• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • voeder voor dierfokkerijen

Resultaten voor

Voeder voor dierfokkerijen - Import export

 1. PARSMEGA MAKINA

  Turkije

  Verified by europages badge

  Welkom bij PARSMEGA, de eerste bestemming voor geavanceerde technische oplossingen voor grote landbouwproducties. Onze specifieke R&D afdeling neemt het voortouw op het gebied van innovaties voor graansilo's, graandrogers, maalmachines, maalsystemen, pastamachines en industriële koelsystemen. Als vitaal onderdeel van de PARSMEGA-familie geven we prioriteit aan ongeëvenaarde klantondersteuning en de levering van producten van topkwaliteit. PARSMEGA is gespecialiseerd in kant-en-klare projecten en biedt uitgebreide oplossingen voor verschillende industrieën om te voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten. Wij leveren aan een internationale klantenkring verspreid over 32 landen, met name in Centraal-Azië, Europa en Afrika. Wij zetten ons in om onze internationale aanwezigheid constant uit te breiden en onze service naar een hoger plan te tillen. Ontdek tevens ons filiaal SOLLS SHOES, onderdeel van de overkoepelende PARSMEGA groep. SOLLS SHOES, bekend voor de productie van uiteenlopende stijlen dames- en herenschoenen, kan bogen op een geavanceerde en hoogwaardige productie-unit in Gaziantep. Ons ervaren team verzorgt de dagelijkse productie van duizenden producten van topkwaliteit. Onze toewijding aan innovatie en uitmuntendheid verstevigt onze positie als voorkeursleverancier voor winkelketens en vertrouwde exporteur naar talloze landen. Opmerkelijk is onze samenwerking met gerenommeerde merken als DS Damat, Boyner en meer, een bewijs van de uitzonderlijke kwaliteit en het vakmanschap dat SOLLS SHOES definieert.Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

 2. TAMPIERI SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Tampieri Spa, leader in de productie van ruwe en geraffineerde plantaardige oliën voor zoötechnische toepassingen en van brandstof. Het bedrijf beschikt over de nodige installaties voor de bewerking van bijproducten uit het vinificatieproces. Vervaardigt al dan niet geraffineerde voedingsoliën, alcohol, distillaten, grappa en meel voor zoötechnische toepassingen en tartraten; brandbare borden. Marktleider in Europa op het gebied van de productie van druivenpitolie.

 3. PRIMOFOOD GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PRIMOFOOD GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hondenvoer, Kattenvoer, zootechnisch voeder, dierenvoer, integrators voor honden, Hondenvoer, en Kattenvoer. Het is gevestigd in Rottenburg, Duitsland.

 4. GROW THE WORLD

  Tsjechische Rep.

  Verified by europages badge

  GTW is een groep familiebedrijven opgericht in 2018 om biologische Oekraïense landbouwers te ondersteunen bij het promoten en de directe verkoop aan de consumenten van hun gewassen. Naargelang van tijd zijn de vraag en de leveringen aanzienlijk gestegen waardoor GTW zijn betrokkenheid bij projecten die de biologische en GMO vrije sectoren promoten en steunen uitgebreid heeft. Dit omvat activiteiten zoals het vervaardigen van producten, het financieren van landbouwers en meer. Wij richten ons op de volgende categorieën: •Dierenvoeder• Zonnebloem & Soja•Zaden•Oliezaden •Peulen Onze diverse productreeksen omvatten biologische spelt, graansoorten voor dierenvoeder, biologische bonen, sojabonen, mosterdzaad, sojakoeken, maïs, vlaszaad, groene erwten, gele bonen mungbonen, soja-olie en tal van overige artikelen die u kunt bekijken op onze website. Door met ons samen te werken krijgt u toegang tot een brede selectie biologische en GMO vrije gewassen uit de hele wereld. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 5. KRUK LLC

