• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vruchtenconserven

Resultaten voor

Vruchtenconserven - Import export

 1. EDEN SPEED NEGOCE

  Tunesië

  Verified by europages badge

  EDEN FARMER is een toonaangevende onderneming die produceert en exporteert en gespecialiseerd is in plantaardige oliën zoals zonnebloem-, maïs- en palmolie, en in de productie van fruit en groente in blik, gedroogd fruit, melkpoeder, sauzen en pasta. Wij zijn er trots op u een groot assortiment verse en diepvriesproducten van hoge kwalilteit te bieden die met zorg en op duurzame en milieuvriendelijke manier gekweekt worden. Onze hoogwaardige oliën zoals olijfolie, zonnebloemolie, maïsolie worden zorgvuldig geselecteerd voor de kwaliteit en de uitzonderlijke smaak. Wij werken met plaatselijke landbouwers en internationale leveranciers. Ons aan professionals binnen de export en aan de distributie gewijde team heeft gedegen expertise op dit gebied en kunnen inspringen op de unieke behoeften van elke klant (importeurs, exporteurs, groothandelaren, inkoopcentrales, levensmiddelenindustrie, enz.) Bij Eden Farmer zetten wij ons in om onze klanten in heel Frankrijk en in het buitenland de beste producten, gezonde en overheerlijke etenswaren te bieden en onze plaatselijke en internationale leveranciers te steunen.

 2. TAISI

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TAISI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchtenconserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren gekonfijt fruit, vruchten op siroop, jam, en jams. Het is gevestigd in Calatayud (zaragoza) España, Spanje.

 3. VIDECA

  Spanje

  De onderneming VIDECA is sinds 1965 gespecialiseerd in de productie en de verkoop van een groot assortiment fruit in blik. Het onderscheidt zich door de verscheidenheid van de exclusieve producten en de uitmuntende kwaliteit: mispels, vijgen, baby peren, druiven zonder vel en pit, muskaatdruiven en meloen- en peerballetjes. Citrusvruchten. Rode vruchten. Ananas.

 4. WECKONLINE INTERNATIONAL

  Nederland

  Zelf thuis wecken of inmaken? Met de Originele Weck en inmaak producten kunt u moeiteloos zelf uw eigen groente of fruit inmaken of Wecken! Alle Weck en inmaak producten DIRECT van de bron, uit voorraad leverbaar. U vindt bij ons uiteraard weckpotten, weckflessen, wekpotten, wekflessen, weckpot, weckfles, weckringen, weckklemmen, weckketels. Voor grote of kleine aantallen, lokaal of wereldwijd, weckonline is uw partner.

 5. HOTTLET INTERNATIONAL AGENCIES

  België

  Bedrijf gespecialiseerd in geconserveerd voedsel. Conserven van groenten, vruchten en vissen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SPENNEKOT STREEKPRODUCTEN

  Nederland

  Streekproducten producent in Zeeland

 2. ALACAM AGRI

  Turkije

  Het bedrijf ALACAM AGRI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fruit. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vruchtenconserven, vers fruit, Vruchtenconserven, handel in appels, en vijgen. Het is gevestigd in Cay, Turkije.

 3. MELETIADIS S.A

  Griekenland

  Het bedrijf MELETIADIS S.A, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchtenconserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren suiker, en chocolade met hazelnoten. Het is gevestigd in Thessaloniki, Griekenland.

 4. CONSERVAS MEDRANO

  Spanje

  Het bedrijf CONSERVAS MEDRANO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchtenconserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Conserven - groenten, Conserven - groenten, kant-en-klare rijst- of pastagerechten, en regionale vleeswaren. Het is gevestigd in Tudela, Spanje.

 5. SABORES DEL GUIJO

  Spanje

  Het bedrijf SABORES DEL GUIJO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchtenconserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren jams. Het is gevestigd in Guijo De Santa Bárbara, Spanje.

 1. OTTO FRANCK IMPORT GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf OTTO FRANCK IMPORT GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Conserven - groenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Visconserven, Vruchtenconserven, Diepvriesproducten, Visconserven, Vruchtenconserven, express koffie, en Diepvriesproducten. Het is gevestigd in Augsburg, Duitsland.

 2. ALFA-NISTRU SA

  Moldavïe

  Het bedrijf ALFA-NISTRU SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchtenbereidingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vruchtenconserven, en Vruchtenconserven. Het is gevestigd in Soroca, Moldavïe.

 1. CULINARI MUNDI

  Frankrijk

  Het bedrijf CULINARI MUNDI, is een Multi-Category, en actief in de sector Import-export - levensmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliën - plantaardige, Vruchtenconserven, Oliën - plantaardige, en Vruchtenconserven. Het is gevestigd in Vannes, Frankrijk.

 2. FRUCOPASA

  Spanje

  Het bedrijf FRUCOPASA, en actief in de sector Conserven - vruchten en jam. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vruchtenconserven, Vruchtenconserven, jam, conserven, en vruchtenjam. Het is gevestigd in BINACED - HUESCA, Spanje.

 3. MERMELADAS BUBUB S.L.U.

  Spanje

  Het bedrijf MERMELADAS BUBUB S.L.U., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchtenconserven. Het is gevestigd in Bulbuente (zaragoza), Spanje.

 4. CONSERVES GUINTRAND SA

  Frankrijk

  Het bedrijf CONSERVES GUINTRAND SA, en actief in de sector Vruchtenconserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Conserven - groenten, Conserven - groenten, en peren. Het is gevestigd in Carpentras, Frankrijk.

 5. CASA DO VALE - FLAVOURS

  Portugal

  Het bedrijf CASA DO VALE - FLAVOURS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchtenconserven. Het is gevestigd in Porto, Portugal.

 6. DUKACSO TRADE, SPOL. S R.O.

  Slowakije

  Het bedrijf DUKACSO TRADE, SPOL. S R.O., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Specerijen, extracten en kruiden, Conserven - groenten, Vruchtenconserven, Vleesconserven, Specerijen, extracten en kruiden, Conserven - groenten, Vruchtenconserven, en Vleesconserven. Het is gevestigd in Kvetoslavov , Slowakije.

 7. PACIFIC OCEAN KFT

  Hongarije

  Het bedrijf PACIFIC OCEAN KFT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchtenconserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren diabetisch voedingsmiddel, jams, en likeuren voor gebak. Het is gevestigd in Vac, Hongarije.

 8. PLEXIMS SRL

  Moldavïe

  Het bedrijf PLEXIMS SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fruit. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vruchtenconserven, vers fruit, en Vruchtenconserven. Het is gevestigd in Chisinau, Moldavïe.

 1. FABRICA DE CONSERVE DIN CALARASI SA

  Moldavïe

  Het bedrijf FABRICA DE CONSERVE DIN CALARASI SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchtenconserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren vruchtencoulis. Het is gevestigd in Calarasi, Moldavïe.

 2. MUDA

  Brazilië

  Het bedrijf MUDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchtenconserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export - levensmiddelen, Speedboten, diepvriesproducten, snack, Import-export - levensmiddelen, en Speedboten. Het is gevestigd in Limoeiro, Brazilië.

 3. VIGNESWAR EXPORTS

  India

  Het bedrijf VIGNESWAR EXPORTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchtenconserven. Het is gevestigd in Tirunelveli, India.

 4. RUCHEY S.L.

  Spanje

  Het bedrijf RUCHEY S.L., is een Distributeur, en actief in de sector Vruchtenconserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren mispels, en verpakte mispels. Het is gevestigd in Callosa De Ensarrià, Spanje.

 5. WILKIN & SONS LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf WILKIN & SONS LIMITED, en actief in de sector Honing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Conserven - vruchten en jam, Vruchtenconserven, Conserven - vruchten en jam, en Vruchtenconserven. Het is gevestigd in Tiptree, Verenigd Koninkrijk.

 6. EYA ORGANIK

  Turkije

  Het bedrijf EYA ORGANIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchtensappen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vruchtenconserven, vruchtenmoes, en Vruchtenconserven. Het is gevestigd in Afyonkarahisar, Turkije.

 7. FRANCISCO MORENO

  Spanje

  Het bedrijf FRANCISCO MORENO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchtenconserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren vruchtenjam, en gekonfijt fruit. Het is gevestigd in Calahorra, Spanje.

 8. SEAFARM

  Vietnam

  Het bedrijf SEAFARM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchtenconserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schaal- en schelpdieren - diepvries, en Schaal- en schelpdieren - diepvries. Het is gevestigd in Ho Chi Minh, Vietnam.

 9. BENNINGER & STREIT E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf BENNINGER & STREIT E.K., is een Groothandelaar, en actief in de sector Fruit. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vruchtenconserven, Vruchten - gevriesdroogd, Fruit en groenten - import-export, Vruchtenconserven, Vruchten - gevriesdroogd, en Fruit en groenten - import-export. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 10. HAPPYMAMA

  Italië

  Het bedrijf HAPPYMAMA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchtenconserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Conserven - vruchten en jam, BIO vruchtenmoes, Conserven - vruchten en jam, en Vruchten - ingemaakt, jam en marmelades. Het is gevestigd in Cavriago, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis