• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vlechtwerk van metaaldraad

Resultaten voor

Vlechtwerk van metaaldraad - Import export

 1. DFG DRAHTWARENFABRIK GMBH

  Duitsland

  Vervaardiging van technische assemblages van metaal, met name draad en plaatwerk.Verwerking van draad Ø 0, 5 tot 14 mm ook voor kleine series van staal, verenstaal en RVS.Het is bewezen dat er sinds 1830 draadgoederen worden geproduceerd in de Vulkaneifel.In deze bijna 200-jarige traditie produceren onze ervaren medewerkers sinds 1997 met behulp van moderne machines op de locatie Hillesheim manden en roosters van draad en plaatstaal. Ontwikkeling, productie en verkoop van draad- en metaalproducten voor de industrie-, grootkeuken- en laboratoriumbenodigdheden alsmede voor de medische techniek en de farmaceutische industrie, met name draadkorven, roosters en frames.

 2. ELOONA GMBH

  Duitsland

  Eloona drahtgestrick GmbH, is een innovatief, dynamisch en ecologisch georiënteerde onderneming en wordt gekenmerkt door hun doelstelling het milieu te willen beschermen en door werkzaamheden in de milieu- en humanitaire sector. State of the art technologie en het beste opdracht- en projectbeheer, vormen de leidraad van onze filosofie. Onze constante evolutie garandeert dat we aan de steeds groter wordende technologische vereisten kunnen voldoen. Op het gebied van de filter-, milieu- en procestechnologie, zijn wij werkzaam als fabrikant van filters van technische stoffen , evenals ontwasemers en complete afzettingscassettes voor bijna alle scheidingstechnologieën, evenals filtratie. De belangrijkste toepassingsgebieden zijn de filtratie van stof en afvoerlucht, air conditioners, rookgasscheiding, druppelafscheiders, olie- en emulsiescheiding tot aan vet-opvangfilters, alsook keerschotten / vlamafscheiders in grote keukenapparatuur.

 3. DRAHT-BINDER OHG

  Duitsland

  Dankzij meer dan 60 jaar geconcentreerde verdere ontwikkeling van onze kernactiviteit zijn wij vandaag de dag uw specialist. Wij produceren allerlei soorten roosters en weefsels zowel voor de handel als voor de consument. De onderneming werd in 1945 als bankwerkerij met de onderafdelingen tuin- en poortbouw opgericht. Al in de beginjaren ontstond een kleine afdeling machinebouw die draadverwerkingsmachines voor eigen gebruik construeerde. In de jaren 70 ontwikkelde zich de draadweverij tot een gelijkwaardige peiler. In 1978 werd de eerste volautomatische productie-installatie voor vlechtwerk van metaaldraad en stansroosters gebouwd. De onderneming verplaatste zich naar Erkrath, en door de concentratie van de onderneming op de productie van draadweefsels werden nieuwe markten ontsloten. In 1995 werd het productaanbod uitgebreid met de producten puntgelaste roosters en frames. Tegenwoordig wordt op 4 volautomatische productielijnen geproduceerd.

 4. HAGHOFER DRAHTBIEGETECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  HAGHOFER DRAHTBIEGE­TECHNIK Ons bedrijf houdt zich voornamelijk bezig met de productie van twee- en driedimensionale gebogen draaddelen voor een breed scala aan toepassingen.Een belangrijk aandachtspunt van onze productie heeft betrekking op de productie van speciale roestvrijstalen hangers en wasaccessoires.Onze klantenkring in dit segment reikt van kleine wasmachines tot grote textielreinigingsbedrijven.

 5. WEISSE & ESCHRICH GMBH & CO KG

  Duitsland

  Al meer dan 100 jaar zijn wij een van de toonaangevende producenten van technische weefsels voor diverse industriële toepassingen, bijv. in de auto-industrie, de lucht- en ruimtevaartindustrie, mechanische en installatietechniek, elektrotechniek, de chemische industrie, farmaceutische en medische technologie en vele andere sectoren van de industrie en het handwerk. Meer dan 6.000 magazijnstoffen van verschillende maaswijdten, afmetingen en materialen, stellen we onze klanten over de hele wereld in staat om de kortste levertijden te behalen met behoud van de hoogste kwaliteitsnormen.Al onze productiefaciliteiten zijn gecertificeerd volgens DIN ISO EN ISO 14001 en DIN EN ISO 9001: 2015. Samen met onze klanten en leveranciers ontwikkelen wij op maat gemaakte oplossingen voor speciale toepassingen - tot en met kant-en-klare kant-en-klare producten. We zullen ze graag aan u voorleggen Voor dit een gedetailleerd aanbod.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TRIBELT B.V

  Duitsland

 2. CSS DRAHT SCHMIDT GMBH

  Duitsland

 3. DRAHTWERK OBERNDORFER HÜTTE PETER WEIL GMBH & CO. KG

  Duitsland

 4. ADOLF ÜBELHÖR GMBH

  Duitsland

 5. DORSTENER DRAHTWERKE H. W. BRUNE & CO GMBH

  Duitsland

 1. LA RETE DI FABBRINI VOLTURNO S.R.L.

  Italië

 2. DRAHTWERK BECKER-PRÜNTE GMBH

  Duitsland

 1. BO-INNO GMBH

  Duitsland

 2. ZAUNSYSTEME MICHAELIS

  Duitsland

 3. VERAFLEX SRL

  Italië

  Veraflex produceert sinds 1975 geheel in zijn Italiaanse fabrieken en exporteert naar 80 landen over de ganse wereld. Kampbedden, metalen en houten bedbodems, vast en gemotoriseerd, stapelbedden en matrassen. We hebben altijd de beste technologieën en materialen gebruikt die onderzoek en innovatie ons bieden in onze sector. Dankzij deze keuzes - Made in Italy, geavanceerde materialen en technieken - zijn we geaccrediteerd als een van de toonaangevende producenten in onze sector, B2B voor retailers, groothandels voor de belangrijkste GDO-winkelketens ter wereld.

 4. TECHRESSOURCE DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Bij de oprichting van ons bedrijf wilden we ons breed positioneren.Het is ons gelukt.Sinds 2000 hebben wij ons gevestigd in import en export op de Duitse en wereldmarkt.Maar we willen meer - we willen wereldwijd een constante worden.Daarom vertrouwen we voor ons hele assortiment op internationale normen.De kwaliteitsbelofte van TRD: Onze leveranciers zijn allemaal TÜV-gecertificeerde bedrijven en wij leveren alleen stalen profielen die zijn geproduceerd volgens de EN-norm.U kunt ons vertrouwen - wereldwijd! Onze vertegenwoordigers in de afzonderlijke landen zorgen ervoor dat alles soepel verloopt: in Rusland, Hongarije, Frankrijk, Oekraïne en Zwitserland.We staan ​​altijd dicht bij onze klanten, partners en leveranciers.Dat is wat we bedoelen met echte en efficiënte ondersteuning.

 5. METAFAN

  België

  METAFAN BVBA - Gespecialiseerde groothandelszaak in draadproducten, vaste panelen, poorten. De nodige privacy wordt gegarandeerd met een afsluiting in tuindraad met passend assortiment palen (diverse profielen). Of verkiest U de stijlvolle paneelafsluitingen met bijpassende palen en geschikte toebehoren? Gegarandeerd een snelle plaatsing. Als specialist in poederlakwerk kunnen deze paneelafsluitingen in diverse RAL kleuren. Als finishing touch een tuinpoort of schuifpoort met of zonder rail/automatisatie.

 6. BATI MAKINE SANAYI TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Wij zijn producent en exporteur van gelast draadvlechtwerk, roestvrij staal en zwart draadvlechtwerk, rekken, metalen rekken, displayrekken, kabelgoten van draadvlechtwerk, omheiningen, roestvrij staal draadvlechtwerk, zwart draadvlechtwerk, transportcontainers, kooien voor pluimvee, kooien voor dieren, bevestigingsonderdelen voor kabelgoten, kabelgoten, gegalvaniseerd draadvlechtwerk, gabionmanden, draadproducten, draaddisplays, metalen displays.

 7. KINGCATS FENCE COMPANY

  China

 8. MESH FILTRATION CO., LTD

  China

 1. DEMIRHAN

  Turkije

 2. TRADEXPO LLC

  Rusland

 3. DINGZHOU HENGLI METAL WIRE MESH CO., LTD

  China

 4. HANGZHOU HENGYI FILTER CO., LTD.

  China

 5. EDG EURO DRAHT GROSSHANDEL GMBH & CO. KG

  Duitsland

 6. FILENET AMBALAJ SANAYI TIC. LTD. ŞTI.

  Turkije

 7. FRATELLI GOLIN S.R.L.

  Italië

 8. ARRIGO GABBIONI ITALIA SRL

  Italië

 9. AGIR TECHNOLOGIES

  Frankrijk

 10. POMETAL TEL ÇIT SISTEMLERI

  Turkije