• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten

Resultaten voor

Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten - Import export

 1. SEVAROME

  Frankrijk

  De firma Sévarome ontwerpt en vervaardigt zoete voedingsmiddelenaroma's (vanille, koffie, citroen, aardbeien, kruiden, vruchten, bloemen, specialiteiten), zoute smaak- en geurstoffen voor levensmiddelen (kookhulpjes), preparaten op basis van noten (pistache, hazelnoot, gearomatiseerde preparaten), andere ingrediënten (vanillestokjes, kleurstoffen voor voedingsmiddelen, stabilisatoren, textuuradditieven…). Voedingsaroma voor eerste kwaliteit levensmiddelen. Wij werken samen met grote chefkoks en brengen het best op de markt voor uw succes. Ons credo is hartstocht voor smaak en tevredenheid van de klant. SEVAROME: ontwerp en vervaardiging van Franse voedingsaroma's ijs, voedingsaromas sorbet, voedingsaroma's chocola, voedingsaroma's reformproducten, voedingsaroma's thee, voedingsaroma's koffie, voedingsaroma's kruidenthee, aroma's en natuurlijke aroma's, voedingskleurstoffen.

 2. ANKLAM EXTRAKT GMBH

  Duitsland

  Anklam Extrakt GmbH produceert en verkoopt plantenextracten van hoge kwaliteit voor de farmaceutische, voedings- en voedingssupplementenindustrie. Naast onze premium extracten, bieden wij u ook onze unieke merkingrediënten Delphinol® en MaquiBright® aan. Als ambitieus bedrijf voelen we ons net zo toegewijd aan vooruitgang als aan duurzaamheid.Enerzijds vertrouwen we op de modernste processen en productiefaciliteiten, anderzijds op tijdloze waarden als eerlijkheid, betrouwbaarheid en de knowhow van ervaren medewerkers ONBEPERKTE EXTRACTOPLOSSINGEN. MADE IN GERMANY.

 3. SÉLECTARÔME

  Frankrijk

  SELECTAROME is sinds meer dan 30 jaar gespecialiseerd in de productie van aroma's voor levensmiddelen. We bieden een breed assortiment natuurlijke aroma's, in vloeibare of poedervorm, voedingskleurstoffen, aroma's voor e-vloeistof evenals additieven en overige textuuradditieven. We bieden verdelers voor bakkers, banketbakkers, ijsbereiders, cateraars, restauranthouders of fabrikanten die ons door de jaren heen hun vertrouwen hebben geschonken. Daarnaast hebben wij ons assortiment en onze productiecapaciteit uitgebreid om aan de behoeften van onze klanten te voldoen en ons aan te passen aan de groei van onze activiteit in het buitenland. Dankzij onze ideale ligging in Grasse, genieten de kruiden en aromatische planten van het gunstige Provençaalse klimaat. We hechten een groot belang aan de controle van de productiestappen om te voldoen aan de voor ons vak geldende kwaliteitsnormen en -eisen. Ons team stelt zijn knowhow tot uw dienst om zo snel mogelijk aan uw aanvraag te voldoen.

 4. WILLY BENECKE GMBH

  Duitsland

  Hartelijk welkom bij Willy Benecke. Het bedrijf werd in 1954 opgericht door Willy Benecke. Het gaat om natuurlijke rubber- en harssoorten voor de levensmiddelenindustrie en voor diverse andere sectoren. Het bedrijf ligt centraal in de Hanzestad Hamburg en beschikt over een internationaal logistiek netwerk en meer dan 20 vertegenwoordigers in het buitenland. 7.000 m2 magazijnoppervlak, een eigen laboratorium, evenals productie en veredeling garanderen continue de hoogste kwaliteit. Het bedrijf werd in 1982 overgenomen door Dietmar Hauser en wordt vandaag de dag geleid door de derde generatie, Thorsten en Soeren Hauser. Dankzij jarenlange ervaring en het gebruik van de modernste technologieën garandeert het kwaliteit, continuïteit en betrouwbaarheid. Dit wordt nog eens onderstreept door de onafhankelijke certificering conform de internationaal erkende normen IFS en FSSC 22000.

 5. ANONA GMBH

  Duitsland

  Het merk Anona staat voor al meer dan 180 jaar voor een succesvol voedingsmiddelenbedrijf. Met de belofte om traditie en toekomstgerichte technologie te combineren, heeft Anona zich ontwikkeld van een voormalige korenmolen tot een modern voedingsmiddelenbedrijf. Tegenwoordig ontwikkelen en produceren wij hoogwaardige, innovatieve voedingsmiddelen op het gebied van wellness- en fitnessvoeding voor klanten in Duitsland, Europa en de rest van de wereld, van sportvoeding en veganistisch voedsel evenals ijsproducten. Meer dan 400 medewerkers werken elke dag hard om te voldoen aan onze hoge normen van kwaliteit, betrouwbaarheid en klantenservice ten behoeve van al onze klanten - met een innovatieve geest, precisie, knowhow en strikt kwaliteitsbeheer. Onze producten: Proteïnerepen, haverrepen, sportvoeding, grondstoffen voor consumptie-ijs, aminozuurpreparaten, drankconcentraten, vervangende voedingsmiddelen, sportdranken, tabletten in loonproductie (voedingsmiddelen)

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ROHA EUROPE SL

  Spanje

  ROHA werd opgericht in 1972 als fabrikant van synthetische kleurstoffen voor industriële toepassingen. De onderneming zorgt voor een doorbraak binnen de industrie voor voedingskleurmiddelen dankzij ongeëvenaarde kwaliteitsnormen. ROHA is een grote multinational die de volgende producten produceert: - natuurlijke ingrediënten voor voedingsmiddelen, - kleurstoffen voor voedingsmiddelen, - pigmenten voor farmaceutische producten en cosmetica, - gedroogde ingrediënten, - kleurstoffen voor levensmiddelen en industriële kleurstoffen. Het hoofdkantoor van ROHA is gevestigd in India maar ROHA is tegenwoordig aanwezig in 22 landen wereldwijd. ROHA is één van de marktleiders binnen de industrie van kleurstoffen voor levensmiddelen en ingrediënten, ten dienste van grote namen binnen de industrie van kleurstoffen voor FMCG, farmaceutische producten, etenswaren en dranken en industrieproducten. ROHA is uitgegroeid tot een marktleider op de markt van kleurstoffen en ingrediënten voor levensmiddelen en industriële kleurstoffen en pigmenten dankzij constant onderzoek naar natuurlijke alternatieven, technologie, intensief onderzoek, duurzame bevoorrading waarbij het altijd de laatste trends volgt voor het ontwikkelen van toekomstbestendige oplossingen voor zijn klanten.

 2. EDELWEISS GROUPE

  Frankrijk

  EDELWEISS GROUP is actief in de voedingsindustrie en biedt u zijn producten van Russische en Armeense oorsprong aan. Wij bieden ook een breed assortiment van andere producten, conserven (auberginekaviaar, knoflookchili, geroosterde groenten, ...), jam en gekonfijt fruit (noten, aardbeien, vijgen, witte kersen, ...), fruitcompotes (kersen, kornoelje, perziken, ...), noten, chips, en andere producten. Wij bieden uit Oost-Europa geïmporteerde producten van zeer hoge kwaliteit tegen heel betaalbare prijzen. Neem contact met ons op voor meer informatie of ga naar onze website: https: //edelweiss-group.eu/

 3. PIPELINEPHARMA

  Litouwen

  Pipelinepharma.com is een B2B farmaceutische marktplaats die farmaceutische fabrikanten verbindt met kopers over de hele wereld.Voor platformkopers - distributeurs, verkoop- en marketingorganisaties, bedrijven die licenties verlenen, apothekersketens, groothandelaars - versnelt het de opbouw van een productpijplijn door hen rechtstreeks in contact te brengen met gekwalificeerde fabrikanten wereldwijd. Voor verkopers van het platform - eigenaars van CTD-dossiers, farmaceutische fabrikanten, bedrijven die licenties verlenen - helpt het kopers te vinden, deals af te ronden, commerciële overeenkomsten te ondertekenen en de doorlooptijd aanzienlijk te verkorten. Wij helpen farmaceutische leveranciers hun marktbereik te vergroten door hen in contact te brengen met meer dan 10.000 gekwalificeerde kopers met een groot potentieel uit 127 landen. Pipelinepharma.com, gevestigd in de EU, is de enige Europese B2B farmaceutische marktplaats voor afgewerkte doseringsformuleringen met geverifieerde, actuele dossierinformatie. De marktplaats bevat meer dan 85.000 CTD-dossiers van afgewerkte doseringsformuleringen van 1.800 GMP-fabrikanten. Pipelinepharma.com is een van de grootste door deskundigen samengestelde databanken van geneesmiddelen ter wereld en is een uitstekende keuze voor de aankoop van gedifferentieerde, moeilijk te verkrijgen generieke en biosimilaire geneesmiddelen. Medische hulpmiddelen en nutraceutica zullen in 2022 ook op het platform beschikbaar komen.Pipelinepharma.com team verenigt 30 + farmaceutische business development experts, makelaars, en consultants met een uitgebreide staat van dienst in de Europese farmaceutische handel.

 4. DJIBSON

  België

  Djibson is een Belgisch-Senegalees bedrijf dat grondstoffen voor levensmiddelen produceert en verhandelt. Het bedrijf importeert voedingsproducten voor de industrie en voedingssector in Europa. Het produceert hoofdzakelijk Arabische gom Acacia senegal, samen met partners in Senegal en Mali, en heeft een productiecapaciteit van 70 ton per jaar. De kwaliteit van onze gom wordt getest volgens de EU-normen.

 5. NATURAL HUB PALLANGYO

  België

 1. JONGERIUS ECODUNA GMBH

  Oostenrijk

 2. D - INGREDIENTS S.R.L.

  Italië

 1. SWEET INGREDIENTS GMBH

  Duitsland

 2. LECOCQ FLAVOURS

  België

  Aromafabrikant Lecocq Flavours, met roots in de alcoholische sector ontwikkelt al meer dans 100 jaar een breed gamma van vloeibare aroma’s en destillaten en geeft smaak aan alcoholische en niet-alcoholische dranken, voeding zoals zuivel, chocolade en snoepgoed. De klanten van Lecocq Flavours zijn vooral business-gerelateerd. Lecocq Flavours is BRC gecertificeerd, heeft Kosher certificaat, biedt tevens Halal, vegan en bio-aroma’s. Een groot deel van de vloeibare aroma’s wordt uitgevoerd naar het buitenland. De R&D afdeling is het hart van het bedrijf. Daar worden de aroma’s op punt gesteld. Lecocq maakt de recepturen in co-creatie met de klant. Voor iedere klant wordt een uniek aroma gemaakt. Naast de aroma’s maakt Lecocq Flavours ook destillaten van kruiden en planten.

 3. INNOVANTA, LLC

  Rusland

  De bedrijvengroep "Innovanta" heeft 40% van de markt voor speciale voeding in Rusland in handen en biedt klinische voeding en dieetvoeding aan, waarvan in klinische studies is aangetoond dat ze efficiënt en veilig zijn. Onze producten helpen niet alleen de gezondheid op peil te houden, maar ook bepaalde ziekten te voorkomen. Eigen productielocatie met een oppervlakte van meer dan 1000 m², die strikt voldoet aan de ISO 22000-normen en het HACCP-protocol. Onze R&D-afdeling neemt de ontwikkeling van formules serieus en gebruikt uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Bovendien gebruikt het bedrijf ten minste 70% lokale ingrediënten, waardoor de prijs niet sterk afhankelijk is van de dollarkoers en de producten betaalbaar blijven voor onze partners. De werknemers van het bedrijf zijn verantwoordelijk voor de kwaliteit en de smaak van het product. Wij produceren niet alleen klinische voeding, maar ook gezonde voeding voor kinderen en volwassenen, sportvoeding, vitaminesupplementen, en producten voor gewichtsverlies, gewichtstoename en gewichtsstabilisatie.

 4. YAROSLAVSKY DISTILLERY

  Rusland

  De naamloze vennootschap "Yaroslavsky likero-vodochny zavod", opgericht in 1901, produceert alcoholische dranken zoals: wodka, wikke, rosolio, aperitieven, sterke likeuren. Het assortiment bestaat uit meer dan 30 dranken van verschillende merken. Het bedrijf produceert klassieke en originele likeuren en sterke dranken. In de nabije toekomst is het de bedoeling het assortiment uit te breiden en brandy, whisky, vruchtenalcohol, Scandinavische wodka aqua-vitae, grappa's, waaronder oude grappa, aromatische grappa, vruchtenwodka, moutdranken te produceren. Mout voor de drankenindustrie wordt aangekocht bij bekende Europese mouterijen. Activiteitensector: dranken - import-export. Mogelijke drankleveranciers voor restaurants. Wij verkopen ook benodigdheden voor de drankindustrie. De productie van de fabriek is gecertificeerd volgens de internationale eisen voor kwaliteits- en voedselveiligheidssystemen FSSC.

 5. GEDIMEX INGREDIENTS BV

  België

  GEDIMEX BV is een Belgische onderneming met meer dan 30 jaar ervaring op het vlak van export voor en naar voedingsindustrieën, over de hele wereld. De focus ligt op (meestal) gedroogde ingrediënten, gebruikt in volgende sectoren : - bereide maaltijden - bakkerij industrie - chocolade industrie - sauzen, mayonaise en dressing productie - herverpakkingsnijverheid (vanuit bulk naar retail verpakkingen) Wij verzorgen leveringen per volle vracht (truck of container) wereldwijd. Core business is : - aardappelvlokken en -granulaat - zetmeel van aardappelen, mais, tapioca en rijst - eipoeders, heelei, eigeel, eiwit - weipoeders en lactose - groenten- en fruit in vlokken en poeders - kruiden - soja : bloem - lecithine - proteïnen Contacteer ons voor verdere informatie.

 6. YALOGA-NT

  Rusland

  Yaloga-NT Company, opgericht in 2016, produceert additieven en ingrediënten voor de levensmiddelenindustrie (levensmiddelengelkleuren, natuurlijke levensmiddelenkleuren) onder het merk KREDA. Levensmiddelenkleurstoffen worden gebruikt voor het kleuren van levensmiddelen en dranken, suikerwaren, het versieren van bakwaren, enz. Het bedrijf gebruikt vele jaren kennis en ervaring in het werken met kleur, KREDA producten belichamen de eenheid van wetenschap en natuur. Het Kreda-concept belichaamt het idee van bewuste selectie van ingrediënten voor culinaire ideeën. Wij geven voorrang aan de kwaliteit, de beschikbaarheid en de veiligheid van onze producten voor mens en milieu. KREDA producten hebben kwaliteits- en veiligheidstesten ondergaan bij het Europese certificatiecentrum Untersuchungs-und Forschungslaboratorium GmbH (Duitsland) met succes. KREDA voedingskleurstoffen zijn •- Breed kleurenpalet voor elk product • Veilig in gebruik • Verandert de eigenschappen van de geschilderde basis niet • Zuinig in gebruik

 7. FOOD INGREDIENTS TECHNOLOGIES

  België

  Het streven van Food Ingredients Technologies is het op maat ontwerpen en vervaardigen van aroma's voor levensmiddelen en smaken, voor de bereiding of de bewerking van gerechten. De kern van onze activiteit bestaat uit het harmoniseren van onze knowhow door het gebruik van functionele en aromatische ingrediënten voor het ontwikkelen van overheerlijke en innovatieve culinaire creaties voor uw bedrijf. Onze drijfkracht is gebaseerd op kwaliteit, flexibiliteit, de passie voor eten en service, waardoor we een partner bij uitstek zijn voor klanten die unieke producten en handige oplossingen zoeken. Onze filosofie is eenvoudig: dienstverlening van hoge kwaliteit voor onze klanten en onberispelijke mixen. Deze filosofie wordt binnen alle stappen van onze bedrijfsvoering toegepast. Neem direct contact met ons op om samen uw project te bespreken.

 8. LEOVIT NUTRIO LTD

  Rusland

  LEOVIT Nutrio is een research en productieonderneming met meer dan 20 jaren ervaring, de fabrikant van dieet- en biologische voeding, voedingssupplementen, sportvoeding, ontwikkelaar van therapeutische en preventieve voeding en diëten. De firma focust op de productie van dieetsupplementen, biologische functionele voedingsmiddelen voor gezonde maaltijden, therapeutische en preventieve producten voor gewichtscontrole gebaseerd op zijn eigen ontwikkelingen, geavanceerde technologie, ingrediënten en grondstoffen van hoogwaardige kwaliteit. LEOVIT Nutrio produceert meer dan 500 productsoorten, waaronder therapeutische en preventieve producten voor gewichtsverlies en energieverhoging; vruchtenrepen, eiwit- en mueslirepen voor volwassenen en kinderen; producten voor de ontgifting van het lichaam voor mensen die werken in gevaarlijke omgevingen. De producten gemaakt door LEOVIT Nutrio worden succesvol onderworpen aan klinische testen in de voornaamste medische centrums van Rusland. De onderneming is ISO9001 en HACCP gecertificeerd en zijn productieproces is in overeenstemming met de ISO22000 norm.

 1. COCKTAILBALL

  België

  Een cocktailball? De perfecte cocktail? Dat is jouw favoriete spirit, gecombineerd met ijs en eventueel botanicals. Wel, voor dat ijs en die botanicals zorgt de cocktailball. Volledig op maat van jouw smaak of dat van je bezoekers/publiek. Onze cocktailballs zijn in alle mogelijk smaak variëteiten beschikbaar en laten zich uitstekend combineren met zowat elke spirit. Snel en handig: Om onze cocktailballen te hanteren hoef je helemaal geen opgeleide cocktailshaker te zijn. In geen tijd mik jij een cocktailball in het glas of in de beker en bereid je de perfecte mix. Perfect om ook op locatie met cocktails aan de slag te gaan. Het enige wat je nodig hebt is een vriezer. Een echte eyecatcher: Mag het wat meer zijn dan een simpel ijsblokje? Onze cocktailballs zijn echte pareltjes. Glashelder indien gewenst, kleurrijk en boordevol smaak. Wedden dat je ze in geen tijd op de sociale media ziet verschijnen. Binnenkort wordt het trouwens ook mogelijk een eigen design in de ballen te verwerken. Zo kan je bijvoorbeeld je eigen logo in de bal laten verwerken. Gedoseerde en krachtige smaak: Gedaan met waterachtige cocktails. Onze cocktailballs geven langzaamaan de smaak vrij, waardoor je optimaal geniet van je cocktail. Sterk of wat minder kracht, jij kiest. Op maat samen te stellen: Welke smaken jij in je cocktailball wil? Dat bepaal je volledig zelf. Er is een standaard assortiment, maar net zo goed maken we de cocktailballs volledig op maat.

 2. COSMÉTIC PROVENCE INDUSTRY

  Frankrijk

  Algovital is gespecialiseerd in de vervaardiging van biologische verzorgingsproducten en cosmetica, zoals gel, zalf of olie. Wij kunnen bogen op onze 40-jarige ervaring en op het vertrouwen van de producenten van etherische oliën uit Frankrijk en uit de rest van de wereld en bieden een breed assortiment van 100% natuurlijke, zuivere en gecertificeerd biologische etherische oliën om te voldoen aan uw behoeftes. Onze producten zijn geschikt voor diverse toepassingen, o.a. cosmetica, voedingssupplementen, energiedranken, geneesmiddelen, parfums en aromatherapie. Onze oliën zijn verpakt in metalen vaten van 1 kg tot 1 ton. Als erkende leverancier zijn wij in staat u gedurende het volledige productieproces te begeleiden, van de eerste onderzoeken tot en met de strenge kwaliteitscontroles. ALGOVITAL biedt een volledige inzet van de grondstof tot het eindproduct. Ons R&D laboratorium stelt zijn vakbekwaamheid en creativiteit tot uw beschikking voor het formuleren van kwaliteitsproducten op maat.

 3. POGAR POTATO FACTORY (PPF)

  Rusland

  Pogar Potato Factory JSC (PKF) teelt en verwerkt aardappelen door instant aardappelpuree en mixen en aardappelkorrels te produceren. PKF JSC is actief op de voedingsmiddelenmarkt sinds 1999 en is de enige leverancier van aardappelvlokken voor de Horeca in Rusland. De aardappelvlokken worden verpakt in kleine pakjes van 200-300 gram, Horeca verpakkingen van 1-20 kg en zakken van 17 tot 1000 kg voor industrieel gebruik. De productreeks bestaat uit aardappelkorrels met een gietdichtheid van 250 tot 580 gram/liter, crèmewit, lichtgeel, geel en felgeel gekleurd. De firma verbouwt ook tarwe, raapzaad, lupine en andere gewassen en handelt bovendien in zijn eigen zaaimateriaal voor aardappelen en groentes. Gedehydrateerde aardappelpuree gemaakt door PKF is bestemd voor de productie van halfproducten, patat en snacks, aardappelpuree, controle van de vochtigheid van gebakken goederen, productie van gepureerde soepen. De fabrikant levert instant aardappelpuree aan meer dan 20 landen, waaronder de VS, Europese en Latijns-Amerikaanse landen.

 4. LIMITED LIABILITY COMPANY FRESHBERRY

  Rusland

  FRESHBERRY LLC is gespecialiseerd in het oogsten en verwerken van wilde bessen en paddenstoelen, wilde en gekweekte geneeskrachtige kruiden. Het bedrijf oogst en exporteer en importeert diëtische en natuurlijke voedingsmiddelen: snel ingevroren bessen (cranberry's, bergbramen, blauwbessen, rode bosbessen) tot 4.000 ton per jaar, met een gestaag groeiend oogstvolume. FRESHBERRY's eigen netwerk van leveranciers in 9 regio's van Rusland en Wit-Rusland stelt het bedrijf in staat de kwaliteit van de producten gedurende de gehele productiecyclus te controleren: van het plukken van paddenstoelen en bessen, het invriezen, schoonmaken en verwerken tot het verzenden naar de consument. De productielijn van het bedrijf om bessen, groente en fruit in te vriezen en te reinigen is voorzien van uitrustingen van vooraanstaande Europese fabrikanten. De producten worden ingevroren in een (Individueel Snel Invriezen) Tunnelvriezer. Het bedrijf gebruikt optische en laser sorteermachines om alle vreemde stoffen en niet-conforme grondstoffen te sorteren en de natuurlijke producten volgens instelbare parameters te sorteren. FRESHBERRY’s seizoensgebonden sites tellen meer dan 100 werknemers, de productiecapaciteit van de uitrustingen maken het mogelijk de jaarlijkse verwerkte hoeveelheid uit te breiden tot 12.000 ton bessen. De voedselproducent is gecertificeerd door het FSSC 22000 Food Safety Management System en controleert het stralingsniveau van alle grondstoffen en de eindproducten in het laboratorium.

 5. HENRI

  Nederland

  Over Henri Al sinds 1979 maken wij heerlijke gerechten. Altijd met de beste, pure ingrediënten. Het liefst van zo dichtbij mogelijk. Dit is waar we voor staan. Alles wat we doen, doen we vanuit ons levensdoel. Daarom doen we alles wat we doen, met hart en ziel. We zijn trots op onze werknemers - onze smaakmakers. Wij koken en bereiden uw gerechten met liefde en plezier. Met onze gezamelijke culinaire kennis en kunde willen we u inspireren. Duurzaamheid is niet iets dat we doen - het is alles wat we doen. Het zit in ons DNA ingebakken. Daarom hebben we bijvoorbeeld zonnepanelen en een groen wagenpark. Managen we verspilling. En daarom steunen we ook zoveel mensen en goede doelen die het nodig hebben. Want eten is delen. Eten verbindt.

 6. SNICK EUROINGREDIENTS

  België

  Sinds 1993 is SNICK EUROINGREDIENTS NV een zeer klantgerichte toeleverancier en producent van hoogwaardige natuurlijke smaakgevende ingrediënten en grondstoffen en van smaakmakende half-fabrikaten, natte of droge compounds en mélanges specifiek voor hartige levensmiddelen "savoury foods". Sinds 2009 maakt SNICK EUROINGREDIENTS deel uit van Amsterdam Commodities N.V. (Acomo), een beursgenoteerde handelsonderneming in specerijen, thee, zaden en voedingsingrediënten. SNICK EUROINGREDIENTS werkt nauw samen met TEFCO EUROINGREDIENTS (Nederland) - gespecialiseerd in de levering van natuurlijke ingrediënten en grondstoffen voor de voedingsmiddelenindustrie -, met specerijenhandel Catz International, met Van Rees en met Kingnuts & Raaphorst, die allen tevens onderdeel uitmaken van Acomo.

 7. HORECA VAN ZON

  België

  Van Zon, sinds 1964 toonaangevend in de horeca. Een écht familiebedrijf met hart voor medewerkers, oog voor leveranciers en respect voor klanten. Door de horecasector 7/7 een service te bieden en een assortiment te brengen waar elke chef zich kan in terugvinden en door kan onderscheiden proberen we een duurzame samenwerking met onze klanten te creëren.Tevens houden we onze klanten graag op de hoogte van nieuwe trends via demo’s, workshops en info-sessies. Wie bij Van Zon binnenkomt, voelt zich welkom. U proeft de familiale sfeer, we helpen u verder met een glimlach.

 8. LLC LALIBELA COFFEE

  Rusland

  Lalibela Coffee LLC produceert geroosterde koffie in bonen en gemalen geroosterde koffie. Onze dranken zijn verkrijgbaar in de schappen van toonaangevende winkelketens en favoriet bij consumenten voor koffie in restaurants en koffie voor koffieautomaten. De geselecteerde koffieblends en luxe koffieselecties voor bars laten liefhebbers van gebrande koffie zeker niet koud. Pluspunten van ons bedrijf: Wij gebruiken uitsluitend dubbel gereinigde ruwe grondstoffen; Premium roosterapparatuur van het Duitse bedrijf PROBAT; Wij werken volgens de HACCP en ISO 22000 kwaliteitsbeheersystemen; Wij hebben onze eigen, erkende laboratoria voor kwaliteitscontrole; Wij zoeken nieuwe partners en zijn er klaar voor om samen te werken om een lay-out en een Private Label te ontwikkelen; Wij bieden talloze manieren van koffiebranden; Productie van elk type koffiemelange. Onze hoofdklanten zijn: verdelers; bedrijven, werkzaam in de import van gebrande koffie en aanverwante producten; winkelketens die koffiebonen en gemalen koffie verkopen.

 9. CLARYS FOOD INGREDIENTS BELGIUM

  België

  Onze producten. Voor maalderij : up to date gamma Claryfar hulpstoffen voor optimale correctie en verbetering van oogstgerelateerde kwaliteitsafwijkingen of invulling van specifieke technische bakproductvereisten. Voor bakkerij: back to basics modulaire verbeteraarmodules voor gepersonaliseerde kwaliteitssturing op brood, kleingoed, viennoiserie en andere gegiste bakkerijluxegoederen. Voor biscuiterie : functionele hoogactieve hulpstofconcentraten voor kwaliteitsoptimalisatie van pannenkoeken, wafels, malse banketwaren en krokante biscuitproducten. Voor chocolade: hoog natuurlijke stabilisatiesystemen voor structuuroptimalisatie en houdbaarheidsverlenging van authentieke ganaches, vetcremes en andere pralinevullingen. Voor kant- en klaar : oplossing voor uw kant- en klare maaltijd. Voor vlees: wij verschaffen u de gepaste know how en ondersteuning bij uw vragen aangaande vleesproducten, bereide vleeswaren en vleesbereidingen.

 10. G&M SERVICE

  België

  De onderneming wordt geleid door zaakvoerders welke reeds meer dan 25 jaar actief zijn in de voedingsindustrie en meer speciaal op het gebied van bloem en afgeleide producten.Zoals de naam aangeeft, wil de firma in de eerste plaats een service onderneming zijn.Daartoe beschikt de firma over een eigen baklaboratorium en een deegrheologische onderzoeksafdeling.Dankzij deze mogelijkheden, kan de firma een heel gedegen servicepakket aanbieden, gaande van ingangscontrole tarwekwaliteiten, uitgangscontrole bloem kwaliteiten, raadgeving, opvolging en oplossing probleemsituaties met bloem, tot advies voor bakwaren en biscuiterie producten.M&G service produceert voedingsadditieven voor maalderijen en afgeleide/ aanverwante industrieën (biscuiterieën, bakwaren, enz…)

Filters

Resultaten voor

Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten - Import export

Aantal resultaten

1.428 bedrijven