Leverancier worden Zich identificeren
 • europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vleeswaren - gerookt- gepekeld

Resultaten voor

Vleeswaren - gerookt- gepekeld - Import export

 1. COENEN & CO

  België

  Welkom bij Coenen & Co in Lummen, uw betrouwbare kwaliteitspartner voor vlees- en kaasproducten. Met een passie voor smaak en versheid, vervaardigen wij vleeswaren van uitmuntende kwaliteit. Ons ervaren bedrijf heeft alle producten in huis om uw klanten een onvergetelijke smaakervaring te bezorgen. We bieden de lekkerste producten aan, tegen bijzonder concurrentiële prijzen. Bovendien garanderen we een flexibele service die uw zaak sterker maakt. Bij Coenen & Co werken we met het grootste respect voor de strengste hygiënische normen. Op die manier bent u verzekerd van pure smaken en de lekkerste producten. Contacteer ons vandaag nog en kies voor een groothandel in vlees- en kaaswaren die smaak op de eerste plaats zet.

 2. DE BAETS VLEESWAREN BVBA

  België

  Vleeswaren De Baets is een firma met twee hoofdactiviteiten: - productie van fijne vleeswaren zoals salamisoorten, kookwaren en paté. - slagerij gespecialiseerd in verse vleeswaren en eigen fabricaat. * Salamisoorten Fijnkost, boerenringworst, salami zonder look, salami met look, kopenhager, bloende of boulogne… * Kookworsten Hespenworst, kalfsworst, champignonworst, lunchworst… * Patés Smeerpaté, boerenpaté, seizoenspaté… * Zouterijwaren Gezouten spek, gerookt spek, beenham, filet d’anvers…

 3. DUFINA NV

  België

  Dufina, industriële vleeswaren, ambachtelijke kwaliteit Dufina is een Belgisch vleeswarenbedrijf met een rijke traditie. Al sinds 1950 staan we bekend om onze gezouten, gekookte en gedroogde vleeswaren van ambachtelijke kwaliteit. Van gerookt buikspek en Cobourgham tot gekookte hammen of worsten. Flexibele productie op maat, met wereldwijde distributie Al onze vleeswaren zijn beschikbaar in groothandel- of consumentenverpakking. Onder eigen vlag of als private label. Dufina levert wereldwijd aan distributiecentra, grossiers, horecaketens, supermarkten en collega’s in de voedingsindustrie.

 4. EQUINOX

  België

  Equinox is van oorsprong één van de belangrijkste invoerders en verdeler van paardenvlees in Europa. Paardenvlees is nog altijd de belangrijkste activiteit, maar Equinox heeft zich door de jaren heen ook gespecialiseerd in andere activiteiten zoals 'bereide maaltijden' en 'slicing'. VERS PAARDENVLEES? Equinox neemt de kortste weg. Het vlees wordt rechtstreeks ingevoerd vanuit overzeese en Europese slachterijen. Tweede specialiteit is de bereiding van gerookt paardenvlees. GEROOKT PAARDENVLEES van Equinox is een erkend streekproduct en is alom bekend voor zijn heerlijke smaak. Wij bieden ook een beperkt gamma zelfgemaakte specialiteiten op basis van varkensvlees aan. Equinox brengt ook een assortiment BEREIDE MAALTIJDEN op de markt met als specialiteit 'Stoofvlees'. Tientallen recepturen op basis van verschillende vleessoorten zijn in diverse verpakkingen zijn beschikbaar. Equinox als SLICER EN VERPAKKER van vers vlees en vleeswaren.

 5. IMPERIAL MEAT PRODUCTS

  België

  Een indrukwekkend gamma kwaliteitsvolle fijne vleeswaren! Imperial Meat Products is een leidinggevende speler in de Belgische vleesindustrie en beschikt over een compleet assortiment salami's, rauwe en gekookte hammen, gevogelteproducten, kookwaren en paté's. Imperial ontwikkelt fijne vleeswaren voor de slager-traiteur en brengt met de grootste zorg smakelijke, voorverpakte charcuterie en worstwaren op de markt. Onze merken : Aoste, Justin Bridou, Marcassou, Leielander, Bistro, Disney Charcuterie, Weight Watchers Charcuterie.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. J. PROOST

  België

  Jepro is een klein- en groothandel in vleeswaren, snacks en een variëteit aan diepvriesproducten. Jepro is fabrikant van vleeswaren (vleesversnijdingen, vleesbereidingen en gekookte vleeswaren), barbecue en maatwerk producten.

 2. BENS RETAIL

  België

  More Than Great Ham! Bens Retail is binnen de familiale agro-groep Vanden Avenne de laatste schakel van een volledige verticale integratie in de varkenshouderij. Onder het merk Welda en als private label-leverancier zijn wij de ham- en charcuteriespecialist. Ontdek ons uitgebreid assortiment met pasklare antwoorden voor alle marktsegmenten (retail, traditionele slagers, foodservice én industrie).

 3. VLEESWAREN PAUL PEETERS EN ZONEN

  België

  Vleeswaren Paul Peeters en zonen biedt aan de detailhandelaars (slagers, traiteurs, …) een ruim en uitgelezen assortiment vleeswaren en produkten. Onze produkten : fijne vleeswaren, fijne salads, bereide gerechten, sauzen, apero, … Hoofdactiviteit is en blijft echter de gespecialiseerde productie van salami’s. De produkten en dan vooral de salami’s van Vleeswaren Peeters zijn een onmiskenbare aanwinst voor uw assortiment !

 4. VLEESWAREN L. MICHIELSSEN PRODUKTEN L.M.J.

  België

  LMJ Familiebedrijf Vleeswaren L. Michielssen NV uit Schoten heeft een ruim assortiment van gezouten, gerookte, gekookte en gebakken vleeswaren en specialiteiten aan scherpe prijzen met een korte leveringstermijn.

 5. T HOUTLANDT

  België

  Koekelare West-Vlaanderen is de uitvalsbasis van 't Houtlandt, een producent en leverancier van fijne vleeswaren. Vanuit deze groothandel worden slagers in Oost- en west-Vlaanderen voorzien van hun charcuterie, het meeste wat hier wordt verkocht is gemaakt in eigen huis.

 1. DELA

  België

  Dela als totaalleverancier voor vleeswaren, kaas en versspecialiteiten. Dela en zijn medewerkers staan borg voor een persoonlijke aanpak en hun service is daarbij ongetwijfeld een meerwaarde: gaande van een nauwkeurige goederenbehandeling tot professionele verkoopondersteuning, advies, degustatie en meer. Dankzij de opgebouwde expertise van zijn team kan de klant bij Dela terecht voor een "sleutel op de deur" concept.

 2. ZAKŁAD MASARSKI ADAM KRÓL

  Polen

 1. LE BATISTOU SA

  Frankrijk

 2. P.P.H.U. KAROL

  Polen

 3. THIERY FREDERIC

  België

 4. ANFERJO S.L.

  Spanje

 5. CASUM PODJETJE ZA TRGOVINO IN STORITVE D.O.O.

  Slovenië

 6. ALEKSANDRIA. DARIUSZ MOCZARSKI. RODZINNA FIRMA WEDLINIARSKA

  Polen

 7. PEPSA PLASTIK SANAYI LTD.STI

  Turkije

 8. FABRIKKEN LEPO A/S

  Denemarken

 1. HOUSE OF TASTE

  Nederland

 2. MASARNIA DEDERKO TOMASZ DEDERKO

  Polen

 3. ANTONIJOAN S.A

  Spanje

 4. ENTREPEÑAS

  Spanje

 5. SOCIETE NOUVELLE ROGER DE LYON

  Frankrijk

 6. VINCENT TRAITEUR

  Frankrijk

 7. MECANOVA, SA

  Spanje

 8. ENDIS WORLD S.L.

  Spanje

 9. GIUL LTD

  Italië

 10. EUROFOOD SJ

  Polen

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis