• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vruchtenbereidingen

Resultaten voor

Vruchtenbereidingen - Import export

 1. KASAG SWISS AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  KASAG is een middelgrote industriële onderneming in Langnau in het Zwitserse Emmental. Sinds 1929 biedt de firma in de regio werk aan gekwalificeerde vakmensen. In dit prachtige heuvellandschap in het kanton Bern wordt niet alleen de overal bekende gatenkaas geproduceerd; hier zijn ook talrijke innovatieve firma's actief die een uitstekende naam hebben opgebouwd. KASAG is daar een van. Ontwerp en fabricage van apparaten, reservoirs, drukvaten, warmtewisselaars, colonnes, bouwgroepen, etc. voor de chemische en farmaceutische industrie, en voor de bio- en levensmiddelen- en milieutechniek. Engineering en bouw van batch-kookinstallaties voor de productie van vruchtgrondstoffen, confituren, jam, sauzen, groente en andere voedingsmiddelen. Engineering van installaties voor de warmteterugwinning uit afvalwatersystemen, en de productie en montage van kanaalwarmtewisselaars voor diverse kanaalvormen.

 2. TIM.CO LLC

  Rusland

  “TIM.KO” Company – Russische fabrikant van ongelooflijk lekkere oosterse tsjoertsjchela (chuch-hela) onder zijn eigen handelsmerk “MADZHO”. De prioriteiten van de firma zijn hoge kwaliteitsnormen en het opbouwen van betrouwbare relaties met klanten en partners. De MADZHO tsjoertsjchela is de moderne gezondheidssnack, die de gebruikelijke zoetigheden, borrelhapjes en tussendoortjes vervangen als een gezonde snack voor het hele gezin. De vulling van de tsjoertsjchela (chuch-hela) bestaat uit walnoten, hazelnoten of een mengsel van noten en gedroogde vruchten. De omhulling is gemaakt van druivensap. Het is een oud recept, dat ontzettend goed past bij de moderne tendens van gezonde eten. Onze voordelen: - Hoge kwaliteit van de grondstoffen (noten, sappen); - Afwezigheid in de ingrediënten van conserveermiddelen en smaakstoffen; - Minimaal suikergehalte – alleen om de zoetheid van natuurlijk sappen gelijk te maken; - Vacuüm verpakking, waardoor het product zonder conserveermiddelen tot 180 dagen houdbaar blijft; - Hoge smaakkwaliteit (heerlijk, kalmerend en vers).

 3. STREECK SPECIALITEITEN

  Nederland

  Ons bedrijf richt zich reeds velen jaren op de ambachtelijke bereiding en distributie van onder meer confituren, stropen, vruchtensauzen, mosterd en dressings. Naast het voeren van onze eigen merken bereiden we onze producten ook onder Private Label voor diverse partijen in Nederland en Belgie. Wij beschikken over een eigen productieruimte. Hier worden op een traditionele manier allerlei producten bereid, zoals confituren, Limonadesiroop (in diverse verrassende en unieke fruitcombinaties), appelstroop en dessertsauzen, waarbij we uitsluitend gebruik maken van met zorg geselecteerde vruchten en natuurlijke grondstoffen, zonder kunstmatige toevoegingen. De bereiding gebeurd in open ketels. Ons uitgangspunt voor onze producten is altijd geweest dat we geen concessies zouden hoeven doen bij het opschalen van volumes aan onze ambachtelijke werkwijzen en kwaliteit / smaak van onze recepturen.

 4. WIMAR-CHLODNIA SP. Z O.O.

  Polen

  Wij houden ons bezig met de verwerking van groente en fruit, met name het invriezen van vruchten zoals aardbeien, kersen, bessen, frambozen en het invriezen van groentes zoals bloemkool, broccoli. Onze producten worden zowel aan de thuismarkt als aan buitenlandse markten geleverd. Gedurende het ruim twaalfjarige bestaan van onze firma hebben onze producten hun klanten gevonden in Duitsland, Nederland, Rusland, Denemarken en Engeland. Wij kijken ernaar uit om zaken met u te doen. Wij garanderen tevredenheid.

 5. F2S S.A.S.

  Frankrijk

  Het bedrijf F2S S.A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fruit - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vruchtenbereidingen, Vruchtenbereidingen, drank en sap van exotisch fruit, vruchtenmoes, en vruchtencoulis. Het is gevestigd in Valence, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MNDGIDA

  Turkije

  Het bedrijf MNDGIDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchtenbereidingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vruchten - ingemaakt, jam en marmelades, honing voedingsmiddel, en inclusief ontbijt. Het is gevestigd in Kazan/ankara, Turkije.

 2. CATERING WAGNER INH. PETRA DÖRR-WAGNER

  Duitsland

  Het bedrijf CATERING WAGNER INH. PETRA DÖRR-WAGNER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchtenbereidingen. Het is gevestigd in Offenbach, Duitsland.

 3. SOC. AGR. MONTELAURO S.S.

  Italië

  Het bedrijf SOC. AGR. MONTELAURO S.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchtenbereidingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren jams. Het is gevestigd in Monterosso Almo, Italië.

 4. JUICE TRADE (JT) GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf JUICE TRADE (JT) GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchtenbereidingen. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 5. KEYWAN FRUITS

  Turkije

  Het bedrijf KEYWAN FRUITS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchtenbereidingen. Het is gevestigd in Dalaman, Turkije.

 1. AGRIPANTEL SNC DI ANDREA PAOLO LA ROSA & CO.

  Italië

  Het bedrijf AGRIPANTEL SNC DI ANDREA PAOLO LA ROSA & CO., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchtenbereidingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren sinaasappeljam. Het is gevestigd in Campobello Di Mazara, Italië.

 2. J. ZEJMA & SÖHNE HANDELSGES.M.B.H

  Oostenrijk

  Het bedrijf J. ZEJMA & SÖHNE HANDELSGES.M.B.H, is een Distributeur, en actief in de sector Vruchtenbereidingen. Het is gevestigd in Groß-Enzersdorf, Oostenrijk.

 1. ALFA-NISTRU SA

  Moldavïe

  Het bedrijf ALFA-NISTRU SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchtenbereidingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vruchtenconserven, en Vruchtenconserven. Het is gevestigd in Soroca, Moldavïe.

 2. MARMELADENHERZ

  Duitsland

  Het bedrijf MARMELADENHERZ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchtenbereidingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren jams, suikervrije jams, en vruchtenjam. Het is gevestigd in Markt Schwaben, Duitsland.

 3. IDIA SRL

  Italië

  Het bedrijf IDIA SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Vruchtenbereidingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren jams, jam, biologische jams, en biologische jams. Het is gevestigd in Crotone, Italië.

 4. CROPSAL SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf CROPSAL SARL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchtenbereidingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vruchten - ingemaakt, jam en marmelades, fruitpasta, en jam. Het is gevestigd in Nousty, Frankrijk.

 5. EMEK GIDA INC.

  Turkije

  Het bedrijf EMEK GIDA INC., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchtenbereidingen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 6. MAMMA MIA SRL

  Italië

  Het bedrijf MAMMA MIA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchtenbereidingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren vruchtencremes broodbeleg, jam, jams, en vruchtennectar. Het is gevestigd in Siracusa, Italië.

 7. D'ALESSANDRO CONFETTURE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf D'ALESSANDRO CONFETTURE S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchtenbereidingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren jam, biologische jams, productie van vruchtensappen van hoogwaardige kwaliteit, en biologische jams. Het is gevestigd in Giuliano Teatino, Italië.

 8. TESORI DI SICILIA

  Italië

  Het bedrijf TESORI DI SICILIA, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Vruchtenbereidingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren jams, typische honing, gearomatiseerde amandelpers, en typische producten. Het is gevestigd in Nicosia, Italië.

 1. GAGET SA

  Frankrijk

  Het bedrijf GAGET SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vruchtenbereidingen, aromatische producten voor levensmiddelen, snoepgoed, en Vruchtenbereidingen. Het is gevestigd in Nogent-Sur-Seine, Frankrijk.

 2. MS EXPERT PR SRL

  Roemenië

  Het bedrijf MS EXPERT PR SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchtenbereidingen. Het is gevestigd in Brasov, Roemenië.

 3. VALLISER, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf VALLISER, S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchtenbereidingen. Het is gevestigd in Vilobí Del Penedès, Spanje.

 4. IL SOLE DEL GARGANO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf IL SOLE DEL GARGANO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchtenbereidingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fruit en groenten - import-export, jams, jam, Fruit en groenten - import-export, en biologische citrusvruchten. Het is gevestigd in Rodi Garganico, Italië.

 5. PRIMERANO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PRIMERANO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchtenbereidingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren gekonfijte vruchten, jams, vruchtensappen, en citrusvruchten. Het is gevestigd in Rosarno, Italië.

 6. GNT FRANCE SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf GNT FRANCE SARL, is een Distributeur, en actief in de sector Vruchtenbereidingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren ingrediënten voor levensmiddelen. Het is gevestigd in Champagne-Au-Mont-D'or, Frankrijk.

 7. AGRO-TRANSPOL KAZIMIERZ MALINOWSKI URSZULA MALINOWSKA

  Polen

  Het bedrijf AGRO-TRANSPOL KAZIMIERZ MALINOWSKI URSZULA MALINOWSKA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - vruchten en jam. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vruchtenbereidingen, Tafelzuur - conserven, Vruchtenbereidingen, Vruchten - ingemaakt, jam en marmelades, en Tafelzuur - conserven. Het is gevestigd in Drzewica, Polen.

 8. VORTUMNUS SP. Z O.O. ZAKLAD PRZETWORSTWA OWOCOW I WARZYW

  Polen

  Het bedrijf VORTUMNUS SP. Z O.O. ZAKLAD PRZETWORSTWA OWOCOW I WARZYW, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - vruchten en jam. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten, wortel- en knolgewassen, Vruchtenbereidingen, Groenten, wortel- en knolgewassen, en Vruchtenbereidingen. Het is gevestigd in Skolyszyn, Polen.

 9. VELESTRADE

  Servië

  Het bedrijf VELESTRADE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vruchtenbereidingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren verste groenten, vers fruit, en groenteconserven. Het is gevestigd in Belgrade, Servië.

 10. SANDRO VANINI SA

  Zwitserland

  Het bedrijf SANDRO VANINI SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchtenbereidingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren gekonfijte vruchten. Het is gevestigd in Rivera, Zwitserland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis