• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vriesdrogen - machines en gereedschappen

Resultaten voor

Vriesdrogen - machines en gereedschappen - Import export

 1. CIK SOLUTIONS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CIK SOLUTIONS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vriesdrogen - machines en gereedschappen. Het is gevestigd in Karlsruhe, Duitsland.

 2. GREIF LABORLÖSUNGEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GREIF LABORLÖSUNGEN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vriesdrogen - machines en gereedschappen. Het is gevestigd in Karlsruhe, Duitsland.

 3. EUROLYO

  Frankrijk

  Het bedrijf EUROLYO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vriesdrogen - machines en gereedschappen. Het is gevestigd in Chartres, Frankrijk.

 4. CFR GLOBAL

  Turkije

  Het bedrijf CFR GLOBAL, is een Multi-Category, en actief in de sector Import-export - tussenpersonen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vriesdrogen - machines en gereedschappen, Scheepsbenodigdheden - algemene toelevering, Vriesdrogen - machines en gereedschappen, en Scheepsbenodigdheden - algemene toelevering. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. MECHATECH SYSTEMS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MECHATECH SYSTEMS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vriesdrogen - machines en gereedschappen. Het is tevens aanwezig in de sectoren vriesdrogers, installaties en onderdelen voor vacuum, onderhoud van vacuümpompen, en uitrustingen voor het vriesdrogen. Het is gevestigd in Thornbury, Verenigd Koninkrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LABOGENE APS

  Denemarken

  Het bedrijf LABOGENE APS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Laboratoria - apparaten en instrumenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vriesdrogen - machines en gereedschappen, vriesdrogers, uitrustingen voor het vriesdrogen, en Vriesdrogen - machines en gereedschappen. Het is gevestigd in Allerød, Denemarken.

 2. SERAIL

  Frankrijk

  Het bedrijf SERAIL, en actief in de sector Vriesdrogen - machines en gereedschappen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, vriesdrogers, en Koeltechniek - installaties voor handel en industrie. Het is gevestigd in Le Coudray St Germer, Frankrijk.

 3. PLAZMA UYGULAMA ENERJI URETIMI

  Turkije

  Het bedrijf PLAZMA UYGULAMA ENERJI URETIMI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vriesdrogen - machines en gereedschappen. Het is gevestigd in Isparta, Turkije.

 4. HOPKINS FISH AND CHIPS FRYING RANGES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HOPKINS FISH AND CHIPS FRYING RANGES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vriesdrogen - machines en gereedschappen. Het is gevestigd in Pudsey, Verenigd Koninkrijk.

 5. OCTOFROST

  Zweden

  Het bedrijf OCTOFROST, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vriesdrogen - machines en gereedschappen. Het is gevestigd in Malmo, Zweden.

 1. CARRIER REFRIGERATION NORWAY AS

  Noorwegen

 2. KLÜPPELBERG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Al meer dan 20 jaar is de firma Klüppelberg GmbH & Co.KG met succes actief op het gebied van middelgrote, grote en zware bewerkingsindustrie als servicedienstverlener voor gereedschapsmachines met name van de voormalige fabrikant Hermann Kolb uit Keulen. Wij bieden onze diensten rondom het onderhoud en de speciale machinebouw al bij belangrijke ondernemingen in Duitsland en de omringende landen tot en met Amerika aan. Het heeft onze hoogste prioriteit om de productiviteit en continue beschikbaarheid van uw machines te garanderen. Wij construeren partijgrootte 1 en leveren exact wat u voor uw machinepark nodig hebt. Wij houden de kwaliteit van ons werk voortdurend op het hoogste niveau doordat wij ons richten op een gezonde combinatie van gekwalificeerde, ervaren en ook jonge, leergierige medewerkers. Consequente bijscholing en de toepassing van de modernste meetapparatuur staan hoog in ons vaandel en zorgen voor motivatie onder het personeel.

 1. WERKZEUGMASCHINENFABRIK WALDRICH COBURG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Innovatieve ingenieurs en gekwalificeerde specialisten ontwikkelen en produceren precisie-grote werktuigmachines bij WALDRICH COBURG.Daarom hechten wij als wereldspeler veel belang aan toponderwijs en een sterke werkgever te zijn.De hoogste kwaliteitsstandaard en consistente klantgerichtheid behoren tot onze leidmotieven.Op het hoofdkantoor van het bedrijf in Coburg vervaardigen wij zeer nauwkeurige portaalfreesmachines, verticale draaibanken en slijpmachines.Onze machines worden over de hele wereld gebruikt in bijna alle industrieën, bijvoorbeeld bij de bewerking van behuizingen voor dieselmotoren, in energiecentrales en machinebouw, bij het maken van gereedschappen en matrijzen.Wanneer er hoge eisen worden gesteld aan het bewerken van het werkstuk in termen van precisie, bewerkingsprestaties, afmetingen van werkstukken, complexe technologieën en productiviteit, zijn we precies de juiste partner voor onze klanten.Want: WALDRICH COBURG staat voor kwaliteit, technologie en innovatie Made in Germany.

 2. VARLET MACHINES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Varlet Machines, een Frans bedrijf gevestigd te Boulogne-sur-Mer, is gespecialiseerd in het ontwerp, de fabricage en de verkoop van machines voor de verwerking van vis, vlees en gevogelte. Al onze machines zijn ontworpen met degelijke materialen en worden in Frankrijk vervaardigd in onze eigen werkplaatsen. Onze technici verplaatsen zich om uw machines ter plaatse te leveren en te installeren. Wij hebben meer dan 80 jaar ervaring en ontwerpen innoverende machines door alle componenten en materialen met zorg te selecteren om aan de specifieke behoeften van de belangrijkste bedrijven binnen de voedingsmiddelenindustrie te voldoen: -Winkeliers, -Vakwerkers, -Industriëlen. Onze teams produceren elk jaar meer dan 200 machines op onze site, waarvan meer dan 50% voor de export bestemd zijn. De onderneming is aanwezig in meer dan 30 landen over de hele wereld en kan bogen op een uitgebreid netwerk van partners, verdelers en betrouwbare tussenpersonen. Varlet heeft zich ontwikkeld om zich overal ter wereld ten dienste van de klanten te stellen. Varlet is de grootste Franse fabrikant van machines voor de bereiding en de verwerking van vis, vlees en gevogelte.

 3. MOL D'ART

  België

 4. THOUET GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf THOUET GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cacao en chocolade - machines en gereedschappen. Het is tevens aanwezig in de sectoren uitrustingen voor cacaobewerking, dompelmachines, machines voor chocolade, en machines voor de verwerking van cacao. Het is gevestigd in Aachen, Duitsland.

 5. TERLET B.V.

  Nederland

  Het bedrijf TERLET B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cacao en chocolade - machines en gereedschappen, Vissen - machines en gereedschappen voor verwerking, Machines voor het binden en emulgeren van levensmiddelen, Machines en materialen voor de rijstindustrie, Cacao en chocolade - machines en gereedschappen, Vissen - machines en gereedschappen voor verwerking, Machines voor het binden en emulgeren van levensmiddelen, en Machines en materialen voor de rijstindustrie. Het is gevestigd in Zutphen, Nederland.

 6. BÖHNKE & LUCKAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BÖHNKE & LUCKAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cacao en chocolade - machines en gereedschappen. Het is tevens aanwezig in de sectoren uitrustingen voor de fabricage van chocolade, installaties en apparatuur voor de bereiding van cacao en voor de productie van chocolade, machines voor chocolade, en uitrustingen voor de productie van chocolade. Het is gevestigd in Wernigerode, Duitsland.

 7. CAMPEONA S.L.

  Spanje

  Het bedrijf CAMPEONA S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cacao en chocolade - machines en gereedschappen. Het is tevens aanwezig in de sectoren thermoskan, en machines voor chocolademelk. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 8. BELGIAN CHOCOLATES TECHNOLOGY

  België

  BCT produceert machines voor de chocoladeverwerking en voedingsindustrie. (chocolademachines, chocolade, tempereermachines, mouleermachines, tempereermachines, mouleerlijn, doseermachines, interieurspuitmachine, wielmachine, overtrekmachine, spinner, koeltunnels, chocoladetanks).

 1. BETEC

  België

  BETEC n.v. is fabrikant, gespecialiseerd in : MACHINES VOOR DE VOEDINGSINDUSTRIE INTERNE TRANSPORTSYSTEMEN AUTOMATISATIE KOEL- EN VRIESTOEPASSINGEN CHOCOLADE-INDUSTRIE Wielmachines Enrobeermachines Automatische tempereermachines Smeltketels Koeltunnels Spuitmachines Mouleerlijnen Vernevelings- en decoratiemachines Chocolade pompen Transportbanden TRANSPORTSYSTEMEN VOEDINGSINDUSTRIE Spiraaltorens Schakelbanden Bochtbanden Grillebanden PVC banden Draaitafels

 2. LOTHAR A. WOLF SPEZIALMASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LOTHAR A. WOLF SPEZIALMASCHINEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cacao en chocolade - machines en gereedschappen, Cacao en chocolade - machines en gereedschappen, machines voor chocolade, en circuits voor gieterijen. Het is gevestigd in Bad Salzuflen, Duitsland.

 3. MALDOY

  België

  Groothandel in machines, werktuigen en toebehoren voor de landbouw.

 4. LISMONT

  België

  Lismont levert de houtbewerkers met kwaliteitsgereedschappen zoals machines, allerlei gereedschappen, toebehoren en tweedehandse machine.

 5. TECHMAG 24/7

  Nederland

  Techmag 24/7 is een Online Technische Groothandel. In het assortiment heeft u een ruime keuze aan bouw gerelateerde gereedschappen en materialen. Met de ervaring en kennis van kwaliteitsproducten in de bouw helpt Techmag u graag bij het vinden van de beste oplossing. Door middel van de webshop van Techmag maakt het bestellen van materialen en gereedschappen snel en eenvoudig. Dit maakt het mogelijk dat zowel de particuliere als de zakelijke gebruiker 24 uur per dag, zeven dagen in de week zijn gewenste materialen online kan bestellen. Door grote inkoop kunnen scherpe prijzen gehanteerd worden. Ook projectmatig biedt Techmag een zeer aantrekkelijke prijs. Naast de bekende merken biedt Techmag een ruime keuze aan 4TECX producten. Ons huismerk staat voor hoge kwaliteit, toepasbaarheid en duurzaamheid. Alle 4TECX producten voldoen aan de eisen die een professional stelt, tegen de beste prijs op de markt!

 6. SOLUTION GOLD

  Turkije

  Het bedrijf SOLUTION GOLD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Juwelierswerk - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines en gereedschap voor juwelen en sierraden, gereedschappen voor gietijzer en microgietijzer op de verloren-wasmethode voor juwelen en sierraden, machines voor juwelen, en ijzerwaren voor edelsmederij. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.