• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vruchten- en groentesappen

Resultaten voor

Vruchten- en groentesappen - Import export

 1. LOOK FOOD RAW MATERIALS

  Polen

  Verified by europages badge

  Ons bedrijf is een belangrijke en erkende producent en verdeler van vruchtensappenconcentraten in Centraal-Europa. Wij werken al 25 jaar lang met hart voor ons vak. Dankzij de jaren ervaring, kennis en zorgvuldige aandacht voor het productieproces, hebben wij altijd op dynamische wijze producten van topkwaliteit ontwikkeld en ontworpen. Wij zijn gespecialiseerd in sapconcentraat van donkerrood fruit, met name: •frambozen•cranberry •aardbeien •vlierbessen•zwarte en rode bessensap. Onze klanten gebruiken onze concentraten met veel succes voor de productie van: •siropen • sappen •gummies • ijs• snoepgoed. Onze concentraten zijn zuiver, verpakt in steriele zakken, in 250kg vaten of blikken. Wij onderscheiden ons op de markt door scherpe prijzen die we gedurende de hele contractperiode garanderen (dus langer dan een seizoen), de mogelijkheid producten aan te passen aan de specificaties van de klant evenals de brede beschikbaarheid van grondstoffen en de snelle verwerking. Wij hebben productiesites in Bulgarije, Oekraïne en pakhuizen in Polen waardoor de snel goederen naar elke plaats in Europa en elders in de wereld. Wij leveren klanten in de Europese Unie en uit verdere delen in de wereld. Wij werken onder andere in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Indië en China. De kwaliteit van onze concentraten wordt bevestigd door talloze certificaten en lidmaatschap in organisaties: ISO, AIJN, FDA, Nationale vakbond van sapproducenten en de Vereniging van Poolse Exporteurs.

 2. PROBAL INDUSTRIES BV

  Nederland

  Verified by europages badge

  Wij zijn toonaangevend leverancier van vruchtensap, voedingsproducten, dranken, zuivelproducten, zoetwaren, babyproducten, kruidenierswaren en gevestigd in Nederland en Turkije. Wij begonnen ons bedrijf in decennia en hebben veel succes gehad als leverancier van voedingsmiddelen aan distributeurs Internationaal. Voor ons gaat het niet alleen om de verkoop.Het opbouwen en ondersteunen van goede relaties met onze klanten is een cruciaal onderdeel van onze realiteit. Wij richten ons op het verbeteren van de structuur van de ontwikkeling van natuurlijke producten van bron tot koper. Wij doen dit door verbeterde antwoorden voor promotie, levering en gevaar van de leidinggevenden.We nemen geen genoegen met kwaliteit, maar door opmerkelijk unieke methodes te omarmen, houden we iedereen vrolijk. We bieden een uitgebreid productassortiment zoals: - vruchtensappen - levensmiddelen - dranken - zuivelproducten - snoepgoed - babyproducten - kruidenierswaren.Neem contact met ons op voor meer informatie!

 3. HUNGARIAN FLAVOURS LTD.

  Hongarije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HUNGARIAN FLAVOURS LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchten- en groentesappen. Het is tevens aanwezig in de sectoren notenhout, kokosolie, amandelen, gemengde sappen, vruchtensappen, Halve walnoten, en Vruchten- en groentesappen en -nectars. Het is gevestigd in Budapest, Hongarije.

 4. GAFFEO S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GAFFEO S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Vruchten- en groentesappen. Het is tevens aanwezig in de sectoren tuinbouw, en geconcentreerde vruchtensappen. Het is gevestigd in Castellazzo Bormida, Italië.

 5. KROMER FRUCHTSÄFTE BRÄNDE LIKÖRE E.K.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KROMER FRUCHTSÄFTE BRÄNDE LIKÖRE E.K., is een Dienstverlener, en actief in de sector Vruchten- en groentesappen. Het is gevestigd in Dogern, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PAJOTTENLANDER

  België

  Pajottenlander is gespecialiseerd in biologische fruitteelt, verwerking en handel. Door de jaren heen is het assortiment uitgegroeid tot een volledig gamma fruitsappen en groentesappen, en fruitbereidingen, onder de merknaam Pajottenlander. Een ruime keuze aan half afgewerkte producten op basis van biologisch fruit staat ter beschikking van grootverbruikers. Een ongelooflijk vakmanschap, grote bezieling en eerlijke handel zorgen voor een organische groei van het bedrijf sinds het prille begin. Pure vruchten, pure sappen, puur genieten!

 2. SUPERFOODGURU

  Nederland

  Superfoodguru cold pressed juices worden elke dag gemaakt in onze productiekeuken in Den Haag. De juices zijn gemaakt van unieke combinaties van groenten, fruit en verse kruiden. We gebruiken biologische ingrediënten (Skal-gecertificeerd), maken geen gebruik van pasteurisatie, hpp of invriezen. Kwaliteit boven alles! Superfoodguru bezorgd samengestelde juice packs of detox kuren in heel Nederland of Belgie. Bespaar tot 15% en ontvang jouw juice of Detox pakket op jouw gekozen frequentie. Bezorging is onze service! . Op elk gewenst moment overslaan of annuleren. Catering voor jouw company event Wij leveren vers gemaakte koudgeperste sappen voor bedrijfscatering en events. Of het nu gaat om een ​​groep van 10 of 1000 personen. Laat Superfoodguru jouw volgende evenement verzorgen.

 3. MEDIBEL

  België

  Medibel heeft meer dan 30 jaar ervaring met het mixen van vruchten- en/of groentesappen. Medibel produceert innovatieve fruitdranken van hoge kwaliteit voor de vruchtensappenmarkt. Of het nu drankjes al dan niet op basis van een concentraat, smoothies of een mix van fruit en groente betreft; alle producten bevatten twee extra ingrediënten: Kwaliteit en Innovatie. Medibel levert verschillende fruitdranken die zijn onder te verdelen in vier categorieën: Fruitdranken op basis van vers fruit Fruitdranken op basis van een concentraat Smoothies Groente-/fruitdranken Kwaliteit & innovatie: De productontwikkelaars van Medibel maken en bedenken steeds nieuwe recepturen. In de vele soorten drankjes, gemaakt van een of meerdere soorten fruit, proef je de zon. Medibel biedt originele ontbijt-, zuivel, energie- en theedrinks … allemaal ‘op maat gemaakt’.

 4. THOMAS LE PRINCE

  Frankrijk

  Het bedrijf THOMAS LE PRINCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchten- en groentesappen. Het is tevens aanwezig in de sectoren appelsap, appels, en peren. Het is gevestigd in Vallieres, Frankrijk.

 5. ALOE VERA HELLAS

  Griekenland

  Het bedrijf ALOE VERA HELLAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchten- en groentesappen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Frisdrank - koolzuurhoudend, Voedings supplementen, biologische landbouw, Frisdrank - koolzuurhoudend, vruchtensap zonder suiker, en Voedings supplementen. Het is gevestigd in Heraklion, Griekenland.

 1. FRUIT GROUP AG

  Zwitserland

  Het bedrijf FRUIT GROUP AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchten- en groentesappen. Het is gevestigd in Baden, Zwitserland.

 2. FARMING ENTERPRISE «GADZ»

  Oekraïne

  Het bedrijf FARMING ENTERPRISE «GADZ», is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchten- en groentesappen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vruchtenpuree, gedroogde vruchten, honing voedingsmiddel, en appels. Het is gevestigd in Trybuchivtsi Village, Chortki District Ternopil Region., Oekraïne.

 1. UNIQUE FAZENDAS

  Brazilië

  Het bedrijf UNIQUE FAZENDAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchten- en groentesappen. Het is gevestigd in Fortaleza, Brazilië.

 2. NATURALIA INGREDIENTS SRL

  Italië

  Het bedrijf NATURALIA INGREDIENTS SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchten- en groentesappen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cider en perencider, Groentesappen, Cider en perencider, en Groentesappen. Het is gevestigd in Mazara Del Vallo, Italië.

 3. FINENESS GROUP

  Egypte

  Het bedrijf FINENESS GROUP, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vruchten- en groentesappen. Het is gevestigd in Giza, Egypte.

 4. UNIMELT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf UNIMELT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchten- en groentesappen. Het is gevestigd in Würzburg, Duitsland.

 5. ETS L. ROSSI

  Luxemburg

  Het bedrijf ETS L. ROSSI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vruchten- en groentesappen, Wijnen, Vruchten- en groentesappen, Wijnen, champagne, en olijfolie. Het is gevestigd in Dudelange, Luxemburg.

 6. FRUDICOM

  België

  Het bedrijf FRUDICOM, is een Groothandelaar, en actief in de sector Fruit. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vruchten- en groentesappen, Groenten - diepvries, verste groenten, Vruchten- en groentesappen, Groenten - diepvries, en aardappelen. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 7. SC CAMARA LUI TOMITA SRL

  Roemenië

  Het bedrijf SC CAMARA LUI TOMITA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - vruchten en jam. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fruit, Groenten, vers, Blikconserven, Vruchten- en groentesappen, Fruit, Groenten, vers, Blikconserven, en Vruchten- en groentesappen. Het is gevestigd in Rasnov, Roemenië.

 8. BIOPROTECT SRL

  Moldavïe

  Het bedrijf BIOPROTECT SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchten- en groentesappen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Durumtarwe, en Durumtarwe. Het is gevestigd in Chisinau, Moldavïe.

 1. INTERFRUITS UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Duitsland

  Het bedrijf INTERFRUITS UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), is een Groothandelaar, en actief in de sector Vruchten- en groentesappen. Het is tevens aanwezig in de sectoren bananen. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 2. FA.AUGUST WEHRHEIM OHG

  Duitsland

  Het bedrijf FA.AUGUST WEHRHEIM OHG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Frisdrank - koolzuurhoudend. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vruchten- en groentesappen, Mineraalwater, Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, Bier, Vruchten- en groentesappen, Mineraalwater, Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, en Bier. Het is gevestigd in Bad Homburg, Duitsland.

 3. ANDREAS SCHÄFER

  Oostenrijk

  Het bedrijf ANDREAS SCHÄFER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Frisdrank - koolzuurhoudend, Vruchten- en groentesappen, Conserven - vruchten en jam, Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten, Frisdrank - koolzuurhoudend, Vruchten- en groentesappen, Conserven - vruchten en jam, en Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten. Het is gevestigd in Tattendorf, Oostenrijk.

 4. ATTIA HANDELS-HOLDING GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf ATTIA HANDELS-HOLDING GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vis. Het is tevens aanwezig in de sectoren Frisdrank - koolzuurhoudend, Vruchten- en groentesappen, Mineraalwater, Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Frisdrank - koolzuurhoudend, Vruchten- en groentesappen, Mineraalwater, en Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 5. ANNA DEISINGER

  Oostenrijk

  Het bedrijf ANNA DEISINGER, is een Distributeur, en actief in de sector Frisdrank - koolzuurhoudend. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vruchten- en groentesappen, Mineraalwater, Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, Wijnen, Vruchten- en groentesappen, Mineraalwater, Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, en Wijnen. Het is gevestigd in Gallneukirchen, Oostenrijk.

 6. NEUZELLER KLOSTERBRENNEREI AG

  Duitsland

  Het bedrijf NEUZELLER KLOSTERBRENNEREI AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frisdrank - koolzuurhoudend. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vruchten- en groentesappen, Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, Wijnen, Vruchten- en groentesappen, Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, en Wijnen. Het is gevestigd in Neuzelle, Duitsland.

 7. GETRÄNKE GÖTTING INH. FRANK FILMER E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf GETRÄNKE GÖTTING INH. FRANK FILMER E.K., is een Dienstverlener, en actief in de sector Frisdrank - koolzuurhoudend. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vruchten- en groentesappen, Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, Bier, Wijn - Frankrijk, Vruchten- en groentesappen, Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, Bier, en Wijn - Frankrijk. Het is gevestigd in Uslar, Duitsland.

 8. SPAETROT GEBESHUBER GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf SPAETROT GEBESHUBER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fruit. Het is tevens aanwezig in de sectoren Frisdrank - koolzuurhoudend, Vruchten- en groentesappen, Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, Wijnen, Frisdrank - koolzuurhoudend, Vruchten- en groentesappen, Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, en Wijnen. Het is gevestigd in Gumpoldskirchen, Oostenrijk.

 9. OBSTKELTEREI KURT HEIDE

  Duitsland

  Het bedrijf OBSTKELTEREI KURT HEIDE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frisdrank - koolzuurhoudend. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vruchten- en groentesappen, Mineraalwater, Conserven - vruchten en jam, Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, Vruchten- en groentesappen, Mineraalwater, Conserven - vruchten en jam, en Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken. Het is gevestigd in Großschirma, Duitsland.

 10. BIO-LUTZ GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf BIO-LUTZ GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fruit, Frisdrank - koolzuurhoudend, Vruchten- en groentesappen, Conserven - vruchten en jam, Fruit, Frisdrank - koolzuurhoudend, Vruchten- en groentesappen, en Conserven - vruchten en jam. Het is gevestigd in Wieselburg, Oostenrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Vruchten- en groentesappen - Import export

Aantal resultaten

1.799 Bedrijven