• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vitamines en provitamines

Resultaten voor

Vitamines en provitamines - Import export

 1. LABORATOIRE NUTERGIA

  Frankrijk

  Het laboratorium NUTERGIA, opgericht in 1989, is gespecialiseerd in de ontwikkeling van voedingssupplementen. NUTERGIA is ontstaan op initiatief van Claude Lagarde, farmaceut en bioloog, en is de voorloper op het gebied van microvoeding in Frankrijk. Zo is het het derde Franse laboratorium voor voedingssupplementen geworden in het land. NUTERGIA verzorgt de ontwikkeling/R&D, de productie, de verzending en de commercialisering. De NCA (Actieve Celvoeding) ® is het oorspronkelijke concept van het laboratorium; het voert de hoogsactieve voedingsstoffen toe aan de menselijke lichaamscellen dankzij de sporenelementen, die hun gebruik en assimilatie versterken om onze cellen te ontgiften en te herstructureren. Met een reeks van meer dan tachtig producten voor de behandeling van alle mogelijke lichaamsproblemen beheerst NUTERGIA de procedure van A tot Z, van de selectie van de formules tot de commercialisering van de producten. Bovendien waarborgt NUTERGIA de strenge naleving van alle fases van traceerbaarheid en kwaliteitscontrole.

 2. ATLANTIC CHEMICALS TRADING GMBH

  Duitsland

  Sinds 30 jaar verkoopt ACT met succes een voortdurend groeiend aantal grondstoffen van de allerhoogste gecertificeerde kwaliteit. Opgericht in 1985 in Hamburg door dr. Ramin Ghaffari, is ACT vandaag de dag uitgegroeid tot een volwassen onderneming met internationaal meer dan 60 medewerkers. Onze vestigingen bevinden zich in de Hanzestad Hamburg en op 12 andere locaties wereldwijd. Successen worden altijd door teamwerk behaald, en ieder van onze medewerkers levert hieraan met zijn of haar competenties en initiatieven elke dag weer een bijdrage. Om wereldwijd te kunnen opereren beschikken we bovendien over een internationaal netwerk van agenten en over sterke logistieke partners. Met ACT kunt u vertrouwen op voordelige, flexibele en tijdige leveringen – overal ter wereld.

 3. PEOPLE PLANTS & PROJECTS GMBH

  Duitsland

  People Plants & Projects GmbH handelt internationaal in hoogwaardige plantaardige grondstoffen voor de voedingsmiddelen-, diervoeder- en cosmetica-industrie. Wij bieden plantaardige eiwitten, gedroogde extracten, vitamines en nog veel meer natuurlijke producten aan. Onze artikellijst vindt u op www.ppp-germany.com. Zekerheid in de toeleveringsketen - dat is ons streven! We garanderen de kwaliteit van onze producten door audits ter plaatse, langdurige samenwerking met internationaal gecertificeerde partners - en beveiligen de leveringen door uitgebreide analyses. Door onze ervaring in de handel met grondstoffen ondersteunen wij op sympathieke wijze al bij de ontwikkeling van nieuwe producten. We herkennen trends en bieden daarbij onze klanten individuele diensten aan. Want elk project is anders, en iedere partner heeft andere behoeften. Ondersteuning met samples voor producttesten, onderzoek naar betrouwbare leveranciers voor een soepel inkoopproces en bemiddeling met loon- of verpakkingsfabrikanten zijn slechts enkele voorbeelden waarmee wij uw project tot een succes kunnen maken. Maak kennis met ons, wij verheugen ons op uw vragen! Uw team van PPP

 4. HAMDARD

  Turkije

  Het in 2013 opgerichte Hamdard Pharmaceuticals is een toonaangevende Turkse producent van farmaceutische producten. Onze missie is de levering van hoogwaardige en effectieve producten die de gezondheid en het welzijn van onze klanten ondersteunen. Op basis van ayurveda produceren we producten die de behoeften van onze klanten vervullen dankzij de unieke planten van Anatolië. Vol trots leveren we dan ook een verscheidenheid aan merken, waaronder Plantus, Plantus Cosmetics, Doala en Maxiliv, een assortiment van voedingssupplementen en huidverzorgingsproducten. Onze volledig geïntegreerde faciliteit in Kastamonu beslaat circa 5.000 vierkante meter en is voorzien van geavanceerde technologie voor de productie van plantaardige medicijnen, vitaminen en voedingssupplementen. We hebben een team van doktoren en technisch specialisten die gespecialiseerd zijn in ayurveda en fytotherapie. Hierdoor kunnen we hoogwaardige, natuurlijke, beschermende en gezondheidsondersteunende producten produceren die voldoen aan internationale kwaliteitsnormen. Vol trots leveren we onze klanten uiteenlopende gezondheidsondersteunende producten: van voedingssupplementen tot producten op contractbasis. Hamdard Turkey streeft naar nationale én internationale groei door middel van het beste wat de natuur te bieden heeft. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 5. GLOBALBLEND SP. Z O.O.

  Polen

  GLOBALBLEND SP. Z O.O is een Poolse onderneming gespecialiseerd in de productie op contractbasis van voedingssupplementen, voedingswaren voor specifieke nutritionele en speciale medische doeleinden. Wij ontwikkelen en vervaardigen producten voor diverse toepassingen, zoals sportvoeding, gezondheidsproducten, dranken, farmaceutische producten, nutraceutische producten of instant voedingsmiddelen. Ons vakbekwaam team produceert producten van de hoogste kwaliteit voor klanten over de hele wereld en voornamelijk in Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Wij hebben volledige controle over ons hoogwaardig productieproces, van de inkoop van grondstoffen bij onze vertrouwde leveranciers tot het mengen en de verpakking van de eindproducten. Onze installaties produceren conform de HACCP en GMP normen. Wij werken met poedervormige, vloeibare en ingekapselde producten. Om ons aanbod aan te vullen verkopen wij grondstoffen in het groot voor productie. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. NETHERLEAFS.COM

  Nederland

  Netherleafs is een team van experts op het gebied van cannabinoïden. Wij bieden diverse hoogwaardige CBD-, CBN-, CBG- en HHC-producten. Wij hebben grondig en nauwkeurig onderzoek gedaan om de productie van hoogwaardige CBD-producten tot in de puntjes te beheren. Om zowel de groothandel als individuele verkopen aan onze klanten te bieden naargelang hun behoeften. Wij streven ernaar informatie te verstrekken over CBD-producten via onze blogs en e-books om een beter inzicht over de werking ervan te bieden. Ons vakbekwame team in Nederland vervaardigd de meest verfijnde CBD-producten van de markt om u producten van topkwaliteit te bieden. Wij zijn er trots op volledig biologisch en zonder giftige stoffen te werken. Geen van onze producten bevat ongewenste of schadelijke stoffen. Om de authenticiteit van de producten te bewijzen, zijn alle producten grondig getest en vergezeld van een COA: Analysecertificaat. Wij bieden items die toegesneden zijn op de specifieke eisen van de klant voor eenvoudige consumptie en zijn dan ook een one-stop CBD shop.

  Alle producten voor "vitamines en provitamines"

 2. BEE-N PHARMA

  Turkije

  Opgericht in 2010, levert BEE-N Company farmaceutische producten in Ankara Türkiye. Wij leveren een breed assortiment merk- en generieke geneesmiddelen, verbruiksgoederen voor ziekenhuizen, gezondheids- en welzijnsproducten, testkits en producten voor persoonlijke verzorging. Ons bedrijf streeft ernaar de hoogste dienst aan te bieden voor elke klant om in korte tijd aan hun behoeften en eisen te voldoen. Wij verkopen en leveren gespecialiseerde farmaceutische artikelen in verschillende delen van de wereld. Wij hebben een uitgebreid productassortiment: •Generieke vrij verkrijgbare geneesmiddelen • Generieke geneesmiddelen op recept • Merkloze vrij verkrijgbare geneesmiddelen • Merkloze geneesmiddelen op recept • Basis medische apparatuur • Gezondheid en wellness producten • Persoonlijke verzorgingsproducten en nog veel meer zijn te ontdekken op onze website. Wij zetten ons in voor de creatie, marketing en levering van hoogwaardige geneesmiddelen en medische benodigdheden voor artsen, klinieken en ziekenhuizen. Neem zonder aarzelen contact met ons op voor meer informatie!

 3. FOODCOM S.A.

  Polen

  Handelsonderneming actief in de voedingsmiddelenindustrie.Wij zijn gespecialiseerd in de handel in zuivelproducten; plantaardige eiwitten: voedings- en diervoederadditieven.Aanbieding is gericht op bedrijven in de B2B-sector. Dankzij ons team heeft het bedrijf vele trouwe Business Partners verworven en breidt het verder uit. In 2019 hebben we de prestigieuze prijs gewonnen als het snelst groeiende bedrijf in de voedingsmiddelensector in Polen. Momenteel is het bedrijf geregistreerd in vier Europese landen: Polen, Duitsland, Nederland en Italië.

 4. UBIOPHARMA LABORATORIOS

  Spanje

  Laboratorios Ubiopharma S.L. is een farmaceutisch bedrijf opgericht op 24 december 1927. Zijn belangrijkste commerciële activiteit bestaat in de vervaardiging en verkoop van eigen farmaceutische specialiteiten, alsook in de verkoop van producten van derden. Inschrijvingsnummer 1247.

 5. SCHNEIDER SOLUTIONS SEBASTIAN SCHNEIDER

  Duitsland

 1. LEBENSKRAFTPUR GMBH & CO. KG

  Duitsland

 2. SAARFIT GMBH

  Duitsland

 1. WIEDEMANN PHARMA GMBH BIOLOGISCH-PHARMAZEUTISCHE PRÄPARATE

  Duitsland

 2. NIETIET GMBH

  Duitsland

 3. S3 HANDEL UND DIENSTLEISTUNGEN UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Duitsland

 4. APLANTIS GMBH

  Duitsland

 5. FIT INGREDIENTS GMBH

  Duitsland

 6. DIE NEMS GMBH

  Duitsland

 7. HANSE LABS GMBH

  Duitsland

 8. GLOBAL FINE MARKET

  België

 1. ACU PHARMA UND CHEMIE GMBH

  Duitsland

 2. MTL POWER FOOD GMBH

  Duitsland

 3. KEWELOH ANIMAL HEALTH GMBH & CO. KG

  Duitsland

 4. SWAY SPORTS & HEALTH GMBH

  Oostenrijk

 5. BIOPHARMATEC GMBH

  Duitsland

 6. NAKO NATURALS GMBH

  Duitsland

 7. CG CHEMIKALIEN GMBH & CO. KG

  Duitsland

 8. BENIVIO GMBH

  Duitsland

 9. R(H)EIN NUTRITION UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT) & CO. KG

  Duitsland

 10. W&R BIOLINE GMBH

  Duitsland