• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vleeswaren - gerookt- gepekeld

Resultaten voor

Vleeswaren - gerookt- gepekeld - Import export

 1. DE BAETS VLEESWAREN BVBA

  België

  Vleeswaren De Baets is een firma met twee hoofdactiviteiten: - productie van fijne vleeswaren zoals salamisoorten, kookwaren en paté. - slagerij gespecialiseerd in verse vleeswaren en eigen fabricaat. * Salamisoorten Fijnkost, boerenringworst, salami zonder look, salami met look, kopenhager, bloende of boulogne… * Kookworsten Hespenworst, kalfsworst, champignonworst, lunchworst… * Patés Smeerpaté, boerenpaté, seizoenspaté… * Zouterijwaren Gezouten spek, gerookt spek, beenham, filet d’anvers…

 2. DUFINA NV

  België

  Dufina, industriële vleeswaren, ambachtelijke kwaliteit Dufina is een Belgisch vleeswarenbedrijf met een rijke traditie. Al sinds 1950 staan we bekend om onze gezouten, gekookte en gedroogde vleeswaren van ambachtelijke kwaliteit. Van gerookt buikspek en Cobourgham tot gekookte hammen of worsten. Flexibele productie op maat, met wereldwijde distributie Al onze vleeswaren zijn beschikbaar in groothandel- of consumentenverpakking. Onder eigen vlag of als private label. Dufina levert wereldwijd aan distributiecentra, grossiers, horecaketens, supermarkten en collega’s in de voedingsindustrie.

 3. COENEN & CO

  België

  Welkom bij Coenen & Co in Lummen, uw betrouwbare kwaliteitspartner voor vlees- en kaasproducten. Met een passie voor smaak en versheid, vervaardigen wij vleeswaren van uitmuntende kwaliteit. Ons ervaren bedrijf heeft alle producten in huis om uw klanten een onvergetelijke smaakervaring te bezorgen. We bieden de lekkerste producten aan, tegen bijzonder concurrentiële prijzen. Bovendien garanderen we een flexibele service die uw zaak sterker maakt. Bij Coenen & Co werken we met het grootste respect voor de strengste hygiënische normen. Op die manier bent u verzekerd van pure smaken en de lekkerste producten. Contacteer ons vandaag nog en kies voor een groothandel in vlees- en kaaswaren die smaak op de eerste plaats zet.

 4. IMPERIAL MEAT PRODUCTS

  België

  Een indrukwekkend gamma kwaliteitsvolle fijne vleeswaren! Imperial Meat Products is een leidinggevende speler in de Belgische vleesindustrie en beschikt over een compleet assortiment salami's, rauwe en gekookte hammen, gevogelteproducten, kookwaren en paté's. Imperial ontwikkelt fijne vleeswaren voor de slager-traiteur en brengt met de grootste zorg smakelijke, voorverpakte charcuterie en worstwaren op de markt. Onze merken : Aoste, Justin Bridou, Marcassou, Leielander, Bistro, Disney Charcuterie, Weight Watchers Charcuterie.

 5. ERNELL

  België

  Ernell is een jong dynamisch bedrijf dat staat voor de productie van zowel traditionele als trendy vleeswaren. Door een zorgvuldige selectie van trouwe leveranciers worden grond- en hulpstoffen van hoge kwaliteit aangeleverd. Een wel opgeleid en gemotiveerd team van vaste productiemedewerkers zorgt er elke dag voor dat de producten beantwoorden aan de vooropgestelde normen.  Zij vormen de basis waarop administratie en verkoop verder kan bouwen met het oog op een jarenlange samenwerking met onze klanten. Door voortdurende productontwikkeling en innovatie, ondersteund door een geïntegreerd kwaliteitssyteem, willen wij onze klanten een (h)eerlijk en competitief kwaliteitsproduct aanbieden. Dit resulteert enerzijds in een uitgebreid assortiment, anderzijds in diverse unieke producten. Wij bieden onze producten aan zowel binnen het kanaal van de groothandel, als in de retail.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VLEESWARENFABRIEK JAC MICHIELS

  België

  Wij zijn gespecialiseerd in gezouten, gekookte en gerookte vleeswaren van varken, kip, kalkoen, rund, kalf en schaap. Lekkere vleeswaren met typische smaak, komen tot stand door verschillende bewerkingen. Zoals marineren, zouten, kruiden, koken, bakken en braden. Zo bent u in staat een product 100% aan uw smaak aan te passen. We beschikken over een modern productieapparaat, dat ons toelaat kleine en grote pakketten vleeswaren samen te stellen. Onze infrastructuur is conform BRC, HACCP en Autocontrole gids 18 & 19. Naast onze vleeswaren productielijn beschikken we over een volledige slicing- & dicingafdeling.

 2. SCHEPERS

  België

  SCHEPERS is al driekwart eeuw een gerenommeerd producent van fijne vleeswaren, gespecialiseerd in gepekelde en gerookte charcuterie van de beste kwaliteit.  Onze absolute topper is de filet d'Anvers extra, runderrookvlees. Al onze producten zijn doorspekt met vakmanschap en passie. Oude ambachtelijke recepten worden hier gecombineerd met verse grondstoffen en de modernste productiemethodes en -middelen.  Het resultaat is een rijk assortiment vleeswaren, dat door steeds meer gourmands - zelfs in het buitenland - gesmaakt wordt. Ook voor maatwerk, volgens de noden van onze klant, hebben wij een luisterend oor en een passende oplossing. Schepers NV biedt volledige gamma’s rokvlees, speksoorten, kipkap en kookham.

 3. EQUINOX

  België

  Equinox is van oorsprong één van de belangrijkste invoerders en verdeler van paardenvlees in Europa. Paardenvlees is nog altijd de belangrijkste activiteit, maar Equinox heeft zich door de jaren heen ook gespecialiseerd in andere activiteiten zoals 'bereide maaltijden' en 'slicing'. VERS PAARDENVLEES? Equinox neemt de kortste weg. Het vlees wordt rechtstreeks ingevoerd vanuit overzeese en Europese slachterijen. Tweede specialiteit is de bereiding van gerookt paardenvlees. GEROOKT PAARDENVLEES van Equinox is een erkend streekproduct en is alom bekend voor zijn heerlijke smaak. Wij bieden ook een beperkt gamma zelfgemaakte specialiteiten op basis van varkensvlees aan. Equinox brengt ook een assortiment BEREIDE MAALTIJDEN op de markt met als specialiteit 'Stoofvlees'. Tientallen recepturen op basis van verschillende vleessoorten zijn in diverse verpakkingen zijn beschikbaar. Equinox als SLICER EN VERPAKKER van vers vlees en vleeswaren.

 4. GUINA

  België

  Guina N.V. produceert reeds fijne vleeswaren sinds 1945. Een klantengerichte onderneming met internationale activiteiten. Op onze site produceren en verpakken we traditionele en biovleeswaren, zowel voor de delicatessentoonbank als voorversneden en - verpakt voor supermarkten. Verpakking: vacuum of MAP (ZAV oftewel zuurstof arme verpakking). 'Flow pack' verpakking is ook mogelijk. Consumenten- of cateringverpakking. Verpakt onder uw private label of ons Guina merk. Loonverpakking (contract packaging) is ook mogelijk. Een overzicht van alle productfamilies in ons gamma : salami (salami, salami light, chorizo), spekprodukten, kookwaren (hespenworst, ontvette ham, vleesbrood, Parijse worst, Meesterlycke Ham), rookwaren (Filet de York, Filet d'Anvers, gerookte rauwe ham 'Cobourg', gerookte bacon), catering produkten (ontbijtspek , gerookt spek, gekookte ham), bioprodukten (Bio ontbijtspek, Bio salami, Bio gekookte ham, Bio hespenworst, Bio filet de saxe, Bio rauwe ham, Bio kalkoenfilet).

 5. JAN SCHOTS

  België

  Schots is een uitgebreid aanbod hoogkwalitatieve ambachtelijke vleeswaren. De producten gemaakt door Schots, kunnen in 3 categorieën ingedeeld worden: kookworsten, patés en rauwe gezouten of gerookte vleeswaren. Al deze producten worden verdeeld naar de gespecialiseerde groothandel. De productie bestaat voor 60% uit private label. Schots exporteert naar Nederland, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Spanje en de Scandinavische landen. Om het even welk product u kiest, elk Schots-products valt op door z'n goede smaak, creatieve decoratie en de hoogste kwaliteit, die enkel echt ambachtelijke producten kunnen bezitten. Onze patés en in het bijzonder de speciale themapatés zijn echte kunstwerken want hier komt het ware meesterschap naar voor. Er wordt met algemene thema's gewerkt: Kerstmis, Pasen, Lente, Winter, Valentijn, Karnaval, ... maar er worden ook patés gemaakt exclusief voor enkele belangrijke klanten.

 1. BRACKENIER LBC

  België

  Brackenier LBC is al meer dan vijftig jaar een meester in ambachtelijke vleeswaren. Dankzij de traditionele productiemethodes en de bereidingen onder de strengste hygiënische en gecontroleerde omstandigheden, zijn onze vleeswaren van de beste kwaliteit.

 2. VLEESWARENFABRIEK LUKA

  België

  Luka, gevestigd in Vilvoorde, is fabrikant en leverancier van vleeswaren, gespecialiseerd in gekookte hammen. Ook emulsieproducten (o.a kookworsten, vleesbroden, ...) en rijpingsproducten (o.a. spek, bacon, filet d'Anvers) behoren tot ons gamma.

 1. WILLBERT

  België

  Willbert produceert al meer dan 20 jaar ambachtelijke vleeswaren onder de naam “De Bourgondische Hoeve”. De Burgondische Hoeve biedt hammen en casselerrib, kookwaren, leverwaren, koppen, vleesrollen en rollades, gerookt en gezouten vleeswaren, en spek.

 2. VLEESWAREN L. MICHIELSSEN PRODUKTEN L.M.J.

  België

  LMJ Familiebedrijf Vleeswaren L. Michielssen NV uit Schoten heeft een ruim assortiment van gezouten, gerookte, gekookte en gebakken vleeswaren en specialiteiten aan scherpe prijzen met een korte leveringstermijn.

 3. TRADELIO

  België

  Tradelio is een toonaangevende producentengroep van consumentgerichte fijne vleeswaren. De hoogste kwaliteit is gegarandeerd in zorgvuldige selectie van de grondstoffen, IFS-certificering, eigen recepturen en pekels, Halal-keuring, erkende fabrikant van Meersterlyck gekookte hammen. Bijna alle vleeswaren zijn glutenvrij. Productie op maat van de klant. Tradelio exporteert ook naar de West Europese landen.

 4. BENS RETAIL

  België

  More Than Great Ham! Bens Retail is binnen de familiale agro-groep Vanden Avenne de laatste schakel van een volledige verticale integratie in de varkenshouderij. Onder het merk Welda en als private label-leverancier zijn wij de ham- en charcuteriespecialist. Ontdek ons uitgebreid assortiment met pasklare antwoorden voor alle marktsegmenten (retail, traditionele slagers, foodservice én industrie).

 5. VLEESWAREN PAUL PEETERS EN ZONEN

  België

  Vleeswaren Paul Peeters en zonen biedt aan de detailhandelaars (slagers, traiteurs, …) een ruim en uitgelezen assortiment vleeswaren en produkten. Onze produkten : fijne vleeswaren, fijne salads, bereide gerechten, sauzen, apero, … Hoofdactiviteit is en blijft echter de gespecialiseerde productie van salami’s. De produkten en dan vooral de salami’s van Vleeswaren Peeters zijn een onmiskenbare aanwinst voor uw assortiment !

 6. J. PROOST

  België

  Jepro is een klein- en groothandel in vleeswaren, snacks en een variëteit aan diepvriesproducten. Jepro is fabrikant van vleeswaren (vleesversnijdingen, vleesbereidingen en gekookte vleeswaren), barbecue en maatwerk producten.

 7. T HOUTLANDT

  België

  Koekelare West-Vlaanderen is de uitvalsbasis van 't Houtlandt, een producent en leverancier van fijne vleeswaren. Vanuit deze groothandel worden slagers in Oost- en west-Vlaanderen voorzien van hun charcuterie, het meeste wat hier wordt verkocht is gemaakt in eigen huis.

 8. VLEESWAREN BRUEGEL

  België

  Bruegel vleeswaren, een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in vlees en verswaren. Bent u professioneel en passioneel bezig met verse voeding? Wij staan voor u klaar met een ruim assortiment vleeswaren, salades, kaas, specialiteiten en voorverpakking.

 1. DELA

  België

  Dela als totaalleverancier voor vleeswaren, kaas en versspecialiteiten. Dela en zijn medewerkers staan borg voor een persoonlijke aanpak en hun service is daarbij ongetwijfeld een meerwaarde: gaande van een nauwkeurige goederenbehandeling tot professionele verkoopondersteuning, advies, degustatie en meer. Dankzij de opgebouwde expertise van zijn team kan de klant bij Dela terecht voor een "sleutel op de deur" concept.

 2. ZAKŁAD MASARSKI ADAM KRÓL

  Polen

  Het bedrijf ZAKŁAD MASARSKI ADAM KRÓL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleeswaren - gerookt, gepekeld. Het is gevestigd in Liszki, Polen.

 3. LE BATISTOU SA

  Frankrijk

  Het bedrijf LE BATISTOU SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeswaren - gerookt, gepekeld, Vleeswaren - gerookt, gepekeld, worst, handel in rauwe ham, en droge worst. Het is gevestigd in Saint-André-Le-Puy, Frankrijk.

 4. ALEKSANDRIA. DARIUSZ MOCZARSKI. RODZINNA FIRMA WEDLINIARSKA

  Polen

  Het bedrijf ALEKSANDRIA. DARIUSZ MOCZARSKI. RODZINNA FIRMA WEDLINIARSKA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ham. Het is tevens aanwezig in de sectoren Worst, Paté, Vleeswaren - gerookt, gepekeld, Worst, Paté, Vleeswaren - gerookt, gepekeld, en pluimveevleeswaren. Het is gevestigd in Aleksandria, Polen.

 5. MÄSOVÝROBA KOPČANY S.R.O.

  Slowakije

  Het bedrijf MÄSOVÝROBA KOPČANY S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees en vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeswaren - gerookt, gepekeld, Varkensvlees, Rundvlees, Kalfsvlees, Vleeswaren - gerookt, gepekeld, Varkensvlees, Rundvlees, en Kalfsvlees. Het is gevestigd in Kopčany, Slowakije.

 6. "WĘDLINY Z DĘBINY" ELŻBIETA TOMASZEWSKA

  Polen

  Het bedrijf "WĘDLINY Z DĘBINY" ELŻBIETA TOMASZEWSKA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleeswaren - gerookt, gepekeld. Het is gevestigd in Dębina, Polen.

 7. ANFERJO S.L.

  Spanje

  Het bedrijf ANFERJO S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleeswaren - gerookt, gepekeld. Het is gevestigd in Rafelbuñol, Spanje.

 8. P.P.H.U. KAROL

  Polen

  Het bedrijf P.P.H.U. KAROL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleeswaren - gerookt, gepekeld. Het is tevens aanwezig in de sectoren vleeswaren groothandel. Het is gevestigd in Międzyrzec Podlaski, Polen.

 9. CASUM PODJETJE ZA TRGOVINO IN STORITVE D.O.O.

  Slovenië

  Het bedrijf CASUM PODJETJE ZA TRGOVINO IN STORITVE D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleeswaren - gerookt, gepekeld. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees - gedroogd, en Vlees - gedroogd. Het is gevestigd in Metlika, Slovenië.

 10. THIERY FREDERIC

  België

  Het bedrijf THIERY FREDERIC, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Vleeswaren - gerookt, gepekeld. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeswaren, Worst, Vleeswaren, worsten, Worst, en slagerij. Het is gevestigd in Mussy La Ville, België.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis