• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vouwen van rubber en plastic

Resultaten voor

Vouwen van rubber en plastic - Import export

 1. GLANZSTOFF

  Luxemburg

  GLANZSTOFF TEXTILCORD STEINFORT, in 1965 opgericht en in Luxemburg gevestigd, fabriceert technische kabels en stoffen voor de belangrijkste spelers in de rubber- en composietenindustrie. De textielvezels zoals viscose en de kunstvezels zoals polyester, nylon en aramide worden getransformeerd met behulp van de meeste recente technologieën. Deze afdeling van IVL is in mei 2021 opgestart als diversifiëring en om een eigen productie van chirurgische mondkapjes van het type IIR op te zetten. Chirurgische mondkapjes van het type IIR zijn een medisch hulpmiddel dat moet beletten dat de drager van het mondkapje druppeltjes verspreid in zijn omgeving en ook om hem te beschermen tegen de druppeltjes die verspreid worden door mensen die hij tegenkomt. Onze mondkapjes bieden 4 uur lang een efficiënte bescherming tegen virussen. U kunt doorgaan met werken, rondlopen en het uitvoeren van uw dagelijkse activiteiten zonder u zorgen te maken terwijl u beschermd bent. Wij bieden twee verpakkingen: een kartonnen doos met 50 mondkapjes en een plastic zakje met 10 mondkapjes. Ook kunnen wij op de mondkapjes een logo aanbrengen. Onze medische mondkapjes met 3 vouwen voldoen aan de volgende normen: EG, EN14683 + AC 2019, Type II BFE>= 98% en zijn Made in Luxembourg. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

 2. ALPIN RUBBER AND PLASTIC TECHNOLOGIES

  Turkije

  Verified by europages badge

  Welkom bij ALPIN Rubber and Plastic Technologies, de beste bestemming voor hoogwaardige rubberen en kunststof oplossingen, met trots gevestigd in Turkije. Van extrusies van rubber tot het gieten van kunststof, ons uiteenlopende productassortiment voldoet aan al uw behoeften. Wij richten ons op uitmuntendheid, innovatie en klanttevredenheid en zijn er trots op dat wij de verwachtingen overschrijden. Bij ALPIN Rubber and Plastic Technologies, zijn wij gespecialiseerd in het bieden van rubberen en kunststof oplossingen op maat voor uiteenlopende industrietakken zoals de aluminium-, glas-, transport-, levensmiddelensector, de machinebouw, de auto-industrie, de sector voor rollend materieel en landbouwmachines. Onze expertise staat garant voor efficiëntie, betrouwbaarheid en veiligheid bij diverse toepassingen. Ons specifieke productlijn omvat extrusies van rubber, pakkingen, afdichtingen, profielen, afdichtingsmaterialen, kunststof onderdelen, extrusies, producten verkregen via spuitgieten of gietwerk. Naast ons uitgebreide productassortiment, bieden wij opties op maat om aan uw unieke specificaties en vereisten te kunnen beantwoorden. Ons team van ervaren ingenieurs en technici werken nauw samen met elke klant op oplossingen op maat te ontwikkelen die voldoen aan hun specifieke behoeften om ongeëvenaarde prestaties en betrouwbaarheid te bieden. Van het ontwerp tot de voltooiing; wij staan aan uw zijde bij elke stap van het proces, door persoonlijke service, tijdige leveringen en constante bijstand te bieden voor gegarandeerde tevredenheid. Neem nu direct contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten en vertrouw op ons om samen uw doelen te bereiken.

 3. GUST KUNSTSSTOFF- UND GUMMISPEZIALARTIKEL

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Nauw contact met onze klanten zorgt ervoor dat we voor elke individuele taak een passende oplossing vinden. Ongeacht of we al bestaande ideeën en plannen implementeren om producten gedeeltelijk of volledig te ontwikkelen: U kunt op ons rekenen. Wij ondersteunen u bij de definitie van de artikelgeometrie, houden op verzoek rekening met uw procestechnologie en uw activiteiten, zodat zelfs bij de eerste functiemonsters een hoge productiefase wordt bereikt. Ons uitgebreide machinepark zorgt voor snelle en flexibele productieprocessen. CAD-gebaseerde artikelontwerpen en productie op CNC-gestuurde machines zorgen ook voor maximale maatnauwkeurigheid, reproduceerbaarheid en precisie. Enerzijds profiteert u van snelle reactietijden en tijdige levering, anderzijds zorgen we voor eersteklas kwaliteit, zelfs met functionele voorbeelden en prototypen, of het nu een eenmalige productie of een kleine serie betreft.

 4. GB SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  GB is gespecialiseerd in de productie van technische rubberartikelen volgens het ontwerp van de klant. Wij zijn een van de grootste producenten van rubber en thermoplastische afdichtingen met een eigen matrijzenmakerij. Wij produceren onderdelen op basis van een ontwerp in alle soorten rubbers: ACM, EPDM, FKM, VMQ, FVMQ, CR, HNBR, NR, NBR, NBR/PVC, SBR, en in verschillende thermoplastische materialen: ABS, PA6, PA6.6, PA6.6 geladen glas, PBT, PC, POM, TPE, TPU. Wij produceren rubberen artikelen voor hoge- en lagedrukafdichtingen.

 5. HEMOGUM

  Servië

  Verified by europages badge

  Hemogum is een producent van technische rubberproducten & biedt voordelige oplossingen voor rubber, rubber-metaal of rubber-kunststof producten. Wij verkrijgen prima bedrijfsresultaten met constante ontwikkeling, een stabiele investeringsstrategie & constante verbetering van bestaande producten & de introductie van nieuwe producten. Hemogum produceert producten op maat: onderdelen voor de auto-industrie, vrachtverkeer, landbouwmechanisatie, mijnbouw, bouw, chemische industrie, voedingsindustrie & overige.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FORMATEK A/S

  Denemarken

 2. WEGENER INTERNATIONAL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WEGENER INTERNATIONAL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vouwen, krommen, o.a. dmv lassen - rubber en kunststof, Gereedschapsmachines voor rondbuigen, Lassen van kunststoffen - machines, Solderen van rubber en plastic, Vouwen, krommen, o.a. dmv lassen - rubber en kunststof, Gereedschapsmachines voor rondbuigen, Lassen van kunststoffen - machines, en Solderen van rubber en plastic. Het is gevestigd in Eschweiler, Duitsland.

 3. BIESTERFELD PLASTIC GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BIESTERFELD PLASTIC GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Import-export van rubber en plastics. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polymeren, Polymeren, elastomeren, Rubber en plastic omzetting, en additieven voor kunststoffen. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 4. DVS TECHNIEK BV

  Nederland

  DVS Techniek B.V. is dé totaal leverancier op het gebied van pakkingen, afdichtingen, kunststofslangen, rubberslangen, appendages, rubber, koppelingen en andere afdichtingmiddelen en materialen.Wat u bedenkt op rubber en/of afdichtingsgebied kunnen wij maken ! !

 5. BENLI

  Turkije

  Het bedrijf BENLI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van rubber en plastics. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubber, en Rubber. Het is gevestigd in Eskisehir, Turkije.

 1. DERINDENIZ KAÇUK METAL LTD. ŞTI.

  Turkije

  Het bedrijf DERINDENIZ KAÇUK METAL LTD. ŞTI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van rubber en plastics. Het is tevens aanwezig in de sectoren anti-trillingssteunen van metaal voor motoren en machines, en Gevulkaniseerd rubber. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 2. DEMIRIZ ENDUSTRI MALZEMELERI

  Turkije

  Het bedrijf DEMIRIZ ENDUSTRI MALZEMELERI, is een Distributeur, en actief in de sector Import-export van rubber en plastics. Het is tevens aanwezig in de sectoren schuimrubber, afdichtingsringen van rubber, en soldeersel. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 1. YKKAUCUK

  Turkije

  Het bedrijf YKKAUCUK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van rubber en plastics. Het is tevens aanwezig in de sectoren rubber accessoires. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 2. RUBBER TECH SRL

  Roemenië

  Het bedrijf RUBBER TECH SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van rubber en plastics. Het is tevens aanwezig in de sectoren civiel plaveisel voor buiten van rubber, tegels van rubber, industrieel plaveisel voor binnen van hout en rubber, en civiel plaveisel voor binnen van rubber. Het is gevestigd in Slobozia Sucevei, Roemenië.

 3. 9RUBBER SL

  Spanje

  Het bedrijf 9RUBBER SL, en actief in de sector Rubber en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubberproducten, Import-export van rubber en plastics, Rubberproducten, Import-export van rubber en plastics, rubber, en gomlinten. Het is gevestigd in Mataró-Barcelona, Spanje.

 4. EREK GROUP

  Turkije

  Het bedrijf EREK GROUP, is een Groothandelaar, en actief in de sector Rubber. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polymeren, Import-export van rubber en plastics, import, export, Polymeren, en Import-export van rubber en plastics. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. KONIMPEX SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf KONIMPEX SP. Z O.O., is een Groothandelaar, en actief in de sector Folie - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubber en derivaten, Import-export van rubber en plastics, Rubber en derivaten, en Import-export van rubber en plastics. Het is gevestigd in Konin, Polen.