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  KRUK LLC is een gediversifieerd landbouwbedrijf hoofdzakelijk gespecialiseerd in de productie van mengvoer: het verwerken van sojaproducten zoals olie, meel en vette geëxtrudeerde soja. Soja, een calorierijk product met een hoog gehalte aan eiwitten, het is een universeel type voer voor allerlei dieren, vogels en vissen. Het verhoogt op aanzienlijke wijze de economische efficiëntie van fokkerijen. In 2018werd de slakkenkwekerij 'FERMA EKO' opgericht en gebaseerd op KRUK LLC. Het is gespecialiseerd in het kweken van eetbare slakken. Daarnaast hebben we een afdeling voor de productie van brandstof briketten met verkoop aan klanten in zowel Oekraïne als over de grens. Tijdens het 30-jarig bestaan heeft KRUK LLC op constante wijze zijn status al een betrouwbare fabrikant en partner bevestigd. Het hoogwaardige werkniveau wordt bevestigd door het ISO 22000 kwaliteitsmanagementssysteem en talloze awards waaronder:

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VITALAC

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  VITALAC is gespecialiseerd in de vervaardiging van producten voor de gezondheid en de voeding van dieren.VITALAC biedt kwaliteitsproducten aan fokkers, distributeurs en fabrikanten. Het bedrijf adviseert en ondersteunt zijn klanten met een reeks producten en voedingsmiddelen die aan al hun behoeften voldoen. Wij produceren premixen, concentraten en mineralen, voedingsspecialiteiten, volledige voeders en vaste en vloeibare additieven voor runderen, varkens en pluimvee.

 2. MAMYLAC

  België

  Verified by europages badge

  Mamylac is een familiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het fokken van kalveren van de geboorte tot het spenen.Wij zijn een gespecialiseerde fabrikant die binnen zijn eigen productiefaciliteiten bijna alle specialiteiten produceert die op onze website worden gepresenteerd.

 3. IN-TIME TRANSPORTGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf IN-TIME TRANSPORTGESELLSCHAFT MBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is gevestigd in Buchholz I.d.n., Duitsland.

 4. VITALTRADE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VITALTRADE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is gevestigd in Bad Ditzenbach, Duitsland.

 5. NUTRIFISH

  Tunesië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NUTRIFISH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aquacultuur en visteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voeder voor industriële visteelt, Voeder voor dierfokkerijen, Voeder voor industriële visteelt, Voeder voor dierfokkerijen, en aquacultuur van zalmen. Het is gevestigd in Monastir, Tunesië.

 1. LIBERAGRI SRLS

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LIBERAGRI SRLS, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Huisdierenvoer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voeder voor dierfokkerijen, tuinartikelen, tuinmachines, Voeder voor dierfokkerijen, en diervoeding. Het is gevestigd in Monterosi, Italië.

 2. INROPHARM VET. PHARM. PRODUKTE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf INROPHARM VET. PHARM. PRODUKTE GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is gevestigd in Fürstenzell, Duitsland.

 1. PLANTAMURA CARLO SRL

  Italië

  Al jarenlang vervaardigen wij zoötechnisch kwaliteitsvoedsel, waardoor we ons nog meer hebben kunnen investeren in technologie, onderzoek en het verfijnen van onze productie. Vandaag de dag, is onze diervoederfabriek in staat te voldoen aan de eisen van verschillende soorten fokkerijen: of deze nu kleinschalig of industrieel zijn. We hebben daarom aan de traditionele producties, de nieuwe voedingslijn MANGIASANO toegevoegd, met nieuwe verpakkingen, waarmee we een technische en besparende oplossing voor onze klanten hebben gevonden.

 2. QINGDAO HONGBO IMPORT AND EXPORT COMPANY LIMITED

  China

  Qingdao Hongbo Import & Export Co., Ltd is een door de staat goedgekeurd bedrijf wiens activiteit voornamelijk bestaat uit voedingsmateriaal (gedroogde bataatproducten), geïmporteerde DDGS, producten voor huisdieren (kragen voor huisdieren, enz.). We produceren voedingsingrediënten en dit vormt onze traditionele handelsactiviteit. Als leidend producent van balletjes van bataat voor de diervoeding- en voedingsmiddelenindustrie. Via een hoogwaardige kwaliteitscontrole met HACCP, GMA-SAFE, FDA alsook GMP-certificatie, hebben wij wereldwijd langdurige contracten weten te behouden.

 3. SD-BEKS, LLC

  Rusland

  SD-Becks produceert diervoeder voor vee en pluimvee, biologisch actieve voedingssupplementen, geperst alles-in-een veevoeder en mengvoederadditieven voor pluimvee en alle andere boerderijdierrassen. Het productassortiment van de onderneming omvat onder meer voeder voor dubbeldoel kippenkwekerijen, vleeskuikens en kwartels; voeder voor eenden en andere watervogels; voederadditieven voor paarden. Door extrusie is het mogelijk de celwanden te vernietigen, de chemische bindingen te verbreken en de fysieke en moleculaire structuur van grondstoffen te wijzigen om diervoeder te maken dat nuttiger is, beter voedt en gemakkelijker te verteren is. Alle producten van de onderneming zijn zonder groeistimulerende middelen en antibiotica. De veevoeders van SD-Becks zijn gebaseerd op de wetenschap dankzij een nauwe samenwerking van de onderneming met de Kuzbass State Agricultural Academy (Academie van Landbouw) aan wetenschappelijke ontwikkelingen en aan de invoering van geavanceerde technologieën in de veevoederindustrie. SD-Becks maakt gebruik van specifiek aangepaste software om nauwkeurig geformuleerde diervoeders samen te stellen.

 4. CLAESEN GRANEN

  België

  Granen Claesen NV is als familie bedrijf: -een producent van graanmengelingen en hobbyvoeders -een groothandel in hobby-& veevoeders en meststoffen & bodemverbeteraars Onze TROEVEN zijn: -Kwaliteitsvoeders tegen gunstige prijzen -Flexibele productievoorwaarden : mixen aangepast aan de vraag van de klant -Private labeling: etiketteren en verpakken volgens de wensen van de klant -Flexibele leveringsvoorwaarden : snelle levering en combinatiemogelijkheden van verschillende producten -Diverse verpakkingsmogelijkheden : bulk, bigbag, zakgoed in 10, 20, 25, 40 of 50 kg, ...

 5. MAALDERIJ ROOSENS

  België

  Welkom bij Maalderij Roosens N.V., de gevestigde waarde in de veevoedersector. Reeds geruime tijd worden er op de huidige vestigingsplaats te Schoten veevoeders gefabriceerd. Sinds enkele jaren beschikt de firma over een GMP-HACCP gecertificeerd kwaliteitssysteem. Dit kwaliteitsysteem samen met de volledig geautaumatiseerde productie staat garant voor het verkrijgen van kwaliteitsproducten. Onze troeven: - productie van veilige voeders - werken op maat: fabricatie van uw formules - persen van harde korrels d.m.v. dubbel persen (2, 3mm, 3mm, 5mm, 6mm, 8mm) - fabricatie van vitaminen en mineralenkorrels - fabricatie van allerhande mengelingen - fabricatie van mengvoeders zonder Genetisch Gemodificeerde Organismen (GGO)

 6. INVE BELGIE

  België

  INVE BELGIË NV, gevestigd in Baasrode, was een van de eerste dochterondernemingen van de INVE groep, opgericht in het midden van de jaren tachtig. Sinds februari 2009 staat INVE België via een management buy-out echter op eigen benen. INVE BELGIË richt zich tot de Belgische en Nederlandse veevoedersector. INVE BELGIË biedt onder meer biggen(pre-)starters, concentraten, premixen, additieven en een aantal nutritionele ingrediënten aan. Al deze producten kenmerken zich als nutritioneel hoogwaardige specialiteiten aangepast aan de specifieke noden van de klant. INVE BELGIË beperkt zich echter niet enkel tot het leveren van deze producten maar biedt de klant ook een verregaande service aan : van nutritioneel advies, veterinaire ondersteuning, analyses van grondstoffen en voeders tot advies inzake milieuregelgeving. INVE BELGIË NV beschikt dan ook over een enthousiast team van ingenieurs en dierenartsen die over zeer veel kennis en ervaring beschikken.

 7. IMPEXTRACO

  België

  Productie en distributie van hoogwaardige ingrediënten voor de veevoederindustrie die wereldwijd worden geëxporteerd. Impextraco, fabrikant en leverancier van micro-ingrediënten voor de voedselindustrie, heeft gekozen voor het ERP-systeem Infor M3. Het ERP-pakket helpt kosten te besparen, efficiëntie te verhogen en ondersteunt internationale groeiplannen van Belgische fabrikant. Met circa 120 medewerkers wereldwijd is Impextraco een expert in het optimaliseren van voedingsingrediënten en vervult het samen met premixers, veevoederfabrieken en boeren een belangrijke rol in de productie van hoogwaardige levensmiddelen van dierlijke oorsprong.

 8. THEEUWSE MOONEN

  België

  Familiebedrijf Theeuwes Moonen levert topkwaliteit mengvoeders voor varkens, rundvee, geiten en pluimvee THEEUWES MOONEN AL MEER DAN 100 JAAR 'DEGELIJK EN VERTROUWD' Theeuwes Moonen is een no-nonsense bedrijf waar altijd dynamisch, creatief en innovatief wordt gehandeld en alle ontwikkelingen in de markt op de voet worden gevolgd. Theeuwes Moonen heeft degelijkheid hoog in het vaandel staan en is leverancier van topkwaliteit mengvoeders. Op de grens van België worden in eigen moderne fabriek voeders vervaardigd voor varkens, rundvee, geiten en pluimvee. Een aantal kernwaarden die Theeuwes Moonen hanteert zijn bepalend voor producten van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. De korte lijnen waardoor ze bij Theeuwes efficiënt kunnen werken, maken de betrokkenheid bij de hedendaagse ondernemer groot. Hiermee is Theeuwes instaat altijd een passende bijdrage aan de bedrijfsvoedering te geven. Efficiënt werken met als gevolg een scherpe voederprijs. Een belangrijke bijdrage hieraan wordt geleverd door de heldere en duidelijke organisatiestructuur binnen Theeuwes Moonen. Verder wordt een door 'Theeuwes' ingenieus doorontwikkeld logistiek systeem, wat uitblinkt in efficiëntie, ingezet. Door dit te koppelen aan de juiste strategie en timing komt dit ten goede aan de algehele inkoop. Bij Theeuwes Moonen is men trots op deze traditie die is gelegd door vorige generaties en wordt zorgvuldig gekoesterd en voortgezet door de huidige generatie van de familie Theeuwes.

 1. EDAGUM SM RUS LLC

  Rusland

  Edagum SM Rus LLC is een fabrikant van biologische meststoffen onder het EDAGUM® merk, waarvan de topkwaliteit en de efficiëntie bevestigd zijn door onderzoek van meer dan 30 Russische en internationale onderzoeksinstituten. EDAGUM®SM mest is een natuurlijke groeistimulator voor planten en een bodemverrijker gemaakt van milieuvriendelijke plantaardige materialen. het is een mix van humus (40-50 g / l) en een biomeststof (15 types bacteriën), wat garant staat voor hoogwaardige efficiëntie: tot 50% meer oogst, tot 40% besparingen op minerale meststoffen en pesticiden. Het EDAGUM®SM voedingsadditief is gemaakt van een mix van diverse types natuurlijke grondstoffen en wordt gebruikt om het rendement te verbeteren en ziektes te verminderen bij vee, pluimvee en aquacultuur. Verbetert de kwaliteit en de milieuvriendelijkheid van de producten. Een uitmuntend alternatief voor antibiotica.

 2. KM PRODUCTS BV

  België

  KM PRODUCTS BV. KM Products BV is een bedrijf dat diverse waardevolle grondstoffen en toevoegingsmiddelen in eigen huis produceert. Dat aan alle eisen en conformiteiten voldoet op vlak van extra groei, slachtrendement en vleeskwaliteit op vleesvee en vleesvarkens. KM Products BV produceert en verdeelt onder toelatingsnummer FAVV (T8.3) BE104.124 en FCA-MP/MH 04/849 . KM BOOSTER is een aanvullend diervoeder dat wordt ingemengd in het veevoeder voor het afmesten van zowel vrouwelijk als mannelijk vee. Dit gedurende de laatste 2 à 3 maanden voor het slachten. KM Booster bevat diverse aminozuren, etherische oliën, aromatische stoffen, levende gisten vervolledigd met natrium bicarbonaat, voornamelijk in het pens-systeem en de dunne darm actief en efficiënt. Hittestress-bestendig. Geen wachttijden voor het slachten. Resultaat : meer spiermassa en hoger slachtpercentage betere vleeskwaliteit Verpakking : 25 Kg. Dosering : 100 gram / dier / dag – Kwaliteit : Wij volgen de normen van de Feed Chain Alliance. KM MAXI-PORC is een concentraat van diverse aminozuren, etherische oliën, aromatische stoffen en levende gisten dat de opname van het voeder in de dunne darm bevordert. KM Maxi-Porc is een aanvullend diervoeder dat wordt gemengd in het voeder. Voor varkens vanaf 40 Kg tot het einde van de afmestperiode. Geen wachttijden voor het slachten. Verpakking : 25 Kg. Dosering : 50 Kg KM Maxi-Porc / 10 ton voeder

 3. MERCELIS LANDBOUWPRODUKTEN NV

  België

  Mercelis Landbouwprodukten is een fouragehandel, wij kopen en verkopen ruwvoeders en strooisels en verzorgen meestal zelf het vervoer ervan : RuwvoedersDroge voedershooi, haverstro, luzerne, ...Natte voederspulp, draf, voederaardappelen, ...StrooiselsStro, vlas, houtkrullen, zaagsel, koolzaadstro, gehakseld stro, ...TransportU kunt ook bij ons terecht voor nationaal en internationaal transport. Afhalen kunt in onze loods op onderstaand adres, openingsuren kan u helemaal bovenaan vinden.Mercelis Landbouwprodukten NVKoningsstraat 242381 WeeldeBelgiët: +32(0)14/655300f: +32(0)14/655282

 4. SCHIPPERS

  België

  Het familiebedrijf Schippers is een innovatieve internationale verkooporganisatie met Passion for Farming voor een verantwoorde intensieve veehouderij. Schippers levert een totaalpakket aan middelen en diensten om het agrarisch bedrijf goed te kunnen managen. Dit totaalpakket in combinatie met de gespecialiseerde productdivisies is Schippers een betrouwbare partner met toegevoegde waarde waar de agrarische ondernemer altijd op terug kan vallen. Op deze manier wil Schippers samen met de ondernemer zijn bedrijfsrendement optimaliseren. De proactieve en servicegerichte instelling tegenover veehouders is nog steeds de grote kracht van de gehele Schippers Groep.

 5. HORTA TERNAT LAND EN TUINCENTRUM VAN ROSSEM

  België

  Horta is een groepering van onafhankelijke winkels met een productgamma dat opgebouwd is rond tuin en dier. Naast deze beide belangrijkste groepen ziet men ook de afdeling decoratie o.a. Kerst en bloemschikken een belangrijke plaats innemen. Door samenwerking streven wij naar een optimalisatie op verschillende vlakken. Eén van de belangrijkste punten hierbij is de uitwisseling van onze jarenlange ervaring. Ons advies is dan ook de beste oplossing voor Uw probleem. Onze service moet en zal voor U steeds een aangename verrassing zijn en blijven.Het doel van een Horta lid moet er in bestaan de consumenten een zo hoog mogelijk tevredenheidsgevoel mee te geven na een bezoek of een contact met onze winkel.

 6. BIVIT

  België

  BIVIT is producent van voormengsels en specialiteiten voor de dierenvoeding en onderscheidt zich door een onafhankelijke, creatieve en gedurfde manier van denken. BIVIT werkt klantgerichte voorstellen uit, geeft nutritioneel advies en zoekt naar de beste oplossingen voor uw problemen, zowel technisch, wetenschappelijk als commercieel. BIVIT biedt de moderne varkenshouder en veevoederfabrikant een totaalpakket aan voor de optimalisatie van hun voederprogramma, maar ook voor paarden, rundvee, pluimvee en huisdieren.

 7. LUC PAUWELS

  België

  Luc Pauwels NV is een sterk groeiend distributiebedrijf, gespecialiseerd in de toelevering van gewasbeschermingsmiddelen, zaden, veevoeders en meststoffen naar de professionele sector (land- en tuinbouwers, tuinaanleggers, boomkwekers, loonwerkers, openbare besturen, ...). Bij ons kunt U ook terecht voor graanontvangst, contractteelten, ... Ons werkgebied is voornamelijk Oost-Vlaanderen, Zeeuws-Vlaanderen en het noorden van West-Vlaanderen. Een volledig assortiment, een snelle service, scherpe prijzen en een degelijke begeleiding in uw bedrijfsvoering zijn onze troeven. Maak kennis met ons zeer ruim productaanbod op de producten-pagina. Onze vertegenwoordigers combineren een jarenlange ervaring met een doorgedreven en continue opleiding. Elk jaar opnieuw besteden zij heel wat aandacht aan proefveldbezoeken en voorlichtingsvergaderingen. Dit is uw garantie voor een hoogwaardig technisch advies en een juiste productkeuze. Contacteer hen vrijblijvend voor het juiste advies, meer info, ...

 8. VOEDERS OSTYN

  België

  Ostyn Voeders, uw partner voor een zorgenloze varkenshouderij ! Uw bedrijfstak, de varkenshouderij, evolueert razendsnel. Wil u niet hopeloos achterop geraken, dan moet u deze ontwikkelingen volgen. Welnu, Ostyn Voeders helpt u daarbij. Sinds 1983 doen wij er alles aan om de rendabiliteit van de zelfstandige varkenshouder te optimaliseren. Daarvan getuigen onze troeven. De productie van kwalitatief voeder vormt de basis van de samenwerking met onze klanten. Daarboven bieden wij onze klanten alle informatie die zij nodig hebben. Zo verzamelen wij op deze website alles wat waardevol is voor u als varkenshouder en berichten we over de recentste ontwikkelingen in uw vakgebied.

 9. AGROPIENSO

  Spanje

  Agropienso heeft zich continu ontwikkeld in zowel infrastructuren als in R&D investeringen voor de productie van samengesteld veevoeder. Vandaag de dag positioneert Agropienso zich als de grootste producent van samengesteld veevoeder van Aragon en is één van de grootste in Spanje. Het distribueert zijn producten hoofdzakelijk in Aragon en Catalonië, maar exporteert eveneens. Adviezen van voedingsdeskundigen en dierenartsen.

 10. BAOLIKANG BIOLOGICALFEED CO., LTD.

  China

  Baolikang produceert volledig eiwithoudend dier- en huisdiervoeder als hoofdactiviteit, heeft meer dan 120 medewerkers en een centraal R&D team va, 18 personen, 2 wetenschappelijke en technologische landbouwondernemingen. Onze producten zijn onder meer MAÏSGLUTENMEEL, MAÏSZETMEEL, MAÏSGLUTEN MEEL, MAÏSZETMEEL VOEDER, OLIEPOEDER, LYSINE, CHOLINECHLORIDE, SILICA, IMO, FOS, GOS, ERYTRITOL, MALTODEXTRINE, GLUCOSE.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Voeder voor dierfokkerijen - Import export

Aantal resultaten

7.207 Bedrijven