• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • walsen

Resultaten voor

Walsen - Import export

 1. EGBERTS RUBBER

  Nederland

  Wals-, Wiel-, en Rolbekleding Voor onze klanten in de Grafische, folie Industrie, Houtindustrie, Textiel Industrie, Verpakkings-, papier, kartonnage industrie en Voedingsmiddelenindustrie maken wij kwalitatief hoogwaardige producten naar specificatie in zowel rubber als Polyurethaan. Technische vormartikelen Met onze persbatterijen kunnen wij vele soorten en afmetingen aan technische vormartikelen maken. Hierbij maken wij gebruiken van een matrijs of mal die wij voor u kunnen laten maken bij gespecialiseerde matrijsbouwers en vervolgens beheren. Het kan hier gaan om kleine of grote series die naar specificatie geproduceerd worden. Slangstukken en Manchetten Voor diverse toepassingen kunnen wij slangstukken en manchetten maken die de gewenste eigenschappen tonen. Deze worden bijvoorbeeld gebruikt in de textielindustrie voor transport van doek of als stempel in de drukindustrie (volvlak drukbeeld). Slijpen en Profileren Naslijpen of profileren van uw walsen, wielen of rollen is onze specialiteit.

 2. UNIFY THREAD ROLLING

  Taiwan R.O.C.

  Wij, Unify thread rolling, zijn een fabrikant met 43 jaar ervaring in de fabricage van bevestigings-/vastschroefmachines. We maken draadrollers, hydraulische draadrolmachines, nok draad rolmachines, draadrolmachines met 3 pijpen, rolmachines met zaagtanden, draadrolmachines met stelschroef, draadroller met zelftril toevoerbak of met lang toevoerstangsysteem, draadrolvormen, en bevestigings-/kartel rolvormen. Kwaliteit gegarandeerd. Neem contact met ons op voor een offerte!

 3. BONTE ATELIERS

  België

  Ruim een eeuw kennis en traditie in riffelen.

 4. GERALD SCHÖDL ERDBAU KG

  Oostenrijk

 5. NANJING INRYANT CNC TECHNOLOGY CO., LTD

  China

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AMMANN SCHWEIZ AG

  Zwitserland

 2. BOMAG FRANCE

  Frankrijk

 3. ANHUI NINGGUO SHUNCHANG MACHINERY CO.LTD

  China

 4. WUXI TECHWELL ROLL FORMING MACHINE CO.,LTD

  China

 5. EPSTON GROUP LTD.

  Rusland

 1. CTS MAKINA

  Turkije

 2. KEJO ROLL FORMING MACHINE CO., LTD.

  China

 3. MAATS B.V.

  Nederland

 4. GRECIA BRITO

  Peru

 5. REPARO SP. Z O.O.

  Polen

 6. LISTINTO OÜ

  Estland

 7. ERVOR

  Frankrijk

 8. CATERPILLAR PRODOTTI STRADALI S.R.L.

  Italië

 9. OMEX TECH CO.,LTD

  China

 10. HAMMERS MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

 1. DE FELMA SA

  Spanje

 2. THE ISLE OF MAN STEAM PACKET CO LTD

  Verenigd Koninkrijk

 3. HEINRICH MOHMEYER GESELLSCHAFT FÜR VERFAHRENSTECHNIK MBH

  Duitsland

 4. NAKNOR ELECTRODE ROLLING EQUIPMENT CO., LTD.

  China

 5. XINAN WOOD DRYING SYSTEMS

  China

 6. GIKEN EUROPE B.V.

  Nederland

 7. METHU BELGIUM

  België

  Wij zijn een trotse verschaffer van full-service oplossingen die zijn klanten de beste service en ondersteuning in de branche biedt. De kennis, ervaring en expertise waarmee we de staalindustrie ondersteunen, zijn erkend in heel Europa. Onze diensten inzake walsen en messen gaan van het volledige onderhoud van onderdelen, in onze 3.000 m² grote vestiging met een maximale hijscapaciteit van 50 ton, tot het leveren van nieuwe vervangingsonderdelen, reverse engineering en mobiele, on-site diensten. Naast diensten voor walsen en messen bieden we ook oplossingen voor het onderhoud van wanden en slijtplaten, krachtoverbrengingen, kraanonderdelen en hijs- en hefapparatuur. METHU Belgium is de bevoorrechte partner van veel toonaangevende fabrikanten van de staalindustrie en is trots om een uitgebreid gamma aan producten van hoge kwaliteit aan te bieden zoals rollen, messen, geleidingsplaten en slijtplaten, aandrijfcomponenten, kraanonderdelen en hijswerktuigen.

 8. RENOLD A/S

  Denemarken

 9. INTERNORM KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Als een bedrijf van de Grimme Group produceren wij in eigen huis hoogwaardige plastic producten: Rollen en rollercoatings gemaakt van polyurethaan kunststoffen, gegoten onderdelen en spuitgietartikelen Franz Grimme richtte het bedrijf in 1987 op in Damme (Zuid-Oldenburg). Met moderne en hoogwaardige producten hebben we ons ontwikkeld van een klein bedrijf tot een middelgroot bedrijf. Vandaag bieden we uitgebreide oplossingen op maat voor de internationale markt. We zijn actief op veel verschillende gebieden.

  Website Open In New icon
 10. DANA LUBRICANTS FACTORY LLC

  Verenigde Arabische Emiraten

  Verified by europages badge

  DANA Smeermiddelen fabriek LLC (DANA LUBES) is een ISO 9001: 2008 gecertificeerde, API erkende, in de VAE GEVESTIGDE FABRIKANT VAN SMEERMIDDELEN, OLIËN EN VETTEN. Het is een hoogwaardige fabrikant en leverancier van smeermiddelen voor de automobielindustrie, de industrie en de scheepsbouw. Ons bedrijf werd opgericht in 2002 en we zijn een deel van het vermaarde Industriële concern DANA GROUP (www.danagroups.com). We exporteren naar meer dan 60 landen inclusief Europa, Azië, Afrika, Zuid- en Centraal-Amerika, Australië en de GCC (Arabische staten). Smeermiddelen voor de automobielindustrie - motorolie (Benzine/ Diesel) – premium, half synthetisch en volledig synthetisch, monograde motorolie, multigrade motorolie, motorolie voor motoren – 2T TCW3, 4T evenals JASO MA 2, vet NLGI 0, 1, 2, 3, calcium vet, lithium vet, kabelvet, molybdeen disulfide vet, wiellagervet, hydraulische olie, tandwielolie, remvloeistof DOT3, DOT4, ATF (Automatische Transmissievloeistof) – ATF DEX I, II, III, industriële smeermiddelen

  Website Open In New icon