• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vleessnijden

Resultaten voor

Vleessnijden - Import export

 1. HOREMEAT

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HOREMEAT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Rundvlees. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slagerijvlees en vers pluimvee, Vleessnijden, Kalfsvlees, Varkensvlees, Slagerijvlees en vers pluimvee, Vleessnijden, Kalfsvlees, en Varkensvlees. Het is gevestigd in Mouscron, België.

 2. OPTIMEAT LTD.

  Roemenië

  Optimeat houdt zich bezig met de productie van varkens-, rund-, schapen-, lamsvlees en pluimvee, als rauw vlees en in pakketten voor de detailhandel, vers, gekoeld en ingevroren. Het grootste gedeelte van de volumes die Optimeat doet omvatten basis rauw vlees voor processors, snijfabrieken en fabrieken voor ingeblikt vlees, gerepresenteerd door talrijke variëteiten van: karkassen, anatomische stukken bot en vlees zonder botten, beleg, vetten en slachtafval. De groothandelsector wordt geleverd met eersteklas snijgoederen en specialiteiten, verschillende packs, samen met het bovenste. Optimeat beschikt over een EU goedgekeurde snij- en verpakkingsfabriek, waar geslachte dieren en deelstukken worden ontbeend, in porties gesneden en verpakt voor de detailhandel, supermarkten, outlets, restaurants, hotels en catering. De Optimeat’s groep heeft een door de Eu goedgekeurde koelopslag, in het centrum van Boekarest en heeft het logistiek systeem voor distributie. Het doel en objectief van Optimeat - uw OPTIM MEAT (optim vlees) leverancier zijn - met de verste producten, in overeenstemming met de eisen van de Gemeenschap en op maat gesneden vlees tegen concurrerende prijzen.

 3. WILDHANDEL VERMEERSCH

  België

  Wild Vermeersch BVBA is gespecialiseerd in het aanbieden van wild. Dit gebeurt in verschillende versnijdingen, verpakkingen alsook prijzen. Wij proberen een stukje natuur op uw bord te brengen. Hierbij houden we rekening met de volgende aspecten: - Kwaliteit: Voor ons geen goedkoop marketing woord maar een woord met een invulling. Zo is ons bedrijf IFS high level gecertificeerd en hebben wij dagdagelijks een kwaliteitsverantwoordelijke in dienst. - Kwantiteit: Hoe groot uw bestelling ook is, wij kunnen altijd volume aanleveren. Ook in de drukke eindejaarsperiode. - Respect voor de natuur: Wij houden ons niet bezig met het verwerken van wild afkomstig van stroperij. Wij betrachten zo milieuvriendelijk te produceren. Onze site in Torhout draait op 100% groene energie en steeds zijn wij op zoek naar nieuwe technieken die minder energie verbruiken.

 4. CONTINENTAL DESOSS

  Frankrijk

  CONTINENTAL DESOSS is een bedrijf gevestigd in Bourg-en-Bresse, in het departement Ain. Het bedrijf levert diensten op het gebied van het slachten, uitsnijden, uitbenen, reinigen en verpakken van alle soorten vlees: rundvlees, varkensvlees, gevogelte, ...Ons snij- en verpakkingsatelier zorgt voor precisiewerk om kwaliteitsvlees te garanderen. Ons vlees wordt door heel Frankrijk verscheept en we exporteren onze producten ook door heel Europa. Voor meer informatie over onze diensten, aarzel niet om ons te contacteren via e-mail of telefoon. We zullen u graag zo snel mogelijk antwoorden.

 5. URBI DE GROOF

  België

  Bij Urbi de Groof, selecteren ze het vlees (Rundsvlees, Kalfvlees, Varkensvlees, Lamsvlees, Gevogelte, Wild, Bereidingen). Het vlees wordt ook gesneden, bereid, gekoeld, bevroren, verpakt en geëtiketteerd door hun zorgen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LAEREMANS

  België

  Bij Laeremans, eerst, beperkte de activiteit tot het inkopen van levende varkens, deze laten slachten en vervolgens zelf versnijden. Nu, stellen ze verschillende producten voor: Ham, Kookworsten, Bacon, Spek, Pâte.

 2. SARL MARASSÉ

  Frankrijk

  Het bedrijf SARL MARASSÉ, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vleessnijden. Het is gevestigd in Layrac, Frankrijk.

 3. INICIATIVAS COMERCIALES DADYMA SL

  Spanje

  Het bedrijf INICIATIVAS COMERCIALES DADYMA SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleessnijden. Het is gevestigd in Ribarroja Del Turia, Spanje.

 4. ABATTOIR ETTELBRUCK

  Luxemburg

  Het bedrijf ABATTOIR ETTELBRUCK, is een Multi-Category, en actief in de sector Vleessnijden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen voor de vleesindustrie, Restaurants - machines en materialen, slachthuizen, Slagerij - vlees, Machines en materialen voor de vleesindustrie, en Restaurants - machines en materialen. Het is gevestigd in Ettelbruck, Luxemburg.

 5. GOOD MEAT

  België

  Het bedrijf GOOD MEAT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rundvlees, Vleessnijden, Rundvlees, en Vleessnijden. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 1. WORLD-TRADE

  België

  Het bedrijf WORLD-TRADE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vleessnijden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verkoop van levend vee, vlees, en rundvlees. Het is gevestigd in Fleurus, België.

 2. MEAT ASSISTANCE

  België

  Het bedrijf MEAT ASSISTANCE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koelhuizen, Machines en materiaal voor slachthuizen, Vleessnijden, industriële hygiëne, Koelhuizen, Machines en materiaal voor slachthuizen, en Vleessnijden. Het is gevestigd in Sautin, België.

 1. P&M EIFELER FLEISCHVERTRIEB

  België

  Het bedrijf P&M EIFELER FLEISCHVERTRIEB, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vleessnijden. Het is tevens aanwezig in de sectoren rundvlees, varkensvlees, en varkensvleeswaren. Het is gevestigd in Sankt Vith, België.

 2. HOEGGER ALPINA FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf HOEGGER ALPINA FRANCE, is een Distributeur, en actief in de sector Vleessnijden. Het is gevestigd in Sainte-Marie-Aux-Mines, Frankrijk.

 3. QUALITY MEAT RENMANS

  België

  Het bedrijf QUALITY MEAT RENMANS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rundvlees, Vleessnijden, slagerij, producten van de verse slagerij, Rundvlees, en Vleessnijden. Het is gevestigd in Saint-Symphorien, België.

 4. BOUSQUET VIANDE

  Frankrijk

  Het bedrijf BOUSQUET VIANDE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vleessnijden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Varkensvlees, Vleeswaren, Schapevlees, Varkensvlees, Vleeswaren, rundvlees, en Schapevlees. Het is gevestigd in Luc La Primaube, Frankrijk.

 5. CONDROZ GIBIER

  België

  Het bedrijf CONDROZ GIBIER, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vleessnijden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slagerijvlees en vers pluimvee, wild, wildvlees, en Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is gevestigd in Ciney, België.

 6. FRESH CONCEPT

  België

  Het bedrijf FRESH CONCEPT, is een Distributeur, en actief in de sector Vleessnijden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees en vleeswaren, Verpakkingen levensmiddelen, Verpakkingen voor vlees, en Vlees en vleeswaren. Het is gevestigd in Marcinelle, België.

 7. AGNEAUX MACQUET

  Frankrijk

  Het bedrijf AGNEAUX MACQUET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleessnijden. Het is tevens aanwezig in de sectoren lammeren. Het is gevestigd in Fruges, Frankrijk.

 8. LIMOPLAST

  Bosnië-Herzegowina

  Het bedrijf LIMOPLAST, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleessnijden. Het is tevens aanwezig in de sectoren metaal, en snijwerk. Het is gevestigd in Gradacac, Bosnië-Herzegowina.

 1. A. LONHIENNE

  België

  Het bedrijf A. LONHIENNE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleessnijden, slachthuizen, Lammeren - slagerijvlees, en Vleessnijden. Het is gevestigd in Liège, België.

 2. BOUSQUET A. SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf BOUSQUET A. SARL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleessnijden, Vleessnijden, vlees groothandel, en machines voor het snijden van vlees. Het is gevestigd in Luc La Primaube, Frankrijk.

 3. FOOD 2000 S. L.

  Spanje

  Het bedrijf FOOD 2000 S. L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleessnijden. Het is tevens aanwezig in de sectoren varkensvlees, en spiesvlees. Het is gevestigd in Peñacastillo-Cantabria, Spanje.

 4. BEAUVAL

  België

  Het bedrijf BEAUVAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rundvlees. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleessnijden, Vleeshakmachines voor grootkeukens, Vleessnijden, Lammeren - slagerijvlees, producten van de verse slagerij, en Vleeshakmachines voor grootkeukens. Het is gevestigd in Lessines, België.

 5. SANDRA SP.ZO.O

  Polen

  Het bedrijf SANDRA SP.ZO.O, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleessnijden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dierlijke productie, kip, slachtvogels, pluimvee, en Dierlijke productie. Het is gevestigd in Lędziny, Polen.

 6. DISPOSABLENET

  Nederland

  Het bedrijf DISPOSABLENET, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vleessnijden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handschoenen, Medisch materiaal, vlees groothandel, tandarts, Handschoenen, en Medisch materiaal. Het is gevestigd in Krimpen A/d Ijssel, Nederland.

 7. L-B-VIANDES

  Frankrijk

  Het bedrijf L-B-VIANDES, is een Groothandelaar, en actief in de sector Rundvlees. Het is tevens aanwezig in de sectoren Varkensvlees, Kalfsvlees, Vleessnijden, Varkensvlees, Kalfsvlees, Lammeren - slagerijvlees, en Vleessnijden. Het is gevestigd in Ploeren, Frankrijk.

 8. NET NEUE ENERGIETECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf NET NEUE ENERGIETECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleessnijden, en Vleessnijden. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 9. CITY SÜDL. FEINKOST GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CITY SÜDL. FEINKOST GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vleessnijden. Het is tevens aanwezig in de sectoren snijlaboratoria, en pluimvee. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 10. ELITA MEATS LTD.

  Ierland

  Het bedrijf ELITA MEATS LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleessnijden. Het is tevens aanwezig in de sectoren export. Het is gevestigd in Dunshaughlin, Ierland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis