• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vruchtenbereidingen

Resultaten voor

Vruchtenbereidingen - Import export

 1. TIM.CO LLC

  Rusland

  Verified by Europages badge

  “TIM.KO” Company – Russische fabrikant van ongelooflijk lekkere oosterse tsjoertsjchela (chuch-hela) onder zijn eigen handelsmerk “MADZHO”. De prioriteiten van de firma zijn hoge kwaliteitsnormen en het opbouwen van betrouwbare relaties met klanten en partners. De MADZHO tsjoertsjchela is de moderne gezondheidssnack, die de gebruikelijke zoetigheden, borrelhapjes en tussendoortjes vervangen als een gezonde snack voor het hele gezin. De vulling van de tsjoertsjchela (chuch-hela) bestaat uit walnoten, hazelnoten of een mengsel van noten en gedroogde vruchten. De omhulling is gemaakt van druivensap. Het is een oud recept, dat ontzettend goed past bij de moderne tendens van gezonde eten. Onze voordelen: - Hoge kwaliteit van de grondstoffen (noten, sappen); - Afwezigheid in de ingrediënten van conserveermiddelen en smaakstoffen; - Minimaal suikergehalte – alleen om de zoetheid van natuurlijk sappen gelijk te maken; - Vacuüm verpakking, waardoor het product zonder conserveermiddelen tot 180 dagen houdbaar blijft; - Hoge smaakkwaliteit (heerlijk, kalmerend en vers).

  Website Open In New icon
 2. KASAG SWISS AG

  Zwitserland

  Verified by Europages badge

  KASAG is een middelgrote industriële onderneming in Langnau in het Zwitserse Emmental. Sinds 1929 biedt de firma in de regio werk aan gekwalificeerde vakmensen. In dit prachtige heuvellandschap in het kanton Bern wordt niet alleen de overal bekende gatenkaas geproduceerd; hier zijn ook talrijke innovatieve firma's actief die een uitstekende naam hebben opgebouwd. KASAG is daar een van. Ontwerp en fabricage van apparaten, reservoirs, drukvaten, warmtewisselaars, colonnes, bouwgroepen, etc. voor de chemische en farmaceutische industrie, en voor de bio- en levensmiddelen- en milieutechniek. Engineering en bouw van batch-kookinstallaties voor de productie van vruchtgrondstoffen, confituren, jam, sauzen, groente en andere voedingsmiddelen. Engineering van installaties voor de warmteterugwinning uit afvalwatersystemen, en de productie en montage van kanaalwarmtewisselaars voor diverse kanaalvormen.

  Website Open In New icon
 3. F2S S.A.S.

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
 4. CATERING WAGNER INH. PETRA DÖRR-WAGNER

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 5. GREENEO

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. J. ZEJMA & SÖHNE HANDELSGES.M.B.H

  Oostenrijk

  Verified by Europages badge
 2. STREECK SPECIALITEITEN

  Nederland

  Ons bedrijf richt zich reeds velen jaren op de ambachtelijke bereiding en distributie van onder meer confituren, stropen, vruchtensauzen, mosterd en dressings. Naast het voeren van onze eigen merken bereiden we onze producten ook onder Private Label voor diverse partijen in Nederland en Belgie. Wij beschikken over een eigen productieruimte. Hier worden op een traditionele manier allerlei producten bereid, zoals confituren, Limonadesiroop (in diverse verrassende en unieke fruitcombinaties), appelstroop en dessertsauzen, waarbij we uitsluitend gebruik maken van met zorg geselecteerde vruchten en natuurlijke grondstoffen, zonder kunstmatige toevoegingen. De bereiding gebeurd in open ketels. Ons uitgangspunt voor onze producten is altijd geweest dat we geen concessies zouden hoeven doen bij het opschalen van volumes aan onze ambachtelijke werkwijzen en kwaliteit / smaak van onze recepturen.

 3. WIMAR-CHLODNIA SP. Z O.O.

  Polen

  Wij houden ons bezig met de verwerking van groente en fruit, met name het invriezen van vruchten zoals aardbeien, kersen, bessen, frambozen en het invriezen van groentes zoals bloemkool, broccoli. Onze producten worden zowel aan de thuismarkt als aan buitenlandse markten geleverd. Gedurende het ruim twaalfjarige bestaan van onze firma hebben onze producten hun klanten gevonden in Duitsland, Nederland, Rusland, Denemarken en Engeland. Wij kijken ernaar uit om zaken met u te doen. Wij garanderen tevredenheid.

 4. MNDGIDA

  Turkije

 5. SOC. AGR. MONTELAURO S.S.

  Italië

 1. JUICE TRADE (JT) GMBH & CO. KG

  Duitsland

 2. AGRIPANTEL SNC DI ANDREA PAOLO LA ROSA & CO.

  Italië

 3. KEYWAN FRUITS

  Turkije

 4. RACIMO INDUSTRY SARL

  Algerije

 5. TESORI DI SICILIA

  Italië

 6. IDIA SRL

  Italië

 7. D'ALESSANDRO CONFETTURE S.R.L.

  Italië

 8. EMEK GIDA INC.

  Turkije

 9. MARMELADENHERZ

  Duitsland

 10. GNT FRANCE SARL

  Frankrijk

 1. ALFA-NISTRU SA

  Moldavïe

 2. LES COMTES DE PROVENCE

  Frankrijk

 3. MAMMA MIA SRL

  Italië

 4. GAGET SA

  Frankrijk

 5. CROPSAL SARL

  Frankrijk

 6. MS EXPERT PR SRL

  Roemenië

 7. COYOXOCHIAT / MONTAÑA VERDE

  Mexico

 8. VORTUMNUS SP. Z O.O. ZAKLAD PRZETWORSTWA OWOCOW I WARZYW

  Polen

 9. STIFEN EGYPT

  Egypte

 10. VALLISER, S.L.

  Spanje