• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • walsen

Resultaten voor

Walsen - Import export

 1. INTERNORM KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Als een bedrijf van de Grimme Group produceren wij in eigen huis hoogwaardige plastic producten: Rollen en rollercoatings gemaakt van polyurethaan kunststoffen, gegoten onderdelen en spuitgietartikelen Franz Grimme richtte het bedrijf in 1987 op in Damme (Zuid-Oldenburg). Met moderne en hoogwaardige producten hebben we ons ontwikkeld van een klein bedrijf tot een middelgroot bedrijf. Vandaag bieden we uitgebreide oplossingen op maat voor de internationale markt. We zijn actief op veel verschillende gebieden.

 2. JACK&FILS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Welkom bij Jack&Fils, uw specialist in de import en verkoop van bouwmachines. Wij streven ernaar u producten van uitzonderlijke kwaliteit te leveren, ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. We werken samen met erkende fabrikanten met kwaliteitsgarantie, waardoor we robuuste, betrouwbare minigraafmachines met zorgvuldig geselecteerde onderdelen kunnen garanderen. Bij de aankoop van uw minigraafmachine, kunt u er zeker van zijn dat u een gedetailleerde handleiding krijgt waarin wordt uitgelegd hoe deze werkt, samen met waardevol advies over hoe u deze moet gebruiken. Ons doel is om u vanaf de eerste dag te helpen het beste uit uw investering te halen. Als u vragen hebt of hulp nodig hebt, voorziet ons team van hooggekwalificeerde technici u graag van de informatie die u nodig hebt. Ons assortiment omvat minigraafmachines, miniladers, kiepwagens, accessoires voor minigraafmachines, accessoires voor miniladers, wegwalsen, schaarliften, oprijplaten, aanhangers en veegmachines. Voor elk model minigraafmachine en minilader dat we aanbieden, bieden we een breed scala aan opties en accessoires om uw machine aan te passen aan uw specifieke behoeften. Bovendien kunt u de kleur kiezen die het beste bij uw voorkeuren past.

 3. EGBERTS RUBBER

  Nederland

  Wals-, Wiel-, en Rolbekleding Voor onze klanten in de Grafische, folie Industrie, Houtindustrie, Textiel Industrie, Verpakkings-, papier, kartonnage industrie en Voedingsmiddelenindustrie maken wij kwalitatief hoogwaardige producten naar specificatie in zowel rubber als Polyurethaan. Technische vormartikelen Met onze persbatterijen kunnen wij vele soorten en afmetingen aan technische vormartikelen maken. Hierbij maken wij gebruiken van een matrijs of mal die wij voor u kunnen laten maken bij gespecialiseerde matrijsbouwers en vervolgens beheren. Het kan hier gaan om kleine of grote series die naar specificatie geproduceerd worden. Slangstukken en Manchetten Voor diverse toepassingen kunnen wij slangstukken en manchetten maken die de gewenste eigenschappen tonen. Deze worden bijvoorbeeld gebruikt in de textielindustrie voor transport van doek of als stempel in de drukindustrie (volvlak drukbeeld). Slijpen en Profileren Naslijpen of profileren van uw walsen, wielen of rollen is onze specialiteit.

 4. METHU BELGIUM

  België

  Wij zijn een trotse verschaffer van full-service oplossingen die zijn klanten de beste service en ondersteuning in de branche biedt. De kennis, ervaring en expertise waarmee we de staalindustrie ondersteunen, zijn erkend in heel Europa. Onze diensten inzake walsen en messen gaan van het volledige onderhoud van onderdelen, in onze 3.000 m² grote vestiging met een maximale hijscapaciteit van 50 ton, tot het leveren van nieuwe vervangingsonderdelen, reverse engineering en mobiele, on-site diensten. Naast diensten voor walsen en messen bieden we ook oplossingen voor het onderhoud van wanden en slijtplaten, krachtoverbrengingen, kraanonderdelen en hijs- en hefapparatuur. METHU Belgium is de bevoorrechte partner van veel toonaangevende fabrikanten van de staalindustrie en is trots om een uitgebreid gamma aan producten van hoge kwaliteit aan te bieden zoals rollen, messen, geleidingsplaten en slijtplaten, aandrijfcomponenten, kraanonderdelen en hijswerktuigen.

 5. BONTE ATELIERS

  België

  Ruim een eeuw kennis en traditie in riffelen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GERALD SCHÖDL ERDBAU KG

  Oostenrijk

  Het bedrijf GERALD SCHÖDL ERDBAU KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Walsen. Het is gevestigd in Gföhl, Oostenrijk.

 2. AMMANN SCHWEIZ AG

  Zwitserland

  Het bedrijf AMMANN SCHWEIZ AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Walsen. Het is gevestigd in Langenthal, Zwitserland.

 3. ERVOR

  Frankrijk

  Het bedrijf ERVOR, en actief in de sector Walsen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Persluchtinstallaties en -gereedschap, Zuiger- en schroefcompressoren, Centrifugaalcompressoren, Membraancompressoren, Persluchtinstallaties en -gereedschap, Zuiger- en schroefcompressoren, Centrifugaalcompressoren, en Membraancompressoren. Het is gevestigd in Argenteuil, Frankrijk.

 4. BOMAG FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf BOMAG FRANCE, is een Multi-Category, en actief in de sector Mijn- en dagbouw - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, Walsen, Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, Walsen, en afvalpersen. Het is gevestigd in Viry Chatillon, Frankrijk.

 5. CTS MAKINA

  Turkije

  Het bedrijf CTS MAKINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Walsen. Het is tevens aanwezig in de sectoren haspels, en freesmachines. Het is gevestigd in Ulukent, Izmir, Turkije.

 1. MAATS B.V.

  Nederland

  Het bedrijf MAATS B.V., is een Groothandelaar, en actief in de sector Baggermolens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwplaatsen - machines, Walsen, Bouwplaatsen - machines, en Walsen. Het is gevestigd in Goor, Nederland.

 2. DE FELMA SA

  Spanje

  Het bedrijf DE FELMA SA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouwplaatsen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wegenbouw - machines en materiaal, Walsen, Wegenbouw - machines en materiaal, en Walsen. Het is gevestigd in Oviedo, Spanje.

 1. GIKEN EUROPE B.V.

  Nederland

  Het bedrijf GIKEN EUROPE B.V., is een Groothandelaar, en actief in de sector Baggermolens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Walsen, Bouwplaatsen - machines, Walsen, en Bouwplaatsen - machines. Het is gevestigd in Almere, Nederland.

 2. REPARO SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf REPARO SP. Z O.O., is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Walsen. Het is gevestigd in Gdansk, Polen.

 3. HAMMERS MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HAMMERS MASCHINENBAU GMBH, en actief in de sector Bouwplaatsen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven, Walsen, Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven, en Walsen. Het is gevestigd in Krefeld, Duitsland.

 4. LISTINTO OÜ

  Estland

  Het bedrijf LISTINTO OÜ, is een Groothandelaar, en actief in de sector Walsen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wegenbouw - machines en materiaal, en Wegenbouw - machines en materiaal. Het is gevestigd in Tallinn, Estland.

 5. THE ISLE OF MAN STEAM PACKET CO LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf THE ISLE OF MAN STEAM PACKET CO LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwplaatsen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Walsen, en Walsen. Het is gevestigd in Isle Of Man, Verenigd Koninkrijk.

 6. HEINRICH MOHMEYER GESELLSCHAFT FÜR VERFAHRENSTECHNIK MBH

  Duitsland

 7. CATERPILLAR PRODOTTI STRADALI S.R.L.

  Italië

 8. RENOLD A/S

  Denemarken

 1. ROBINSON CO.

  Turkije

  Verified by europages badge

  Sinds 1994 heeft ROBINSON CO. zijn positie als vooraanstaand familiebedrijf in de maalindustrie verstevigd. Onze duurzame nalatenschap is geworteld in het leveren van eersteklas freesmachines en kant-en-klare oplossingen, die blijk geven van een onwrikbare toewijding aan uitmuntendheid. De introductie van Lemoulinfort in 2017 versterkte onze rol als technologiegedreven krachtpatser die zich toelegt op innovatie en klanttevredenheid bij de productie van kant-en-klare fabrieksmolens. Als industrie-experts gespecialiseerd in kant-en-klare fabrieksinstallaties, omvat ons uitgebreide productassortiment: •Reinigingssystemen •Freessystemen •Ventilatie &Behandelingssystemen •Zaadverwijdering &Voermolensystemen •Verpakkingssystemen Ontdek ons gevarieerde productassortiment, met meelmolens, griesmeelmolens, maïsmolens, voermolens, silo's en opslagsystemen op maat voor verschillende producten. Ontdek geavanceerde oplossingen zoals weeg-, transport- en verpakkingssystemen direct op onze website. Naast de productie zijn we uw betrouwbare bron voor reserveonderdelen in molens, silo's voor voedselopslag en gespecialiseerde gebouwen met staalconstructies. Onze expertise strekt zich uit tot precisielasersnijden, waardoor we onze mogelijkheden hebben uitgebreid sinds onze oprichting in 1994. Of u nu een kant-en-klare fabriek nodig hebt of een robuuste staalconstructie, onze niet aflatende toewijding aan kwaliteit blijft constant. Met een toewijding aan uitmuntendheid die de hele wereld omspant, leveren we freesoplossingen en staalconstructies van wereldklasse aan onze klanten over de hele wereld.

 2. BREYER GMBH MASCHINENFABRIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Precisie en ervaring zijn de juiste mix voor tevreden klanten. Precisie is voor ons veel meer dan alleen nauwkeurigheid. Bij BREYER staat deze term voor nauwkeurigheid op alle gebieden. Van de nauwkeurige planning, via eersteklas productie, kwaliteit, tot tijdige levering. Zo heeft BREYER dankzij precisie en ruime ervaring een omvangrijke betekenis gekregen: Het spreekt een echte belofte uit aan onze klanten. BREYER is: Kwaliteit gemaakt in Duitsland. Dit zijn uw voordelen met de productietechnologie van BREYER: Eigen 3D-programmering, geavanceerd draaien- en freescenter, ideale omstandigheden voor afzonderlijke onderdelen en kleine series. Ook zijn speciale oplossingen mogelijk. Vele tientallen jaren ervaring in de bouw van installaties en just-in-time leveringen. Het belangrijkste voordeel van BREYER is de combinatie van alle bestanddelen van de productie - met slechts één gesprekspartner krijgt u nauwkeurigheid, deskundigheid en betrouwbaarheid.

 3. CIC - KLAUS CZERWONKA

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Als klantgerichte dienstverlener en leverancier bieden we een uitgebreid en efficiënt dienstenpakket. In onze divisies fungeren we als interface tussen de eisen van de markt en de mogelijkheden van moderne productieprocessen. Advies, bemiddeling, handel of zelfs productie - ons doel is om u de optimale oplossing te bieden voor uw individuele taken. Daarbij bouwen we op onmisbare waarden zoals partnerschap, eerlijkheid, openheid en oprechtheid, zorg en veiligheid, milieubescherming en een zorgvuldig gebruik van hulpbronnen. We zijn ons ook bewust van onze sociale verantwoordelijkheid en zetten ons in voor kunst, cultuur en de gemeenschap, vooral op lokaal niveau. Laat u inspireren door onze brede selectie pneumatische cilinders - dubbelwerkende, enkelwerkende en standaardcilinders. Ons assortiment omvat ook telescopische cilinders en lineaire cilinders zonder stang. Hebt u oplossingen op maat nodig? We hebben ook elektromagnetische cilinders, telescopische pneumatische cilinders en cilinders met antikantelbeveiliging. Of u nu werkcilinders, kottercilinders, speciale roestvrijstalen cilinders of pneumatische tandemcilinders nodig hebt - wij hebben de juiste oplossing voor u. In de automobielindustrie, machinebouw of medische technologie staan wij aan uw zijde als experts in projectmanagement. We ondersteunen het opstartbeheer, de kwaliteitsborging en het beheer van de toeleveringsketen met expertise en ervaring.

 4. GIESSTECHNIK BREMER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Gießtechnik Bremer GmbH werd in maart 1992 opgericht. Sindsdien staat de naam Gießtechnik Bremer voor bekwaamheid, klantgerichtheid, en gerichte kwaliteitsbewuste aanschaf van verschillende producten voor zijn klanten. Door de brede ervaring heeft Gießtechnik Bremer de reputatie van betrouwbare partner opgebouwd. De toegewijde en doelgerichte manier van werken met de klanten en de leveranciers vormen de basis voor een gestage groei van het bedrijf. Zo steeg het aantal gekwalificeerde werknemers over de jaren tot een totaal van 12 collega's. Hierdoor is niet alleen een betere ondersteuning van projecten en klanten, maar ook het aanbod van diensten van het bedrijf uitgebreid tot het gebied van bouw en kwaliteitscontrole. Deze holistische aanpak zorgt voor een concurrerende voorsprong voor onze klanten.

 5. NIRO PRÄZISIONSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Met een hoog niveau van technische knowhow produceert Niro Präzisionstechnik complexe afzonderlijke onderdelen en assemblages van dunne roestvrijstalen platen tot een dikte van 4 mm. Wij zijn gespecialiseerd in de perfecte verwerking van V2A- en V4A-roestvrijstalen platen, evenals titaniumlegeringen, aluminium en andere hoogwaardige materialen. Dankzij onze fabricageomstandigheden kunnen we ook voldoen aan de normen voor producten in cleanroom-toepassingen. Onze medewerkers hebben diepgaande materiaalkennis en jarenlange technische en ambachtelijke ervaring. Op basis van uw tekeningen, schetsen, monsters of technische vereisten vervaardigen wij precisie-onderdelen zoals trechters, regenpijpen, reducties en overgangen (bijv. Rond naar vierkant) en behuizingen. Wij kunnen oppervlakken in elke gewenste structuur bewerken tot een oppervlakte van 1000 x 2000 mm. Wij zijn een middelgroot familiebedrijf met tientallen jaren ervaring in plaatbewerking. Inmiddels werkt de derde generatie in het bedrijf.

 6. DANA LUBRICANTS FACTORY LLC

  Verenigde Arabische Emiraten

  Verified by europages badge

  DANA Smeermiddelen fabriek LLC (DANA LUBES) is een ISO 9001: 2008 gecertificeerde, API erkende, in de VAE GEVESTIGDE FABRIKANT VAN SMEERMIDDELEN, OLIËN EN VETTEN. Het is een hoogwaardige fabrikant en leverancier van smeermiddelen voor de automobielindustrie, de industrie en de scheepsbouw. Ons bedrijf werd opgericht in 2002 en we zijn een deel van het vermaarde Industriële concern DANA GROUP (www.danagroups.com). We exporteren naar meer dan 60 landen inclusief Europa, Azië, Afrika, Zuid- en Centraal-Amerika, Australië en de GCC (Arabische staten). Smeermiddelen voor de automobielindustrie - motorolie (Benzine/ Diesel) – premium, half synthetisch en volledig synthetisch, monograde motorolie, multigrade motorolie, motorolie voor motoren – 2T TCW3, 4T evenals JASO MA 2, vet NLGI 0, 1, 2, 3, calcium vet, lithium vet, kabelvet, molybdeen disulfide vet, wiellagervet, hydraulische olie, tandwielolie, remvloeistof DOT3, DOT4, ATF (Automatische Transmissievloeistof) – ATF DEX I, II, III, industriële smeermiddelen

 7. ZORLU DEGIRMEN MAKINALARI LTD. STI.

  Turkije

  Verified by europages badge

  Wij presenteren Zorlu Flour Milling Machinery Manufacturing Company, uw voor de hand liggende bron voor geavanceerde machines voor granen, bloem en voedselverwerking. Ons bedrijf, met het hoofdkantoor in Konya City, Turkije, wijdt zich aan het bieden van betaalbare, hoogwaardige en innovatieve oplossingen dankzij een solide ervaring binnen de industrie. Zorlu Flour Milling, gespecialiseerd in de productie van meel maalmachines en apparatuur, biedt een uiteenlopend assortiment producten waaronder: •Graanscheiders •Trommelscheiders •Tarweverwerkers •Dempmachines •Steenverwijderaars •Hamermolen •Emmerlift •Kettingtransportbanden •Rolmolens •Verdeelzeven •Dempsilo's •Productsilo's •Meel verpakkingsmachines • Meelmolen voor consumptiegoederen & reserveonderdelen en meer. Als een jong, dynamisch en innovatief bedrijf, zijn wij er altijd klaar voor om samen te werken met onze klanten voor oplossingen op maat die aan hun specifieke eisen voldoen. Wij zijn trots op de hoogwaardige kwaliteit van onze producten en diensten. Wij streven ernaar om op uw lijst van erkende leveranciers te komen staan. Neem contact met ons op voor een offerte. Wij zetten ons in om u zo snel mogelijk een specifieke offerte te zenden. Wij danken u voor uw interesse in Zorlu Flour Milling Machinery. Wij kijken ernaar uit om een win-win samenwerking op te bouwen.

 8. REIMANN INDUSTRIETECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Sinds de oprichting van het bedrijf in 1966 streven we ernaar om op een duurzame manier aan de eisen van onze klanten te voldoen.Het optimaliseren en regenereren van onderdelen door middel van thermisch spuiten kan in veel opzichten als milieuvriendelijk worden omschreven. De productieketen wordt aanzienlijk verkort en de levensduur van de onderdelen wordt verlengd. Als gevolg hiervan wordt het grondstofproces dat het schadelijkst is voor het milieu volledig geëlimineerd uit het productieproces of speelt het slechts een beperkte rol. Bovendien is de transportroute die de producten afleggen van de grondstoffenbronnen naar de verwerkingslocaties een zware last waar we graag vanaf zien. Deze sociale component kan goed in overeenstemming worden gebracht met de economische component, aangezien de kostenfactor gunstig wordt beïnvloed door de verkorting van het productieproces voor ons en dus ook voor onze klant. Dankzij tientallen jaren ervaring zijn we in staat om de waarden die we zojuist hebben genoemd te ondersteunen met innovatieve benaderingen. Er wordt niet voor niets gezegd: Je leert altijd bij. Het doel van een nog flexibelere, preciezere en duurzamere manier van werken wordt niet uit het oog verloren door onze medewerkers, zowel in de verkoop als in de productie.Naast milieuvriendelijkheid heeft de gezinsvriendelijkheid van ons bedrijf, die we definiëren door onze nauwe banden met de Beierse locatie in Duitsland, een hoge prioriteit.

 9. ASTICHER MECHANICAL CONSTRUCTIONS

  Italië

  Verified by europages badge

  Asticher Srl is gecertificeerd volgens de normen ISO 9001-2008 en ISO/TS 16949 en garandeert hoge kwaliteitsnormen dankzij nauwgezette laboproeven die door zeer bekwaam personeel in het bedrijf worden uitgevoerd. Het bedrijf heeft gekwalificeerde operators op niveau 2. Asticher Srl beschikt bovendien over state-of-the-art apparatuur zoals: 3D-meetmachine, antropomorfe arm voor 3D-metingen voor rekening van derden. Ons bedrijf is in staat topometrische optische scans direct ter plaatse uit te voeren zonder het te inspecteren onderdeel te hoeven hanteren. Bovendien voeren we mechanische constructies uit voor de volgende sectoren: energiesector, olie- en gassector, special vervoermiddelen, service-revamping-sector, ijzer- en staalsector, autosector, prototypes, externe bewerkingen, inspecties voor rekening van derden.

 10. LBI

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  LBI (Les Bronzes d’Industrie) is een gieterij die zich bezig houdt met centrifugaal gieten. Onze capaciteit qua afmetingen dekt een breed diameterbereik van 80 tot 5000 mm en tot 20 ton in door ons zelf samengestelde legeringen. Onze catalogus omvat koperhoudende legeringen, roestvrij staal, speciaal staal en aluminium. Wij vervaardigen en bewerken ronde onderdelen (ringen, buizen en bussen) door gebruik te maken van de centrifugaalgiettechnieken. Wij leveren de onderdelen onbewerkt of volledig bewerkt.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis