• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • visverwerking

Resultaten voor

Visverwerking - Import export

 1. FISHERIES-INTL MAURITANIE

  Mauretanië

  Verified by Europages badge

  Mauritanisch visserijbedrijf en export van bevroren en verse vis. Wij zijn gevestigd in Mauritanië- in West-Afrika en Duitsland (momenteel vertegenwoordigd). We vissen en exporteren vanuit de visgronden naar Europa; Afrika; Arabische landen en Azië. We hebben ook follow-up vertegenwoordigingen "in Congo" om een betere opvolging van bestellingen uit de landen van zijn subregio's te bevorderen. Onze vis wordt verwerkt in visverwerkingsinstallaties, vistanks en koelfaciliteiten, allemaal in overeenstemming met de Europese wettelijke vereisten. De kenmerken van ons vismeel zijn als volgt: - Eiwitten: 60 tot 70% - Vet: 4-10% - Mineraal zout: 2-4% - Vochtigheid: 10-12%

  Website Open In New icon
 2. NORD WEST FLOT COMPANY (NORD-WEST F.C.), JSC

  Rusland

  Verified by Europages badge

  Wij zijn gespecialiseerd in de groothandel van apart ingevroren visproducten van MSC Atlantische Kabeljauw (Gadus Morhua), Schelvis (Melanogrammus Aeglefinus) en Garnalen (Pandalus Borealis). Onze meest verkochte producten zijn hoogwaardige apart ingevroren kabeljauw- en schelvisfilets, moten, hapjes en blokken, gehakte kabeljauw en overige klassieke en speciale producten naar wens van de klant. Al onze visproducten en zeevruchten worden door onze eigen schepen gevangen in de schone wateren van de Noord-Atlantische Oceaan. Vanaf daar worden ze naar de fabriek gebracht om volgens de meest strenge normen verwerkt te worden. Onze fabriek is uitgerust met een moderne thermoform verpakkingslijn om diverse types verpakkingen aan te bieden naargelang de wens van de klant. De producten worden vervolgens naar de klanten verzonden; U kunt ze terugvinden hier in Moermansk in onze eigen detailhandel- en showroomwinkel evenals in de VS supermarkten en de beste Europese restaurants. Wij zijn op zoek naar nieuwe partners wereldwijd en bieden een succesvolle samenwerking voor diverse projecten.

  Website Open In New icon
 3. GOSPODARSTWO RYBACKIE GOSLAWICE SP. Z O.O.

  Polen

  Een grote viskwekerij dat al 50 jaar werkzaam is in de sector. Activiteiten: hydrocultuur - meerval en steur, kwekerij van thermofiele vis, visreproductie en het zien, kweken van verswatervis, levering van frituurmateriaal - verkoop, vis voor consumptie - verkoop, vissen van karper. Traditionele karperteelt in meren.

 4. RIJPELAAL B.V. / PALINGKOPEN.NL

  Nederland

  Een ervaren bedrijf met al meer dan 25 jaar ervaring in het kweken, verwerken en roken van hun paling. De paling wordt op ambachtelijke wijze gerookt. Hierdoor krijgt de paling een authentieke smaak en geur. Daarnaast wordt er in de fileerderij volledig met de hand palingfilet gemaakt. Voor consumenten en bedrijven worden er veel verschillende soorten paling aangeboden.

 5. DE JAGER

  België

  De Jager NV is een dynamisch Antwerps groothandel in verse vis, gerookte en diepgevroren vis , schaal – en schelpdieren. De Jager NV levert aan talrijke restaurants, vishandelaars en traiteurs, maar ook de gewone visliefhebber.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. STEEN - FPM INTERNATIONAL

  België

  Producent en verdeler van machines voor de kip-en gevogelteverwerking.

 2. DUBRUL

  België

  Vishandel Traiteur Dubrul uit Rollegem beschikt over wekelijkse promoties. Zowel promoties verse vis als traiteur suggesties voor vlees en vis.

 3. JEBO

  België

  JEBO te Brugge biedt een gevarieerd gamma vis en vleessalades, de verse producten worden ter plaatse verwerkt in heerlijk beleg. Het volledige assortiment is online te vinden.

 4. GADUS

  België

  Visverwerker

 5. NESA SU URUNLERI TIC. VE SAN. A.S

  Turkije

 1. AFY GIDA

  Turkije

 2. ŞEF SU ÜRÜNLERI

  Turkije

 3. HAMBURGER FISCHWERKER

  Duitsland

 4. GOSCH VERWALTUNGS GMBH & CO KG

  Duitsland

 5. HAHN- LACHS

  Duitsland

 6. P & G INTERNATIONAL TRADING GMBH

  Duitsland

 7. FORELLENHOF TRAUNTAL GBR

  Duitsland

 8. DELICATPOP S.L

  Spanje

 9. HEIDE RICKMANN

  Duitsland

 10. ERBA SEAFOOD

  Turkije

 1. NOTTORF RÄUCHERFISCH - SPEZIALITÄTEN GMBH

  Duitsland

 2. DASE FISCH GBR

  Duitsland

 3. KRABBEN-BREMER GMBH

  Duitsland

 4. FISCH A. WILTERS

  Duitsland

 5. HRASTINGER GMBH

  Oostenrijk

 6. V U L K A N - FORELLEN GMBH & CO. KG

  Duitsland

 7. WALTER UND KARL-HEINZ BLUM, FISCHSPEZIALITÄTEN

  Duitsland

 8. PIĄTEK. PRZETWÓRSTWO RYB

  Polen

 9. FISCHRÄUCHEREI KRUSE

  Duitsland

 10. SEESTERN FISCHE

  Oostenrijk