• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • visserij - import-export

Resultaten voor

Visserij - import-export - Import export

 1. SIRION SEAFOOD APS

  Denemarken

  Verified by europages badge

  SIRION SEAFOOD APS - uw seafood LINK in Europa Opgericht in 2007 in København, Denemarken, is SIRION SEAFOOD APS uitgegroeid tot een van de toonaangevende seafood Sourcing & QC-bedrijven in Europa.Als een one-stop seafood solution provider in Europa kunnen we een breed scala aan diepgevroren/verse zeevruchten aanbieden met onze professionele diensten (Fabrieksaudit / Kwaliteitscontrole / Ladingtoezicht / Productontwikkeling). Dankzij ons grote netwerk, zeer ervaren leidinggevenden, bekwame QC-team, professionele service en snelle communicatie hebben we in de Scandinavische visindustrie een solide reputatie opgebouwd als betrouwbare partner voor al uw visbehoeften in heel Europa. We werken momenteel samen met veel betrouwbare fabrieken die zijn gecertificeerd met HACCP, ISO, BRC, ASC, MSC, BAP, BSCI, HALAL. Onze voornaamste markten: Europa, VS, Canada, Azië (Japan, Korea, enz.) &overigen. Onze belangrijkste producten die op de markt worden gebracht: Zalm, kabeljauw, kreeft, makreel, octopus, tonijn, schelpdieren, koolvis uit Alaska, kaviaar/kuit, varkensvlees, rundvlees, diervoeder. garnalen (zwarte tijger, vannamei, scampi, kattentijger, enz.), pangasius/swai, wildgevangen vis (tonijn, mahi-mahi, grouper, enz.), gekweekte vis (rode/zwarte tilapia, barramundi, enz.), koppotigen (inktvis, inktvis, pijlinktvis), weekdieren (mosselen, krabben), zeevruchten met toegevoegde waarde (sushi, nobashi, torpedo enz.), zeevruchten in blik, andere (kikker, surimi enz.). Varkenspoten, verse varkenspoot zonder been, bevroren varkensstaart, varkenshaas, varkensribbetjes, varkens half karkas, rundvlees boekmaag, Be

 2. MADAR

  Polen

  Verified by europages badge

  MaDar is een groothandelaar in levensmiddelen uit Polen met al bijna 30 jaar ervaring. Wij leveren onze producten aan diverse industrieën zoals supermarkten, restaurants, bedrijven met uiteenlopende profielen, instellingen en particulieren. Wij streven ernaar producten van hoge kwaliteit te leveren tegen de beste prijs om 100 % klanttevredenheid te bereiken. Wij bieden dan ook een breed assortiment van uitmuntende levensmiddelen. Wij hebben een brede productportefeuille zoals: •Pasta, •Bereid en ingemaakt vlees, •Granen, •Diverse types meel, •Zuivelproducten, •Suiker, •Specerijen en kruiden, ontdek meer over ons assortiment op onze website! Wij zorgen voor: •Snelle uitvoer van bestellingen, •Aantrekkelijke prijzen, •Een breed assortiment, •Wereldwijde levering Onze producten worden geïmporteerd van betrouwbare leveranciers en plaatselijke landbouwbedrijven voor de beste kwaliteit met optimale smaak. Met ons zet u een uniek smaak op tafel. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 3. FORATIA EUROPE OU

  Finland

  Verified by europages badge

  Vanuit een wereldwijd perspectief, halen wij producten uit de grootste productiezones van Europa, Noord- en Zuid-Amerika en het Verre Oosten. Onze belangrijkste productcategorieën zijn palmpitolie, palmolie, koolzaadolie, sojaolie, zonnebloemolie, oliemixen, maïsolie, katoenzaadolie, zonnebloemolie met hoog oliezuurgehalte, gevogelte, varkensvlees, rundvlees, vis, patat, groenten, frisdranken en zuivelproducten. Als levensmiddelen- en olieleverancier levert Foratia Europe OU spijsolieën, energiedranken, frisdranken, Whisky's, wijn en diepvriesproducten aan meer dan 100 landen wereldwijd. Wij zijn met name werkzaam in Europa, Afrika, Azië, Midden-Oosten, Zuid-Amerika en het Caraïbische gebied. Wij leveren onze diensten en producten aan onze klanten in de volgende levensmiddelensectoren: Fabrikanten, Groothandelaren in grondstoffen, Winkeliers. Wij staan bekend als een betrouwbare partner die hoogwaardige producten en merken aanbiedt. Wij bieden professionele service voor elk aspect van uw bedrijf, inclusief onze verpakkingen, kwaliteitscontrole, documentatie, logistiek en klantenservice. Wij bieden al onze diensten tegen aantrekkelijke prijzen. Foratia Europe OU is dan ook uw wereldwijde specialist voor de levering van levensmiddelen en olie. Kom onze website bezoeken of neem contact met ons op voor meer informatie!

 4. FISHERIES INTL

  Mauretanië

  Verified by europages badge

  FSIHERIES-INTL Wij zijn een visserijbedrijf en exporteur van diepgevroren vis aan boord, diepgevroren vis aan land en verse vis van Mauritanië naar Dakhla. We zijn gevestigd in Mauritanië - West-Afrika en Duitsland. Wij vissen en exporteren vanuit uw visgronden naar Europa; Afrika; Arabische landen en Azië en Canada. Wij zijn een bedrijf dat de sancties van de Europese en Amerikaanse Unie respecteert. Dit betekent dat we geen handel drijven met landen die onder economische sancties vallen zoals: Cuba, Rusland, Venezuela ........ Onze aan boord ingevroren vis en onze aan land ingevroren vis voldoen aan de aanbevolen behandelingen voor vis, tanks en koelinstallaties voldoen aan de Europese regelgeving. De kenmerken van onze vis zijn als volgt: - Eiwit: 60-70%. - Vet: 4-10%. - Mineraal zout: 2-4%. Het wordt aanbevolen dat alle klanten ons een intentieverklaring tot aankoop (LOI) sturen, waarin u moet specificeren: - De totale hoeveelheid die moet worden gekocht - De exacte maten van de gevraagde vis - Uiteindelijke bestemming - Wetenschappelijke namen van de vissen

 5. SEAPRO AQUACULTURE

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SEAPRO AQUACULTURE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vissen voor visvijvers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Visserij - import-export, zalm, diepvries vis, Diepvries zalm, verpakte zalm, aquacultuur van zalmen, vis groothandel, Visserij - import-export, en export van diepvriesvis. Het is gevestigd in Samsun, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ISLATUNA

  Spanje

  Onze redersorganisatie verkoopt visproducten en is gespecialiseerd in tonijn, krab, makreel, sardienen, paling, zeepaling, hondshaai enz. Wij garanderen een optimale kwaliteit van onze producten en dragen zoveel mogelijk zorg voor ons milieu. Onze medewerkers hebben een specifieke opleiding gekregen om de missies van deze sector te volbrengen. Wij organiseren gespecialiseerde trainingen op het gebied van de algemene sanitaire regels voor het hanteren van levensmiddelen en de toepassing van goede praktijken.

 2. EGEMAR SARL

  Mauretanië

  EGEMAR SARL is een exportbedrijf van zeevruchten: verse of bevroren producten. EGEMAR SARL, gevestigd in Mauritanië, is gespecialiseerd in de groot- en detailhandel van visproducten, met name schaal-, vis- en weekdieren.Wij garanderen kwaliteitsproducten en -diensten om nu maar ook op lange termijn solide professionele relaties op te bouwen met onze partners.Wij respecteren onze producten, die met zorg worden geselecteerd en afkomstig zijn uit de duurzame visserij. Wij kunnen u dan ook de naleving van de ecologische normen waarborgen. Het is onze wens dat u het beste van de oceaan op uw bord kunt vinden. Wij voorzien u van de beste zeevruchten zodat u de verschillende smaakaroma's maar ook alle voordelen van een gezonde keuken op basis van vis en schaaldieren.

 3. NORD WEST FLOT COMPANY (NORD-WEST F.C.), JSC

  Rusland

  Wij zijn gespecialiseerd in de groothandel van apart ingevroren visproducten van MSC Atlantische Kabeljauw (Gadus Morhua), Schelvis (Melanogrammus Aeglefinus) en Garnalen (Pandalus Borealis). Onze meest verkochte producten zijn hoogwaardige apart ingevroren kabeljauw- en schelvisfilets, moten, hapjes en blokken, gehakte kabeljauw en overige klassieke en speciale producten naar wens van de klant. Al onze visproducten en zeevruchten worden door onze eigen schepen gevangen in de schone wateren van de Noord-Atlantische Oceaan. Vanaf daar worden ze naar de fabriek gebracht om volgens de meest strenge normen verwerkt te worden. Onze fabriek is uitgerust met een moderne thermoform verpakkingslijn om diverse types verpakkingen aan te bieden naargelang de wens van de klant. De producten worden vervolgens naar de klanten verzonden; U kunt ze terugvinden hier in Moermansk in onze eigen detailhandel- en showroomwinkel evenals in de VS supermarkten en de beste Europese restaurants. Wij zijn op zoek naar nieuwe partners wereldwijd en bieden een succesvolle samenwerking voor diverse projecten.

 4. THAERON

  Frankrijk

  De familie Thaëron heeft zijn vakkennis en activiteiten sinds 1879 uitgebreid en verhandelt tegenwoordig oesters, mosselen, schelpdieren (rauw en gekookt) en schaaldieren (rauw en gekookt) evenals een assortiment producten verpakt onder gewijzigde atmosfeer. De Thaëron oester wordt gekweekt in de delta van Le Belon waar het de vermaarde en verfijnde hazelnotensmaak ontwikkelt dankzij de onderdompeling in brak water. De onderneming beschikt over een erkende knowhow over de oesterkweek en beheert de volledige bevoorrading van zeeproducten via een betrouwbaar netwerk van vissers en verzamelaars uit Frankrijk en het buitenland waarmee het een nauwe band heeft opgebouwd. De kwaliteit en de versheid van de producten, de onweerlegbare vakkennis en de betrouwbare vakkundigheid van de vrouwen en mannen van de onderneming, maken het tot een onbetwiste marktleider. Om te kunnen voldoen aan de diverse veiligheidsnormen voor levensmiddelenproducten, heeft het bedrijf op alle productiesites (Riec en Lorient) een kwaliteitssysteem ingevoerd.

 5. DANIELSAZUUR

  België

  Import, export, verwerking en distribute van verse en diepgevroren vis en visproducten. Onze activiteiten: - Aankoop : aankopen waar de vis is. - Productie De verwerking en productie gebeurt volledig in de vestiging te Zeebrugge. Ons bedrijf is uitgerust met de modernste productieapparaten zoals lasergestuurde portie-cutters, sorteerlijnen , computerweegterminals etc. - Distributie Na verpakking van de producten in styropor , karton , kunststof trays etc. , worden de producten opgeslagen in de koelruimtes om nadien met eigen koelwagens op transport te gaan naar klein- , groothandel , supermarkt , cateraar etc.

 1. RIBNJACI KUPA D.O.O.

  Kroatië

  De visboerderij is een ware oasis van de kwaliteitslevering van zoetwatervis van hoge kwaliteit. In meerdere vijvers, worden naast de talrijke karpers, snoek, meerval, sander, graskarper, zeelt, zilverkarper en andere vissen geteeld. De visboerderij Kupa in Draganić biedt sportvissen in prachtige natuurlijke omgevingen in de buurt van Zagreb.

 2. BIANCO DI MAZARA SRL

  Italië

  Bianco di Mazara vist en verhandelt rode en witte garnalen uit de Middellandse Zee. De rode en witte garnalen die door de visserijvloot van de onderneming Bianco worden gevangen, worden direct aan boord verwerkt en verpakt in bakjes van minimum 500 g. De verkoop is bestemd voor grootwinkelbedrijven, supermarkten en groothandels. Bianco di Mazara garandeert de distributie in Italië en in het buitenland evenals de kwaliteit van het product.

 1. AMACORE

  Nederland

  Amacore is een leverancier van diepvries visproducten gevestigd te Hilvarenbeek, Nederland. We zijn importeur, distributeur, voedselverwerker en exporteur voor groothandels van levensmiddelen, distributeurs, de voedselverwerkende industrie, horeca en klanten in de detailhandel door geheel Europa.

 2. ZEEVISGROOTHANDEL ANDRE

  België

  De activiteiten van het bedrijf zijn: - Vis import & export (vers en diepvries). - Leverancier voor groothandel, collectiviteiten en visspecialist. - Produceren van alle handgesneden filets, exacte porties in MAP verpakking en andere visprodukten. - Distributie van de goederen in het ganse land met eigen gekoeld wagenpark.

 3. GRUPO CENTRAL PESCA

  Spanje

  GRUPO CENTRAL PESCA is gespecialiseerd in de import en export van vis, schaal- en schelpdieren van hoogwaardige kwaliteit.

 4. COMPAGNIE DES PECHES SAINT-MALO

  Frankrijk

  Het bedrijf COMPAGNIE DES PECHES SAINT-MALO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Visserij - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Gerechten - diepvries kant-en-klaar, Vis, Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Gerechten - diepvries kant-en-klaar, surimi, en Vis. Het is gevestigd in Saint Malo, Frankrijk.

 5. FERGOFRESCO S.L

  Spanje

  Het bedrijf FERGOFRESCO S.L, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Visserij - import-export. Het is gevestigd in Vigo, Spanje.

 6. OYSTER FRANCE

  Verenigde Staten

  Het bedrijf OYSTER FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Visserij - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren oesters, en export. Het is gevestigd in Atlanta, Verenigde Staten.

 7. SEAWELL HIRTSHALS A/S

  Noorwegen

  Het bedrijf SEAWELL HIRTSHALS A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aquacultuur en visteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schaal- en schelpdieren - diepvries, Visserij - import-export, Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken, Schaal- en schelpdieren - diepvries, Visserij - import-export, en Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken. Het is gevestigd in Stavanger, Noorwegen.

 8. VENETO PESCA SRL

  Italië

  Het bedrijf VENETO PESCA SRL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Visserij - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schelp- en schaaldieren, zeeproducten, en Schelp- en schaaldieren. Het is gevestigd in Portogruaro, Italië.

 1. YOROZ SU URUNLERI TAR. HAY. ITH. IHR. SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf YOROZ SU URUNLERI TAR. HAY. ITH. IHR. SAN. VE TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Visserij - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren advies viskwekerij. Het is gevestigd in Amasya, Turkije.

 2. ASTHER SEAFOOD DI PALAVINNAGE

  Italië

  Het bedrijf ASTHER SEAFOOD DI PALAVINNAGE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Visserij - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren zwaardvis, tonijn met water, en tonijn. Het is gevestigd in Cinisello Balsamo(mi), Italië.

 3. COMERCIALIZADORA DIFERCA C.A

  Venezuela

  Het bedrijf COMERCIALIZADORA DIFERCA C.A, is een Groothandelaar, en actief in de sector Visserij - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cacaobonen, en inktvis. Het is gevestigd in Barcelona-Venezuela, Venezuela.

 4. VEKO GLOBAL LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf VEKO GLOBAL LLC, is een Groothandelaar, en actief in de sector Visserij - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bietsuiker. Het is gevestigd in Svetlovodsk, Oekraïne.

 5. FRIGO ADNANE

  Marokko

  Het bedrijf FRIGO ADNANE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vis - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren Visserij - import-export, ingevroren vis, Visserij - import-export, tonijn, en sardine. Het is gevestigd in Casablanca, Marokko.

 6. KIRA TRADE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KIRA TRADE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Varkensvlees. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelen - import-export, Visserij - import-export, Levensmiddelen - import-export, rundvlees, Visserij - import-export, en vlees pluimvee. Het is gevestigd in Lünen (luenen), Duitsland.

 7. I.F.KO.

  België

  Het bedrijf I.F.KO., is een Distributeur, en actief in de sector Levensmiddelen - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Visserij - import-export, levensmiddelen - import/export, Import/export van fruit, en Visserij - import-export. Het is gevestigd in Wihogne, België.

 8. BUBACAMARON

  Spanje

  Het bedrijf BUBACAMARON, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Visserij - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren ingevroren schaal- en schelpdieren. Het is gevestigd in Vigo, Spanje.

 9. COMERCIO DEL MAR GALICIA, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf COMERCIO DEL MAR GALICIA, S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Visserij - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren export van diepvriesvis, import van diepvriesvis, en opslagplaats ingevroren vis. Het is gevestigd in Riveira, Spanje.

 10. SUBANA FOREIGN TRADE CO LTD / TURKEY

  Turkije

  Het bedrijf SUBANA FOREIGN TRADE CO LTD / TURKEY, is een Groothandelaar, en actief in de sector Fruit en groenten - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Visserij - import-export, Luiers, waterpijpen, broedeieren, Visserij - import-export, en Luiers. Het is gevestigd in Mersin, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Visserij - import-export - Import export

Aantal resultaten

6.343 Bedrijven