• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vriesdrogen - machines en gereedschappen

Resultaten voor

Vriesdrogen - machines en gereedschappen - Import export

 1. CIK SOLUTIONS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CIK SOLUTIONS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vriesdrogen - machines en gereedschappen. Het is gevestigd in Karlsruhe, Duitsland.

 2. GREIF LABORLÖSUNGEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GREIF LABORLÖSUNGEN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vriesdrogen - machines en gereedschappen. Het is gevestigd in Karlsruhe, Duitsland.

 3. CFR GLOBAL

  Turkije

  Het bedrijf CFR GLOBAL, is een Multi-Category, en actief in de sector Import-export - tussenpersonen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vriesdrogen - machines en gereedschappen, Scheepsbenodigdheden - algemene toelevering, Vriesdrogen - machines en gereedschappen, en Scheepsbenodigdheden - algemene toelevering. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. EUROLYO

  Frankrijk

  Het bedrijf EUROLYO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vriesdrogen - machines en gereedschappen. Het is gevestigd in Chartres, Frankrijk.

 5. MECHATECH SYSTEMS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MECHATECH SYSTEMS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vriesdrogen - machines en gereedschappen. Het is tevens aanwezig in de sectoren vriesdrogers, installaties en onderdelen voor vacuum, onderhoud van vacuümpompen, en uitrustingen voor het vriesdrogen. Het is gevestigd in Thornbury, Verenigd Koninkrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LABOGENE APS

  Denemarken

  Het bedrijf LABOGENE APS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Laboratoria - apparaten en instrumenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vriesdrogen - machines en gereedschappen, vriesdrogers, uitrustingen voor het vriesdrogen, en Vriesdrogen - machines en gereedschappen. Het is gevestigd in Allerød, Denemarken.

 2. PLAZMA UYGULAMA ENERJI URETIMI

  Turkije

  Het bedrijf PLAZMA UYGULAMA ENERJI URETIMI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vriesdrogen - machines en gereedschappen. Het is gevestigd in Isparta, Turkije.

 3. CHANGZHOU HENGBO MACHINERY CO., LTD.

  China

  Het bedrijf CHANGZHOU HENGBO MACHINERY CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vriesdrogen - machines en gereedschappen. Het is gevestigd in Changzhou, China.

 4. SERAIL

  Frankrijk

  Het bedrijf SERAIL, en actief in de sector Vriesdrogen - machines en gereedschappen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, vriesdrogers, en Koeltechniek - installaties voor handel en industrie. Het is gevestigd in Le Coudray St Germer, Frankrijk.

 5. SANJIE PACKAGING EQUIPMENT CO.,LTD

  China

  Het bedrijf SANJIE PACKAGING EQUIPMENT CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vriesdrogen - machines en gereedschappen. Het is tevens aanwezig in de sectoren inpakmachines voor verpakking. Het is gevestigd in Foshan, China.

 1. GANZHOU COOLBEST REFRIGERATION EQUIPMENT CO.,LTD

  China

  Het bedrijf GANZHOU COOLBEST REFRIGERATION EQUIPMENT CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vriesdrogen - machines en gereedschappen. Het is gevestigd in Ganzhou, China.

 2. HOPKINS FISH AND CHIPS FRYING RANGES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HOPKINS FISH AND CHIPS FRYING RANGES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vriesdrogen - machines en gereedschappen. Het is gevestigd in Pudsey, Verenigd Koninkrijk.

 1. OCTOFROST

  Zweden

  Het bedrijf OCTOFROST, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vriesdrogen - machines en gereedschappen. Het is gevestigd in Malmo, Zweden.

 2. CARRIER REFRIGERATION NORWAY AS

  Noorwegen

 3. SURPLEX GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Als dienstverlener in tweedehandsmachines is Surplex gespecialiseerd in het op de markt brengen van tweedehandsmachines voor metaal- en houtbewerking. Het bedrijf is vooral specialist in de sluiting van bedrijven. Opdrachtgevers uit de industriële en ambachtelijke sector profiteren van professionele maatwerkoplossingen waarbij alles in één hand ligt: Surplex kan bogen op een jarenlange ervaring in het aankopen en op de markt brengen van losse machines, gebundelde machines of volledige bedrijven. De machines worden via een moderne online marktplaats met circa 500.000 bezoekers per maand wereldwijd opgekocht en al naar gelang de doelstelling van de eigenaar op korte termijn geveild of op de traditionele manier verhandeld. Curatoren vinden in Surplex een partner die efficiënt grote industriële veilingen organiseert na het sluiten of herstructeren van een bedrijf. Het gaat om een branche die sinds jaren alleen maar groeit. Ervaren experts nemen de zorg volledig uit handen, zowel voor, tijdens als na de veiling.

 4. KLÜPPELBERG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Al meer dan 20 jaar is de firma Klüppelberg GmbH & Co.KG met succes actief op het gebied van middelgrote, grote en zware bewerkingsindustrie als servicedienstverlener voor gereedschapsmachines met name van de voormalige fabrikant Hermann Kolb uit Keulen. Wij bieden onze diensten rondom het onderhoud en de speciale machinebouw al bij belangrijke ondernemingen in Duitsland en de omringende landen tot en met Amerika aan. Het heeft onze hoogste prioriteit om de productiviteit en continue beschikbaarheid van uw machines te garanderen. Wij construeren partijgrootte 1 en leveren exact wat u voor uw machinepark nodig hebt. Wij houden de kwaliteit van ons werk voortdurend op het hoogste niveau doordat wij ons richten op een gezonde combinatie van gekwalificeerde, ervaren en ook jonge, leergierige medewerkers. Consequente bijscholing en de toepassing van de modernste meetapparatuur staan hoog in ons vaandel en zorgen voor motivatie onder het personeel.

 5. CETEC SYSTEMS SONDERMASCHINEN- VERTRIEBS GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  De manier om verbindingen te leggen. PROJECTPLANNING Wij implementeren geavanceerde toepassingen in de productie van kabels en elektronica met oplossingen op maat om uw kosten op de lange termijn te verlagen.We coördineren alle projectstappen om uw projectdoel te bereiken. PROCESOPTIMALISERING Om een maximale prestatie van uw productielijn te bereiken, analyseren wij de kwaliteit van uw processen.We vertellen u hoe u uw processen kunt optimaliseren en u door alle fasen van de implementatie kunt leiden. RAADPLEGING VAN DESKUNDIGEN We doorzoeken de jungle van mogelijke toepassingen voor u en bieden de oplossingen voor uw specifieke toepassing.Zo vergemakkelijken we het besluit om hoge investeringskosten te vermijden. DESKUNDIG ADVIES We houden u op de hoogte van nieuwe verwerkingsmethoden om uw producten aantrekkelijk te houden voor uw klanten.Wij trainen uw medewerkers om ze geschikt te maken voor het gebruik van de nieuwste technologie.

 6. MOL D'ART

  België

  Chocolade is een delicate grondstof die tijdens de verwerking met de grootste zorg moet worden behandeld. Dat is het uitgangspunt bij het ontwikkelen van een machine in de ateliers van Mol d'Art. Wereldwijd doen chocolatiers en chocoladeverwerkende bedrijven beroep op de kennis, ervaring en technologie van Mol d'Art om hun klanten perfect afgewerkte chocoladeproducten te kunnen bezorgen.

  Alle producten voor "vriesdrogen - machines en gereedschappen"

 7. BELGIAN CHOCOLATES TECHNOLOGY

  België

  BCT produceert machines voor de chocoladeverwerking en voedingsindustrie. (chocolademachines, chocolade, tempereermachines, mouleermachines, tempereermachines, mouleerlijn, doseermachines, interieurspuitmachine, wielmachine, overtrekmachine, spinner, koeltunnels, chocoladetanks).

 8. TERLET B.V.

  Nederland

  Het bedrijf TERLET B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cacao en chocolade - machines en gereedschappen, Vissen - machines en gereedschappen voor verwerking, Machines voor het binden en emulgeren van levensmiddelen, Machines en materialen voor de rijstindustrie, Cacao en chocolade - machines en gereedschappen, Vissen - machines en gereedschappen voor verwerking, Machines voor het binden en emulgeren van levensmiddelen, en Machines en materialen voor de rijstindustrie. Het is gevestigd in Zutphen, Nederland.

 1. FIOA INTERNATIONAL S.R.L.

  Italië

 2. BOLTING TECHNOLOGY ALGERIE

  Algerije

  Het bedrijf BOLTING TECHNOLOGY ALGERIE, is een Distributeur, en actief in de sector Sleutelfabricage - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties en gereedschappen voor de aardolie-industrie uit steenkool en aardgas. Het is gevestigd in Sidi Bel Abbes, Algerije.

Filters

Resultaten voor

Vriesdrogen - machines en gereedschappen - Import export

Aantal resultaten

22 Bedrijven