• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • voedingsgelatine

Resultaten voor

Voedingsgelatine - Import export

 1. UD CHEMIE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  UD CHEMIE GmbH werd in 1984 opgerichtdoor Uwe L.F. Dubberke opgericht Het familiebedrijf, met het hoofdkantoor in Wörrstadt in Rijnland-Hessen, breidde zich uit van een contractpartner tot internationale fabrikanten van hoogwaardige grondstoffen met een verfijningsfabrikant voor functionele, nauwkeurig afgestelde en specificatieconforme vloeibare en droge mengsels voor de farmaceutische industrie, bouwmaterialen, voedsel en drankenindustrie. De directie is vanaf het begin voornamelijk actief geweest in de operationele zaken.De bedrijvengroep, bestaande uit het hoofdkantoor UD CHEMIE GmbH, de 100% dochteronderneming LECKER’S Bio Manufaktur GmbH en de partnerbedrijven UD CHEMIE Moskou en UD CHEMIE Tallinn, genereert ongeveer € 60.000.000 aan omzet per jaar met in totaal 85 medewerkers.

 2. SHOOTING SWEETS

  België

  Verified by europages badge

  Welkom bij Shooting Sweets, de plek waar we innoveren door op ambachtelijke wijze alcohol in gelatinesnoepjes te infuseren voor uw genot! Onze creaties, met een basis van grenadine (aanpassing van smaken op verzoek) en een alcoholpercentage van 7, 3%. Onze snoepjes, verre van sterk in alcohol, beloven een rijke en memorabele smaakervaring. Perfect als cocktail- of dessertdecoraties, bedankjes of gewoon voor de lol, onze snoepjes zijn ideaal voor horeca en evenementen. Ontdek onze wereld van lekkernijen: beren voor degenen die nostalgisch zijn naar de vormen uit hun kindertijd, glibberige wormen voor avonturiers en harten voor romantici. Elk van deze creaties is op verzoek aanpasbaar aan uw smaakvoorkeuren, met volledige personalisatie. Aarzel niet om onze innovatieve lekkernijen te verkennen. We bieden levering aan in heel Europa, met een extra verzendkosten, zodat onze zoetigheden verder kunnen reizen dan Brussel. Voor de nieuwsgierigen die zich willen onderdompelen in onze wereld van smaken, bieden we op aanvraag een gratis proeverij aan, exclusief voor inwoners in de buurt van Brussel of degenen die ons productieoord willen bezoeken. Laat Shooting Sweets, met zijn ambachtelijke benadering, uw smakelijke momenten verrijken met innovatie, plezier en een explosie van unieke smaken.

 3. PB GELATINS

  België

  Gelatineproducent.

 4. GEREDE JELATIN SAN TIC A.Ş.

  Turkije

  Het bedrijf GEREDE JELATIN SAN TIC A.Ş., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voedingsgelatine. Het is tevens aanwezig in de sectoren gelatines voor voeding, en gelatines voor farmaceutisch gebruik. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. KOS. PPHU

  Polen

  Het bedrijf KOS. PPHU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dieet- en biologische voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voedingsgelatine, Biologische voeding, Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Delicatessen, Voedingsgelatine, Biologische voeding, Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, en Delicatessen. Het is gevestigd in DEBICA, Polen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ODO "LISICHANSKIY GELATIN FACTORY"

  Oekraïne

  Het bedrijf ODO "LISICHANSKIY GELATIN FACTORY", is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voedingsgelatine. Het is gevestigd in Lisichansk, Oekraïne.

 2. GELATINES WEISHARDT

  Frankrijk

  Het bedrijf GELATINES WEISHARDT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voedingsgelatine. Het is tevens aanwezig in de sectoren gelatines voor farmaceutisch gebruik, en pekelnat. Het is gevestigd in Graulhet, Frankrijk.

 3. ROUSSELOT

  België

  Het bedrijf ROUSSELOT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voedingsgelatine. Het is tevens aanwezig in de sectoren gelatines voor voeding, en gelatines. Het is gevestigd in Gent, België.

 4. YOGOLD FRANCHISING

  Italië

  Het bedrijf YOGOLD FRANCHISING, is een Dienstverlener, en actief in de sector Voedingsgelatine. Het is gevestigd in Campobasso, Italië.

 5. POLYNT UK LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf POLYNT UK LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voedingsgelatine. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische katalysatoren, en Chemische katalysatoren. Het is gevestigd in Leek, Verenigd Koninkrijk.

 1. FORTIS TECHNOLOGIES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf FORTIS TECHNOLOGIES LTD, en actief in de sector Voedingsgelatine. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische katalysatoren, en Chemische katalysatoren. Het is gevestigd in Neston, Verenigd Koninkrijk.

 2. GPC CLEAR SOLUTIONS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GPC CLEAR SOLUTIONS LTD, en actief in de sector Voedingsgelatine. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische katalysatoren, en Chemische katalysatoren. Het is gevestigd in Chatham, Verenigd Koninkrijk.

 1. ROSE CORROSION SERVICES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ROSE CORROSION SERVICES LTD, en actief in de sector Voedingsgelatine. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische katalysatoren, en Chemische katalysatoren. Het is gevestigd in Newbury, Verenigd Koninkrijk.

 2. MELPASS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MELPASS LTD, en actief in de sector Voedingsgelatine. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische katalysatoren, en Chemische katalysatoren. Het is gevestigd in Burnley, Verenigd Koninkrijk.

 3. W J MACNAB & CO (SALES) LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf W J MACNAB & CO (SALES) LTD, en actief in de sector Voedingsgelatine. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische katalysatoren, en Chemische katalysatoren. Het is gevestigd in Lisburn, Verenigd Koninkrijk.

 4. EUROCHEM LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf EUROCHEM LTD, en actief in de sector Voedingsgelatine. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische katalysatoren, en Chemische katalysatoren. Het is gevestigd in Goole, Verenigd Koninkrijk.

 5. AMITY LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf AMITY LTD, en actief in de sector Voedingsgelatine. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische katalysatoren, en Chemische katalysatoren. Het is gevestigd in Barnsley, Verenigd Koninkrijk.

 6. LANCASHIRE CHEMICALS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf LANCASHIRE CHEMICALS, en actief in de sector Voedingsgelatine. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische katalysatoren, en Chemische katalysatoren. Het is gevestigd in Glossop, Verenigd Koninkrijk.

 7. GBZI UK & IRELAND

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GBZI UK & IRELAND, en actief in de sector Voedingsgelatine. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische katalysatoren, en Chemische katalysatoren. Het is gevestigd in Sheerness, Verenigd Koninkrijk.

 8. ARMACK CHEMICALS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ARMACK CHEMICALS LTD, en actief in de sector Voedingsgelatine. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische katalysatoren, en Chemische katalysatoren. Het is gevestigd in Stourbridge, Verenigd Koninkrijk.

 1. PHOSPHOR TECHNOLOGY LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PHOSPHOR TECHNOLOGY LTD, en actief in de sector Voedingsgelatine. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische katalysatoren, en Chemische katalysatoren. Het is gevestigd in Stevenage, Verenigd Koninkrijk.

 2. NUFARM (UK) LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf NUFARM (UK) LTD, en actief in de sector Voedingsgelatine. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische katalysatoren, en Chemische katalysatoren. Het is gevestigd in Bradford, Verenigd Koninkrijk.

 3. PEM PLANT & CHEMICALS INTERNATIONAL LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PEM PLANT & CHEMICALS INTERNATIONAL LTD, en actief in de sector Voedingsgelatine. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische katalysatoren, en Chemische katalysatoren. Het is gevestigd in Clacton-On-Sea, Verenigd Koninkrijk.

 4. SELDON RESEARCH LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SELDON RESEARCH LTD, en actief in de sector Voedingsgelatine. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische katalysatoren, en Chemische katalysatoren. Het is gevestigd in Buxton, Verenigd Koninkrijk.

 5. RETTENMAIER UK LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf RETTENMAIER UK LTD, en actief in de sector Voedingsgelatine. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische katalysatoren, en Chemische katalysatoren. Het is gevestigd in Reigate, Verenigd Koninkrijk.

 6. SPECTRUM CHEMICALS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SPECTRUM CHEMICALS LTD, en actief in de sector Voedingsgelatine. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische katalysatoren, en Chemische katalysatoren. Het is gevestigd in Wellingborough, Verenigd Koninkrijk.

 7. EAGLE TAPES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf EAGLE TAPES LTD, en actief in de sector Voedingsgelatine. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische katalysatoren, en Chemische katalysatoren. Het is gevestigd in Bedford, Verenigd Koninkrijk.

 8. THE COPENHAGEN CANDLE CO LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf THE COPENHAGEN CANDLE CO LTD, en actief in de sector Voedingsgelatine. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische katalysatoren, en Chemische katalysatoren. Het is gevestigd in Tonbridge, Verenigd Koninkrijk.

 9. CRODA INTERNATIONAL PLC

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CRODA INTERNATIONAL PLC, en actief in de sector Voedingsgelatine. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische katalysatoren, en Chemische katalysatoren. Het is gevestigd in Goole, Verenigd Koninkrijk.

 10. GEEJAY CHEMICALS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GEEJAY CHEMICALS LTD, en actief in de sector Voedingsgelatine. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische katalysatoren, en Chemische katalysatoren. Het is gevestigd in Sandy, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis