• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vrachtwagens - tweedehands

Resultaten voor

Vrachtwagens - tweedehands - Import export

 1. TRUCK1 SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TRUCK1 SP. Z O.O., is een Dienstverlener, en actief in de sector Vrachtwagens - tweedehands. Het is tevens aanwezig in de sectoren Auto's en vrachtwagens - occasions, Vrachtwagens, Vracht- en bestelwagens en bedrijfsvoertuigen, Opleggercombinaties en opleggers, Trekkers - vrachtwagens, Opleggers - industrieel, Aanhangwagens en opleggers voor bedrijfsvoertuigen, Stacaravans, en Auto's en vrachtwagens - occasions. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

 2. TURBO'S HOET PARTS

  België

  IT'S ALL ABOUT TRUCKS & PARTS. Trucks & Trailers : Nieuw en tweedehands trucks en opleggers + constructies volledig op maat gemaakt volgens uw wensen en noden. Repair & maintenance : 15 servicepunten in Europa staan tot uw dienst. Leasing & renting : Onze eigen leasingafdeling staat voor u klaar om uw dossier discreet af te handelen. Onderdelen : Turbo’s Hoet Parts verzorgt de import, export en distributie van onderdelen, alsook de mechanische reparatie. We bieden een zeer brede waaier van producten aan in originele-, OEM- of vervangkwaliteit voor diverse merken en toepassingen binnen diverse gebruikstakken, zoals baantransport in de breedste zin van het woord, landbouw, marine en industrie. Daarbij wordt steeds gestreefd naar een kwalitatieve en prijsgunstige oplossing voor de klant. Deze componenten zijn hoofdzakelijk cilinderkoppen, motoren, versnellingsbakken, stuurinrichtingen, luchtdrukcomponenten, motormanagementsystemen, starters en alternatoren enz.

 3. TRUCK CENTER FREDERIX

  België

  Betrouwbare totaalservice. MAN Truck Center Frederix besteedt alvast bijzonder veel aandacht aan een goede service, zo blijkt ook uit het ISO-certificaat 9001: 2008 dat de firma in 2009 met de grootste onderscheiding behaalde. Naast het onderhouden en herstellen van MAN-vrachtwagens en ook andere merken, leveren wij dezelfde totaalservice voor opleggers en aanhangwagens. Wij staan 24 uur op 24, 7 dagen op 7 paraat voor depannage. Dankzij onze grote voorraad wisselstukken garanderen we een snelle service. Als een herstelling uitzonderlijk wat langer duurt, bieden we vervangmaterieel aan (trekker of bakwagen). Onze mensen werken in een tweeploegendienst, zodat de openingsuren zich in de week uitstrekken van 7 uur ’s ochtends tot 19 uur ’s avonds. Zaterdag zijn we open tot 13 uur.

 4. KLEYN TRUCKS

  Nederland

  De truck of trailer die u zoekt, voor de beste prijs Kleyn Trucks is wereldwijd een van de grootste onafhankelijke handelsondernemingen op het gebied van gebruikte bedrijfsvoertuigen. Hier kiest u uit een voorraad van 1200 tweedehands vrachtwagens, trekkers, opleggers en aanhangwagens. Dankzij ons wereldwijde in- en verkoopnetwerk komen er wekelijks 150 voertuigen binnen. Ons aanbod omvat alle Europese merken, bouwjaren en prijsklassen. Door jarenlange ervaring weten de inkopers bij Kleyn Trucks als beste wat u als klant zoekt en kopen ze gericht in. Bij ons slaagt u dus altijd. Elk voertuig krijgt bij binnenkomst een technische controle onder toezicht van TÜV. Zo bepalen wij de waarde en de verkoopprijs. De volledige informatie uit het testrapport wordt standaard bij elk voertuig meegegeven. U weet dus precies wat u koopt. Dit noemen wij ‘gekende kwaliteit’.

 5. KOT AUTOHANDEL

  Polen

  We bieden een assortiment van nieuwe en gebruikte auto-onderdelen voor welbekende en geliefde merken: VOLVO, MAN, RENAULT, SCANIA, IVECO, DAF, MERCEDES BENZ, KAMAZ, JELCZ, STEYR, STAR, KÖGEL, en SCHWARZMÜLLER Verkoop van tractievoertuigen en tweedehands vrachtauto's. We zijn werkzaam in de aan- en verkoop van vrachtauto's. We bieden ongelukvrije voertuigen in volledige werkstaat. We kunnen bijstand verlenen voor het verkrijgen van een krediet voor de aankoop van een voertuig. Aantrekkelijke voorwaarden en prijzen waar andere dealers niet tegenop kunnen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ENC

  Frankrijk

  ENC is een van de belangrijkste exportbedrijven voor tweedehands transportvoertuigen in de Oost-Europese landen, alle soorten trekkers, dragende vrachtwagens voor grote volumes, vrachtwagens, trekkers en opleggers van alle types; een tijdelijke IMPORT/EXPORT-verzekering wordt u aangeboden, ongeacht de bestemming van het geëxporteerde voertuig. Sinds 15 jaar zijn wij een professionele onderneming in de automobielsector en de belangrijkste exporteur van tweedehands industriële voertuigen naar Rusland, gespecialiseerd in de Oost-Europese landen vanuit Frankrijk.

 2. DEGROOTE TRUCKS & TRAILERS

  België

  Met meer dan 40 jaar ervaring en een gespecialiseerd team is de firma Degroote Trucks & Trailers de referentie in de wereld van tweedehands transportmateriaal. Dit is niet alleen zo in België, maar wereldwij. Met een permanent aanbod van 1500 voertuigen, zorgvuldig geselecteerd door onze professionele aankopers, bekoort men bij DEGROOTE  klanten uit alle windstreken. Dit maakt dat wij wereldwijd onze vrachtwagens, trekkers en opleggers uitleveren en zodoende ook marktleider zijn binnen onze branche. Om ons aanbod constant te houden, boren wij steeds nieuwe valabele kanalen aan. Wij zijn onbetwist uw ideale zakenpartner inzake tweedehands transportmateriaal.

 3. NEYT TRUCKS

  België

  Sinds meer dan een kwarteeuw (vanaf 1979) gaan Neyt Truck & Bus en MAN hand in hand. Dit alles maakt van de combinatie MAN en Neyt een succesformule waarbij u als klant centraal komt te staan. -Volledig uitgeruste garage-infrastructuur met doorrijwerkstraten, werkputten, hydraulische bruggen en diagnosetoestellen -Wisselstukkenmagazijn (originele onderdelen + courante onderdelen voor getrokken materiaal) - Eigen hersteldienst voor motoren (revisie), gangwissels en injectiepompen (+ afstellingen op test- testbank – werkplaatsgarantie) - Remmentestbank - Modernste testbank voor tacho’s - Erkend installateur en hersteller van snelheidsbegrenzers, tachografen en digitale tacho’s (oa erkenning door BIVV) - Erkend installateur OBU-units (Toll Collect = Duitse maut) - Eigen depannagedienst (24/24 U) - Uitrusting speciale voertuigen (oa rallyvoertuigen) Enz…

 4. AUTOBEDRIJF LABEEUW - LAUWERS

  België

  Wij zijn een garage en carrosseriebedrijf voor bedrijfswagens, bestelwagens, vrachtwagens en opleggers. Al 25 jaar lang staan wij te uwer beschikking voor herstellingen. Daarvoor beschikken wij over een ijkstation, remtestbank eurosysteem, etc... Wij hebben een spuitcabine met droogoven tot 18 meter voor het spuiten van vrachtwagens, opleggers, bestelwagens en trailers.

 5. HOLBRECHT

  België

  De firma Holbrecht is gespecialiseerd in de aan- en verkoop van tweedehands vrachtwagens en machines voor export naar Afrika en andere Arabische landen. We betalen steeds een correcte marktprijs op een snelle en eerlijke manier. Wij beschikken over een eigen werkplaats waar de aangekochte vrachtwagens gecontroleerd en indien nodig gerepareerd worden. NV Holbrecht beschikt over een eigen vrachtwagen en oplegger voor het transporteren van ingekochte en verkochte voertuigen.

 1. GARAGE DE PLECKER - PAUWELS

  België

  N.V. Garage De Plecker-Pauwels werd opgericht door Eddy De Plecker en Yvonne Pauwels in 1964. In de beginperiode was de verkoop en service gericht op de DAF-personenwagens. Nadien zijn wij geleidelijk overgeschakeld naar de vrachtwagensector.

 2. K.W.B. - KEMPISCHE WAGENBOUW N.V.

  België

  KWB is een trailerfabrikant. Ze kunnen u helpen in het vind van oplossingen voor de snel veranderde transportproblematiek. Het accent ligt vooral op opleggers met één of meerdere gestuurde assen.

 1. BRAEM

  België

  Braem nv is gespecialiseerd in de aan- en verkoop van vrachtwagens en onderdelen voor MAN en Mercedes.

 2. NUYTTENS TRUCKS

  België

  Aan- en verkoop tweedehands Trucks en Trailers.

 3. COPKAMYONUM.COM

  Turkije

  Het bedrijf COPKAMYONUM.COM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vrachtwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren tweedehands vrachtwagens, platformwagens, en voertuigen voor brandweer. Het is gevestigd in Antalya, Turkije.

 4. MIRFIELD AUTOMOTIVE SPARES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MIRFIELD AUTOMOTIVE SPARES LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vrachtwagens - tweedehands. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires en reserveonderdelen. Het is gevestigd in Mirfield, Verenigd Koninkrijk.

 5. LKW LASIC GMBH NUTZFAHRZEUGE MÜNCHEN

  Duitsland

  Het bedrijf LKW LASIC GMBH NUTZFAHRZEUGE MÜNCHEN, is een Distributeur, en actief in de sector Vracht- en bestelwagens en bedrijfsvoertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aanhangwagens - industrieel, Vrachtwagens - tweedehands, Onderdelen voor vrachtwagens, Aanhangwagens - industrieel, opleggers, Vrachtwagens - tweedehands, en Onderdelen voor vrachtwagens. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 6. HARTSAS S.A. TRANSPORTS & LOGISTICS

  Griekenland

  Het bedrijf HARTSAS S.A. TRANSPORTS & LOGISTICS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Containers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Silowagens, tweedehands vrachtwagens, transport speciaal afval, en Silowagens. Het is gevestigd in Attiki, Griekenland.

 7. VOLVO TRUCKS BELGIUM

  België

  Het bedrijf VOLVO TRUCKS BELGIUM, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vrachtwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vrachtwagens - tweedehands, Vrachtwagens - tweedehands, en automobielgarage. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 8. NORDRHEIN-WESTFALEN GEBRAUCHTWAGEN ANKAUF VERKAUF

  Duitsland

  Het bedrijf NORDRHEIN-WESTFALEN GEBRAUCHTWAGEN ANKAUF VERKAUF, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vrachtwagens - tweedehands. Het is gevestigd in Herne, Duitsland.

 1. HOCKE

  België

  Het bedrijf HOCKE, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Voertuigen - mechanische onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vrachtwagens - tweedehands, Vracht- en bestelwagens en bedrijfsvoertuigen, Auto's en vrachtwagens - occasions, Voertuigen - accessoires en interieurs, Vrachtwagens - tweedehands, Vracht- en bestelwagens en bedrijfsvoertuigen, Auto's en vrachtwagens - occasions, en Voertuigen - accessoires en interieurs. Het is gevestigd in Dilbeek, België.

 2. GARAGE SCVI

  België

  Het bedrijf GARAGE SCVI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vrachtwagens - tweedehands. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pechdienst auto's, en automobielgarage. Het is gevestigd in Voroux-Liers, België.

 3. FRAMERY

  Frankrijk

  Het bedrijf FRAMERY, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Vrachtwagens - tweedehands. Het is tevens aanwezig in de sectoren militaire vrachtwagens, en materiaal voor brandweer. Het is gevestigd in Santeny, Frankrijk.

 4. CUBA CAMIONES

  Spanje

  Het bedrijf CUBA CAMIONES, is een Distributeur, en actief in de sector Tankwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vrachtwagens - tweedehands, vrachtwagens, en Vrachtwagens - tweedehands. Het is gevestigd in Quart De Poblet, Spanje.

 5. GARAGE DU CARREFOUR

  België

  Het bedrijf GARAGE DU CARREFOUR, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vracht- en bestelwagens en bedrijfsvoertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vrachtwagens, Vrachtwagens - tweedehands, Vrachtwagens, Vrachtwagens - tweedehands, banden voor vrachtwagens, en officiele concessiehouder. Het is gevestigd in Hotton, België.

 6. WALKER MOVEMENTS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf WALKER MOVEMENTS, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Vracht- en bestelwagens en bedrijfsvoertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren vrachtwagens, tweedehands vrachtwagens, en commerciële voertuigen. Het is gevestigd in Nottinghamshire, Verenigd Koninkrijk.

 7. WIBO LUXTRUCKS

  Luxemburg

  Het bedrijf WIBO LUXTRUCKS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vracht- en bestelwagens en bedrijfsvoertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vrachtwagens - tweedehands, Vrachtwagens, Vrachtwagens - tweedehands, aanhangwagens voor personenauto's, Vrachtwagens, en autoverkoop. Het is gevestigd in Wincrange, Luxemburg.

 8. TRANSPORTSALE.COM

  Duitsland

  Het bedrijf TRANSPORTSALE.COM, is een Distributeur, en actief in de sector Import-export - voertuigen en vervoersmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bussen en touringcars - tweedehands, Scheepvaartagenturen - bevrachting, tweedehands vrachtwagens, Bussen en touringcars - tweedehands, en Scheepvaartagenturen - bevrachting. Het is gevestigd in Flensburg, Duitsland.

 9. RENAULT TRUCKS

  Frankrijk

  Het bedrijf RENAULT TRUCKS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vrachtwagens - tweedehands. Het is tevens aanwezig in de sectoren Occasions - motorvoertuigen. Het is gevestigd in Saint Priest, Frankrijk.

 10. AUTOANKAUF

  Zwitserland

  Het bedrijf AUTOANKAUF, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Auto's - tweedehands. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vrachtwagens - tweedehands, hi-fi voor auto's, aankoop en verkoop van koopjes, en Vrachtwagens - tweedehands. Het is gevestigd in Zürich, Zwitserland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis