• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vruchten- en groentesappen

Resultaten voor

Vruchten- en groentesappen - Import export

 1. HERMANN PFANNER GETRÄNKE GMBH

  Oostenrijk

  Verified by Europages badge

  Pfanner kan meer dan alleen vruchtensap maken! Onze klanten kennen en waarderen ons niet alleen als merkfabrikant, maar ook als professionele partner voor contractafvulling van dranken. In de co-packing sector bieden wij individuele oplossingen als loonafvuller voor vruchtensappen, vruchtensapdranken (standaard, biologische en directe sappen), wijnen, energiedranken, ijsthee, speciale dranken en andere frisdranken.Dankzij onze jarenlange ervaring als drankenproducent treden wij graag voor u op als DE competente partner voor contractvulling. Met ons als co-producent zijn er (bijna) geen grenzen aan uw visies. Pfanner productontwikkeling: Levendig en innovatief! U profiteert van internationale knowhow gebundeld met een speciaal opgericht professioneel team op het gebied van contractvulling. Samen met u maken wij er onze taak van een totaaloplossing op maat te realiseren, van ontwikkeling tot en met de levering van goederen!

  Website Open In New icon
 2. KAISAPAK LOGISTIIKKA

  Finland

  Verified by Europages badge

  Kaisapak Logistiikka, een dochteronderneming van GombSa Food Trading, is een internationale tussenhandelaar in sappen en verpakkingen, gevestigd in Finland. Wij leveren onze klanten vruchtensap van hoge kwaliteit, zowel bevroren geconcentreerd sinaasappelsap (Frozen Concentrate Orange Juice - FCOJ) alsook niet uit geconcentreerd sinaasappelsap geproduceerd sap in bulk en vaten, afkomstig van gerenommeerde en duurzame partners over de hele wereld, in landen als Brazilië, Zuid-Afrika en Costa Rica. Neem contact met ons op voor meer informatie, wij beantwoorden met plezier al uw vragen!

  Website Open In New icon
 3. GAFFEO S.R.L.

  Italië

  Verified by Europages badge
 4. GAFFEO S.R.L.

  Italië

  Verified by Europages badge
 5. SUPERFOODGURU

  Nederland

  Superfoodguru cold pressed juices worden elke dag gemaakt in onze productiekeuken in Den Haag. De juices zijn gemaakt van unieke combinaties van groenten, fruit en verse kruiden. We gebruiken biologische ingrediënten (Skal-gecertificeerd), maken geen gebruik van pasteurisatie, hpp of invriezen. Kwaliteit boven alles! Superfoodguru bezorgd samengestelde juice packs of detox kuren in heel Nederland of Belgie. Bespaar tot 15% en ontvang jouw juice of Detox pakket op jouw gekozen frequentie. Bezorging is onze service! . Op elk gewenst moment overslaan of annuleren. Catering voor jouw company event Wij leveren vers gemaakte koudgeperste sappen voor bedrijfscatering en events. Of het nu gaat om een ​​groep van 10 of 1000 personen. Laat Superfoodguru jouw volgende evenement verzorgen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. PAJOTTENLANDER

  België

  Pajottenlander is gespecialiseerd in biologische fruitteelt, verwerking en handel. Door de jaren heen is het assortiment uitgegroeid tot een volledig gamma fruitsappen en groentesappen, en fruitbereidingen, onder de merknaam Pajottenlander. Een ruime keuze aan half afgewerkte producten op basis van biologisch fruit staat ter beschikking van grootverbruikers. Een ongelooflijk vakmanschap, grote bezieling en eerlijke handel zorgen voor een organische groei van het bedrijf sinds het prille begin. Pure vruchten, pure sappen, puur genieten!

 2. MEDIBEL

  België

  Medibel heeft meer dan 30 jaar ervaring met het mixen van vruchten- en/of groentesappen. Medibel produceert innovatieve fruitdranken van hoge kwaliteit voor de vruchtensappenmarkt. Of het nu drankjes al dan niet op basis van een concentraat, smoothies of een mix van fruit en groente betreft; alle producten bevatten twee extra ingrediënten: Kwaliteit en Innovatie. Medibel levert verschillende fruitdranken die zijn onder te verdelen in vier categorieën: Fruitdranken op basis van vers fruit Fruitdranken op basis van een concentraat Smoothies Groente-/fruitdranken Kwaliteit & innovatie: De productontwikkelaars van Medibel maken en bedenken steeds nieuwe recepturen. In de vele soorten drankjes, gemaakt van een of meerdere soorten fruit, proef je de zon. Medibel biedt originele ontbijt-, zuivel, energie- en theedrinks … allemaal ‘op maat gemaakt’.

 3. THOMAS LE PRINCE

  Frankrijk

 4. ALOE VERA HELLAS

  Griekenland

 5. FRUIT GROUP AG

  Zwitserland

 1. FARMING ENTERPRISE «GADZ»

  Oekraïne

 2. ETS L. ROSSI

  Luxemburg

 3. BIOPROTECT SRL

  Moldavïe

 4. FRUDICOM

  België

 5. UNIMELT GMBH

  Duitsland

 6. FINENESS GROUP

  Egypte

 7. SC CAMARA LUI TOMITA SRL

  Roemenië

 8. HERBERT KÖHLER GMBH

  Duitsland

 9. VALENSINA GMBH

  Duitsland

 10. RAMSEIER SUISSE AG

  Zwitserland

 1. HEINZ LUCIUS & SÖHNE OHG

  Duitsland

 2. ZUMOS

  Spanje

 3. LAND DRINK KRENN KG

  Oostenrijk

 4. PEGASUS-GETRÄNKEHANDEL GERD RICHTER

  Duitsland

 5. SCHRÖTER GERTRÄNKE

  Duitsland

 6. ILOON KG

  Oostenrijk

 7. FGP-FONSECA GARCIA & PRAZERES-COMERCIO E REPRESENTAÇOES DE BEBIDAS,LDA

  Portugal

 8. MANDI´S GETRÄNKE-LIEFERSERVICE

  Oostenrijk

 9. MIX2RENT LINDER GMBH

  Oostenrijk

 10. WINE AND COMMERCE HANDELSGMBH

  Oostenrijk

Filters

Resultaten voor

Vruchten- en groentesappen - Import export

Aantal resultaten

1.920 bedrijven