• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • visverwerking

Resultaten voor

Visverwerking - Import export

 1. FISHERIES INTL

  Mauretanië

  Verified by europages badge

  FSIHERIES-INTL Wij zijn een visserijbedrijf en exporteur van diepgevroren vis aan boord, diepgevroren vis aan land en verse vis van Mauritanië naar Dakhla. We zijn gevestigd in Mauritanië - West-Afrika en Duitsland. Wij vissen en exporteren vanuit uw visgronden naar Europa; Afrika; Arabische landen en Azië en Canada. Wij zijn een bedrijf dat de sancties van de Europese en Amerikaanse Unie respecteert. Dit betekent dat we geen handel drijven met landen die onder economische sancties vallen zoals: Cuba, Rusland, Venezuela ........ Onze aan boord ingevroren vis en onze aan land ingevroren vis voldoen aan de aanbevolen behandelingen voor vis, tanks en koelinstallaties voldoen aan de Europese regelgeving. De kenmerken van onze vis zijn als volgt: - Eiwit: 60-70%. - Vet: 4-10%. - Mineraal zout: 2-4%. Het wordt aanbevolen dat alle klanten ons een intentieverklaring tot aankoop (LOI) sturen, waarin u moet specificeren: - De totale hoeveelheid die moet worden gekocht - De exacte maten van de gevraagde vis - Uiteindelijke bestemming - Wetenschappelijke namen van de vissen

 2. GOSPODARSTWO RYBACKIE GOSLAWICE SP. Z O.O.

  Polen

  Een grote viskwekerij dat al 50 jaar werkzaam is in de sector. Activiteiten: hydrocultuur - meerval en steur, kwekerij van thermofiele vis, visreproductie en het zien, kweken van verswatervis, levering van frituurmateriaal - verkoop, vis voor consumptie - verkoop, vissen van karper. Traditionele karperteelt in meren.

 3. RIJPELAAL B.V. / PALINGKOPEN.NL

  Nederland

  Een ervaren bedrijf met al meer dan 25 jaar ervaring in het kweken, verwerken en roken van hun paling. De paling wordt op ambachtelijke wijze gerookt. Hierdoor krijgt de paling een authentieke smaak en geur. Daarnaast wordt er in de fileerderij volledig met de hand palingfilet gemaakt. Voor consumenten en bedrijven worden er veel verschillende soorten paling aangeboden.

 4. DE JAGER

  België

  De Jager NV is een dynamisch Antwerps groothandel in verse vis, gerookte en diepgevroren vis , schaal – en schelpdieren. De Jager NV levert aan talrijke restaurants, vishandelaars en traiteurs, maar ook de gewone visliefhebber.

 5. STEEN - FPM INTERNATIONAL

  België

  Producent en verdeler van machines voor de kip-en gevogelteverwerking.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. JEBO

  België

  JEBO te Brugge biedt een gevarieerd gamma vis en vleessalades, de verse producten worden ter plaatse verwerkt in heerlijk beleg. Het volledige assortiment is online te vinden.

 2. GADUS

  België

  Visverwerker

 3. BIOLIFEITALY

  Italië

  Het bedrijf BIOLIFEITALY, is een Dienstverlener, en actief in de sector Zuivelindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Visverwerking, verpakking van droge vruchten, kuipen voor visteelt, en Visverwerking. Het is gevestigd in Partinico, Italië.

 4. NESA SU URUNLERI TIC. VE SAN. A.S

  Turkije

  Het bedrijf NESA SU URUNLERI TIC. VE SAN. A.S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Visserij - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Visverwerking, viskwekerij, en Visverwerking. Het is gevestigd in Iskenderun, Turkije.

 5. ŞEF SU ÜRÜNLERI

  Turkije

  Het bedrijf ŞEF SU ÜRÜNLERI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Visverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis - diepvries, zeeproducten diepvries, viskwekerij, Vis - diepvries, en ingevroren vis. Het is gevestigd in Kayseri, Turkije.

 1. AFY GIDA

  Turkije

  Het bedrijf AFY GIDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Visverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren sardine. Het is gevestigd in Canakkale, Turkije.

 2. HAMBURGER FISCHWERKER

  Duitsland

  Het bedrijf HAMBURGER FISCHWERKER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Visverwerking. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 1. NOTTORF RÄUCHERFISCH - SPEZIALITÄTEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf NOTTORF RÄUCHERFISCH - SPEZIALITÄTEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schelp- en schaaldieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis, Visverwerking, Slagerijvlees en vers pluimvee, Melkproducten, Vis, Visverwerking, Slagerijvlees en vers pluimvee, en Melkproducten. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 2. KFT KRABBEN UND FISCH TÖNNING OHG

  Duitsland

  Het bedrijf KFT KRABBEN UND FISCH TÖNNING OHG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schelp- en schaaldieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis, Visverwerking, Slagerijvlees en vers pluimvee, Melkproducten, Vis, Visverwerking, Slagerijvlees en vers pluimvee, en Melkproducten. Het is gevestigd in Tönning, Duitsland.

 3. STEFAN KNOBLAUCH

  Duitsland

  Het bedrijf STEFAN KNOBLAUCH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schelp- en schaaldieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis, Visverwerking, Slagerijvlees en vers pluimvee, Melkproducten, Vis, Visverwerking, Slagerijvlees en vers pluimvee, en Melkproducten. Het is gevestigd in Uhldingen-Mühlhofen, Duitsland.

 4. JAB TRADE CO.

  Argentinië

  Het bedrijf JAB TRADE CO., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Visverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren ingevroren vis. Het is gevestigd in Acassuso, Argentinië.

 5. BOHLSEN RÄUCHERFISCH OHG

  Duitsland

  Het bedrijf BOHLSEN RÄUCHERFISCH OHG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schelp- en schaaldieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis, Visverwerking, Slagerijvlees en vers pluimvee, Melkproducten, Vis, Visverwerking, Slagerijvlees en vers pluimvee, en Melkproducten. Het is gevestigd in Cuxhaven, Duitsland.

 6. AFROPLAS

  Griekenland

  Het bedrijf AFROPLAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Visverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren visnetten. Het is gevestigd in Attiki, Griekenland.

 7. FISCHEREIBETRIEB MARKUS DAVIDS E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf FISCHEREIBETRIEB MARKUS DAVIDS E.K., is een Groothandelaar, en actief in de sector Schelp- en schaaldieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis, Visverwerking, Diepvriesproducten, Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken, Vis, Visverwerking, Diepvriesproducten, en Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken. Het is gevestigd in Maasholm, Duitsland.

 8. AQUA-PRIMUS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AQUA-PRIMUS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boomkwekerijen en bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schelp- en schaaldieren, Vis, Visverwerking, Vezelplanten, Schelp- en schaaldieren, Vis, Visverwerking, en Vezelplanten. Het is gevestigd in Iserlohn, Duitsland.

 1. FORELLENZUCHT TROSTADT GBR

  Duitsland

  Het bedrijf FORELLENZUCHT TROSTADT GBR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schelp- en schaaldieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis, Visverwerking, Melkproducten, Diepvriesproducten, Vis, Visverwerking, Melkproducten, en Diepvriesproducten. Het is gevestigd in Reurieth, Duitsland.

 2. GOSCH SYLT VERARBEITUNGSBETRIEBS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GOSCH SYLT VERARBEITUNGSBETRIEBS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schelp- en schaaldieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis, Visverwerking, Slagerijvlees en vers pluimvee, Melkproducten, Vis, Visverwerking, Slagerijvlees en vers pluimvee, en Melkproducten. Het is gevestigd in Ellingstedt, Duitsland.

 3. P & G INTERNATIONAL TRADING GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf P & G INTERNATIONAL TRADING GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schelp- en schaaldieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis, Visverwerking, Slagerijvlees en vers pluimvee, Melkproducten, Vis, Visverwerking, Slagerijvlees en vers pluimvee, en Melkproducten. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 4. FISCH A. WILTERS

  Duitsland

  Het bedrijf FISCH A. WILTERS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schelp- en schaaldieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis, Visverwerking, Slagerijvlees en vers pluimvee, Melkproducten, Vis, Visverwerking, Slagerijvlees en vers pluimvee, en Melkproducten. Het is gevestigd in Varel, Duitsland.

 5. FISCHZUCHT REINHARDSBRUNN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FISCHZUCHT REINHARDSBRUNN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schelp- en schaaldieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis, Aquacultuur en visteelt, Visverwerking, Slagerijvlees en vers pluimvee, Vis, Aquacultuur en visteelt, Visverwerking, en Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is gevestigd in Friedrichroda, Duitsland.

 6. FISCHEREI-GENOSSENSCHAFT NEUHARLINGERSIEL E.G.

  Duitsland

  Het bedrijf FISCHEREI-GENOSSENSCHAFT NEUHARLINGERSIEL E.G., is een Distributeur, en actief in de sector Schelp- en schaaldieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis, Visverwerking, Slagerijvlees en vers pluimvee, Melkproducten, Vis, Visverwerking, Slagerijvlees en vers pluimvee, en Melkproducten. Het is gevestigd in Neuharlingersiel, Duitsland.

 7. SION LACHSRÄUCHEREI VON SER

  Duitsland

  Het bedrijf SION LACHSRÄUCHEREI VON SER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schelp- en schaaldieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis, Visverwerking, Melkproducten, Diepvriesproducten, Vis, Visverwerking, Melkproducten, en Diepvriesproducten. Het is gevestigd in Müsch, Duitsland.

 8. FISCHFEINKOST FRIEDRICH SCHÄFER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FISCHFEINKOST FRIEDRICH SCHÄFER GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schelp- en schaaldieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis, Visverwerking, Melkproducten, Diepvriesproducten, Vis, Visverwerking, Melkproducten, en Diepvriesproducten. Het is gevestigd in Loxstedt, Duitsland.

 9. CUX-PACK-FISCHBÖRSE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CUX-PACK-FISCHBÖRSE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schelp- en schaaldieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis, Visverwerking, Melkproducten, Diepvriesproducten, Vis, Visverwerking, Melkproducten, en Diepvriesproducten. Het is gevestigd in Cuxhaven, Duitsland.

 10. WALTER UND KARL-HEINZ BLUM, FISCHSPEZIALITÄTEN

  Duitsland

  Het bedrijf WALTER UND KARL-HEINZ BLUM, FISCHSPEZIALITÄTEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schelp- en schaaldieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis, Visverwerking, Slagerijvlees en vers pluimvee, Melkproducten, Vis, Visverwerking, Slagerijvlees en vers pluimvee, en Melkproducten. Het is gevestigd in Sylt-Ost, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis