• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vleeshakmachines en gehaktmolens

Resultaten voor

Vleeshakmachines en gehaktmolens - Import export

 1. PAULUS STUART SPRL

  België

  Verified by europages badge

  TenderStar is sinds meer dan 25 jaar gespecialiseerd in de productie van professionele machines voor vleesverwerking. Wij hebben een breed assortiment vermalsers, molens en pletters ontwikkeld. Wij hechten een groot belang aan kwaliteit en met name op het gebied van hygiëne, onderhoud en veiligheid. Onze apparaten voldoen aan de CE-normen en zijn erkend om hun robuustheid en duurzaamheid daar ze vervaardigd zijn van roestvrij staal en polycetaal om roest te voorkomen.

 2. ALCE ANLAGENTECHNIK GES.M.B.H.

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALCE ANLAGENTECHNIK GES.M.B.H., is een Groothandelaar, en actief in de sector Vleeshakmachines en gehaktmolens. Het is gevestigd in Wels/thalheim, Oostenrijk.

 3. EGGERMONT

  België

  Is koken uw hobby of uw beroep? Alleen met het beste materiaal bakt u er iets van. Potten en pannen, professionele weegschalen, snijmachines, een citruspers, vaatwasmachines, ..., u vindt ze bij Eggermont, voor slagerijen, traiteurs, grootkeukens en thuiskeukens. Ons motto? Professionele kwaliteit tegen een messcherpe prijs. Een messcherpe prijs-kwaliteitverhouding: dat garanderen we u voor al uw aankopen van keukenmes tot verpakkingsmachine. Ook van onze dienst na verkoop maken we een erezaak. Professioneel materiaal? Eggermont heeft voor u alle topmerken in huis. Weegschalen, hakmolens of zaagmachines van Bizerba? We zijn hun exclusieve verdeler in West-Vlaanderen. Voor toestellen van Spako zijn we dat zelfs in West- én Oost-Vlaanderen. Ons klein keukenmateriaal is conform de HACCP-normen, zoals het hoort. Wedden dat ook u hier uw gading vindt?

 4. CLAES DISTRIBUTION

  België

  Claes Machines wil zich permanent inzetten als dé professionele nationaal opererende totaalleverancier van de vleesverwerkende sector, zowel op het vlak van moderne vleesverwerkende machines, als op het vlak van verpakkingstechnieken met als doel de omzet, het rendement en het image van de sector te optimaliseren. Om in dit opzet te slagen, zijn wij constant op zoek naar nieuwe toepassingen en technieken en wordt ons technisch en commercieel personeel permanent bijgeschoold. Deze opleidingen gebeuren in samenwerking met een aantal topleveranciers uit heel Europa.

 5. S.A. WATHELET

  België

  WATHELET is sinds 1920 actief in de verkoop van professioneel keukenmaterieel. Ons uitgebreid assortiment omvat onder meer ventilatie- en afzuigapparaten, kookapparatuur, koelapparatuur, alsmede wasmachines of droogtrommels, vaatwasmachines of reinigingsmiddelen. Dankzij onze jarenlange ervaring, bieden wij onze dienstverlening voor adviezen, voor het ontwerp van rvs keukens op maat, alsmede voor de reparatie en het onderhoud van uw apparatuur.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FIRMA GEORG MALUCK (EINZELUNTERNEHMEN)

  Duitsland

  Het bedrijf FIRMA GEORG MALUCK (EINZELUNTERNEHMEN), is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Vleeshakmachines en gehaktmolens. Het is gevestigd in Oschatz, Duitsland.

 2. C.M.D. DI CARLINI GIUSEPPE&C S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf C.M.D. DI CARLINI GIUSEPPE&C S.N.C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines voor de vleesverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeshakmachines en gehaktmolens, Vleeshakmachines en gehaktmolens, elektrische raspmachines voor commercieel gebruik, huishoudelijke elektrische kaasrapers, en elektrische koffiemolen. Het is gevestigd in Verucchio, Italië.

 3. ALOYS PLENTER

  Duitsland

  Het bedrijf ALOYS PLENTER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleeshakmachines en gehaktmolens. Het is gevestigd in Legden, Duitsland.

 4. BIRO FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf BIRO FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleeshakmachines en gehaktmolens. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriële hakmachines. Het is gevestigd in Marne La Vallée Cedex 4, Frankrijk.

 5. FIMAR S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf FIMAR S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schil- en raspmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeshakmachines en gehaktmolens, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Vleeshakmachines en gehaktmolens, kneedmachines voor voedingsmiddelenindustrie, elektrische ovens, en Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen. Het is gevestigd in Verucchio, Italië.

 1. AMB FOOD TECH S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf AMB FOOD TECH S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materiaal voor slachthuizen, Machines en materialen voor de vleesindustrie, Vleeshakmachines en gehaktmolens, Machines en materiaal voor slachthuizen, Machines en materialen voor de vleesindustrie, behandeling van vlees, en Vleeshakmachines en gehaktmolens. Het is gevestigd in San Lazzaro Di Savena, Italië.

 2. CLAES MACHINES

  België

  Het bedrijf CLAES MACHINES, is een Groothandelaar, en actief in de sector Machines en materialen voor de vleesindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeshakmachines en gehaktmolens, reparatie machines voedingsindustrie, machines voor het snijden van vlees, Transportbanden voor de vleesindustrie, en Vleeshakmachines en gehaktmolens. Het is gevestigd in Paal-Beringen, België.

 1. RISCO S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf RISCO S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conservenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Vleeshakmachines en gehaktmolens, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, installaties en apparatuur voor behandeling van vlees en verpakte producten, Vleeshakmachines en gehaktmolens, en uitrustingen en apparatuur voor verpakking van varkensvlees- en worstproducten. Het is gevestigd in Thiene, Italië.

 2. MOHN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MOHN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleeshakmachines en gehaktmolens. Het is gevestigd in Meinerzhagen, Duitsland.

 3. POWINOX

  Turkije

  Het bedrijf POWINOX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voeding - machines en uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeshakmachines en gehaktmolens, Verpakkingsindustrie - machines en materialen, Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren, Vleeshakmachines en gehaktmolens, Verpakkingsindustrie - machines en materialen, en Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren. Het is gevestigd in Kayseri, Turkije.

 4. BRITEK

  Frankrijk

  Het bedrijf BRITEK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meng- en maalmachines voor de levensmiddelenindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeshakmachines en gehaktmolens, Vleeshakmachines en gehaktmolens, en vacuümverpakkingsmachines. Het is gevestigd in Pleucadeuc, Frankrijk.

 5. HPM E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf HPM E.K., is een Groothandelaar, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, Vleeshakmachines en gehaktmolens, Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, en Vleeshakmachines en gehaktmolens. Het is gevestigd in Wolfhagen, Duitsland.

 6. HTS FLEISCHEREIMASCHINEN REPARATUR UND HANDEL GES.M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf HTS FLEISCHEREIMASCHINEN REPARATUR UND HANDEL GES.M.B.H., is een Distributeur, en actief in de sector Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, Vleeshakmachines en gehaktmolens, Machines en materialen voor de vleesindustrie, Zuivelindustrie - machines en materialen, Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, Vleeshakmachines en gehaktmolens, Machines en materialen voor de vleesindustrie, en Zuivelindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Thalgau, Oostenrijk.

 7. KARAKUS IND. KITCH. EQ

  Turkije

  Het bedrijf KARAKUS IND. KITCH. EQ, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vleeshakmachines en gehaktmolens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Grootkeukens - machines en materialen, Bars en cafés - machines en materiaal, Grootkeukens - machines en materialen, apparatuur voor snacks, en Koelvitrines voor banketbakkerijen en cafés. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 8. LORZ SERVICE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LORZ SERVICE GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, Vleeshakmachines en gehaktmolens, Machines en materialen voor de vleesindustrie, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, Vleeshakmachines en gehaktmolens, en Machines en materialen voor de vleesindustrie. Het is gevestigd in Nürnberg, Duitsland.

 1. JUPITER KÜCHENMASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf JUPITER KÜCHENMASCHINEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleeshakmachines en gehaktmolens. Het is tevens aanwezig in de sectoren vleesmolen. Het is gevestigd in Wernau, Duitsland.

 2. STE COMMERC ETUDES REALISAT AGROALIMENTAIRE

  Frankrijk

  Het bedrijf STE COMMERC ETUDES REALISAT AGROALIMENTAIRE, en actief in de sector Vleeshakmachines en gehaktmolens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pekelinstallaties, Machines en materialen voor biscuitbakkerijen, Machines en materiaal voor slachthuizen, Kook- en rookinstallaties voor vleeswarenbereiding, Pekelinstallaties, Machines en materialen voor biscuitbakkerijen, Machines en materiaal voor slachthuizen, en Kook- en rookinstallaties voor vleeswarenbereiding. Het is gevestigd in Solesmes, Frankrijk.

 3. MINERVA OMEGA GROUP S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MINERVA OMEGA GROUP S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleeshakmachines en gehaktmolens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Meng- en maalmachines voor de levensmiddelenindustrie, beenzaag, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, en Meng- en maalmachines voor de levensmiddelenindustrie. Het is gevestigd in Bologna, Italië.

 4. BENELLI MAURIZIO

  Italië

  Het bedrijf BENELLI MAURIZIO, en actief in de sector Weeg- en doseerapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines voor de vleesverwerking, Vleeshakmachines en gehaktmolens, Machines voor de vleesverwerking, en Vleeshakmachines en gehaktmolens. Het is gevestigd in Bologna, Italië.

 5. POLZOT GIUSEPPE

  Italië

  Het bedrijf POLZOT GIUSEPPE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Weeg- en doseerapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeshakmachines en gehaktmolens, Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren, Vleeshakmachines en gehaktmolens, en Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren. Het is gevestigd in Belluno, Italië.

 6. UTALIM

  Roemenië

  Het bedrijf UTALIM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeshakmachines en gehaktmolens, Metaalconstructies - licht, Vleeshakmachines en gehaktmolens, en Metaalconstructies - licht. Het is gevestigd in Slatina, Roemenië.

 7. SIRMAN S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf SIRMAN S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines voor de vleesverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeshakmachines en gehaktmolens, Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren, Vleeshakmachines en gehaktmolens, en Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren. Het is gevestigd in Curtarolo, Italië.

 8. SPSERVICE DI SALMERI FULVIO & PONCHIA ROBERTO ( S.N.C. )

  Italië

  Het bedrijf SPSERVICE DI SALMERI FULVIO & PONCHIA ROBERTO ( S.N.C. ), is een Dienstverlener, en actief in de sector Weeg- en doseerapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kasregisters, Vleeshakmachines en gehaktmolens, Kasregisters, en Vleeshakmachines en gehaktmolens. Het is gevestigd in Padova, Italië.

 9. ELIDAN S.N.C. DI MAROSSI E CARRARO

  Italië

  Het bedrijf ELIDAN S.N.C. DI MAROSSI E CARRARO, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kasregisters. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines voor de vleesverwerking, Vleeshakmachines en gehaktmolens, Machines voor de vleesverwerking, en Vleeshakmachines en gehaktmolens. Het is gevestigd in Bergamo, Italië.

 10. FOODMEK LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf FOODMEK LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleeshakmachines en gehaktmolens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen voor de vleesindustrie, Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, Machines en materialen voor de vleesindustrie, en Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Tayport, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis