• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vloerrooster- metaal

Resultaten voor

Vloerrooster- metaal - Import export

 1. DRAHT-BINDER OHG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Dankzij meer dan 60 jaar geconcentreerde verdere ontwikkeling van onze kernactiviteit zijn wij vandaag de dag uw specialist. Wij produceren allerlei soorten roosters en weefsels zowel voor de handel als voor de consument. De onderneming werd in 1945 als bankwerkerij met de onderafdelingen tuin- en poortbouw opgericht. Al in de beginjaren ontstond een kleine afdeling machinebouw die draadverwerkingsmachines voor eigen gebruik construeerde. In de jaren 70 ontwikkelde zich de draadweverij tot een gelijkwaardige peiler. In 1978 werd de eerste volautomatische productie-installatie voor vlechtwerk van metaaldraad en stansroosters gebouwd. De onderneming verplaatste zich naar Erkrath, en door de concentratie van de onderneming op de productie van draadweefsels werden nieuwe markten ontsloten. In 1995 werd het productaanbod uitgebreid met de producten puntgelaste roosters en frames. Tegenwoordig wordt op 4 volautomatische productielijnen geproduceerd.

 2. O.M.A.F. SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  O.M.A.F. is gespecialiseerd in de vervaardiging van rvs roosters INOXLINE, verzinkt rasterwerk, metalen afrasteringen en rasterwerk voor de industrie en bouwsector. Al ons rasterwerk wordt d.m.v. geautomatiseerde systemen vervaardigd. O.M.A.F. vult de uitgebreide catalogus aan met producten en accessoires voor de bouwsector: platte rioolputdeksels, vergrendelingen, roosters en putten van roestvrij staal.

 3. ALSEN SERVICES LDA.

  Portugal

  Verified by europages badge
 4. JK TECHNIC

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf JK TECHNIC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vloerrooster, metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Roosters - metaal, Hekken en afrasteringen, Trappen - metaal, Roosters - metaal, Hekken en afrasteringen, Trappen - metaal, en Industriële vloerbedekkingen. Het is gevestigd in Sarreguemines, Frankrijk.

 5. NIALCO

  België

  Nialco is een staalleverancier: platen en platte klossen van koolstofstaal (warm- of koudgewalst, herbekleed, gegalvaniseerd, elektrisch verzinkt, aluzink, galvalume, met magnelis coating, met aluminium coating, geplastificeerd of bekleed met PVC). Wij bieden constant technische en commerciële oplossingen die nauw aansluiten op de behoeften van onze klanten. Nialco is tevens glasleverancier: ruiten, aluminium profielen, pakkingen, accessoires voor het plaatsen, aanvullende producten, werktuigen en overige.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ROLROOSTERWINKEL

  Nederland

  Rol roosterwinkel verkoopt convectorput roosters, onderdelen voor uw convectorput rooster en inlegramen. Alle producten worden op maat gemaakt en binnen 5 werkdagen verzonden. Heeft u een vraag over een convectorput rooster of wilt u een bestelling plaatsen, ga dan naar onze website of neem contact met ons op. U krijgt standaard 5 jaar garantie op alle door ons geleverde rolroosters.Twijfelt u over het materiaal voor uw convectorput rooster of wilt u bijvoorbeeld het verschil zien tussen de verschillende houtsoorten? Maak dan een afspraak om onze showroom te bezoeken en bekijk en vergelijk alle producten uit ons assortiment. Nogmaals, u dient hiervoor wel even contact op te nemen en een afspraak te maken.Bij de Rolroosterwinkel krijgt u altijd een gedegen advies en wij leveren uitstekende service, getuige ook onze beoordelingen op webwinkelkeur.nl. Wij hanteren ook een laagste prijsgarantie, zie voor meer informatie hieromtrent onze website. Wij leveren topkwaliteit tegen bodemprijzen!

 2. LICHTGITTER GMBH

  Duitsland

  Fabrikant en leverancier van roosters, plaatstalen profielroosters, GVK producten en wenteltrappen - kwaliteitsproducten sinds 1929 - Lichtgitter the original

 3. ECHO

  België

  Echo is Belgisch marktleider in kwalitatieve vloer oplossingen, zowel voor woningbouw en een flatscreen-gebouw als voor commerciële en industriële gebouwen.

 4. AFRACOM

  Frankrijk

  Het bedrijf AFRACOM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vloerrooster, metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren metalen gaas, roestvrijstalen roosters, filter, en geluidsisolaties. Het is gevestigd in Quimper, Frankrijk.

 5. ARNO HENTSCHEL GMBH METALLERZEUGNISSE UND WERKZEUGBAU

  Duitsland

  Het bedrijf ARNO HENTSCHEL GMBH METALLERZEUGNISSE UND WERKZEUGBAU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bevestigingsmateriaal - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bevestigingsmaterialen, Vloerrooster, metaal, Bevestigingsmaterialen, Vloerrooster, metaal, en bevestigingsbeugels. Het is gevestigd in Oderwitz, Duitsland.

 1. GEBR. ZIEGERT E.K

  Duitsland

  Het bedrijf GEBR. ZIEGERT E.K, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industriebouw, Vloerrooster, metaal, Industriebouw, demontage van mechanische ateliers, en Vloerrooster, metaal. Het is gevestigd in Dachau, Duitsland.

 2. SICAD CONSTRUCTION METALLIQUE

  Frankrijk

  Het bedrijf SICAD CONSTRUCTION METALLIQUE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hek- en rasterwerken en metaalgaas. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vloerrooster, metaal, Vloerrooster, metaal, staalbouw, en structuren van metaal. Het is gevestigd in Villefranche-Sur-Saone, Frankrijk.

 1. CONSTRUCTION INDUSTRIELLE DU RHONE

  Frankrijk

  Het bedrijf CONSTRUCTION INDUSTRIELLE DU RHONE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hek- en rasterwerken en metaalgaas. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vloerrooster, metaal, Vloerrooster, metaal, stalen trappen, en tafellakens. Het is gevestigd in Brignais, Frankrijk.

 2. CAILLEBOTIS POLYESTER FRANCAIS (CPF)

  Frankrijk

  Het bedrijf CAILLEBOTIS POLYESTER FRANCAIS (CPF), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hek- en rasterwerken en metaalgaas. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vloerrooster, metaal, Vloerrooster, metaal, en omheiningen. Het is gevestigd in Brindas, Frankrijk.

 3. ZINQ CASTROP-RAUXEL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf ZINQ CASTROP-RAUXEL GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Verzinken van staal en metalen, Galvaniseren - staal en metalen, Vloerrooster, metaal, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Verzinken van staal en metalen, Galvaniseren - staal en metalen, en Vloerrooster, metaal. Het is gevestigd in Castrop-Rauxel, Duitsland.

 4. MEYER PERFO

  Frankrijk

  Het bedrijf MEYER PERFO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - verspanen, Vloerrooster, metaal, Buigen - staal- en metaalbewerking, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Vloerrooster, metaal, Buigen - staal- en metaalbewerking, en galvanisering. Het is gevestigd in Brumath, Frankrijk.

 5. SC AVACO-ECOKAPA GROUP SRL

  Roemenië

  Het bedrijf SC AVACO-ECOKAPA GROUP SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Torenconstructies - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industriebouw, Vloerrooster, metaal, Industriebouw, en Vloerrooster, metaal. Het is gevestigd in Oradea, Roemenië.

 6. ZINQ NEUNKIRCHEN (SAAR) GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf ZINQ NEUNKIRCHEN (SAAR) GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verzinken van staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Galvaniseren - staal en metalen, Metaalconstructies - licht, Vloerrooster, metaal, Oppervlaktebehandeling - machines en installaties, Galvaniseren - staal en metalen, Metaalconstructies - licht, Vloerrooster, metaal, en Oppervlaktebehandeling - machines en installaties. Het is gevestigd in Neunkirchen, Duitsland.

 7. CAILLEBOTIS EXPRESS

  Frankrijk

  Het bedrijf CAILLEBOTIS EXPRESS, is een Distributeur, en actief in de sector Vloerrooster, metaal. Het is gevestigd in Mornant, Frankrijk.

 8. ZINQ HELDRUNGEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ZINQ HELDRUNGEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verzinken van staal en metalen, Galvaniseren - staal en metalen, Metaalconstructies - licht, Vloerrooster, metaal, Verzinken van staal en metalen, Galvaniseren - staal en metalen, Metaalconstructies - licht, en Vloerrooster, metaal. Het is gevestigd in Heldrungen, Duitsland.

 1. ZINQ HAGEN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf ZINQ HAGEN GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Thermische staal- en metaalverwerking, Galvaniseren - staal en metalen, Metaalconstructies - licht, Vloerrooster, metaal, Thermische staal- en metaalverwerking, Galvaniseren - staal en metalen, Metaalconstructies - licht, en Vloerrooster, metaal. Het is gevestigd in Hagen, Duitsland.

 2. STILMAT SUISSE

  Zwitserland

  Het bedrijf STILMAT SUISSE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metaalconstructies - licht, Hek- en rasterwerken en metaalgaas, Vloerrooster, metaal, Kunststof - vloerbedekking, Metaalconstructies - licht, Hek- en rasterwerken en metaalgaas, Vloerrooster, metaal, en Kunststof - vloerbedekking. Het is gevestigd in Goldach, Zwitserland.

 3. SCHULZ PFLASTERBAU

  Duitsland

  Het bedrijf SCHULZ PFLASTERBAU, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vloerrooster, metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren bouw van trottoirs. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 4. GFELLEX GMBH

  Zwitserland

  Het bedrijf GFELLEX GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vloerrooster, metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren compacte rasters, en metalen roosters voor voortgangen. Het is gevestigd in Bülach, Zwitserland.

 5. QUEENSBURY SHELTERS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf QUEENSBURY SHELTERS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bushokjes. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vloerrooster, metaal, straatmeubilair, en Vloerrooster, metaal. Het is gevestigd in Gateshead, Verenigd Koninkrijk.

 6. PBIS

  Frankrijk

  Het bedrijf PBIS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vloerrooster, metaal. Het is gevestigd in Veauche, Frankrijk.

 7. SALMET GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf SALMET GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verzinken van staal en metalen, Industriebouw, Metaalconstructies - licht, Vloerrooster, metaal, Verzinken van staal en metalen, Industriebouw, Metaalconstructies - licht, en Vloerrooster, metaal. Het is gevestigd in Ittlingen, Duitsland.

 8. EDEL & STAHL GITTERROSTE BRUNO KADRITZKE

  Duitsland

  Het bedrijf EDEL & STAHL GITTERROSTE BRUNO KADRITZKE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industriebouw, Metaalconstructies - licht, Hek- en rasterwerken en metaalgaas, Vloerrooster, metaal, Industriebouw, Metaalconstructies - licht, Hek- en rasterwerken en metaalgaas, en Vloerrooster, metaal. Het is gevestigd in Gütersloh, Duitsland.

 9. OTTO RENNER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf OTTO RENNER GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metaalconstructies - licht, Hek- en rasterwerken en metaalgaas, Vloerrooster, metaal, Bouten en moeren, Metaalconstructies - licht, Hek- en rasterwerken en metaalgaas, Vloerrooster, metaal, en Bouten en moeren. Het is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

 10. AGERES UG

  Duitsland

  Het bedrijf AGERES UG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industriebouw, Metaalconstructies - licht, Hek- en rasterwerken en metaalgaas, Vloerrooster, metaal, Industriebouw, Metaalconstructies - licht, Hek- en rasterwerken en metaalgaas, en Vloerrooster, metaal. Het is gevestigd in Herzebrock-Clarholz, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis