• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • voedingsgelatine

Resultaten voor

Voedingsgelatine - Import export

 1. UD CHEMIE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  UD CHEMIE GmbH werd in 1984 opgerichtdoor Uwe L.F. Dubberke opgericht Het familiebedrijf, met het hoofdkantoor in Wörrstadt in Rijnland-Hessen, breidde zich uit van een contractpartner tot internationale fabrikanten van hoogwaardige grondstoffen met een verfijningsfabrikant voor functionele, nauwkeurig afgestelde en specificatieconforme vloeibare en droge mengsels voor de farmaceutische industrie, bouwmaterialen, voedsel en drankenindustrie. De directie is vanaf het begin voornamelijk actief geweest in de operationele zaken.De bedrijvengroep, bestaande uit het hoofdkantoor UD CHEMIE GmbH, de 100% dochteronderneming LECKER’S Bio Manufaktur GmbH en de partnerbedrijven UD CHEMIE Moskou en UD CHEMIE Tallinn, genereert ongeveer € 60.000.000 aan omzet per jaar met in totaal 85 medewerkers.

 2. SHOOTING SWEETS

  België

  Verified by europages badge

  Welkom bij Shooting Sweets, de plek waar durf en delicatesse elkaar ontmoeten in een explosie van unieke smaken! We hebben innovatie naar een heel nieuw niveau getild door alcohol in onze gelatinesnoepjes te infuseren, voor jouw plezier. Stelt u zich alle mogelijkheden eens voor! U kunt ze gebruiken als garnering voor uw cocktails of ze zelfs geven als bedankjes, en nog veel meer.

 3. PB GELATINS

  België

  Gelatineproducent.

 4. GEREDE JELATIN SAN TIC A.Ş.

  Turkije

  Het bedrijf GEREDE JELATIN SAN TIC A.Ş., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voedingsgelatine. Het is tevens aanwezig in de sectoren gelatines voor voeding, en gelatines voor farmaceutisch gebruik. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. KOS. PPHU

  Polen

  Het bedrijf KOS. PPHU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dieet- en biologische voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voedingsgelatine, Biologische voeding, Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Delicatessen, Voedingsgelatine, Biologische voeding, Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, en Delicatessen. Het is gevestigd in DEBICA, Polen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GELATINES WEISHARDT

  Frankrijk

  Het bedrijf GELATINES WEISHARDT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voedingsgelatine. Het is tevens aanwezig in de sectoren gelatines voor farmaceutisch gebruik, en pekelnat. Het is gevestigd in Graulhet, Frankrijk.

 2. EVERSOURCE GELATIN

  China

  Het bedrijf EVERSOURCE GELATIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voedingsgelatine, en Voedingsgelatine. Het is gevestigd in Weihai, China.

 3. GELCO S.A.S

  Colombia

  Het bedrijf GELCO S.A.S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voedingsgelatine. Het is gevestigd in Barranquilla, Colombia.

 4. ODO "LISICHANSKIY GELATIN FACTORY"

  Oekraïne

  Het bedrijf ODO "LISICHANSKIY GELATIN FACTORY", is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voedingsgelatine. Het is gevestigd in Lisichansk, Oekraïne.

 5. ROUSSELOT (CHINA)

  China

  Het bedrijf ROUSSELOT (CHINA), en actief in de sector Voedingsgelatine. Het is tevens aanwezig in de sectoren gelatines voor voeding, en gelatines voor farmaceutisch gebruik. Het is gevestigd in Shanghai, China.

 1. ROUSSELOT

  België

  Het bedrijf ROUSSELOT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voedingsgelatine. Het is tevens aanwezig in de sectoren gelatines voor voeding, en gelatines. Het is gevestigd in Gent, België.

 2. POLYNT UK LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf POLYNT UK LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voedingsgelatine. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische katalysatoren, en Chemische katalysatoren. Het is gevestigd in Leek, Verenigd Koninkrijk.

 1. YOGOLD FRANCHISING

  Italië

  Het bedrijf YOGOLD FRANCHISING, is een Dienstverlener, en actief in de sector Voedingsgelatine. Het is gevestigd in Campobasso, Italië.

 2. HAODONG BIOLOGICAL TECHNOLOGY CO., LTD.

  Verenigde Staten

  Het bedrijf HAODONG BIOLOGICAL TECHNOLOGY CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voedingsgelatine. Het is tevens aanwezig in de sectoren gelatines voor voeding. Het is gevestigd in Hengshui, Verenigde Staten.

 3. MMSC

  Kameroen

  Het bedrijf MMSC, is een Dienstverlener, en actief in de sector Voedingsgelatine. Het is tevens aanwezig in de sectoren diervoeding. Het is gevestigd in Douala, Kameroen.

 4. NEWPORT GALVANIZERS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf NEWPORT GALVANIZERS LTD, en actief in de sector Voedingsgelatine. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische katalysatoren, en Chemische katalysatoren. Het is gevestigd in Newport, Verenigd Koninkrijk.

 5. SCHLOETTER CO LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SCHLOETTER CO LTD, en actief in de sector Voedingsgelatine. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische katalysatoren, en Chemische katalysatoren. Het is gevestigd in Pershore, Verenigd Koninkrijk.

 6. YIJIA TRADE CO.,LTD.

  China

  Het bedrijf YIJIA TRADE CO.,LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voedingsgelatine. Het is gevestigd in Luohe, China.

 7. JOHN HOGG SOLUTIONS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf JOHN HOGG SOLUTIONS LTD, en actief in de sector Voedingsgelatine. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische katalysatoren, en Chemische katalysatoren. Het is gevestigd in Manchester, Verenigd Koninkrijk.

 8. ROCARA LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ROCARA LTD, en actief in de sector Voedingsgelatine. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische katalysatoren, en Chemische katalysatoren. Het is gevestigd in Belfast, Verenigd Koninkrijk.

 1. AGROVISTA (UK) LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf AGROVISTA (UK) LTD, en actief in de sector Voedingsgelatine. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische katalysatoren, en Chemische katalysatoren. Het is gevestigd in Huntingdon, Verenigd Koninkrijk.

 2. BARDYKE CHEMICALS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BARDYKE CHEMICALS LTD, en actief in de sector Voedingsgelatine. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische katalysatoren, en Chemische katalysatoren. Het is gevestigd in Glasgow, Verenigd Koninkrijk.

 3. AEROSOL SOLUTIONS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf AEROSOL SOLUTIONS LTD, en actief in de sector Voedingsgelatine. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische katalysatoren, en Chemische katalysatoren. Het is gevestigd in Derby, Verenigd Koninkrijk.

 4. THE COPENHAGEN CANDLE CO LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf THE COPENHAGEN CANDLE CO LTD, en actief in de sector Voedingsgelatine. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische katalysatoren, en Chemische katalysatoren. Het is gevestigd in Tonbridge, Verenigd Koninkrijk.

 5. GAMRIE'S CANDLE WORLD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GAMRIE'S CANDLE WORLD, en actief in de sector Voedingsgelatine. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische katalysatoren, en Chemische katalysatoren. Het is gevestigd in Turriff, Verenigd Koninkrijk.

 6. SIGMA ALDRICH CO LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SIGMA ALDRICH CO LTD, en actief in de sector Voedingsgelatine. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische katalysatoren, en Chemische katalysatoren. Het is gevestigd in Gillingham, Verenigd Koninkrijk.

 7. CORROLESS OFFSHORE (UK) LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CORROLESS OFFSHORE (UK) LTD, en actief in de sector Voedingsgelatine. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische katalysatoren, en Chemische katalysatoren. Het is gevestigd in Aberdeen, Verenigd Koninkrijk.

 8. INTERTEK CAPCIS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf INTERTEK CAPCIS, en actief in de sector Voedingsgelatine. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische katalysatoren, en Chemische katalysatoren. Het is gevestigd in Manchester, Verenigd Koninkrijk.

 9. THOMPSON & CAPPER LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf THOMPSON & CAPPER LTD, en actief in de sector Voedingsgelatine. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische katalysatoren, en Chemische katalysatoren. Het is gevestigd in Runcorn, Verenigd Koninkrijk.

 10. S G I INDUSTRIES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf S G I INDUSTRIES LTD, en actief in de sector Voedingsgelatine. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische katalysatoren, en Chemische katalysatoren. Het is gevestigd in Billingshurst, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis