• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vruchtenconserven

Resultaten voor

Vruchtenconserven - Import export

 1. EDEN SPEED NEGOCE

  Tunesië

  Verified by europages badge

  EDEN FARMER is een toonaangevende onderneming die produceert en exporteert en gespecialiseerd is in plantaardige oliën zoals zonnebloem-, maïs- en palmolie, en in de productie van fruit en groente in blik, gedroogd fruit, melkpoeder, sauzen en pasta. Wij zijn er trots op u een groot assortiment verse en diepvriesproducten van hoge kwalilteit te bieden die met zorg en op duurzame en milieuvriendelijke manier gekweekt worden. Onze hoogwaardige oliën zoals olijfolie, zonnebloemolie, maïsolie worden zorgvuldig geselecteerd voor de kwaliteit en de uitzonderlijke smaak. Wij werken met plaatselijke landbouwers en internationale leveranciers. Ons aan professionals binnen de export en aan de distributie gewijde team heeft gedegen expertise op dit gebied en kunnen inspringen op de unieke behoeften van elke klant (importeurs, exporteurs, groothandelaren, inkoopcentrales, levensmiddelenindustrie, enz.) Bij Eden Farmer zetten wij ons in om onze klanten in heel Frankrijk en in het buitenland de beste producten, gezonde en overheerlijke etenswaren te bieden en onze plaatselijke en internationale leveranciers te steunen.

 2. ELISTA PRODUCTS SL

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ELISTA PRODUCTS SL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Levensmiddelen - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export - tussenpersonen, Wijn - Spanje, Olijven, Olijfolie, Vruchtenconserven, Deegwaren, Soepen, Sauzen, en Import-export - tussenpersonen. Het is gevestigd in Puntal, El (espinardo), Spanje.

 3. TAISI

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TAISI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchtenconserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren gekonfijt fruit, vruchten op siroop, jam, en jams. Het is gevestigd in Calatayud (zaragoza) España, Spanje.

 4. VIDECA

  Spanje

  De onderneming VIDECA is sinds 1965 gespecialiseerd in de productie en de verkoop van een groot assortiment fruit in blik. Het onderscheidt zich door de verscheidenheid van de exclusieve producten en de uitmuntende kwaliteit: mispels, vijgen, baby peren, druiven zonder vel en pit, muskaatdruiven en meloen- en peerballetjes. Citrusvruchten. Rode vruchten. Ananas.

 5. WECKONLINE INTERNATIONAL

  Nederland

  Zelf thuis wecken of inmaken? Met de Originele Weck en inmaak producten kunt u moeiteloos zelf uw eigen groente of fruit inmaken of Wecken! Alle Weck en inmaak producten DIRECT van de bron, uit voorraad leverbaar. U vindt bij ons uiteraard weckpotten, weckflessen, wekpotten, wekflessen, weckpot, weckfles, weckringen, weckklemmen, weckketels. Voor grote of kleine aantallen, lokaal of wereldwijd, weckonline is uw partner.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HOTTLET INTERNATIONAL AGENCIES

  België

  Bedrijf gespecialiseerd in geconserveerd voedsel. Conserven van groenten, vruchten en vissen.

 2. SPENNEKOT STREEKPRODUCTEN

  Nederland

  Streekproducten producent in Zeeland

 3. CONSERVAS MEDRANO

  Spanje

  Het bedrijf CONSERVAS MEDRANO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchtenconserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Conserven - groenten, Conserven - groenten, kant-en-klare rijst- of pastagerechten, en regionale vleeswaren. Het is gevestigd in Tudela, Spanje.

 4. ALACAM AGRI

  Turkije

  Het bedrijf ALACAM AGRI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fruit. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vruchtenconserven, vers fruit, Vruchtenconserven, handel in appels, en vijgen. Het is gevestigd in Cay, Turkije.

 5. MELETIADIS S.A

  Griekenland

  Het bedrijf MELETIADIS S.A, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchtenconserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren suiker, en chocolade met hazelnoten. Het is gevestigd in Thessaloniki, Griekenland.

 1. OTTO FRANCK IMPORT GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf OTTO FRANCK IMPORT GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Conserven - groenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Visconserven, Vruchtenconserven, Diepvriesproducten, Visconserven, Vruchtenconserven, express koffie, en Diepvriesproducten. Het is gevestigd in Augsburg, Duitsland.

 2. SABORES DEL GUIJO

  Spanje

  Het bedrijf SABORES DEL GUIJO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchtenconserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren jams. Het is gevestigd in Guijo De Santa Bárbara, Spanje.

 1. MERMELADAS BUBUB S.L.U.

  Spanje

  Het bedrijf MERMELADAS BUBUB S.L.U., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchtenconserven. Het is gevestigd in Bulbuente (zaragoza), Spanje.

 2. CULINARI MUNDI

  Frankrijk

  Het bedrijf CULINARI MUNDI, is een Multi-Category, en actief in de sector Import-export - levensmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliën - plantaardige, Vruchtenconserven, Oliën - plantaardige, en Vruchtenconserven. Het is gevestigd in Vannes, Frankrijk.

 3. FRUCOPASA

  Spanje

  Het bedrijf FRUCOPASA, en actief in de sector Conserven - vruchten en jam. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vruchtenconserven, Vruchtenconserven, jam, conserven, en vruchtenjam. Het is gevestigd in BINACED - HUESCA, Spanje.

 4. ALFA-NISTRU SA

  Moldavïe

  Het bedrijf ALFA-NISTRU SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchtenbereidingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vruchtenconserven, en Vruchtenconserven. Het is gevestigd in Soroca, Moldavïe.

 5. CONSERVES GUINTRAND SA

  Frankrijk

  Het bedrijf CONSERVES GUINTRAND SA, en actief in de sector Vruchtenconserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Conserven - groenten, Conserven - groenten, en peren. Het is gevestigd in Carpentras, Frankrijk.

 6. PACIFIC OCEAN KFT

  Hongarije

  Het bedrijf PACIFIC OCEAN KFT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchtenconserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren diabetisch voedingsmiddel, jams, en likeuren voor gebak. Het is gevestigd in Vac, Hongarije.

 7. CASA DO VALE - FLAVOURS

  Portugal

  Het bedrijf CASA DO VALE - FLAVOURS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchtenconserven. Het is gevestigd in Porto, Portugal.

 8. PLEXIMS SRL

  Moldavïe

  Het bedrijf PLEXIMS SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fruit. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vruchtenconserven, vers fruit, en Vruchtenconserven. Het is gevestigd in Chisinau, Moldavïe.

 1. FABRICA DE CONSERVE DIN CALARASI SA

  Moldavïe

  Het bedrijf FABRICA DE CONSERVE DIN CALARASI SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchtenconserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren vruchtencoulis. Het is gevestigd in Calarasi, Moldavïe.

 2. DONELLO FOOD

  Turkije

  Het bedrijf DONELLO FOOD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchtenconserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren ecologische jam. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 3. HAPPYMAMA

  Italië

  Het bedrijf HAPPYMAMA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchtenconserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Conserven - vruchten en jam, BIO vruchtenmoes, Conserven - vruchten en jam, en Vruchten - ingemaakt, jam en marmelades. Het is gevestigd in Cavriago, Italië.

 4. FRANCISCO MORENO

  Spanje

  Het bedrijf FRANCISCO MORENO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchtenconserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren vruchtenjam, en gekonfijt fruit. Het is gevestigd in Calahorra, Spanje.

 5. EYA ORGANIK

  Turkije

  Het bedrijf EYA ORGANIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchtensappen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vruchtenconserven, vruchtenmoes, en Vruchtenconserven. Het is gevestigd in Afyonkarahisar, Turkije.

 6. JOLLY JOCKER LLC

  Wit Rusland

  Het bedrijf JOLLY JOCKER LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchtenconserven. Het is gevestigd in Minsk, Wit Rusland.

 7. BENNINGER & STREIT E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf BENNINGER & STREIT E.K., is een Groothandelaar, en actief in de sector Fruit. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vruchtenconserven, Vruchten - gevriesdroogd, Fruit en groenten - import-export, Vruchtenconserven, Vruchten - gevriesdroogd, en Fruit en groenten - import-export. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 8. RUCHEY S.L.

  Spanje

  Het bedrijf RUCHEY S.L., is een Distributeur, en actief in de sector Vruchtenconserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren mispels, en verpakte mispels. Het is gevestigd in Callosa De Ensarrià, Spanje.

 9. WILKIN & SONS LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf WILKIN & SONS LIMITED, en actief in de sector Honing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Conserven - vruchten en jam, Vruchtenconserven, Conserven - vruchten en jam, en Vruchtenconserven. Het is gevestigd in Tiptree, Verenigd Koninkrijk.

 10. VEGAVIVA

  Spanje

  Het bedrijf VEGAVIVA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchtenconserven. Het is gevestigd in Cullar Vega , Granada, Spanje.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis