• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • voeder voor dierfokkerijen

Resultaten voor

Voeder voor dierfokkerijen - Import export

 1. FODER BIO-TECH

  Polen

  Wij zijn een Europese producent van oliën, meel, cakes en bloem op basis van sojabonen en vlaszaden. Foder bio tech levert ook productieverwerkings- en reinigingsdiensten voor maximaal 99, 99% van alle oliehoudende zaden. Onze toevoegingsmiddelen zijn gegarandeerd en bevestigd door GMP- en EU-BIO-certificaten. Dit betekent dat wij voor onze BIO-producten uitsluitend gecertificeerde zaden gebruiken die voornamelijk op ecologische boerderijen in Polen en andere delen van Europa worden geteeld. Conventionele en biologische koeken, oliën, meel en niet-GGO meel zijn een uitstekende bron van eiwitten en energie in diervoeder. Sinds 1998 werken wij samen met voederproducenten en handelsondernemingen uit de hele wereld. Onze productie is volledig natuurlijk, zonder gebruik van chemicaliën. In het extrusieproces worden de korrels verhit en vervolgens naar de persen gevoerd. Wij zorgen al jaren voor de kwaliteit en veiligheid van onze producten. Dankzij de gezamenlijke inspanning van alle medewerkers groeit dit familiebedrijf elk jaar. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. TAMPIERI SPA

  Italië

  Tampieri Spa, leader in de productie van ruwe en geraffineerde plantaardige oliën voor zoötechnische toepassingen en van brandstof. Het bedrijf beschikt over de nodige installaties voor de bewerking van bijproducten uit het vinificatieproces. Vervaardigt al dan niet geraffineerde voedingsoliën, alcohol, distillaten, grappa en meel voor zoötechnische toepassingen en tartraten; brandbare borden. Marktleider in Europa op het gebied van de productie van druivenpitolie.

 3. PRIMOFOOD GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PRIMOFOOD GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hondenvoer, Kattenvoer, zootechnisch voeder, dierenvoer, integrators voor honden, Hondenvoer, en Kattenvoer. Het is gevestigd in Rottenburg, Duitsland.

 4. GROW THE WORLD

  Tsjechische Rep.

  GTW is een groep familiebedrijven opgericht in 2018 om biologische Oekraïense landbouwers te ondersteunen bij het promoten en de directe verkoop aan de consumenten van hun gewassen. Naargelang van tijd zijn de vraag en de leveringen aanzienlijk gestegen waardoor GTW zijn betrokkenheid bij projecten die de biologische en GMO vrije sectoren promoten en steunen uitgebreid heeft. Dit omvat activiteiten zoals het vervaardigen van producten, het financieren van landbouwers en meer. Wij richten ons op de volgende categorieën: •Dierenvoeder• Zonnebloem & Soja•Zaden•Oliezaden •Peulen Onze diverse productreeksen omvatten biologische spelt, graansoorten voor dierenvoeder, biologische bonen, sojabonen, mosterdzaad, sojakoeken, maïs, vlaszaad, groene erwten, gele bonen mungbonen, soja-olie en tal van overige artikelen die u kunt bekijken op onze website. Door met ons samen te werken krijgt u toegang tot een brede selectie biologische en GMO vrije gewassen uit de hele wereld. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 5. VITALAC

  Frankrijk

  VITALAC is gespecialiseerd in de vervaardiging van producten voor de gezondheid en de voeding van dieren.VITALAC biedt kwaliteitsproducten aan fokkers, distributeurs en fabrikanten. Het bedrijf adviseert en ondersteunt zijn klanten met een reeks producten en voedingsmiddelen die aan al hun behoeften voldoen. Wij produceren premixen, concentraten en mineralen, voedingsspecialiteiten, volledige voeders en vaste en vloeibare additieven voor runderen, varkens en pluimvee.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MAMYLAC

  België

  Mamylac is een familiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het fokken van kalveren van de geboorte tot het spenen.Wij zijn een gespecialiseerde fabrikant die binnen zijn eigen productiefaciliteiten bijna alle specialiteiten produceert die op onze website worden gepresenteerd.

 2. ROTA CRYSTALIZED MOLASSES TUBS AND LICKING SALT BLOCKS LIVESTOCK MANUFACTURER

  Turkije

  Het bedrijf ROTA CRYSTALIZED MOLASSES TUBS AND LICKING SALT BLOCKS LIVESTOCK MANUFACTURER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mengvoeder voor vee en pluimvee, Mineralen, additieven voor dierenvoeding, Kalk voor diervoeding, Mengvoeder voor vee en pluimvee, Premixen voor varkens, voedingssupplementen voor wedstrijdgevogelte, voeder voor schapen, en installaties en apparatuur voor de bereiding van veevoer. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 3. NUTRIFISH

  Tunesië

  Het bedrijf NUTRIFISH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aquacultuur en visteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voeder voor industriële visteelt, Voeder voor dierfokkerijen, Voeder voor industriële visteelt, Voeder voor dierfokkerijen, en aquacultuur van zalmen. Het is gevestigd in Monastir, Tunesië.

 4. IN-TIME TRANSPORTGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Het bedrijf IN-TIME TRANSPORTGESELLSCHAFT MBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is gevestigd in Buchholz I.d.n., Duitsland.

 5. VITALTRADE E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf VITALTRADE E.K., is een Groothandelaar, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is gevestigd in Frechen, Duitsland.

 1. MICROGANIC GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MICROGANIC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is gevestigd in Melle, Duitsland.

 2. LIBERAGRI SRLS

  Italië

  Het bedrijf LIBERAGRI SRLS, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Huisdierenvoer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voeder voor dierfokkerijen, tuinartikelen, tuinmachines, Voeder voor dierfokkerijen, en diervoeding. Het is gevestigd in Monterosi, Italië.

 1. INROPHARM VET. PHARM. PRODUKTE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf INROPHARM VET. PHARM. PRODUKTE GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is gevestigd in Fürstenzell, Duitsland.

 2. PLANTAMURA CARLO SRL

  Italië

  Al jarenlang vervaardigen wij zoötechnisch kwaliteitsvoedsel, waardoor we ons nog meer hebben kunnen investeren in technologie, onderzoek en het verfijnen van onze productie. Vandaag de dag, is onze diervoederfabriek in staat te voldoen aan de eisen van verschillende soorten fokkerijen: of deze nu kleinschalig of industrieel zijn. We hebben daarom aan de traditionele producties, de nieuwe voedingslijn MANGIASANO toegevoegd, met nieuwe verpakkingen, waarmee we een technische en besparende oplossing voor onze klanten hebben gevonden.

 3. QINGDAO HONGBO IMPORT AND EXPORT COMPANY LIMITED

  China

  Qingdao Hongbo Import & Export Co., Ltd is een door de staat goedgekeurd bedrijf wiens activiteit voornamelijk bestaat uit voedingsmateriaal (gedroogde bataatproducten), geïmporteerde DDGS, producten voor huisdieren (kragen voor huisdieren, enz.). We produceren voedingsingrediënten en dit vormt onze traditionele handelsactiviteit. Als leidend producent van balletjes van bataat voor de diervoeding- en voedingsmiddelenindustrie. Via een hoogwaardige kwaliteitscontrole met HACCP, GMA-SAFE, FDA alsook GMP-certificatie, hebben wij wereldwijd langdurige contracten weten te behouden.

 4. SD-BEKS, LLC

  Rusland

  SD-Becks produceert diervoeder voor vee en pluimvee, biologisch actieve voedingssupplementen, geperst alles-in-een veevoeder en mengvoederadditieven voor pluimvee en alle andere boerderijdierrassen. Het productassortiment van de onderneming omvat onder meer voeder voor dubbeldoel kippenkwekerijen, vleeskuikens en kwartels; voeder voor eenden en andere watervogels; voederadditieven voor paarden. Door extrusie is het mogelijk de celwanden te vernietigen, de chemische bindingen te verbreken en de fysieke en moleculaire structuur van grondstoffen te wijzigen om diervoeder te maken dat nuttiger is, beter voedt en gemakkelijker te verteren is. Alle producten van de onderneming zijn zonder groeistimulerende middelen en antibiotica. De veevoeders van SD-Becks zijn gebaseerd op de wetenschap dankzij een nauwe samenwerking van de onderneming met de Kuzbass State Agricultural Academy (Academie van Landbouw) aan wetenschappelijke ontwikkelingen en aan de invoering van geavanceerde technologieën in de veevoederindustrie. SD-Becks maakt gebruik van specifiek aangepaste software om nauwkeurig geformuleerde diervoeders samen te stellen.

 5. CLAESEN GRANEN

  België

  Granen Claesen NV is als familie bedrijf: -een producent van graanmengelingen en hobbyvoeders -een groothandel in hobby-& veevoeders en meststoffen & bodemverbeteraars Onze TROEVEN zijn: -Kwaliteitsvoeders tegen gunstige prijzen -Flexibele productievoorwaarden : mixen aangepast aan de vraag van de klant -Private labeling: etiketteren en verpakken volgens de wensen van de klant -Flexibele leveringsvoorwaarden : snelle levering en combinatiemogelijkheden van verschillende producten -Diverse verpakkingsmogelijkheden : bulk, bigbag, zakgoed in 10, 20, 25, 40 of 50 kg, ...

 6. EDAGUM SM RUS LLC

  Rusland

  Edagum SM Rus LLC is een fabrikant van biologische meststoffen onder het EDAGUM® merk, waarvan de topkwaliteit en de efficiëntie bevestigd zijn door onderzoek van meer dan 30 Russische en internationale onderzoeksinstituten. EDAGUM®SM mest is een natuurlijke groeistimulator voor planten en een bodemverrijker gemaakt van milieuvriendelijke plantaardige materialen. het is een mix van humus (40-50 g / l) en een biomeststof (15 types bacteriën), wat garant staat voor hoogwaardige efficiëntie: tot 50% meer oogst, tot 40% besparingen op minerale meststoffen en pesticiden. Het EDAGUM®SM voedingsadditief is gemaakt van een mix van diverse types natuurlijke grondstoffen en wordt gebruikt om het rendement te verbeteren en ziektes te verminderen bij vee, pluimvee en aquacultuur. Verbetert de kwaliteit en de milieuvriendelijkheid van de producten. Een uitmuntend alternatief voor antibiotica.

 7. HORTA TERNAT LAND EN TUINCENTRUM VAN ROSSEM

  België

  Horta is een groepering van onafhankelijke winkels met een productgamma dat opgebouwd is rond tuin en dier. Naast deze beide belangrijkste groepen ziet men ook de afdeling decoratie o.a. Kerst en bloemschikken een belangrijke plaats innemen. Door samenwerking streven wij naar een optimalisatie op verschillende vlakken. Eén van de belangrijkste punten hierbij is de uitwisseling van onze jarenlange ervaring. Ons advies is dan ook de beste oplossing voor Uw probleem. Onze service moet en zal voor U steeds een aangename verrassing zijn en blijven.Het doel van een Horta lid moet er in bestaan de consumenten een zo hoog mogelijk tevredenheidsgevoel mee te geven na een bezoek of een contact met onze winkel.

 8. BIVIT

  België

  BIVIT is producent van voormengsels en specialiteiten voor de dierenvoeding en onderscheidt zich door een onafhankelijke, creatieve en gedurfde manier van denken. BIVIT werkt klantgerichte voorstellen uit, geeft nutritioneel advies en zoekt naar de beste oplossingen voor uw problemen, zowel technisch, wetenschappelijk als commercieel. BIVIT biedt de moderne varkenshouder en veevoederfabrikant een totaalpakket aan voor de optimalisatie van hun voederprogramma, maar ook voor paarden, rundvee, pluimvee en huisdieren.

 1. SCHIPPERS

  België

  Het familiebedrijf Schippers is een innovatieve internationale verkooporganisatie met Passion for Farming voor een verantwoorde intensieve veehouderij. Schippers levert een totaalpakket aan middelen en diensten om het agrarisch bedrijf goed te kunnen managen. Dit totaalpakket in combinatie met de gespecialiseerde productdivisies is Schippers een betrouwbare partner met toegevoegde waarde waar de agrarische ondernemer altijd op terug kan vallen. Op deze manier wil Schippers samen met de ondernemer zijn bedrijfsrendement optimaliseren. De proactieve en servicegerichte instelling tegenover veehouders is nog steeds de grote kracht van de gehele Schippers Groep.

 2. MERCELIS LANDBOUWPRODUKTEN NV

  België

  Mercelis Landbouwprodukten is een fouragehandel, wij kopen en verkopen ruwvoeders en strooisels en verzorgen meestal zelf het vervoer ervan : RuwvoedersDroge voedershooi, haverstro, luzerne, ...Natte voederspulp, draf, voederaardappelen, ...StrooiselsStro, vlas, houtkrullen, zaagsel, koolzaadstro, gehakseld stro, ...TransportU kunt ook bij ons terecht voor nationaal en internationaal transport. Afhalen kunt in onze loods op onderstaand adres, openingsuren kan u helemaal bovenaan vinden.Mercelis Landbouwprodukten NVKoningsstraat 242381 WeeldeBelgiët: +32(0)14/655300f: +32(0)14/655282

 3. AGROPIENSO

  Spanje

  Agropienso heeft zich continu ontwikkeld in zowel infrastructuren als in R&D investeringen voor de productie van samengesteld veevoeder. Vandaag de dag positioneert Agropienso zich als de grootste producent van samengesteld veevoeder van Aragon en is één van de grootste in Spanje. Het distribueert zijn producten hoofdzakelijk in Aragon en Catalonië, maar exporteert eveneens. Adviezen van voedingsdeskundigen en dierenartsen.

 4. BAOLIKANG BIOLOGICALFEED CO., LTD.

  China

  Baolikang produceert volledig eiwithoudend dier- en huisdiervoeder als hoofdactiviteit, heeft meer dan 120 medewerkers en een centraal R&D team va, 18 personen, 2 wetenschappelijke en technologische landbouwondernemingen. Onze producten zijn onder meer MAÏSGLUTENMEEL, MAÏSZETMEEL, MAÏSGLUTEN MEEL, MAÏSZETMEEL VOEDER, OLIEPOEDER, LYSINE, CHOLINECHLORIDE, SILICA, IMO, FOS, GOS, ERYTRITOL, MALTODEXTRINE, GLUCOSE.

 5. HUYS VOEDERS

  België

  Huys Voeders is een familiebedrijf. Het bedrijf prodeuceert en verkoopt voedsel voor pluimvee, rundvee, varkens, ... Pluimvee voeders Het pluimveegamma omvat voeders voor vleeskuikens, leghennen en moederdieren. Met onze jarenlange expertise en dagelijks onderzoek blijven we steeds op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in de pluimveevoeders.

 6. SEFAB

  België

  SEFAB is een Belgische firma die al meer dan 30 jaren gespecialiseerd is in voeder voor runderen, geiten, schapen en paarden en biedt aan ieder agrarisch bedrijf in de sector van rundvee, geiten, schapen en paarden. Wij ontwikkelen producten die een optimale benutting van het genetisch potentieel van het dier mogelijk maken. We hebben IMMUNITEC ontwikkeld om de immuniteit van jonge kalveren te verbeteren en te stimuleren, als vervanging van het gebruik van antibiotica.

 7. KANTERS SPECIAL PRODUCTS

  Nederland

  Met onze specialisatie in vloeibare voedingssupplementen ter ondersteuning van de diergezondheid (pluimvee, varkens en runderen) en het voorkomen van het gebruik van antibiotica verbeteren wij uw bedrijfsresultaat. Technische resultaten worden geoptimaliseerd en productiekosten verlaagd. Kanters ontwikkelt, produceert en vermarkt voedingssupplementen, reinigings- en desinfectiemiddelen voor (water)leidingen, kuikenpapier en klauwverzorgingsmiddelen.

 8. AVEVE

  België

  Aveve biedt producten en advies voor dieren: katten, honden, vogels, vissen, konijnen, fretten, knaagdieren, vogels, paarden, schapen, geiten, herten, alpaca's, varkens en ezels dwerg. Daarnaast verkopen zij materieel voor tuin en bakkerij.

 9. BEPRO

  België

  Bepro nv is producent van veevoeders en mengvoeders bestemd voor geïntegreerd gebruik alsook voor derden.

 10. MICHIELS FABRIEKEN

  België

  Haverkorrels

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Voeder voor dierfokkerijen - Import export

Aantal resultaten

7.204 Bedrijven