• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vriesdrogen - machines en gereedschappen

Resultaten voor

Vriesdrogen - machines en gereedschappen - Import export

 1. CIK SOLUTIONS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 2. GREIF LABORLÖSUNGEN GMBH

  Duitsland

 3. USIFROID

  Frankrijk

 4. MECHATECH SYSTEMS LTD

  Verenigd Koninkrijk

 5. CFR GLOBAL

  Turkije

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. EUROLYO

  Frankrijk

 2. LABOGENE APS

  Denemarken

 3. PLAZMA UYGULAMA ENERJI URETIMI

  Turkije

 4. SERAIL

  Frankrijk

 5. SANJIE PACKAGING EQUIPMENT CO.,LTD

  China

 1. OCTOFROST

  Zweden

 2. FAHRENHEIT INC.

  Rusland

 3. CHANGZHOU HENGBO MACHINERY CO., LTD.

  China

 4. CARRIER REFRIGERATION NORWAY AS

  Noorwegen

 5. LAWSON FROID INDUSTRIEL

  Frankrijk

 6. GANZHOU COOLBEST REFRIGERATION EQUIPMENT CO.,LTD

  China

 7. LUDWIG HUNGER WERKZEUG- UND MASCHINENFABRIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij, het bedrijf Ludwig Hunger Werkzeug- und Maschinenfabrik GmbH, ontwikkelen en verkopen sinds 1922 gereedschappen van de beste kwaliteit voor precisieboren, evenals machines en apparaten voor de reparatie van motoren en grote motoren sinds 1950. Naast het bewerken van klepzittingen en kleppen met behulp van onze klepsteldraaibanken en klepschuurmachines, bieden wij ook diverse hoonmachines, hogedruk hydraulische units en een testbank voor spuitmonden aan. Maar we blijven onze verstelbare ruimers ook produceren in continu verbeterde ontwerpen. Ons doel is om ons assortiment in de toekomst te blijven verbeteren.Zo hebben we al een mobiele draaibank ontwikkeld waarmee in de kortst mogelijke tijd zowel klepzittingen als kleppen optimaal nabewerkt kunnen worden. Hebben we uw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op via sales@ludwig-hunger.de en wij zullen u gedetailleerd adviseren om u bij uw project te ondersteunen.

  Website Open In New icon
 8. SURPLEX GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Als dienstverlener in tweedehandsmachines is Surplex gespecialiseerd in het op de markt brengen van tweedehandsmachines voor metaal- en houtbewerking. Het bedrijf is vooral specialist in de sluiting van bedrijven. Opdrachtgevers uit de industriële en ambachtelijke sector profiteren van professionele maatwerkoplossingen waarbij alles in één hand ligt: Surplex kan bogen op een jarenlange ervaring in het aankopen en op de markt brengen van losse machines, gebundelde machines of volledige bedrijven. De machines worden via een moderne online marktplaats met circa 500.000 bezoekers per maand wereldwijd opgekocht en al naar gelang de doelstelling van de eigenaar op korte termijn geveild of op de traditionele manier verhandeld. Curatoren vinden in Surplex een partner die efficiënt grote industriële veilingen organiseert na het sluiten of herstructeren van een bedrijf. Het gaat om een branche die sinds jaren alleen maar groeit. Ervaren experts nemen de zorg volledig uit handen, zowel voor, tijdens als na de veiling.

  Website Open In New icon
 9. KLÜPPELBERG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Al meer dan 20 jaar is de firma Klüppelberg GmbH & Co.KG met succes actief op het gebied van middelgrote, grote en zware bewerkingsindustrie als servicedienstverlener voor gereedschapsmachines met name van de voormalige fabrikant Hermann Kolb uit Keulen. Wij bieden onze diensten rondom het onderhoud en de speciale machinebouw al bij belangrijke ondernemingen in Duitsland en de omringende landen tot en met Amerika aan. Het heeft onze hoogste prioriteit om de productiviteit en continue beschikbaarheid van uw machines te garanderen. Wij construeren partijgrootte 1 en leveren exact wat u voor uw machinepark nodig hebt. Wij houden de kwaliteit van ons werk voortdurend op het hoogste niveau doordat wij ons richten op een gezonde combinatie van gekwalificeerde, ervaren en ook jonge, leergierige medewerkers. Consequente bijscholing en de toepassing van de modernste meetapparatuur staan hoog in ons vaandel en zorgen voor motivatie onder het personeel.

  Website Open In New icon
 10. MOL D'ART

  België

  Chocolade is een delicate grondstof die tijdens de verwerking met de grootste zorg moet worden behandeld. Dat is het uitgangspunt bij het ontwikkelen van een machine in de ateliers van Mol d'Art. Wereldwijd doen chocolatiers en chocoladeverwerkende bedrijven beroep op de kennis, ervaring en technologie van Mol d'Art om hun klanten perfect afgewerkte chocoladeproducten te kunnen bezorgen.

 1. TERLET B.V.

  Nederland

 2. LISMONT

  België

  Lismont levert de houtbewerkers met kwaliteitsgereedschappen zoals machines, allerlei gereedschappen, toebehoren en tweedehandse machine.

 3. FIOA INTERNATIONAL S.R.L.

  Italië

 4. BOLTING TECHNOLOGY ALGERIE

  Algerije