• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vogels - huisdieren

Resultaten voor

Vogels - huisdieren - Import export

 1. GEERT VERHOEVEN

  België

  We houden ons dan bezig met de in- en verkoop van allerlei vogels en kleinvee. En niet zomaar de eerste en de beste. We leveren u uit een lijst van honderden variëteiten de meest bijzondere, maar ook de meest gewone park- en watervogels. Daarnaast zijn we één van de weinige bedrijven in Vlaanderen die ook aan in- en verkoop doen van bijzonder kleinvee zoals Kangoeroes, Maras, Alcapa's enzovoort... Naast onze hokruimtes voor de dieren, beschikken we ook over een winkelruimte. Daar kunt u kiezen uit een compleet gamma kwaliteitsvoeders voor al uw dieren.

 2. DE PAUW DIERENSPECIAALZAAK

  België

  Dierenspeciaalzaak De Pauw is dé dierenwinkel bij uitstek. De vestiging in Aartselaar is 2000m² groot en heeft een uitgebreid assortiment van benodigdheden voor honden, katten, vogels, knaagdieren en reptielen. Ook vogels, kippen, kuikens, vissen, knaagdieren en reptielen kunnen hier gekocht worden.

 3. PAJARERÍA SAMU

  Spanje

  Het bedrijf PAJARERÍA SAMU, is een Groothandelaar, en actief in de sector Veeteelt - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vogels - huisdieren, voeder voor vogels als huisdieren, en Vogels - huisdieren. Het is gevestigd in Estepa, Spanje.

 4. PRODUKTHANDEL THOMAS GASSNER

  Duitsland

  Het bedrijf PRODUKTHANDEL THOMAS GASSNER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vogels - huisdieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren roestvrij staal, voeder voor vliegende dieren, speelgoed, en artikelen voor vogels. Het is gevestigd in Königsbrunn, Duitsland.

 5. POULTRY FARMS VALERA

  Griekenland

  Het bedrijf POULTRY FARMS VALERA, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Vogels - huisdieren. Het is gevestigd in Ioannina, Griekenland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. M. OLLESCH

  Duitsland

  Het bedrijf M. OLLESCH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schelp- en schaaldieren, Vis, Vogels - huisdieren, Voeder voor dierfokkerijen, Schelp- en schaaldieren, Vis, Vogels - huisdieren, en Voeder voor dierfokkerijen. Het is gevestigd in Krefeld, Duitsland.

 2. OVOPOR AGRO PECUÁRIA DOS MILAGRES, S.A.

  Portugal

  Het bedrijf OVOPOR AGRO PECUÁRIA DOS MILAGRES, S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vogels - huisdieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voeder voor dierfokkerijen, en Voeder voor dierfokkerijen. Het is gevestigd in Alcaidaria, Portugal.

 3. GENOVO FOODS LLC.

  Oekraïne

  Het bedrijf GENOVO FOODS LLC., is een Groothandelaar, en actief in de sector Vogels - huisdieren. Het is gevestigd in Kotsubinskoe, Oekraïne.

 4. EREBO HEIMTIERPRODUKTE

  Duitsland

  Het bedrijf EREBO HEIMTIERPRODUKTE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schelp- en schaaldieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis, Vogels - huisdieren, Huisdieren - artikelen, Kooien en volières, Vis, Vogels - huisdieren, Huisdieren - artikelen, en Kooien en volières. Het is gevestigd in Boos, Duitsland.

 5. AKIN PET HAYVAN VE TARIM URN,PAZ,TIC,LTD,STI.

  Turkije

  Het bedrijf AKIN PET HAYVAN VE TARIM URN,PAZ,TIC,LTD,STI., is een Groothandelaar, en actief in de sector Vogels - huisdieren. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. AVICOLA SA

  Moldavïe

  Het bedrijf AVICOLA SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vogels - huisdieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Eieren - producten, kippen, en Eieren - producten. Het is gevestigd in Raionul Riscani, Moldavïe.

 2. MANUFAKTUR KRATZPFOTE

  Duitsland

  Het bedrijf MANUFAKTUR KRATZPFOTE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vogels - huisdieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren krabbers, en katten. Het is gevestigd in Helmbrechts, Duitsland.

 1. AVE IMPEX S.R.L.

  Roemenië

  Het bedrijf AVE IMPEX S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Huisdieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vogels - huisdieren, en Vogels - huisdieren. Het is gevestigd in Satu Mare, Roemenië.

 2. NUTROTON INDUSTRIAS DA AVICULTURA S A

  Portugal

  Het bedrijf NUTROTON INDUSTRIAS DA AVICULTURA S A, en actief in de sector Vogels - huisdieren. Het is gevestigd in Caramulo, Portugal.

 3. AVIARIO RESOURO PRODUÇÃO DE OVOS LDA.

  Portugal

  Het bedrijf AVIARIO RESOURO PRODUÇÃO DE OVOS LDA., en actief in de sector Vogels - huisdieren. Het is gevestigd in Resouro, Portugal.

 4. MARINHAVE SOC AGRO AVICOLA S.A.

  Portugal

  Het bedrijf MARINHAVE SOC AGRO AVICOLA S.A., en actief in de sector Vogels - huisdieren. Het is gevestigd in Porto Alto, Portugal.

 5. AGROZEL-AGRO-PECUÁRIA DO ZÊZERE S.A.

  Portugal

  Het bedrijf AGROZEL-AGRO-PECUÁRIA DO ZÊZERE S.A., en actief in de sector Vogels - huisdieren. Het is gevestigd in Horta Do Chão Da Serra, Portugal.

 6. POULTRY EQUIPMENT

  Turkije

  Het bedrijf POULTRY EQUIPMENT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vogels - huisdieren. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 7. PINTOBAR EXPLORAÇÃO AVICOLA LDA.

  Portugal

  Het bedrijf PINTOBAR EXPLORAÇÃO AVICOLA LDA., en actief in de sector Vogels - huisdieren. Het is gevestigd in Carrazedo, Portugal.

 8. AVIARIOS AGRO OVO LDA.

  Portugal

  Het bedrijf AVIARIOS AGRO OVO LDA., en actief in de sector Vogels - huisdieren. Het is gevestigd in São João Das Lampas, Portugal.

 1. SPA SOC DE PRODUTOS AVICOLAS S.A.

  Portugal

  Het bedrijf SPA SOC DE PRODUTOS AVICOLAS S.A., en actief in de sector Vogels - huisdieren. Het is gevestigd in São Romão Do Coronado, Portugal.

 2. SAS ZOLUX

  Frankrijk

  Het bedrijf SAS ZOLUX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aquaria en viskommen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vogels - huisdieren, Huisdieren - artikelen, Vogels - huisdieren, en Huisdieren - artikelen. Het is gevestigd in Saintes, Frankrijk.

 3. JAULASDEMADERA

  Spanje

  Het bedrijf JAULASDEMADERA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vogels - huisdieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren kooien voor huisdieren, en Fabrikanten van producten voor huisdieren. Het is gevestigd in La villa de don fadrique, Spanje.

 4. VILREIOVO PRODUÇÃO E COMERCIALIZAÇÃO DE OVOS LDA.

  Portugal

  Het bedrijf VILREIOVO PRODUÇÃO E COMERCIALIZAÇÃO DE OVOS LDA., en actief in de sector Vogels - huisdieren. Het is gevestigd in Lavadouro, Portugal.

 5. MARTINS E GERALDES LDA.

  Portugal

  Het bedrijf MARTINS E GERALDES LDA., en actief in de sector Vogels - huisdieren. Het is gevestigd in Águas Vivas, Portugal.

 6. CAMPOVO - PRODUÇÃO E COMERCIALIZAÇÃO DE OVOS, S.A.

  Portugal

  Het bedrijf CAMPOVO - PRODUÇÃO E COMERCIALIZAÇÃO DE OVOS, S.A., en actief in de sector Vogels - huisdieren. Het is gevestigd in Quinta Da Gramela, Portugal.

 7. DIVAL-EKISA, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf DIVAL-EKISA, S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vogels - huisdieren. Het is gevestigd in Carlet (valencia), Spanje.

 8. AVIMIL SOCIEDADE AVICOLA LDA.

  Portugal

  Het bedrijf AVIMIL SOCIEDADE AVICOLA LDA., en actief in de sector Vogels - huisdieren. Het is gevestigd in Pindelo Dos Milagres, Portugal.

 9. SERRA E SILVA LDA.

  Portugal

  Het bedrijf SERRA E SILVA LDA., en actief in de sector Vogels - huisdieren. Het is gevestigd in Vales, Portugal.

 10. PECUARIA DO MARCO DE CANAVESES LDA.

  Portugal

  Het bedrijf PECUARIA DO MARCO DE CANAVESES LDA., en actief in de sector Vogels - huisdieren. Het is gevestigd in Alpendorada e Matos, Portugal.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis