• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • walsen

Resultaten voor

Walsen - Import export

 1. INTERNORM KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Als een bedrijf van de Grimme Group produceren wij in eigen huis hoogwaardige plastic producten: Rollen en rollercoatings gemaakt van polyurethaan kunststoffen, gegoten onderdelen en spuitgietartikelen Franz Grimme richtte het bedrijf in 1987 op in Damme (Zuid-Oldenburg). Met moderne en hoogwaardige producten hebben we ons ontwikkeld van een klein bedrijf tot een middelgroot bedrijf. Vandaag bieden we uitgebreide oplossingen op maat voor de internationale markt. We zijn actief op veel verschillende gebieden.

 2. JACK&FILS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Welkom bij Jack&Fils, uw specialist in de import en verkoop van bouwmachines. Wij streven ernaar u producten van uitzonderlijke kwaliteit te leveren, ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. We werken samen met erkende fabrikanten met kwaliteitsgarantie, waardoor we robuuste, betrouwbare minigraafmachines met zorgvuldig geselecteerde onderdelen kunnen garanderen. Bij de aankoop van uw minigraafmachine, kunt u er zeker van zijn dat u een gedetailleerde handleiding krijgt waarin wordt uitgelegd hoe deze werkt, samen met waardevol advies over hoe u deze moet gebruiken. Ons doel is om u vanaf de eerste dag te helpen het beste uit uw investering te halen. Als u vragen hebt of hulp nodig hebt, voorziet ons team van hooggekwalificeerde technici u graag van de informatie die u nodig hebt. Ons assortiment omvat minigraafmachines, miniladers, kiepwagens, accessoires voor minigraafmachines, accessoires voor miniladers, wegwalsen, schaarliften, oprijplaten, aanhangers en veegmachines. Voor elk model minigraafmachine en minilader dat we aanbieden, bieden we een breed scala aan opties en accessoires om uw machine aan te passen aan uw specifieke behoeften. Bovendien kunt u de kleur kiezen die het beste bij uw voorkeuren past.

 3. EGBERTS RUBBER

  Nederland

  Wals-, Wiel-, en Rolbekleding Voor onze klanten in de Grafische, folie Industrie, Houtindustrie, Textiel Industrie, Verpakkings-, papier, kartonnage industrie en Voedingsmiddelenindustrie maken wij kwalitatief hoogwaardige producten naar specificatie in zowel rubber als Polyurethaan. Technische vormartikelen Met onze persbatterijen kunnen wij vele soorten en afmetingen aan technische vormartikelen maken. Hierbij maken wij gebruiken van een matrijs of mal die wij voor u kunnen laten maken bij gespecialiseerde matrijsbouwers en vervolgens beheren. Het kan hier gaan om kleine of grote series die naar specificatie geproduceerd worden. Slangstukken en Manchetten Voor diverse toepassingen kunnen wij slangstukken en manchetten maken die de gewenste eigenschappen tonen. Deze worden bijvoorbeeld gebruikt in de textielindustrie voor transport van doek of als stempel in de drukindustrie (volvlak drukbeeld). Slijpen en Profileren Naslijpen of profileren van uw walsen, wielen of rollen is onze specialiteit.

 4. METHU BELGIUM

  België

  Wij zijn een trotse verschaffer van full-service oplossingen die zijn klanten de beste service en ondersteuning in de branche biedt. De kennis, ervaring en expertise waarmee we de staalindustrie ondersteunen, zijn erkend in heel Europa. Onze diensten inzake walsen en messen gaan van het volledige onderhoud van onderdelen, in onze 3.000 m² grote vestiging met een maximale hijscapaciteit van 50 ton, tot het leveren van nieuwe vervangingsonderdelen, reverse engineering en mobiele, on-site diensten. Naast diensten voor walsen en messen bieden we ook oplossingen voor het onderhoud van wanden en slijtplaten, krachtoverbrengingen, kraanonderdelen en hijs- en hefapparatuur. METHU Belgium is de bevoorrechte partner van veel toonaangevende fabrikanten van de staalindustrie en is trots om een uitgebreid gamma aan producten van hoge kwaliteit aan te bieden zoals rollen, messen, geleidingsplaten en slijtplaten, aandrijfcomponenten, kraanonderdelen en hijswerktuigen.

 5. UNIFY THREAD ROLLING

  Taiwan R.O.C.

  Wij, Unify thread rolling, zijn een fabrikant met 43 jaar ervaring in de fabricage van bevestigings-/vastschroefmachines. We maken draadrollers, hydraulische draadrolmachines, nok draad rolmachines, draadrolmachines met 3 pijpen, rolmachines met zaagtanden, draadrolmachines met stelschroef, draadroller met zelftril toevoerbak of met lang toevoerstangsysteem, draadrolvormen, en bevestigings-/kartel rolvormen. Kwaliteit gegarandeerd. Neem contact met ons op voor een offerte!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BONTE ATELIERS

  België

  Ruim een eeuw kennis en traditie in riffelen.

 2. GERALD SCHÖDL ERDBAU KG

  Oostenrijk

  Het bedrijf GERALD SCHÖDL ERDBAU KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Walsen. Het is gevestigd in Gföhl, Oostenrijk.

 3. NANJING INRYANT CNC TECHNOLOGY CO., LTD

  China

  Het bedrijf NANJING INRYANT CNC TECHNOLOGY CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Walsen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snijden - gereedschapsmachines, Laser - las- en snijmachines, torsiemachines, Snijden - gereedschapsmachines, Laser - las- en snijmachines, en Plaatponsmachines. Het is gevestigd in Nanjing, China.

 4. ERVOR

  Frankrijk

  Het bedrijf ERVOR, en actief in de sector Walsen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Persluchtinstallaties en -gereedschap, Zuiger- en schroefcompressoren, Centrifugaalcompressoren, Membraancompressoren, Persluchtinstallaties en -gereedschap, Zuiger- en schroefcompressoren, Centrifugaalcompressoren, en Membraancompressoren. Het is gevestigd in Argenteuil, Frankrijk.

 5. AMMANN SCHWEIZ AG

  Zwitserland

  Het bedrijf AMMANN SCHWEIZ AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Walsen. Het is gevestigd in Langenthal, Zwitserland.

 1. XINAN WOOD DRYING SYSTEMS

  China

  Het bedrijf XINAN WOOD DRYING SYSTEMS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Walsen. Het is gevestigd in Nanjing, China.

 2. BOMAG FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf BOMAG FRANCE, is een Multi-Category, en actief in de sector Mijn- en dagbouw - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, Walsen, Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, Walsen, en afvalpersen. Het is gevestigd in Viry Chatillon, Frankrijk.

 1. WUXI TECHWELL ROLL FORMING MACHINE CO.,LTD

  China

  Het bedrijf WUXI TECHWELL ROLL FORMING MACHINE CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Walsen. Het is gevestigd in Wuxi, China.

 2. CTS MAKINA

  Turkije

  Het bedrijf CTS MAKINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Walsen. Het is tevens aanwezig in de sectoren haspels, en freesmachines. Het is gevestigd in Ulukent, Izmir, Turkije.

 3. ANHUI NINGGUO SHUNCHANG MACHINERY CO.LTD

  China

  Het bedrijf ANHUI NINGGUO SHUNCHANG MACHINERY CO.LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Walsen. Het is gevestigd in Ningguo, China.

 4. GIKEN EUROPE B.V.

  Nederland

  Het bedrijf GIKEN EUROPE B.V., is een Groothandelaar, en actief in de sector Baggermolens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Walsen, Bouwplaatsen - machines, Walsen, en Bouwplaatsen - machines. Het is gevestigd in Almere, Nederland.

 5. NAKNOR ELECTRODE ROLLING EQUIPMENT CO., LTD.

  China

  Het bedrijf NAKNOR ELECTRODE ROLLING EQUIPMENT CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Walsen. Het is tevens aanwezig in de sectoren lithiumbatterij, en kalanderen. Het is gevestigd in Xingtai, China.

 6. DE FELMA SA

  Spanje

  Het bedrijf DE FELMA SA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouwplaatsen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wegenbouw - machines en materiaal, Walsen, Wegenbouw - machines en materiaal, en Walsen. Het is gevestigd in Oviedo, Spanje.

 7. MAATS B.V.

  Nederland

  Het bedrijf MAATS B.V., is een Groothandelaar, en actief in de sector Baggermolens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwplaatsen - machines, Walsen, Bouwplaatsen - machines, en Walsen. Het is gevestigd in Goor, Nederland.

 8. OMEX TECH CO.,LTD

  China

  Het bedrijf OMEX TECH CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Walsen. Het is gevestigd in Guangzhou, China.

 1. KEJO ROLL FORMING MACHINE CO., LTD.

  China

  Het bedrijf KEJO ROLL FORMING MACHINE CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Walsen. Het is gevestigd in Jinshan, China.

 2. GRECIA BRITO

  Peru

  Het bedrijf GRECIA BRITO, is een Distributeur, en actief in de sector Walsen. Het is gevestigd in Yungay, Peru.

 3. LISTINTO OÜ

  Estland

  Het bedrijf LISTINTO OÜ, is een Groothandelaar, en actief in de sector Walsen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wegenbouw - machines en materiaal, en Wegenbouw - machines en materiaal. Het is gevestigd in Tallinn, Estland.

 4. REPARO SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf REPARO SP. Z O.O., is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Walsen. Het is gevestigd in Gdansk, Polen.

 5. HAMMERS MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HAMMERS MASCHINENBAU GMBH, en actief in de sector Bouwplaatsen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven, Walsen, Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven, en Walsen. Het is gevestigd in Krefeld, Duitsland.

 6. THE ISLE OF MAN STEAM PACKET CO LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf THE ISLE OF MAN STEAM PACKET CO LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwplaatsen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Walsen, en Walsen. Het is gevestigd in Isle Of Man, Verenigd Koninkrijk.

 7. HEINRICH MOHMEYER GESELLSCHAFT FÜR VERFAHRENSTECHNIK MBH

  Duitsland

 8. CATERPILLAR PRODOTTI STRADALI S.R.L.

  Italië

 9. RENOLD A/S

  Denemarken

 10. CARL KRAFFT & SÖHNE GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De machinefabriek Carl KRAFFT & Söhne GmbH & Co.KG werd opgericht in 1870 als een ijzergieterij- en werktuigbouwkundig bedrijf.Krafft is een middelgroot familiebedrijf met ruim 100 medewerkers op twee locaties in Düren. De knowhow van de fabrieksbouw voor de productie van papier en karton is sinds 1980 afgestemd op de productie van rollen en als specialist voor rotatiesymmetrische lichamen. KRAFFT produceert gedraaide onderdelen tot een diameter van 5.500 mm en een lengte van 15.000 mm en dekt daarmee volledig de behoeften van vele industrieën. KRAFFT is een van de toonaangevende rolfabrikanten in Europa. De papierindustrie blijft een steunpilaar van KRAFFT-producten, waarbij service naast rolproductie een belangrijk werkgebied is. We zijn beschikbaar met ons team van experts voor conversies, uitbreidingen of moderniseringen van bestaande papier- of kartonfabrieken.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis