• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vismeel voor vee en pluimvee

Resultaten voor

Vismeel voor vee en pluimvee - Import export

 1. AJ AGRO APS

  Denemarken

  Verified by europages badge

  AJ Agro ApS kan bogen op een jarenlange reputatie als een betrouwbare verdeler van hoogwaardige landbouwproducten binnen de internationale landbouwmarkt. Ons streven naar uitmuntendheid en integriteit heeft ons geholpen een uitmuntende reputatie als betrouwbaar merk in de landbouwindustrie op te bouwen. Wij onderscheiden ons door onze diepgewortelde passie voor landbouwbenodigdheden. Wij hebben ons ingezet om alle facetten van de landbouwexport te doorgronden, inclusief productie, logistiek en distributie. Dankzij deze uitgebreide knowhow zijn wij uitgegroeid tot een krachtig en toonaangevend bedrijf binnen de exportindustrie. Wij zijn een specifiek team van experts die altijd een stapje meer doen om onze klanten van dienst te zijn. Met een jarenlange ervaring op de exportmarkten, zijn wij nu marktleider in onze sector en leggen de lat voor kwaliteit en betrouwbaarheid altijd zo hoog mogelijk. In Denemarken, zijn wij één van de belangrijkste leveranciers van premium landbouwproducten. Ons aanbod omvat een uitgebreide reeks producten zoals noten, meststoffen en diervoeder. Wij begrijpen het belang van deze producten voor diverse industrieën en verbinden ons ertoe onze klanten uitsluitend de hoogste kwaliteit te leveren. Het is onze taak een betrouwbare handelspartner te blijven op het gebied van premium landbouwbenodigdheden. Door zich te richten op uitmuntendheid, integriteit en klanttevredenheid, is AJ Agro ApS er klaar voor op de voorgrond te blijven van de industrie voor landbouwproducten.

 2. FOODCOM S.A.

  Polen

  Verified by europages badge

  Handelsonderneming actief in de voedingsmiddelenindustrie.Wij zijn gespecialiseerd in de handel in zuivelproducten; plantaardige eiwitten: voedings- en diervoederadditieven.Aanbieding is gericht op bedrijven in de B2B-sector. Dankzij ons team heeft het bedrijf vele trouwe Business Partners verworven en breidt het verder uit. In 2019 hebben we de prestigieuze prijs gewonnen als het snelst groeiende bedrijf in de voedingsmiddelensector in Polen. Momenteel is het bedrijf geregistreerd in vier Europese landen: Polen, Duitsland, Nederland en Italië.

 3. CLAESEN GRANEN

  België

  Granen Claesen NV is als familie bedrijf: -een producent van graanmengelingen en hobbyvoeders -een groothandel in hobby-& veevoeders en meststoffen & bodemverbeteraars Onze TROEVEN zijn: -Kwaliteitsvoeders tegen gunstige prijzen -Flexibele productievoorwaarden : mixen aangepast aan de vraag van de klant -Private labeling: etiketteren en verpakken volgens de wensen van de klant -Flexibele leveringsvoorwaarden : snelle levering en combinatiemogelijkheden van verschillende producten -Diverse verpakkingsmogelijkheden : bulk, bigbag, zakgoed in 10, 20, 25, 40 of 50 kg, ...

 4. CRICKADE

  Spanje

  Het bedrijf CRICKADE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vismeel voor vee en pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vismeel, sojameel, visolie, en peulvruchtenmeel. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 5. MASTER MEAT

  Polen

  Het bedrijf MASTER MEAT, is een Distributeur, en actief in de sector Vismeel voor vee en pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren visolie, zalm, Diepvries zalm, en grondstoffen honden- en kattenvoer. Het is gevestigd in Bydgoszcz, Polen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. EXIMLINE LLC

  Wit Rusland

  Het bedrijf EXIMLINE LLC, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vismeel voor vee en pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren vismeel, en vismeel voor zootechniek. Het is gevestigd in Minsk, Wit Rusland.

 2. AFRIC AZOTE

  Senegal

  Het bedrijf AFRIC AZOTE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vismeel voor vee en pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voeder voor industriële visteelt, visolie, Vismeel, Voeder voor industriële visteelt, en proteinen. Het is gevestigd in Dakar, Senegal.

 3. DE POORTERE JEAN

  België

  Het bedrijf DE POORTERE JEAN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vismeel voor vee en pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Graan voor vee en pluimvee, Voeder voor dierfokkerijen, Mengvoeder voor vee en pluimvee, Meststoffen en grondverbeteringsproducten, Graan voor vee en pluimvee, Voeder voor dierfokkerijen, Mengvoeder voor vee en pluimvee, en Meststoffen en grondverbeteringsproducten. Het is gevestigd in Blaugies, België.

 4. POLFISH

  Duitsland

  Het bedrijf POLFISH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vismeel voor vee en pluimvee. Het is gevestigd in Bad Sachsa, Duitsland.

 5. AGRO LIFE

  Oekraïne

  Het bedrijf AGRO LIFE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vismeel voor vee en pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren strings, BtoB e-commercesysteem, kno-lasertherapie, en kraan in T-vorm. Het is gevestigd in Odessa, Oekraïne.

 1. MEGA TIERERNÄHRUNG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MEGA TIERERNÄHRUNG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hooi en stro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Graan voor vee en pluimvee, Mengvoeder voor vee en pluimvee, Vismeel voor vee en pluimvee, Graan voor vee en pluimvee, Mengvoeder voor vee en pluimvee, en Vismeel voor vee en pluimvee. Het is gevestigd in Visbek, Duitsland.

 2. SALGAIM ECOLOGIC S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf SALGAIM ECOLOGIC S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mengvoeder voor vee en pluimvee, Vismeel voor vee en pluimvee, Mengvoeder voor vee en pluimvee, en Vismeel voor vee en pluimvee. Het is gevestigd in Campagna Lupia, Italië.

 1. SOCIETA' AGRICOLA PUNTO VERDE S.S.

  Italië

  Het bedrijf SOCIETA' AGRICOLA PUNTO VERDE S.S., is een Groothandelaar, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mengvoeder voor vee en pluimvee, Vismeel voor vee en pluimvee, Mengvoeder voor vee en pluimvee, en Vismeel voor vee en pluimvee. Het is gevestigd in Fiscaglia, Italië.

 2. AGRIRE.GIO S.N.C. DI ERICA COMBA & C.

  Italië

  Het bedrijf AGRIRE.GIO S.N.C. DI ERICA COMBA & C., is een Groothandelaar, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mengvoeder voor vee en pluimvee, Vismeel voor vee en pluimvee, Mengvoeder voor vee en pluimvee, en Vismeel voor vee en pluimvee. Het is gevestigd in Buriasco, Italië.

 3. CARRA MANGIMI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf CARRA MANGIMI S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mengvoeder voor vee en pluimvee, Vismeel voor vee en pluimvee, Mengvoeder voor vee en pluimvee, en Vismeel voor vee en pluimvee. Het is gevestigd in Sorbolo Mezzani, Italië.

 4. MOLINO SCHENETTI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MOLINO SCHENETTI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mengvoeder voor vee en pluimvee, Vismeel voor vee en pluimvee, Mengvoeder voor vee en pluimvee, en Vismeel voor vee en pluimvee. Het is gevestigd in Vetto, Italië.

 5. MANGIMI LIVERINI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf MANGIMI LIVERINI S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mengvoeder voor vee en pluimvee, Vismeel voor vee en pluimvee, Mengvoeder voor vee en pluimvee, en Vismeel voor vee en pluimvee. Het is gevestigd in Telese Terme, Italië.

 6. ETERNA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ETERNA S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mengvoeder voor vee en pluimvee, Vismeel voor vee en pluimvee, Mengvoeder voor vee en pluimvee, en Vismeel voor vee en pluimvee. Het is gevestigd in Gavi, Italië.

 7. DENKAVIT ITALIANA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf DENKAVIT ITALIANA S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mengvoeder voor vee en pluimvee, Vismeel voor vee en pluimvee, Mengvoeder voor vee en pluimvee, en Vismeel voor vee en pluimvee. Het is gevestigd in Montichiari, Italië.

 8. HARBRO LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HARBRO LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mengvoeder voor vee en pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voeder voor dierfokkerijen, Vismeel voor vee en pluimvee, Voeder voor dierfokkerijen, en Vismeel voor vee en pluimvee. Het is gevestigd in Turriff, Verenigd Koninkrijk.

 1. BARALDINI RODOLFO

  Italië

  Het bedrijf BARALDINI RODOLFO, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mengvoeder voor vee en pluimvee, Vismeel voor vee en pluimvee, Mengvoeder voor vee en pluimvee, en Vismeel voor vee en pluimvee. Het is gevestigd in Motteggiana, Italië.

 2. EURO FORAGGI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf EURO FORAGGI S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mengvoeder voor vee en pluimvee, Vismeel voor vee en pluimvee, Mengvoeder voor vee en pluimvee, en Vismeel voor vee en pluimvee. Het is gevestigd in Casalgrasso, Italië.

 3. MANGIMI DI PASQUALE

  Italië

  Het bedrijf MANGIMI DI PASQUALE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mengvoeder voor vee en pluimvee, Vismeel voor vee en pluimvee, Mengvoeder voor vee en pluimvee, en Vismeel voor vee en pluimvee. Het is gevestigd in Avola, Italië.

 4. CINOZOO TRE R S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CINOZOO TRE R S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mengvoeder voor vee en pluimvee, Vismeel voor vee en pluimvee, Mengvoeder voor vee en pluimvee, en Vismeel voor vee en pluimvee. Het is gevestigd in Bisacquino, Italië.

 5. PRO TECH S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PRO TECH S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mengvoeder voor vee en pluimvee, Vismeel voor vee en pluimvee, Mengvoeder voor vee en pluimvee, en Vismeel voor vee en pluimvee. Het is gevestigd in Carbonara Scrivia, Italië.

 6. RANYMAL PREMIUM FEEDS

  Duitsland

  Het bedrijf RANYMAL PREMIUM FEEDS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vismeel voor vee en pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren vismeel voor zootechniek. Het is gevestigd in Bad Sachsa, Duitsland.

 7. VITASOL S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf VITASOL S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mengvoeder voor vee en pluimvee, Vismeel voor vee en pluimvee, Mengvoeder voor vee en pluimvee, en Vismeel voor vee en pluimvee. Het is gevestigd in Castenedolo, Italië.

 8. FARINE LAZIALI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf FARINE LAZIALI S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mengvoeder voor vee en pluimvee, Vismeel voor vee en pluimvee, Mengvoeder voor vee en pluimvee, en Vismeel voor vee en pluimvee. Het is gevestigd in Ponzano Romano, Italië.

 9. FRATELLI BORELLO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf FRATELLI BORELLO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mengvoeder voor vee en pluimvee, Vismeel voor vee en pluimvee, Mengvoeder voor vee en pluimvee, en Vismeel voor vee en pluimvee. Het is gevestigd in Bra, Italië.

 10. DAIRY LINE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf DAIRY LINE S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mengvoeder voor vee en pluimvee, Vismeel voor vee en pluimvee, Mengvoeder voor vee en pluimvee, en Vismeel voor vee en pluimvee. Het is gevestigd in San Martino Siccomario, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis