluimvee, Vismeel voor vee en pluimvee, Mengvoeder voor vee en pluimvee, en Vismeel voor vee en pluimvee. Het is gevestigd in Casalgrasso, Italië.

 5. MANGIMIFICIO - CENTRO IMBALLAGGIO SABBATANI

  Italië

  Het bedrijf MANGIMIFICIO - CENTRO IMBALLAGGIO SABBATANI, is een Groothandelaar, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mengvoeder voor vee en pluimvee, Vismeel voor vee en pluimvee, Mengvoeder voor vee en pluimvee, en Vismeel voor vee en pluimvee. Het is gevestigd in Forli', Italië.

 6. I CAVALLI DEL SOLE S.A.S. DI MIANO MARLENE & C.

  Italië

  Het bedrijf I CAVALLI DEL SOLE S.A.S. DI MIANO MARLENE & C., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mengvoeder voor vee en pluimvee, Vismeel voor vee en pluimvee, Mengvoeder voor vee en pluimvee, en Vismeel voor vee en pluimvee. Het is gevestigd in Mornico Al Serio, Italië.

 7. MANGIMI LEONE S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf MANGIMI LEONE S.P.A., en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mengvoeder voor vee en pluimvee, Vismeel voor vee en pluimvee, Mengvoeder voor vee en pluimvee, en Vismeel voor vee en pluimvee. Het is gevestigd in Aci Sant'antonio, Italië.

 8. PBA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PBA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mengvoeder voor vee en pluimvee, Vismeel voor vee en pluimvee, Mengvoeder voor vee en pluimvee, en Vismeel voor vee en pluimvee. Het is gevestigd in Fombio, Italië.

 9. LENZI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf LENZI S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mengvoeder voor vee en pluimvee, Vismeel voor vee en pluimvee, Mengvoeder voor vee en pluimvee, en Vismeel voor vee en pluimvee. Het is gevestigd in Colle Di Val D'elsa, Italië.

 10. RICCI & GUARDIGLI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf RICCI & GUARDIGLI S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mengvoeder voor vee en pluimvee, Vismeel voor vee en pluimvee, Mengvoeder voor vee en pluimvee, en Vismeel voor vee en pluimvee. Het is gevestigd in Forli', Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis