• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vleessnijden

Resultaten voor

Vleessnijden - Import export

 1. UMIXMART

  Verenigde Arabische Emiraten

  Umixmart is een levensmiddelenleverancier die langdurige banden met zijn klanten heeft opgebouwd door het bieden van hoogwaardige etenswaren voor alle budgetten. Het bedrijf richt zich op een uitbreiding van zijn markt in landen in het Midden-Oosten. Ons assortiment bestaat voornamelijk uit producten van Oekraïense, Braziliaanse en Argentijnse boeren. Wij exporteren de producten naar het Midden-Oosten, Europa en Azië. Ons assortiment kipproducten omvat: gekoelde of diepgevroren hele kip, kippenpoten, ontbeende kip (shoarma), kippen drumstick, kippenvleugeltjes, pootjes, klauwen, enz. De door ons voor onze klanten bereide runderproducten omvatten gesneden delen zoals: ribbiefstuk, lendenstuk, schenkel, nek, kogelbiefstuk, flank, schouder en entrecote. Wij bieden tevens rosbief, vleugels, borstfilets, afsnijdsels, vlees van jonge dieren, magen, levers en flanken. Het leveren van gezonde en voedzame levensmiddelen die bijdragen aan het welzijn van de mens is een prioriteit voor onze onderneming. Als grootste leverancier van levensmiddelen en dranken op de markt van de Verenigde Arabische Emiraten en landen uit het Midden-Oosten, voldoet Umixmart aan de groeiende vraag van klanten naar gezonde levensmiddelen en ingrediënten. Wij werken uitsluitend samen met fabrieken en productiesites die voldoen aan de internationale normen voor voedselverwerking. Voor de Islamitische markt bieden wij gecertificeerde Halal producten.

 2. HOREMEAT

  België

  Het bedrijf HOREMEAT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Rundvlees. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slagerijvlees en vers pluimvee, Vleessnijden, Kalfsvlees, Varkensvlees, Slagerijvlees en vers pluimvee, Vleessnijden, Kalfsvlees, en Varkensvlees. Het is gevestigd in Mouscron, België.

 3. OPTIMEAT LTD.

  Roemenië

  Optimeat houdt zich bezig met de productie van varkens-, rund-, schapen-, lamsvlees en pluimvee, als rauw vlees en in pakketten voor de detailhandel, vers, gekoeld en ingevroren. Het grootste gedeelte van de volumes die Optimeat doet omvatten basis rauw vlees voor processors, snijfabrieken en fabrieken voor ingeblikt vlees, gerepresenteerd door talrijke variëteiten van: karkassen, anatomische stukken bot en vlees zonder botten, beleg, vetten en slachtafval. De groothandelsector wordt geleverd met eersteklas snijgoederen en specialiteiten, verschillende packs, samen met het bovenste. Optimeat beschikt over een EU goedgekeurde snij- en verpakkingsfabriek, waar geslachte dieren en deelstukken worden ontbeend, in porties gesneden en verpakt voor de detailhandel, supermarkten, outlets, restaurants, hotels en catering. De Optimeat’s groep heeft een door de Eu goedgekeurde koelopslag, in het centrum van Boekarest en heeft het logistiek systeem voor distributie. Het doel en objectief van Optimeat - uw OPTIM MEAT (optim vlees) leverancier zijn - met de verste producten, in overeenstemming met de eisen van de Gemeenschap en op maat gesneden vlees tegen concurrerende prijzen.

 4. CONTINENTAL DESOSS

  Frankrijk

  CONTINENTAL DESOSS is een bedrijf gevestigd in Bourg-en-Bresse, in het departement Ain. Het bedrijf levert diensten op het gebied van het slachten, uitsnijden, uitbenen, reinigen en verpakken van alle soorten vlees: rundvlees, varkensvlees, gevogelte, ...Ons snij- en verpakkingsatelier zorgt voor precisiewerk om kwaliteitsvlees te garanderen. Ons vlees wordt door heel Frankrijk verscheept en we exporteren onze producten ook door heel Europa. Voor meer informatie over onze diensten, aarzel niet om ons te contacteren via e-mail of telefoon. We zullen u graag zo snel mogelijk antwoorden.

 5. WILDHANDEL VERMEERSCH

  België

  Wild Vermeersch BVBA is gespecialiseerd in het aanbieden van wild. Dit gebeurt in verschillende versnijdingen, verpakkingen alsook prijzen. Wij proberen een stukje natuur op uw bord te brengen. Hierbij houden we rekening met de volgende aspecten: - Kwaliteit: Voor ons geen goedkoop marketing woord maar een woord met een invulling. Zo is ons bedrijf IFS high level gecertificeerd en hebben wij dagdagelijks een kwaliteitsverantwoordelijke in dienst. - Kwantiteit: Hoe groot uw bestelling ook is, wij kunnen altijd volume aanleveren. Ook in de drukke eindejaarsperiode. - Respect voor de natuur: Wij houden ons niet bezig met het verwerken van wild afkomstig van stroperij. Wij betrachten zo milieuvriendelijk te produceren. Onze site in Torhout draait op 100% groene energie en steeds zijn wij op zoek naar nieuwe technieken die minder energie verbruiken.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LAEREMANS

  België

  Bij Laeremans, eerst, beperkte de activiteit tot het inkopen van levende varkens, deze laten slachten en vervolgens zelf versnijden. Nu, stellen ze verschillende producten voor: Ham, Kookworsten, Bacon, Spek, Pâte.

 2. SARL MARASSÉ

  Frankrijk

 3. MEAT ASSISTANCE

  België

 4. QUALITY MEAT RENMANS

  België

 5. INICIATIVAS COMERCIALES DADYMA SL

  Spanje

 1. GOOD MEAT

  België

 2. CONDROZ GIBIER

  België

 1. ABATTOIR ETTELBRUCK

  Luxemburg

 2. WORLD-TRADE

  België

 3. P&M EIFELER FLEISCHVERTRIEB

  België

 4. L-B-VIANDES

  Frankrijk

 5. LIMOPLAST

  Bosnië-Herzegowina

 6. DISPOSABLENET

  Nederland

 7. SANDRA SP.ZO.O

  Polen

 8. A. LONHIENNE

  België

 1. NET NEUE ENERGIETECHNIK GMBH

  Duitsland

 2. RXM TRADING

  Brazilië

 3. FOOD 2000 S. L.

  Spanje

 4. FRILEA

  Spanje

 5. CARSIVA, ENTREPOSTO COMERCIAL DE CARNES, LDA.

  Portugal

 6. CITY SÜDL. FEINKOST GMBH

  Duitsland

 7. ENCO FRANCE

  Frankrijk

 8. GROUPE BIGARD SA

  Frankrijk

 9. EURO MEAT GROUP

  België

 10. ELITA MEATS LTD.

  Ierland

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis