• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vouwen van rubber en plastic

Resultaten voor

Vouwen van rubber en plastic - Import export

 1. GLANZSTOFF

  Luxemburg

  GLANZSTOFF TEXTILCORD STEINFORT, in 1965 opgericht en in Luxemburg gevestigd, fabriceert technische kabels en stoffen voor de belangrijkste spelers in de rubber- en composietenindustrie. De textielvezels zoals viscose en de kunstvezels zoals polyester, nylon en aramide worden getransformeerd met behulp van de meeste recente technologieën. Deze afdeling van IVL is in mei 2021 opgestart als diversifiëring en om een eigen productie van chirurgische mondkapjes van het type IIR op te zetten. Chirurgische mondkapjes van het type IIR zijn een medisch hulpmiddel dat moet beletten dat de drager van het mondkapje druppeltjes verspreid in zijn omgeving en ook om hem te beschermen tegen de druppeltjes die verspreid worden door mensen die hij tegenkomt. Onze mondkapjes bieden 4 uur lang een efficiënte bescherming tegen virussen. U kunt doorgaan met werken, rondlopen en het uitvoeren van uw dagelijkse activiteiten zonder u zorgen te maken terwijl u beschermd bent. Wij bieden twee verpakkingen: een kartonnen doos met 50 mondkapjes en een plastic zakje met 10 mondkapjes. Ook kunnen wij op de mondkapjes een logo aanbrengen. Onze medische mondkapjes met 3 vouwen voldoen aan de volgende normen: EG, EN14683 + AC 2019, Type II BFE>= 98% en zijn Made in Luxembourg. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

 2. GUST KUNSTSSTOFF- UND GUMMISPEZIALARTIKEL

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Nauw contact met onze klanten zorgt ervoor dat we voor elke individuele taak een passende oplossing vinden. Ongeacht of we al bestaande ideeën en plannen implementeren om producten gedeeltelijk of volledig te ontwikkelen: U kunt op ons rekenen. Wij ondersteunen u bij de definitie van de artikelgeometrie, houden op verzoek rekening met uw procestechnologie en uw activiteiten, zodat zelfs bij de eerste functiemonsters een hoge productiefase wordt bereikt. Ons uitgebreide machinepark zorgt voor snelle en flexibele productieprocessen. CAD-gebaseerde artikelontwerpen en productie op CNC-gestuurde machines zorgen ook voor maximale maatnauwkeurigheid, reproduceerbaarheid en precisie. Enerzijds profiteert u van snelle reactietijden en tijdige levering, anderzijds zorgen we voor eersteklas kwaliteit, zelfs met functionele voorbeelden en prototypen, of het nu een eenmalige productie of een kleine serie betreft.

 3. HEMOGUM

  Servië

  Verified by europages badge

  Hemogum is een producent van technische rubberproducten & biedt voordelige oplossingen voor rubber, rubber-metaal of rubber-kunststof producten. Wij verkrijgen prima bedrijfsresultaten met constante ontwikkeling, een stabiele investeringsstrategie & constante verbetering van bestaande producten & de introductie van nieuwe producten. Hemogum produceert producten op maat: onderdelen voor de auto-industrie, vrachtverkeer, landbouwmechanisatie, mijnbouw, bouw, chemische industrie, voedingsindustrie & overige.

 4. FORMATEK A/S

  Denemarken

 5. WEGENER INTERNATIONAL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WEGENER INTERNATIONAL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vouwen, krommen, o.a. dmv lassen - rubber en kunststof, Gereedschapsmachines voor rondbuigen, Lassen van kunststoffen - machines, Solderen van rubber en plastic, Vouwen, krommen, o.a. dmv lassen - rubber en kunststof, Gereedschapsmachines voor rondbuigen, Lassen van kunststoffen - machines, en Solderen van rubber en plastic. Het is gevestigd in Eschweiler, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DALIAN SECOND RUBBER AND PLASTIC MACHINERY CO., LTD.

  China

  Het bedrijf DALIAN SECOND RUBBER AND PLASTIC MACHINERY CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Welven van rubber en plastic. Het is gevestigd in Dalian, China.

 2. YIWU BONNOK INDUSTRY CO.,LTD

  China

  Het bedrijf YIWU BONNOK INDUSTRY CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Welven van rubber en plastic. Het is tevens aanwezig in de sectoren ijzerwaren van rubber. Het is gevestigd in Yiwu, China.

 3. GUANGZHOU TECH-RUN RUBBER PARTS CO.,LTD

  China

  Het bedrijf GUANGZHOU TECH-RUN RUBBER PARTS CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Welven van rubber en plastic. Het is tevens aanwezig in de sectoren rubberen rollen, en siliconisch rubber. Het is gevestigd in Guangzhou, China.

 4. BIESTERFELD PLASTIC GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BIESTERFELD PLASTIC GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Import-export van rubber en plastics. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polymeren, Polymeren, elastomeren, Rubber en plastic omzetting, en additieven voor kunststoffen. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 5. SHANGHAI LONGJI PRECISION INDUSTRIAL CO.,LTD.

  China

  Het bedrijf SHANGHAI LONGJI PRECISION INDUSTRIAL CO.,LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Perforatie van rubber en plastic. Het is tevens aanwezig in de sectoren rubber, en vitonbuizen. Het is gevestigd in Shanghai, China.

 1. DERINDENIZ KAÇUK METAL LTD. ŞTI.

  Turkije

  Het bedrijf DERINDENIZ KAÇUK METAL LTD. ŞTI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van rubber en plastics. Het is tevens aanwezig in de sectoren anti-trillingssteunen van metaal voor motoren en machines, en Gevulkaniseerd rubber. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 2. GRUPO POLIFER

  Brazilië

  Het bedrijf GRUPO POLIFER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubber en kunststof - verwerking, Import-export van rubber en plastics, Rubber en kunststof - verwerking, en Import-export van rubber en plastics. Het is gevestigd in Macaubal/sp, Brazilië.

 1. TIANJIN YAYU RUBBER AND PLASTIC PRODUCT CO., LTD

  China

  Het bedrijf TIANJIN YAYU RUBBER AND PLASTIC PRODUCT CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van rubber en plastics. Het is gevestigd in Tianjin, China.

 2. WANDA RUBBER PRODUCTS CO.,LTD.

  China

  Het bedrijf WANDA RUBBER PRODUCTS CO.,LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van rubber en plastics. Het is tevens aanwezig in de sectoren rubberen platen, en Rubber matten. Het is gevestigd in Tangshan, China.

 3. EREK GROUP

  Turkije

  Het bedrijf EREK GROUP, is een Groothandelaar, en actief in de sector Rubber. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polymeren, Import-export van rubber en plastics, import, export, Polymeren, en Import-export van rubber en plastics. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. HAINING ANTHRACENE RUBBER AND PLASTIC CO., LTD

  China

  Het bedrijf HAINING ANTHRACENE RUBBER AND PLASTIC CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van rubber en plastics. Het is gevestigd in Jiaxing, China.

 5. PERAM LLC

  Verenigde Staten

  Het bedrijf PERAM LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van rubber en plastics. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubbervloeren - industrieel, Vormstukken van rubber, matrijzen voor kunststof en rubber materialen, en Rubbervloeren - industrieel. Het is gevestigd in Lancaster, Verenigde Staten.

 6. UNICON CONDUCTIVE RUBBER PRODUCTS FACTORY

  China

  Het bedrijf UNICON CONDUCTIVE RUBBER PRODUCTS FACTORY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van rubber en plastics. Het is tevens aanwezig in de sectoren ijzerwaren van rubber. Het is gevestigd in Huizhou City, China.

 7. DVS TECHNIEK BV

  Nederland

  DVS Techniek B.V. is dé totaal leverancier op het gebied van pakkingen, afdichtingen, kunststofslangen, rubberslangen, appendages, rubber, koppelingen en andere afdichtingmiddelen en materialen.Wat u bedenkt op rubber en/of afdichtingsgebied kunnen wij maken ! !

 8. SWASTIK SHIVPRIYA IMPEX

  India

  Het bedrijf SWASTIK SHIVPRIYA IMPEX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van rubber en plastics. Het is tevens aanwezig in de sectoren gegoten producten van rubber, extrusie van rubber, Vormstukken van rubber, en afdichtingen. Het is gevestigd in Faridabad, India.

 1. PRIYA OVERSEAS TRADES

  India

  Het bedrijf PRIYA OVERSEAS TRADES, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Import-export van rubber en plastics. Het is tevens aanwezig in de sectoren rubber. Het is gevestigd in Vashi ,new-Bombay, India.

 2. HENGSHUI KANGHONG RUBBER AND PLASTIC PRODUCTS CO., LTD.

  China

  Het bedrijf HENGSHUI KANGHONG RUBBER AND PLASTIC PRODUCTS CO., LTD., en actief in de sector Import-export van rubber en plastics. Het is gevestigd in Hengshui, China.

 3. KONIMPEX SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf KONIMPEX SP. Z O.O., is een Groothandelaar, en actief in de sector Folie - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubber en derivaten, Import-export van rubber en plastics, Rubber en derivaten, en Import-export van rubber en plastics. Het is gevestigd in Konin, Polen.

 4. DOUBLE GREEN TREE INDUSTRIAL SUPPLY

  China

  Het bedrijf DOUBLE GREEN TREE INDUSTRIAL SUPPLY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van rubber en plastics. Het is tevens aanwezig in de sectoren rubber. Het is gevestigd in Qingdao, China.

 5. BLP RUBBER & PLASTIC SUPPLIES

  Zuid-Afrika

  Het bedrijf BLP RUBBER & PLASTIC SUPPLIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber - bewerking en halffabrikaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren rubber, buizen van stijf kunststof, en pakkingen voor buizen. Het is gevestigd in Howick, Zuid-Afrika.

 6. MODERN RUBBER & PLASTIC PRODUCTS

  India

  Het bedrijf MODERN RUBBER & PLASTIC PRODUCTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van rubber en plastics. Het is tevens aanwezig in de sectoren rubber. Het is gevestigd in Mumbai, India.

 7. QINGDAO MINGHEXIN PLASTIC & RUBBER CO., LTD.

  China

  Het bedrijf QINGDAO MINGHEXIN PLASTIC & RUBBER CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van rubber en plastics. Het is gevestigd in Qingdao, Shandong, China.

 8. CHS HARDWARE ENTERPRISES LIMITED

  China

  Het bedrijf CHS HARDWARE ENTERPRISES LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van rubber en plastics. Het is tevens aanwezig in de sectoren rubber, en afdichtingen. Het is gevestigd in Xingtai, China.

 9. RUBBER TECH SRL

  Roemenië

  Het bedrijf RUBBER TECH SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van rubber en plastics. Het is tevens aanwezig in de sectoren civiel plaveisel voor buiten van rubber, tegels van rubber, industrieel plaveisel voor binnen van hout en rubber, en civiel plaveisel voor binnen van rubber. Het is gevestigd in Slobozia Sucevei, Roemenië.

 10. YKKAUCUK

  Turkije

  Het bedrijf YKKAUCUK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van rubber en plastics. Het is tevens aanwezig in de sectoren rubber accessoires. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis