• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wapeningsnetten- gelast - gewapend beton

Resultaten voor

Wapeningsnetten- gelast - gewapend beton - Import export

 1. CHINA HUATAO GROUP

  China

  Verified by Europages badge

  HUATAO GROUP LTD is opgericht in 2008. Huatao levert een groot assortiment van producten zoals reserveonderdelen voor Steengroeven & Mijnbouw, materialen voor de sector van warmte-isolatie, enz. Wij bieden wereldwijd professionele diensten. De Polyurethaan Zeef is ons nieuw product. Wij beschikken over gespecialiseerd ontwikkelingsteam. Polyurethaan gaaszeven worden veel gebruikt in de sectoren van kernenergie, petrochemie, waterbehandeling, voedingsmiddelenindustrie, staalindustrie, mijnbouw, enz. HUATAO biedt ook een breed assortiment van producten en professionele diensten op het gebied van alle soorten Aerogel dekens, gebruikt bij oliewinning, olieraffinage systemen, stedelijke warmtenetwerkprojecten, bedekking van warme leidingen, enz. Door de beste producten, professionele ontwerpdiensten & verantwoorde aanpak van dienstverlening, streven wij ernaar ons unieke merk "HUATAO" wereldwijd te verspreiden. "HUATAO" producten worden al naar meer dan 20 landen geëxporteerd. Onze producten en diensten zijn erkend door en hebben het vertrouwen van onze eindgebruikers. Wij zijn zeker dat "HUATAO" uw meest betrouwbare partner zal zijn op uw weg naar succes.

  Website Open In New icon
 2. O.M.A.F. SRL

  Italië

  Verified by Europages badge

  O.M.A.F. is gespecialiseerd in de vervaardiging van rvs roosters INOXLINE, verzinkt rasterwerk, metalen afrasteringen en rasterwerk voor de industrie en bouwsector. Al ons rasterwerk wordt d.m.v. geautomatiseerde systemen vervaardigd. O.M.A.F. vult de uitgebreide catalogus aan met producten en accessoires voor de bouwsector: platte rioolputdeksels, vergrendelingen, roosters en putten van roestvrij staal.

  Website Open In New icon
 3. P.T. POST EISENHANDEL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 4. KROPP-STAHL GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 5. THROM GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. NEPTUN STAHLHANDEL GMBH

  Oostenrijk

  Verified by Europages badge
 2. GANTOIS INDUSTRIES SAS

  Frankrijk

  Gantois Industries, Franse marktleider voor het weven van metaaldraad, perforatie en de toepassingen ervan voor de luchtvaart, nucleaire sector, spoorwegindustrie, de industrie, afwerkingen binnen de bouw. Metaaldoeken: een compleet aanbod met filterdrempels van 25 mm tot 6, 3 micron. Geperforeerde staalplaten op klossen en in platen met diktes van 0, 3 tot 20 mm. complete afwerkingen dankzij onze plaatwerkerij en koperslagerij installaties. Esthetische en veiligheid bevorderende trappen en gevelbekledingen.

 3. COTIMA METAALHANDEL

  België

  COTIMA, een toonaangevend jong bedrijf dat zich focust op: het snijden en plooien van betonstaal op maat, het prefab maken van wapeningskorven (balken, kolommen, ...), bouwstaalnetten, alle poutrels, buizen, platen op gewenste lengte en breedte (metaliseren, galvaniseren, verven of onbehandeld), constructiewerken en klein materiaal zoals fstandhouders , bindlaskrans , binddraad , bladlood , vlechttangen , zakkentrekkers , metaalzaagbeugels , messen , handschoenen , ...

 4. GRIOS S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Metaal productie, bedradingsprogramma, lassen, CNC buigen, robotgestuurd MIG/MAG lassen, verhuur van verkoopruimte, reclame- en bedrijfsstands, winkelinrichting, buizenstelsels, slotenmaken

 5. HUSE & PHILIPP GMBH & CO. KG

  Duitsland

 1. JINAN FARINA IMP & EXP CO., LTD.

  China

 2. JACOB KIERDORF GMBH

  Duitsland

 3. PRJSC DNEPROMETIZ

  Oekraïne

 4. DÜNNEWALD STAHLHANDEL GMBH & CO. KG

  Duitsland

 5. PRIVATE COMPANY VOSTOKMETALLTORG

  Oekraïne

 6. DEMMA WELDED WIRE MESH CO.

  Turkije

 7. TELSAN WIRE MESH PRODUCTS AND GALVANIZATION INDUSTRIES

  Turkije

 8. MASHTRONICS D.O.O

  Servië

 9. PRO ARMATURE PROVENCE

  Frankrijk

 10. PESEN GALVANIZE

  Turkije

 1. ANTIMOS INSECT SCREEN COMPANY

  China

 2. FENNE STAHL GMBH

  Duitsland

 3. AYES CELIK HASIR VE CIT

  Turkije

 4. ETS VANDEVOORDE XAVIER

  België

 5. CENKY HIGH SECURITY FENCING COMPANY

  China

 6. DOKUMENTE REGISTRIERTE ONLINE

  Duitsland

 7. DMA ARMATURES AQUITAINE

  Frankrijk

 8. ENGREAT STEEL FENCE COMPANY

  China

 9. KUMKANG CO., LTD.

  Zuid Korea

 10. FIRM CHECKER PLATE COMPANY

  China