• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • voertuigen - intelligente navigatiesystemen

Resultaten voor

Voertuigen - intelligente navigatiesystemen - Import export

 1. PETER HIRT GMBH

  Zwitserland

  Verified by Europages badge

  Peter Hirt kogelgeleiders individueel spelingvrij op maat. De componenten van de lineaire kogelgeleiders bestaande uit as, kogelkooi en mof worden afzonderlijk gepolijst, aangescherpt en gemonteerd voor elke afzonderlijke kogelgeleider. Dit garandeert geen stick-slip effect en hoogste duurzaamheidwaarden. De draadmeetinserts van Peter Hirt zijn verkrijgbaar vanaf de kleinste maat 0-200 (kogeldiameter 0, 200 mm) tot maat 12 (kogeldiameter 4.000 mm). De momenteel kleinste maat met meetinzet van 0-200 met een robijnrode kogeldiameter van 0, 200 mm, is gedimensioneerd voor het meten van schroefdraden tot maat M1.7. De draadmeetinserts zijn afzonderlijk verkrijgbaar of in een beschermende houten doos als set van 12, 13 en 14. Signaalconditioneringsmodules van Peter Hirt zijn speciaal ontworpen voor de T-sonde met TESA®-compatibele halfbrugverbinding. De modules zijn beschikbaar met voedingsspanningen van 5, 12 of 24 VDC en met bipolair of unipolair outputsignaal ± 5 VDC, ± 10 VDC, 0-5 VDC, 0-10 VDC

  Website Open In New icon
 2. GRANT INSTRUMENTS (CAMBRIDGE) LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by Europages badge
 3. HEINRICH LIBELLENFERTIGUNG

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 4. MASTERNAUT

  Frankrijk

  Masternaut, een firma van de Groep Michelin, is gespecialiseerd in de verbetering van de operationele efficiëntie van wagenparken dankzij technologie voor connected voertuigen en data science oplossingen. Onder de operationele aspecten is een efficiënt vlootmanagement cruciaal voor het succes van een onderneming. Masternaut begeleidt en helpt zijn klanten om: Hun kosten te beperken en hun productiviteit te verhogen (door een globaal zicht op de vloot om snel niet-efficiënte punten en groeimogelijkheden te identificeren). Een betere klantenservice te bieden (door de klanttevredenheid te verbeteren dankzij een realtime follow-up van de missies en een onmiddellijke oplossing van problemen met de planning). De impact op het milieu te beperken (door een vermindering van de CO2-uitstoot van de onderneming en een overgangsstrategie naar een groene vloot). De veiligheid van de bestuurders te verbeteren (door het invoeren van tools en programma's waarmee het gedrag aan het stuur kan worden beoordeeld en verbeterd).

 5. REAL MEDIA SHOP

  Duitsland

  Real Media Shop is uw online winkel met geweldige aanbiedingen op het gebied van innovatieve en technische accessoires voor uw auto. We bieden een uniek assortiment navigatiesystemen met de nieuwste software voor alle voertuigtypen en moderne autoradio's voor uw entertainment aan boord. Geniet van ontspannen entertainment en de betrouwbare begeleiding met geïntegreerde fileservice. Vanaf nu arriveert u ontspannen en snel op de door u gewenste bestemming. Real Media Shop scoort met de nieuwste technische prestaties voor de entertainment- en auto-industrie. We bieden de nieuwste trends en een luxueuze selectie accessoires en mobiele technologie. Bestel camera's, audioapparatuur en alles wat met uw auto te maken heeft! Wij zorgen ervoor dat u veilig en ontspannen aankomt en voorzien u van hoogwaardige automatische acculaders en alle nodige bedieningssystemen voor uw voertuig.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. BÖHM FERTIGUNGSTECHNIK SUHL GMBH

  Duitsland

  De basis voor Böhm Fertigungstechnik Suhl GmbH werd gelegd met de overname van het productiebedrijf van de Zeiss-groep in 1991. Het bedrijf had een solide basis in de fabricagetechnologie en een voortreffelijk potentieel aan gekwalificeerde medewerkers. Met deze achtergrond kon het bedrijf zich snel ontwikkelen en is tegenwoordig een van de marktleiders op het gebied van apparaten- en bijzondere machinebouw, elektrotechniek en schakelkastbouw, verwerkingssystemen en productielijnen. In 2008 pakte het bedrijf meerdere nieuwe projecten aan en waagde het de start als systeemleverancier op het gebied van zonnetechniek. De verandering van onderdelenleverancier tot innovatief ontwikkelaar en technologieproducent van complexe oplossingen en producten is daarmee een feit. Er zijn enorme investeringen in knowhow, de ontwikkeling en uitbreiding van het machinepark en bedrijfsmiddelen gedaan voor de koersverandering van het bedrijf en om het zo concurrerend mogelijk te maken.

 2. ALL CAR PRODUCTS

  Nederland

  All Car Products levert en installeert uw autoradio, auto navigatiesysteem, autospeakers, autoversterkers, auto subwoofer of multi media. Vrijwel alles is mogelijk: Apple Carplay, Bluetooth streaming, een TV tuner of een Dakmonitor voor uw kinderen. Wij zijn gespecialiseerd in audio upgrades voor uw auto en helpen u graag op weg om elke rit een stuk plezieriger te maken - vol audio-genot -. All Car products levert alleen car audio van A-merken zoals Alpine, Audison, Focal, JL Audio, JVC, Kenwood, Pioneer, Rockford fosgate en meer. Van elk merk zijn wij officieel dealer! Naast Car-Audio hebben wij ook een ruim assortiment voor uw vrachtwagen of truck(s). 24 volt versterkers en speciale trucknavigatie systemen behoren tot de mogelijkheden. Ons car audio assortiment is zeer groot en breed. Daarnaast kunnen wij zeer snel leveren en zijn er in onze showroom van elke prijsklasse car-hifi producten op voorraad. Wij denken met u mee en zullen u van A tot Z begeleiden om onze car audio passie met u te delen.

 3. WEBFLEET SOLUTIONS SALES B.V - UK BRANCH

  Verenigd Koninkrijk

  TomTom Telematics is een van ‘s werelds toonaangevende leveranciers van voertuigtelematica en connected car-diensten. De Software-as-a-Service-oplossing (SaaS) van TomTom Telematics, WEBFLEET, wordt gebruikt door kleine en grote bedrijven om voertuigprestaties te verbeteren, brandstof te besparen, bestuurders te ondersteunen en de wagenparkefficiëntie in haar algemeenheid te verhogen. Daarnaast levert TomTom Telematics diensten aan verzekeringsmaatschappijen, verhuurbedrijven, leasemaatschappijen, auto-importeurs en ondernemingen die zich richten op zowel bedrijven als consumenten. TomTom Telematics heeft wereldwijd meer dan 50.0000 klanten, biedt diensten aan bestuurders in meer dan zestig landen en voorziet in het krachtigste lokale supportnetwerk dat er is, met de grootste keuze in sectorspecifieke applicaties en integraties van externe partners. Klanten profiteren dagelijks van betrouwbaarheid, integriteit en beschikbaarheid op het hoogste niveau van de ISO/IEC 27001: 2013-gecertificeerde diensten, die opnieuw geaudit zijn in november 2018. Sinds 1 april 2019 is TomTom Telematics onderdeel van de Bridgestone Europe NV/SA (‘Bridgestone’) familie, een dochteronderneming van Bridgestone Corporation, het grootste rubber- en bandenbedrijf in de wereld. Bridgestone is in achtendertig landen in EMEA actief, met een aantal van Europa's meest geavanceerde fabrieken, baanbrekende technologie en toonaangevende R&D-investeringen.

 4. CMC CONTROLS

  België

  Opererend vanuit productievestigingen in België en China en strategische engineering en verkoop locaties in heel Europa, Noord-Amerika en Azië, werken wij nauw samen met OEM machinefabrikanten en systeem integrators over elk continent en in de industrie sector. CMC omvat elk aspect van het creëren van een machine controller, de strategische fabricage van onderdelen, het gebruik van optimale PCB ontwerp- en sub-assemblagetechnieken. Het kiezen van de ideale I / O, HMI, communicatie en verpakken om de prestaties van het eindproduct te verbeteren en er voor zorgen dat de productie integratie zo efficiënt en kosteneffectief mogelijk verloopt. Controllers zijn ontworpen met kosten en een hoog productie volume in het achterhoofd, zodanig dat onze ontwerpen het minimale gebruik van dure interconnectie en arbeid omvatten.

 5. DEKOMTE BENELUX

  België

  DeKomTe staat voor hightech compensatoren en is wellicht de meeste gespecialiseerde firma op dit gebied. Wij bieden een volledig gamma compensatoren aan, vanaf de standaard manchetten tot de hoogtechnologische gasturbinecompensatoren. Hieruit werden een aantal nevenactiviteiten en diensten ontwikkeld. Tevens bieden wij u een gespecialiseerd montageteam aan en een service die 24 op 24 uur ter beschikking staat.

 1. GROEP FELIX

  België

  Garage Felix is een auto dealer van de merken Kia, Citroën & Peugeot. Ze hebben 4 vestigingen in Antwerpen, Ekeren, Herentals & Brecht. In de garages kan je terecht voor onderhoud, het kopen van een wagen, carrosserie of voor de overname van je wagen.

 2. FLUKE BELGIUM

  België

  Fluke Corporation is wereldmarktleider in de productie, de distributie en het onderhoud van elektronische test- en meetinstrumenten en software.

 3. MIO TECHNOLOGY BENELUX

  België

  GPS Auto Navigatie. GPS Fiets Navigatie. Kaarten.

 4. FROTCOM - INTELLIGENT FLEETS

  Portugal

 5. VEHCO FRANCE

  Frankrijk

 6. OWASYS GESTIÓN DE FLOTAS

  Spanje

 7. HUFSCHMIED ZERSPANUNGSSYSTEME GMBH

  Duitsland

 8. EXPERT TECHNOMARKT GMBH & CO. BETEILIGUNGS KG

  Duitsland

 9. DEMIG PROZESSAUTOMATISIERUNG GMBH

  Duitsland

 10. GREINER GLASINSTRUMENTE GMBH

  Duitsland

 1. RE-TECH UK LTD

  Verenigd Koninkrijk

 2. "NAVIGATOR" GROUP OF COMPANIES

  Rusland

 3. BAMO IER GMBH

  Duitsland

 4. DESIGN NAVAL & TRANSPORT

  België

 5. DAGICO

  België

 6. ITB - TRADETECH

  België

 7. LOGVAD BELGIUM

  België

 8. UNION PROF TRANSPORT PAR ROUTE

  België

 9. CRAMARO FRANCE

  Frankrijk

 10. MODYVA

  België

Filters

Resultaten voor

Voertuigen - intelligente navigatiesystemen - Import export

Aantal resultaten

5.793 bedrijven