• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • warmteherwinningsapparatuur

Resultaten voor

Warmteherwinningsapparatuur - Import export

 1. NC MANUFACTURING AND ENGINEERING

  Turkije

  Verified by europages badge

  NC Manufacturing and Engineering is een in KOCAELİ, Turkije gevestigd bedrijf gespecialiseerd in het ontwerp en de vervaardiging van warmtewisselaars, cogeneratie- en trigeneratiesystemen en technologie voor uitlaatgassensystemen. Wij hebben een uitgebreid productassortiment; •Buizenwarmtewisselaars • Geribde buisradiator •Drukvaten •Economiser •Recuperator •Warmtewisselaar met dubbele buis •Container voor cogeneratie- en trigeneratiesystemen •Mechanische montage en vervaardiging • Schoorsteen en uitlaatleidingen •Brandstoftank • Uitlaatgas demper •Warmtewisselaar op verbrandingsgassen •Driewegafsluiter omstelkranen Wij beschikken over geavanceerde softwareprogramma's voor het maken van thermische en mechanische berekeningen die ons in staat stellen verwerkingsinstallaties te ontwerpen die voldoen aan de internationale codes en normen. Wij zetten onze uitgebreide engineering en het ontwerpen voort op talloze manieren om de meest efficiënte ontwerpen op het gebied van prestaties, kosten beperken en een laag milieu-impact te verkrijgen en gebruiken CAD-tools. Wij bieden onze klanten met gedetailleerde ontwerptekeningen en schema's in 2D en 3D naargelang hun vereisten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. MMOTORS JSC

  Bulgarije

  Verified by europages badge

  MMOTORS is een Bulgaarse onderneming opgericht in 1961 onder de naam “Micromotors”, die producten vervaardigt in vijf branches: •Elektrische inductiemotoren; •Axiale ventilatoren; •Warmte terugwinnende ventilatiesystemen; •Aluminium gieterij; •Het vormen van kunststoffen. De elektrische inductiemotoren MA, MAL, MAT, MR en MRS series zijn ontworpen voor algemene doelen. Deze zijn zelf geventileerd, framematen 56mm, 63mm, 71mm, 80mm, 90mm, 100mm, 112mm en 132mm. De series worden als volgt beschreven: - MA series – driefasige inductiemotoren. - MAL series – driefasige hef- en hijs inductiemotoren. - MAT series – driefasige inductiemotoren met rem voor karren. - MR series – eenfasige inductiemotoren met bedrijfscondensator. - MRS series – eenfasige inductiemotoren met bedrijfs- en aanloopcondensatoren. BASISKENMERKEN: Stroomvoeding: -driefasig: 400/230 V – 50Hz. -eenfasig: 220-240V / 50Hz. Ontwerp voor een andere spanning of frequentie is mogelijk: -Beschermingsgraad: IP 54 / IP 55 -Isolatieklasse: “F” -Standaard vormen: B3, B5, B14, B3/B5 en B3/B14. BEDRIJFSOMSTANDIGHEDEN: De motoren zijn bestemd voor werking in een gematigd klimaat (Klasse “N”) bij temperaturen van -25°C tot + 40°C, maximumhoogte (boven het zeeniveau) 1000m en maximum relatieve vochtigheid 85%. Normen: IEC: 60034-5: 2007; 60034-1: 2010; 1143: 1985; 10881-85. De axiale ventilatoren zijn onderverdeeld in meerdere secties: •Elegant & Stijlvol •Standaard •Industrieel •Hoge temperatuur •Warmte terugwinnende ventilatiesystemen

 3. APROVIS

  Duitsland

  Verified by europages badge

  APROVIS - Innovaties uit één hand. APROVIS is een wereldwijd energiebedrijf. Onze deskundigheid ligt op het gebied van rookgas- en gasbehandelingstechnologie. Wij zijn experts voor afzonderlijke componenten en systeemoplossingen. Sinds de oprichting in 2000 staat APROVIS voor de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid. Met een exportaandeel van meer dan 50% is APROVIS de enige leverancier op de WKK-markt die systeemoplossingen aanbiedt voor brandstofgassen van gasmotoren en geïntegreerde oplossingen voor WKK-installaties - en dat met eigen producten. APROVIS realiseert extreem snelle levertijden. Wij volgen elk project individueel, van planning tot inbedrijfstelling en daarna. Wij werken strikt volgens de toepasselijke richtlijnen en testnormen, zoals de Europese Richtlijn Drukapparatuur, ASME of EAC. APROVIS biedt een brede productportefeuille: Voor gasverwerking leveren wij FriCon-gaskoelsystemen, ActiCo actieve-koolfilters, gaswarmtewisselaars en compressoren. Het segment uitlaatgastechnologie omvat uitlaatgaswarmtewisselaars, stoomgeneratoren, geluiddempers, katalysatoren (oxi-, 3-weg en SCR-katalysatoren), roetpartikelfilters voor dieselmotoren en schoorstenen. Speciale toepassingen zijn onder meer warmtewisselaars voor hoge temperaturen en lekstoomcondensors. APROVIS garandeert een hoge levensduur van de installaties en uitrustingen door onderhoud, service en een doelgericht beheer van reserveonderdelen. APROVIS betekent BETERE PRESTATIES.

 4. ALNOR VENTILATION SYSTEMS LTD

  Polen

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALNOR VENTILATION SYSTEMS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Warmteherwinningsapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren gedecentraliseerde ventilatie, geluiddempers voor luchtkanalen, rookkanalen, hete lucht ventilators, installaties van luchtkanalen, ventilatiesystemen, Ventilatiekanalen, brandvertragende kleppen, en Ventilatiekanaalfittingen. Het is gevestigd in Wola Mrokowska, Polen.

 5. EVAPTON HEAT EXCHANGER

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EVAPTON HEAT EXCHANGER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Warmtewisselaars. Het is tevens aanwezig in de sectoren Warmteherwinningsapparatuur, Verwarming, industrieel - installaties en materialen, warmtewisselaars voor privé en industrieel gebruik, warmtewisselaars met twee buizen voor privé en industrieel gebruik, rvs warmtewisselaars, verdampers, warmtewisselaars voor chemische toepassingen, Warmtewisselaars-recuperators, en Warmteherwinningsapparatuur. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ZPM ZAHNRADPUMPENFABRIK MANNHEIM GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ZPM ZAHNRADPUMPENFABRIK MANNHEIM GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Warmteherwinningsapparatuur. Het is gevestigd in Mannheim, Duitsland.

 2. NORELLAGG POWER PIPE

  Frankrijk

  POWER PIPE Warmteterugwinning uit afvalwater is een vorm van hernieuwbare energie. Tot 75% warmte teruggewonnen door de Power Pipe om koud water mee voor te verwarmen. Toepassingen: Titel V (flatgebouw, kleedkamers), huis (vermindering van energiekosten, verhoging van het vermogen van boilers), fabriek (terugwinning van terug te winnen energie, verlaging van de temperatuur van het geloosde water, beperking van de verwarmingstijd: productiviteit). GEDECENTRALISEERDE VENTILATIE Enkele of dubbele stroming tot 90% terugwinning (keramiek). Het is de ventilatie als garantie voor: een soepele werking, technische prestaties, verlaagd verbruik, gezonde lucht (verschillende soorten filters). Gemakkelijke installatie en gemakkelijk onderhoud, geen luchtkokers te installeren of schoon te maken. Ideale ventilatie voor atypische ruimtes (aanbouw, huis met verdiepingen, bijzonder architectuur). GEOLLAGG Apparaat tegen capillair water, blokkeert op natuurlijke wijze capillaire opstijging van water in muren. Volledig passief, neer te zetten op een meubel, op zolder enz.

 3. MICRONEL AG

  Zwitserland

  Van axiale afzuigers, centrifugaalbeluchters en krachtige vlakke ventilators tot veelzijdige toepassingen. Ontdek het Micronel productassortiment dat onder andere bestaat uit centrifugaalbeluchters, axiale afzuigers, hoogwaardige vlakke ventilators: De U-Line wordt gevormd door compacte en stille centrifugaalventilators, die perfect geschikt zijn voor de medische sector, bijvoorbeeld voor ademhalingsapparatuur.

 4. HELMES MASCHINENBAU GMBH + CO.KG

  Duitsland

  HARTELIJK WELKOM bij HELMES Maschinenbau GmbH + Co.KG in Betzdorf. Als familiebedrijf in de container- en apparatenbouw en algemene installatietechniek leveren wij al meer dan 40 jaar warmtewisselaars, tanks, tanks met platte bodem en kolommen van staal en roestvrij staal aan bekende klanten. Wij zijn ervaren en bekwaam in het thermodynamische ontwerp van warmtewisselaars en ontgassingssystemen. Alle productieprocessen in ons bedrijf worden klantspecifiek, flexibel en op tijd gerealiseerd.

 5. ANYTHERM AG

  Zwitserland

  Het bedrijf ANYTHERM AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Energie - installaties en uitrustingen voor de productie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Warmteherwinningsapparatuur, Warmteherwinningsapparatuur, Lucht-lucht wisselaars, en Warmtewisselaarsunits. Het is gevestigd in Uerikon, Zwitserland.

 1. N-THALPIE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf N-THALPIE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Warmteherwinningsapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren energierecycling, koelunits, warmtewisselaars met ribbenbuizen, en simulatiesystemen. Het is gevestigd in Hildesheim, Duitsland.

 2. EIDT, SA

  Portugal

  Het bedrijf EIDT, SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Alternatieve energie - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Warmteherwinningsapparatuur, Warmteherwinningsapparatuur, innoverende producten, en Hernieuwbare energie. Het is gevestigd in Sacavém, Portugal.

 1. ALZ GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ALZ GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Warmteherwinningsapparatuur. Het is gevestigd in Dorsten, Duitsland.

 2. KONUK ISI MAK.SAN.TIC.LTD.STI

  Turkije

  Het bedrijf KONUK ISI MAK.SAN.TIC.LTD.STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Warmteherwinningsapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren warmtewisselaars met buizenbundels, en lucht- waterwisselaars. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. ISOLOGIS

  België

  Het bedrijf ISOLOGIS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Isolatiematerialen - thermisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Warmteherwinningsapparatuur, Afdichting en isolatie - aannemers, Isolatiematerialen, akoestisch, Warmteherwinningsapparatuur, isolatie van gebouwen, Afdichting en isolatie - aannemers, en Isolatiematerialen, akoestisch. Het is gevestigd in Malmedy, België.

 4. API SCHMIDT-BRETTEN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf API SCHMIDT-BRETTEN GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterzuivering - apparatuur en installaties, Warmteherwinningsapparatuur, Waterzuivering - apparatuur en installaties, energierecycling, en Warmteherwinningsapparatuur. Het is gevestigd in Bretten, Duitsland.

 5. JOACHIM FRIEDRICH GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf JOACHIM FRIEDRICH GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hydraulische installaties en uitrustingen, Warmtewisselaars, Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen, Warmteherwinningsapparatuur, Hydraulische installaties en uitrustingen, Warmtewisselaars, Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen, en Warmteherwinningsapparatuur. Het is gevestigd in Frankfurt, Duitsland.

 6. ENVENTUS DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ENVENTUS DEUTSCHLAND GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ketelbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Warmtewisselaars, Verwarming, industrieel - installaties en materialen, Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen, Warmteherwinningsapparatuur, Warmtewisselaars, Verwarming, industrieel - installaties en materialen, Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen, en Warmteherwinningsapparatuur. Het is gevestigd in Sersheim, Duitsland.

 7. RGS TECHNISCHER SERVICE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RGS TECHNISCHER SERVICE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Water - productie en distributie, Warmtewisselaars, Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen, Warmteherwinningsapparatuur, Water - productie en distributie, Warmtewisselaars, Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen, en Warmteherwinningsapparatuur. Het is gevestigd in Heidelberg, Duitsland.

 8. ARSOPI-THERMAL, EQUIPAMENTOS TÉRMICOS S.A.

  Portugal

  Het bedrijf ARSOPI-THERMAL, EQUIPAMENTOS TÉRMICOS S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Warmtewisselaars. Het is tevens aanwezig in de sectoren Warmteherwinningsapparatuur, ontwerp hvac-systemen, warmteterugwinningsinstallaties, Warmteherwinningsapparatuur, en warmtewisselaars met platen. Het is gevestigd in Vale De Cambra, Portugal.

 1. TANPERA GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TANPERA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Warmteherwinningsapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren warmtewisselaars met platen. Het is gevestigd in Worms, Duitsland.

 2. 3E UMWELTTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf 3E UMWELTTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Warmtewisselaars. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarming, industrieel - installaties en materialen, Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen, Warmteherwinningsapparatuur, Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, Verwarming, industrieel - installaties en materialen, Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen, Warmteherwinningsapparatuur, en Koeltechniek - installaties voor handel en industrie. Het is gevestigd in Görlitz, Duitsland.

 3. HANS-HERMANN PAREIDT KUPFERSCHMIEDE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HANS-HERMANN PAREIDT KUPFERSCHMIEDE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verbrandingsmotoren - onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koelradiatoren voor motoren, Warmtewisselaars, Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen, Warmteherwinningsapparatuur, Koelradiatoren voor motoren, Warmtewisselaars, Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen, en Warmteherwinningsapparatuur. Het is gevestigd in Pattensen, Duitsland.

 4. COOLSON® AG

  Zwitserland

  Het bedrijf COOLSON® AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Water - productie en distributie, Warmtewisselaars, Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen, Warmteherwinningsapparatuur, Water - productie en distributie, Warmtewisselaars, Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen, en Warmteherwinningsapparatuur. Het is gevestigd in Staad, Zwitserland.

 5. RABTHERM AG

  Zwitserland

  Het bedrijf RABTHERM AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Warmtewisselaars. Het is tevens aanwezig in de sectoren Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen, Warmteherwinningsapparatuur, Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, Afbouw, Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen, Warmteherwinningsapparatuur, Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, en Afbouw. Het is gevestigd in Zürich, Zwitserland.

 6. HAOSCH REFRIGERATION TECHNOLOGY GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HAOSCH REFRIGERATION TECHNOLOGY GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metaalconstructies - licht, Warmtewisselaars, Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen, Warmteherwinningsapparatuur, Metaalconstructies - licht, Warmtewisselaars, Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen, en Warmteherwinningsapparatuur. Het is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

 7. INDUSTRIE SERVICE VAIHINGEN

  Duitsland

  Het bedrijf INDUSTRIE SERVICE VAIHINGEN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw, Warmtewisselaars, Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen, Warmteherwinningsapparatuur, Ketelbouw, Warmtewisselaars, Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen, en Warmteherwinningsapparatuur. Het is gevestigd in Vaihingen, Duitsland.

 8. HEAT 11 GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf HEAT 11 GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Energie - installaties en uitrustingen voor de productie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Warmtewisselaars, Verwarming, industrieel - installaties en materialen, Warmteherwinningsapparatuur, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Warmtewisselaars, Verwarming, industrieel - installaties en materialen, en Warmteherwinningsapparatuur. Het is gevestigd in Bielefeld, Duitsland.

 9. WTI WÄRMETECHNISCHE INDUSTRIEANLAGEN GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf WTI WÄRMETECHNISCHE INDUSTRIEANLAGEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw, Warmtewisselaars, Verwarming, industrieel - installaties en materialen, Warmteherwinningsapparatuur, Ketelbouw, Warmtewisselaars, Verwarming, industrieel - installaties en materialen, en Warmteherwinningsapparatuur. Het is gevestigd in Pöchlarn, Oostenrijk.

 10. APS AROSIO GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf APS AROSIO GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw, Warmtewisselaars, Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen, Warmteherwinningsapparatuur, Ketelbouw, Warmtewisselaars, Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen, en Warmteherwinningsapparatuur. Het is gevestigd in Neuendettelsau, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis