• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vleesconserven

Resultaten voor

Vleesconserven - Import export

 1. VAN ROSSEM

  België

  Van Rossem staat bekend als leverancier met uitstekende service van een grote waaier aan kwalitatieve producten gericht aan frituren, broodjeszaken, grootkeukens, traiteurs, verenigingen, ... In samenwerking met vele partners bieden zej ondermeer een ruim assortiment van verpakkingen, diepvriesproducten, vetten en oliën, vleesconserven, frisdranken en nog zoveel meer aan.

 2. OVI

  België

  Familiaal vleeswaren- en snackfabrikant met zeer uitgebreid productgamma van versbereide gerechten, diepvriessnacks, vleesconserven, fijne charcuterie, sauzen en speciale hapjes. Dit gecommercialiseerd in merken zoals OVI, Castel d'Oro, Leon's, Ottimo, Savico, China Chicken, Fontein, Veka, Ter Vesten en Alimex en dit op nationaal maar ook internationaal vlak. OVI een korte naam voor een breed gamma aan zelfgeproduceerde kwaliteitsproducten. Wat OVI maakt, dat smaakt!

 3. COERTJENS

  België

  De Belgische N.V. Theo Coertjens International is een toonaangevend bedrijf in vleesconserven voor de horeca, cateringbedrijven en distributieketens. Coertjens biedt vers ingeblikt goulash, kippenragout, sauzen, soepen, stoofvlees, worsten, en verschillende vlees gerechten, volgens traditioneel of wereldkeuken. De producten zijn verkrijgbaar in verschillende verpakkingen, groot of klein. De onderneming levert ook wekelijks in België en Nederland, en in Europa volgens bestelling.

 4. GOUT DE CANARD LTD

  Bulgarije

  Het bedrijf GOUT DE CANARD LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleesconserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Paté, Oliën en vetten - dierlijke, Ganzeleverpastei, Conserven, Paté, Oliën en vetten - dierlijke, Ganzeleverpastei, en Conserven. Het is gevestigd in Rakovski, Bulgarije.

 5. KURGAN MEAT PROCESSING PLANT STANDART (SATURN LLC)

  Rusland

  Het bedrijf KURGAN MEAT PROCESSING PLANT STANDART (SATURN LLC), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Paté, Vleeswaren - conserven, Vleesconserven, Levensmiddelen - import-export, Paté, Vleeswaren - conserven, Vleesconserven, en Levensmiddelen - import-export. Het is gevestigd in Moscow, Rusland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SAS LE REVELOIS

  Frankrijk

  Het bedrijf SAS LE REVELOIS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - vlees en vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleesconserven, Vleesconserven, Conserven, en Blok hele eendeleverpastei. Het is gevestigd in Revel, Frankrijk.

 2. EUROTRADER BUSINESS SRL

  Roemenië

  Het bedrijf EUROTRADER BUSINESS SRL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Levensmiddelen - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dranken, Vlees - diepvries, Vleesconserven, Vlees en vleeswaren, Dranken, Vlees - diepvries, Vleesconserven, en Vlees en vleeswaren. Het is gevestigd in Bucuresti, Roemenië.

 3. LA DESPENSA DE DULCINEA

  Spanje

  Het bedrijf LA DESPENSA DE DULCINEA, is een Distributeur, en actief in de sector Vleesconserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Spanje, distributie van zuivelproducten, Wijn - Spanje, en Gearomatiseerde azijnen. Het is gevestigd in La Roda, Spanje.

 4. BERJAC VIANDES

  Frankrijk

  Het bedrijf BERJAC VIANDES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Conserven - vlees en vleeswaren, Vleesconserven, Vleeswaren - conserven, Conserven - vlees en vleeswaren, Vleesconserven, en Vleeswaren - conserven. Het is gevestigd in Nantes, Frankrijk.

 5. DAVIN CONSERVERIE

  Frankrijk

  Het bedrijf DAVIN CONSERVERIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleesconserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren sauzen. Het is gevestigd in Carpentras, Frankrijk.

 1. DUKACSO TRADE, SPOL. S R.O.

  Slowakije

  Het bedrijf DUKACSO TRADE, SPOL. S R.O., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Specerijen, extracten en kruiden, Conserven - groenten, Vruchtenconserven, Vleesconserven, Specerijen, extracten en kruiden, Conserven - groenten, Vruchtenconserven, en Vleesconserven. Het is gevestigd in Kvetoslavov , Slowakije.

 2. MEXICAN CORNER S.L

  Spanje

  Het bedrijf MEXICAN CORNER S.L, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleesconserven. Het is gevestigd in Villaviciosa De Odon, Spanje.

 1. RITAL D

  Letland

  Het bedrijf RITAL D, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleesconserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren gerookt vlees, en bereid vlees. Het is gevestigd in Daugavpils, Letland.

 2. JEDNOTA, SPOTREBNÍ DRUZSTVO V HODONÍNE

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf JEDNOTA, SPOTREBNÍ DRUZSTVO V HODONÍNE, is een Multi-Category, en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Suiker, Conserven - groenten, Vleesconserven, Kaas, Suiker, Conserven - groenten, Vleesconserven, en Kaas. Het is gevestigd in Hodonín , Tsjechische Rep..

 3. ZAKŁADY DROBIARSKIE DROB BOGS

  Polen

  Het bedrijf ZAKŁADY DROBIARSKIE DROB BOGS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleesconserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren kip, en vleesmeel. Het is gevestigd in Wolbórz, Polen.

 4. MASOKOMBINAT PLZEN S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf MASOKOMBINAT PLZEN S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Conserven - vlees en vleeswaren, Vleesconserven, Vleeswaren, Conserven - vlees en vleeswaren, Vleesconserven, en Vleeswaren. Het is gevestigd in Plzen 3, Tsjechische Rep..

 5. GREISINGER GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf GREISINGER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleesconserven, Vlees - gevriesdroogd, Vlees - gedroogd, Vleesconserven, Vlees - gevriesdroogd, en Vlees - gedroogd. Het is gevestigd in Münzbach, Oostenrijk.

 6. PAX COMMERCIUM

  Turkije

  Het bedrijf PAX COMMERCIUM, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gedroogde vruchten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reformartikelen, Vleesconserven, verse groente en fruit, Reformartikelen, en Vleesconserven. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

 7. JAKOB HERSCHLER + CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf JAKOB HERSCHLER + CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleeswaren - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gastronomie - specialiteiten, Ganzeleverpastei, Vleesconserven, Gastronomie - specialiteiten, Ganzeleverpastei, en Vleesconserven. Het is gevestigd in Heppenheim, Duitsland.

 8. RUBI ROZ AGRIKOL KO. LTD

  Oekraïne

  Het bedrijf RUBI ROZ AGRIKOL KO. LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gevogelte en wild - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleesconserven, Vleeswaren, Vleesconserven, en Vleeswaren. Het is gevestigd in Morozivka, Oekraïne.

 1. FRIEDRICH POLL GESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf FRIEDRICH POLL GESELLSCHAFT M.B.H., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees - gevriesdroogd. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleesconserven, Vleeswaren - conserven, Vleesconserven, en Vleeswaren - conserven. Het is gevestigd in Vorchdorf, Oostenrijk.

 2. FRUTA BOHEMIA A.S.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf FRUTA BOHEMIA A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Paté. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleesconserven, Specerijen, extracten en kruiden, Vleesconserven, en Specerijen, extracten en kruiden. Het is gevestigd in Prerov, Tsjechische Rep..

 3. JOVIRA SA

  Spanje

  Het bedrijf JOVIRA SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - vlees en vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleesconserven, Vleeswaren, Vleesconserven, en Vleeswaren. Het is gevestigd in Montijo, Spanje.

 4. MCKEAN FOODS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MCKEAN FOODS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleeswaren - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Conserven - vlees en vleeswaren, Vleesconserven, Conserven - vlees en vleeswaren, en Vleesconserven. Het is gevestigd in Glasgow, Verenigd Koninkrijk.

 5. BIOPORC LA NATURE LA SAVEUR SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf BIOPORC LA NATURE LA SAVEUR SARL, en actief in de sector Conserven - vlees en vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleesconserven, en Vleesconserven. Het is gevestigd in La Châtaigneraie, Frankrijk.

 6. C. CARNEVALE (UK) LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf C. CARNEVALE (UK) LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vleeswaren - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Conserven - vlees en vleeswaren, Vleesconserven, Conserven - vlees en vleeswaren, en Vleesconserven. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 7. JSC "SLUCK MEAT - PROCESSING PLANT"

  Wit Rusland

  Het bedrijf JSC "SLUCK MEAT - PROCESSING PLANT", is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleesconserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren worst, en vlees in blik. Het is gevestigd in Sluck, Wit Rusland.

 8. ESENCIA 1932

  Spanje

  Het bedrijf ESENCIA 1932, is een Distributeur, en actief in de sector Vleesconserven. Het is gevestigd in Salamanca, Spanje.

 9. PROMARISCO SRL

  Moldavïe

  Het bedrijf PROMARISCO SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleesconserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren rundvlees in blik, en varkensvlees in blik. Het is gevestigd in Chisinau, Moldavïe.

 10. ETABLISSEMENTS CANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf ETABLISSEMENTS CANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleesconserven, Vleeswaren - conserven, Vleesconserven, en Vleeswaren - conserven. Het is gevestigd in Villeneuve, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis