• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • visserij - import-export

Resultaten voor

Visserij - import-export - Import export

 1. FISHERIES-INTL MAURITANIE

  Mauretanië

  Verified by Europages badge

  Mauritanisch visserijbedrijf en export van bevroren en verse vis. Wij zijn gevestigd in Mauritanië- in West-Afrika en Duitsland (momenteel vertegenwoordigd). We vissen en exporteren vanuit de visgronden naar Europa; Afrika; Arabische landen en Azië. We hebben ook follow-up vertegenwoordigingen "in Congo" om een betere opvolging van bestellingen uit de landen van zijn subregio's te bevorderen. Onze vis wordt verwerkt in visverwerkingsinstallaties, vistanks en koelfaciliteiten, allemaal in overeenstemming met de Europese wettelijke vereisten. De kenmerken van ons vismeel zijn als volgt: - Eiwitten: 60 tot 70% - Vet: 4-10% - Mineraal zout: 2-4% - Vochtigheid: 10-12%

  Website Open In New icon
 2. FORATIA EUROPE OU

  Finland

  Verified by Europages badge

  Vanuit een wereldwijd perspectief, halen wij producten uit de grootste productiezones van Europa, Noord- en Zuid-Amerika en het Verre Oosten. Onze belangrijkste productcategorieën zijn palmpitolie, palmolie, koolzaadolie, sojaolie, zonnebloemolie, oliemixen, maïsolie, katoenzaadolie, zonnebloemolie met hoog oliezuurgehalte, gevogelte, varkensvlees, rundvlees, vis, patat, groenten, frisdranken en zuivelproducten. Als levensmiddelen- en olieleverancier levert Foratia Europe OU spijsolieën, energiedranken, frisdranken, Whisky's, wijn en diepvriesproducten aan meer dan 100 landen wereldwijd. Wij zijn met name werkzaam in Europa, Afrika, Azië, Midden-Oosten, Zuid-Amerika en het Caraïbische gebied. Wij leveren onze diensten en producten aan onze klanten in de volgende levensmiddelensectoren: Fabrikanten, Groothandelaren in grondstoffen, Winkeliers. Wij staan bekend als een betrouwbare partner die hoogwaardige producten en merken aanbiedt. Wij bieden professionele service voor elk aspect van uw bedrijf, inclusief onze verpakkingen, kwaliteitscontrole, documentatie, logistiek en klantenservice. Wij bieden al onze diensten tegen aantrekkelijke prijzen. Foratia Europe OU is dan ook uw wereldwijde specialist voor de levering van levensmiddelen en olie. Kom onze website bezoeken of neem contact met ons op voor meer informatie!

  Website Open In New icon
 3. NORD WEST FLOT COMPANY (NORD-WEST F.C.), JSC

  Rusland

  Verified by Europages badge

  Wij zijn gespecialiseerd in de groothandel van apart ingevroren visproducten van MSC Atlantische Kabeljauw (Gadus Morhua), Schelvis (Melanogrammus Aeglefinus) en Garnalen (Pandalus Borealis). Onze meest verkochte producten zijn hoogwaardige apart ingevroren kabeljauw- en schelvisfilets, moten, hapjes en blokken, gehakte kabeljauw en overige klassieke en speciale producten naar wens van de klant. Al onze visproducten en zeevruchten worden door onze eigen schepen gevangen in de schone wateren van de Noord-Atlantische Oceaan. Vanaf daar worden ze naar de fabriek gebracht om volgens de meest strenge normen verwerkt te worden. Onze fabriek is uitgerust met een moderne thermoform verpakkingslijn om diverse types verpakkingen aan te bieden naargelang de wens van de klant. De producten worden vervolgens naar de klanten verzonden; U kunt ze terugvinden hier in Moermansk in onze eigen detailhandel- en showroomwinkel evenals in de VS supermarkten en de beste Europese restaurants. Wij zijn op zoek naar nieuwe partners wereldwijd en bieden een succesvolle samenwerking voor diverse projecten.

  Website Open In New icon
 4. COMPAGNIE DES PECHES SAINT-MALO

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
 5. ISLATUNA

  Spanje

  Onze redersorganisatie verkoopt visproducten en is gespecialiseerd in tonijn, krab, makreel, sardienen, paling, zeepaling, hondshaai enz. Wij garanderen een optimale kwaliteit van onze producten en dragen zoveel mogelijk zorg voor ons milieu. Onze medewerkers hebben een specifieke opleiding gekregen om de missies van deze sector te volbrengen. Wij organiseren gespecialiseerde trainingen op het gebied van de algemene sanitaire regels voor het hanteren van levensmiddelen en de toepassing van goede praktijken.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. EGEMAR SARL

  Mauretanië

  EGEMAR SARL is een exportbedrijf van zeevruchten: verse of bevroren producten. EGEMAR SARL, gevestigd in Mauritanië, is gespecialiseerd in de groot- en detailhandel van visproducten, met name schaal-, vis- en weekdieren.Wij garanderen kwaliteitsproducten en -diensten om nu maar ook op lange termijn solide professionele relaties op te bouwen met onze partners.Wij respecteren onze producten, die met zorg worden geselecteerd en afkomstig zijn uit de duurzame visserij. Wij kunnen u dan ook de naleving van de ecologische normen waarborgen. Het is onze wens dat u het beste van de oceaan op uw bord kunt vinden. Wij voorzien u van de beste zeevruchten zodat u de verschillende smaakaroma's maar ook alle voordelen van een gezonde keuken op basis van vis en schaaldieren.

 2. THAERON

  Frankrijk

  De familie Thaëron heeft zijn vakkennis en activiteiten sinds 1879 uitgebreid en verhandelt tegenwoordig oesters, mosselen, schelpdieren (rauw en gekookt) en schaaldieren (rauw en gekookt) evenals een assortiment producten verpakt onder gewijzigde atmosfeer. De Thaëron oester wordt gekweekt in de delta van Le Belon waar het de vermaarde en verfijnde hazelnotensmaak ontwikkelt dankzij de onderdompeling in brak water. De onderneming beschikt over een erkende knowhow over de oesterkweek en beheert de volledige bevoorrading van zeeproducten via een betrouwbaar netwerk van vissers en verzamelaars uit Frankrijk en het buitenland waarmee het een nauwe band heeft opgebouwd. De kwaliteit en de versheid van de producten, de onweerlegbare vakkennis en de betrouwbare vakkundigheid van de vrouwen en mannen van de onderneming, maken het tot een onbetwiste marktleider. Om te kunnen voldoen aan de diverse veiligheidsnormen voor levensmiddelenproducten, heeft het bedrijf op alle productiesites (Riec en Lorient) een kwaliteitssysteem ingevoerd.

 3. LM COQUILLAGES

  Frankrijk

  LM coquillages producent en expediteur van oesters sinds 2 generaties. Gelegen in het hart van de Carteau baai in de Camargue, langs de oevers van de meren en strandmeren in de nabijheid van Port-Saint-Louis. We kweken de 'Perle de Carteau' in volle zee in de Carteau baai en laten hier een vlezige Camargue oester groeien met een uitzonderlijke hazelnootsmaak en een ronde en gekartelde vorm. De Carmargue oester 'La Perle de Carteau' wordt gekweekt in een zone van de klasse B, het blijft minimum 48 uur in onze bassins met gezuiverd water voor een uitmuntende sanitaire kwaliteit. Onze oesterlarven (baby oesters) zijn afkomstig uit Frankrijk en groeien in voedingsstofrijk water waardoor ze hun smaak en het vlezige aspect kunnen ontwikkelen. We verkopen onze verse oesters die op aanvraag verpakt worden in houten kistjes. Levering in Frankrijk en het buitenland.

 4. DANIELSAZUUR

  België

  Import, export, verwerking en distribute van verse en diepgevroren vis en visproducten. Onze activiteiten: - Aankoop : aankopen waar de vis is. - Productie De verwerking en productie gebeurt volledig in de vestiging te Zeebrugge. Ons bedrijf is uitgerust met de modernste productieapparaten zoals lasergestuurde portie-cutters, sorteerlijnen , computerweegterminals etc. - Distributie Na verpakking van de producten in styropor , karton , kunststof trays etc. , worden de producten opgeslagen in de koelruimtes om nadien met eigen koelwagens op transport te gaan naar klein- , groothandel , supermarkt , cateraar etc.

 5. RIBNJACI KUPA D.O.O.

  Kroatië

  De visboerderij is een ware oasis van de kwaliteitslevering van zoetwatervis van hoge kwaliteit. In meerdere vijvers, worden naast de talrijke karpers, snoek, meerval, sander, graskarper, zeelt, zilverkarper en andere vissen geteeld. De visboerderij Kupa in Draganić biedt sportvissen in prachtige natuurlijke omgevingen in de buurt van Zagreb.

 1. BIANCO DI MAZARA SRL

  Italië

  Bianco di Mazara vist en verhandelt rode en witte garnalen uit de Middellandse Zee. De rode en witte garnalen die door de visserijvloot van de onderneming Bianco worden gevangen, worden direct aan boord verwerkt en verpakt in bakjes van minimum 500 g. De verkoop is bestemd voor grootwinkelbedrijven, supermarkten en groothandels. Bianco di Mazara garandeert de distributie in Italië en in het buitenland evenals de kwaliteit van het product.

 2. ZEEVISGROOTHANDEL ANDRE

  België

  De activiteiten van het bedrijf zijn: - Vis import & export (vers en diepvries). - Leverancier voor groothandel, collectiviteiten en visspecialist. - Produceren van alle handgesneden filets, exacte porties in MAP verpakking en andere visprodukten. - Distributie van de goederen in het ganse land met eigen gekoeld wagenpark.

 3. AMACORE

  Nederland

  Amacore is een leverancier van diepvries visproducten gevestigd te Hilvarenbeek, Nederland. We zijn importeur, distributeur, voedselverwerker en exporteur voor groothandels van levensmiddelen, distributeurs, de voedselverwerkende industrie, horeca en klanten in de detailhandel door geheel Europa.

 4. GRUPO CENTRAL PESCA

  Spanje

  GRUPO CENTRAL PESCA is gespecialiseerd in de import en export van vis, schaal- en schelpdieren van hoogwaardige kwaliteit.

 5. FERGOFRESCO S.L

  Spanje

 6. OYSTER FRANCE

  Verenigde Staten

 7. SEAWELL HIRTSHALS A/S

  Noorwegen

 8. YOROZ SU URUNLERI TAR. HAY. ITH. IHR. SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

 9. VENETO PESCA SRL

  Italië

 10. ASTHER SEAFOOD DI PALAVINNAGE

  Italië

 1. NEGAL INTERNATIONAL LTD

  Verenigd Koninkrijk

 2. COMERCIALIZADORA DIFERCA C.A

  Venezuela

 3. VISGROOTHANDEL DE JONG

  Nederland

 4. FISH SOURCES

  Canada

 5. FRIGO ADNANE

  Marokko

 6. SEAMAX GLOBAL S.L.

  Spanje

 7. AGRITRADE

  Frankrijk

 8. BUBACAMARON

  Spanje

 9. TUMAY BALIKCILIK GIDA DIS TIC. SAN. A.S.

  Turkije

 10. BEGANTON

  Frankrijk

Filters

Resultaten voor

Visserij - import-export - Import export

Aantal resultaten

7.219 bedrijven