• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vleeshakmachines voor grootkeukens

Resultaten voor

Vleeshakmachines voor grootkeukens - Import export

 1. C.EL.ME. SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  C.EL.ME. is al jaren lang de marktleider in de sector van machines voor catering. Werkt volgens het kwaliteitssysteem UNI ISO 9001. De productie van de onderneming omvat elektrische snijmachines, snijmachines op zwaartekracht en verticale snijmachines voor vlees, worsten, kaas en brood, van geanodiseerd aluminium en van roestvast staal, automatisch en met tandwielaandrijving; hak- en raspmachines voor slagerijen en vleeswarenhandels, amandelsnijcutters voor banketbakkerijen en gastronomische restaurants, groentesnijders, mozzarellasnijders en koolsnijders voor hotels, restaurants en kantines.

 2. EGGERMONT

  België

  Is koken uw hobby of uw beroep? Alleen met het beste materiaal bakt u er iets van. Potten en pannen, professionele weegschalen, snijmachines, een citruspers, vaatwasmachines, ..., u vindt ze bij Eggermont, voor slagerijen, traiteurs, grootkeukens en thuiskeukens. Ons motto? Professionele kwaliteit tegen een messcherpe prijs. Een messcherpe prijs-kwaliteitverhouding: dat garanderen we u voor al uw aankopen van keukenmes tot verpakkingsmachine. Ook van onze dienst na verkoop maken we een erezaak. Professioneel materiaal? Eggermont heeft voor u alle topmerken in huis. Weegschalen, hakmolens of zaagmachines van Bizerba? We zijn hun exclusieve verdeler in West-Vlaanderen. Voor toestellen van Spako zijn we dat zelfs in West- én Oost-Vlaanderen. Ons klein keukenmateriaal is conform de HACCP-normen, zoals het hoort. Wedden dat ook u hier uw gading vindt?

 3. GARBY ANKA S.A

  Griekenland

  Het bedrijf GARBY ANKA S.A, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de vleesindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kneedtroggen voor banketbakkerijen - mechanisch, Schil- en raspmachines, Meng- en maalmachines voor de levensmiddelenindustrie, Vleeshakmachines voor grootkeukens, Kneedtroggen voor banketbakkerijen - mechanisch, Schil- en raspmachines, Meng- en maalmachines voor de levensmiddelenindustrie, en Vleeshakmachines voor grootkeukens. Het is gevestigd in Ag.i. Rentis, Griekenland.

 4. BEAUVAL

  België

  Het bedrijf BEAUVAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rundvlees. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleessnijden, Vleeshakmachines voor grootkeukens, Vleessnijden, Lammeren - slagerijvlees, producten van de verse slagerij, en Vleeshakmachines voor grootkeukens. Het is gevestigd in Lessines, België.

 5. MAVIC S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MAVIC S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeshakmachines en gehaktmolens, Vleeshakmachines voor grootkeukens, Vleeshakmachines en gehaktmolens, en Vleeshakmachines voor grootkeukens. Het is gevestigd in Oggiona Con Santo Stefano, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BRUNNER GMBH KÜCHEN- UND METZGEREIMASCHINEN

  Duitsland

  Het bedrijf BRUNNER GMBH KÜCHEN- UND METZGEREIMASCHINEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijmachines voor vruchten en groenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeshakmachines voor grootkeukens, Machines en materialen voor de vleesindustrie, Vleeshakmachines voor grootkeukens, en Machines en materialen voor de vleesindustrie. Het is gevestigd in Reichenau, Duitsland.

 2. AMADO CARDENES SA

  Spanje

  Het bedrijf AMADO CARDENES SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Braadovens, professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeshakmachines voor grootkeukens, Koffiezetmachines voor de horeca, Vleeshakmachines voor grootkeukens, en Koffiezetmachines voor de horeca. Het is gevestigd in Las Palmas De Gran Canari, Spanje.

 3. HARTMANN GMBH PRODUKTION UND VERTRIEB VON FLEISCHWAREN

  Duitsland

  Het bedrijf HARTMANN GMBH PRODUKTION UND VERTRIEB VON FLEISCHWAREN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Horeca - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeshakmachines voor grootkeukens, en Vleeshakmachines voor grootkeukens. Het is gevestigd in Warendorf, Duitsland.

 4. INTERMIK SP. Z O.O.

  Polen

 5. WILK INTERNATINAL - POLAND SP. Z O.O.

  Polen

 1. CAGNONI ENRICO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CAGNONI ENRICO S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Vaatwasmachines voor grootkeukens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeshakmachines en gehaktmolens, Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren, Vleeshakmachines en gehaktmolens, en Snijmachines voor slagerijen en vleeswaren. Het is gevestigd in Gallarate, Italië.

 2. S.A. WATHELET

  België

  WATHELET is sinds 1920 actief in de verkoop van professioneel keukenmaterieel. Ons uitgebreid assortiment omvat onder meer ventilatie- en afzuigapparaten, kookapparatuur, koelapparatuur, alsmede wasmachines of droogtrommels, vaatwasmachines of reinigingsmiddelen. Dankzij onze jarenlange ervaring, bieden wij onze dienstverlening voor adviezen, voor het ontwerp van rvs keukens op maat, alsmede voor de reparatie en het onderhoud van uw apparatuur.

 1. KARAKUS IND. KITCH. EQ

  Turkije

  Het bedrijf KARAKUS IND. KITCH. EQ, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vleeshakmachines en gehaktmolens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Grootkeukens - machines en materialen, Bars en cafés - machines en materiaal, Grootkeukens - machines en materialen, apparatuur voor snacks, en Koelvitrines voor banketbakkerijen en cafés. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

Vind bestekken voor