• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • warm persen

Resultaten voor

Warm persen - Import export

 1. SCHMALE MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHMALE MASCHINENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor rondbuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Warm persen, herladingpersen, koud gieten, Warm persen, buisbewerking, Koudstuiken, Automatisering, en werktuigbouwkunde. Het is gevestigd in Altena, Duitsland.

 2. STM SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf STM SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stampwerk - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Warm persen, elektro-erosie, en Warm persen. Het is gevestigd in Maniago, Italië.

 3. ACRYLGLAS DERSCHMIDT

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ACRYLGLAS DERSCHMIDT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Warm persen. Het is gevestigd in Alxing B. Grafing, Duitsland.

 4. VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Warm persen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aluminium en -legeringen, Legeringen - aluminium, Gasappendages, Loodgieterij - industrieel, Smeedijzer, Gesmede onderdelen van aluminium, Smeedstukken voor cadeaus van aluminium, Smeedstukken voor cadeaus van messing, en Gesmede onderdelen van messing. Het is gevestigd in Villingen-Schwenningen, Duitsland.

 5. CAPPELLETTI & MOLTENI S.A.S.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CAPPELLETTI & MOLTENI S.A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Extruderen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - verspanen, warmsmeedwerk, warm persen, Staal- en metaalbewerking - verspanen, vormen van metalen, bewerking voor rekening van derden, en bouw van gietvormen. Het is gevestigd in Figino Serenza, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VARESINA STAMPI SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VARESINA STAMPI SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stampwerk - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren staal gietwerk, warm persen, vormen van metalen, vormen van ijzer, vormen van legeringen, afgietsel, koudpersen van metalen, gieten van gewalste ringen, en messing gietwerk. Het is gevestigd in Sumirago, Italië.

 2. FP DI BRIGNOLI SRL

  Italië

  Het bedrijf is gespecialiseerd in het warmgieten van staal voor bewerking en cementeren. De matrijzen worden geproduceerd via elektro-erosie, werkplaats van gecomputeriseerde NC-sturing. De onderdelen worden verwarmd in een inductieoven, vervolgens gegoten met behulp van een schroefpers. De gegoten producten zijn van staal die ISO 9002 gecertificeerd zijn. Wij produceren warm gegoten mechanische onderdelen, geproduceerd volgens tekening van de klant, voor de sector van industriële voertuigen, landbouwmachines en grondwerkmachines.

 3. HAUBOLD TECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf HAUBOLD TECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Warm persen. Het is gevestigd in Mörlenbach, Duitsland.

 4. ALEACIONES ESTAMPADAS S.A. - AESA

  Spanje

  Het bedrijf ALEACIONES ESTAMPADAS S.A. - AESA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Warm persen. Het is tevens aanwezig in de sectoren warmsmeedwerk. Het is gevestigd in Catarroja (valencia), Spanje.

 5. VALMON STAMPATI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf VALMON STAMPATI S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Warm persen. Het is gevestigd in Longhena, Italië.

 1. BALKAN LIGHT EXPORT LTD

  Bulgarije

  Het bedrijf BALKAN LIGHT EXPORT LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verlichting - straat, industrieel en commercieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lampionnen, Palen - metaal, Warm persen, Lampen - decoratief, Lampionnen, Palen - metaal, Warm persen, en Lampen - decoratief. Het is gevestigd in Ruse, Bulgarije.

 2. WILHELM SCHULTE-WIESE GESENKSCHMIEDE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf WILHELM SCHULTE-WIESE GESENKSCHMIEDE GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Smeedijzer - stamp- en ponswerk. Het is tevens aanwezig in de sectoren warm persen. Het is gevestigd in Plettenberg, Duitsland.

 1. GRB MAKINA SAN. VE TIC. A.Ş.

  Turkije

  Het bedrijf GRB MAKINA SAN. VE TIC. A.Ş., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJzer- en metaalverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren bewerking volgens tekening, onderdelen voor industriële machines, en warm persen. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 2. OMFA INOX SRL

  Italië

  Het bedrijf OMFA INOX SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stampwerk - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Warm persen, Warm persen, industriële stalen verloopstukken, speciale verbindingsstukken, en staal gietwerk. Het is gevestigd in Treville Di Castelfranco Veneto, Italië.

 3. METAL TECHNOLOGY S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf METAL TECHNOLOGY S.R.L., is een Onderaannemer, en actief in de sector Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is tevens aanwezig in de sectoren warm persen, messing gietwerk, en aluminiumgietwerk. Het is gevestigd in Villa Carcina, Italië.

 4. GLOBAL METAL PROCESSING

  Turkije

  Het bedrijf GLOBAL METAL PROCESSING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalindustrie - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren ketelbouw mechanisch laswerk, draaien frezen van metalen, en warm persen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 5. GAROM S.RL. A SOCIO UNICO

  Italië

  Het bedrijf GAROM S.RL. A SOCIO UNICO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messing. Het is tevens aanwezig in de sectoren warm persen, gieterij met aarde, gieterij in schalen, en mechanische machinale bewerking. Het is gevestigd in Concesio, Italië.

 6. SARL EGTCI

  Algerije

  Het bedrijf SARL EGTCI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Warm persen. Het is gevestigd in Boudouaou, Algerije.

 7. ORMAKSAN MAKINE KALIP SANAYI LTD.ŞTI.

  Turkije

  Het bedrijf ORMAKSAN MAKINE KALIP SANAYI LTD.ŞTI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Warm persen. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriele montages. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 8. PLEXIWEISS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PLEXIWEISS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draaien - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Frezen - staal- en metaalbewerking, Kotteren - staal- en metaalbewerking, Frezen en boren, Warm persen, Frezen - staal- en metaalbewerking, Kotteren - staal- en metaalbewerking, Frezen en boren, en Warm persen. Het is gevestigd in Holzkirchen, Duitsland.

 1. BUTHELOR GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BUTHELOR GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Warm persen. Het is gevestigd in Brotterode, Duitsland.

 2. BRAWO BRASSWORKING S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf BRAWO BRASSWORKING S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Warm persen. Het is tevens aanwezig in de sectoren messing gietwerk, mechanische machinale bewerking, en aluminiumgietwerk. Het is gevestigd in Pian Camuno, Italië.

 3. PRESSYTAL SRL

  Italië

  Het bedrijf PRESSYTAL SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor industriële sluitingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren warm persen, en koper. Het is gevestigd in Polaveno, Italië.

 4. FAGONI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf FAGONI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Warm persen. Het is tevens aanwezig in de sectoren vervaardiging en constructie van matrijzen, en klemmen. Het is gevestigd in Lumezzane, Italië.

 5. CICRESPI ENGINEERING SRL

  Italië

  Het bedrijf CICRESPI ENGINEERING SRL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Warm persen. Het is gevestigd in Curno, Italië.

 6. INFINITY MERCHANT SL

  Spanje

  De prestigieuze onderneming Infinity Merchant SL is wereldwijd bekend als handelaar, leverancier, verdeler, groothandelaar en exporteur van landbouwproducten, vaste mineralen en natuurlijke hulpbronnen. Samen met onze zusteronderneming, Macmaxes And Associates Nigeria Limited, willen wij de handel en uitwisselingen bevorderen. Onze klanten kunnen bij ons hout aankopen, palmnoten, oliepersen voor het warm en koud persen van palmnoten, harde houtskool, bittere kolanoten van guttiferae. e.d.

 7. WESTLAKE PLASTICS EUROPE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Westlake Plastics is een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige kunststof halffabrikaten. Deze worden in volstaf, plaat of film gevormd door extrusie of persen. Kunststof halffabricaten worden gebruikt voor het verspanen van bijvoorbeeld machineonderdelen of toepassingen in de farmaceutische-, medische- of luchtvaartindustrie. Westlake Plastics Europe is een ISO 9001: 2015 en ISO 13485: 2016 gecertificeerd bedrijf.

 8. S.A.R.A. ING. SANDRO BENUSSI SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  S.A.R.A. Ing. Sandro Benussi srl, opgericht in 1938, produceert technische artikelen voor sectoren die expertise vereisen voor de keuze van de materialen en het ontwerp van producten en matrijzen. In het bijzonder op het gebied van het spuitgieten van kunststoffen, thermoplasten en thermoharders en het produceren van artikelen voor de automobiel- en industriële voertuig-, spoorweg-, textielmachine-, defensie- en medisch-chirurgische sector.

 9. TRIA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TRIA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Breek- en maalmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren snijmolens, dieptrekken van plaatstaal, persen en dieptrekken metalen, breekmolens, snijmachines, spuitgietmatrijzen, machines voor het malen van toeslagmateriaal, warm geperst, en kunststofindustrie. Het is gevestigd in Willich, Duitsland.

 10. BONS & EVERS GROUP

  Nederland

  Met vestigingen in Nederland, Frankrijk, Duitsland en Hongarije is de Bons & Evers groep de one-stop-shop voor oplossingen op het gebied van non-ferromaterialen: messing, aluminium en koper metaalperswerk. Elke locatie is gespecialiseerd in een specifieke legering, waardoor expertise in elke stap gegarandeerd is. Als uw vaste oplossingspartner bieden wij één aanspreekpunt voor naadloze ondersteuning. Onze deskundige engineers blinken uit in het ontwerpen van complexe onderdelen en het oplossen van ingewikkelde puzzels. De hete billets worden gegoten, gevormd en verfijnd tijdens het casting- en bewerkingsproces. Voor extra gemak bieden we manual en gautomatiseerde assemblagediensten, die zijn aangepast aan klantspecifieke concepten. Door gebruik te maken van onze uitgebreide expertise in Research & Development leveren we oplossingen op maat voor diverse industriële markten, waaronder de Automotive Industry, Home Technology (HVAC, huishoudelijke apparaten, sanitair systemen), Power Management en Valves & Fittings. We zetten designconcepten om in serieproducten en geven prioriteit aan hoge kwaliteit en kostenefficiëntie. Door middel van state-of-the-art technologie en zero-defect, zero-waste methodes streven we naar duurzaamheid. Met ons keer op keer behaalde ISO- en IATF-certificaten, voldoen we aan de milieuregelgeving en kwaliteitsnormen.

  Alle producten voor "warm persen"

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis