• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vlekkenverwijdering - huishoudelijke producten

Resultaten voor

Vlekkenverwijdering - huishoudelijke producten - Import export

 1. BIO-SORELIA

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BIO-SORELIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlekkenverwijdering - huishoudelijke producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ecologische huishoudelijke reinigingsproducten, witte steen, ontvlekkers voor huishouding, reeks ecologische reinigingsmiddelen, reinigingsmiddelen, Ecologische huishoudelijke reinigingsproducten, Biologisch afbreekbare onderhoudsproducten, en pierre de nettoyage écologique. Het is gevestigd in Chassant, Frankrijk.

 2. BIONETAL

  Frankrijk

  BIONETAL is een fabrikant van milieuvriendelijke reinigingsproducten. Wij leveren natuurlijke reinigingsmiddelen voor professionele doeleinden zoals voor bouwreiniging, horeca, industrie, onderhoud auto... Een groot aantal van onze producten zijn door ECOCERT Ecodetergent gecertificeerd (ecologische reinigingsproducten). Wij zijn vertegenwoordigd in verschillende Europese landen. Door onze grote opslagcapaciteit en ons distributienetwerk kunnen wij efficiënt en snel leveren. We zijn constant op zoek naar kwaliteit om onze klanten beter tevreden te stellen. BIONETAL respecteert het milieu: de grondstoffen die worden gebruikt, zijn materialen die geen enkel gevaar opleveren voor ons milieu. BIONETAL is een efficiënte partner die tot uw dienst staat. Onze verschillende klanten nemen regelmatig contact met ons op voor nieuwe behoeften en daarom staat ons laboratorium klaar om nieuwe oplossingen te ontwerpen en te ontwikkelen. We produceren ook een reeks reinigers voor zwembaden, afbijtmiddelen voor ovens en inzetovens, reinigers voor barbecues, wasmiddelen, vlekverwijderaars voor stoffen en ook reinigingsproducten bedoeld voor professionele keukens en gemeenschappen.

 3. LEMONGRASS TRADING COMPANY

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf LEMONGRASS TRADING COMPANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlekkenverwijdering - huishoudelijke producten. Het is gevestigd in Beaminster, Verenigd Koninkrijk.

 4. KEEP ON MOVIN

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf KEEP ON MOVIN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vlekkenverwijdering - huishoudelijke producten. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 5. NOUR UMZUG

  Duitsland

  Het bedrijf NOUR UMZUG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vlekkenverwijdering - huishoudelijke producten. Het is gevestigd in München, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DJOSSYE

  Frankrijk

  Het bedrijf DJOSSYE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlekkenverwijdering - huishoudelijke producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren linnengoed, ontvlekkingsmiddelen, textiel, en stomerij. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 2. BECA UMZÜGE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BECA UMZÜGE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlekkenverwijdering - huishoudelijke producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren transportinrichtingen voor goederenverlading, verhuizing van firma's, cabines voor grondverzetmachines, en handpallettrucks. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 3. PEPIZ KIMYA ITH. IHR. SAN. TIC.LTD.STI.

  Turkije

  Het bedrijf PEPIZ KIMYA ITH. IHR. SAN. TIC.LTD.STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reinigings- en onderhoudsmiddelen - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlekkenverwijdering - huishoudelijke producten, ontvlekkingsmiddelen, vaatwasmachine, cabochons plexiglas, en Vlekkenverwijdering - huishoudelijke producten. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 4. ERGA MADENCILIK GRANITE SANAYI TICARET

  Azerbeidzjan

  Het bedrijf ERGA MADENCILIK GRANITE SANAYI TICARET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlekkenverwijdering - huishoudelijke producten. Het is gevestigd in 4802172, Azerbeidzjan.

 5. ENDEKS CHEMISTRY COMPANY

  Turkije

  Het bedrijf ENDEKS CHEMISTRY COMPANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlekkenverwijdering - huishoudelijke producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren schoonmaakproducten, en reinigingsartikelen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. BTS-NOW UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Duitsland

  Het bedrijf BTS-NOW UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), is een Groothandelaar, en actief in de sector Vlekkenverwijdering - huishoudelijke producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Producten voor het opruimen van olievlekken. Het is gevestigd in Schenefeld, Duitsland.

 2. BEJ KAUCUK PLASTIK KIMYA SAN.VE TIC.AS.

  Turkije

  Het bedrijf BEJ KAUCUK PLASTIK KIMYA SAN.VE TIC.AS., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlekkenverwijdering - huishoudelijke producten. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 1. C.J. HOLMES CO. LLC MILWAUKEE

  Verenigde Staten

  Het bedrijf C.J. HOLMES CO. LLC MILWAUKEE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vlekkenverwijdering - huishoudelijke producten. Het is gevestigd in Milwaukee, Verenigde Staten.

 2. LES SIBYLLES

  Frankrijk

  Het bedrijf LES SIBYLLES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vlekkenverwijdering - huishoudelijke producten. Het is gevestigd in Caumont Sur Aure, Frankrijk.

 3. HUMEX S.A.

  Spanje

  Het bedrijf HUMEX S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reinigings- en onderhoudsmiddelen - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Onderhoudsproducten voor ruiten en spiegels, Vlekkenverwijdering - huishoudelijke producten, Onderhoudsproducten voor ruiten en spiegels, en Vlekkenverwijdering - huishoudelijke producten. Het is gevestigd in Tarragona, Spanje.

 4. MCKLORDS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MCKLORDS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlekkenverwijdering - huishoudelijke producten. Het is gevestigd in Bodelwyddan, Verenigd Koninkrijk.

 5. PRZEDSIĘBIORSTWO SAS S.J.

  Polen

  Het bedrijf PRZEDSIĘBIORSTWO SAS S.J., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlekkenverwijdering - huishoudelijke producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren kaarsen voor begraafplaatsen. Het is gevestigd in Białystok Zaścianki, Polen.

 6. CITY VAN MAN

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CITY VAN MAN, is een Distributeur, en actief in de sector Vlekkenverwijdering - huishoudelijke producten. Het is gevestigd in Nottingham, Verenigd Koninkrijk.

 7. GET

  Servië

  Het bedrijf GET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlekkenverwijdering - huishoudelijke producten. Het is gevestigd in Belgrade, Servië.

 8. 1 A KIMYA MIMARLIK MUHENDISLIK TEM MAD SAN VE TIC LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf 1 A KIMYA MIMARLIK MUHENDISLIK TEM MAD SAN VE TIC LTD STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlekkenverwijdering - huishoudelijke producten. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 1. UMZUG SCHÖPKE

  Duitsland

  Het bedrijf UMZUG SCHÖPKE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vlekkenverwijdering - huishoudelijke producten. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 2. ALBAYRAQ FOR IMPORT

  Libië

  Het bedrijf ALBAYRAQ FOR IMPORT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vlekkenverwijdering - huishoudelijke producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren producten voor reiniging in huis, en reinigingsproducten voor de huishouding. Het is gevestigd in Misurata, Libië.

 3. G. B. LINERS LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf G. B. LINERS LIMITED, is een Groothandelaar, en actief in de sector Reinigings- en onderhoudsmiddelen - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlekkenverwijdering - huishoudelijke producten, en Vlekkenverwijdering - huishoudelijke producten. Het is gevestigd in Hereford, Verenigd Koninkrijk.

 4. ZAKLAD SYNTEZY ORGANICZNEJ SYNPEKO ROMAN KOZLOWSKI KRZYSZTOF PRZYGODZKI SPOLKA JAWNA

  Polen

  Het bedrijf ZAKLAD SYNTEZY ORGANICZNEJ SYNPEKO ROMAN KOZLOWSKI KRZYSZTOF PRZYGODZKI SPOLKA JAWNA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reinigings- en onderhoudsmiddelen - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlekkenverwijdering - huishoudelijke producten, en Vlekkenverwijdering - huishoudelijke producten. Het is gevestigd in Kamieniec Wroclawski, Polen.

 5. EXCLUSIVAS SAN PEDRO S.L.

  Spanje

 6. LAMBERT CHEMICALS SRL

  België

  Verified by europages badge

  Lambert Chemicals is sinds 1989 specialist in de distributie van chemische producten in grote en kleine recipiënten. Wij bieden chemische producten voor de industrie, bijvoorbeeld zuren, basisstoffen, oplosmiddelen, alcohol, maar ook producten voor waterzuivering of gespecialiseerde producten voor de voedingsmiddelensector. Onze chemische producten zijn bestemd voor zowel groothandelaars als detailhandelaars; ons assortiment bestaat uit chemische producten voor zeer verschillende bedrijfstakken, zoals de kleine en grote technische industrie, de auto-industrie, de voedingsmiddelenindustrie, de bouw, de huishouding, enz. Wij zijn ook distributeur van een assortiment van zoutsoorten voor de voeding, voor waterzuivering en voor sneeuwverwijdering. Wij bieden flexibiliteit voor onze diensten op het gebied van formulering, vulling, Eigen Merk... die u kunt combineren of apart kunt selecteren. Wij zijn altijd bereid om te luisteren naar uw wensen en eisen voor iedere personalisering of aanpassing.

 7. CLEAN 26

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  De firma Clean 26 is Distributeur en Groothandelaar in onderhoudsproducten, hygiënische producten en cosmetische producten (vloerreinigingsmiddelen, sfeerparfum, reinigingsspray, douchegel, wasverzachters, wasmiddelen…) met een uitzonderlijke Discount kwaliteit-prijsverhouding, bestemd voor distributeurs en direct voor consumenten. De kracht van onze onderneming berust op het feit dat wij de capaciteit hebben om producten van professionele kwaliteit te kunnen bieden. Al meerdere jaren is onze onderneming synoniem met vertrouwen voor al onze klanten. De producten die wij aanbieden zijn exclusief op het Franse en Europese grondgebied, een voordeel dat onze klanten trekt en ons aanmoedigt om onze productassortimenten steeds meer uit te breiden. Wij bieden onze klanten steeds een luisterend oor en geven de voorkeur aan teamwerk om onze distributeurs en de consumenten te begeleiden bij het maken van hun keuze en laten profiteren van onze jarenlange ervaring. Dankzij het concept van CLEAN 26 kunt u producten van hoogwaardige kwaliteit krijgen met een zeer brede keuze tegen prijzen die buiten de concurrentie staan. De firma onderhoudt constante relaties met de chemici en fabrikanten om u een naadloze traceerbaarheid van de producten en een beheerste opvolging van de voorraden te waarborgen. Wij houden het hele jaar door een permanente voorraad aan in al onze showrooms, zodat wij een betere reactiviteit hebben en een uiterst succesvolle samenwerking met al onze klanten. Het hele team van CLEAN 26 staat voor u klaar.

 8. JEDI KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  JEDI Kunststofftechnik GmbH behoort tot de internationaal belangrijkste fabrikanten van zachte pvc-rollen, pvc-platen en -banen alsook lamellengordijnen in diverse breedtes. De succesformule van JEDI Kunststofftechnik GmbH berust op onze fundamentele firmafilosofie – een consequent op het belang van de klant gerichte ondernemingsstrategie die zowel de conceptie en de productie alsook een uitgebreide service bevat. Elke klant van ons wenst een tot in de puntjes uitgevoerde realisatie van zijn persoonlijke wensen, en deze wensen zijn voor ons de fundamentele richtlijnen van elk arbeidsproces. Alleen op die manier is volledige klanttevredenheid haalbaar die bij ons bij elke opdracht op de eerste plaats staat.

 9. GROSSISTE ORIENT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds 2015 is GROSSISTE ORIENT gespecialiseerd in de verkoop van parfums, een activiteit met een hoge toegevoegde waarde die net zoals eender welke andere bloeiende markt veel uitdagingen tegenkomt! Uitdaging nummer een is een goede leverancier vinden! Zo heeft de onderneming een online winkel opgezet als groothandel in parfums, een platform dat uitsluitend bestemd is voor de detailhandel in parfums en dat kwaliteitsparfums wil aanbieden tegen zeer voordelige prijzen. Wij bieden u een breed assortiment oosterse, poederachtige, naar amber, hout of bloemen ruikende parfums maar ook geparfumeerde oliën en interieurparfums tegen fabrieksprijzen. Wij leveren u de gewenste kwantiteit binnen de kortste termijn! Afhankelijk van uw mogelijkheden en middelen kunt u kiezen voor een normale bevoorrading en uw parfums kopen om ze op te slaan en te verkopen, of voor dropshipping. Wij passen ons aanbod aan uw projecten aan en nodigen u dus uit om alle pagina's van onze website door te nemen om onze producten en ons aanbod te ontdekken! Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

 10. CHANFI IMPORT/EXPORT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  CHANFI IMPORT/EXPORT is een groothandel in internationale import-export. Wij importeren en exporteren goederen voor professionals in alle continenten. Levensmiddelen, - huishoudelijke apparaten, - conserven, - niet-alcoholische dranken, - gezondheid en hygiëne, - cosmetica. Evenals duizenden referenties zoals Coca-Cola, Fanta, Orangina en nog veel meer. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis