• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vleeswaren

Resultaten voor

Vleeswaren - Import export

 1. MAISON VOISINE

  Frankrijk

  Verified by Europages badge

  Het familiebedrijf MAISON VOISINE werd opgericht in 2002. Wij zijn fabrikant en groothandelaar in ambachtelijke streekproducten uit de Aquitaine. MAISON VOISINE werd opgericht om een lokaal en regionaal distributiesysteem op te zetten met geschikte en hoogwaardige koelapparatuur. De onderneming biedt directe leveringen aan onze klanten slagers, varkensslagers en kruideniers. Onze families zijn al generaties lang fokkers, slagers en varkensslagers en wij dragen de lokale en ambachtelijke knowhow dan ook hoog in het vaandel. MAISON VOISINE telt twee sites dankzij een samenwerking tussen families: Een productiesite te PAU met Frédéric Lacoste, Ambachtelijk Meester-Varkensslager en Traiteur en een site voor de productselectie, koelopslag, bereiding van de bestellingen te AUROS, in de buurt van BORDEAUX. Wij hebben een marketingtool ontworpen die nu tevens gebruikt kan worden door onze klanten. Wij leveren in heel Europa. Wij kunnen u direct versproducten en gedroogde producten leveren, binnen 4 dagen, tegen uiterst gunstige voorwaarden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  Website Open In New icon
 2. SOMEXPORT

  Frankrijk

  Verified by Europages badge

  SOMEXPORT werd opgericht in 1994. Wij leveren aan inkoopcentrales, bevoorraders, maar vooral Afrika, de Caraïben, de Indische en de Stille Oceaan en het Midden-Oosten. Wij zijn een import-/exportbedrijf voor droge, verse en diepgevroren producten, wij werken met meer dan 300 Franse en Europese leveranciers. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende voedingsproducten: - Zuivelproducten (kaas, yoghurt, melk, room...), - Vleeswaren en gezouten vleeswaren, - Gebak en koffiekoeken, - Halalproducten, - Kruidenierswaren, - Zeevruchten, - Diepvriesproducten. Wij kunnen u verschillende gamma's voedingsproducten aanbieden. SOMEXPORT is uw exportpartner. Wij laten u de beste producten van elke regio van de wereld ontdekken, om aan uw behoeften en aan de vragen van uw klanten te voldoen. Al meer dan 20 jaar reizen wij de wereld rond op zoek naar streekproducten, lokale specialiteiten en traditionele recepten. Wij kopen ook specifieke ingrediënten en producten in op vraag van onze klanten. Dit alles is mogelijk dankzij ontmoetingen met producenten, telers, chef-koks, distributeurs, consumenten en vele andere actoren uit de landbouw- en levensmiddelensector. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

  Website Open In New icon
 3. SIMÓN MARTÍN GUIJUELO

  Spanje

  Verified by Europages badge

  Simón Martín Guijuelo, SL is een familiebedrijf dat al meer dan een eeuw werkt aan de bereiding en het drogen van Iberische hammen en andere producten die zijn afgeleid van het Iberische varkensvlees, dat traditionele methoden heeft gecombineerd met de meest geavanceerde technologie. , aanpassing van de faciliteiten aan de eisen van de Europese Unie en integratie met de Benaming van Oorsprong Jamón de Guijuelo sinds haar oprichting, om de beste kwaliteit in al haar producten te kunnen bieden.

  Website Open In New icon
 4. FONTANA ERMES SPA SALUMIFICIO

  Italië

  Verified by Europages badge

  Fontana Ermes behoort tot de producenten van parmaham die kunnen bogen op de oudste en meest prestigieuze traditie. Het is een van de weinige bedrijven in de sector met een volledig interne productiecyclus; de verpakkingsafdeling is geautoriseerd door het Consorzio del Prosciutto di Parma om ham te snijden, een handeling die strikt wordt gecontroleerd door het Istituto Parma Qualità. Jaarlijks wordt ruim 5 miljoen kilogram vleeswaren gesneden en verpakt, ongeveer 350.000 hammen.

  Website Open In New icon
 5. EMBUTIDOS LA HOGUERA SA

  Spanje

  Verified by Europages badge

  We bewerken ons eigen land en fokken onze eigen varkens.Wij werken op de genetische basis van het DUROC-ras, dat wordt gekenmerkt door de hoge kwaliteit van zijn vlees, in combinatie met een natuurlijke voeding die hoofdzakelijk bestaat uit plaatselijke granen, en door de handhaving van onberispelijke hygiënische omstandigheden op de boerderijen, die in een onvergelijkbare omgeving liggen. Dit betekent dat wij beschikken over de beste grondstoffen voor de productie van onze worsten, vleeswaren en hammen.

  Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. DETRY

  België

  Verified by Europages badge

  Sinds 1963, bieden wij een assortiment overheerlijke en voor hun unieke smaak en de ambachtelijke knowhow van onze meester-slagers erkende vleeswaren. Van hammen tot bloedworsten, via patés en rauwe vleeswaren; het tongstrelende assortiment kent maar liefst 9 grote categorieën! Wenst u ons merk AUBEL in het aanbod van uw winkel op te nemen? Onze vleeswaren in grote partijen in te kopen of te laten verpakken onder uw eigen merknaam? Neem contact met ons op om uw project te bespreken

  Website Open In New icon
 2. JAMONES EUTIQUIO

  Spanje

  Verified by Europages badge

  Jamones Eutiquio, een familiebedrijf met meer dan 60 jaar ervaring in het affineren van ham. Ambachtelijke productie. Gespecialiseerd in het ontbenen, drogen van ham en exporteren van ham.

  Website Open In New icon
 3. SALAISONS JOSEPH PANTALONI SARL

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
 4. SAN BONO SRL

  Italië

  Verified by Europages badge
 5. SALUMIFICIO FRATELLI RIVA SPA

  Italië

  Verified by Europages badge
 1. AIMARETTI SPA

  Italië

  Verified by Europages badge
 2. 'NDUJA SAN DONATO S.R.L.

  Italië

  Verified by Europages badge
 3. SALUMIFICIO MERLOTTI SRL

  Italië

  Verified by Europages badge
 4. MONICA E GROSSI SPA

  Italië

  Verified by Europages badge
 5. BAUWENS THEO

  België

  Kwaliteitsproducten sinds 1909. Theo Bauwens nv is een bijna 100-jarige familiale onderneming, en één van de belangrijkste Europese producenten van gekookte vleeswaren. Onze reputatie voor uiterste kwaliteitszorg en hygiëne wordt gestaafd door een jarenlange BRC (grade A) en International Food Standard certificering, gekoppeld aan een geaccrediteerd intern microbiologisch en chemisch laboratorium. Onze inzet om de productielijnen en de producten continu te vernieuwen en aan te passen aan de veeleisende moderne noden, samen met onze flexibiliteit en service, waarborgen dat wij een betrouwbare en gewaardeerde partner zijn.

 6. MACELLERIA SALUMIFICIO DI BRUNO PICCOLO

  Italië

  De slagerij en charcuterie van Bruno Piccolo bestaat sinds 2004. Ons vlees is afkomstig van lokale veehouderijen en wordt op een natuurlijke wijze geselecteerd en gerijpt, waardoor authenticiteit en malsheid gegarandeerd worden. Onze vleeswaren: In overeenstemming met de Calabrische traditie produceren wij soppressata, salsiccia, 'nduja, capicollo en pancetta, waarvoor wij ook vlees van het zwarte varken van Calabrië gebruiken. Niet alleen traditie maar ook vernieuwingen: mortadella, prosciutto cotto en würstel van varkensvlees, allen volledig ambachtelijk.

 7. EMBUTIDOS ARÉVALO

  Spanje

  Ons familiebedrijf is het gelukt om een harmonieuze balans te creëren tussen voorouderlijke ervaring en moderne technologieën, waardoor een product wordt gekregen uit een grote lijn dat ons werk veredeld en ons de energie geeft om ieder dag vooruitgang te boeken. Traditionele producten voor het plezier van de papillen, de meest gangbare producten (ham, lomo, chorizo) die met de grootste zorg worden verwerkt, kwaliteitsfollow-up van producten die in zeer moderne drogers worden geplaatst voor een uitzonderlijk kwaliteitsproduct.

 8. DE BAETS VLEESWAREN BVBA

  België

  Vleeswaren De Baets is een firma met twee hoofdactiviteiten: - productie van fijne vleeswaren zoals salamisoorten, kookwaren en paté. - slagerij gespecialiseerd in verse vleeswaren en eigen fabricaat. * Salamisoorten Fijnkost, boerenringworst, salami zonder look, salami met look, kopenhager, bloende of boulogne… * Kookworsten Hespenworst, kalfsworst, champignonworst, lunchworst… * Patés Smeerpaté, boerenpaté, seizoenspaté… * Zouterijwaren Gezouten spek, gerookt spek, beenham, filet d’anvers…

 9. VLEESWAREN STEEN

  België

  Vleeswaren Steen is een bloeiende groothandel, gevestigd in een nieuw complex in de industriezone te Eernegem (Ichtegem). Het bedrijf beschikt over een breed assortiment van meer dan 3000 kwaliteitsvolle producten. Met een bekwame ploeg van gemotiveerde medewerkers levert Vleeswaren Steen voornamelijk aan slagerijen, bakkerijen, delicatessenzaken, broodjeszaken, traiteurs, grootkeukens, horeca etc. in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Zeeuws-Vlaanderen. Reeds 30 jaar lang gaat Vleeswaren Steen prat op zijn sterke service en uitstekende kwaliteit. Onze filosofie? Een grote diversiteit aan kwaliteitsproducten, die beantwoorden aan de strengste hygiëne en veiligheidsnormen, binnen ieder productgamma met een juiste prijs-kwaliteitsverhouding. Samen met onze vertegenwoordigers en een dynamisch pakket van reclames en ondersteuningmogelijkheden streven wij naar tevreden en trouwe consumenten.

 10. SALUMI CORSINI SRL

  Italië

  Lonza, lonzini, ham, verse worst en droge worsten: allerlei delicatessen op basis van varkensvlees, geselecteerd en met kennis van zaken op smaak gebracht door de deskundige handen van onze vakmensen.De minimale droogtijd die voor iedere droge worst wordt gerespecteerd en het ideale klimaat waarin deze operatie wordt uitgevoerd, zorgt voor een heerlijk en smakelijk product.Onze traditie voor de bewerking van varkensvlees is al drie generaties oud. Oplettend ten aanzien van de markt, droogkwaliteit, authenticiteit, snelle en precieze service zijn onze sterke punten.

 1. COENEN & CO

  België

  Welkom bij Coenen & Co in Lummen, uw betrouwbare kwaliteitspartner voor vlees- en kaasproducten. Met een passie voor smaak en versheid, vervaardigen wij vleeswaren van uitmuntende kwaliteit. Ons ervaren bedrijf heeft alle producten in huis om uw klanten een onvergetelijke smaakervaring te bezorgen. We bieden de lekkerste producten aan, tegen bijzonder concurrentiële prijzen. Bovendien garanderen we een flexibele service die uw zaak sterker maakt. Bij Coenen & Co werken we met het grootste respect voor de strengste hygiënische normen. Op die manier bent u verzekerd van pure smaken en de lekkerste producten. Contacteer ons vandaag nog en kies voor een groothandel in vlees- en kaaswaren die smaak op de eerste plaats zet.

 2. CHARCUTERIE BOVIE NV

  België

  Slagerij Bovie voor zuiver kwaliteitsvlees met een unieke smaak. Ambacht en variatie. Dat is wat Slagerij Bovie, een zaak met ruim 40 jaar ervaring, in Tongeren kenmerkt. Zaakvoerder Nicolas Bovie heeft drie winkels in Tongeren en Hasselt en bereidt zijn vleeswaren zelf in de werkplaats gelegen achter de kantoren op het Plein 8 in Tongeren. In de werkplaats van de slagerij worden alle veiligheidsvoorschriften in acht genomen. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteitsvlees met een unieke smaak. In de folders van Slagerij Bovie en op deze website kunt u kennismaken met het uitgebreid aanbod. Naast een ruim assortiment aan vleessoorten en bereidingen kunt u ook bestellingen plaatsen voor een barbecue of een gourmet. Uitmuntende kwaliteit, een perfecte hygiëne en een vriendelijke bediening daar staan we voor!

 3. NICE TO MEAT

  Nederland

  Nice to Meat Onder het motto 'Meat is Art! ' houden wij onze tradities in ere. Ons team van meer dan 80 medewerkers werkt met groot enthousiasme en inzet aan het bedienen van binnen- en buitenlandse klanten. Quality Label Concept Nice to Meat heeft uitsluitend eerlijk en hoogwaardig vlees in het assortiment. Het Quality Label Concept is een USP van Nice to Meat. Het werd ontwikkeld om de vaktechnische bewerking van het vlees zichtbaar te maken. Je kunt ook makkelijker zien wat je bestellen wilt. Nice To Meat heeft het gehele assortiment verdeeld in drie categorieën: Classic Label, Select Label en Gold Label. Export De culinaire top van Nederland weet zo langzamerhand gelukkig wel wat Nice to Meat te bieden heeft. In feite is de gehele horeca in ons land op de hoogte van de kwaliteit en de service van Nice to Meat. Dat er diverse vleessoorten van de hoogste kwaliteit eigenhandig geïmporteerd worden uit onder andere Australië, Nieuw-Zeeland en Amerika, is eveneens bekend. Maar wist je ook dat Nice to Meat zich ook bezighoudt met het exporteren van vers vlees en vleesproducten? Dit gebeurt onder de vlag van Nice to Meat International. Inmiddels gaan we naar 23 landen met onze gold label producten.

 4. ELIF FOOD DISTRIBUTION

  België

  Wij zijn een vleesgroothandel, opgericht in 2002, die vertrouwen van zijn klanten heeft gewonnen door een professionele werking en de garantie van de hoogste kwaliteit.De eerste jaren is ons bedrijf van start gegaan met het slachten en ontbenen van klein -en grootvee. Op latere termijn zijn wij in handel gekomen onder het merk Elif met onze eigen slagerijen en groothandel. Daarbovenop hebben wij als vleesgroothandel ook horeca -en diepvriesproducten toegevoegd aan ons gamma.Daar ons bedrijf de kwaliteit van haar producten wil garanderen, beschikken wij over traceerbaarheidssysteem en zijn wij HACCP gecertificeerd.

 5. DUFINA NV

  België

  Dufina, industriële vleeswaren, ambachtelijke kwaliteit Dufina is een Belgisch vleeswarenbedrijf met een rijke traditie. Al sinds 1950 staan we bekend om onze gezouten, gekookte en gedroogde vleeswaren van ambachtelijke kwaliteit. Van gerookt buikspek en Cobourgham tot gekookte hammen of worsten. Flexibele productie op maat, met wereldwijde distributie Al onze vleeswaren zijn beschikbaar in groothandel- of consumentenverpakking. Onder eigen vlag of als private label. Dufina levert wereldwijd aan distributiecentra, grossiers, horecaketens, supermarkten en collega’s in de voedingsindustrie.

 6. WILDHANDEL VERMEERSCH

  België

  Wild Vermeersch BVBA is gespecialiseerd in het aanbieden van wild. Dit gebeurt in verschillende versnijdingen, verpakkingen alsook prijzen. Wij proberen een stukje natuur op uw bord te brengen. Hierbij houden we rekening met de volgende aspecten: - Kwaliteit: Voor ons geen goedkoop marketing woord maar een woord met een invulling. Zo is ons bedrijf IFS high level gecertificeerd en hebben wij dagdagelijks een kwaliteitsverantwoordelijke in dienst. - Kwantiteit: Hoe groot uw bestelling ook is, wij kunnen altijd volume aanleveren. Ook in de drukke eindejaarsperiode. - Respect voor de natuur: Wij houden ons niet bezig met het verwerken van wild afkomstig van stroperij. Wij betrachten zo milieuvriendelijk te produceren. Onze site in Torhout draait op 100% groene energie en steeds zijn wij op zoek naar nieuwe technieken die minder energie verbruiken.

 7. VITESSE

  België

  Vitesse, is horecagroothandel dat zich richt op de levering van food, non food en versproducten aan de horeca, grootverbruikers en de bedrijvenmarkt. Vitesse heeft alles onder één dak en bezorgt door heel Belgie. Bij Vitesse staat het belang van de klant voorop. Een persoonlijke benadering met een groot gevoel voor service, daar gaan we voor ! Wij bieden een gamma dat vrijwel compleet is, gaande van vleesproducten, vleesbereidingen, gevogelte, lamsvlees, rundsvlees, varkenvlees, machines, verpakkingen, kruiden, sauzen, conserven, pitabrood, durums, kazen, olien, vetten tot onderhoudsproducten. Wij leveren zowel aan grootdistributie, marktkramers, restaurant, supermarkten, pitazaken, pizzeria als aan events. Bestellingen worden ingepland volgens vaste routes, wekelijkse leveringen.

 8. VAN ECCELPOEL

  België

  Neem een duik in ons brede aanbod van verse topproducten en wijnen. Als versmarkt ligt onze focus vooral op vlees, kaas en groenten en fruit. Onze producten worden zo veel mogelijk bij kleinschalige, lokale producenten aangekocht. In onze traiteursafdeling kan u terecht voor een vast aanbod van kant-en-klare gerechten. Uiteraard verzorgen wij ook graag uw aangepast feestmenu. Als wijnhandelaar specialiseren wij ons in Italiaanse, Spaanse en Bordeauxwijnen, met als bijkomende troef dat vele wijnen exclusief voor België worden verdeeld.

 9. ARO PRODUCTS

  België

  Your allround fresh food partner. Aro Products levert als groothandel een compleet gamma kwaliteitsproducten aan slagerijen, traiteurs, broodjeszaken en versafdelingen van supermarkten. Fijne vleeswaren : Belgische hammen, buitenlandse hammen, gezouten & gerookte vleeswaren, worstensoorten (gekookt & gerookt), gevogelte. Paté : crème patés, half grof gemalen patés, grof gemalen patés. Kaas & zuivel : Belgische kaassoorten, buitenlandse kaassoorten, melk & room, eieren & afgeleiden, yoghurt & pudding. Culinair : bereide gerechten, verse pasta’s, culinaire opwarmbare sauzen, voorgegaard vlees & gevogelte. Salades & sauzen : smeersalades, maaltijdsalades, mayonaises & afgeleiden, dressings. Apéritiefhapjes : olijven, tapas, bladerdeeghapjes. Vis & schaaldieren : gerookte vissoorten, verse garnalen, visterrines. Ultra vers : gevogelte, gewassen & gesneden groenten, groenten in bulk, groentesalades, verse fruitsalades, verse vruchtensappen...

 10. SCHEPERS

  België

  SCHEPERS is al driekwart eeuw een gerenommeerd producent van fijne vleeswaren, gespecialiseerd in gepekelde en gerookte charcuterie van de beste kwaliteit.  Onze absolute topper is de filet d'Anvers extra, runderrookvlees. Al onze producten zijn doorspekt met vakmanschap en passie. Oude ambachtelijke recepten worden hier gecombineerd met verse grondstoffen en de modernste productiemethodes en -middelen.  Het resultaat is een rijk assortiment vleeswaren, dat door steeds meer gourmands - zelfs in het buitenland - gesmaakt wordt. Ook voor maatwerk, volgens de noden van onze klant, hebben wij een luisterend oor en een passende oplossing. Schepers NV biedt volledige gamma’s rokvlees, speksoorten, kipkap en kookham.