• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • voertuigen - mechanische onderdelen

Resultaten voor

Voertuigen - mechanische onderdelen - Import export

 1. ARTUR RECAMBIOS BCN IMPORT EXPORT : ARTUR RECAMBIOS POLAND

  Polen

  Verified by europages badge

  Artur Recambios is een Poolse groothandel in auto-onderdelen die werd opgericht in 2012. Wij zijn professionals die zich bezighouden met de verkoop en aankoop van originele onderdelen voor auto's die van de Poolse markt worden geïmporteerd. Ons eigen magazijn biedt een grote voorraad onderdelen voor alle merken voertuigen: BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Ford, Peugeot, Renault en meer ..... Wij hebben een eigen voorraad onderdelen en de nodige leveranciers van alle onderdelen, voor alle merken die u wilt kopen. Wij kunnen aan u verkopen detailhandel en groothandel exporteurs van auto-onderdelen geleverd in containers. We hebben onze eigen rechtstreekse leveringsdienst van Polen naar Barcelona en Valencia.De rest van Spanje en andere landen worden bezorgd door nationale en internationale pakketdiensten. Als specialisten in gebruikte onderdelen spreken wij Pools, Engels en Spaans om onze communicatie voor de klant gemakkelijk te maken. Neem gerust contact met ons op en koop of bestel via ons, wij garanderen u een goede service.

 2. AGIL AUTOPARTS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Agil Autoparts is een Franse onderneming in de nabijheid van Parijs, gespecialiseerd in de groothandel van nieuwe en originele auto-onderdelen voor auto professionals in en buiten Europa. Het is hun taak hoogwaardige onderdelen te leveren voor elk type voertuig binnen een korte tijd om aan de behoeften van de professionals binnen de auto-industrie te voldoen. Ze bieden originele onderdelen voor vermaarde merken zoals Jaguar Land Rover, Renault, evenals compatibele onderdelen van topkwaliteit voor alle automerken zoals Bosch, Valeo, TRW, Wix, om er maar enkele op te noemen. De snelle beschikbaarheid van de reserveonderdelen is van cruciaal belang voor professionals binnen de auto-industrie. Agil Autoparts verbindt zich ertoe snelle en betrouwbare service te bieden om aan hun behoeften te voldoen. Hun team van vakspecialisten staat ter beschikking van de klanten om persoonlijke service en expert adviezen te bieden opdat ze de juiste onderdelen kunnen vinden. Agil Autoparts exporteert zijn reserveonderdelen in en buiten Europa en is er trots zijn klanten hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen te kunnen leveren. Neem gerust contact met ze op voor al uw behoeften aan auto-onderdelen en ontdek waarom Agil Autoparts de partner bij uitstek is voor professionals binnen de autobranche!

 3. AUTO-PIECE BURGUIERE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  De autosloperij AUTO PIECE BURGUIERE, gevestigd in het Franse departement Aveyron, staat la meer dan 30 jaar tot uw dienst. Ons team biedt u een uitgebreid assortiment tweedehands mechanische onderdelen en accessoires voor auto's en/of van verongelukte voertuigen in de oude staat. Wij bieden een grote keus aan tweedehands onderdelen voor: personenauto's, bedrijfswagens, brommobielen, 4X4 en af en toe voor motoren en landbouwmachines. Voor alle opnieuw te gebruiken onderdelen geldt een garantie van 3 maand. Wij kunnen uw onderdelen binnen 48 à 72 uur in heel Frankrijk leveren. Om optimaal aan uw vraag te voldoen stellen wij u een terrein van 6000 m² ter beschikking om uw onderdelen te demonteren. U treft er ook alle verongelukte voertuigen in de oude staat aan die in hun geheel te koop staan. Onze externe transportbedrijven kunnen u binnen 8 dagen leveren. Wij stellen alles in het werk om de milieunormen in acht te nemen en om u ten dienste te staan.

 4. DGS AUTODYWAN SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  DGS Autodywan is een toonaangevend autobedrijf dat zich toelegt op het leveren van hoogwaardige producten en diensten op het gebied van autoaccessoires. We begrijpen het belang van personalisatie en maatwerk als het gaat om voertuigen. Ons uitgebreide assortiment autoaccessoires is ontworpen om de functionaliteit, het comfort en de stijl van uw auto te verbeteren. Of u nu op zoek bent naar binnen- of buitenverbeteringen, we hebben een gevarieerde selectie producten om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

 5. ATV ELMER GRONAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ATV Elmer Gronau GmbH heeft zijn hoofdkantoor in Gronau (Westfalen) op de Duits-Nederlandse grens. We zijn in het bezit van een uitgebreide en steeds groeiende voorraad en assortiment, waaronder meer dan 500.000 artikelen. Onze bedoeling is om deze te herdefiniëren voor de eisen van de markt van de toekomst.Marktwaarnemingen hebben aangetoond dat een snelle levering, flexibele inkoop en een hoog niveau van kwaliteit in de toekomst een belangrijke rol zal spelen. Deskundig advies door goed opgeleid personeel is de service die bij ons verder gaat dan alleen handel.We zijn erop gericht een volledig en goed afgerond programma te bieden. Tot onze klanten overal in de wereld behoren o.a..Exporteurs, importeurs, groothandelaren en detailhandelaren in auto's, autofabrikanten, ateliers, bouwbedrijven, industriële ondernemingen, overheden en autoriteiten.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GETRIEBEDISCOUNT RADOCH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GETRIEBEDISCOUNT RADOCH GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Versnellingsbakken voor motorvoertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen - mechanische onderdelen, ruilversnellingsbakken, overbrengingsorganen, motoraandrijving, aandrijvingen voor voertuigen, Auto's - accessoires, Accessoires voor auto's en vrachtwagens, Voertuigen - mechanische onderdelen, en auto-onderdelen. Het is gevestigd in Oberkrämer Ot Vehlefanz, Duitsland.

 2. RUTHARDT ELECTRONIC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RUTHARDT ELECTRONIC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voertuigen - mechanische onderdelen. Het is gevestigd in Magstadt, Duitsland.

 3. 3D BAVARIA

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf 3D BAVARIA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Voertuigen - mechanische onderdelen. Het is gevestigd in Regensburg, Duitsland.

 4. AUTODEMOLIZIONI SIGNOR SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AUTODEMOLIZIONI SIGNOR SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Autosloperij. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reserveonderdelen voor personenwagens, Onderdelen voor dieselmotoren, Onderdelen voor vrachtwagens, Versnellingsbakken voor motorvoertuigen, Verwijdering van motoren, Bedrijfsvoertuigen - elektrische en elektronische onderdelen, Voertuigen- elektrische en elektronische onderdelen, Voertuigen - mechanische onderdelen, en tweedehands componenten en onderdelen van auto's. Het is gevestigd in Villorba, Italië.

 5. FRIMA FRICTION MATERIAL REIBBELAG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FRIMA FRICTION MATERIAL REIBBELAG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voertuigen - mechanische onderdelen. Het is gevestigd in Meinerzhagen, Duitsland.

 1. KAMPMANN + ARETZ GMBH + CO.KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KAMPMANN + ARETZ GMBH + CO.KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Intern transport - rollend materieel, Goederen behandeling - rollend materieel, Voertuigen - mechanische onderdelen, Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, Intern transport - rollend materieel, Goederen behandeling - rollend materieel, Voertuigen - mechanische onderdelen, Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, en industrieaanhangers. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

 2. DECI GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DECI GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verbrandingsmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verbrandingsmotoren - onderdelen, Voertuigen - mechanische onderdelen, Scheepvaart - apparaten en uitrusting, Scheepsmotoren, Onderdelen voor scheepsdieselmotoren, Elektriciteitsdistributie - materiaal, Transformatoren, convertors en gelijkrichters, Elektromotoren en onderdelen, en Verhuur van industriële installaties. Het is gevestigd in Quickborn, Duitsland.

 1. MECARM SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MECARM SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koppelingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Remmen voor voertuigen, Reserveonderdelen voor personenwagens, Voertuigen - mechanische onderdelen, rem, FCA, koppelingen groothandel, Remmen voor voertuigen, AUDI, en koppelingen en hun componenten voor personenauto's. Het is gevestigd in Caserta, Italië.

 2. AUTOPARTS SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AUTOPARTS SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Reserveonderdelen voor personenwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen - mechanische onderdelen, onderdelen voor auto's, onderdelen voor terreinwagens, Voertuigen - mechanische onderdelen, en originele onderdelen. Het is gevestigd in Copertino, Italië.

 3. AUTOSERVICE 2000 & C. S.N.C.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AUTOSERVICE 2000 & C. S.N.C., is een Dienstverlener, en actief in de sector Voertuigen - mechanische onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Banden, reparateur van banden, banden, Banden, en onderdelen voor auto's. Het is gevestigd in Medesano, Italië.

 4. AUGER AUTOTECHNIK GMBH

  Duitsland

  AUGERAUTOTECHNIK GmbH is een van de grootste leverancier van reserveonderdelen voor vrachtwagens en opleggers. Wij kunnen meer dan 30.000 producten leveren en zijn gevestigd in het centrum van Duitsland in Hürth-Keulen. Producten: motoren, koppelingen , versnellingsbakken, drijfassen, stroomgroep, stuurinrichting, remmen, veringen, persluchtsystemen, spilas, raderwerken, naven, cabines, chassis, elektriciteitssystemen, complementaire, universele onderdelen. Merken: MERCEDES, MAN, VOLVO, SCANIA, RVI, DAF, IVECO, EN VRACHTWAGENONDERDELEN.

 5. BILLARD ENGRENAGES

  Frankrijk

  Het bedrijf BILLARD ENGRENAGES is sinds meer dan 60 jaar gespecialiseerd op het gebied van cilindrische, conische en spiroïde tandwielen. Wij passen onze knowhow aan uw behoeften, zowel voor de volledige fabricage als voor het bewerken of bijslijpen van tanden van tandwielen of kroonwielen. Bewerken en bijslijpen van cylindrische of spiraalvormige tandwerken tot 600 mm doorsnee. Bewerken van rechte kegelvormige tandwielen met een diameter tot 500 mm Bewerken en bijslijpen van spiroïde tanden tot 450 mm, bewerken bij hoge snelheid tot 275 mm. Berekening en controle tandwielen op machine 3D Gleason Sygma7 Bewerken van tandwerken, bijslijpen van tandwerken , Coniflex bewerken, Coniflex tandwielen van Gleason, bewerken en bijslijpen spiroïde en kegelvormige tandwielen, kegelvormig recht freeswerk, conisch freeswerk, cilindrische tandwielen kegelvormig recht, spiro-conische tandwielen, bewerking en herstel van cylindrische tanden, bewerken en bijslijpen van spiraalvormige tandwerk.

 6. HORTON EUROPE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Dankzij meer dan 60 jaar ervaring in de industrie en de bewezen service, betrouwbaarheid en innovatie is Horton wereldwijd voorkeursleverancier van hoogwaardige motorkoelsystemen. Het bedrijf produceert en verkoopt ventilatorkoppelingen, ventilatoren voor OEM-toepassingen en de wereldwijde vervangingsmarkten. Onze producten: koelinstallaties, tussenkoelers, koelventilatoren voor motoren, koelinstallaties voor voertuigen, koelinstallaties voor de industrie, luchtgekoelde radiateurs en nog veel meer

 7. CAR SYSTEMS LLC

  Rusland

  CarSystems is een fabrikant van Thor elektronische geluidsversterkende uitlaatsystemen dat het geluid van sportauto's, luxe auto's en supersonische gevechtsvliegtuigen imiteert. Het elektronische uitlaatsysteem Thor bestaat uit één of twee hoogwaardige luidsprekers aangebracht in een ronde metalen behuizing en een mobiele app. De selectie geluiden wordt regelmatig aangevuld en u kunt deze veranderen of bijstellen met uw telefoon, smart watch of standaard autoknoppen. U kunt het geluidsvolume, de startgeluiden, de klank, het aantal vlagen, het geluid van stationair draaien of optrekken van de geluidsversterker van het uitlaatsysteem aanpassen. De installatie van het uitlaatsysteem doet geen afbreuk op de fabrieksgarantie. Het kan op elke type auto met een bouwjaar van 2005 of later geïnstalleerd worden. Het bedrijf CarSystems biedt internationale levering aan groothandelaren van deze uitlaat geluidsversterkersystemen aan auto tuning werkplaatsen. De fabrikant biedt 2 jaar garantie op het Thor active sound systeem. De levensduur van de uitrusting bedraagt 10 jaar.

 8. BOMANTI IC VE DIS TICARET LTD.STI.

  Turkije

  BOMANTI met zijn hoofdkantoor gevestigd in Konya is er trots op de beste kwaliteit & diensten te kunnen bieden, met een hoog klanttevredenheidsniveau en het grootste assortiment van componenten en onderdelen, in het bijzonder voor de auto-industrie. Bomanti is een erkende marktleider geworden dankzij de levering van hoogwaardige producten aan vakspecialisten wereldwijd. Bomanti geniet een uitstekende reputatie in het Midden-Oosten, Europa, Noord-Amerika, Australië en in Afrika en kan bogen op 12 jaar ervaring in internationale handel.

 1. VB-AIRSUSPENSION

  Nederland

  Luchtvering wordt meer en meer een belangrijk aspect in de lichte bedrijfswagenbranche. Of dit nu voor meer comfort is, voor betere stabiliteit of voor een mogelijkheid om een voertuig makkelijk te kunnen laten zakken en heffen, zo is er voor elke toepassing wel een oplossing. VB-Airsuspension biedt u deze oplossing door diverse soorten veersystemen aan te bieden. Wij bieden u voor vrijwel elke lichte bedrijfswagen een passende oplossing. VB-Airsuspension produceert –als één van de weinige Europese fabrikanten– een zo breed mogelijk pakket van diverse soorten (lucht)vering. Van hulpluchtvering, een eenvoudige versterkte schroefveer tot een volledige luchtvering; voor klanten met diverse toepassingen zoals ambulances, auto-transporters en campers bieden wij de oplossing. Nu weet u waarom steeds meer producenten van bedrijfswagens onze luchtveersets tot de eigen standaard verheffen.

 2. AVB SPORTS

  België

  De Basis van AVB, Autometal Van Broeck, zijn de vervangingsonderdelen. Bij ons kunt u terecht voor alle schade onderdelen, vervangings onderdelen en onderhouds produkten. Heeft u een ongeval gehad, geen probleem wij leveren zowel de OEM onderdelen als het alternatieven. Voorruit beschadigd of een andere ruit van de wagen, ook deze leveren wij en monteren we aan de beste prijs. Heeft uw wagen onderhoud nodig, wij hebben de gepaste olie en alle filters die u wenst. Alsook de slijtage delen van de ophanging en de remmen. Nieuwe ruitewissers, sproeiervloeistof, wij hebben het allemaal.

 3. E.S. TOOLING

  België

  ES Tooling is de producent van fijnmechanische onderdelen voor de volgende werkgebieden: Automotive, Mould & Die, Medical, Aerospace en Optical. Wij streven naar perfectie tot onder de 5 µm, naar betrouwbare leveringen en naar een open beleid naar zowel klanten als aandeelhouders. Door een ver doorgevoerd innovatiebeleid en jaarlijkse investeringen in hoogtechnologische machines, is ES Tooling in Europa een van de state-of-the-art bedrijven in zijn sector. Na de opstart in 1996 hebben wij diverse prijzen gewonnen waaronder in 2004 KMO-laureaat van Vlaanderen. Tijdens het zoeken naar nieuwe werkgebieden is in 2007 ES Healthcare opgericht om ook implantaat suprastructuren te produceren (www.isus.be). Dit business model is niet onzichtbaar gebleven en in 2008 heeft Dentsply ES Tooling en ES Healthcare overgenomen. In 2013 heeft Erik Schildermans E.S. Tooling terug gekocht van Dentsply zodat E.S. Tooling weer volledig zelfstandig is.

 4. SODIT

  Frankrijk

  Origineel & aanpasbaar diesel injectiemateriaal. Wij zijn verdeler van producten van BOSCH, DELPHI, PIERBURG (debietmeter) en STANADYNE die de grootste Europese machinebouwers zijn en wij verkopen tevens Japanse producten zoals DENSO, YANMAR, ZEXEL. Wij bieden een uitgebreid assortiment gereedschap en reserveonderdelen van alle merken in de vorm van aanpasbare of originele onderdelen. Ook voor de scheepsbouw, openbare werken en de industrie. Wij willen graag partnerschappen sluiten met dieselstations.

 5. KURT-SAN OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

  KURTSAN is opgericht in 1982 en vervaardigt sindsdien allerlei soorten wielnaven. Door de toevoeging van hoogwaardige lagers en wielnaafstelsels aan het assortiment is Kurtsan uniek met meer dan 400 vershcillende wielnaaf toepassingen voor alle types bedrijfswagens. Kurtsan voert mallen, gietmallen, bewerkingen, verven en verpakkingen uit eigen fabriek gevestigd in Konya/Turkije. Alle nodige proeven voor zowel het gietwerk als de bewerking worden in overeenstemming met de regels van ISO 9001: 2008 in de fabriek uitgevoerd.

 6. AUTOMATERIALEN HEMO

  België

  Automaterialen HEMO is een onafhankelijke leverancier van carrosserieonderdelen met meer dan 30 jaar ervaring. Wij hebben in ons magazijn onderdelen op voorraad van ongeveer 30 automerken. Zo kunnen wij auto-onderdelen leveren aan carrosserie en garage over heel België, binnen de 24 uur, en dit alles met ons eigen transport. Wij staan met een gans team voor u klaar! Onze passie, inzet en een brede visie zorgen ervoor dat u als klant een zeer goede service krijgt. Problemen met bestellen van onderdelen? Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar om elk probleem op te lossen.

 7. AUTO SERVICE

  België

  Auto-service werd opgericht in 1963 als een eenmanszaak door meneer De Nijs Jacques. Sinds 1989 is het familiebedrijf geëvolueerd van een klassiek handelsbedrijf voor groot-en kleinhandel van auto-onderdelen en toebehoren tot één van de gekende handelszaken in de omstreken van Oudenaarde. Door de grote vraag van auto-onderdelen verhuisde auto-service in 1996 naar hun huidige vestiging met een uitgebreid perceel grond en een nieuw magazijn met burelencomplex. Auto-service is lid van de groepering Auto Distribution die actief is in 31 landen! Hierdoor kan auto-service u producten van eerste montage aanbieden met daarnaast een professionele service. Door deze jarenlange ervaring is auto-service een begrip geworden als leverancier van hoogwaardige technische producten bij zowel garagehouders, industrie, bouw en horeca. Naast deze doelgroepen helpen zij graag de particuliere klanten bij het onderhoud van hun wagen met bijhorend advies. De grote voorraad, hun jaren lange ervaring en service zijn een extra troef. Problemen met uw wagen of bent u iemand die zijn wagen tip-top in orde zet ? Hier bent u aan het juist adres !

 8. DERMA TRUCKS

  België

  Als Volvo bedrijfswagendealer biedt Derma Trucks een zeer compleet en hoogwaardig productenprogramma: van de Volvo FL/FE-serie (distributie) tot de Volvo FM/FH-serie. Alsook staan wij klaar met het mini assortiment van Volvo Construction Equipment, Volvo Penta en Nissan lichte bedrijfsvoertuigen. Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte vrachtwagens en bedrijfswagens bieden wij een compleet pakket aan aftersalesdiensten, waaronder onderhoud, keuringen, chauffeurstrainingen (Code 95), wagenparkbeheer en verhuur. Wij bieden u ‘one-stop-shopping’ in combinatie met een excellent serviceniveau. Ons verkoopsteam verleent u graag professioneel advies bij het kiezen van de juiste transportoplossing op maat! Ons magazijn-en werkplaatsteam staat voor u klaar met een uitgebreide waaier aan diensten. Wij bieden een totaalservice en staan, dag in dag uit, met bijzonder ruime openingsuren ter uwer beschikking. Kom gewoon langs en overtuig uzelf!

 9. GARAGE CAMMAERT

  België

  Service is onze strategie, maatwerk onze passie. Cammaert Trucks specialiseert zich al meer dan 50 jaar in de verkoop, onderhoud en herstellingen van IVECO Trucks en FIAT Professional. Door onze uitstekende service zijn we uitgegroeid tot een begrip in de transportwereld. De centrale ligging van onze vier vestigingen te Gooik, Temse, Antwerpen & Sint-Lievens-Houtem rond de drie grote verkeersassen tussen Antwerpen, Brussel en Gent zorgt ervoor dat we onze klanten snel van dienst kunnen zijn. Bij Cammaert Trucks kan u terecht voor een zeer uitgebreid gamma van IVECO en Fiat Professional bedrijfsvoertuigen: van de kleinste bestelwagen tot de zware Stralis Hi-Way. Tot onze klantenportefeuille behoren zowel de kleine zelfstandigen als de KMO’s en grote transportbedrijven uit verschillende sectoren.

 10. INTER CONTINENTAL BATTERY

  België

  Wij bieden onze klanten een complete service: Inter Continental Battery is DE specialist in accu's. Ons assortiment omvat accu's voor alle soorten voertuigen: auto's, vrachtwagens, boten, landbouwmachines, industriële machines enz. Al onze producten voldoen aan de internationale normen voor Europese, Amerikaans en Aziatische voertuigen. Onze onderneming beschikt over een ruime distributieketen met luchtvracht- en zeevrachttransport en transport in vrachtwagens. Wij kunnen producten van topkwaliteit bieden tegen concurrerende prijzen. Alle accu's van Inter Continental Battery zijn ontworpen om een vermogen en duurzaamheid te bieden die geschikt zijn voor alle soorten materieel. Wij vervaardigen accu's voor diverse toepassingen: accu's voor auto's, zware accu's, accu's voor gemotoriseerde voertuigen en accu's voor recreatieve toepassingen. Ga naar onze website om ons uitgebreid productassortiment te leren kennen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Voertuigen - mechanische onderdelen - Import export

Aantal resultaten

10.829 Bedrijven