• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vlechtwerk van metaaldraad

Resultaten voor

Vlechtwerk van metaaldraad - Import export

 1. WEISSE & ESCHRICH GMBH & CO KG

  Duitsland

  Al meer dan 100 jaar zijn wij een van de toonaangevende producenten van technische weefsels voor diverse industriële toepassingen, bijv. in de auto-industrie, de lucht- en ruimtevaartindustrie, mechanische en installatietechniek, elektrotechniek, de chemische industrie, farmaceutische en medische technologie en vele andere sectoren van de industrie en het handwerk. Meer dan 6.000 magazijnstoffen van verschillende maaswijdten, afmetingen en materialen, stellen we onze klanten over de hele wereld in staat om de kortste levertijden te behalen met behoud van de hoogste kwaliteitsnormen.Al onze productiefaciliteiten zijn gecertificeerd volgens DIN ISO EN ISO 14001 en DIN EN ISO 9001: 2015. Samen met onze klanten en leveranciers ontwikkelen wij op maat gemaakte oplossingen voor speciale toepassingen - tot en met kant-en-klare kant-en-klare producten. We zullen ze graag aan u voorleggen Voor dit een gedetailleerd aanbod.

 2. DFG DRAHTWARENFABRIK GMBH

  Duitsland

  Vervaardiging van technische assemblages van metaal, met name draad en plaatwerk.Verwerking van draad Ø 0, 5 tot 14 mm ook voor kleine series van staal, verenstaal en RVS.Het is bewezen dat er sinds 1830 draadgoederen worden geproduceerd in de Vulkaneifel.In deze bijna 200-jarige traditie produceren onze ervaren medewerkers sinds 1997 met behulp van moderne machines op de locatie Hillesheim manden en roosters van draad en plaatstaal. Ontwikkeling, productie en verkoop van draad- en metaalproducten voor de industrie-, grootkeuken- en laboratoriumbenodigdheden alsmede voor de medische techniek en de farmaceutische industrie, met name draadkorven, roosters en frames.

 3. ELOONA GMBH

  Duitsland

  Eloona drahtgestrick GmbH, is een innovatief, dynamisch en ecologisch georiënteerde onderneming en wordt gekenmerkt door hun doelstelling het milieu te willen beschermen en door werkzaamheden in de milieu- en humanitaire sector. State of the art technologie en het beste opdracht- en projectbeheer, vormen de leidraad van onze filosofie. Onze constante evolutie garandeert dat we aan de steeds groter wordende technologische vereisten kunnen voldoen. Op het gebied van de filter-, milieu- en procestechnologie, zijn wij werkzaam als fabrikant van filters van technische stoffen , evenals ontwasemers en complete afzettingscassettes voor bijna alle scheidingstechnologieën, evenals filtratie. De belangrijkste toepassingsgebieden zijn de filtratie van stof en afvoerlucht, air conditioners, rookgasscheiding, druppelafscheiders, olie- en emulsiescheiding tot aan vet-opvangfilters, alsook keerschotten / vlamafscheiders in grote keukenapparatuur.

 4. DRAHT-BINDER OHG

  Duitsland

  Dankzij meer dan 60 jaar geconcentreerde verdere ontwikkeling van onze kernactiviteit zijn wij vandaag de dag uw specialist. Wij produceren allerlei soorten roosters en weefsels zowel voor de handel als voor de consument. De onderneming werd in 1945 als bankwerkerij met de onderafdelingen tuin- en poortbouw opgericht. Al in de beginjaren ontstond een kleine afdeling machinebouw die draadverwerkingsmachines voor eigen gebruik construeerde. In de jaren 70 ontwikkelde zich de draadweverij tot een gelijkwaardige peiler. In 1978 werd de eerste volautomatische productie-installatie voor vlechtwerk van metaaldraad en stansroosters gebouwd. De onderneming verplaatste zich naar Erkrath, en door de concentratie van de onderneming op de productie van draadweefsels werden nieuwe markten ontsloten. In 1995 werd het productaanbod uitgebreid met de producten puntgelaste roosters en frames. Tegenwoordig wordt op 4 volautomatische productielijnen geproduceerd.

 5. HAGHOFER DRAHTBIEGETECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  HAGHOFER DRAHTBIEGE­TECHNIK Ons bedrijf houdt zich voornamelijk bezig met de productie van twee- en driedimensionale gebogen draaddelen voor een breed scala aan toepassingen.Een belangrijk aandachtspunt van onze productie heeft betrekking op de productie van speciale roestvrijstalen hangers en wasaccessoires.Onze klantenkring in dit segment reikt van kleine wasmachines tot grote textielreinigingsbedrijven.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. OM GLOBAL TRADE CO. LTD.

  Turkije

  OM Global Trade Co. Ltd. springt in op de vraag van de internationale markt dankzij plaatselijke fabrikanten in de koolstofstaalindustrie en biedt vlot verlopende import handelingen voor internationale bedrijven. Als groeiend bedrijf, streven wij ernaar internationale bedrijven te helpen de juiste producten van topkwaliteit tegen een goede prijs te verkrijgen. Onze grootste leverancier van vele andere is Erkare Metal Products Inc., een draad- en staalproductenfabrikant met tientallen jaren ervaring in de sector. Dankzij een breed aanbod leveranciers, bieden wij onze ervaring in staalproducten op maat en bedrijfsklare oplossingen voor uw projecten voor staalconstructies of omheiningen. Wij hebben betrouwbare leveranciers en talloze opties voor uw behoeften, zoals: •Staalstructuren projecten • Rasterwerk omheiningen projecten •Tijdelijke omheiningen•BTO en CBT types scheermesprikkeldraad •Prikkeldraad •Draadgaas •3D- en 2D-draadgaaspanelen •Metalen hekken voor voertuigen en voetgangers •Montage-onderdelen voor zonnepanelen •Stalen accessoires en fabricage voor windturbines •Mobiele oplossingen voor menigtecontrole en bewaking •Heavy Duty schappensystemen voor magazijnen •Relingen voor snelwegen of projecten op maat Ons netwerk en de integratie met leveranciers maken flexibiliteit in het kiezen van leveranciers mogelijk en bieden onze klanten georganiseerde en eenvoudige importhandelingen. Met onze inzet en stabiele en reactieve aanpak, beperkt u het risico van het importeren bij willekeurige leveranciers en ervaart u het gemakt van samenwerking met OM Global Trade.

 2. MODESTINO FILTRI SRLS

  Italië

  Met dertig jaar ervaring in de specifieke sector en dank zij de hulp van hooggekwalificeerd personeel, staat MODESTINO Filtri S.r.l.s. op de nationale en internationale markt als een toonaangevend bedrijf in de productie van ijzeren en roestvrijstalen filters (AISI 304) voor alle soorten extruders. Onze sterke kanten zijn: uitstekende productkwaliteit, snelle leveringen en zeer concurrerende prijzen.

 3. CSS DRAHT SCHMIDT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CSS DRAHT SCHMIDT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlechtwerk van metaaldraad. Het is gevestigd in Lahnstein, Duitsland.

 4. TRIBELT B.V

  Duitsland

  Het bedrijf TRIBELT B.V, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlechtwerk van metaaldraad. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transportbanden, Transportbanden, transportbanden, eindloos geweven, en transportbanden voor de levensmiddelenindustrie. Het is gevestigd in Beuren, Duitsland.

 5. ADOLF ÜBELHÖR GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ADOLF ÜBELHÖR GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vlechtwerk van metaaldraad. Het is gevestigd in Regensburg, Duitsland.

 1. DRAHTWERK OBERNDORFER HÜTTE PETER WEIL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf DRAHTWERK OBERNDORFER HÜTTE PETER WEIL GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlechtwerk van metaaldraad. Het is gevestigd in Solms-Oberndorf, Duitsland.

 2. DORSTENER DRAHTWERKE H. W. BRUNE & CO GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DORSTENER DRAHTWERKE H. W. BRUNE & CO GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stoffen - technisch gebruik. Het is tevens aanwezig in de sectoren staaldraad, ijzerdraad, filtrerende stoffen, luchtroosters, Draadroosters, puntgelaste, en vlechtwerk van metaaldraad. Het is gevestigd in Dorsten, Duitsland.

 1. LA RETE DI FABBRINI VOLTURNO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf LA RETE DI FABBRINI VOLTURNO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlechtwerk van metaaldraad. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afrasteringen, metalen omheiningen, aluminium roosters, Afrasteringen, en elektrisch gelaste roosters. Het is gevestigd in Colli Al Metauro, Italië.

 2. ZAUNSYSTEME MICHAELIS

  Duitsland

  Het bedrijf ZAUNSYSTEME MICHAELIS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vlechtwerk van metaaldraad. Het is gevestigd in Heidenau, Duitsland.

 3. BO-INNO GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BO-INNO GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlechtwerk van metaaldraad. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transportbakken, draadbuigdelen, en Transportbakken. Het is gevestigd in Mittelbiberach, Duitsland.

 4. DRAHTWERK BECKER-PRÜNTE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DRAHTWERK BECKER-PRÜNTE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlechtwerk van metaaldraad. Het is gevestigd in Datteln, Duitsland.

 5. VERAFLEX SRL

  Italië

  Veraflex produceert sinds 1975 geheel in zijn Italiaanse fabrieken en exporteert naar 80 landen over de ganse wereld. Kampbedden, metalen en houten bedbodems, vast en gemotoriseerd, stapelbedden en matrassen. We hebben altijd de beste technologieën en materialen gebruikt die onderzoek en innovatie ons bieden in onze sector. Dankzij deze keuzes - Made in Italy, geavanceerde materialen en technieken - zijn we geaccrediteerd als een van de toonaangevende producenten in onze sector, B2B voor retailers, groothandels voor de belangrijkste GDO-winkelketens ter wereld.

 6. TECHRESSOURCE DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Bij de oprichting van ons bedrijf wilden we ons breed positioneren.Het is ons gelukt.Sinds 2000 hebben wij ons gevestigd in import en export op de Duitse en wereldmarkt.Maar we willen meer - we willen wereldwijd een constante worden.Daarom vertrouwen we voor ons hele assortiment op internationale normen.De kwaliteitsbelofte van TRD: Onze leveranciers zijn allemaal TÜV-gecertificeerde bedrijven en wij leveren alleen stalen profielen die zijn geproduceerd volgens de EN-norm.U kunt ons vertrouwen - wereldwijd! Onze vertegenwoordigers in de afzonderlijke landen zorgen ervoor dat alles soepel verloopt: in Rusland, Hongarije, Frankrijk, Oekraïne en Zwitserland.We staan ​​altijd dicht bij onze klanten, partners en leveranciers.Dat is wat we bedoelen met echte en efficiënte ondersteuning.

 7. METAFAN

  België

  METAFAN BVBA - Gespecialiseerde groothandelszaak in draadproducten, vaste panelen, poorten. De nodige privacy wordt gegarandeerd met een afsluiting in tuindraad met passend assortiment palen (diverse profielen). Of verkiest U de stijlvolle paneelafsluitingen met bijpassende palen en geschikte toebehoren? Gegarandeerd een snelle plaatsing. Als specialist in poederlakwerk kunnen deze paneelafsluitingen in diverse RAL kleuren. Als finishing touch een tuinpoort of schuifpoort met of zonder rail/automatisatie.

 8. BATI MAKINE SANAYI TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Wij zijn producent en exporteur van gelast draadvlechtwerk, roestvrij staal en zwart draadvlechtwerk, rekken, metalen rekken, displayrekken, kabelgoten van draadvlechtwerk, omheiningen, roestvrij staal draadvlechtwerk, zwart draadvlechtwerk, transportcontainers, kooien voor pluimvee, kooien voor dieren, bevestigingsonderdelen voor kabelgoten, kabelgoten, gegalvaniseerd draadvlechtwerk, gabionmanden, draadproducten, draaddisplays, metalen displays.

 1. MESH FILTRATION CO., LTD

  China

 2. DEMIRHAN

  Turkije

 3. KINGCATS FENCE COMPANY

  China

 4. DINGZHOU HENGLI METAL WIRE MESH CO., LTD

  China

 5. HANGZHOU HENGYI FILTER CO., LTD.

  China

 6. EDG EURO DRAHT GROSSHANDEL GMBH & CO. KG

  Duitsland

 7. FRATELLI GOLIN S.R.L.

  Italië

 8. FILENET AMBALAJ SANAYI TIC. LTD. ŞTI.

  Turkije

 9. ARRIGO GABBIONI ITALIA SRL

  Italië

 10. TRAFIL SUD SAS

  Italië

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis