• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vriesdrooginstallaties

Resultaten voor

Vriesdrooginstallaties - Import export

 1. HAUSMANN LUFTTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HAUSMANN LUFTTECHNIK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vriesdrooginstallaties. Het is gevestigd in Dresden, Duitsland.

 2. FACO SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FACO SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtverwarmers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vriesdrooginstallaties, Generatoraggregaten, warmtewisselaars met ribbenbuizen, luchtverwarmer, Vriesdrooginstallaties, en Generatoraggregaten. Het is gevestigd in Varallo Pombia, Italië.

 3. COLDEX PRZEMYSŁOWE INSTALACJE CHŁODNICZE

  Polen

  Sinds 1992 hebben wij continu industriële koelsystemen geleverd. Wij zijn de onderneming Coldex, gevestigd in Płońsk, in de provincie Mazovia. Wij werken op basis van een lange traditie. Wij leveren hoogwaardige apparatuur, met name koelmachinecompressors en koelruimtes, watercondensors en koelers. Bij ons kunt u ook luchtkoelers, vriestunnels, en freon- of ammoniakoelsystemen kopen. Wij kijken ernaar uit om zaken met u te doen.

 4. FRIGOLINE SOGUTMA ISITMA DIS TIC. SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf FRIGOLINE SOGUTMA ISITMA DIS TIC. SAN. VE TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koelkamer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen, Aggregaten voor koeling, Koelvitrines, Vriesdrooginstallaties, Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen, Aggregaten voor koeling, Koelvitrines, en Vriesdrooginstallaties. Het is gevestigd in Sivas, Turkije.

 5. AEROTECHNIK E. SIEGWART GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AEROTECHNIK E. SIEGWART GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vriesdrooginstallaties. Het is gevestigd in Friedrichsthal, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CLIMAVIV

  Frankrijk

  Het bedrijf CLIMAVIV, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koeltorens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vriesdrooginstallaties, en Vriesdrooginstallaties. Het is gevestigd in Villeurbanne, Frankrijk.

 2. GOHL-KTK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GOHL-KTK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koeltorens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Condensatoren, Vriesdrooginstallaties, Condensatoren, en Vriesdrooginstallaties. Het is gevestigd in Durmersheim, Duitsland.

 3. ROBERT GEIGER TECHNISCHE BAUTEILE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ROBERT GEIGER TECHNISCHE BAUTEILE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vriesdrooginstallaties. Het is gevestigd in Ichenhausen, Duitsland.

 4. BERGCOLD KÄLTELÖSUNGEN

  Duitsland

  Het bedrijf BERGCOLD KÄLTELÖSUNGEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterkoelers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aggregaten voor koeling, Vriesdrooginstallaties, waterkoeler, Aggregaten voor koeling, en Vriesdrooginstallaties. Het is gevestigd in Duisburg, Duitsland.

 5. VENTILEX B.V.

  Nederland

  Het bedrijf VENTILEX B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koeltechniek - installaties voor handel en industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vriesdrooginstallaties, Droogmachines en centrifugaaldrogers - industrieel, Koeltorens, droog, Vriesdrooginstallaties, Droogmachines en centrifugaaldrogers - industrieel, en Koeltorens, droog. Het is gevestigd in Heerde, Nederland.

 1. PEK SERVIS SPOL. S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf PEK SERVIS SPOL. S.R.O., en actief in de sector Airconditioning - materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vriesdrooginstallaties, Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, Vriesdrooginstallaties, en Koeltechniek - installaties voor handel en industrie. Het is gevestigd in Kolin, Tsjechische Rep..

 2. AERVENT GROUP LTD

  Ierland

  Het bedrijf AERVENT GROUP LTD, en actief in de sector Koelvitrines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vriesdrooginstallaties, en Vriesdrooginstallaties. Het is gevestigd in Dublin, Ierland.

 1. YORK A.C.R. LTD

  Ierland

 2. MARTIN CHRIST GEFRIERTROCKNUNGSANLAGEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Martin Christ Gefriertrocknungsanlagen GmbH is met meer dan 75 jaar ervaring een van 's werelds toonaangevende ondernemingen voor de ontwikkeling en productie van vriesdroogsystemen. Ons productspectrum reikt van laboratorium- tot proef- en productie-installaties en vacuümconcentratoren voor de meest uiteenlopende taken en procesvereisten. Ons productspectrum reikt van laboratorium- tot proef- en productie-installaties en vacuümconcentratoren voor de meest uiteenlopende taken en procesvereisten. Wij begeleiden onze klanten vanaf de eerste laboratoriumtests via geavanceerde procesontwikkeling tot de productie van hoogwaardige producten. Martin Christ staat voor de hoogste tevredenheid van onze klanten wereldwijd. Wij ontwikkelen en produceren onze producten volgens de hoogste kwaliteitseisen voor het beste voordeel voor de klant. Uw toepassingen staan centraal in onze bedrijfsoriëntatie. Wij zien onszelf als wereldleider in innovatie, en onze inzet voor onderzoek en ontwikkeling is een belangrijke verplichting. Maar nog belangrijker - het is ook onze grootste passie. Wij consolideren voortdurend onze leidende internationale positie door technologische innovaties op het gebied van vriesdrogen en roterende vacuümconcentrators. Tientallen patenten van het bedrijf en onze medewerkers zijn hiervan het onmiskenbare bewijs. Vertrouw op onze ervaring.