• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vlechtwerk van metaaldraad

Resultaten voor

Vlechtwerk van metaaldraad - Import export

 1. DFG DRAHTWARENFABRIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Vervaardiging van technische assemblages van metaal, met name draad en plaatwerk.Verwerking van draad Ø 0, 5 tot 14 mm ook voor kleine series van staal, verenstaal en RVS.Het is bewezen dat er sinds 1830 draadgoederen worden geproduceerd in de Vulkaneifel.In deze bijna 200-jarige traditie produceren onze ervaren medewerkers sinds 1997 met behulp van moderne machines op de locatie Hillesheim manden en roosters van draad en plaatstaal. Ontwikkeling, productie en verkoop van draad- en metaalproducten voor de industrie-, grootkeuken- en laboratoriumbenodigdheden alsmede voor de medische techniek en de farmaceutische industrie, met name draadkorven, roosters en frames.

 2. ELOONA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Eloona drahtgestrick GmbH, is een innovatief, dynamisch en ecologisch georiënteerde onderneming en wordt gekenmerkt door hun doelstelling het milieu te willen beschermen en door werkzaamheden in de milieu- en humanitaire sector. State of the art technologie en het beste opdracht- en projectbeheer, vormen de leidraad van onze filosofie. Onze constante evolutie garandeert dat we aan de steeds groter wordende technologische vereisten kunnen voldoen. Op het gebied van de filter-, milieu- en procestechnologie, zijn wij werkzaam als fabrikant van filters van technische stoffen , evenals ontwasemers en complete afzettingscassettes voor bijna alle scheidingstechnologieën, evenals filtratie. De belangrijkste toepassingsgebieden zijn de filtratie van stof en afvoerlucht, air conditioners, rookgasscheiding, druppelafscheiders, olie- en emulsiescheiding tot aan vet-opvangfilters, alsook keerschotten / vlamafscheiders in grote keukenapparatuur.

 3. WEISSE & ESCHRICH GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Al meer dan 100 jaar zijn wij een van de toonaangevende producenten van technische weefsels voor diverse industriële toepassingen, bijv. in de auto-industrie, de lucht- en ruimtevaartindustrie, mechanische en installatietechniek, elektrotechniek, de chemische industrie, farmaceutische en medische technologie en vele andere sectoren van de industrie en het handwerk. Meer dan 6.000 magazijnstoffen van verschillende maaswijdten, afmetingen en materialen, stellen we onze klanten over de hele wereld in staat om de kortste levertijden te behalen met behoud van de hoogste kwaliteitsnormen.Al onze productiefaciliteiten zijn gecertificeerd volgens DIN ISO EN ISO 14001 en DIN EN ISO 9001: 2015. Samen met onze klanten en leveranciers ontwikkelen wij op maat gemaakte oplossingen voor speciale toepassingen - tot en met kant-en-klare kant-en-klare producten. We zullen ze graag aan u voorleggen Voor dit een gedetailleerd aanbod.

 4. DRAHT-BINDER OHG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Dankzij meer dan 60 jaar geconcentreerde verdere ontwikkeling van onze kernactiviteit zijn wij vandaag de dag uw specialist. Wij produceren allerlei soorten roosters en weefsels zowel voor de handel als voor de consument. De onderneming werd in 1945 als bankwerkerij met de onderafdelingen tuin- en poortbouw opgericht. Al in de beginjaren ontstond een kleine afdeling machinebouw die draadverwerkingsmachines voor eigen gebruik construeerde. In de jaren 70 ontwikkelde zich de draadweverij tot een gelijkwaardige peiler. In 1978 werd de eerste volautomatische productie-installatie voor vlechtwerk van metaaldraad en stansroosters gebouwd. De onderneming verplaatste zich naar Erkrath, en door de concentratie van de onderneming op de productie van draadweefsels werden nieuwe markten ontsloten. In 1995 werd het productaanbod uitgebreid met de producten puntgelaste roosters en frames. Tegenwoordig wordt op 4 volautomatische productielijnen geproduceerd.

 5. HAGHOFER DRAHTBIEGETECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  HAGHOFER DRAHTBIEGE­TECHNIK Ons bedrijf houdt zich voornamelijk bezig met de productie van twee- en driedimensionale gebogen draaddelen voor een breed scala aan toepassingen.Een belangrijk aandachtspunt van onze productie heeft betrekking op de productie van speciale roestvrijstalen hangers en wasaccessoires.Onze klantenkring in dit segment reikt van kleine wasmachines tot grote textielreinigingsbedrijven.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MAISHI WIRE MESH

  China

  Verified by europages badge

  Maishi Wire Mesh is een toonaangevende fabrikant van hightech gaasproducten, opgericht in 1986 en gevestigd in China. Dankzij onze toewijding aan klantgerichte innovatie en meer dan 30 jaar ontwikkeling, zijn MAISHI producten geëxporteerd naar meer dan 95 landen en worden ze gebruikt door meer dan 30 van de top 500 bedrijven. MAISHI`s visie is om elke klant te ondersteunen bij het bereiken van een betere ontwikkeling. Door gebruik te maken van onze ervaring en expertise in productie, produceert MAISHI producten van topkwaliteit en creëert groene oplossingen waarmee klanten de markt kunnen veroveren. Waarom zou u voor ons kiezen? - Meer dan 35 jaar in het vak - ISO9001 certificering - Productie op maat - Tijdige levering - Voldoende voorraad - Inspecties door derden - Videoconferenties - Ereprijzen - Professionele certificaten

 2. MODESTINO FILTRI SRLS

  Italië

  Verified by europages badge

  Met dertig jaar ervaring in de specifieke sector en dank zij de hulp van hooggekwalificeerd personeel, staat MODESTINO Filtri S.r.l.s. op de nationale en internationale markt als een toonaangevend bedrijf in de productie van ijzeren en roestvrijstalen filters (AISI 304) voor alle soorten extruders. Onze sterke kanten zijn: uitstekende productkwaliteit, snelle leveringen en zeer concurrerende prijzen.

 3. TRIBELT B.V

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TRIBELT B.V, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlechtwerk van metaaldraad. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transportbanden, Transportbanden, transportbanden, eindloos geweven, en transportbanden voor de levensmiddelenindustrie. Het is gevestigd in Beuren, Duitsland.

 4. DRAHTWERK OBERNDORFER HÜTTE PETER WEIL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DRAHTWERK OBERNDORFER HÜTTE PETER WEIL GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlechtwerk van metaaldraad. Het is gevestigd in Solms-Oberndorf, Duitsland.

 5. DORSTENER DRAHTWERKE H. W. BRUNE & CO GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DORSTENER DRAHTWERKE H. W. BRUNE & CO GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stoffen - technisch gebruik. Het is tevens aanwezig in de sectoren staaldraad, ijzerdraad, filtrerende stoffen, luchtroosters, Draadroosters, puntgelaste, en vlechtwerk van metaaldraad. Het is gevestigd in Dorsten, Duitsland.

 1. LA RETE DI FABBRINI VOLTURNO S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LA RETE DI FABBRINI VOLTURNO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlechtwerk van metaaldraad. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afrasteringen, metalen omheiningen, aluminium roosters, Afrasteringen, en elektrisch gelaste roosters. Het is gevestigd in Colli Al Metauro, Italië.

 2. BO-INNO GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BO-INNO GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlechtwerk van metaaldraad. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transportbakken, draadbuigdelen, en Transportbakken. Het is gevestigd in Mittelbiberach, Duitsland.

 1. DRAHTWERK BECKER-PRÜNTE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DRAHTWERK BECKER-PRÜNTE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlechtwerk van metaaldraad. Het is gevestigd in Datteln, Duitsland.

 2. ZAUNSYSTEME MICHAELIS

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ZAUNSYSTEME MICHAELIS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vlechtwerk van metaaldraad. Het is gevestigd in Heidenau, Duitsland.

 3. VERAFLEX SRL

  Italië

  Veraflex produceert sinds 1975 geheel in zijn Italiaanse fabrieken en exporteert naar 80 landen over de ganse wereld. Kampbedden, metalen en houten bedbodems, vast en gemotoriseerd, stapelbedden en matrassen. We hebben altijd de beste technologieën en materialen gebruikt die onderzoek en innovatie ons bieden in onze sector. Dankzij deze keuzes - Made in Italy, geavanceerde materialen en technieken - zijn we geaccrediteerd als een van de toonaangevende producenten in onze sector, B2B voor retailers, groothandels voor de belangrijkste GDO-winkelketens ter wereld.

 4. TECHRESSOURCE DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Bij de oprichting van ons bedrijf wilden we ons breed positioneren.Het is ons gelukt.Sinds 2000 hebben wij ons gevestigd in import en export op de Duitse en wereldmarkt.Maar we willen meer - we willen wereldwijd een constante worden.Daarom vertrouwen we voor ons hele assortiment op internationale normen.De kwaliteitsbelofte van TRD: Onze leveranciers zijn allemaal TÜV-gecertificeerde bedrijven en wij leveren alleen stalen profielen die zijn geproduceerd volgens de EN-norm.U kunt ons vertrouwen - wereldwijd! Onze vertegenwoordigers in de afzonderlijke landen zorgen ervoor dat alles soepel verloopt: in Rusland, Hongarije, Frankrijk, Oekraïne en Zwitserland.We staan ​​altijd dicht bij onze klanten, partners en leveranciers.Dat is wat we bedoelen met echte en efficiënte ondersteuning.

 5. TRANSSYLVA TRADE

  Nederland

  Wij produceren in eigen werkplaats o.a. frames voor aanhangers, aanhanger onderdelen, hekwerken en onderdelen voor hekwerken. Dit doen wij tot tevredenheid van onze klanten. Ons metaalbedrijf is opgestart om een betere kwaliteit van de geleverde producten te kunnen garanderen. Zo gebruiken wij voor de hekken, inritpoorten en looppoorten in Nederland ingekochte onderdelen zoals hekwerkpunten, scharnieren en sloten. De onderdelen welke op dit moment in Roemenië verkrijgbaar zijn voldoen niet aan onze hoge kwaliteitseisen. Na een gedegen eindcontrole worden de poorten en hekken bij binnenkomst in Nederland nogmaals gecontroleerd. De door ons geproduceerde frames voor aanhangwagens en bagagewagens worden ook in Nederland verzinkt en verder afgebouwd. Voor het afbouwen van deze aanhangwagens worden alleen producten van hoge kwaliteit gebruikt zoals o.a. Knott assen. Op dit moment oriënteren wij ons op verdere uitbouw van ons leveringsprogramma.

 6. METAFAN

  België

  METAFAN BVBA - Gespecialiseerde groothandelszaak in draadproducten, vaste panelen, poorten. De nodige privacy wordt gegarandeerd met een afsluiting in tuindraad met passend assortiment palen (diverse profielen). Of verkiest U de stijlvolle paneelafsluitingen met bijpassende palen en geschikte toebehoren? Gegarandeerd een snelle plaatsing. Als specialist in poederlakwerk kunnen deze paneelafsluitingen in diverse RAL kleuren. Als finishing touch een tuinpoort of schuifpoort met of zonder rail/automatisatie.

 7. TWENTINOX

  Nederland

  Twentinox fabriceert metalen flexibele weefsels voor de architectuur, design, interieur ontwerp en artistieke toepassingen. Onze metalen weefsels worden gebruikt voor LED media façades, zonwering, plafonds, separaties, metalen gordijnen, room dividers, gordijnen om een bottlebar af te sluiten en rolluiken. Onze roestvaststalen weefsels zijn geschikt voor binnen en buiten. Wij zijn in staat om variaties aan te brengen in draaddikte, opening en uitvoering: koper, brons, goud, zilver, electro polish, electro color. Twentinox producten worden geproduceerd uit gerecyclede grondstoffen, zijn zeer duurzaam, hygiënisch, brandveilig en makkelijk in onderhoud. In nauwe samenwerking met architecten en ontwerpers assisteren en adviseren wij gedurende het hele project.

 8. BATI MAKINE SANAYI TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Wij zijn producent en exporteur van gelast draadvlechtwerk, roestvrij staal en zwart draadvlechtwerk, rekken, metalen rekken, displayrekken, kabelgoten van draadvlechtwerk, omheiningen, roestvrij staal draadvlechtwerk, zwart draadvlechtwerk, transportcontainers, kooien voor pluimvee, kooien voor dieren, bevestigingsonderdelen voor kabelgoten, kabelgoten, gegalvaniseerd draadvlechtwerk, gabionmanden, draadproducten, draaddisplays, metalen displays.

 1. BORGHI AZIO SPA

  Italië

  Ons bedrijf biedt zijn klanten, of deze nu bedrijven of ontwerpers zijn, een afrondende technische assistentie bij het onderzoek naar specifieke vereisten en de uitvoering van aanbiedingen en interventiehypoteses.

 2. DEMIRHAN

  Turkije

  Het bedrijf DEMIRHAN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlechtwerk van metaaldraad. Het is tevens aanwezig in de sectoren voetbalterreinen met kunstgras, Gegalvaniseerd prikkeldraad, en schuttingen. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

 3. MESH FILTRATION CO., LTD

  China

  Het bedrijf MESH FILTRATION CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlechtwerk van metaaldraad. Het is gevestigd in Pingqiao Town, China.

 4. KINGCATS FENCE COMPANY

  China

  Het bedrijf KINGCATS FENCE COMPANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlechtwerk van metaaldraad. Het is tevens aanwezig in de sectoren omheinig van ijzer, en plaatsing van afrasteringen voor schoolgebouwen. Het is gevestigd in Hengshui, China.

 5. INTERNATIONAL TRADING (HONGKONG) GROUP LTD

  China

  Het bedrijf INTERNATIONAL TRADING (HONGKONG) GROUP LTD, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Vlechtwerk van metaaldraad. Het is tevens aanwezig in de sectoren trilzeven. Het is gevestigd in Beijing, China.

 6. CSS DRAHT SCHMIDT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CSS DRAHT SCHMIDT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlechtwerk van metaaldraad. Het is gevestigd in Lahnstein, Duitsland.

 7. DINGZHOU HENGLI METAL WIRE MESH CO., LTD

  China

  Het bedrijf DINGZHOU HENGLI METAL WIRE MESH CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlechtwerk van metaaldraad. Het is gevestigd in Dingzhou, China.

 8. ZHXR (BEIJING) TECHNOLOGY CO., LTD

  China

  Het bedrijf ZHXR (BEIJING) TECHNOLOGY CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlechtwerk van metaaldraad. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hek- en rasterwerken en metaalgaas, en Hek- en rasterwerken en metaalgaas. Het is gevestigd in Beijing, China.

 9. ADOLF ÜBELHÖR GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ADOLF ÜBELHÖR GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vlechtwerk van metaaldraad. Het is gevestigd in Regensburg, Duitsland.

 10. HANGZHOU HENGYI FILTER CO., LTD.

  China

  Het bedrijf HANGZHOU HENGYI FILTER CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlechtwerk van metaaldraad. Het is tevens aanwezig in de sectoren metalen gaas, en gesinterde metalen producten. Het is gevestigd in Hangzhou, China.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis