• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vlees - gedroogd

Resultaten voor

Vlees - gedroogd - Import export

 1. PROFIL EXPORT VIANDES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  PROFIL EXPORT familiebedrijf gebaseerd in de Isère in Frankrijk, en gespecialiseerd in het snijden van paardenvlees, bewerkt paardenvlees & transformatie van paardenvlees. Paardenfokkerij, slachten van paarden, ontbotten, snijden van paardenvlees, transformatie van paardenvlees, vacuüm verpakking, in bakjes, in grootverpakking, in conserven, distributie. Beheerst in zijn geheel het Franse paarden fillière. IFS CERTIFICATEN op onze productiesite.

 2. THE ORIGINAL BILTONG COMPANY

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf THE ORIGINAL BILTONG COMPANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees - gedroogd. Het is gevestigd in Chesham, Verenigd Koninkrijk.

 3. SALAISONS SALAMONE

  België

  Het bedrijf SALAISONS SALAMONE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees - gedroogd, Vlees - gedroogd, Italiaanse vleeswaren, en Chorizo. Het is gevestigd in Casteau, België.

 4. CASUM PODJETJE ZA TRGOVINO IN STORITVE D.O.O.

  Slovenië

  Het bedrijf CASUM PODJETJE ZA TRGOVINO IN STORITVE D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleeswaren - gerookt, gepekeld. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees - gedroogd, en Vlees - gedroogd. Het is gevestigd in Metlika, Slovenië.

 5. F R BENSON & PARTNERS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf F R BENSON & PARTNERS LTD, is een Distributeur, en actief in de sector Import-export - tussenpersonen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees - gedroogd, Vlees - gedroogd, droge paddestoelen en champignons, en glutenvrij. Het is gevestigd in Kings Langley, Verenigd Koninkrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FRIBER S.A. "EMBUTIDOS PAJARIEL"

  Spanje

  Het bedrijf FRIBER S.A. "EMBUTIDOS PAJARIEL", is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees - gedroogd, Ham, Chorizo, Vlees - gedroogd, en Ham. Het is gevestigd in Ponferrada, Spanje.

 2. THE WESTON BILTONG COMPANY LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf THE WESTON BILTONG COMPANY LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees - gedroogd. Het is gevestigd in Crewe, Verenigd Koninkrijk.

 3. BAREFOOT BILTONG

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BAREFOOT BILTONG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees - gedroogd. Het is gevestigd in Bridlington, Verenigd Koninkrijk.

 4. SOCARDENNE

  België

  Het bedrijf SOCARDENNE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vlees - gedroogd. Het is tevens aanwezig in de sectoren vleeswaren van wild, en laboratoriums voor het snijden van vlees. Het is gevestigd in Houffalize, België.

 5. COMERCIAL PPLU

  Spanje

  Het bedrijf COMERCIAL PPLU, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ham, Vlees - gedroogd, Chorizo, Ham, en Vlees - gedroogd. Het is gevestigd in Irun, Spanje.

 1. GREISINGER GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf GREISINGER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleesconserven, Vlees - gevriesdroogd, Vlees - gedroogd, Vleesconserven, Vlees - gevriesdroogd, en Vlees - gedroogd. Het is gevestigd in Münzbach, Oostenrijk.

 2. MESNA INDUSTRIJA BRACA PIVAC D.O.O.

  Kroatië

  Het bedrijf MESNA INDUSTRIJA BRACA PIVAC D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees - gevriesdroogd. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees - gedroogd, Vleeswaren, Vlees - gedroogd, en Vleeswaren. Het is gevestigd in Vrgorac, Kroatië.

 1. BRODOKOMERC NOVA D.O.O.

  Kroatië

  Het bedrijf BRODOKOMERC NOVA D.O.O., is een Dienstverlener, en actief in de sector Supermarkten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees - gedroogd, Vis - gevriesdroogd, Vlees - gedroogd, en Vis - gevriesdroogd. Het is gevestigd in Rijeka, Kroatië.

 2. CAMARCO BROS A D

  Bulgarije

  Het bedrijf CAMARCO BROS A D, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees - gedroogd, Vis - gemarineerd, Vlees - gedroogd, en Vis - gemarineerd. Het is gevestigd in Sofia, Bulgarije.

 3. ERNST DEHNING GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ERNST DEHNING GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Conserven - vlees en vleeswaren, Vlees - gedroogd, Conserven - vlees en vleeswaren, en Vlees - gedroogd. Het is gevestigd in Schneverdingen, Duitsland.

 4. GABRIEL FLEURY S.A.

  Zwitserland

  Het bedrijf GABRIEL FLEURY S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - vlees en vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees - gedroogd, en Vlees - gedroogd. Het is gevestigd in Granges, Zwitserland.

 5. BALATONI HÚS KISTELEK

  Hongarije

  Het bedrijf BALATONI HÚS KISTELEK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees - gedroogd. Het is tevens aanwezig in de sectoren regionale vleeswaren. Het is gevestigd in Budapest, Hongarije.

 6. KZ KRKA Z.O.O.

  Slovenië

  Het bedrijf KZ KRKA Z.O.O., is een Groothandelaar, en actief in de sector Tuinbouwgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees - gedroogd, Pootgoed - bollen en zaden, Vlees - gedroogd, en Pootgoed - bollen en zaden. Het is gevestigd in Novo Mesto, Slovenië.

 7. DOBRA GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DOBRA GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vleeswaren - gerookt, gepekeld. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees - gedroogd, Voedingsextracten, Vlees - gedroogd, en Voedingsextracten. Het is gevestigd in Verden, Duitsland.

 8. HENNINGSEN NEDERLAND B.V.

  Nederland

  Het bedrijf HENNINGSEN NEDERLAND B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - vlees en vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees - gedroogd, en Vlees - gedroogd. Het is gevestigd in Waalwijk, Nederland.

 1. MESOKOMBINAT KAZANLAK AD

  Bulgarije

 2. SAVANNAH CO. LTD

  Verenigd Koninkrijk

 3. SARL CHARCUTERIES 36

  Frankrijk

 4. REZEKNES GALAS KOMBINATS

  Letland

 5. DALMESSO D.O.O.

  Kroatië

 6. MIP D.D.

  Slovenië

 7. ALOIS SCHLOGL

  Oostenrijk

 8. PRODUITS EPAGNY (GRUYERE) S.A., FABRIQUE DE SALAMI ET DE VIANDES SECHEES

  Zwitserland

 9. XARCUSPAIN S.L.

  Spanje

  XarcuSpain is een bedrijf dat heerlijke, ambachtelijke, gezonde en biologische producten van Spaanse herkomst exporteert. Ook al zijn wij gespecialiseerd in gedroogd vlees (ham, chorizo en lomo), onze catalogus omvat diverse productcategorieën. Honing, producten met truffel, likeuren en allerlei soorten vlees. Ook al zijn onze activiteiten zijn vooral gericht tot de horeca en ook al doen wij een beroep op tussenhandelaren, toch kunnen wij custom made pakketten versturen aan winkels uit de betrokken sector.

 10. IBERDELI

  Nederland

  Iberdeli B.V. is een jong bedrijf, gevestigd in het hart van het Handelscentrum van Barendrecht. Het bedrijf vertegenwoordigt de belangen van één van Spanje’s beste producenten van vleesproducten van het Iberisch varken (Cerdo Ibérico). Onze hoofdactiviteit is het in Europa leveren van hoofdzakelijk vers en gedroogd vlees van het Ibérico varken beter bekend als 'Pata Negra'. Iberdeli kent een sterke verwantschap met het land Spanje en combineert een gedegen kennis van het land en haar cultuur, met een optimale kennis van de Europese markt. Zodoende kunnen wij inspelen op nagenoeg al uw mogelijke wensen en verzoeken.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis