• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten

Resultaten voor

Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten - Import export

 1. SEVAROME

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  De firma Sévarome ontwerpt en vervaardigt zoete voedingsmiddelenaroma's (vanille, koffie, citroen, aardbeien, kruiden, vruchten, bloemen, specialiteiten), zoute smaak- en geurstoffen voor levensmiddelen (kookhulpjes), preparaten op basis van noten (pistache, hazelnoot, gearomatiseerde preparaten), andere ingrediënten (vanillestokjes, kleurstoffen voor voedingsmiddelen, stabilisatoren, textuuradditieven…). Voedingsaroma voor eerste kwaliteit levensmiddelen. Wij werken samen met grote chefkoks en brengen het best op de markt voor uw succes. Ons credo is hartstocht voor smaak en tevredenheid van de klant. SEVAROME: ontwerp en vervaardiging van Franse voedingsaroma's ijs, voedingsaromas sorbet, voedingsaroma's chocola, voedingsaroma's reformproducten, voedingsaroma's thee, voedingsaroma's koffie, voedingsaroma's kruidenthee, aroma's en natuurlijke aroma's, voedingskleurstoffen.

 2. SÉLECTARÔME

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  SELECTAROME is sinds meer dan 30 jaar gespecialiseerd in de productie van aroma's voor levensmiddelen. We bieden een breed assortiment natuurlijke aroma's, in vloeibare of poedervorm, voedingskleurstoffen, aroma's voor e-vloeistof evenals additieven en overige textuuradditieven. We bieden verdelers voor bakkers, banketbakkers, ijsbereiders, cateraars, restauranthouders of fabrikanten die ons door de jaren heen hun vertrouwen hebben geschonken. Daarnaast hebben wij ons assortiment en onze productiecapaciteit uitgebreid om aan de behoeften van onze klanten te voldoen en ons aan te passen aan de groei van onze activiteit in het buitenland. Dankzij onze ideale ligging in Grasse, genieten de kruiden en aromatische planten van het gunstige Provençaalse klimaat. We hechten een groot belang aan de controle van de productiestappen om te voldoen aan de voor ons vak geldende kwaliteitsnormen en -eisen. Ons team stelt zijn knowhow tot uw dienst om zo snel mogelijk aan uw aanvraag te voldoen.

 3. ROHA EUROPE SL

  Spanje

  Verified by europages badge

  ROHA werd opgericht in 1972 als fabrikant van synthetische kleurstoffen voor industriële toepassingen. De onderneming zorgt voor een doorbraak binnen de industrie voor voedingskleurmiddelen dankzij ongeëvenaarde kwaliteitsnormen. ROHA is een grote multinational die de volgende producten produceert: - natuurlijke ingrediënten voor voedingsmiddelen, - kleurstoffen voor voedingsmiddelen, - pigmenten voor farmaceutische producten en cosmetica, - gedroogde ingrediënten, - kleurstoffen voor levensmiddelen en industriële kleurstoffen. Het hoofdkantoor van ROHA is gevestigd in India maar ROHA is tegenwoordig aanwezig in 22 landen wereldwijd. ROHA is één van de marktleiders binnen de industrie van kleurstoffen voor levensmiddelen en ingrediënten, ten dienste van grote namen binnen de industrie van kleurstoffen voor FMCG, farmaceutische producten, etenswaren en dranken en industrieproducten. ROHA is uitgegroeid tot een marktleider op de markt van kleurstoffen en ingrediënten voor levensmiddelen en industriële kleurstoffen en pigmenten dankzij constant onderzoek naar natuurlijke alternatieven, technologie, intensief onderzoek, duurzame bevoorrading waarbij het altijd de laatste trends volgt voor het ontwikkelen van toekomstbestendige oplossingen voor zijn klanten.

 4. WILLY BENECKE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Hartelijk welkom bij Willy Benecke. Het bedrijf werd in 1954 opgericht door Willy Benecke. Het gaat om natuurlijke rubber- en harssoorten voor de levensmiddelenindustrie en voor diverse andere sectoren. Het bedrijf ligt centraal in de Hanzestad Hamburg en beschikt over een internationaal logistiek netwerk en meer dan 20 vertegenwoordigers in het buitenland. 7.000 m2 magazijnoppervlak, een eigen laboratorium, evenals productie en veredeling garanderen continue de hoogste kwaliteit. Het bedrijf werd in 1982 overgenomen door Dietmar Hauser en wordt vandaag de dag geleid door de derde generatie, Thorsten en Soeren Hauser. Dankzij jarenlange ervaring en het gebruik van de modernste technologieën garandeert het kwaliteit, continuïteit en betrouwbaarheid. Dit wordt nog eens onderstreept door de onafhankelijke certificering conform de internationaal erkende normen IFS en FSSC 22000.

 5. ÁRIK 21 - AGRO KFT

  Hongarije

  Verified by europages badge

  Welkom bij ÁRIK 21 - AGRO KFT, een private handelsonderneming die gevestigd is in Rotterdam (Nederland). Wij stellen alles in het werk om klanten wereldwijd ongeëvenaarde zakelijke oplossingen te bieden. We zijn gespecialiseerd in de levering van hoogwaardige merkproducten tegen gunstige groothandelsprijzen aan bedrijven van elke omvang. Daarnaast staat onze naadloze logistieke dienstverlening garant voor tijdige leveringen. Als toonaangevende handelsonderneming leveren we als groothandelaar en distributeur uitmuntend werk af met een uitgebreid productaanbod. Onze portfolio omvat dranken zoals frisdranken en energiedranken, bieren met en zonder alcohol, zuivelproducten, waaronder babymelk, en heerlijke producten zoals chocolade, zoetwaren en premiumthee en -koffie. Dankzij onze sterke partnerships met gerenommeerde producenten zoals Nestlé, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo en Ferrero kunnen we bedrijven wereldwijd uitstekend bedienen. Door onze inzet voor uitmuntendheid verkennen we boeiende nichemarkten en unieke merken. We hebben betrouwbare relaties opgebouwd met leveranciers, waardoor we binnen 48 uur kunnen leveren. De kernwaarden van ÁRIK 21 - AGRO KFT zijn vertrouwen en langdurige partnerships. Ons ervaren team combineert handelsgeest met een visionaire benadering. Dit staat garant voor efficiënte transacties. Wij streven naar samenwerkingen die verdergaan dan de order zelf en de nadruk leggen op wederzijdse groei.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. NATURAL HUB PALLANGYO

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NATURAL HUB PALLANGYO, is een Groothandelaar, en actief in de sector Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Peulgewassen, Specerijen, Peulgewassen, voor, Specerijen, en zaad. Het is gevestigd in Merksem Antwerpen, België.

 2. NCP DISTRIBUTION

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NCP DISTRIBUTION, is een Groothandelaar, en actief in de sector Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 3. D - INGREDIENTS S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf D - INGREDIENTS S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voedseltoevoegingen, chemische zuurvormende stof voor de voedingsindustrie, natuurlijke verdikkingsmiddelen voor de voedingsmiddelen- en conservenindustrie, Voedseltoevoegingen, natuurlijke aromastoffen voor de voedingsmiddelen- en conservenindustrie, chemische additieven voor de voedingsmiddelen- en conservenindustrie, chemische additieven voor de drankindustrie, toevoegingen, kleurmiddelen en pigmenten voor gebruik van voedingsmiddelen, en natuurlijke additieven voor de voedingsmiddelen- en conservenindustrie. Het is gevestigd in Bonate Sopra, Italië.

 4. SWEET INGREDIENTS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SWEET INGREDIENTS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten. Het is gevestigd in Uetersen, Duitsland.

 5. EDELWEISS GROUPE

  Frankrijk

  EDELWEISS GROUP is actief in de voedingsindustrie en biedt u zijn producten van Russische en Armeense oorsprong aan. Wij bieden ook een breed assortiment van andere producten, conserven (auberginekaviaar, knoflookchili, geroosterde groenten, ...), jam en gekonfijt fruit (noten, aardbeien, vijgen, witte kersen, ...), fruitcompotes (kersen, kornoelje, perziken, ...), noten, chips, en andere producten. Wij bieden uit Oost-Europa geïmporteerde producten van zeer hoge kwaliteit tegen heel betaalbare prijzen. Neem contact met ons op voor meer informatie of ga naar onze website: https: //edelweiss-group.eu/

 1. LECOCQ FLAVOURS

  België

  Aromafabrikant Lecocq Flavours, met roots in de alcoholische sector ontwikkelt al meer dans 100 jaar een breed gamma van vloeibare aroma’s en destillaten en geeft smaak aan alcoholische en niet-alcoholische dranken, voeding zoals zuivel, chocolade en snoepgoed. De klanten van Lecocq Flavours zijn vooral business-gerelateerd. Lecocq Flavours is BRC gecertificeerd, heeft Kosher certificaat, biedt tevens Halal, vegan en bio-aroma’s. Een groot deel van de vloeibare aroma’s wordt uitgevoerd naar het buitenland. De R&D afdeling is het hart van het bedrijf. Daar worden de aroma’s op punt gesteld. Lecocq maakt de recepturen in co-creatie met de klant. Voor iedere klant wordt een uniek aroma gemaakt. Naast de aroma’s maakt Lecocq Flavours ook destillaten van kruiden en planten.

 2. LALIBELA COFFEE LLC

  Rusland

  Lalibela Coffee LLC produceert geroosterde koffie in bonen en gemalen geroosterde koffie. Onze dranken zijn verkrijgbaar in de schappen van toonaangevende winkelketens en favoriet bij consumenten voor koffie in restaurants en koffie voor koffieautomaten. De geselecteerde koffieblends en luxe koffieselecties voor bars laten liefhebbers van gebrande koffie zeker niet koud. Pluspunten van ons bedrijf: Wij gebruiken uitsluitend dubbel gereinigde ruwe grondstoffen; Premium roosterapparatuur van het Duitse bedrijf PROBAT; Wij werken volgens de HACCP en ISO 22000 kwaliteitsbeheersystemen; Wij hebben onze eigen, erkende laboratoria voor kwaliteitscontrole; Wij zoeken nieuwe partners en zijn er klaar voor om samen te werken om een lay-out en een Private Label te ontwikkelen; Wij bieden talloze manieren van koffiebranden; Productie van elk type koffiemelange. Onze hoofdklanten zijn: verdelers; bedrijven, werkzaam in de import van gebrande koffie en aanverwante producten; winkelketens die koffiebonen en gemalen koffie verkopen.

 1. YAROSLAVSKY DISTILLERY

  Rusland

  De naamloze vennootschap "Yaroslavsky likero-vodochny zavod", opgericht in 1901, produceert alcoholische dranken zoals: wodka, wikke, rosolio, aperitieven, sterke likeuren. Het assortiment bestaat uit meer dan 30 dranken van verschillende merken. Het bedrijf produceert klassieke en originele likeuren en sterke dranken. In de nabije toekomst is het de bedoeling het assortiment uit te breiden en brandy, whisky, vruchtenalcohol, Scandinavische wodka aqua-vitae, grappa's, waaronder oude grappa, aromatische grappa, vruchtenwodka, moutdranken te produceren. Mout voor de drankenindustrie wordt aangekocht bij bekende Europese mouterijen. Activiteitensector: dranken - import-export. Mogelijke drankleveranciers voor restaurants. Wij verkopen ook benodigdheden voor de drankindustrie. De productie van de fabriek is gecertificeerd volgens de internationale eisen voor kwaliteits- en voedselveiligheidssystemen FSSC.

 2. INNOVANTA, LLC

  Rusland

  De bedrijvengroep "Innovanta" heeft 40% van de markt voor speciale voeding in Rusland in handen en biedt klinische voeding en dieetvoeding aan, waarvan in klinische studies is aangetoond dat ze efficiënt en veilig zijn. Onze producten helpen niet alleen de gezondheid op peil te houden, maar ook bepaalde ziekten te voorkomen. Eigen productielocatie met een oppervlakte van meer dan 1000 m², die strikt voldoet aan de ISO 22000-normen en het HACCP-protocol. Onze R&D-afdeling neemt de ontwikkeling van formules serieus en gebruikt uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Bovendien gebruikt het bedrijf ten minste 70% lokale ingrediënten, waardoor de prijs niet sterk afhankelijk is van de dollarkoers en de producten betaalbaar blijven voor onze partners. De werknemers van het bedrijf zijn verantwoordelijk voor de kwaliteit en de smaak van het product. Wij produceren niet alleen klinische voeding, maar ook gezonde voeding voor kinderen en volwassenen, sportvoeding, vitaminesupplementen, en producten voor gewichtsverlies, gewichtstoename en gewichtsstabilisatie.

 3. ANONA GMBH

  Duitsland

  Het merk Anona staat voor al meer dan 180 jaar voor een succesvol voedingsmiddelenbedrijf. Met de belofte om traditie en toekomstgerichte technologie te combineren, heeft Anona zich ontwikkeld van een voormalige korenmolen tot een modern voedingsmiddelenbedrijf. Tegenwoordig ontwikkelen en produceren wij hoogwaardige, innovatieve voedingsmiddelen op het gebied van wellness- en fitnessvoeding voor klanten in Duitsland, Europa en de rest van de wereld, van sportvoeding en veganistisch voedsel evenals ijsproducten. Meer dan 400 medewerkers werken elke dag hard om te voldoen aan onze hoge normen van kwaliteit, betrouwbaarheid en klantenservice ten behoeve van al onze klanten - met een innovatieve geest, precisie, knowhow en strikt kwaliteitsbeheer. Onze producten: Proteïnerepen, haverrepen, sportvoeding, grondstoffen voor consumptie-ijs, aminozuurpreparaten, drankconcentraten, vervangende voedingsmiddelen, sportdranken, tabletten in loonproductie (voedingsmiddelen)

 4. GEDIMEX INGREDIENTS BV

  België

  GEDIMEX BV is een Belgische onderneming met meer dan 35 jaar ervaring op het vlak van export voor en naar voedingsindustrieën, over de hele wereld. De focus ligt op gedroogde ingrediënten, gebruikt in volgende sectoren : - bereide maaltijden - bakkerij industrie - chocolade industrie - sauzen, mayonaise en dressing productie - herverpakkingsnijverheid (vanuit bulk naar retail verpakkingen) Wij verzorgen leveringen per volle vracht (truck of container) wereldwijd. Core business is : - aardappelvlokken - aardappelgranulaat - zetmeel van aardappelen, mais, tapioca en rijst - groenten- en fruit in vlokken en poeders - gedroogde kruiden - soja : bloem - lecithine - proteïnen. Contacteer ons voor verdere informatie.

 5. YALOGA-NT

  Rusland

  Yaloga-NT Company, opgericht in 2016, produceert additieven en ingrediënten voor de levensmiddelenindustrie (levensmiddelengelkleuren, natuurlijke levensmiddelenkleuren) onder het merk KREDA. Levensmiddelenkleurstoffen worden gebruikt voor het kleuren van levensmiddelen en dranken, suikerwaren, het versieren van bakwaren, enz. Het bedrijf gebruikt vele jaren kennis en ervaring in het werken met kleur, KREDA producten belichamen de eenheid van wetenschap en natuur. Het Kreda-concept belichaamt het idee van bewuste selectie van ingrediënten voor culinaire ideeën. Wij geven voorrang aan de kwaliteit, de beschikbaarheid en de veiligheid van onze producten voor mens en milieu. KREDA producten hebben kwaliteits- en veiligheidstesten ondergaan bij het Europese certificatiecentrum Untersuchungs-und Forschungslaboratorium GmbH (Duitsland) met succes. KREDA voedingskleurstoffen zijn •- Breed kleurenpalet voor elk product • Veilig in gebruik • Verandert de eigenschappen van de geschilderde basis niet • Zuinig in gebruik

 6. LEOVIT NUTRIO LTD

  Rusland

  LEOVIT Nutrio is een research en productieonderneming met meer dan 20 jaren ervaring, de fabrikant van dieet- en biologische voeding, voedingssupplementen, sportvoeding, ontwikkelaar van therapeutische en preventieve voeding en diëten. De firma focust op de productie van dieetsupplementen, biologische functionele voedingsmiddelen voor gezonde maaltijden, therapeutische en preventieve producten voor gewichtscontrole gebaseerd op zijn eigen ontwikkelingen, geavanceerde technologie, ingrediënten en grondstoffen van hoogwaardige kwaliteit. LEOVIT Nutrio produceert meer dan 500 productsoorten, waaronder therapeutische en preventieve producten voor gewichtsverlies en energieverhoging; vruchtenrepen, eiwit- en mueslirepen voor volwassenen en kinderen; producten voor de ontgifting van het lichaam voor mensen die werken in gevaarlijke omgevingen. De producten gemaakt door LEOVIT Nutrio worden succesvol onderworpen aan klinische testen in de voornaamste medische centrums van Rusland. De onderneming is ISO9001 en HACCP gecertificeerd en zijn productieproces is in overeenstemming met de ISO22000 norm.

 7. POGAR POTATO FACTORY (PPF)

  Rusland

  Pogar Potato Factory JSC (PKF) teelt en verwerkt aardappelen door instant aardappelpuree en mixen en aardappelkorrels te produceren. PKF JSC is actief op de voedingsmiddelenmarkt sinds 1999 en is de enige leverancier van aardappelvlokken voor de Horeca in Rusland. De aardappelvlokken worden verpakt in kleine pakjes van 200-300 gram, Horeca verpakkingen van 1-20 kg en zakken van 17 tot 1000 kg voor industrieel gebruik. De productreeks bestaat uit aardappelkorrels met een gietdichtheid van 250 tot 580 gram/liter, crèmewit, lichtgeel, geel en felgeel gekleurd. De firma verbouwt ook tarwe, raapzaad, lupine en andere gewassen en handelt bovendien in zijn eigen zaaimateriaal voor aardappelen en groentes. Gedehydrateerde aardappelpuree gemaakt door PKF is bestemd voor de productie van halfproducten, patat en snacks, aardappelpuree, controle van de vochtigheid van gebakken goederen, productie van gepureerde soepen. De fabrikant levert instant aardappelpuree aan meer dan 20 landen, waaronder de VS, Europese en Latijns-Amerikaanse landen.

 8. SNICK EUROINGREDIENTS

  België

  Sinds 1993 is SNICK EUROINGREDIENTS NV een zeer klantgerichte toeleverancier en producent van hoogwaardige natuurlijke smaakgevende ingrediënten en grondstoffen en van smaakmakende half-fabrikaten, natte of droge compounds en mélanges specifiek voor hartige levensmiddelen "savoury foods". Sinds 2009 maakt SNICK EUROINGREDIENTS deel uit van Amsterdam Commodities N.V. (Acomo), een beursgenoteerde handelsonderneming in specerijen, thee, zaden en voedingsingrediënten. SNICK EUROINGREDIENTS werkt nauw samen met TEFCO EUROINGREDIENTS (Nederland) - gespecialiseerd in de levering van natuurlijke ingrediënten en grondstoffen voor de voedingsmiddelenindustrie -, met specerijenhandel Catz International, met Van Rees en met Kingnuts & Raaphorst, die allen tevens onderdeel uitmaken van Acomo.

 1. COSMÉTIC PROVENCE INDUSTRY

  Frankrijk

  Algovital is gespecialiseerd in de vervaardiging van biologische verzorgingsproducten en cosmetica, zoals gel, zalf of olie. Wij kunnen bogen op onze 40-jarige ervaring en op het vertrouwen van de producenten van etherische oliën uit Frankrijk en uit de rest van de wereld en bieden een breed assortiment van 100% natuurlijke, zuivere en gecertificeerd biologische etherische oliën om te voldoen aan uw behoeftes. Onze producten zijn geschikt voor diverse toepassingen, o.a. cosmetica, voedingssupplementen, energiedranken, geneesmiddelen, parfums en aromatherapie. Onze oliën zijn verpakt in metalen vaten van 1 kg tot 1 ton. Als erkende leverancier zijn wij in staat u gedurende het volledige productieproces te begeleiden, van de eerste onderzoeken tot en met de strenge kwaliteitscontroles. ALGOVITAL biedt een volledige inzet van de grondstof tot het eindproduct. Ons R&D laboratorium stelt zijn vakbekwaamheid en creativiteit tot uw beschikking voor het formuleren van kwaliteitsproducten op maat.

 2. HENRI

  Nederland

  Over Henri Al sinds 1979 maken wij heerlijke gerechten. Altijd met de beste, pure ingrediënten. Het liefst van zo dichtbij mogelijk. Dit is waar we voor staan. Alles wat we doen, doen we vanuit ons levensdoel. Daarom doen we alles wat we doen, met hart en ziel. We zijn trots op onze werknemers - onze smaakmakers. Wij koken en bereiden uw gerechten met liefde en plezier. Met onze gezamelijke culinaire kennis en kunde willen we u inspireren. Duurzaamheid is niet iets dat we doen - het is alles wat we doen. Het zit in ons DNA ingebakken. Daarom hebben we bijvoorbeeld zonnepanelen en een groen wagenpark. Managen we verspilling. En daarom steunen we ook zoveel mensen en goede doelen die het nodig hebben. Want eten is delen. Eten verbindt.

 3. CONNECTS GLOBAL

  Nederland

  ConnectsGlobal is een succesvolle en waardige handelsagent gevestigd in Nederland . Met veel kennis van De Verenigde Arabische Emiraten en Noord-Afrika, weten wij een brug te vormen tussen vraag en aanbod uit deze landen. Wij sluiten deals met betrouwbare partners en kunnen uw product zonder onnodige tussenschakels kopen en verkopen. Wij voeren voor onze handelspartners ook private labels uit, zodat u sterker in de markt staat en bij succes u er niet uit te slaan bent. ConnectsGlobal voorziet partijen van informatie met als doel het op gang te zetten van de handelsuitwisseling. Laat u door ons verassen en laat uw aanvraag bij ons achter.

 4. COCKTAILBALL

  België

  Een cocktailball? De perfecte cocktail? Dat is jouw favoriete spirit, gecombineerd met ijs en eventueel botanicals. Wel, voor dat ijs en die botanicals zorgt de cocktailball. Volledig op maat van jouw smaak of dat van je bezoekers/publiek. Onze cocktailballs zijn in alle mogelijk smaak variëteiten beschikbaar en laten zich uitstekend combineren met zowat elke spirit. Snel en handig: Om onze cocktailballen te hanteren hoef je helemaal geen opgeleide cocktailshaker te zijn. In geen tijd mik jij een cocktailball in het glas of in de beker en bereid je de perfecte mix. Perfect om ook op locatie met cocktails aan de slag te gaan. Het enige wat je nodig hebt is een vriezer. Een echte eyecatcher: Mag het wat meer zijn dan een simpel ijsblokje? Onze cocktailballs zijn echte pareltjes. Glashelder indien gewenst, kleurrijk en boordevol smaak. Wedden dat je ze in geen tijd op de sociale media ziet verschijnen. Binnenkort wordt het trouwens ook mogelijk een eigen design in de ballen te verwerken. Zo kan je bijvoorbeeld je eigen logo in de bal laten verwerken. Gedoseerde en krachtige smaak: Gedaan met waterachtige cocktails. Onze cocktailballs geven langzaamaan de smaak vrij, waardoor je optimaal geniet van je cocktail. Sterk of wat minder kracht, jij kiest. Op maat samen te stellen: Welke smaken jij in je cocktailball wil? Dat bepaal je volledig zelf. Er is een standaard assortiment, maar net zo goed maken we de cocktailballs volledig op maat.

 5. FOOD INGREDIENTS TECHNOLOGIES

  België

  Het streven van Food Ingredients Technologies is het op maat ontwerpen en vervaardigen van aroma's voor levensmiddelen en smaken, voor de bereiding of de bewerking van gerechten. De kern van onze activiteit bestaat uit het harmoniseren van onze knowhow door het gebruik van functionele en aromatische ingrediënten voor het ontwikkelen van overheerlijke en innovatieve culinaire creaties voor uw bedrijf. Onze drijfkracht is gebaseerd op kwaliteit, flexibiliteit, de passie voor eten en service, waardoor we een partner bij uitstek zijn voor klanten die unieke producten en handige oplossingen zoeken. Onze filosofie is eenvoudig: dienstverlening van hoge kwaliteit voor onze klanten en onberispelijke mixen. Deze filosofie wordt binnen alle stappen van onze bedrijfsvoering toegepast. Neem direct contact met ons op om samen uw project te bespreken.

 6. HORECA VAN ZON

  België

  Van Zon, sinds 1964 toonaangevend in de horeca. Een écht familiebedrijf met hart voor medewerkers, oog voor leveranciers en respect voor klanten. Door de horecasector 7/7 een service te bieden en een assortiment te brengen waar elke chef zich kan in terugvinden en door kan onderscheiden proberen we een duurzame samenwerking met onze klanten te creëren.Tevens houden we onze klanten graag op de hoogte van nieuwe trends via demo’s, workshops en info-sessies. Wie bij Van Zon binnenkomt, voelt zich welkom. U proeft de familiale sfeer, we helpen u verder met een glimlach.

 7. G&M SERVICE

  België

  De onderneming wordt geleid door zaakvoerders welke reeds meer dan 25 jaar actief zijn in de voedingsindustrie en meer speciaal op het gebied van bloem en afgeleide producten.Zoals de naam aangeeft, wil de firma in de eerste plaats een service onderneming zijn.Daartoe beschikt de firma over een eigen baklaboratorium en een deegrheologische onderzoeksafdeling.Dankzij deze mogelijkheden, kan de firma een heel gedegen servicepakket aanbieden, gaande van ingangscontrole tarwekwaliteiten, uitgangscontrole bloem kwaliteiten, raadgeving, opvolging en oplossing probleemsituaties met bloem, tot advies voor bakwaren en biscuiterie producten.M&G service produceert voedingsadditieven voor maalderijen en afgeleide/ aanverwante industrieën (biscuiterieën, bakwaren, enz…)

 8. MOLENS JOYE

  België

  Molens Joye is een moderne maalderij voor ambachtelijke bakkers en biscuiterieën (houder van BRC-kwaliteitscertificaat). Bij ons kan u terecht voor alle bakkerijbenodigdheden.Verkoop van tarwebloem, tarwemeel, roggebloem, roggemeel, speltbloem en speltmeel. Specialiteit: meergranen, volkoren, spelt, zonnebloempitten, lijnzaad, sesamzaad, pompoenpitten, gierst, soja, haver, maïs. Tarwebloem en tarwemelen worden nog steeds op ambachtelijke wijze gemalen. Hierdoor wordt de smaak en het aroma het best behouden. Integrale meelsoorten (tarwe, rogge, spelt) worden bij sommige samenstellingen nog altijd op authentieke molenstenen gemalen.

 9. M.P.M. DE BLOCK

  België

  M.P.M. DE BLOCK C.V.B.A. verdeelt grondstoffen en hulpstoffen naar verschillende sectoren in de voedingsindustrie, meer specifiek naar de zoetwaren-, dranken-, farmaceutische en vleeswarensector. Tevens heeft M.P.M. DE BLOCK een sterke positie in de zuivelindustrie. Om een goede kwaliteit te kunnen garanderen werken we samen met producenten zoals DSM, GALAM, BASF, SENSIENT, ANIOS en andere. Naast grondstoffen voor de voedingsindustrie hebben we ook een volledig gamma industriële reiniging- en desinfectiemiddelen waaronder Anios. Via onze leveranciers verzekeren we ons van kwaliteitsproducten, voor de goede service zorgen we zelf.

 10. CARGILL EUROPE

  België

  Cargill werd opgericht in België als Cargill nv via een graan importeren kantoor. Het bedrijf heeft een aantal verschillende en diverse activiteiten in het land, waaronder de productie van voedsel ingrediënten en de verwerking, distributie en handel in een reeks van landbouwproducten. In België hebben ze de volgende activiteiten; industriële chocolade productie en verkoop, zoetstoffen en zetmeel verkoop, productie en verkoop Mout, graan en oliehoudende zaden breken, raffineren, bottelen, verharding en verkoop, levensmiddelen en diervoeders ingrediënten verkoop, Bijzonder texturerende ingrediënten, onderzoek en ontwikkeling .

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten - Import export

Aantal resultaten

1.400 Bedrijven