• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • voorwerpen van hout en bruyerehout

Resultaten voor

Voorwerpen van hout en bruyerehout - Import export

 1. PARIZHSKAYA KOMMUNA, LTD

  Rusland

  PARIZHSKAYA KOMMUNA is de erkende grootste fabrikant van Rusland. Het produceert voornamelijk multiplex van het merk FC (binnen), FSF (buiten) in de maten 1.525X1.525 mm. lattoflexes - meubelonderdelen die we kunnen vervaardigen volgens de wensen van de klanten en met verschillende parameters (in dikte, lengte, breedte). Twee andere types multiplex van melaminehout in de afmetingen 1.250*2.500 en 1.220*2.440 werden onlangs aan de hoofdproductielijn toegevoegd. Het eerste type betreft gevoegd multiplex. Het tweede type betreft bespijkerd mulitplex. De hoofdprincipes bij de productie zijn de garantie en de kwaliteit die we kunnen bevestigen dankzij onze certificaten, met als belangrijkste FCS-100 %. De verzending wordt verzorgd via het FCA-Free Carrier- systeem (vermelde plaats). Klanten uit meer dan 30 landen werken samen met ons en maken gebruik van onze innovaties. We zetten ons in voor constante ontwikkeling, staan nooit stil en volgen al het nieuws op het gebied van nieuwe technologieën binnen de bosbouw.

 2. HYDRO-PROFI-LINE® BY GKR GERMANY

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Ontwikkeling, productie en verkoop van Hydro Profi Line® vergroeningssystemen voor duurzaam, functioneel groen op alle gesealde oppervlakken, oppervlakken zonder grond en gebouwen. De voordelen van de Hydro Profi Line® plantensystemen: • Duurzame vermindering van het waterverbruik voor vergroeningen met maximaal 80% • Unieke wortelvegetatie met lucht en water voor een perfecte wortelventilatie • Geen wortelverdichting en wortelrot in de bodem, omdat er geen vulmateriaal zit rond de kweekpot • Grote waterreservoirs, aangezien er geen verdringing door plantensubstraten bestaat • Uniek Quick Change-systeem voor een snelle, probleemloze vervanging• Geschikt voor alle planten in aarde en hydrocultuur • Geschikt voor elke locatie in kamers en open ruimtes • U giet altijd precies genoeg en op elk gewenst moment, overgieten is nauwelijks meer mogelijk

  Website Open In New icon
 3. HEINZ REGALSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Heinz Regalsysteme plant, produceert en levert vanuit één bron: Draagarm- en palletstellingen.Voor gebruik voor zowel binnen als buiten.Gelakt of thermisch verzinkt.Van een simpele rij planken tot een complete hal met stellingen! Als basismateriaal voor de draagarmen en palletstellingen worden uitsluitend uiterst robuuste constructieprofielen, constructieprofielen zonder openingen, warmgewalste staalsoorten uit constructieprofielen van IPE / UNP gebruikt. Ten aanzien van de draagarmstellingen zijn de hangende, beweegbare draagarm die aan 3 zijden beweegt de absolute must in de branche.Er worden ook geschroefde draagarmen aangeboden.De palletstelling is speciaal ontworpen voor zwaar gebruik, voornamelijk voor de bouwmaterialensector; Robuustheid die zekerheid biedt! Alle profielen hebben een wanddikte die x keer zo hoog is als die van profielplaten.Dit maakt het perfect geschikt voor dagelijks gebruik! Heinz Regalsysteme GmbH staat voor veilige producten, korte levertijden, eerlijke prijzen!

  Website Open In New icon
 4. LES CREA DECO DE FAB

  Frankrijk