• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wapeningsnetten- gelast - gewapend beton

Resultaten voor

Wapeningsnetten- gelast - gewapend beton - Import export

 1. MAISHI WIRE MESH

  China

  Verified by europages badge

  Maishi Wire Mesh is een toonaangevende fabrikant van hightech gaasproducten, opgericht in 1986 en gevestigd in China. Dankzij onze toewijding aan klantgerichte innovatie en meer dan 30 jaar ontwikkeling, zijn MAISHI producten geëxporteerd naar meer dan 95 landen en worden ze gebruikt door meer dan 30 van de top 500 bedrijven. MAISHI`s visie is om elke klant te ondersteunen bij het bereiken van een betere ontwikkeling. Door gebruik te maken van onze ervaring en expertise in productie, produceert MAISHI producten van topkwaliteit en creëert groene oplossingen waarmee klanten de markt kunnen veroveren. Waarom zou u voor ons kiezen? - Meer dan 35 jaar in het vak - ISO9001 certificering - Productie op maat - Tijdige levering - Voldoende voorraad - Inspecties door derden - Videoconferenties - Ereprijzen - Professionele certificaten

 2. O.M.A.F. SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  O.M.A.F. is gespecialiseerd in de vervaardiging van rvs roosters INOXLINE, verzinkt rasterwerk, metalen afrasteringen en rasterwerk voor de industrie en bouwsector. Al ons rasterwerk wordt d.m.v. geautomatiseerde systemen vervaardigd. O.M.A.F. vult de uitgebreide catalogus aan met producten en accessoires voor de bouwsector: platte rioolputdeksels, vergrendelingen, roosters en putten van roestvrij staal.

 3. P.T. POST EISENHANDEL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf P.T. POST EISENHANDEL GMBH & CO. KG, is een Distributeur, en actief in de sector Wapeningsnetten, gelast - gewapend beton. Het is gevestigd in Langenfeld, Duitsland.

 4. GRIOS S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Metaal productie, bedradingsprogramma, lassen, CNC buigen, robotgestuurd MIG/MAG lassen, verhuur van verkoopruimte, reclame- en bedrijfsstands, winkelinrichting, buizenstelsels, slotenmaken

 5. KROPP-STAHL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KROPP-STAHL GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wapeningsnetten, gelast - gewapend beton. Het is gevestigd in Vreden, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HUSE & PHILIPP GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf HUSE & PHILIPP GMBH & CO. KG, is een Distributeur, en actief in de sector Wapeningsnetten, gelast - gewapend beton. Het is gevestigd in Braunschweig, Duitsland.

 2. JACOB KIERDORF GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf JACOB KIERDORF GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wapeningsnetten, gelast - gewapend beton. Het is gevestigd in Bergisch Gladbach, Duitsland.

 3. PRJSC DNEPROMETIZ

  Oekraïne

  Het bedrijf PRJSC DNEPROMETIZ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wapeningsnetten, gelast - gewapend beton. Het is gevestigd in Dnipro, Oekraïne.

 4. THROM GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf THROM GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wapeningsnetten, gelast - gewapend beton. Het is gevestigd in Büdingen, Duitsland.

 5. DÜNNEWALD STAHLHANDEL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf DÜNNEWALD STAHLHANDEL GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wapeningsnetten, gelast - gewapend beton. Het is gevestigd in Münster, Duitsland.

 1. PRIVATE COMPANY VOSTOKMETALLTORG

  Oekraïne

  Het bedrijf PRIVATE COMPANY VOSTOKMETALLTORG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wapeningsnetten, gelast - gewapend beton. Het is gevestigd in Kharkov, Oekraïne.

 2. FENNE STAHL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FENNE STAHL GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector IJzerwaren - industriële. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wapeningsnetten, gelast - gewapend beton, Betonstaal, en Wapeningsnetten, gelast - gewapend beton. Het is gevestigd in Dorsten, Duitsland.

 1. RIVA ACIER SA

  Frankrijk

  Het bedrijf RIVA ACIER SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJzer- en staalindustrie en gieterijen - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wapeningsnetten, gelast - gewapend beton, en Wapeningsnetten, gelast - gewapend beton. Het is gevestigd in Gargenville, Frankrijk.

 2. DEMMA WELDED WIRE MESH CO.

  Turkije

  Het bedrijf DEMMA WELDED WIRE MESH CO., en actief in de sector Wapeningsnetten, gelast - gewapend beton. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afrasteringen, metalen roosters voor afrasteringen, metalen roosters voor afrasteringen, Afrasteringen, en metalen roosters voor wapening gebouw. Het is gevestigd in ISTANBUL, Turkije.

 3. ETS VANDEVOORDE XAVIER

  België

  Het bedrijf ETS VANDEVOORDE XAVIER, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Golfplaten - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wapeningsnetten, gelast - gewapend beton, Buizen en pijpen - staal, Accessoires voor schuifdeuren, Betonstaal, Wapeningsnetten, gelast - gewapend beton, en Buizen en pijpen - staal. Het is gevestigd in Boussu Lez Walcourt, België.

 4. TELSAN WIRE MESH PRODUCTS AND GALVANIZATION INDUSTRIES

  Turkije

  Het bedrijf TELSAN WIRE MESH PRODUCTS AND GALVANIZATION INDUSTRIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hek- en rasterwerken en metaalgaas. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wapeningsnetten, gelast - gewapend beton, draadomheiningen, traliewerken, Wapeningsnetten, gelast - gewapend beton, en genagelde zinkstukken. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

 5. AYES CELIK HASIR VE CIT

  Turkije

  Het bedrijf AYES CELIK HASIR VE CIT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wapeningsnetten, gelast - gewapend beton. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 6. DMA ARMATURES AQUITAINE

  Frankrijk

  Het bedrijf DMA ARMATURES AQUITAINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wapeningsnetten, gelast - gewapend beton, hijsstroppen, armaturen, balken, en Wapeningsnetten, gelast - gewapend beton. Het is gevestigd in Croissy-Sur-Seine, Frankrijk.

 7. PESEN GALVANIZE

  Turkije

  Het bedrijf PESEN GALVANIZE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Handel in ijzer- en staalproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wapeningsnetten, gelast - gewapend beton, Staalleverancier, Gehard staaldraad met weinig koolstof zonder coating, gegloeid ijzerdraad, en Wapeningsnetten, gelast - gewapend beton. Het is gevestigd in Istanbul / Kartal, Turkije.

 8. NEPTUN STAHLHANDEL GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf NEPTUN STAHLHANDEL GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Wapeningsnetten, gelast - gewapend beton. Het is gevestigd in Teesdorf, Oostenrijk.

 1. MASHTRONICS D.O.O

  Servië

  Het bedrijf MASHTRONICS D.O.O, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wapeningsnetten, gelast - gewapend beton. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlechtwerk van metaaldraad, en Vlechtwerk van metaaldraad. Het is gevestigd in Mladenovac, Servië.

 2. DOKUMENTE REGISTRIERTE ONLINE

  Duitsland

  Het bedrijf DOKUMENTE REGISTRIERTE ONLINE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wapeningsnetten, gelast - gewapend beton. Het is tevens aanwezig in de sectoren europees ivoor, financieringen voor ondernemingen die verleend zijn door banken, beheer- en administratiediensten van online investeringsfondsen, en verpakking en conditioneren in toelevering met verzenddiensten. Het is gevestigd in Mauerstetten, Duitsland.

 3. CK CABLE TRAY SYSTEMS

  Turkije

  Het bedrijf CK CABLE TRAY SYSTEMS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wapeningsnetten, gelast - gewapend beton. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 4. SARL ARCM 26

  Frankrijk

  Het bedrijf SARL ARCM 26, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalconstructies - licht. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wapeningsnetten, gelast - gewapend beton, metalen wapeningen, en Wapeningsnetten, gelast - gewapend beton. Het is gevestigd in Romans-Sur-Isère, Frankrijk.

 5. STROYSETKA

  Oekraïne

  Het bedrijf STROYSETKA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wapeningsnetten, gelast - gewapend beton. Het is tevens aanwezig in de sectoren beschermingsnet, veiligheidsafrastering, metalen kooien, en roosteromheiningen. Het is gevestigd in Harkiv, Oekraïne.

 6. WIRE TRADE

  Bulgarije

  Het bedrijf WIRE TRADE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wapeningsnetten, gelast - gewapend beton. Het is gevestigd in Roman, Bulgarije.

 7. ANCORA SCM

  Roemenië

  Het bedrijf ANCORA SCM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wapeningsnetten, gelast - gewapend beton. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlechtwerk van metaaldraad, staaldraad, Vlechtwerk van metaaldraad, en Spijkers op rol. Het is gevestigd in Galati, Roemenië.

 8. EDS EMS-DOLLART-STAHLHANDEL GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf EDS EMS-DOLLART-STAHLHANDEL GMBH & CO KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wapeningsnetten, gelast - gewapend beton. Het is gevestigd in Emden, Duitsland.

 9. SARL ARMAPLAN

  Frankrijk

  Het bedrijf SARL ARMAPLAN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wapeningsnetten, gelast - gewapend beton, bewapening voor beton, Wapeningsnetten, gelast - gewapend beton, en metalen wapeningen. Het is gevestigd in Sorigny, Frankrijk.

 10. EURO VERBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf EURO VERBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hek- en rasterwerken en metaalgaas. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wapeningsnetten, gelast - gewapend beton, Ruwbouw, Openbare werken - bouwbedrijven, Wapeningsnetten, gelast - gewapend beton, Ruwbouw, en Openbare werken - bouwbedrijven. Het is gevestigd in Mönchengladbach, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis