• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • voertuigen - mechanische onderdelen

Resultaten voor

Voertuigen - mechanische onderdelen - Import export

 1. CAR SYSTEMS LLC

  Rusland

  CarSystems is een fabrikant van Thor elektronische geluidsversterkende uitlaatsystemen dat het geluid van sportauto's, luxe auto's en supersonische gevechtsvliegtuigen imiteert. Het elektronische uitlaatsysteem Thor bestaat uit één of twee hoogwaardige luidsprekers aangebracht in een ronde metalen behuizing en een mobiele app. De selectie geluiden wordt regelmatig aangevuld en u kunt deze veranderen of bijstellen met uw telefoon, smart watch of standaard autoknoppen. U kunt het geluidsvolume, de startgeluiden, de klank, het aantal vlagen, het geluid van stationair draaien of optrekken van de geluidsversterker van het uitlaatsysteem aanpassen. De installatie van het uitlaatsysteem doet geen afbreuk op de fabrieksgarantie. Het kan op elke type auto met een bouwjaar van 2005 of later geïnstalleerd worden. Het bedrijf CarSystems biedt internationale levering aan groothandelaren van deze uitlaat geluidsversterkersystemen aan auto tuning werkplaatsen. De fabrikant biedt 2 jaar garantie op het Thor active sound systeem. De levensduur van de uitrusting bedraagt 10 jaar.

 2. AUTO-PIECE BURGUIERE

  Frankrijk

  De autosloperij AUTO PIECE BURGUIERE, gevestigd in het Franse departement Aveyron, staat la meer dan 30 jaar tot uw dienst. Ons team biedt u een uitgebreid assortiment tweedehands mechanische onderdelen en accessoires voor auto's en/of van verongelukte voertuigen in de oude staat. Wij bieden een grote keus aan tweedehands onderdelen voor: personenauto's, bedrijfswagens, brommobielen, 4X4 en af en toe voor motoren en landbouwmachines. Voor alle opnieuw te gebruiken onderdelen geldt een garantie van 3 maand. Wij kunnen uw onderdelen binnen 48 à 72 uur in heel Frankrijk leveren. Om optimaal aan uw vraag te voldoen stellen wij u een terrein van 6000 m² ter beschikking om uw onderdelen te demonteren. U treft er ook alle verongelukte voertuigen in de oude staat aan die in hun geheel te koop staan. Onze externe transportbedrijven kunnen u binnen 8 dagen leveren. Wij stellen alles in het werk om de milieunormen in acht te nemen en om u ten dienste te staan.

 3. ATV ELMER GRONAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ATV Elmer Gronau GmbH heeft zijn hoofdkantoor in Gronau (Westfalen) op de Duits-Nederlandse grens. We zijn in het bezit van een uitgebreide en steeds groeiende voorraad en assortiment, waaronder meer dan 500.000 artikelen. Onze bedoeling is om deze te herdefiniëren voor de eisen van de markt van de toekomst.Marktwaarnemingen hebben aangetoond dat een snelle levering, flexibele inkoop en een hoog niveau van kwaliteit in de toekomst een belangrijke rol zal spelen. Deskundig advies door goed opgeleid personeel is de service die bij ons verder gaat dan alleen handel.We zijn erop gericht een volledig en goed afgerond programma te bieden. Tot onze klanten overal in de wereld behoren o.a..Exporteurs, importeurs, groothandelaren en detailhandelaren in auto's, autofabrikanten, ateliers, bouwbedrijven, industriële ondernemingen, overheden en autoriteiten.

 4. AUTODEMOLIZIONI SIGNOR SRL

  Italië

 5. GETRIEBEDISCOUNT RADOCH GMBH

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. RUTHARDT ELECTRONIC GMBH

  Duitsland

 2. 3D BAVARIA

  Duitsland

 3. FRIMA FRICTION MATERIAL REIBBELAG GMBH

  Duitsland

 4. KAMPMANN + ARETZ GMBH + CO.KG

  Duitsland

 5. JOHNSON MATTHEY GMBH & CO. KG

  Duitsland

 1. DECI GMBH & CO. KG

  Duitsland

 2. MECARM SRL

  Italië

 1. AUGER AUTOTECHNIK GMBH

  Duitsland

  AUGERAUTOTECHNIK GmbH is een van de grootste leverancier van reserveonderdelen voor vrachtwagens en opleggers. Wij kunnen meer dan 30.000 producten leveren en zijn gevestigd in het centrum van Duitsland in Hürth-Keulen. Producten: motoren, koppelingen , versnellingsbakken, drijfassen, stroomgroep, stuurinrichting, remmen, veringen, persluchtsystemen, spilas, raderwerken, naven, cabines, chassis, elektriciteitssystemen, complementaire, universele onderdelen. Merken: MERCEDES, MAN, VOLVO, SCANIA, RVI, DAF, IVECO, EN VRACHTWAGENONDERDELEN.

 2. BILLARD ENGRENAGES

  Frankrijk

  Het bedrijf BILLARD ENGRENAGES is sinds meer dan 60 jaar gespecialiseerd op het gebied van cilindrische, conische en spiroïde tandwielen. Wij passen onze knowhow aan uw behoeften, zowel voor de volledige fabricage als voor het bewerken of bijslijpen van tanden van tandwielen of kroonwielen. Bewerken en bijslijpen van cylindrische of spiraalvormige tandwerken tot 600 mm doorsnee. Bewerken van rechte kegelvormige tandwielen met een diameter tot 500 mm Bewerken en bijslijpen van spiroïde tanden tot 450 mm, bewerken bij hoge snelheid tot 275 mm. Berekening en controle tandwielen op machine 3D Gleason Sygma7 Bewerken van tandwerken, bijslijpen van tandwerken , Coniflex bewerken, Coniflex tandwielen van Gleason, bewerken en bijslijpen spiroïde en kegelvormige tandwielen, kegelvormig recht freeswerk, conisch freeswerk, cilindrische tandwielen kegelvormig recht, spiro-conische tandwielen, bewerking en herstel van cylindrische tanden, bewerken en bijslijpen van spiraalvormige tandwerk.

 3. HORTON EUROPE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Dankzij meer dan 60 jaar ervaring in de industrie en de bewezen service, betrouwbaarheid en innovatie is Horton wereldwijd voorkeursleverancier van hoogwaardige motorkoelsystemen. Het bedrijf produceert en verkoopt ventilatorkoppelingen, ventilatoren voor OEM-toepassingen en de wereldwijde vervangingsmarkten. Onze producten: koelinstallaties, tussenkoelers, koelventilatoren voor motoren, koelinstallaties voor voertuigen, koelinstallaties voor de industrie, luchtgekoelde radiateurs en nog veel meer

 4. MTECH.AG-PARTS LLC

  Rusland

  MTech.AG-Parts LLC is een onderneming actief in de export en import van OEM auto-onderdelen, groothandel in auto-onderdelen, naar Rusland, de EU en Aziatische landen. De onderneming houdt een permanente voorraad van reserveonderdelen aan voor auto's, vrachtwagens en aanhangers: pneumatische cilinders, schokdempers en luchtvering compressoren, schokdempers voor voertuigen, elektronische controlesystemen, luchttoevoermodules, ophangingsonderdelen en veel andere splinternieuwe mechanische onderdelen, reserveonderdelen en auto-accessoires. De onderneming importeert ook auto-onderdelen voor de luchtvering van auto's. Op dit moment importeren wij auto-onderdelen van Dunlop systems (Verenigd Koninkrijk) en VIGOR (China) naar Rusland. MTech.AG-Parts biedt zijn partnerschap in de import en export van OEM auto-onderdelen in groothandelhoeveelheden aan producenten van auto-onderdelen en grote wagenparken. Wij zijn erop voorbereid om een distributeur van uw producten te worden op de Russische markt van reserveonderdelen of om geplande groothandelleveringen te verzorgen van de door u benodigde auto-accessoires.

 5. KURT-SAN OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

  KURTSAN is opgericht in 1982 en vervaardigt sindsdien allerlei soorten wielnaven. Door de toevoeging van hoogwaardige lagers en wielnaafstelsels aan het assortiment is Kurtsan uniek met meer dan 400 vershcillende wielnaaf toepassingen voor alle types bedrijfswagens. Kurtsan voert mallen, gietmallen, bewerkingen, verven en verpakkingen uit eigen fabriek gevestigd in Konya/Turkije. Alle nodige proeven voor zowel het gietwerk als de bewerking worden in overeenstemming met de regels van ISO 9001: 2008 in de fabriek uitgevoerd.

 6. AUTO SERVICE

  België

  Auto-service werd opgericht in 1963 als een eenmanszaak door meneer De Nijs Jacques. Sinds 1989 is het familiebedrijf geëvolueerd van een klassiek handelsbedrijf voor groot-en kleinhandel van auto-onderdelen en toebehoren tot één van de gekende handelszaken in de omstreken van Oudenaarde. Door de grote vraag van auto-onderdelen verhuisde auto-service in 1996 naar hun huidige vestiging met een uitgebreid perceel grond en een nieuw magazijn met burelencomplex. Auto-service is lid van de groepering Auto Distribution die actief is in 31 landen! Hierdoor kan auto-service u producten van eerste montage aanbieden met daarnaast een professionele service. Door deze jarenlange ervaring is auto-service een begrip geworden als leverancier van hoogwaardige technische producten bij zowel garagehouders, industrie, bouw en horeca. Naast deze doelgroepen helpen zij graag de particuliere klanten bij het onderhoud van hun wagen met bijhorend advies. De grote voorraad, hun jaren lange ervaring en service zijn een extra troef. Problemen met uw wagen of bent u iemand die zijn wagen tip-top in orde zet ? Hier bent u aan het juist adres !

 7. HYDR'ETANCH

  Frankrijk

  Hydr’ Étanch : Handel in reserveonderdelen voor Openbare Werken, gespecialiseerd in Meer dan 1100 referenties waaronder rotaties, voor graafmachines en scheplaadmachines, oude en nieuwe gamma's (POCLAIN en CASE POCLAIN). Hydr Etanch is gespecialiseerd in de handel van originele en aanpasbare reserveonderdelen van CASE POCLAIN.Als concessiehouder van Case Poclain Oise, concessiehouder van Case Poclain Beauvais, concessiehouder van Case Poclain Amiens, Concessiehouder van Case Poclain.Creil. Distributie en handel in reserveonderdelen voor bouwmachines van alle merken. Wij leveren al jarenlang aan vakmensen en verzorgen de distributie in Frankrijk en daarbuiten.Wij zorgen voor de formaliteiten voor het wegtransport, transport met vliegtuig of met de boot.

 8. SODIT

  Frankrijk

  Origineel & aanpasbaar diesel injectiemateriaal. Wij zijn verdeler van producten van BOSCH, DELPHI, PIERBURG (debietmeter) en STANADYNE die de grootste Europese machinebouwers zijn en wij verkopen tevens Japanse producten zoals DENSO, YANMAR, ZEXEL. Wij bieden een uitgebreid assortiment gereedschap en reserveonderdelen van alle merken in de vorm van aanpasbare of originele onderdelen. Ook voor de scheepsbouw, openbare werken en de industrie. Wij willen graag partnerschappen sluiten met dieselstations.

 1. INTER CONTINENTAL BATTERY

  België

  Wij bieden onze klanten een complete service: Inter Continental Battery is DE specialist in accu's. Ons assortiment omvat accu's voor alle soorten voertuigen: auto's, vrachtwagens, boten, landbouwmachines, industriële machines enz. Al onze producten voldoen aan de internationale normen voor Europese, Amerikaans en Aziatische voertuigen. Onze onderneming beschikt over een ruime distributieketen met luchtvracht- en zeevrachttransport en transport in vrachtwagens. Wij kunnen producten van topkwaliteit bieden tegen concurrerende prijzen. Alle accu's van Inter Continental Battery zijn ontworpen om een vermogen en duurzaamheid te bieden die geschikt zijn voor alle soorten materieel. Wij vervaardigen accu's voor diverse toepassingen: accu's voor auto's, zware accu's, accu's voor gemotoriseerde voertuigen en accu's voor recreatieve toepassingen. Ga naar onze website om ons uitgebreid productassortiment te leren kennen.

 2. SCHLEICHER FAHRZEUGTEILE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  NOKKENASSEN: voor motoren van motoren, auto's, tractors, vrachtwagens, schepen, stationaire en aggregaatmotoren., inspuitpompen en commonrailsystemen. MASSABALANSASSEN: voor overige motoren. NOKKENSCHIJVEN- EN POLYGOONVERBINDINGEN: Lengte van 1500 mm, uitvoeringen tot ong. 80 mm en een slaglengte van 350 mm doorsnede zijn mogelijk. LOONARBEID: voor diepboren in rotatieonderdelen tot een lengte van 1250 mm (eenzijdig) respectievelijk 1500 mm (aan beide kanten) zowel in ELB- als ook A-diepbaarwerkzaamheden.

 3. HERMAN AUTOPARTS

  België

  Herman Autoparts, voormalig gekend onder de noemer Johan Herman nv, is al meer dan 20 jaar actief als groothandel van auto-onderdelen van verschillende topmerken. Ons gamma differentieert zich van mechanische tot electronische onderdelen die we het gehele jaar door met nodige zorg en service leveren. Voornamelijk onderdelen van volgende merken zijn bij ons beschikbaar : Bmw, Volkswagen, Saab, Skoda, Alfa Romeo, Mercedes, Fiat, Opel, Rover, Peugeot, Citroën, Seat, Ford, Volvo, Renault, Kia, Daewoo, Ssangyong, Audi.

 4. W.M. TECHNIEK

  België

  Wilmink en zusteronderneming W.M.Techniek, zijn technische groothandelsbedrijven met vestigingen in Groningen (NL) en Brussel (B). Beide bedrijven zijn officieel (en veelal exclusief) importeur voor Nederland, Belgie en Luxemburg van diverse grote automotive fabrikanten en merken (bv Pierburg, Wahler, KS / Kolbenschmidt, TRW kleppen, Elring, Goetze, Payen, Metelli, Corteco, Fel-Pro en meer...) Wilmink en W.M.Techniek leveren onderdelen voor benzine- en dieselmotoren. Wilmink richt zich daarbij met name op de Nederlandse markt, terwijl W.M.Techniek de Belgische en Luxemburgse markt bedient. Beide bedrijven exporteren tevens over de gehele wereld.

 5. AUTOMATERIALEN HEMO

  België

  Automaterialen HEMO is een onafhankelijke leverancier van carrosserieonderdelen met meer dan 30 jaar ervaring. Wij hebben in ons magazijn onderdelen op voorraad van ongeveer 30 automerken. Zo kunnen wij auto-onderdelen leveren aan carrosserie en garage over heel België, binnen de 24 uur, en dit alles met ons eigen transport. Wij staan met een gans team voor u klaar! Onze passie, inzet en een brede visie zorgen ervoor dat u als klant een zeer goede service krijgt. Problemen met bestellen van onderdelen? Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar om elk probleem op te lossen.

 6. E.S. TOOLING

  België

  ES Tooling is de producent van fijnmechanische onderdelen voor de volgende werkgebieden: Automotive, Mould & Die, Medical, Aerospace en Optical. Wij streven naar perfectie tot onder de 5 µm, naar betrouwbare leveringen en naar een open beleid naar zowel klanten als aandeelhouders. Door een ver doorgevoerd innovatiebeleid en jaarlijkse investeringen in hoogtechnologische machines, is ES Tooling in Europa een van de state-of-the-art bedrijven in zijn sector. Na de opstart in 1996 hebben wij diverse prijzen gewonnen waaronder in 2004 KMO-laureaat van Vlaanderen. Tijdens het zoeken naar nieuwe werkgebieden is in 2007 ES Healthcare opgericht om ook implantaat suprastructuren te produceren (www.isus.be). Dit business model is niet onzichtbaar gebleven en in 2008 heeft Dentsply ES Tooling en ES Healthcare overgenomen. In 2013 heeft Erik Schildermans E.S. Tooling terug gekocht van Dentsply zodat E.S. Tooling weer volledig zelfstandig is.

 7. ATELIERS NEICHEL S.A.

  Frankrijk

  De werkplaatsen NEICHEL- NEICHEL AUTOMOTIVE is een familiebedrijf uit de Elzas, dat in 1979 gecreëerd is en op twee passen afstand van de Duitse grens ligt, op een geografisch Europees belangrijk kruispunt. Wij houden ons bezig met het onderzoek, het ontwerp, de vervaardiging en de verkoop van motoronderdelen, versnellingsbakken en bruggen voor industriële voertuigen, vrachtwagens, bussen, touringcars, op de gehele wereldmarkt. .

 8. AYVAZ OTO TICARET LTD. STI.

  Turkije

  We leveren originele onderdelen voor alle typen privévoertuigen: motoronderdelen; chassis en frame; koppelingen, rubberen producten, rem- en elektrische systemen. Onze onderneming houdt zich voornamelijk bezig met de import en export van reserveonderdelen voor personenauto's.

 9. TRADEX

  Frankrijk

  Tradex France, Internationale "One Stop" exporteur van auto-onderdelen van vermaarde automerken. Van VEGE cilinderkoppen tot GARRET turbo's, van Renault motoren tot FIAMM accu's, de grootste merken schenken ons reeds meer dan 10 jaar hun vertrouwen. Onze succesformule: u een snelle, persoonlijke service bieden tegen scherpe prijzen voor de beste producten. Wij exporteren overal ter wereld vanuit ons logistieke platform te Mitry-Mory, op enkele kilometers van de luchthaven CDG.

 10. GLOBAL RESOURCE S.R.O

  Slowakije

  GLOBAL RESOURCE bedrijf levert reserveonderdelen voor tractors: Met een komma gescheiden lijst van startmotortypes en merken. Startmotor mtz 82, startmotor Belarus generatoroplader motor hatz, startmotor perkins, startmotor hatz, startmotor mtz 320 startmotor mtz 80, MTZ startmotor schakeling, mtz startmotors, startmotor versnellingsbak, startmotor Tatra, startmotor Zetor, Tractor Zetor, belarus tractor, zetor, hatz, mtz, tatra, perkins, belarus, magneton, balkankar

Filters

Resultaten voor

Voertuigen - mechanische onderdelen - Import export

Aantal resultaten

11.512 bedrijven