• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • voeding - machines en uitrustingen

Resultaten voor

Voeding - machines en uitrustingen - Import export

 1. FEMIA INDUSTRIE

  Frankrijk

  FEMIA ontwerpt en bouwt machines en apparatuur voor de bereiding en continue thermische verwerking van groenten, suikermaïs en fruit. FEMIA levert al bijna 60 jaar aan de conserven-, diepvries- en AGF-industrie op elk continent. Van productontvangst in de fabriek tot overbrenging tot verpakking of invrieslijn, wij hebben een antwoord op al uw wensen, met een breed scala aan capaciteiten tot 20 ton per uur: Ontvangst en lijnvoeding, schoonmaken, wassen, sorteren, graderen, ontstalken, trimmen, snijden, transporteren en overbrengen. Continue thermische verwerking: blancheren, koelen, rehydrateren, uitdrogen, drogen.We innoveren en verbeteren voortdurend ons machinepark om aan uw eisen te voldoen: Het rendement van uw lijnen verhogen, de kwaliteit van uw producten behouden, het water- en energieverbruik verminderen, de onderhoudskosten vereenvoudigen en verlagen en de levensduur van uw machines verlengen.

 2. EACTECH®

  Portugal

  EACTECH is uw technologische partner voor de textiel-, voedings-, en farmaceutische & cosmetische industrie. We ontwerpen geïntegreerde en bedrijfsklare oplossingen, in lijn met de behoeften van de huidige en toekomstige uitdagingen. De onderneming (voorheen bekend als Esteves Alves & Carvalho) werd opgericht in 2000 in Barcelos, de Portugese hub voor hoogwaardig textiel. Sindsdien heeft het zich toegelegd op import, export, constructie op maat, en levering van apparatuur voor de textiel-, voedingsmiddelen-, en farmaceutische & cosmetische industrie. Sinds 2019 heeft het tevens een vestiging in Spanje. Wij verwerken en innoveren sinds 22 jaar het machinepark van de nationale industrie en in minstens 5 landen buiten de grenzen. Wij helpen bedrijven en managers om een optimale productiviteit te bereiken. In het kader van onze gestage groei, hebben wij nieuwe panden, een nieuwe website en een nieuw logistiekcentrum opgezet dat reeds voltooid en gevuld is met een grotere voorraad om onze partners sneller van dienst te zijn. Met een uitgebreide lijst referenties op de nationale en internationale markt is EACTECH met trots een van de meest gerespecteerde bedrijven van vandaag op het gebied van de levering van industriële uitrusting in zijn segmenten in Portugal en Spanje. Vind baanbrekende technologische oplossingen voor de textiel-, voedingsmiddelen-, farmaceutische & cosmetische sector, en meer recent de topapparatuur op het gebied van LED-reclame. Authenticiteit Uitmuntendheid. Creativiteit. Technologie. HIGHTECH GERICHT OP DE TOEKOMST

 3. YMCUP

  Turkije

 4. SHINYOUNG MECHANICS CO.,LTD

  Zuid Korea

  Bakkerij en zoetwarenindustrie gebruik "Rice Cake Machine" De SYP Rice-cakemachine kan worden geclassificeerd als een Bakkerijmachine of een Confectionery Machine. Wij zijn de vervaardiging van Rice Cake Popping Machine. Met deze natuurlijk graangewasmachine worden alleen korrelchips of taarten gebruikt met 100% natuurlijke korrel, bijvoorbeeld rijst, bruine rijst, maïs, gerst, enz. Met een rijstcake-machine kunnen Aardappelchips, Sojabonenchips, enz. Worden gemaakt met aardappelpallet of soja. Bonen pallet. Aangezien 100% graanhapje uitstekend is in voedingswaarde en een goede reputatie van de consument krijgt, is het makkelijk te commercialiseren. Onze SYP-serie heeft compact design en een super gemak voor gebruik. Het is ook makkelijk om de tijd, de dikte en de vorm te controleren en wordt daarom uitgebreid gebruikt van de winkels naar de fabrieken. Het wordt ook genoemd als rijsttappers, poppentaartmachine, rijstpopmachine, maïscakeautomaat, puffermachine, gepofte taartmachine, Koreaanse rijstcake machine, popmachine, enz.

  Alle producten voor "voeding - machines en uitrustingen"

 5. FORMEX MAQUINARIA

  Spanje

  Wij ontwerpen machines voor de semi-industriële banketbakkerij en apparatuur voor de voedingsindustrie. Wij bieden oplossingen voor het doseren van elk deeg en voor de bereiding van zuivelproducten, desserts en kant-en-klaarmaaltijden. Wij zijn specialist in het vervaardigen van modulaire werkstations voor het maken van banketproducten. Door uw product en de gewenste productie te bestuderen, kunnen we een werklijn creëren die past bij uw behoeften.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PROXES FRANCE

  Frankrijk

 2. SHOPPING BASKET

  Spanje

 3. JING HENG SING TECHNOLOGY CO., LTD.

  Taiwan R.O.C.

 4. VIMESCO GMBH

  Duitsland

 5. FABRICACIÓN DE ENVASADORAS PANIMEC

  Spanje

  Wij zijn gespecialiseerd in de halfautomatische verpakkingsmachinerie, verticale verpakkingen, economische verpakkingen, verpakkingsmachine van poeder, enz. Onze prijzen zijn erg gunstig, wij geven de voorkeur aan hoge kwaliteit van het product, en we hebben zo de hulp van materialen en onderdelen die voortkomen uit zeer populaire merken.Onze producten: verpakkingsmachine van het model BASICA, ECO model, lasmachine model SEAL, machines voor bakkerijen, machines die op verzoek worden geproduceerd.

 1. BALABAN 54 MAKINA DIS.TIC.LTD.STI

  Turkije

  Het gebouw van Balaban54, dat vooraf ging aan de vestiging en de productie van melk-, voedsel- en melkproducten, toevoer en kant-en-klare melkverwerkingsfabriek, werd lang geleden gebouwd. Vanwege zijn ervaring, levert Turkije het beste in de 5 continenten. Dankzij een groot productgamma heeft Balaban54 met zijn expertise, kwaliteitsservice en eerlijke handelsvoering de beste oplossingen voor de behoeften van de klant gevonden. Ook ten aanzien van onze productie die perfect aansluit op deze vereisten; CIP-machines, kaasbereidingsmachines, gietmachines, melkopslagtanks, koelingtanks voor melk, halloumi kaasbewerkingslijnen, vulmachines voor yoghurt, ayrant vulmachines, vulmachines, homogenisatoren, melkpasteuriseermachines, kant-en-klare melkproductielijnen, melkstroommeters, roombewerkingskarren, draaiende vul- en sealmachines, kwarkhangers, filtertanks voor kwark, pasteuriseringsunits, droogkookmachines, room rijpingstanks, melkoverbrengingspompen. http: //www.balaban54.com/products, 3.html

 2. AVS GLOBAL SUPPLY

  Turkije

  We bring strategic value to your business by efficiently providing food products & services with high quality and ethical standards using our local and global partnerships and network. Our Services: Distribution Procurement & Purchasing Private Label Production Business Consultancy Consolidation Documentation & Certification We constantly keep a line of more than 500 food items in stock, ready to be shipped and distributed to our clients all over the world. To complement our local products and expertise, our network of more than 1000 international suppliers, gives us a leading position to trade at the lowest market rates, high volume commodities and products such as chicken, beef, lamb, dairy items, canned fruits & vegetables.

 1. TALLERES FELIPE SOLANO

  Spanje

  Wij zijn gespecialiseerd in de aankoop- verkoop van machines voor de voedingsmiddelenindustrie.Wij werken met oorspronkelijke reserveonderdelen of op maat en bieden een doeltreffende technische service.Dankzij onze brede ervaring in de sector van de aankoop-verkoop van machines, ontwerpen en vervaardigen wij reserveonderdelen op maat voor alle behoeften van onze klanten.

 2. JBT FOODTECH

  België

  We are your single source for profitable processing solutions. JBT is a leading provider of integrated food processing solutions. From single machines to complete processing lines, we enhance value and capture quality, nutrition and taste in food products. With a local presence on six continents, JBT can quickly provide our customers and partners in the food processing industry with the knowhow, service, and support needed to succeed in today’s competitive marketplace.

 3. PROFIGAST EK

  Duitsland

  Welkom bij ProfiGast eK! Hartelijk dank voor uw belangstelling in onze producten. Wij zullen uw vragen met plezier beantwoorden. Neem contact met ons op! Producten: Slagroomapparatuur, koolzuurpatronen, gaspatronen voor de vervaardiging van slagroom, metalen capsules gevuld met N2O.

 4. J. LALLEMAND

  België

  J.Lallemand voedingsmachines. Van bewaren over bereiden tot de schoonmaak achteraf stellen wij een selectie apparaten voor die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen.

 5. FTPENGINEERING S.R.O

  Slowakije

 6. GENBOY MAKINA GIDA TEM. HIZ. TAŞ. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Turkije

 7. EFOR NUTS ROASTING MACHINES

  Turkije

 8. ELECTRON INDUSTRIAL MACHINES

  Italië

 1. MAURER GÉP KFT.

  Hongarije

 2. OOO BESTEK-INZHINIRING

  Rusland

 3. KEYMAC PACKAGING SYSTEMS

  Verenigd Koninkrijk

 4. AENSA

  Spanje

 5. TRED TECHNOLOGY SRL

  Italië

 6. INDUSTRIAL WASHING MACHINES LTD

  Verenigd Koninkrijk

 7. PROJE TASARIM EVI

  Turkije

 8. QUADROPAK PACKAGING SYSTEMS

  Turkije

 9. ELC CONSTRUCTION ÉLECTRONIQUE

  Frankrijk

 10. SAMPLUS MAKINE VE DIŞ TICARET LTD STI

  Turkije

Filters

Resultaten voor

Voeding - machines en uitrustingen - Import export

Aantal resultaten

7.729 bedrijven