• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vitamines en provitamines

Resultaten voor

Vitamines en provitamines - Import export

 1. NATROLABS A.S.

  Turkije

  Verified by europages badge

  Natrolabs is opgericht in 2015 en is een contractfabrikant die gevestigd is in Turkije en gespecialiseerd is in voedingssupplementen, persoonlijke verzorging en cosmetica. Onze inzet voor uitmuntendheid uit zich in onze systematische en efficiënte arbeidsomstandigheden, grote investeringen, internationaal erkende certificaten en niet-aflatende aandacht voor klanttevredenheid. Onze deskundigheid omvat een grote verscheidenheid aan producten op het gebied van voedingssupplementen en huidcosmetica. Op het gebied van voedingssupplementen bieden we uitgebreide services in alle fasen, waaronder productie, kwaliteitsborging, buitenlandse handel, commerciële ontwikkeling, operationele activiteiten, projectcoördinatie, ontwerp, R&D en licenties. Op het gebied van huidcosmetica munten we uit in de productie van gezichtscrèmes, gezichtsgels en -schuim, lichaamscrèmes, huidserums, gezichtsmaskers en peelingproducten, huidtonics, haarproducten (zoals shampoos, conditioners, maskers), haarstylingproducten, haaroliën en wenkbrauw- en wimperproducten. Onze productiemogelijkheden omvatten uiteenlopende services voor productie en vullen op contractbasis, waaronder tabletten, capsules, vitaminen, cosmetica, shampoos en crèmes. Neem voor meer informatie over onze services en de mogelijkheden waarop we aan uw specifieke behoeften kunnen voldoen, gerust contact met ons op.

 2. HAMDARD

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het in 2013 opgerichte Hamdard Pharmaceuticals is een toonaangevende Turkse producent van farmaceutische producten. Onze missie is de levering van hoogwaardige en effectieve producten die de gezondheid en het welzijn van onze klanten ondersteunen. Op basis van ayurveda produceren we producten die de behoeften van onze klanten vervullen dankzij de unieke planten van Anatolië. Vol trots leveren we dan ook een verscheidenheid aan merken, waaronder Plantus, Plantus Cosmetics, Doala en Maxiliv, een assortiment van voedingssupplementen en huidverzorgingsproducten. Onze volledig geïntegreerde faciliteit in Kastamonu beslaat circa 5.000 vierkante meter en is voorzien van geavanceerde technologie voor de productie van plantaardige medicijnen, vitaminen en voedingssupplementen. We hebben een team van doktoren en technisch specialisten die gespecialiseerd zijn in ayurveda en fytotherapie. Hierdoor kunnen we hoogwaardige, natuurlijke, beschermende en gezondheidsondersteunende producten produceren die voldoen aan internationale kwaliteitsnormen. Vol trots leveren we onze klanten uiteenlopende gezondheidsondersteunende producten: van voedingssupplementen tot producten op contractbasis. Hamdard Turkey streeft naar nationale én internationale groei door middel van het beste wat de natuur te bieden heeft. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 3. TINY TECHNOLOGIES GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Na verscheidene jaren van onderzoek in samenwerking met Duitse universiteiten is TINY Technologies erin geslaagd de biologische beschikbaarheid van voedingssupplementen, cannabinoïden en cosmetica aantoonbaar te verhogen. Met de combinatie van formulerings- en procestechnologie kan TINY Technologies op lange termijn stabiele oliedruppels produceren die in staat zijn doelstoffen sneller en in aanzienlijk grotere hoeveelheden af te leveren in de menselijke systemische circulatie. De meeste voedingssupplementen en alle cannabinoïden zijn vetoplosbare stoffen. Om de biologische beschikbaarheid te verhogen, moeten zij worden opgenomen in een dragersysteem dat in vet oplosbare stoffen kan transporteren. Liposomen zijn derhalve ongeschikt vanwege hun in water oplosbare kern. Micellen hebben geen vetoplosbare kern. TINYsphere daarentegen heeft een grote oliefase die voldoende ruimte biedt voor vetoplosbare stoffen. Als B2B-leverancier met een gerenommeerde researchafdeling bieden onze white label- en private label-oplossingen u een geheel nieuw uniek verkoopvoorstel voor de marketing van uw nieuwe producten. Wij werken uitsluitend met natuurlijke ingrediënten en garanderen een maximale zuiverheid en kwaliteit.

 4. ATLANTIC CHEMICALS TRADING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Sinds 30 jaar verkoopt ACT met succes een voortdurend groeiend aantal grondstoffen van de allerhoogste gecertificeerde kwaliteit. Opgericht in 1985 in Hamburg door dr. Ramin Ghaffari, is ACT vandaag de dag uitgegroeid tot een volwassen onderneming met internationaal meer dan 60 medewerkers. Onze vestigingen bevinden zich in de Hanzestad Hamburg en op 12 andere locaties wereldwijd. Successen worden altijd door teamwerk behaald, en ieder van onze medewerkers levert hieraan met zijn of haar competenties en initiatieven elke dag weer een bijdrage. Om wereldwijd te kunnen opereren beschikken we bovendien over een internationaal netwerk van agenten en over sterke logistieke partners. Met ACT kunt u vertrouwen op voordelige, flexibele en tijdige leveringen – overal ter wereld.

 5. GLOBALBLEND SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  GLOBALBLEND SP. Z O.O is een Poolse onderneming gespecialiseerd in de productie op contractbasis van voedingssupplementen, voedingswaren voor specifieke nutritionele en speciale medische doeleinden. Wij ontwikkelen en vervaardigen producten voor diverse toepassingen, zoals sportvoeding, gezondheidsproducten, dranken, farmaceutische producten, nutraceutische producten of instant voedingsmiddelen. Ons vakbekwaam team produceert producten van de hoogste kwaliteit voor klanten over de hele wereld en voornamelijk in Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Wij hebben volledige controle over ons hoogwaardig productieproces, van de inkoop van grondstoffen bij onze vertrouwde leveranciers tot het mengen en de verpakking van de eindproducten. Onze installaties produceren conform de HACCP en GMP normen. Wij werken met poedervormige, vloeibare en ingekapselde producten. Om ons aanbod aan te vullen verkopen wij grondstoffen in het groot voor productie. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. UBIOPHARMA LABORATORIOS

  Spanje

  Verified by europages badge

  Laboratorios Ubiopharma S.L. is een farmaceutisch bedrijf opgericht op 24 december 1927. Zijn belangrijkste commerciële activiteit bestaat in de vervaardiging en verkoop van eigen farmaceutische specialiteiten, alsook in de verkoop van producten van derden. Inschrijvingsnummer 1247.

 2. FOODCOM S.A.

  Polen

  Verified by europages badge

  Handelsonderneming actief in de voedingsmiddelenindustrie.Wij zijn gespecialiseerd in de handel in zuivelproducten; plantaardige eiwitten: voedings- en diervoederadditieven.Aanbieding is gericht op bedrijven in de B2B-sector. Dankzij ons team heeft het bedrijf vele trouwe Business Partners verworven en breidt het verder uit. In 2019 hebben we de prestigieuze prijs gewonnen als het snelst groeiende bedrijf in de voedingsmiddelensector in Polen. Momenteel is het bedrijf geregistreerd in vier Europese landen: Polen, Duitsland, Nederland en Italië.

 3. BARGY UKRAINE

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BARGY UKRAINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reformartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Welzijn en fitness, Proteïne - additieven voor voeding, Vitamines en provitamines, Dieet- en biologische voeding, Levensmiddelen - import-export, gezond en natuurlijk voedsel, energiebar, Welzijn en fitness, en natuurlijke voedingsmiddelen. Het is gevestigd in Kyiv, Oekraïne.

 4. SCHNEIDER SOLUTIONS SEBASTIAN SCHNEIDER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHNEIDER SOLUTIONS SEBASTIAN SCHNEIDER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vitamines en provitamines. Het is gevestigd in Nassau, Duitsland.

 5. WIEDEMANN PHARMA GMBH BIOLOGISCH-PHARMAZEUTISCHE PRÄPARATE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WIEDEMANN PHARMA GMBH BIOLOGISCH-PHARMAZEUTISCHE PRÄPARATE, is een Distributeur, en actief in de sector Vitamines en provitamines. Het is gevestigd in Ambach, Duitsland.

 1. S3 HANDEL UND DIENSTLEISTUNGEN UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf S3 HANDEL UND DIENSTLEISTUNGEN UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), is een Groothandelaar, en actief in de sector Vitamines en provitamines. Het is gevestigd in Bad Oeynhausen, Duitsland.

 2. APLANTIS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf APLANTIS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vitamines en provitamines. Het is gevestigd in Huglfing, Duitsland.

 1. HANSE LABS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HANSE LABS GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vitamines en provitamines. Het is gevestigd in Ritterhude, Duitsland.

 2. FIT INGREDIENTS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FIT INGREDIENTS GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Vitamines en provitamines. Het is gevestigd in Haibach, Duitsland.

 3. MTL POWER FOOD GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MTL POWER FOOD GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sportvoeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Proteïne - additieven voor voeding, Vitamines en provitamines, Loonbottelen in capsules van harde gelatine, Loonproductie van voedingssupplementen, aminozuren, Koolhydraten, proteïneachtige integratoren, proteinen, en proteïnerije dieetvoedingsmiddelen. Het is gevestigd in Grimma, Duitsland.

 4. ACU PHARMA UND CHEMIE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ACU PHARMA UND CHEMIE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vitamines en provitamines. Het is tevens aanwezig in de sectoren vermalen van kunststof tegen maakloon, zifting, en melkzuur. Het is gevestigd in Apolda, Duitsland.

 5. KEWELOH ANIMAL HEALTH GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KEWELOH ANIMAL HEALTH GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vitamines en provitamines. Het is gevestigd in Neuenkirchen, Duitsland.

 6. BIOPHARMATEC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BIOPHARMATEC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vitamines en provitamines. Het is tevens aanwezig in de sectoren vitamines, en Magnesium. Het is gevestigd in Worms, Duitsland.

 7. CG CHEMIKALIEN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CG CHEMIKALIEN GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vitamines en provitamines. Het is gevestigd in Laatzen, Duitsland.

 8. BENIVIO GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BENIVIO GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vitamines en provitamines. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 1. NAKO NATURALS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NAKO NATURALS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Planten en kruiden voor parfumerie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vitamines en provitamines, additieven voor de levensmiddelenindustrie, en Vitamines en provitamines. Het is gevestigd in Bardowick, Duitsland.

 2. W&R BIOLINE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf W&R BIOLINE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vitamines en provitamines. Het is gevestigd in Meerbusch, Duitsland.

 3. R(H)EIN NUTRITION UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT) & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf R(H)EIN NUTRITION UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT) & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vitamines en provitamines. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 4. NUTRI-BEL BV

  België

  Nutri-Bel ® is een detailhandel die gespecialiseerd is in de verkoop van kwalitatieve voedingssupplementen ter ondersteuning van uw lichaam. Verder bieden wij ook natuurlijke verzorgingsproducten aan voor het gelaat, het lichaam en het haar. Nutri-Bel is een detailhandel van afgewerkte producten onder private label. Iedereen droomt van het bereiken van een hoge leeftijd en dit in zowel een goede fysieke als een goede mentale gezondheid. Een gezonde levensstijl hanteren met onder andere recreatieve sportbeoefening, dagelijkse ontspanning en zo gevarieerd en gezond mogelijk eten dragen daartoe bij. Het innemen van onze voedingssupplementen kan de gezondheid bevorderen. Binnen België is de levering gratis bij een bestelwaarde groter dan € 50, 00. Wij verzenden ook naar Nederland, Frankrijk, Duitsland, Spanje indien gevraagd. Nutri-Bel streeft ernaar zijn klant een goede en snelle service te bieden. Nutri-Bel ® is een geregistreerd merk. Service is key daarom kan u altijd tot 7 dagen nadien betalen via overschrijving. Voor 16u00 besteld = levering de volgende werkdag. U kunt onze producten via e-mail, telefoon, sms, WhatsApp of simpelweg via de webshop bestellen. Heeft u vragen of wenst u persoonlijk advies? Kom gerust langs in ons kantoor of bel/ mail ons. Volg ons op Facebook, Instagram, TikTok of Pinterest.

 5. NETHERLEAFS.COM

  Nederland

  Netherleafs is een team van experts op het gebied van cannabinoïden. Wij bieden diverse hoogwaardige CBD-, CBN-, CBG- en HHC-producten. Wij hebben grondig en nauwkeurig onderzoek gedaan om de productie van hoogwaardige CBD-producten tot in de puntjes te beheren. Om zowel de groothandel als individuele verkopen aan onze klanten te bieden naargelang hun behoeften. Wij streven ernaar informatie te verstrekken over CBD-producten via onze blogs en e-books om een beter inzicht over de werking ervan te bieden. Ons vakbekwame team in Nederland vervaardigd de meest verfijnde CBD-producten van de markt om u producten van topkwaliteit te bieden. Wij zijn er trots op volledig biologisch en zonder giftige stoffen te werken. Geen van onze producten bevat ongewenste of schadelijke stoffen. Om de authenticiteit van de producten te bewijzen, zijn alle producten grondig getest en vergezeld van een COA: Analysecertificaat. Wij bieden items die toegesneden zijn op de specifieke eisen van de klant voor eenvoudige consumptie en zijn dan ook een one-stop CBD shop.

 6. INNOVANTA, LLC

  Rusland

  De bedrijvengroep "Innovanta" heeft 40% van de markt voor speciale voeding in Rusland in handen en biedt klinische voeding en dieetvoeding aan, waarvan in klinische studies is aangetoond dat ze efficiënt en veilig zijn. Onze producten helpen niet alleen de gezondheid op peil te houden, maar ook bepaalde ziekten te voorkomen. Eigen productielocatie met een oppervlakte van meer dan 1000 m², die strikt voldoet aan de ISO 22000-normen en het HACCP-protocol. Onze R&D-afdeling neemt de ontwikkeling van formules serieus en gebruikt uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Bovendien gebruikt het bedrijf ten minste 70% lokale ingrediënten, waardoor de prijs niet sterk afhankelijk is van de dollarkoers en de producten betaalbaar blijven voor onze partners. De werknemers van het bedrijf zijn verantwoordelijk voor de kwaliteit en de smaak van het product. Wij produceren niet alleen klinische voeding, maar ook gezonde voeding voor kinderen en volwassenen, sportvoeding, vitaminesupplementen, en producten voor gewichtsverlies, gewichtstoename en gewichtsstabilisatie.

 7. PLANTACORP GMBH

  Duitsland

  PlantaCorp GmbH is een ISO 22000, GMP-gecertificeerde, in Hamburg gevestigde fabrikant van liposomale voedingssupplementen. Onze unieke "Made in Germany" encapsulatietechnologie voorziet onze klanten van zeer effectieve liposomale voedingssupplementen met een verhoogde biologische beschikbaarheid. PlantaCorp produceert vloeibare liposomale voedingssupplementen in overeenstemming met de hoogste HACCP-normen. Onze flexibiliteit maakt individuele, op maat gemaakte formuleringen voor liposomencontractproductie mogelijk. We bieden ook een portfolio van kant-en-klare formuleringen als white label-optie. Als onderdeel van PlantaCorp's missie om uiterst effectieve, maximaal absorbeerbare formuleringen te produceren, maken we gebruik van wetenschappelijke bevindingen bij de ontwikkeling van onze liposomale formuleringen. Ons R&D-team doet onderzoek naar ingrediënten van plantenextracten, mineralen en vitaminen en werkt aan liposomale formuleringen die specifieke tekorten aan voedingsstoffen compenseren. Verder gebruiken we GMO-vrije zonnebloemlecithine van hoge kwaliteit uit Europa (>97% fosfolipiden) om onze liposomen te maken. Op onze geavanceerde technologie voor de encapsulatie van vitale stoffen is een octrooi aangevraagd. Het productieproces van PlantaCorp is strikt vertrouwelijk. We zijn in staat om EU-conforme documentatie te verstrekken en onze ervaringen met betrekking tot EU-regelgeving met u te delen. Wij kunnen u ook adviseren over productformuleringen en etikettering.

 8. FALCONE SPECIALITIES AG

  Zwitserland

  Falcone Specialties AG maakt deel uit van Falcone Holding AG, naast Falcone Bauchemie AG en Polyrex Additives AG.Sinds 1994 biedt het Zwitserse bedrijf individuele oplossingen en topproducten voor specialistische chemicaliën en voedselingrediënten.Als schakel tussen onze jarenlange klanten en onze internationaal toonaangevende leveranciers, creëren we kennis die nieuwe normen voor innovatie stelt, het milieu beschermt en onze klanten een aantrekkelijk economisch voordeel biedt.Bij ons bieden we niet alleen servicegerichte aanbiedingen met advies - we moedigen u actief aan om uw ideeën en wensen met ons te delen.Samen werken we aan uw oplossingen van morgen.

 9. SOPHARCOS, DR. GABRIELE BLUME

  Duitsland

  SopharTops – Zodat actieve ingrediënten echt werken! De inkapseling van actieve ingrediënten in SopharTops-dragersystemen verhoogt: Penetratie in de huid, biologische beschikbaarheid, stabiliteit van de actieve ingrediënten, verlaagt medicijnkosten, gepatenteerde dragersystemen, effectiever dan conventionele liposomen, SopharTops hebben een cosmetisch effect, kunnen ook worden gebruikt voor voedingssupplementen, aangepaste inkapselingsprojecten. Dr. Gabriele Blume heeft 25 jaar ervaring op het gebied van liposomen.Nauwe samenwerking met de farmaceutische technologie van FSU JenaWhy dragersystemen.De HUID is een effectieve BARRIÈRE.Het beschermt tegen uitdroging en omgevingsinvloeden.Daarom gaan in water oplosbare actieve ingrediënten en grote moleculaire stoffen nauwelijks of helemaal niet in de huid.Door de meest flexibele lipide blaasjes zoals de SopharTops in te kapselen, kunnen dergelijke stoffen ook naar levende huidlagen worden getransporteerd. En met andere actieve ingrediënten is het penetratievermogen aanzienlijk toegenomen.

 10. EVOLUTION GMBH

  Oostenrijk

  EVOLUTION is al meer dan 30 jaar een door de eigenaar beheerd Oostenrijks familiebedrijf.Ons hoofdkantoor bevindt zich in Villach, Region Wörthersee.Als toonaangevende fabrikant van innovatieve, natuurlijke voedingssupplementen en biologische cosmetica zijn wij dé specialist voor holistische producten op het gebied van gezondheid, figuur, fitness en beauty. De holistische producten van het merk EVOLUTION zijn geregistreerd en beschermd in het merkenregister.Sinds 1987 worden ze met succes verkocht via apotheken, biologische winkels, beauty- en wellnesshotels, in-house sales en onze partners. Holistisch betekent voor ons: Alleen door de combinatie van grove en subtiele energieën kunnen we met onze natuurlijke voedingssupplementen een optimale biologische beschikbaarheid en doeltreffendheid bereiken. Maar niet alleen dat: Met onze kwaliteitscriteria tonen we ook holisme in harmonie met de natuur.De producten van Evolution zijn onderworpen aan strikte internationale kwaliteitsnormen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis