• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vitamines en provitamines

Resultaten voor

Vitamines en provitamines - Import export

 1. LABORATOIRE NUTERGIA

  Frankrijk

  Verified by Europages badge

  Het laboratorium NUTERGIA, opgericht in 1989, is gespecialiseerd in de ontwikkeling van voedingssupplementen. NUTERGIA is ontstaan op initiatief van Claude Lagarde, farmaceut en bioloog, en is de voorloper op het gebied van microvoeding in Frankrijk. Zo is het het derde Franse laboratorium voor voedingssupplementen geworden in het land. NUTERGIA verzorgt de ontwikkeling/R&D, de productie, de verzending en de commercialisering. De NCA (Actieve Celvoeding) ® is het oorspronkelijke concept van het laboratorium; het voert de hoogsactieve voedingsstoffen toe aan de menselijke lichaamscellen dankzij de sporenelementen, die hun gebruik en assimilatie versterken om onze cellen te ontgiften en te herstructureren. Met een reeks van meer dan tachtig producten voor de behandeling van alle mogelijke lichaamsproblemen beheerst NUTERGIA de procedure van A tot Z, van de selectie van de formules tot de commercialisering van de producten. Bovendien waarborgt NUTERGIA de strenge naleving van alle fases van traceerbaarheid en kwaliteitscontrole.

  Website Open In New icon
 2. ATLANTIC CHEMICALS TRADING GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Sinds 30 jaar verkoopt ACT met succes een voortdurend groeiend aantal grondstoffen van de allerhoogste gecertificeerde kwaliteit. Opgericht in 1985 in Hamburg door dr. Ramin Ghaffari, is ACT vandaag de dag uitgegroeid tot een volwassen onderneming met internationaal meer dan 60 medewerkers. Onze vestigingen bevinden zich in de Hanzestad Hamburg en op 12 andere locaties wereldwijd. Successen worden altijd door teamwerk behaald, en ieder van onze medewerkers levert hieraan met zijn of haar competenties en initiatieven elke dag weer een bijdrage. Om wereldwijd te kunnen opereren beschikken we bovendien over een internationaal netwerk van agenten en over sterke logistieke partners. Met ACT kunt u vertrouwen op voordelige, flexibele en tijdige leveringen – overal ter wereld.

  Website Open In New icon
 3. SOPHARCOS, DR. GABRIELE BLUME

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  SopharTops – Zodat actieve ingrediënten echt werken! De inkapseling van actieve ingrediënten in SopharTops-dragersystemen verhoogt: Penetratie in de huid, biologische beschikbaarheid, stabiliteit van de actieve ingrediënten, verlaagt medicijnkosten, gepatenteerde dragersystemen, effectiever dan conventionele liposomen, SopharTops hebben een cosmetisch effect, kunnen ook worden gebruikt voor voedingssupplementen, aangepaste inkapselingsprojecten. Dr. Gabriele Blume heeft 25 jaar ervaring op het gebied van liposomen.Nauwe samenwerking met de farmaceutische technologie van FSU JenaWhy dragersystemen.De HUID is een effectieve BARRIÈRE.Het beschermt tegen uitdroging en omgevingsinvloeden.Daarom gaan in water oplosbare actieve ingrediënten en grote moleculaire stoffen nauwelijks of helemaal niet in de huid.Door de meest flexibele lipide blaasjes zoals de SopharTops in te kapselen, kunnen dergelijke stoffen ook naar levende huidlagen worden getransporteerd. En met andere actieve ingrediënten is het penetratievermogen aanzienlijk toegenomen.

  Website Open In New icon
 4. AKVION, JSC

  Rusland

  Verified by Europages badge

  Wij, de VTF-AKVION Groep, zijn een van de leidende farmaceutische fabrikanten van natuurlijke en unieke producten voor een gezond leven. Op dit moment bestaat het portfolio van de Groep uit ongeveer 300 producten: medische producten, voedingssupplementen, cosmetica. Directies - Private label en Merknaam. De producten beschikken over octrooien voor hun samenstelling en industrieel ontwerp, geregistreerde handelsmerken. Bovendien worden de fabricageprocedés van al onze grondstofleveranciers onderworpen aan een certificatieproces. Voor alle plantaardige componenten hebben wij kwaliteitspaspoorten, waarin het gehalte aan actieve bestanddelen wordt bevestigd. Wij werken samen met partners in de hele wereld in de volgende vormen: Merkproducten; Productie onder uw eigen merknaam; Productie op contractbasis. Het productieproces en het beheersysteem van onze onderneming worden bevestigd door de internationale certificaten ISO 22000: 2005; GMP-0065-000310/18.

  Website Open In New icon
 5. INNOVANTA, LLC

  Rusland

  Verified by Europages badge

  De bedrijvengroep "Innovanta" heeft 40% van de markt voor speciale voeding in Rusland in handen en biedt klinische voeding en dieetvoeding aan, waarvan in klinische studies is aangetoond dat ze efficiënt en veilig zijn. Onze producten helpen niet alleen de gezondheid op peil te houden, maar ook bepaalde ziekten te voorkomen. Eigen productielocatie met een oppervlakte van meer dan 1000 m², die strikt voldoet aan de ISO 22000-normen en het HACCP-protocol. Onze R&D-afdeling neemt de ontwikkeling van formules serieus en gebruikt uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Bovendien gebruikt het bedrijf ten minste 70% lokale ingrediënten, waardoor de prijs niet sterk afhankelijk is van de dollarkoers en de producten betaalbaar blijven voor onze partners. De werknemers van het bedrijf zijn verantwoordelijk voor de kwaliteit en de smaak van het product. Wij produceren niet alleen klinische voeding, maar ook gezonde voeding voor kinderen en volwassenen, sportvoeding, vitaminesupplementen, en producten voor gewichtsverlies, gewichtstoename en gewichtsstabilisatie.

  Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. EXPERCHEM ROHSTOFF GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  ExperChem richt zich op grondstoffen voor de cosmetica- en voedingssupplementenindustrie.Geselecteerde grondstoffen voor cosmetica, die hoofdzakelijk actieve ingrediënten bevatten die worden gebruikt bij de productie van cosmetica: Hyaluronzuur, peptiden, vitaminen en antioxidanten, alsmede talrijke plantenextracten en conserveermiddelen.Wij richten onze aandacht ook op innovatieve trends. Wij bieden onze klanten ook stoffen aan die geschikt zijn voor gebruik in natuurlijke cosmetica, grondstoffen van gecontroleerde biologische teelt (kbA).Een competente partner zijn voor uw klanten op de markt van cosmetische grondstoffen betekent uw markt begrijpen.En dat betekent dat we een grote verantwoordelijkheid op ons moeten nemen voor deze markt in het bijzonder. Door ons te specialiseren in onze productportefeuille van grondstoffen die uitleg behoeven, zijn wij experts geworden. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat de markt te bedienen met individuele productoplossingen en hoge kwaliteitsnormen.

  Website Open In New icon
 2. PIPELINEPHARMA

  Litouwen

  Verified by Europages badge

  Pipelinepharma.com is een B2B farmaceutische marktplaats die farmaceutische fabrikanten verbindt met kopers over de hele wereld.Voor platformkopers - distributeurs, verkoop- en marketingorganisaties, bedrijven die licenties verlenen, apothekersketens, groothandelaars - versnelt het de opbouw van een productpijplijn door hen rechtstreeks in contact te brengen met gekwalificeerde fabrikanten wereldwijd. Voor verkopers van het platform - eigenaars van CTD-dossiers, farmaceutische fabrikanten, bedrijven die licenties verlenen - helpt het kopers te vinden, deals af te ronden, commerciële overeenkomsten te ondertekenen en de doorlooptijd aanzienlijk te verkorten. Wij helpen farmaceutische leveranciers hun marktbereik te vergroten door hen in contact te brengen met meer dan 10.000 gekwalificeerde kopers met een groot potentieel uit 127 landen. Pipelinepharma.com, gevestigd in de EU, is de enige Europese B2B farmaceutische marktplaats voor afgewerkte doseringsformuleringen met geverifieerde, actuele dossierinformatie. De marktplaats bevat meer dan 85.000 CTD-dossiers van afgewerkte doseringsformuleringen van 1.800 GMP-fabrikanten. Pipelinepharma.com is een van de grootste door deskundigen samengestelde databanken van geneesmiddelen ter wereld en is een uitstekende keuze voor de aankoop van gedifferentieerde, moeilijk te verkrijgen generieke en biosimilaire geneesmiddelen. Medische hulpmiddelen en nutraceutica zullen in 2022 ook op het platform beschikbaar komen.Pipelinepharma.com team verenigt 30 + farmaceutische business development experts, makelaars, en consultants met een uitgebreide staat van dienst in de Europese farmaceutische handel.

  Website Open In New icon
 3. NETHERLEAFS

  Nederland

  Verified by Europages badge

  Netherleafs is een team van experts op het gebied van cannabinoïden. Wij bieden diverse hoogwaardige CBD-, CBN-, CBG- en HHC-producten. Wij hebben grondig en nauwkeurig onderzoek gedaan om de productie van hoogwaardige CBD-producten tot in de puntjes te beheren. Om zowel de groothandel als individuele verkopen aan onze klanten te bieden naargelang hun behoeften. Wij streven ernaar informatie te verstrekken over CBD-producten via onze blogs en e-books om een beter inzicht over de werking ervan te bieden. Ons vakbekwame team in Nederland vervaardigd de meest verfijnde CBD-producten van de markt om u producten van topkwaliteit te bieden. Wij zijn er trots op volledig biologisch en zonder giftige stoffen te werken. Geen van onze producten bevat ongewenste of schadelijke stoffen. Om de authenticiteit van de producten te bewijzen, zijn alle producten grondig getest en vergezeld van een COA: Analysecertificaat. Wij bieden items die toegesneden zijn op de specifieke eisen van de klant voor eenvoudige consumptie en zijn dan ook een one-stop CBD shop.

  Website Open In New icon
 4. FEPADIET

  Spanje

  Verified by Europages badge

  Fepadiet is een in Madrid gevestigd bedrijf dat sinds 2001 voedingssupplementen en cosmetische producten distribueert en op de markt brengt, en dat een uitstekende klantenservice en de allerhoogste kwaliteit in haar assortiment en in de keuze van de aangeboden producten als doel heeft. Het is belangrijk om te benadrukken dat de producten van de FEPA-lijn voldoen aan de Europese wetgeving.

  Website Open In New icon
 5. SAARFIT GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 1. LEBENSKRAFTPUR GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 2. NIETIET GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 3. S3 HANDEL UND DIENSTLEISTUNGEN UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 4. APLANTIS GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 5. DIE NEMS GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 6. HANSE LABS GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 7. FIT INGREDIENTS GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 8. GLOBAL FINE MARKET

  België

  Verified by Europages badge
 9. ACU PHARMA UND CHEMIE GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 10. KEWELOH ANIMAL HEALTH GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 1. VITA INVEST

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 2. PHYBE UG

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 3. W&R BIOLINE GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 4. BENIVIO GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 5. NAKO NATURALS GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 6. R(H)EIN NUTRITION UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT) & CO. KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 7. CG CHEMIKALIEN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 8. NUTRI-BEL

  België

  Nutri-Bel ® is een detailhandel die gespecialiseerd is in de verkoop van kwalitatieve voedingssupplementen ter ondersteuning van uw lichaam. Verder bieden wij ook natuurlijke verzorgingsproducten aan voor het gelaat, het lichaam en het haar. Nutri-Bel is een detailhandel van afgewerkte producten onder private label. Iedereen droomt van het bereiken van een hoge leeftijd en dit in zowel een goede fysieke als een goede mentale gezondheid. Een gezonde levensstijl hanteren met onder andere recreatieve sportbeoefening, dagelijkse ontspanning en zo gevarieerd en gezond mogelijk eten dragen daartoe bij. Het innemen van onze voedingssupplementen kan de gezondheid bevorderen. Alle producten worden gratis verzonden in België vanaf 45, 00 €, maar wij verzenden ook naar Nederland, Frankrijk, Duitsland, Spanje … Nutri-Bel streeft ernaar zijn klant een goede en snelle service te bieden. Nutri-Bel ® is een geregistreerd merk. Service is key daarom kan u altijd tot 30 dagen nadien betalen via overschrijving. Voor 16u00 besteld = levering de volgende werkdag. U kunt onze producten via e-mail, telefoon, sms, WhatsApp of simpelweg via de webshop bestellen. Heeft u vragen of wenst u persoonlijk advies? Kom gerust langs in ons kantoor te Baarle of bel/ mail ons. Volg ons op Facebook, Instagram of Pinterest.

 9. PLANTACORP GMBH

  Duitsland

  PlantaCorp GmbH is een ISO 22000, GMP-gecertificeerde, in Hamburg gevestigde fabrikant van liposomale voedingssupplementen. Onze unieke "Made in Germany" encapsulatietechnologie voorziet onze klanten van zeer effectieve liposomale voedingssupplementen met een verhoogde biologische beschikbaarheid. PlantaCorp produceert vloeibare liposomale voedingssupplementen in overeenstemming met de hoogste HACCP-normen. Onze flexibiliteit maakt individuele, op maat gemaakte formuleringen voor liposomencontractproductie mogelijk. We bieden ook een portfolio van kant-en-klare formuleringen als white label-optie. Als onderdeel van PlantaCorp's missie om uiterst effectieve, maximaal absorbeerbare formuleringen te produceren, maken we gebruik van wetenschappelijke bevindingen bij de ontwikkeling van onze liposomale formuleringen. Ons R&D-team doet onderzoek naar ingrediënten van plantenextracten, mineralen en vitaminen en werkt aan liposomale formuleringen die specifieke tekorten aan voedingsstoffen compenseren. Verder gebruiken we GMO-vrije zonnebloemlecithine van hoge kwaliteit uit Europa (>97% fosfolipiden) om onze liposomen te maken. Op onze geavanceerde technologie voor de encapsulatie van vitale stoffen is een octrooi aangevraagd. Het productieproces van PlantaCorp is strikt vertrouwelijk. We zijn in staat om EU-conforme documentatie te verstrekken en onze ervaringen met betrekking tot EU-regelgeving met u te delen. Wij kunnen u ook adviseren over productformuleringen en etikettering.

 10. EVOLUTION GMBH

  Oostenrijk

  EVOLUTION is al meer dan 30 jaar een door de eigenaar beheerd Oostenrijks familiebedrijf.Ons hoofdkantoor bevindt zich in Villach, Region Wörthersee.Als toonaangevende fabrikant van innovatieve, natuurlijke voedingssupplementen en biologische cosmetica zijn wij dé specialist voor holistische producten op het gebied van gezondheid, figuur, fitness en beauty. De holistische producten van het merk EVOLUTION zijn geregistreerd en beschermd in het merkenregister.Sinds 1987 worden ze met succes verkocht via apotheken, biologische winkels, beauty- en wellnesshotels, in-house sales en onze partners. Holistisch betekent voor ons: Alleen door de combinatie van grove en subtiele energieën kunnen we met onze natuurlijke voedingssupplementen een optimale biologische beschikbaarheid en doeltreffendheid bereiken. Maar niet alleen dat: Met onze kwaliteitscriteria tonen we ook holisme in harmonie met de natuur.De producten van Evolution zijn onderworpen aan strikte internationale kwaliteitsnormen.