• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vuilnisbakken - afvalcontainers

Resultaten voor

Vuilnisbakken - afvalcontainers - Import export

 1. AUWEKO GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  AUWEKO "Cityboxes" zijn te vinden in luchthavens, treinstations, winkelcentra, tentoonstellingscentra, banken, bedrijfskantoren, winkelketens, stadsgezichten of stadions. Zowel binnen als buiten. Over de hele wereld. Al 25 jaar ontwikkelt AUWEKO recyclebare afvalverzamelsystemen die een goed ontwerp, functionaliteit en robuust materiaal combineren. Anderzijds moeten deze systemen geïntegreerde informatieruimten bevatten die gemeenschappen of exploitanten van openbare voorzieningen of gebouwen in staat stellen om informatie weer te geven, of die kunnen worden gebruikt als advertentieruimte waarvan de bezettingsgraad in korte tijd investeringen in de systemen herstelt. AUWEKO biedt een breed scala aan producten van het recyclingsysteem tot de rokersterminal. Van de hangende doos tot de vaste standmodule. Van systemen met gepatenteerde, gecertificeerde brandbeveiliging tot bescherming tegen vandalisme.

  Website Open In New icon
 2. BINOLOGY LLC

  Rusland

  Verified by europages badge

  Binology LLC is een ontwikkelaar en producent van slimme stad oplossingen die tot 70% besparingen op het afvalbeheer mogelijk maken. Onze favoriete modellen zijn: SmartCity Bin 120 - automatische op zonne-energie werkende Slimme IoT Vuilbak met ingebouwde pers, meetsystemen voor vulniveau, weerstations, slimme energiebesparende en brandbeveiligingsalgoritmes in een schokbestendige verzinkte stalen behuizing; SmartCity Scheidstation 2 en 3 - afvalscheidingsstations op basis van Biology smart container voor gescheiden inzameling; SmartCity Indoor TV - binnenoplossing met Full HD zijschermen en luidsprekers; SmartCity WSens - ultrasone niveausonde geschikt voor elk type 0, 08 - 24 m3 containers en bunkers, geleverd met schokbestendige behuizing en geïntegreerde temperatuursonde; Intelligente cloud software en mobiele App "SmartCity Management" voor efficiënt personeelsbeheer, dynamische routing functie, het traceren van type afval, geavanceerde controle en verslagtools voor afvalbeheer en op het gebied van afvalinzameling.

  Website Open In New icon
 3. NEO BAGNO ACCESSORIES

  Turkije

  Verified by europages badge

  Neo Bagno is het nieuwe gezicht van uw badkamer en een badkameraccessoires fabrikant uit Turkije. Wij produceren eenvoudig te gebruiken badkameraccessoires die stijlvol en hygiënisch zijn voor onze klanten. Bij Neo Bagno hebben we een uitgebreide assortiment productreeksen zoals: •Ledspiegels, •Hoteluitrustingen, •Douchesystemen, •Stranddouches, •Combisystemen voor openbare ruimtes, •Tandenborstelhouders, Toiletpapierdispensers, •Hotel Badkamerinrichting •Badkamer bevestigingen, •Zeepautomaten, •Badkameraccessoires voor gehandicapten en nog veel meer, te ontdekken op onze website! Wij vervaardigen onze producten via de bedrijven die tot onze groep behoren. Wij hechten een groot belang aan R&D onderzoek om op constante wijze innovatieve en op de toekomst gerichte producten te vervaardigen. Alle door ons geproduceerde artikelen zijn vervaardigd van 100% messing materiaal. Wij verzorgen zowel de coating als de montagestappen in onze fabrieken. Wij besparen zo kosten en verhogen onze kwaliteit. Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten en bieden u dan ook 10 jaar garantie. Wij kunnen de efficiëntie en kwaliteit van onze producten aantonen dankzij alle voor de sector vereiste certificaten en documenten. Opdat onze klanten producten kunnen kopen tegen aantrekkelijke prijzen, ontvangen wij aanbiedingen van bedrijven waar wij al lang mee samenwerken voor het vervoer en bieden wij 24/7 100% bijstand tijdens het vervoer! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  Website Open In New icon
 4. ALDA POLAND SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge
 5. CEMEPRE

  België

  Verified by europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BERTHOLD ABFALLSAMMLER GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge
 2. PAUL WOLFF GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 3. ABFALLHAI DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 4. ZWINGO - EINE MARKE DER HELIT INNOVATIVE BÜROPRODUKTE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 5. DIFTAR OUTDOOR PRODUCTS BV

  Nederland

  Diftar Outdoor Products: is uw partner voor het leveren van duurzame outdoor en indoor producten voor afvalinzameling. Door onze jarenlange ervaring en middels onze partner Lune uit Hoogeveen kunnen wij bogen op gedegen kennis en kunde van ons team. Wij leveren wij one stop shop oplossingen of delen daarvan middels een projectmatig aanpak en advies. Onze missie “het duurzaam inrichten van uw buitenruimte met producten die borg staan voor functionaliteit , kwaliteit en vormgeving”. Wij werken daarom allen met partners die aan deze missie kunnen voldoen. Onze producten worden ontwikkeld en geproduceerd met vanuit de circulaire gedachte waarbij hergebruik van materialen waarbij ook de gebruiker als de lediger belangrijke ontwikkelpunt zijn. Daarbij ze in diverse inhoudsmaten verkrijgbaar met eenzelfde look. Onze outdoor en indoor producten zijn toe te passen bij tal van gebruikers gebieden te denken aan: gemeenten, bedrijven, scholen, ziekenhuizen, parken, parkeerplaatsen, bedrijfsterreinen, sportlocaties, OV-locaties. Door onze samenwerking met diverse partners kunnen we ook het leveren van klant specifieke inzamelmiddelen voor afval of recyclebare producten.

 1. PROCOMAT B.V.

  Nederland

  Zwerfafval een noodzakelijk kwaad? Niet met onze WasteMates. Procomat BV is ontwikkelaar, producent en distributeur van slimme afvalbakken, de WasteMates. Deze afvalbakken werken op zonne-energie en zijn onder andere uitgevoerd met een pers. De WasteMates rekenen af met rondslingerende rommel, een onverzorgd straatbeeld en trekken geen ongedierte aan. Ze beschikken over moderne en duurzame technieken die van de afvalinzameling in uw gemeente een fluitje van een cent maken. De WasteMate 120 is het paradepaardje onder slimme en duurzame afvalbakken! De WasteMate 240 is de grotere broer en de 200 de compacte variant. De WasteMates werken volledig zelfvoorzienend op zonne-energie. Een ingebouwde pers comprimeert het afval zoveel mogelijk en een sensor en gps-systeem zorgen samen voor een efficiënte afvalinzameling. Monitoring gebeurt op afstand door het CleanCityManager-platform. Door de robuuste constructie van de afvalbakken is deze zeer goed bestand tegen vandalisme. De inworpklep kan om veiligheidsredenen op afstand worden gesloten. Een duobak installatie behoort tot de mogelijkheden, waardoor u meerdere WasteMates kunt combineren en recyclebaar afval gescheiden kunt laten inzamelen.

 2. A & C DUSTBINS & WASTE BINS WEBER GMBH & CO.KG

  Duitsland

  A & C Waste Container Weber GmbH & Co KG is een van de leidende fabrikanten van rolcontainers, plastic containers voor gevaarlijk afval, afvalscheidingsbakken voor thuis, vuilnisbakken en afvalbakken voor klinisch-medisch afval gemaakt van HDPE vervaardigd in Haan/Duitsland. Weber is een ISO 9001, ISO 14001 en ISO 50001 gecertificeerde onderneming en is gespecialiseerd in de productie en verkoop van mobiele commerciële afvalbakken op 2 en 4 wielen, vuil- en afvalcontainers en rolcontainers van 10 tot 1100 liter. Kwaliteit "made in Germany".

 3. ZWEVA ENVIRONMENT

  België

  Zweva Environment is in de Benelux marktleider als producent van semi ondergrondse afval containers. Wij produceren in Belgie onze containers en verdelen deze over geheel Europa. Onze Z-Bin containers onderscheiden zich door hun hoge maten van kwaliteit en betrouwbaarheid, zonder de klant en het milieu uit het oog te verliezen. Heeft u behoefte aan een efficienete opslag en ophaling van uw afval stromen, dan zijn onze Semi ondergrondse afval containers de ideale oplossing voor u. Onze containers zijn inzetbaar voor huisafval, papier, glas en organisch afval. Kortom een allround oplossing die gezien mag worden.Heeft u vragen over onze producten, neem gerust contact met ons op en kijk op onze website!

 4. ANG

  België

  Bij ANG containerbouw uit Oudenaarde kunt u terecht voor het kopen van containers op maat van uw wensen. Van afval- of opslagcontainers tot containers met zijdeuren, monoblocs, vaste laadbakken en kippers… Het gamma van ANG is enorm. Bovendien kunt u hier ook containers bestellen die geschikt zijn voor speciale uitvoeringen voor brandweer en civiele bescherming. De enorme combinatiemogelijkheden vormen een sterke troef binnen het gamma van ANG. Kenmerkend voor alle containers van deze fabrikant zijn het duurzame karakter, de veiligheid en de optimale gebruiksvriendelijkheid.

 5. BATENS-VAN DER STUYF

  België

  Bij de drogisterij van Batens - Van Der Stuyf in Antwerpen kunt u terecht voor diverse producten: mengmachine verf : Levis - Trimetal, alle soorten verven & toebehoren, alle onderhoudsproducten voor huis - bedrijf - zwembad - horeca, alle scheikundige producten, voetmatten en kaders op maat, koorden - touwen - klimkoord - sjorkoord, jutten, touters - schommels, houtskool, drogisterij, kuisproducten - onderhoudsproducten, doe-het-zelf materialen, keukengerei, containers, vepa containers/ vuilbakken, en meer.

 6. LOON- EN AANNEMINGSBEDRIJF SIMONSZ

  Nederland

  Loon- en Aannemingsbedrijf Simonsz heeft een ruim dienstenaanbod. Door vakkundige medewerkers en een goed machinepark is het mogelijk om kwaliteit werk te leveren. Ons dienstenaanbod bestaat onder andere uit: Grondwerken; Sloopwerken; Straatwerken; Loon- maaiwerk; Zand- en grindhandel. Naast deze diensten houden wij ons ook bezig met het verhuren van afvalcontainers en machines zoals de puinbreekmachine, de zeefmachine en de grondverzetmachines en verhuren we mankrachten als stratenmakers en/of loonwerkers.

 7. WASTESOLUTION

  Nederland

  Met de afvalbakken van WasteSolution kiest u voor een duurzame afvalbak voor binnen en buiten. Duurzaamheid zit in onze genen. WasteSolution, onderdeel van Habitat Solutions, is gespecialiseerd in robuuste afvalbakken met afvalscheiding voor binnen. U vindt bij ons echter ook een zorgvuldig geselecteerd assortiment binnen afvalbakken zonder afvalscheiding en een stijlvol assortiment buiten afvalbakken. Afval scheiden en MVO Afval en afvalscheiding spelen een grote rol in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en uw duurzaamheidstrategie. Een goede inrichting van uw afvalstromen zorgt voor efficiëntie en een duidelijk communicatie met uw gebruikers zorgt een maximaal afvalscheiding percentage. Wetten en richtlijnen omtrent afval scheiden worden steeds strenger en in de toekomst zal de aandacht voor afvalscheiding alleen maar toenemen. Onze jaarlijkse afvalproductie is enorm en afval scheiden wordt dan ook steeds belangrijker. Alleen met een hoog percentage afvalscheiding zullen we in staat zijn het volume restafval (en daarmee de kosten voor restafval) te verlagen en de mogelijkheden voor recycling te maximaliseren.

 8. SALUBRIS

  België

  Als groothandel in schoonmaakproducten en -materialen biedt Salubris een compleet gamma én doeltreffende oplossingen aan, waarbij de noden en de wensen van de klanten steeds voorop staan. Salubris levert in onderwijs- en overheidsinstellingen, bedrijven, en vooral in de zorgsector. We geven een klantgerichte service, waarbij flexibiliteit telkens een doorslaggevende factor is. Wij gaan samen op zoek naar de meest economische én ecologische schoonmaakoplossing, specifiek voor uw bedrijf of organisatie. Hierbij leggen we de nadruk op milieuvriendelijkheid en hanteren wij een lange termijnplanning waarbij we producten voorstellen die prijs/kwaliteit het meest aan uw wensen voldoen. We beschikken over een erkend opleidingscentrum, cleaning consultants en gespecialiseerde account managers die zowel demo’s, praktische opleidingen, de opstart ter plaatse op de werkvloer, alsook de opvolging verzorgen.

 9. C & C BENELUX

  België

  C&C Benelux, reeds 2 decennia verdeler van alle Katrin, Ultimatic en Fasana producten, heeft zijn succes niet alleen te danken aan de goede producten. De krachtige en geslaagde combinatie van een 100% professioneel team, uitstekende logistiek en een geïntegreerde aanpak helpen zeker mee aan dit succes. Onze producten : sanitaire uitrusting (zeepdispenser, handdoekautomaten, toiletrolhouders...), disposables (toiletpapier, zeep, keukenrollen, afvalzakken, ...), afvalbeheer (afvalbakken, peukenzuilen, papierbakjes, bakken voor recycling...), tafelbekleding (servetten, kantjes, place-mats, kaarsen...), catering (borden, bestek, bekertjes, tandenstokers, rietjes, ...), klompen, textielreiniging, transportbox- en wagens...

 10. CONTAINERVERHUUR CORNEILLIE

  België

  Je wil een afvalcontainer huren voor een renovatie of afbraakwerken? Neem dan contact op met Containerverhuur Corneillie. Wij leveren de gewenste container(s) op locatie zonder vertragingen. Voor elk soort afval is er een passende oplossing: bouwafval, glas, hout, papier en karton, grond, eterniet... noem maar op. Qua formaten is er een overvloed aan keuze. Je kan een kleine container huren van slechts 6 m³, maar evengoed een extra groot examplaar dat meer dan drie maal zo groot is. Voor zowel kleine als grote afbraakwerken hebben we dus een geschikte afvalcontainer. Maar daar stopt het niet. Containerverhuur Corneillie levert ook grondstoffen, zoals stabilisé, teelaarde, dolomiet en rijnzand. Je geniet steeds van bijzonder lage prijzen. Bezoek onze website voor meer informatie over de containerverhuur of leveren van bouwstoffen, en vraag meteen een prijs op maat. Wij bezorgen je zo snel mogelijk een offerte.

 1. GRONDWERKEN GEUKENS GEERT

  België

  Sinds 1998 staat Grondwerken Geert Geukens bekend om zijn vakkundigheid betreffende grond- en afbraakwerken zowel voor particulieren als voor bedrijven en openbare diensten. U kunt bij mij terecht voor: - Algemene afbraakwerken en grondwerken - Leveren van zwarte grond, zavel en opvulgrond - Plaatsen van afvalcontainers Verschillende loten OUDE BEERSE STEEN te koop

 2. VEPA BINS

  België

  Met een gamma van meer dan 2000 afvalbakken en zakken in alle maten en alle mogelijke kleuren heeft Vepa Bins zeker wat u zoekt! Groot of klein? afname per pallet of per stuk? Wij helpen u graag verder!

 3. EKLA

  België

  EKLA is een bedrijf gespecialiseerd in de onderhoud

 4. COMUT LTD WASTE CONTAINER

  Turkije

 5. TANER KURUMSAL TEMIZLIK EKIPMANLARI

  Turkije

 6. SOTKON PORTUGAL - SISTEMAS DE RESÍDUOS, S.A

  Portugal

 7. DBM INTERNATIONAL S.R.L.

  Italië

 8. EFOR METAL

  Turkije

 9. GAFUROV SERVIS EOOD

  Bulgarije

 10. RAZAKPLAST

  Iran