• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vlees - gedroogd

Resultaten voor

Vlees - gedroogd - Import export

 1. PROFIL EXPORT VIANDES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  PROFIL EXPORT familiebedrijf gebaseerd in de Isère in Frankrijk, en gespecialiseerd in het snijden van paardenvlees, bewerkt paardenvlees & transformatie van paardenvlees. Paardenfokkerij, slachten van paarden, ontbotten, snijden van paardenvlees, transformatie van paardenvlees, vacuüm verpakking, in bakjes, in grootverpakking, in conserven, distributie. Beheerst in zijn geheel het Franse paarden fillière. IFS CERTIFICATEN op onze productiesite.

 2. LAHAM BIO

  Tsjaad

  Het bedrijf LAHAM BIO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rundvlees. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees - gedroogd, Kalfsvlees, Vlees - gedroogd, Kalfsvlees, en halal-gecertificeerd. Het is gevestigd in N'djamena, Tsjaad.

 3. SALAISONS SALAMONE

  België

  Het bedrijf SALAISONS SALAMONE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees - gedroogd, Vlees - gedroogd, Italiaanse vleeswaren, en Chorizo. Het is gevestigd in Casteau, België.

 4. FRIBER S.A. "EMBUTIDOS PAJARIEL"

  Spanje

  Het bedrijf FRIBER S.A. "EMBUTIDOS PAJARIEL", is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees - gedroogd, Ham, Chorizo, Vlees - gedroogd, en Ham. Het is gevestigd in Ponferrada, Spanje.

 5. CASUM PODJETJE ZA TRGOVINO IN STORITVE D.O.O.

  Slovenië

  Het bedrijf CASUM PODJETJE ZA TRGOVINO IN STORITVE D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleeswaren - gerookt, gepekeld. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees - gedroogd, en Vlees - gedroogd. Het is gevestigd in Metlika, Slovenië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. F R BENSON & PARTNERS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf F R BENSON & PARTNERS LTD, is een Distributeur, en actief in de sector Import-export - tussenpersonen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees - gedroogd, Vlees - gedroogd, droge paddestoelen en champignons, en glutenvrij. Het is gevestigd in Kings Langley, Verenigd Koninkrijk.

 2. THE ORIGINAL BILTONG COMPANY

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf THE ORIGINAL BILTONG COMPANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees - gedroogd. Het is gevestigd in Chesham, Verenigd Koninkrijk.

 3. THE WESTON BILTONG COMPANY LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf THE WESTON BILTONG COMPANY LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees - gedroogd. Het is gevestigd in Crewe, Verenigd Koninkrijk.

 4. BAREFOOT BILTONG

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BAREFOOT BILTONG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees - gedroogd. Het is gevestigd in Bridlington, Verenigd Koninkrijk.

 5. GREISINGER GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf GREISINGER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleesconserven, Vlees - gevriesdroogd, Vlees - gedroogd, Vleesconserven, Vlees - gevriesdroogd, en Vlees - gedroogd. Het is gevestigd in Münzbach, Oostenrijk.

 1. COMERCIAL PPLU

  Spanje

  Het bedrijf COMERCIAL PPLU, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ham, Vlees - gedroogd, Chorizo, Ham, en Vlees - gedroogd. Het is gevestigd in Irun, Spanje.

 2. MESNA INDUSTRIJA BRACA PIVAC D.O.O.

  Kroatië

  Het bedrijf MESNA INDUSTRIJA BRACA PIVAC D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees - gevriesdroogd. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees - gedroogd, Vleeswaren, Vlees - gedroogd, en Vleeswaren. Het is gevestigd in Vrgorac, Kroatië.

 1. SOCARDENNE

  België

  Het bedrijf SOCARDENNE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vlees - gedroogd. Het is tevens aanwezig in de sectoren vleeswaren van wild, en laboratoriums voor het snijden van vlees. Het is gevestigd in Houffalize, België.

 2. ERNST DEHNING GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ERNST DEHNING GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Conserven - vlees en vleeswaren, Vlees - gedroogd, Conserven - vlees en vleeswaren, en Vlees - gedroogd. Het is gevestigd in Schneverdingen, Duitsland.

 3. BRODOKOMERC NOVA D.O.O.

  Kroatië

  Het bedrijf BRODOKOMERC NOVA D.O.O., is een Dienstverlener, en actief in de sector Supermarkten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees - gedroogd, Vis - gevriesdroogd, Vlees - gedroogd, en Vis - gevriesdroogd. Het is gevestigd in Rijeka, Kroatië.

 4. KZ KRKA Z.O.O.

  Slovenië

  Het bedrijf KZ KRKA Z.O.O., is een Groothandelaar, en actief in de sector Tuinbouwgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees - gedroogd, Pootgoed - bollen en zaden, Vlees - gedroogd, en Pootgoed - bollen en zaden. Het is gevestigd in Novo Mesto, Slovenië.

 5. CAMARCO BROS A D

  Bulgarije

  Het bedrijf CAMARCO BROS A D, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees - gedroogd, Vis - gemarineerd, Vlees - gedroogd, en Vis - gemarineerd. Het is gevestigd in Sofia, Bulgarije.

 6. BALATONI HÚS KISTELEK

  Hongarije

  Het bedrijf BALATONI HÚS KISTELEK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees - gedroogd. Het is tevens aanwezig in de sectoren regionale vleeswaren. Het is gevestigd in Budapest, Hongarije.

 7. DOBRA GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DOBRA GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vleeswaren - gerookt, gepekeld. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees - gedroogd, Voedingsextracten, Vlees - gedroogd, en Voedingsextracten. Het is gevestigd in Verden, Duitsland.

 8. HENNINGSEN NEDERLAND B.V.

  Nederland

  Het bedrijf HENNINGSEN NEDERLAND B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - vlees en vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees - gedroogd, en Vlees - gedroogd. Het is gevestigd in Waalwijk, Nederland.

 1. GABRIEL FLEURY S.A.

  Zwitserland

  Het bedrijf GABRIEL FLEURY S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - vlees en vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees - gedroogd, en Vlees - gedroogd. Het is gevestigd in Granges, Zwitserland.

 2. BISA TRADING CONSULTING LTDA.

  Brazilië

  Het bedrijf BISA TRADING CONSULTING LTDA., is een Groothandelaar, en actief in de sector Vlees - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rundvlees, gedroogd vlees, en Rundvlees. Het is gevestigd in Curitiba, Brazilië.

 3. SAVANNAH CO. LTD

  Verenigd Koninkrijk

 4. SARL CHARCUTERIES 36

  Frankrijk

 5. MIP D.D.

  Slovenië

 6. DALMESSO D.O.O.

  Kroatië

 7. MESOKOMBINAT KAZANLAK AD

  Bulgarije

 8. ALOIS SCHLOGL

  Oostenrijk

 9. REZEKNES GALAS KOMBINATS

  Letland

 10. PRODUITS EPAGNY (GRUYERE) S.A., FABRIQUE DE SALAMI ET DE VIANDES SECHEES

  Zwitserland

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis